TOVARASUL LENIN SI LUMEA CARE IL AVORTEAZA PE DUMNEZEU (Noutati 25 iulie)

25-07-2008 44 secunde Sublinieri

(se updateaza de mai multe ori in cursul zilei de azi)

24weekfetusra5.jpg

***

lenin.jpg

 • Altermedia:

Politist britanic persecutat pentru opozitia fata de propaganda homosexuala
“Bolile homosexualilor: Un document medical la zi”

“Tovarăşul Lenin măturînd Pămîntul de toată necurăţia!”

Ce ar putea însemna caterisirea unui mitropolit pentru BOR

 • Blog Mihail Bacauanu:

CINE DENIGREAZA BISERICA ORTODOXA?
CATEVA INTREBARI SI RASPUNSURI CU PARINTELE AMFILOHIE DE LA DIACONESTI
CUVANT DESPRE CUGETAREA LA MOARTE

***

 


Categorii

Pagini Ortodoxe, Presa

Etichete (taguri)


Articolul urmator/anterior

Comentarii

5 Commentarii la “TOVARASUL LENIN SI LUMEA CARE IL AVORTEAZA PE DUMNEZEU (Noutati 25 iulie)

 1. Varul lui Charles Darwin , Sir Francis Galton ( 1822 – 1911 ), “ parintele “ EUGENIEI spunea despre aceasta ca :

  ” este studiul factorilor sub control social, care îmbunătăţesc sau slăbesc calităţile rasiale ale viitoarelor generaţii fie că sunt fizice sau mentale. ”

  Multi considera ca initiatorii eugeniei au fost nazistii . Din nefericire , nimic mai fals .

  Sir Francis Galton a avut numerosi adepti : Aldous Leonard Huxley , Charles Benedict Davenport , Clarence J Gamble , Émile Zola , Ernst Rüdin , Garrett James Hardin , George Bernard Shaw , Harry Hamilton Laughlin , Joseph Fletcher , Julian Huxley , Madison Grant , General Frederick Henry Osborn , Margaret Higgins Sanger , Ted Turner , Thomas Henry Huxley PC , Will Keith Kellogg .

  Si mari finantatori , intre care se detaseaza prin investiile uriase ce le-au facut , fam. Rockefeller … ( NOTA 1 )

  „ Experimentul social din China sub conducerea preşedintelui Mao este unul din cele mai importante şi de succes din istorie. „

  Scria David Rockefeller in New York Times, 10 august 1973 .

  Iar omul sau de incredere , Henry Kissinger , sublinia in 1974 :

  ” Depopularea ar trebui să fie prioritatea principală a politicii externe faţă de ţările lumii a treia . ”

  Robert Thomas Malthus ( 1766 – 1834 ), este faimos deoarece a spus că un colaps al producţiei în masă a hranei ar fi de ajutor deoarece ar curăţa lumea de săraci …

  Charles Darwin, un admirator al Modelului Catastrofic Malthusian, a dezvoltat teoria evoluţiei, având ca idee primordială supravieţuirea celui mai adaptat. Cu ajutorul lui T.H. Huxley, cunoscut ca buldogul lui Darwin , teoriile lui Darwin au fost propulsate în acceptarea la scară largă printre cercuri ştiinţifice cheie de pe tot parcursul Angliei şi apoi în lume.

  Vărul lui Darwin, Francis Galton, socotit ca fiind tatăl Eugeniei, a văzut o oportunitate de a face omenirea să progreseze prin luarea regnurilor din Teoria Evoluţiei şi aplicandu-le principii sociale a dezvoltat „ Darwinismul Social „ .

  Familiile Darwin, Galton, Huxley şi Wedgwood au fost aşa de obsedate cu noua lor teorie de schemă socială că şi-au făgăduit solemn: familiile lor nu se vor înmulţii decât între ele. Ei au prezis în mod fals că în decursul a doar câteva generaţii ei ar produce super-oameni. Apariţia pseudoştiinţei a fost doar codificarea practicii de încrucişare selectivă deja populară în interiorul elitelor de milenii.Experimentul celor 4 familii a fost un dezastru. Doar pe parcursul a două generaţii de procreare selectivă, aproape 90% dintre progeniturile lor ori au murit la naştere ori au fost handicapaţi în mod serios, din punct de vedere fizic
  sau mental.

  Biometria pare a fi o nouă ştiinţă, dar a fost de fapt dezvoltată de Galton în anii 1870 ca o modalitate de a urmări trăsăturile rasiale şi istoria genetică şi ca o modalitate de a decide cine are dreptul la procreere.

  În 1904, Cold Spring a fost iniţiată în SUA cu finanţarea Carnegie, Rockefeller şi Harriman. În 1907 primele legi ale sterilizării au fost trecute în SUA. Cetăţenii cu uşoare diformităţi sau cu scoruri scăzute la testele lor din cardurile de raportare au fost arestaţi şi sterilizaţi cu forţa.

  Unul dintre cei mai importanti eugenisti , Charles Benedict Davenport ( 1866 – 1944 ) a devenit director al Cold Spring Harbor Laboratory in 1910, cand a fondat si Eugenics Record Office.

  In 1911 , acesta scrie cartea sa de referinta Heredity in Relation to Eugenics . Apoi in 1929 , Race Crossing in Jamaica , in care arata degradarea la care ajung indivizii prin amestecarea raselor alba si neagra .

  Cu astfel de idei , a avut contacte cu institutii si publicatii din Germania nazista inainte si in timpul celui de al doilea razboi mondial . De notorietate este contributia sa la Festschrift , pentru Otto Reche , cel ce avea sa devina una dintre cele mai importante figuri ale teoriilor superioritatii sau inferioritatii raselor . ( NOTA 2 )

  In 1904 , The Cold Spring Harbor Laboratory este finantata de Carnegie Institution of Washington ( NOTA 3 ) iar in 1921 este reorganizata ca Carnegie Institution Department of Genetics . Intre 1910 – 1940 gazduieste Eugenics Record Office a lui Charles B. Davenport si a asistentului sau Harry H. Laughlin .

  Eugenics Record Office a fost finantata initial de Mary Harriman , vaduva lui E. H. Harriman ( NOTA 4 ) iar apoi de Carnegie Institution ( NOTA 3 ) . Institutul este raspunzator pentru legile ce la acea vreme au dus la multe sterilizari fortate .

  În 1911, familia Rockefeller exportă eugenia în Germania prin rulări de bani către Institutul Kaiser Wilhelm care mai târziu va fi stâlp central al celui de-al treilea Reich . ( NOTA 5 )

  La Conferinţa Internaţională A Eugeniei din 1912 din Londra, Eugenia devine o nebunie internaţională şi câştigă statutul de superstar. Futurologul şi autorul SF de succes, H.G. Wells a
  studiat biologia îndrumat de eugenicii de top şi a răspândit
  noua credinţă la nivel planetar.

  In 1916, iubita lui H.G. Wells, Margaret Sanger, a început promovarea eugeniei în SUA. În 1923, Sanger primeşte fonduri masive din partea familiei Rockefeller. ( NOTA 6 ) Sanger a scris fratelui intru eugenie Clarence J. Gamble ( NOTA 7 ) că liderii negrii ar trebui recrutaţi ca deschizători de drum în programele de sterilizare direcţionate împotriva comunităţilor de negrii.

  În 1924, Hitler scrie “Mein Kampf”(sau “Lupta Mea”) şi a creditat eugenistii americani ca fiind sursa lui de inspiraţie. Hitler chiar a scris o scrisoare de fan eugenistului american şi conservator, Madison Grant, numind cartea lui bazată pe rasă, “Trecerea marii rase”, Biblia sa. Hitler şi-a dezvoltat planurile pentru exterminarea în masă a evreilor şi ceea ce el numea alte sub rase cât şi cele handicapate, de la Grant. ( NOTA 8 )

  Prin 1927, eugenia a atins apogeul. Aşa zisa ştiinţă a fost în mod agresiv implementată prin concursuri în şcoli, biserici şi iarmaroace. Bisericile au participat la concursuri cu mari premii în bani ca să vadă cine poate implementa mai bine eugenia în predicile lor. Mari confesiuni spun mai apoi americanilor că Iisus este pentru Eugenie. ( NOTA 9 ) În acelaşi an în SUA mai mult de 25 de state au trecut legi “pro sterilizare” şi Curtea Supremă a votat pentru planuri de sterilizare brutală. Când Hitler vine la putere în 1933, unul dintre primele sale acte a fost să treacă legea eugeniei naţionale copiată după legi din SUA.

  La un moment dat , 27 DE STATE PUN LEGIILE DE STERILIZARE UMANĂ ÎN PRACTICĂ!

  Filmul din 1934, “Copiii de mâine”, a adus agenda eugenică pe marile ecrane în SUA.

  Prin 1936, Germania a devenit liderul mondial în eugenie prin luarea unor acţiuni efective să sterilizeze şi eutanasieze sute de mii de victime.

  La sfârşitul războiului, aliaţii au protejat de persecutare chiar acei oameni de ştiinţă nazişti care au torturat mii de oameni până la moarte.

  Îngerul morţii, Josef Mengele şi şeful său Otmar Von Verschuer nu au fost persecutaţi şi von Verschuer chiar a continuat munca sa în Germania după război. ( NOTA 10 )

  Dupa razboi , aceeasi Marie dar cu alta palarie …

  Publicaţia trimestrială Eugenia a devenit Biologia Socială.

  Liga Controlului Naşterii Americane a devenit Paternitate Planificată.

  Noi termeni ca Transumanism, Controlul Populaţiei, Durabilitate, Conservare şi Ecologie au înlocuit Igiena Rasială şi Darwinismul Social.

  Mulţi eugenisti din perioada precedentă s-au angrenat în ceea ce ei numeau cripto-eugenie. Ducând în mod intenţionat credinţele lor eugenice în subteran, ei au devenit foarte
  respectaţi antropologi, biologi şi geneticieni în lumea de după război.

  Aldous Huxley, autorul cărţii “Măreaţa Lume Nouă” şi fratele lui Julian Huxley, a ţinut un discurs la Berkley în 1962 cu puţin timp înainte de moartea sa. El a admis ca foarte vânduta sa carte, “Măreaţa Lume Nouă”, scrisă în 1932, s-a bazat nu pe ficţiune ci pe ceea ce elita planifica să implementeze.

  „ Şi aici mi-ar place să compar pe scurt, parabola “Măreaţa Lume Nouă” cu o altă parabolă care a ieşit mai recent în cartea lui George Orwell “1984”. Înclin să cred că dictatura ştiinţifică a viitorului, şi cred că vor fi dictaturi ştiinţifice în multe părţi ale lumii, va fi probabil o bună afacere mai apropiată de tiparul “Măreaţa Lume Nouă” decât de şablonul “1984”. Va exista o afacere bună mai apropiată nu din cauza unei remuşcări umanitariste în dictatorii ştiinţifici ci pur şi simplu pentru că şablonul “Măreaţa Lume Nouă” este probabil, o bună afacere mult mai eficientă decât altele. Dar dacă poţi obţine consimţământul oamenilor la starea de fapt în care ei trăiesc, starea de sclavie, starea de a fi, ei bine, mi se pare mie că natura revoluţiei ultime cu care ne confruntăm acum este exact aceasta: că ne aflăm într-un proces al dezvoltării unei întregi serii de tehnologii care îi vor permite oligarhiei controlatoare, care mereu a existat şi probabil că va exista mereu, să facă oamenii chiar să-şi iubească sclavia. Oameni pot fi făcuţi să se bucure de o stare de fapt care, după orice standarde de decenţă, ei ar trebui să nu se bucure şi aceste metode, eu cred, sunt o reală rafinare ale altor metode mai vechi ale terorii deoarece ele combină metode ale terorii cu metode ale acceptării. Ei bine, apoi există alte metode variate la care cineva s-ar putea gândi, există de exemplu metoda farmaceutică, aceasta a fost una dintre chestiunile despre care am vorbit în “Măreaţa Lume Nouă” şi rezultatul ar fi acela că… vă puteţi imagina un dătător de euforie care ar face oamenii perfect fericiţi, chiar şi în cele mai abominabile circumstanţe. Adică, aceste lucruri chiar sunt posibile. „

  Elita a lăsat un val uriaş de distrugere în spatele ei în timp ce plină de sânge rece, experimentează pe populaţia civilă ca şi cum am fi cobai. O înlănţuire de investigaţii congresionale a descoperit mai mult de 20.000 de teste secrete care au fost îndeplinite împotriva poporului american între 1910 şi 2000.

  Unul dintre studiile binecunoscute din eugenie, proiectul sifilis Tuskegee, a ucis sute de negrii şi trecuţi de 40 de ani până când oamenii din interior au expus-o în 1972.

  Din 1943 până în prezent britanicii au testat un gas chimic mortal pe propriul lor personal pe sol, aer şi mare . Mulţi au murit instantaneu. Alţii au murit în timp, în câţiva ani.

  Guvernul federal a susţinut experimente secrete radioactive pe mii de pacienţi care nu şi-au dat acordul în sute de spitale din SUA; au injectat bărbaţi, femei şi copii sănătoşi cu Uraniu şi Plutoniu cu nivele de dozaj aflate între non terapeutice spre mortale omorând mulţi dintre subiecţii testaţi.

  Femeilor însărcinate ale militarilor li s-a dat vitamine din partea doctorilor bazelor militare care de fapt constau din Uraniu 239 şi Plutoniu 241 foarte radioactiv rezultând în avorturi violente şi la moartea mamelor.

  Soldaţi, marinari şi puşcaşi marini au fost folosiţi ca porcuşori de Guineea în sutele de teste ale bombelor atomice şi cele cu hidrogen. Patrioţi americani au fost radiaţi, la fel ca animalele de laborator. Piloţii au fost forţaţi să zboare prin nori de radiaţie în formă de ciupercă, distrugători ai ADN-ului.

  Din 1951 până în 1961, armata SUA a plătit Ministerului Sănătăţii din Israel 3 milioane de lire să facă teste radioactive pe copii evrei sefardici care au imigrat în Israel. Şcolile publice guvernamentale ar fi spus copiilor că ei vor merge să li se facă o verificare medicală şi că o să fie scanaţi cu raze X.

  Pentagonul deja radiase mai mult de 4000 de copii instituţionalizaţi în SUA… mulţi dintre care au şi murit.

  Mai mult de 110.000 de evrei cu piele închisă la culoare au primit doze de raze X de 35.000 ori mai mari decât maximul admis, la cap, în mod repetat. Mulţi dintre copii au murit în interval de câteva luni. Toţi şi-au pierdut părul. Câţiva dintre ei încă trăiesc şi astăzi şi suportă probleme de sănătate chinuitoare.

  Testarea sub acoperire, a agenţilor chimici, biologici şi radiologici pe populaţia care nu suspectează nimic, continuă la scară globală astăzi.

  Din 1940 până în 1979 majoritatea populaţiei britanice a fost pulverizată de avioane de mai mult de 2000 de ori cu chimicale mortale şi micro-organisme fără să li se spună niciodată nimic.

  În 1968, Pentagonul a testat o armă biologică mortală în Metroul din New York şi au plasat personal la spitalele locale ca să monitorizeze efectele.

  Sterilizarea agresivă a bărbaţilor şi femeilor a continuat în multe state până la mijlocul anilor 1980.

  SUA şi Anglia testează actualmente pesticide şi medicamente experimentale foarte toxice pe zeci de mii de copii aflaţi în grija statului, sănătoşi, din care mulţi au murit ca urmare a experimentelor.

  Închisori de pe tot cuprinsul SUA au forţat deţinuţii să participe în experimente cenuşii care se întind de la studii de pesticide la a lua tablete de dioxină cusute pe spatele lor.

  Bertrand Russel spunea :

  “În mod gradat, prin reproducere selectivă, diferenţele congenitale dintre conducători şi conduşi vor creşte până când vor deveni specii aproape diferite. O revoltă a plebei ar deveni la fel de negândită ca şi o insurecţie organizată a oilor împotriva practicii de a mânca carne de oaie.”

  H.G. Wells, Aldous Huxley, Bertrand Russel şi sute de alţii eugenisti se lăudau constant despre cum conducătorii se consideră o specie separată şi mai evoluată decât omul obişnuit. Eugenistii de top au fost suficient de tupeişti să admită că ţelul lor adevărat nu a fost să îmbunătăţească ereditatea oamenilor obişnuiţi ci să-i îndobitocească şi mai mult astfel încât să fie mai uşor controlabili.

  Câştigătorul premiului Nobel, Russel, a scris pe larg despre cum vaccinările pline de mercur şi alte componente nocive creierului ar induce lobotomii chimice parţiale şi ar dezvolta o populaţie zombi servilă . In cartea sa „ Impactul Ştiinţei În Societate „ , acesta scria :

  “Dieta, injecţiile şi interdicţiile se vor combina, de la vârstă foarte timpurie să producă acel tip de caracter şi tip de credinţe pe care autorităţile îl consideră dezirabil şi orice critică serioasă a puterii va deveni imposibilă psihologic.” ( NOTA 11 )

  Cu peste 100 de ani în urmă planificatorii sociali eugenisti au spus că ar folosi medicamente care alterează mintea pentru a controla populaţia.

  Până în 2007, mai mult de 20% din populaţia SUA erau pe un fel de prescripţie de anti-depresive. Dar în cazul copiilor aflaţi în îngrijirea statului un sector unde statul are control absolut, cel puţin două treimi sunt forţaţi să ia un cocktail făcut din, în medie, 7 medicamente psiho-tropice.

  Preşedintele Societăţii Medicilor Psihiatrii, Joe Burkett,a mărturisit în audierea din faţa Comitetului Select Al Casei Statale folosirea medicamentelor psiho-tropice în cazul copiilor ocrotiţi de stat şi a şocat opinia publică când a spus că două treimi dintre copiii ocrotiţi de stat din Texas au fost puşi pe medicamente psihiatrice deoarece ei erau foarte, foarte bolnavi din cauza unei baze genetice proaste.

  O mulţime din aceşti copii vin din baze genetice proaste. Ei nu au părinţi stabili care să ia decizii bune. În afară de predispoziţia genetică ei au fost traumatizaţi prin abuz, neglijenţă şi probleme, şi au fost traumatizaţi din cauza separării şi toate acele lucruri predispun la o boală mentală.

  Lumea occidentală implementează acum metode pre-crimă eugenice.

  Fetuşii sunt acum prefiltraţi în funcţie de istoria criminală a familiei, din Portland, Oregon la Londra, Anglia, servicii de protecţie a copilului înrolează copii noi născuţi în baze de date criminale la naştere şi forţându-i să participe la audieri de probă la vârsta de doi ani.

  Mai marii lorzi ai dictaturii ştiinţifice continuă fără milă un război împotriva celor mai neajutoraţi dintre noi. În decembrie 1974, guvernul SUA a făcut din reducerea populaţiei lumii a 3-a o problemă centrală a securităţii naţionale.

  Planul de operaţiune intitulat: Memorandum de Studiu al Securităţii Naţionale 200, a fost pur şi simplu o regurgitaţie a Comisiei Britanice a Populaţiei creată de Regele George al VI-lea al Angliei în 1944, care în mod deschis a afirmat că populaţia naţiunilor lumii a treia reprezintă o ameninţare la adresa monopolului puterii globale al elitei internaţionale.

  Planul SUA autorizat de Kissinger ( NOTA 12 ) a ţintit 13 ţări cheie unde erau necesare reduceri masive de populaţie. Kissinger a recomandat ca împrumuturile FMI şi de la Banca Mondială ( NOTA 13 ) să fie date pe condiţia ca naţiunile să iniţieze programe agresive de control al populaţiei cum ar fi sterilizarea. Kissinger a recomandat de asemenea ca mâncarea să fie folosită ca o armă şi că instigarea războaielor era de asemenea un instrument ajutător în reducerea populaţiei.

  În 1972, Casa Albă a lui Nixon a implementat de asemenea tactici eugenice care au fost conduse de George Herbert Walker Bush ( NOTA 14 ) . Bush a sfătuit China în formularea planului lor de acţiune “un copil” şi a direcţionat guvernul federal să sterilizeze cu forţa mai mult de 40% din femeile americane native (indieni nativi) din rezervaţii.

  În schema copiată a Evaluării Biodiversităţii Globale de la ONU se spune, foarte clar, că noi trebuie să reducem populaţia umană de la nivelul curent de 6 miliarde până la nivelul de 1 miliard.

  În anii 70, Africa de Sud a dezvoltat arme biologice specifice pentru o anumită rasă ca să ţintească negrii şi asiaticii şi apoi, respectiv, au vândut tehnologia Israelului la mijlocul anilor 80. În septembrie 2000, Proiectul pentru un Nou Secol American(PNAC) a publicat un document în care Dick Cheney a descris arme biologice cu specific de rasă ca “instrumente politice folositoare”.

  În 1998, Ted Turner a făgăduit solemn că va da mai mult de 1 miliard pentru ONU ca să fie cheltuiţi în implementarea planurilor de reducere a populaţiei la scară planetară . Intr-un interviu în Audubon Magazine , acesta spunea :

  “O populaţie totală de 250-300 de milioane de oameni o reducere de 95% din prezentul nivel, ar fi ideal.” ( NOTA 15 )

  În 1999, Fundaţia Bill şi Melinda Gates a oferit 2,2 Miliarde de dolari către Planificarea Paternală, Fondul Populaţiei de la ONU şi alte grupuri de reducere a populaţiei. Până în 2007 Gates a dat mai mult de 30 de miliarde de dolari aproape în exclusivitate către Grupurile de Control al Populaţiei. Presa corporatistă controlată a raportat plină de cinism că Gates a oferit banii să ajute copii lumii a treia. Bill şi Melinda Gates au fost detronaţi ca fiind cei mai generoşi filantropi când prietenul lor şi un individ entuziast al reducerii populaţiei Warren Buffet, a oferit 37 de miliarde ca să finanţeze o armată de Grupuri de Control ale Populaţiei.

  Dr. Eric Pianka spunea :

  “Şi cred de fapt că lumii i-ar fi mult mai bine când sunt doar 10 sau 20 la sută dintre noi rămaşi.”

  Proeminentul Biolog al Universităţii din Texas, Dr. Eric Pianka, în timp ce primea un premiu al Academiei de Ştiinţe din Texas a spus că pandemia globală SIDA a fost, citez:

  “nu prea bună, este prea înceată”.

  Si a laudat virtuţile ebolei deoarece va ucide 90% din populaţia mondială, repede.

  Dar cel mai înfricoşător a fost faptul că într-o mulţime de peste 1000 de oameni de ştiinţă proeminenţi, ziarele locale au raportat că 95% din participanţi i-au oferit lui Pianka ovaţii îndelungate de fiecare dată când el elogia virtuţiile selectării microbilor şi a distrugerii omului.

  Tot Dr. Eric R. Pianka mai spunea :

  “China a fost în stare să întoarcă pagina şi să devină cea mai mare putere mondială deoarece ei au o poliţie statală şi sunt capabili să forţeze oamenii să înceteze reproducerea.”

  Mişcarea eugenică şi-a scuturat mult din bagajul ei nazist, şi se foloseşte de îngrijorările legitime ale populaţiei legate de mediu ca o mască pentru a ascunde agenda lor reală.

  Toată lumea vrea să respire aer curat şi să aibă apă bună, dar controlorii mişcării ecologiste nu au făcut nimic decât să strângă îngrijorările oamenilor şi să promită suportul unor metodologii şi planuri globale care destabilizează şi mai departe lumea a treia şi creează o mizerie de nedescris.

  Ingineri Noi Ordini Mondiale au deturnat destinul uman. Controlorii săi au studiat îndeaproape comportamentul uman pentru mai mult de 100 de ani şi acum ne direcţionează cu un control expert folosindu-se de instinctele primare şi dorinţe ca pârghii. Ei şi-au dezvoltat sistemele lor de control al minţii până în punctul în care sunt capabili să controleze persoana obişnuită inconştientă ca pe o maşină.

  “Până în 2020 o să existe un guvern mondial unic.”

  Spunea Ray Kurzweil

  Maestrul eugenic Julian Huxley, a fondat trans-umanismul şi controlorii societăţii admit pe faţă, că noul sistem este făcut să progreseze către o tiranie absolută.

  Conducătorul trans-umanist, Ray Kurzweil, se laudă că avansurile tehnologice le va permite celor care-şi permit, să trăiască pentru totdeauna, dar admite că majoritatea nu vor fi capabili să ţină pasul cu noua rasă stăpână.

  “Evoluţia biologică este prea înceată pentru specia umană. În următoarele câteva decade va fi lăsată în mizerie.”

  Mai spunea Ray Kurzweil .

  Observam astfel ca misiunea „ sacra „ a „ elitei „ ( ce o urmeaza cu indarjire si rabdare de peste 200 de ani ) , este aceea de a avea un sistem cu două clase unde subclasa este forţată să trăiască ca sclavă în micuţe oraşe închise, în timp ce elita se va bucura de pământul planetei .

  Aceasta „ elita „ are toti banii din lume . Cititi va rog si articolul :

  http://saccsiv.weblog.ro/2008-07-19/443493/BANCILE-%2C-SISTEMUL-FINANCIAR-BANCAR-%2C-CRE—.html

  Dar pe ea nu banii o intereseaza , ei fiind doar MIJLOCUL , nu si SCOPUL . SCOPUL este NOUA ORDINE MONDIALA . Iar planul este vechi din timpul fondarii ordinului iluminatilor .

  La 1 mai 1776, sub conducerea familiei Rothschild, cu sprijinul altor familii de evrei germani bogati – Wessely, Moses, Mendelsson – si a unor bancheri (Itzig, Friedlander) -, Weishaupt fondeaza in secret societatea “Vechii cautatori de lumina din Bavaria”, care va deveni mai cunoscuta sub denumirea “Ordinul Iluminatilor”. Weishaupt a sustinut ca numele provenea din vechi scrieri si insemna “cei care detin Lumina”.

  Primul profet al “Ordinului”, cel care intocmise o doctrina de la care mai tarziu s-au inspirat alte societati secrete influente – “Carbonarii” lui Giuseppe Mazzini, “Liga Dreptilor” lui Karl Marx sau “Decembristii” lui Cernisevski – a fost Adam Weishaupt, din acest punct de vedere poate cel mai influent om al secolului XIX. Doctrina lui, Novus Ordo Seclorum , a supravietuit veacului si a schimbat lumea in secolul XX :

  1) Abolirea monarhiei si a oricarei puteri ordonate;

  2) Abolirea proprietatii private;

  3) Abolirea mostenitorilor;

  4) Abolirea patriotismului;

  5) Abolirea familiei (a casniciei si instruirea in comun a copiilor);

  6) Abolirea tuturor religiilor.

  De ce acest program ? Deoarece doar astfel pot avea o masa de sclavi la dispozitie .
  Pentru a-si duce planul la indeplinire , aveau nevoie de o formidabila structura piramidala care sa le stea la dispozitie . Astfel , intre 16 iulie si 29 august 1782, la Wilhelmsbaden a avut loc al doilea Congres Masonic, sub presedintia baronului de Braunswick. Congresul de la Wilhelmsbaden a incercat sa faca o conciliere intre diverse secte francmasonice: rosicrucieni, necromanti, cabalisti si umanitaristi. La Congres a fost prezent si Adam Weishaupt, care a reusit sa fuzioneze Ordinul Iluminatilor cu masonii din lojile engleze si franceze. Congresul mai este important si pentru ca a coincis cu emanciparea evreilor din Imperiul Habsburgic. Totodata, a fost pus la punct in mare secret planul Revolutiei franceze care se va declansa sapte ani mai tarziu . Contele de Virieu, un mason care a participat la congresul secret de la Wilhelmsbaden , i-a dezvaluit ulterior unui prieten: “Nu pot sa-ti spun ce s-a hotarat acolo. Pot doar sa-ti spun ca este mult mai grav decat iti inchipui tu. Conspiratia care s-a pus in miscare la Wilhelmsbaden este atat de perfect organizata, incat nu au scapare nici monarhia, nici biserica”.

  Cititi va rog mai multe in articolul :

  http://saccsiv.weblog.ro/2008-01-17/263573/PAPUSARII—inceputuri.html

  Toate acestea denota un plan malefic , ceea ce este perfect adevarat . TOTI acestia , iluminati , varfurile masoneriei , marii camatari planetari , marii ideologi de STANGA , practica cultul paladin ( inchinarea la lucifer ) .

  Cititi va rog si articolul :

  http://saccsiv.weblog.ro/2008-04-22/350117/Religie-%2C–masonerie.html

  De aceea , in afara eugeniei si al programului mentionat mai sus , promoveaza intens tot ce este uraciune in fata lui Dumnezeu , in primul rand homosexualitatea , ajungand pana intr-acolo incat au inceput sa ne indoctrineze pana si copii spre acest cumplit pacat . Cititi va rog mai multe in articolul :

  http://saccsiv.weblog.ro/2007-11-11/210736/Homosexualitatea-%2C-avorturile-%2C-ateismul.html

  Ei nu pot crea societatea visata de ei , in care umanitatea devine un imens stup de albine in care individul se transforma intr-un simplu consumator-unealta , fara a-l indeparta pe om de Dumnezeu .

  Dar noi crestinii avem nadejde in bunul Dumnezeu . Daca acum sunt vremurile apocaliptice ( si constatam deja premisele iminentelor implanturi cu microcipuri , semnul fiarei 666 ) , nu ne temem . Pierzarea va lor va fi . Cititi va rog si articolul :

  http://saccsiv.weblog.ro/2008-03-27/325940/APOCALIPSA.html

  NOTE :

  ( NOTA 1 )

  Detalii despre vestita familie , cititi va rog in articolul :

  http://saccsiv.weblog.ro/2008-07-04/426351/ROCKEFELLER.html

  ( NOTA 2 )

  Otto Reche ( 1879 – 1966 ) , antropologist , fost membru al partidului nazist . A facut studii referitoare la grupele sanguine si rase .

  ( NOTA 3 )

  Andrew Carnegie ( 1835 – 1919 ), magnatul Carnegie Steel Company , cumparata in 1901 de J.P. Morgan si transformata in colosul US Steel cu ramificatii pana in Europa centrala . Dupa tranzactie se retrage din afaceri . Fondatorul in 1910 al institutiilor care ii poarta numele .

  David Rockefeller ( 1915 – ) a fost director Carnegie Endowment for International Peace alaturi de Alger Hiss, John Foster Dulles , Dwight D. Eisenhower si fondatorul IBM Thomas J. Watson

  ( NOTA 4 )

  W. H. Harriman , impreuna cu James Stillman , Jacob Henry Schiff si William Rockefeller controla cele mai importante cai ferate precum si National City Bank of New York.

  Fetele lui , Sarah Elizabeth Stillman si Isabel Goodrich Stillman s-au maritat cu William Goodsell Rockefeller si Percy Avery Rockefeller , fii asociatului , prietenului si presedintele Standard Oil , William Rockefeller .

  Unul din descendentii astfel rezultati , James Stillman Rockefeller , a fost presedintele National City Bank of New York , acum Citibank dar a lucrat si pentru Brown Brothers Harriman . Tot el a incorporat si First National Bank .

  Detalii despre “ elitele “ din domeniul bancar , cititi va rog in articolul :

  http://saccsiv.weblog.ro/2008-07-19/443493/BANCILE-%2C-SISTEMUL-FINANCIAR-BANCAR-%2C-CRE—.html

  ( NOTA 5 )

  Kaiser Wilhelm Institute (Kaiser Wilhelm Gesellschaft ) a fost fondat in 1911 si i-a avut printre directori pe Walther Bothe, Peter Debye, Albert Einstein, Fritz Haber si Werner Heisenberg . Finantari majore au venit din partea Rockefeller Foundation .

  Presedinte intre 1937 – 1940 a fost Carl Bosch ( 1874 – 1940 ) , laureat in 1931 al premiului Nobel in chimie , care din 1935 devine presedintele IG Farben .

  Sa ne amintim ca mega compania germana IG Farben a avut stranse si scandaloase legaturi de afaceri cu Bank of Manhattan condusa de Paul Warburg , Ford Motor Company sau Standard Oil condusa de Rockefeller . Mai mult , fratele lui Paul Warburg , Max Warburg , unul dintre industriasii colosului german care a fost unul din pilonii de sustinere al efortului de razboi dar si fabricantul Zyklon B , a fost acuzat ca a finantat puterea national-socialista . Dar Paul Warburg nu era oricine , ci primul director al COUNCIL ON FOREIGN RELATIONS (CFR) dar si unul din fondatorii Federal Reserve .

  Cum de a fost posibil , alte exemple de PAPUSARI colaboratori cu nazistii , cititi va rog in articolul :

  http://saccsiv.weblog.ro/2008-07-09/432016/NATIONAL-SOCIALISMUL-%2C-cea-mai-mare-cacea—.html

  ( NOTA 6 )

  Winston Churchill spunea , referindu-se la imperiul sovietic :

  “ Din zilele lui Weishaupt , Karl Marx, Trotki , Bela Kuhn, Rosa Luxemburg si Ema Goldman, conspiratia acestei lumi a luat amploare. Aceasta conspiratie a jucat un rol recunoscut în Revolutia Franceza. A fost izvorul fiecarei miscari subversive în secolul 19. Si acum, în sfârsit, aceasta banda de personalitati extraordinare din lumea interlopa a marilor orase din Europa si America i-a tras de par pe rusi si au devenit conducatorii acelui enorm imperiu. “

  Emma Goldman ( 1869 – 1940 ) , iubita anarhistului Alexander Berkman a fost o sustinatoare infocata a revolutiei bolsevice , atata timp cat se parea ca bolsevismul va fi inceputul Noii Ordini Mondiale si nu doar o etapa intermediara , cea a unui urias macabru laborator . De asemenea a participat la razboiul civil din Spania .

  A promovat ateismul , iubirea libera ( care vedea casnicia o forma de sclavie ) si homosexualitatea .

  L-a influentat major si pe Roger Baldwin , cel ce impreuna cu Crystal Eastman au fondat in 1920 American Civil Liberties Union .

  Tot ea a fost amica cu Margaret Sanger . Despre ceilalti din lista lui Winston Churchill cititi va rog articolul :

  http://saccsiv.weblog.ro/2008-05-16/372778/STANGA–istoric.html

  John Davison Rockefeller, Jr. a ajutat-o si finantat-o masiv pe Margaret Sanger cu a ei the American Birth Control League , devenita mai tarziu Planned Parenthood ( unul din principalii factori ai promovarii uciderii de prunci nenascuti ) .

  Familia aceasta Rockefeller are o pasiune macabra de a se ocupa cu tot ce ii este uraciune lui Dumnezeu . Un alt exemplu este

  John D. Rockefeller III

  In afara de a fi fost membru al Council on Foreign Relations ( cum ii sta bine unui reprezentant ai omniprezentei familii , organizatie de fapt stapanita si controlata de ei ) a fost foarte activ pe domeniul , populatie , crestere demografica , controlul nasterilor , familie .

  In 1952 infiinteaza si finanteaza Population Council . Cu toate ca a fost controversat , avandu-si radacinile in miscarea “ eugenie “ , consiliul si-a vazut linistit de treaba . Cel mai important obiectiv al sau a fost family planning .

  Apoi presedintele Nixon a infiintat Commission on Population Growth and the American Future , cunoscuta ca Rockefeller Commission cu Rockefeller presedinte . Presedintele Nixon a dat o importanta mare acestor comisii , creand cadrul legislativ adecvat functinarii lor dar si pentru punerea in practica a hotatarilor luate de acestea . Se considera de neacceptat realizarea previziunilor ca in 2013 populatia SUA sa ajunga la 400 milioane ( daca se continua ritmul de atunci al cresterii demografice ) .

  Ca modalitati importante avute in vedere pentru mentinerea unui numar constant al populatiei se aflau :

  Legalizarea avortului prin ABSORTIE

  Educatia sexuala in scoli

  Equal Rights Amendment – oferirea tuturor eforturilor pentru interzicerea discriminarilor pe baza de orientare sexuala .

  Iata preocuparile acestui stricator de valori crestine si umane , Equal Rights Amendment :

  NOW and Abortion Rights/Reproductive Issues ( avorturi ) :

  http://www.now.org/issues/abortion/

  NOW and Lesbian Rights :

  http://www.now.org/issues/lgbi/

  ( NOTA 7 )

  Clarence J. Gamble , stapanul mega companiei Procter and Gamble a fost foarte activ in uciderea de prunci nenascuti . Fondatorul Pathfinder International . Impreuna cu Margaret Sanger si Robert Latou Dickinson au reusit raspandirea avortului prin absortie in intreaga SUA , dupa care si-a inceput o intensa activitate de promovare a lui la scara globala .

  ( NOTA 8 )

  Madison Grant ( 1865 – 1937 ) , eugenist , a jucat un rol determinant in scientific racism si restrictionarea imigratiei pe criterii rasiale .

  In 1916 scrie The Passing of the Great Race , o lucrare elaborata a racial hygiene , preocupandu-se de istoricul rasial din Europa .

  ( NOTA 9 )

  Aceasta demonstreaza inca o diferenta clara intre ORTODOXIE , continuatoare a bisericii primare si celelalte culte ratacite .

  ( NOTA 10 )

  Josef Mengele ( 1911 – 1979 ) , supranumit “ ingerul mortii “ , ofiter SS in lagarul Auschwitz-Birkenau . A fugit in Argentina unde practica avorturi . Acolo i-a intalnit pe multi nazisti , intre care Hans-Ulrich Rudel and Adolf Eichmann .

  Se cuvine acum sa facem cateva referiri la Prince Bernhard of the Netherlands ( 1911 – 2004 ), a fost Prince Consort al Queen Juliana , tata a 6 copii , unul din ei fiind actuala Queen Beatrix .

  A fost membru al Nazi Party si Sturmabteilung

  A fost de asemenea membru al SS Cavalry Corps si a lucrat pentru IG Farben .

  Fratele printului , Prince Aschwin of Lippe-Biesterfeld , ofiter in armata germana , si-a declarat public simpatia fata de nazism .
  Dupa razboi , lui Bernhard i s-a creat postul de Inspector General KLM Royal Dutch Airlines , responsabila cu parasirea Germanie pe calea aerului a multor nazisti si debarcarea lor in Argentina . Unul din prietenii apropiati ai sai au fost Juan si Evita Peron carora le-a si facut o vizita oficiala in Argentina in 1951 .

  Tot el a fost unul din fondatorii World Wildlife Fund , al carei prim presedinte a fost in 1961 . De asemenea unul din fondatorii Rotary International .

  La ajutat pe David Rockefeller in crearea grupului Bilderberg . Istoricul si detalii despre membrii acestui grup , cititi va rog in articolul :

  http://saccsiv.weblog.ro/2008-04-14/343493/Bilderberg-lista-participanti.html

  Otmar Freiherr von Verschuer ( 1896 – 1969 ) .

  Eugenist preocupat de “racial hygiene” , a fost directorul “Kaiser-Wilhelm-Institut für Anthropologie, menschliche Erblehre, und Eugenik” (KWIfA) (“Kaiser Wilhelm Institute of Anthropology, Human Heredity, and Eugenics” si al the “Institut für Erbbiologie und Rassenhygiene” (“Institute for Genetic Biology and Racial Hygiene”).

  A primit permisiunea lui Heinrich Himmler pentru a lucra la Auschwitz , unde l-a avut asistent pe Josef Mengele .

  In 1951 era considerat un profesor prestigios al University of Münster unde a infiintat cel mai mare centru de cercetari genetice din Germania de vest . Ca si alti “racial hygienists” , nazisti sau americani , a figurat ca specialist in genetica . A murit in 1969 intr-un accident automobilistic .

  ( NOTA 11 )

  Bertrand Russell a mai spus in 1953:

  “Cred ca subiectul cel mai important (politic) este psihologia maselor… Vom arata ca familia împiedica dezvoltarea individului… Desi acestea vor fi studiate în sistemul de educatie, ele vor fi aservite obiectivelor clasei guvernante… Populatia nu va cunoaste felul în care i se inoculeaza convingerile. Când tehnica se va fi perfectat, fiecare guvern care a educat generatii de oameni în acest fel va putea sa controleze întreaga populatie în mod eficient si sigur, fara a fi nevoie de armate sau politie… Propaganda educationala, cu ajutorul guvernului, va putea sa obtina rezultate într-o singura generatie.
  Exista însa doua puternice forte care se opun unei astfel de politici: una este religia, iar cealalta este patriotismul… O societate stiintifica nu poate fi stabila decât sub conducerea unui guvern mondial. “

  Tot el lua in bascalie notiunea de patriotism , cum ii sta bine unui militant al Noii Ordini Mondiale .

  ( NOTA 12 )

  Henry Kissinger ( 1923 – ) , participant Bilderberg Group , Secretary of State, 1973 – 1977 . Director Nuclear Weapons and Foreign Policy la Council on Foreign Relations . A lucrat pentru Rockefeller Brothers Fund ca director al Special Studies Project ( unde l-a racolat Nelson A. Rockefeller ) . Participant activ Trilateral Commission . In 2002 presedintele George W. Bush l-a numit presedintele unui comitet de investigatie al atacurilor de la 11.09. , fost presedinte al International Advisory Committee of JP Morgan Chase ( banca Rockefeller ) .

  A facut o vizita secreta in China in 1971 , avandu-l subaltern pe Winston Lord .

  La conferinta grupului Bilderberg 21 Mai 1992 de la Evian, în Franţa , a spus :

  “ Azi, America ar fi scandalizata daca trupele ONU ar intra în Los Angeles pentru a restabili ordinea [referindu-se la protestele din 1991]. Mâine – ea ne va multumi! Asta este cu atât mai evident daca li s-ar spune ca exista o amenintare externa , o invazie extraterestra, sau de ordin terorist, fie ea reala sau doar declarata, care ar ameninta existenta Americii. În acest fel toate popoarele lumii ne vor ruga sa îi scapam de aceasta nenorocire. Toate lumea se teme de necunoscut. Când le vom pune pe tapet acest scenariu, drepturile omului vor fi cedate de bunavoie în favoarea garantarii bunastarii si a sigurantei de catre Guvernul Mondial. “

  ( NOTA 13 )

  Cititi va rog si articolul :

  http://saccsiv.weblog.ro/2008-04-15/344048/World-Bank-%2C-FMI.html

  ( NOTA 14 )

  Interesanta aceasta familie Bush .

  Prescott Bush , tatal lui Bush senior , a finantat nazismul .

  Toti membrii au apartinut societatii secrete Skull & Bones

  Iata alti membrii marcanti ai acestei societati :

  Percy Rockefeller , director Brown Brothers Harriman, Standard Oil si Remington Arms

  Harold Stanley , fondatorul Morgan Stanley

  George L. Harrison , presedinte Federal Reserve Bank of New York

  Artemus Gates , presedinte al New York Trust Company, Union Pacific Railroad, TIME-Life si Boeing Company

  John Rockefeller Prentice , nepotul lui John D. Rockefeller , pionier al inseminarii artificilale

  Winston Lord , presedinte al Council on Foreign Relations

  Frederick W. Smith , fondator al FedEx

  Austan Goolsbee , consultant pe probleme economice al lui Barack Obama

  Reamintim , numarul 322 pe care il vedeti in imagine , face referire la 3 , 22 din capitolul Facerea :

  Şi a zis Domnul Dumnezeu: “Iată Adam s-a făcut ca unul dintre Noi, cunoscând binele şi răul. Şi acum nu cumva să-şi întindă mâna şi să ia roade din pomul vieţii, să mănânce şi să trăiască în veci!…”

  ( NOTA 15 )

  Ted Turner este fondatorul CNN si cel ce numea crestinismul ca fiind religia invinsilor iar pe opozantii avortului prin absortie ii poreclea “ bozos “( prosti , incompetenti , mascarici )

  Ca o paranteza , tot de numele lui Ted Turner se leaga indobitocirea prin anumite desene animate a copiilor . Nu intru in detalii , dar cred ca toti ati observat cam ce promoveaza ele … Ma refer la cele marca Cartoon Network .

  Manelizarea in Romania a inceput cand CNN , trambita politicii corecte mondiale , a criticat autoritatile romane ca tiganii nu-si pot exprima “ creatiile artistice “ in mass-media de la noi . Imediat PRO TV s-a aliniat si a inceput o intensa promovare a “ artistilor “ si a subculturii lor . Cititi va rog si articolul :

  http://saccsiv.weblog.ro/2008-03-26/325109/MANELIZAREA.html

 2. Varul lui Charles Darwin , Sir Francis Galton ( 1822 – 1911 ), “ parintele “ EUGENIEI spunea despre aceasta ca :

  ” este studiul factorilor sub control social, care îmbunătăţesc sau slăbesc calităţile rasiale ale viitoarelor generaţii fie că sunt fizice sau mentale. ”

  Multi considera ca initiatorii eugeniei au fost nazistii . Din nefericire , nimic mai fals .

  Sir Francis Galton a avut numerosi adepti : Aldous Leonard Huxley , Charles Benedict Davenport , Clarence J Gamble , Émile Zola , Ernst Rüdin , Garrett James Hardin , George Bernard Shaw , Harry Hamilton Laughlin , Joseph Fletcher , Julian Huxley , Madison Grant , General Frederick Henry Osborn , Margaret Higgins Sanger , Ted Turner , Thomas Henry Huxley PC , Will Keith Kellogg .

  Si mari finantatori , intre care se detaseaza prin investiile uriase ce le-au facut , fam. Rockefeller … ( NOTA 1 )

  „ Experimentul social din China sub conducerea preşedintelui Mao este unul din cele mai importante şi de succes din istorie. „

  Scria David Rockefeller in New York Times, 10 august 1973 .

  Iar omul sau de incredere , Henry Kissinger , sublinia in 1974 :

  ” Depopularea ar trebui să fie prioritatea principală a politicii externe faţă de ţările lumii a treia . ”

  Robert Thomas Malthus ( 1766 – 1834 ), este faimos deoarece a spus că un colaps al producţiei în masă a hranei ar fi de ajutor deoarece ar curăţa lumea de săraci …

  Charles Darwin, un admirator al Modelului Catastrofic Malthusian, a dezvoltat teoria evoluţiei, având ca idee primordială supravieţuirea celui mai adaptat. Cu ajutorul lui T.H. Huxley, cunoscut ca buldogul lui Darwin , teoriile lui Darwin au fost propulsate în acceptarea la scară largă printre cercuri ştiinţifice cheie de pe tot parcursul Angliei şi apoi în lume.

  Vărul lui Darwin, Francis Galton, socotit ca fiind tatăl Eugeniei, a văzut o oportunitate de a face omenirea să progreseze prin luarea regnurilor din Teoria Evoluţiei şi aplicandu-le principii sociale a dezvoltat „ Darwinismul Social „ .

  Familiile Darwin, Galton, Huxley şi Wedgwood au fost aşa de obsedate cu noua lor teorie de schemă socială că şi-au făgăduit solemn: familiile lor nu se vor înmulţii decât între ele. Ei au prezis în mod fals că în decursul a doar câteva generaţii ei ar produce super-oameni. Apariţia pseudoştiinţei a fost doar codificarea practicii de încrucişare selectivă deja populară în interiorul elitelor de milenii.Experimentul celor 4 familii a fost un dezastru. Doar pe parcursul a două generaţii de procreare selectivă, aproape 90% dintre progeniturile lor ori au murit la naştere ori au fost handicapaţi în mod serios, din punct de vedere fizic
  sau mental.

  Biometria pare a fi o nouă ştiinţă, dar a fost de fapt dezvoltată de Galton în anii 1870 ca o modalitate de a urmări trăsăturile rasiale şi istoria genetică şi ca o modalitate de a decide cine are dreptul la procreere.

  În 1904, Cold Spring a fost iniţiată în SUA cu finanţarea Carnegie, Rockefeller şi Harriman. În 1907 primele legi ale sterilizării au fost trecute în SUA. Cetăţenii cu uşoare diformităţi sau cu scoruri scăzute la testele lor din cardurile de raportare au fost arestaţi şi sterilizaţi cu forţa.

  Unul dintre cei mai importanti eugenisti , Charles Benedict Davenport ( 1866 – 1944 ) a devenit director al Cold Spring Harbor Laboratory in 1910, cand a fondat si Eugenics Record Office.

  In 1911 , acesta scrie cartea sa de referinta Heredity in Relation to Eugenics . Apoi in 1929 , Race Crossing in Jamaica , in care arata degradarea la care ajung indivizii prin amestecarea raselor alba si neagra .

  Cu astfel de idei , a avut contacte cu institutii si publicatii din Germania nazista inainte si in timpul celui de al doilea razboi mondial . De notorietate este contributia sa la Festschrift , pentru Otto Reche , cel ce avea sa devina una dintre cele mai importante figuri ale teoriilor superioritatii sau inferioritatii raselor . ( NOTA 2 )

  In 1904 , The Cold Spring Harbor Laboratory este finantata de Carnegie Institution of Washington ( NOTA 3 ) iar in 1921 este reorganizata ca Carnegie Institution Department of Genetics . Intre 1910 – 1940 gazduieste Eugenics Record Office a lui Charles B. Davenport si a asistentului sau Harry H. Laughlin .

  Eugenics Record Office a fost finantata initial de Mary Harriman , vaduva lui E. H. Harriman ( NOTA 4 ) iar apoi de Carnegie Institution ( NOTA 3 ) . Institutul este raspunzator pentru legile ce la acea vreme au dus la multe sterilizari fortate .

  În 1911, familia Rockefeller exportă eugenia în Germania prin rulări de bani către Institutul Kaiser Wilhelm care mai târziu va fi stâlp central al celui de-al treilea Reich . ( NOTA 5 )

  La Conferinţa Internaţională A Eugeniei din 1912 din Londra, Eugenia devine o nebunie internaţională şi câştigă statutul de superstar. Futurologul şi autorul SF de succes, H.G. Wells a
  studiat biologia îndrumat de eugenicii de top şi a răspândit
  noua credinţă la nivel planetar.

  In 1916, iubita lui H.G. Wells, Margaret Sanger, a început promovarea eugeniei în SUA. În 1923, Sanger primeşte fonduri masive din partea familiei Rockefeller. ( NOTA 6 ) Sanger a scris fratelui intru eugenie Clarence J. Gamble ( NOTA 7 ) că liderii negrii ar trebui recrutaţi ca deschizători de drum în programele de sterilizare direcţionate împotriva comunităţilor de negrii.

  În 1924, Hitler scrie “Mein Kampf”(sau “Lupta Mea”) şi a creditat eugenistii americani ca fiind sursa lui de inspiraţie. Hitler chiar a scris o scrisoare de fan eugenistului american şi conservator, Madison Grant, numind cartea lui bazată pe rasă, “Trecerea marii rase”, Biblia sa. Hitler şi-a dezvoltat planurile pentru exterminarea în masă a evreilor şi ceea ce el numea alte sub rase cât şi cele handicapate, de la Grant. ( NOTA 8 )

  Prin 1927, eugenia a atins apogeul. Aşa zisa ştiinţă a fost în mod agresiv implementată prin concursuri în şcoli, biserici şi iarmaroace. Bisericile au participat la concursuri cu mari premii în bani ca să vadă cine poate implementa mai bine eugenia în predicile lor. Mari confesiuni spun mai apoi americanilor că Iisus este pentru Eugenie. ( NOTA 9 ) În acelaşi an în SUA mai mult de 25 de state au trecut legi “pro sterilizare” şi Curtea Supremă a votat pentru planuri de sterilizare brutală. Când Hitler vine la putere în 1933, unul dintre primele sale acte a fost să treacă legea eugeniei naţionale copiată după legi din SUA.

  La un moment dat , 27 DE STATE PUN LEGIILE DE STERILIZARE UMANĂ ÎN PRACTICĂ!

  Filmul din 1934, “Copiii de mâine”, a adus agenda eugenică pe marile ecrane în SUA.

  Prin 1936, Germania a devenit liderul mondial în eugenie prin luarea unor acţiuni efective să sterilizeze şi eutanasieze sute de mii de victime.

  La sfârşitul războiului, aliaţii au protejat de persecutare chiar acei oameni de ştiinţă nazişti care au torturat mii de oameni până la moarte.

  Îngerul morţii, Josef Mengele şi şeful său Otmar Von Verschuer nu au fost persecutaţi şi von Verschuer chiar a continuat munca sa în Germania după război. ( NOTA 10 )

  Dupa razboi , aceeasi Marie dar cu alta palarie …

  Publicaţia trimestrială Eugenia a devenit Biologia Socială.

  Liga Controlului Naşterii Americane a devenit Paternitate Planificată.

  Noi termeni ca Transumanism, Controlul Populaţiei, Durabilitate, Conservare şi Ecologie au înlocuit Igiena Rasială şi Darwinismul Social.

  Mulţi eugenisti din perioada precedentă s-au angrenat în ceea ce ei numeau cripto-eugenie. Ducând în mod intenţionat credinţele lor eugenice în subteran, ei au devenit foarte
  respectaţi antropologi, biologi şi geneticieni în lumea de după război.

  Aldous Huxley, autorul cărţii “Măreaţa Lume Nouă” şi fratele lui Julian Huxley, a ţinut un discurs la Berkley în 1962 cu puţin timp înainte de moartea sa. El a admis ca foarte vânduta sa carte, “Măreaţa Lume Nouă”, scrisă în 1932, s-a bazat nu pe ficţiune ci pe ceea ce elita planifica să implementeze.

  „ Şi aici mi-ar place să compar pe scurt, parabola “Măreaţa Lume Nouă” cu o altă parabolă care a ieşit mai recent în cartea lui George Orwell “1984”. Înclin să cred că dictatura ştiinţifică a viitorului, şi cred că vor fi dictaturi ştiinţifice în multe părţi ale lumii, va fi probabil o bună afacere mai apropiată de tiparul “Măreaţa Lume Nouă” decât de şablonul “1984”. Va exista o afacere bună mai apropiată nu din cauza unei remuşcări umanitariste în dictatorii ştiinţifici ci pur şi simplu pentru că şablonul “Măreaţa Lume Nouă” este probabil, o bună afacere mult mai eficientă decât altele. Dar dacă poţi obţine consimţământul oamenilor la starea de fapt în care ei trăiesc, starea de sclavie, starea de a fi, ei bine, mi se pare mie că natura revoluţiei ultime cu care ne confruntăm acum este exact aceasta: că ne aflăm într-un proces al dezvoltării unei întregi serii de tehnologii care îi vor permite oligarhiei controlatoare, care mereu a existat şi probabil că va exista mereu, să facă oamenii chiar să-şi iubească sclavia. Oameni pot fi făcuţi să se bucure de o stare de fapt care, după orice standarde de decenţă, ei ar trebui să nu se bucure şi aceste metode, eu cred, sunt o reală rafinare ale altor metode mai vechi ale terorii deoarece ele combină metode ale terorii cu metode ale acceptării. Ei bine, apoi există alte metode variate la care cineva s-ar putea gândi, există de exemplu metoda farmaceutică, aceasta a fost una dintre chestiunile despre care am vorbit în “Măreaţa Lume Nouă” şi rezultatul ar fi acela că… vă puteţi imagina un dătător de euforie care ar face oamenii perfect fericiţi, chiar şi în cele mai abominabile circumstanţe. Adică, aceste lucruri chiar sunt posibile. „

  Elita a lăsat un val uriaş de distrugere în spatele ei în timp ce plină de sânge rece, experimentează pe populaţia civilă ca şi cum am fi cobai. O înlănţuire de investigaţii congresionale a descoperit mai mult de 20.000 de teste secrete care au fost îndeplinite împotriva poporului american între 1910 şi 2000.

  Unul dintre studiile binecunoscute din eugenie, proiectul sifilis Tuskegee, a ucis sute de negrii şi trecuţi de 40 de ani până când oamenii din interior au expus-o în 1972.

  Din 1943 până în prezent britanicii au testat un gas chimic mortal pe propriul lor personal pe sol, aer şi mare . Mulţi au murit instantaneu. Alţii au murit în timp, în câţiva ani.

  Guvernul federal a susţinut experimente secrete radioactive pe mii de pacienţi care nu şi-au dat acordul în sute de spitale din SUA; au injectat bărbaţi, femei şi copii sănătoşi cu Uraniu şi Plutoniu cu nivele de dozaj aflate între non terapeutice spre mortale omorând mulţi dintre subiecţii testaţi.

  Femeilor însărcinate ale militarilor li s-a dat vitamine din partea doctorilor bazelor militare care de fapt constau din Uraniu 239 şi Plutoniu 241 foarte radioactiv rezultând în avorturi violente şi la moartea mamelor.

  Soldaţi, marinari şi puşcaşi marini au fost folosiţi ca porcuşori de Guineea în sutele de teste ale bombelor atomice şi cele cu hidrogen. Patrioţi americani au fost radiaţi, la fel ca animalele de laborator. Piloţii au fost forţaţi să zboare prin nori de radiaţie în formă de ciupercă, distrugători ai ADN-ului.

  Din 1951 până în 1961, armata SUA a plătit Ministerului Sănătăţii din Israel 3 milioane de lire să facă teste radioactive pe copii evrei sefardici care au imigrat în Israel. Şcolile publice guvernamentale ar fi spus copiilor că ei vor merge să li se facă o verificare medicală şi că o să fie scanaţi cu raze X.

  Pentagonul deja radiase mai mult de 4000 de copii instituţionalizaţi în SUA… mulţi dintre care au şi murit.

  Mai mult de 110.000 de evrei cu piele închisă la culoare au primit doze de raze X de 35.000 ori mai mari decât maximul admis, la cap, în mod repetat. Mulţi dintre copii au murit în interval de câteva luni. Toţi şi-au pierdut părul. Câţiva dintre ei încă trăiesc şi astăzi şi suportă probleme de sănătate chinuitoare.

  Testarea sub acoperire, a agenţilor chimici, biologici şi radiologici pe populaţia care nu suspectează nimic, continuă la scară globală astăzi.

  Din 1940 până în 1979 majoritatea populaţiei britanice a fost pulverizată de avioane de mai mult de 2000 de ori cu chimicale mortale şi micro-organisme fără să li se spună niciodată nimic.

  În 1968, Pentagonul a testat o armă biologică mortală în Metroul din New York şi au plasat personal la spitalele locale ca să monitorizeze efectele.

  Sterilizarea agresivă a bărbaţilor şi femeilor a continuat în multe state până la mijlocul anilor 1980.

  SUA şi Anglia testează actualmente pesticide şi medicamente experimentale foarte toxice pe zeci de mii de copii aflaţi în grija statului, sănătoşi, din care mulţi au murit ca urmare a experimentelor.

  Închisori de pe tot cuprinsul SUA au forţat deţinuţii să participe în experimente cenuşii care se întind de la studii de pesticide la a lua tablete de dioxină cusute pe spatele lor.

  Bertrand Russel spunea :

  “În mod gradat, prin reproducere selectivă, diferenţele congenitale dintre conducători şi conduşi vor creşte până când vor deveni specii aproape diferite. O revoltă a plebei ar deveni la fel de negândită ca şi o insurecţie organizată a oilor împotriva practicii de a mânca carne de oaie.”

  H.G. Wells, Aldous Huxley, Bertrand Russel şi sute de alţii eugenisti se lăudau constant despre cum conducătorii se consideră o specie separată şi mai evoluată decât omul obişnuit. Eugenistii de top au fost suficient de tupeişti să admită că ţelul lor adevărat nu a fost să îmbunătăţească ereditatea oamenilor obişnuiţi ci să-i îndobitocească şi mai mult astfel încât să fie mai uşor controlabili.

  Câştigătorul premiului Nobel, Russel, a scris pe larg despre cum vaccinările pline de mercur şi alte componente nocive creierului ar induce lobotomii chimice parţiale şi ar dezvolta o populaţie zombi servilă . In cartea sa „ Impactul Ştiinţei În Societate „ , acesta scria :

  “Dieta, injecţiile şi interdicţiile se vor combina, de la vârstă foarte timpurie să producă acel tip de caracter şi tip de credinţe pe care autorităţile îl consideră dezirabil şi orice critică serioasă a puterii va deveni imposibilă psihologic.” ( NOTA 11 )

  Cu peste 100 de ani în urmă planificatorii sociali eugenisti au spus că ar folosi medicamente care alterează mintea pentru a controla populaţia.

  Până în 2007, mai mult de 20% din populaţia SUA erau pe un fel de prescripţie de anti-depresive. Dar în cazul copiilor aflaţi în îngrijirea statului un sector unde statul are control absolut, cel puţin două treimi sunt forţaţi să ia un cocktail făcut din, în medie, 7 medicamente psiho-tropice.

  Preşedintele Societăţii Medicilor Psihiatrii, Joe Burkett,a mărturisit în audierea din faţa Comitetului Select Al Casei Statale folosirea medicamentelor psiho-tropice în cazul copiilor ocrotiţi de stat şi a şocat opinia publică când a spus că două treimi dintre copiii ocrotiţi de stat din Texas au fost puşi pe medicamente psihiatrice deoarece ei erau foarte, foarte bolnavi din cauza unei baze genetice proaste.

  O mulţime din aceşti copii vin din baze genetice proaste. Ei nu au părinţi stabili care să ia decizii bune. În afară de predispoziţia genetică ei au fost traumatizaţi prin abuz, neglijenţă şi probleme, şi au fost traumatizaţi din cauza separării şi toate acele lucruri predispun la o boală mentală.

  Lumea occidentală implementează acum metode pre-crimă eugenice.

  Fetuşii sunt acum prefiltraţi în funcţie de istoria criminală a familiei, din Portland, Oregon la Londra, Anglia, servicii de protecţie a copilului înrolează copii noi născuţi în baze de date criminale la naştere şi forţându-i să participe la audieri de probă la vârsta de doi ani.

  Mai marii lorzi ai dictaturii ştiinţifice continuă fără milă un război împotriva celor mai neajutoraţi dintre noi. În decembrie 1974, guvernul SUA a făcut din reducerea populaţiei lumii a 3-a o problemă centrală a securităţii naţionale.

  Planul de operaţiune intitulat: Memorandum de Studiu al Securităţii Naţionale 200, a fost pur şi simplu o regurgitaţie a Comisiei Britanice a Populaţiei creată de Regele George al VI-lea al Angliei în 1944, care în mod deschis a afirmat că populaţia naţiunilor lumii a treia reprezintă o ameninţare la adresa monopolului puterii globale al elitei internaţionale.

  Planul SUA autorizat de Kissinger ( NOTA 12 ) a ţintit 13 ţări cheie unde erau necesare reduceri masive de populaţie. Kissinger a recomandat ca împrumuturile FMI şi de la Banca Mondială ( NOTA 13 ) să fie date pe condiţia ca naţiunile să iniţieze programe agresive de control al populaţiei cum ar fi sterilizarea. Kissinger a recomandat de asemenea ca mâncarea să fie folosită ca o armă şi că instigarea războaielor era de asemenea un instrument ajutător în reducerea populaţiei.

  În 1972, Casa Albă a lui Nixon a implementat de asemenea tactici eugenice care au fost conduse de George Herbert Walker Bush ( NOTA 14 ) . Bush a sfătuit China în formularea planului lor de acţiune “un copil” şi a direcţionat guvernul federal să sterilizeze cu forţa mai mult de 40% din femeile americane native (indieni nativi) din rezervaţii.

  În schema copiată a Evaluării Biodiversităţii Globale de la ONU se spune, foarte clar, că noi trebuie să reducem populaţia umană de la nivelul curent de 6 miliarde până la nivelul de 1 miliard.

  În anii 70, Africa de Sud a dezvoltat arme biologice specifice pentru o anumită rasă ca să ţintească negrii şi asiaticii şi apoi, respectiv, au vândut tehnologia Israelului la mijlocul anilor 80. În septembrie 2000, Proiectul pentru un Nou Secol American(PNAC) a publicat un document în care Dick Cheney a descris arme biologice cu specific de rasă ca “instrumente politice folositoare”.

  În 1998, Ted Turner a făgăduit solemn că va da mai mult de 1 miliard pentru ONU ca să fie cheltuiţi în implementarea planurilor de reducere a populaţiei la scară planetară . Intr-un interviu în Audubon Magazine , acesta spunea :

  “O populaţie totală de 250-300 de milioane de oameni o reducere de 95% din prezentul nivel, ar fi ideal.” ( NOTA 15 )

  În 1999, Fundaţia Bill şi Melinda Gates a oferit 2,2 Miliarde de dolari către Planificarea Paternală, Fondul Populaţiei de la ONU şi alte grupuri de reducere a populaţiei. Până în 2007 Gates a dat mai mult de 30 de miliarde de dolari aproape în exclusivitate către Grupurile de Control al Populaţiei. Presa corporatistă controlată a raportat plină de cinism că Gates a oferit banii să ajute copii lumii a treia. Bill şi Melinda Gates au fost detronaţi ca fiind cei mai generoşi filantropi când prietenul lor şi un individ entuziast al reducerii populaţiei Warren Buffet, a oferit 37 de miliarde ca să finanţeze o armată de Grupuri de Control ale Populaţiei.

  Dr. Eric Pianka spunea :

  “Şi cred de fapt că lumii i-ar fi mult mai bine când sunt doar 10 sau 20 la sută dintre noi rămaşi.”

  Proeminentul Biolog al Universităţii din Texas, Dr. Eric Pianka, în timp ce primea un premiu al Academiei de Ştiinţe din Texas a spus că pandemia globală SIDA a fost, citez:

  “nu prea bună, este prea înceată”.

  Si a laudat virtuţile ebolei deoarece va ucide 90% din populaţia mondială, repede.

  Dar cel mai înfricoşător a fost faptul că într-o mulţime de peste 1000 de oameni de ştiinţă proeminenţi, ziarele locale au raportat că 95% din participanţi i-au oferit lui Pianka ovaţii îndelungate de fiecare dată când el elogia virtuţiile selectării microbilor şi a distrugerii omului.

  Tot Dr. Eric R. Pianka mai spunea :

  “China a fost în stare să întoarcă pagina şi să devină cea mai mare putere mondială deoarece ei au o poliţie statală şi sunt capabili să forţeze oamenii să înceteze reproducerea.”

  Mişcarea eugenică şi-a scuturat mult din bagajul ei nazist, şi se foloseşte de îngrijorările legitime ale populaţiei legate de mediu ca o mască pentru a ascunde agenda lor reală.

  Toată lumea vrea să respire aer curat şi să aibă apă bună, dar controlorii mişcării ecologiste nu au făcut nimic decât să strângă îngrijorările oamenilor şi să promită suportul unor metodologii şi planuri globale care destabilizează şi mai departe lumea a treia şi creează o mizerie de nedescris.

  Ingineri Noi Ordini Mondiale au deturnat destinul uman. Controlorii săi au studiat îndeaproape comportamentul uman pentru mai mult de 100 de ani şi acum ne direcţionează cu un control expert folosindu-se de instinctele primare şi dorinţe ca pârghii. Ei şi-au dezvoltat sistemele lor de control al minţii până în punctul în care sunt capabili să controleze persoana obişnuită inconştientă ca pe o maşină.

  “Până în 2020 o să existe un guvern mondial unic.”

  Spunea Ray Kurzweil

  Maestrul eugenic Julian Huxley, a fondat trans-umanismul şi controlorii societăţii admit pe faţă, că noul sistem este făcut să progreseze către o tiranie absolută.

  Conducătorul trans-umanist, Ray Kurzweil, se laudă că avansurile tehnologice le va permite celor care-şi permit, să trăiască pentru totdeauna, dar admite că majoritatea nu vor fi capabili să ţină pasul cu noua rasă stăpână.

  “Evoluţia biologică este prea înceată pentru specia umană. În următoarele câteva decade va fi lăsată în mizerie.”

  Mai spunea Ray Kurzweil .

  Observam astfel ca misiunea „ sacra „ a „ elitei „ ( ce o urmeaza cu indarjire si rabdare de peste 200 de ani ) , este aceea de a avea un sistem cu două clase unde subclasa este forţată să trăiască ca sclavă în micuţe oraşe închise, în timp ce elita se va bucura de pământul planetei .

  Aceasta „ elita „ are toti banii din lume . Cititi va rog si articolul :

  http://saccsiv.weblog.ro/2008-07-19/443493/BANCILE-%2C-SISTEMUL-FINANCIAR-BANCAR-%2C-CRE—.html

 3. DATORITA MULTIMII LINK-URILOR , CITITI VA ROG CONTINUAREA IN

  http://saccsiv.weblog.ro/2008-07-22/447549/EUGENIA.html

 4. Continuarea in articolul EUGENIA din blogul meu .

  Domnilor administratori , iertare ca am postat astfel , dar nu mai primeste platforma nici un link .

  Daca credeti ca este util acest articol , faceti va rog cumva sa inteleaga cititorii unde pot continua citirea sa .

  DOAMNE AJUTA !

Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare