POLITIA VACCINURILOR. PROIECT DE LEGE TOTALITAR CARE INSTITUIE VACCINAREA FORTATA SI CONDITIONAREA INSCRIERII COPIIILOR LA GRADINITA SI SCOALA. (Deocamdata) autoritatile vor sa impuna 9 (noua) vaccinuri obligatorii. Parintii sunt OBLIGATI sa refuze in scris… pentru a fi apoi RECLAMATI pentru RELE TRATAMENTE aplicate minorilor, riscand cel putin 3 ANI DE INCHISOARE! (video)

29-09-2015 7 minute Sublinieri

9 vaccinuri menite sa tina la distanta boli cumplite devin obligatorii in Romania. Ministerul Sanatatii cere ca parintii care refuza sa isi imunizeze fetitele si baietii sa fie reclamati la Protectia Copilului pentru rele tratamente aplicate minorului.

9 vaccinuri: cele impotriva tuberculozei, hepatitei B, difteriei, tetanosului, tusei convulsive, poliomielitei, rujeolei, oreionului si rubeolei, vor deveni obligatorii in cazul copiilor. Sunt boli extrem de grave care lasa sechele si pot genera epidemii severe.

„Poliomielita te omoara in timpul bolii sau ramai cu sechele, paralizii pe timpul vietii. Oreionul produce si meningita, si encefalita. Poti sa ramai cu sechele auditive, oculare, tulburari, retard psihic. Ce parinte isi doreste asa ceva?”, spune Profesor Dr. Emanoil Ceausu – medic primar boli infectioase spitalul Victor Babes.

Niciunul …si totusi s-a ajuns in situatia in care in unele zone rata de vaccinare, pentru bolile grave, a scazut la 85 la suta.

Tocmai de aceea va deveni obligatorie. Parintii care refuza sa isi imunizeze copiii trebui sa preciyeze acest lucru in scris. Ministrul Sanatatii vrea ca acestia sa fie apoi apoi reclamati la protectia copilului pentru rele tratamente aplicate minorului.

Potrivit proiectului, nu exista amenzi pentru părinți, dar ei pot fi trimiși în judecată pentru refuzul constant la vaccinare. Amenzi sunt prevazute pentru instituțiile cu responsabilitate în procesul vaccinării – medic de familie, scoli, directii de sanatate publica de peste 2000 de euro.

Mai mult, inscrierea copiilor in gradinite si scoli se va putea face doar dupa prezentarea carnetului de vaccinari cu cele 9 seruri. Daca parintii nu au dovada, cazul intra intr-o comisie judeteana care decide schema de recuperare a serurilor. Si abia apoi este sesizata protectia copilului.

Chiar si cu cele 9 vaccinuri obligatorii, Romania este in urma tarilor uniunii europene care au scheme mult mai complexe. Daca va fi aprobat, proiectul ar urma sa se aplice din 2016.

Părinţii care refuză să-şi vaccineze copiii ar putea fi acuzaţi de rele tratamente aplicate minorului şi trimişi la închisoare, chiar şi 7 ani. Autorităţile se pregătesc să impună 8 vaccinuri şi amenzi usturătoare pentru medicii de familie, şcoli, grădiniţe şi direcţiile de sănătate.

Proiectul pregătit de Ministerul Sănătăţii vine după luni de zile de dezbateri aprinse în rândul medicilor dar mai ales al părinţilor care refuză să-şi mai vaccineze copiii. Dacă această lege se va aplica în forma prezentată de Hotnews, cei nevaccinaţi nu vor mai fi primiţi în şcoli sau grădiniţe. Elevii care nu vor avea schema completă de vaccinuri vor fi păsuiţi un an.

Şcolile sau grădiniţele care ar accepta copii nevaccinaţi riscă amenzi ce pot ajunge şi la 10 mii de lei. La fel şi medicii de familie care vor încalca legea de trei ori la rând. Amenzi vor primi şi direcţiile de sănătate publică dacă nu asigură condiţiile de păstrare a dozelor de vaccin.

Inspectorii şcolari spun însă că ar trebui să se revină la vechea formulă în care vaccinarea se făcea în şcoli şi grădiniţe.

În proiect se face referire şi la compensaţiile pentru cazurile de invaliditate provocate de vaccinuri, dar şi sancţiuni pentru părinţii care nu-şi vaccinează copiii. Ei pot fi acuzaţi de “rele tratamente aplicate minorului”, dacă nu l-au vaccinat până la trei ani. Infracţiune care se pedepseşte cu închisoare de la 3 până la 7 ani.

Proiectul este încă în lucru şi ar putea suferi modificări până la lansarea în dezbatere publică.

 

– See more at: http://stiri.tvr.ro/parintii-care-refuza-sa-si-vaccineze-copiii-ar-putea-fi-trimisi-la-inchisoare_65719.html#sthash.YSI0OXxK.dpuf

In Romania vor deveni obligatorii opt vaccinuri administrate impotriva unor boli care pot produce complicatii grave la copii sau chiar moartea. Proiectul legii vaccinarii, consultat de HotNews, precizeaza si amenzile aplicate in cazul nerespectarii acestei obligativitati si cine sunt cei vizati de amenzi. Proiectul, care urmeaza sa fie pus in dezbatere publica, apare pe fondul scaderii in ultimul an cu 19% a acoperirii vaccinale in Bucuresti. Crize similare ale vaccinarii au aparut si in Ucraina, Franta, Spania sau Germania, unde au murit copii din cauza unor boli 100% prevenibile prin vaccinare.

In Romania vor deveni obligatorii opt vaccinuri administrate la copii impotriva hepatitei B, a difteriei, tetanosului, pertussis, poliomielitei, rujeolei, oreionului si rubeolei. De mentionat ca BCG, vaccinul contra formelor grave de tuberculoza, nu este inclus in varianta consultata de HotNews printre vaccinurile obligatorii. UPDATE Surse medicale sustin ca si acest vaccin va fi inclus in categoria celor obligatorii.

Proiectul de lege propus de grupul de lucru alcatuit la initiativa Ministerului Sanatatii si format din specialisti in domeniu mentioneaza ca “pentru vaccinarile obligatorii, informarea parintelui este obligatorie, iar consimtamantul este prezumat”. Adica parintele va trebuie sa semneze o declaratie prin care refuza sa-si vaccineze copilul, in caz contrar considerandu-se din oficiu ca este de acord cu vaccinarea.

Inscrierea copiilor in gradinite si scoli – fie de stat sau private – se va putea face doar dupa prezentarea de catre parinti a dovezii vaccinarii copilului cu vaccinurile care previn bolile mai sus precizate. Sunt exceptati doar copii “care fac dovada contraindicatiilor medicale definitive pentru anumite vaccinari”. Daca la inscrierea la gradinita/scoala parintele nu va putea prezenta dovada vaccinarii complete, atunci va trebui sa aduca de la Comisia Judeteana de Vaccinare un document in care sa fie precizate clar datele de recuperare in urmatorul an a vaccinarii cu vaccinurile care previn bolile mai sus. In aceeasi perioada, parintii vor beneficia de explicatii si consiliere din partea specialistilor in privinta vaccinarii.

Daca nici dupa un an vaccinarea nu va fi completa, gradinita/scoala nu-l mai poate inscrie pe copil, iar directorul gradinitei/scolii are obligatia prin lege de a aduce cazul in atentia comisiei judetene de vaccinare. Copilul va putea fi inscris la gradinita/scoala doar dupa ce medicul de familie va scrie pe adeverinta sintagma “antecedente vaccinale complete corespunzatoare varstei”. Vaccinarile obligatorii se efectueaza doar in unitatile medicale autorizate.

Proiectul de lege prevede explicit ca o responsabilitate a parintilor “asigurarea vaccinarilor complete corespunzatoare varstei pentru vaccinarile obligatorii in scopul asigurarii dreptului la sanatate”. Cu toate acestea, la capitolul amenzi, parintii nu sunt vizati deloc, amenzi fiind prevazute doar pentru institutiile care au responsabilitati in procesul vaccinarii.

Amenzi de la 5000 la 10.000 lei (1120 Euro – 2250 Euro) vor primi:

 • gradinitele si scolile care accepta inscrierea copiilor fara adeverinta din partea medicului care sa ateste vaccinarea corespunzatoare varstei (exceptati sunt copiii cu contraindicatie medicala definitiva);
 • directiile de sanatate publica care nu asigura pastrarea in conditii frigorifice adecvate ale vaccinurilor;
 • medicii de familie si medicii implicati in activitatile de vaccinare dar care nu respecta prevederile legale si se afla la a treia abatere.

Amenzi de la 2500 la 5000 de lei vor primi autoritatile locale care nu identifica situatiile de neglijare medicala a copilului.

Amenzi de la 1000 la 2500 de lei vor primi scolile care incalca legea mentinand in colectivitate copiii in continuare nevaccinati la un an de la stabilirea calendarului de recuperare a vaccinarii si care nu anunta aceasta situatie comisiei judetene de vaccinare (exceptie sunt copiii cu contraindicatie medicala definitiva). 

Amenzi de la 500 la 1000 de lei vor primi directiile de sanatate publica, medicii de familie si scolile care nu suspenda copiii nevaccinati in cazul aparitiei unor focare de epidemie. Constatarea si aplicarea amenzilor se face de catre directiile judetene de sanatate publica.

In proiectul de lege consultat de HotNews se prevede si compensarea efectelor invalidante” provocate de vaccinuri, daca acestea sunt dovedite de “relatii de cauzalitate” (statistic astfel de efecte dupa vaccinare apar mai rar decat dupa autoadministrarea unor medicamente foarte frecvent folosite de populatie). Proiectul de lege precizeaza ca existenta acestei cauzalitati trebuie confirmata de o comisie stiintifica formata dintr-un microbiolog, un epidemiolog, un pediatru, un medic specialist in boli infectioase si un medic de familie, fiecare desemnat de societatiile stiintifice de specialitate. In aceasta comisie vor exista si reprezentanti ai ministerelor Sanatatii, Educatiei si al Autoritatii pentru Protectia Drepturilor Copilului.

Legea precizeaza clar ca membrii acestei comisii se supun prevederilor legate de conflictul de interese.

La nivel judetean, pe langa specialistii mai sus mentionati, din aceste comisii vor face parte si un psiholog si o asistenta medicala (sau moasa). Aceste comisii judetene vor trebui sa-i consilieze pe parintii copiilor nevaccinati si, daca e cazul, sa sesizeze Directia de Asistenta Sociala si Protectia Copilului  daca, pana la implinirea varstei de un an si jumatate, copilul nu a primit vaccinurile obligatorii mai sus mentionate. Daca acel copil nu a fost vaccinat pana la varsta de 3 ani, aceasta comisie va sesiza institutiile abilitate privind infractiunea de rele tratamente aplicate minorului de catre parinti”.

Proiectul de lege prevede obligativitatea medicilor de familie si a medicilor din maternitati (publice si private) de a asigura vaccinarea corecta a copiilor. Daca medicii, farmacistii si asistentii medicali nu vor transmite in media si parintilor informatii “corecte si dovedite stiintific” legate de vaccinare, atunci vor fi sanctionati de catre Colegiul Medicilor, care va sanctiona si sesiza autoritatile abilitate si in cazul falsificarii documentelor medicale legate de vaccinare. Incepand de la a treia abatere, amenzile aplicate medicilor in astfel de cazuri devin consistente. 

In afara vaccinurilor obligatorii mai sus mentionate, proiectul de lege prevede alte trei categorii de vaccinuri: cele pentru situatii speciale (epidemii), cele pentru grupe populationale de risc (anumiti bolnavi cronici) si vaccinuri optionale. Cu exceptia ultimei categorii, finantarea activitatii de vaccinare se face din fondurile Ministerului Sanatatii si a Casei Nationale de Asigurari de Sanatate. Vaccinarea persoanelor cu o profesie care-i expune la riscuri de imbolnavire este suportata financiar de angajatori.

Proiectul de lege prevede si obligativitatea Ministerului Sanatatii de a asigura resursele financiare necesare pentru procurarea vaccinurilor si transportul acestora pana la medici. Ministerul va asigura si un stoc de rezerva de vaccinuri egal cu necesarul pe un an si va lua masuri de evitare “a schimbarilor frecvente a producatorilor de vaccinuri cel putin pentru o perioada de 4 ani”. 

In obligatia acestui minister va intra si informarea si comunicarea catre populatie si medici a oricaror modificari in calendarul de vaccinare cu cel putin 6 luni inainte de aplicarea lor. […]/ integral pe hotnews.ro

Ministerul Sănătăţii a iniţiat un proiect de lege privind obligativitatea a opt vaccinuri pentru copii. Totuşi, părinții care nu doresc să se conformeze ar putea să declanșeze acțiuni în instanță și să atace acest aspect la Curtea Constituțională, cred asociațiile de profil.

„La nivel național cifrele sunt undeva în jur de 88%, mă refer la acoperirea pentru principalele vaccinuri incluse în programul național de imunizări. În unele județe și municipiul București valorile sunt îngrijorătoare – undeva la 70%. Cele mai joase valori se înregistrează la vaccinul diftero-tetanos, care se găsește în componența vaccinului hexavalent, și vaccinul rubeolă-rujeolă-oreion“, preciza Alexandru Rafila, consilierul ministrului Sănătății și președinte al Societății Române de Microbiologie, citat de Agerpres.

Opt vaccinuri obligatorii

În acest context, ministrul Sănătății a inițiat un proiect de lege prin care în România vor deveni obligatorii opt vaccinuri administrate împotriva unor boli care pot produce complicații grave la copii sau chiar moartea. Potrivit HotNews, vor deveni obligatorii opt vaccinuri administrate la copii împotriva hepatitei B, a difteriei, tetanosului, pertussis, poliomielitei, rujeolei, oreionului și rubeolei. Una dintre cele mai importante prevederi arată că înscrierea copiilor în grădinițe și școli – fie de stat sau private – se va putea face doar după prezentarea de către părinți a dovezii vaccinării copilului cu vaccinurile care previn bolile mai sus precizate. Sunt exceptați doar copiii care fac dovada contraindicațiilor medicale definitive pentru anumite vaccinări.

Proiectul de lege prevede explicit ca o responsabilitate a părinților „asigurarea vaccinărilor complete corespunzătoare vârstei pentru vaccinările obligatorii în scopul asigurării dreptului la sănătate“, arată sursa citată.

Legea prevede amenzi drastice pentru instituțiile de învățământ, grădinițe sau școli, care acceptă copii nevaccinați.

Părinți bogați

Ana Măiță, președintele asociației „Mame pentru mame“, susține că este vorba de un proiect foarte sensibil, care ar putea avea implicații juridice și poate determina plângeri la CEDO depuse de părinții care nu vor să își vaccineze copiii. În proiectul de lege sunt prevăzute sancțiuni pentru unitățile de învățământ care nu acceptă copii nevaccinați. Aceste prevederi pot fi interpretate și ca o încălcare a dreptului copilului la educație, iar proiectul ar putea să fie declarat neconstituțional sau cel puțín să fie atacat la Curtea Constituțíonală. În același timp, părinții care refuză să își vaccineze copiii pot fi acuzați de abuz.

Pe de altă parte, este obligația statului să protejeze populația împotriva infecțiilor epidemiologice. Să nu uităm că rata de vaccinare a scăzut mult și că Europa se confruntă cu mișcarea unor comunități de oameni care pot fi purtători ai unor noi epidemii. Este, în fond, și o chestiune de siguranță națională“. Ana Măiță atrage atenția că părinții care se opun vaccinării au și resurse financiare să o facă: „Părinții care, în mod premeditat, nu își vaccinează copiii fac parte dintr-o categorie de oameni bine educați, cu posibilități financiare și care sunt dispuși să își apere dreptul de a nu-și vaccina copiii chiar și în instanță“.  

dees vaccinations

*


Categorii

Noile totalitarisme, dictatura si reeducare, Razboiul impotriva populatiei, Razboiul impotriva sanatatii, Stat politienesc, Vaccinuri / legea vaccinarii obligatorii

Etichete (taguri)

, , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

34 Commentarii la “POLITIA VACCINURILOR. PROIECT DE LEGE TOTALITAR CARE INSTITUIE VACCINAREA FORTATA SI CONDITIONAREA INSCRIERII COPIIILOR LA GRADINITA SI SCOALA. (Deocamdata) autoritatile vor sa impuna 9 (noua) vaccinuri obligatorii. Parintii sunt OBLIGATI sa refuze in scris… pentru a fi apoi RECLAMATI pentru RELE TRATAMENTE aplicate minorilor, riscand cel putin 3 ANI DE INCHISOARE! (video)

 1. Daca nici acum, cat inca se mai poate, patriarhia si Sfantul Sinod al BOR nu fac nimic… eu nu mai stiu…
  Si nu vreau sa aud inca un comunicat de presa al Basilica, sau vreo pastorala, sau discursuri pe la vreao adunare. As vrea sa vad FAPTE, adica sa vad ca Biserica Ortodoxa Romana pune piciorul in prag si face ceva, cum ar fi de exemplu initierea unui sistem de invatamant ALTERNATIV complet si total INDEPENDENT de cel ateu pana la satanism de stat. M-am saturat sa incerc sa repar eu acasa ce strica zilnic atat de usor in trupul, mintea si sufletul copiilor mei scoala romaneasca de astazi.
  Acesta nici macar nu este un comentariu. Este un strigat catre Patriarhie si Sfantul Sinod al Bisericii mele. FACETI CEVA, ca vorbele vi le cunosc demult.

 2. Pingback: Tot mai aproape de cosmarul totalitar “profetit” de Orwell: “CIZMA” CARE ZDROBESTE FARA MILA CAPETELE INCOMODE sau “MINISTERUL ADEVARULUI”/ Angela Merkel ii cere fondatorului Facebook sa ia MASURI IMPOTRIVA CELOR CARE E
 3. Ce vor face dacă copiii nu vor să se vaccineze-vor alerga după ei în curtea şcolii,îi vor imobiliza?Personal nu voi respecta o astfel de lege nici cu pistolul la tâmplă.
  Însă ca o astfel de lege să nu apară trebuie ca părinţii să fie uniţi şi să reacţioneze împreună,nu să lase lucrurile să decurgă,şi apoi să rezolve problema în stil românesc.

 4. Legea este ne-constitutionala.
  Momentan constitutia ne apara, specificand ca orice tratament medical are nevoie de aprobare.

  Dar, poate le trece prin cap sa schimbe si constitutia pe genunchi. Atunci va fi serioasa problema.

  Doamne ajuta!

 5. Fix in acesta situatie este si fiul meu cel mic care la anul intra in clasa 0… E o situatie cumplita. nu stiu ce o sa fac, nu are decit 2 vaccinuri, si ar fi culmea sa ii fac pe parcursul unui an 7 vaccinuri sa ma supun regulilor imbecile…
  Ce o vrea bunul Dumnezeu, nori negri la orizont oricum!

  Doamne ajuta!

 6. “Mai multi elevi, de clasa a opta, din Curtea de Arges, au ajuns spital dupa ce ar fi suferit reactii adverse de la un vaccin anti-tetanos, aflat in schema obligatorie, administrat la scoala. Medicii spun ca in mod normal, nu ar fi trebuit sa apara ameteli si stari de lesin, iar cei de la Directia de Sanatate Publica cred ca ar fi vorba despre o reactie emotionala. Insa si dintr-o comuna din Bacau, 18 elevi care au facut acelasi vaccin s-au simtit rau.

  Parintii celor 18 copii din Bacau spun ca, imediat ce li s-a administrat vaccinul impotriva difteriei si tetanosului, au acuzat stari de voma, ameteli, frisoane si o amorteala a bratului in care s-a facut injectia. Copiii, elevi in clasa a VIII-a, au fost internati de urgenta in spital. “Sunt manifestari usoare, locale. De la acest vaccin, este o reactie alergica, emotionala”, a explicat dr. Adrian Branzaniuc director medical Spitalul Municipal Onesti.

  Si totusi, alti 8 elevi din curtea de Arges au ajuns la spital cu aceleasi simptome. Copiii, in varsta de 14 ani, au fost si ei injectati cu acelasi vaccin, de provenienta franceza. Mai multe ambulante i-au dus la spital. “Amorteala de mana, dureri de cap, frisoane, voma, de toate” a povestit un parinte.

  Medicii spun ca, in mod normal, elevilor nu ar fi trebuit sa li se faca rau, mai ales ca in urma cu 7 ani au mai primit o doza din acelasi vaccin. Specialistii Directiei de Sanatate publica sustin ca au verificat atat lotul administrat cat si maniera in care au fost facute injectiile. SI nu au gasit nimic in neregula. “Nu s-a putut pune in evidenta nici un semn sau simptom obiectiv la examenul medical. Mai mult, nu s-a semnalat nici un diagnostic. Este o reactie emotionala exagerata”, a spus Adrian Stoica director executiv al DSP Arges.”

  Acestea sunt vaccinurile de tip “masonic” pe care copii nostri vor fi obligati sa li se administreze, indiferent de consecinte. Respectivele vaccinuri nu mai au nici o treaba cu vaccinurile facute la Institutul Cantacuzino , inainte de ’90 dar si un timp dupa, de catre oameni de stiinta romani, responsabili si cu vocatie, formati in ideea respectului fata de populatie. Multe dintre vaccinurile de astazi din Romania vin pe filiera straina, iar substantele pe care baga in copii nostri sunt toxice , dar si secrete, unele dintre ele ramanand pe tot parcursul vietii in acel copil(mercurul, de exemplu, iar mai nou, pot fi si microcipuri). Atunci cand vor crea probleme de sanatate(unele putand fi extrem de grave), oficialii ii vor incadra pe cei afectati la “pagube colaterale”, asa cum ii considera armata americana pe civilii ucisi de ea, in operatiunile ei ilegale si imorale.

 7. @Narcis
  Vocea noastra se va face auzita in strada. Acum se va vedea daca suntem in stare sa ne unim din toata tara impreuna cu asociatiile crestine si sa formulam un manifest solid impotriva acestei persecutii fara precedent!

 8. Va trebui să acționăm și REacționăm! Și nu numai pe cale judecătorească, ci și civică! Eu am refuzat ÎN SCRIS și REFUZ orice VACCIN pe care copiii mei ar trebui să-l primească în școală! Experiența îmbolnăvirii unuia dintre copiii mei, de pe urma unui vaccin m-a făcut să nu am nici un fel de îndoilă asupra PERICULOZITĂȚII efectelor secundare pe care le provoacă aceste vaccinuri, și care pot fi dintre cele mai grave și dăunătoare sănătății copiilor noștri! Nu numai părinții care nu au studii în medicină se OPUN vaccinării copiilor, ci și MULȚI dintre MEDICII de pe Mapamond! Si ciiudat este că deși s-a vorbit până acum de PERICOLELE pe care le conțin aceste vaccinuri, reprezentanții românilor din Parlament se comportă ca și cum aceste DISCUȚII, DEZBATERI, POLEMICI și CONTROVERSE nici măcar nu ar fi apărut în lumea științifică mondială. Susținătorii vaccinării promovează doar ideea PERICOLULUI pe care BOLILE, EPIDEMIILE și PANDEMIILE îl au pentru viața oamenilor, dar TAC MÂRC, precum peștii fără de glas, când vine vorba de PERICOLUL pe care însăși VACCINURILE îl au și îl prezintă pentru sănătatea copiilor noștri! Să vezi un copil jovial, sănătos și zglobiu, că DEVINE o LEGUMĂ în urma unui vaccin, abia atunci poți să înțelegi CE MARE RĂU ai făcut copilului tău, vaccinându-l! Atunci esti un părinte care APLICAT UN RĂU TRATAMENT copilului său, când prin ignoranță și lașitate și lipsă de verticalitate TE-AI FĂCUT COMPLICE cu niște nemernici care i-au distrus sănătatea copiului său! Toata viața mea voi regreta CLIPA când am decis să-mi vaccinesz colpilul cu probleme, ascultând de sfatul unei rude…! Așa că le recomand Părinților SĂ AIBĂ CURAJ și să fie precum URSOIAICELE ÎNDÂRJITE care își apără puii! În fața unor nemernici care nu au nici o grijă față de VIITORUL copiilor noștri, și care ne MĂGULESC și INTIMIDEAZĂ ca să acceptăm să ne vaccinăm copiii de dragul unor pericole IPOTETICE care încă nu au apărut în țară, respectiv a unor epidemii NEDECLANȘATE și NEIZBUCNITE pe teritoriul României, să avem în vedere PERICOLUL REAL care există în VACCINURI și care este MULT MAI APROAPE de copiii noștri decât pericolul din bolile nedeclanșate….!
  Dumnezeu sî aibă milă de noi toți!)

 9. Asa se procedeaza in tara “vecina si pretina” SUA. Si acolo este o miscare puternica anti-vaccin, pentru ca s-au inmultit ingrozitor cazurile de autism si ADHD.
  Dar in ceea ce priveste pedepsirea copiilor, legea nu spune dar acesta e finalul: parintii la puscarie, rele tratamente asupra copiilor, deci nusunt capabili sa ii creasca asa cum trebuie, decaderea din drepturile parintesti si luarea copiilor din familie. Pusi in case de copii sau asa zisele plasamente, materie prima pentru pedofili. Asa se intampla de mai multi ani in vestul “democratic”. Au fost cazuri si in Italia-i s-au rapit copiii unei ramance pentru ca ii “forteaza” sa invete-3 copii bine crescuti, invatand bine, stiind limbi straine. Seful unei organizatii italiene de ajutor a spus clar, la noi, intr-o emisiune TV ca cineva a pus ochii pe acesti copii. In Anglia parintii idsi pierd copii pentru niste motive aberante- de ex copilul a fugit in curte in picioarele goale;sau daca un copil isi reclama parintii pentru ca il obliga sa invete, copilul e luat. Multe cazuri si in SUA. Mai cititi, asta e ce ne asteapta.

 10. Din toate ONG-urile crestine nu se gasesc cateva sa conteste aceasta lege la CCR? Atata timp cat pe prospectele vaccinurilor Big Farma Sau Glaxo scrie clar ca contin timerosal si scualena plus reacctiile adverse pe care ei nu vor sa-si-le asume, voi merge si in tribunal. Ei conteaza pe frica noastra dar daca ne unim, ii putem invinge.

 11. @ Marian:

  Deocamdata legea nu exista, e inca in faza de proiect si e clar ca au scos la lumina aceste prevederi pentru a incerca apa, pentru a testa reactiile. Pe subiectul asta ar fi normal ca si anumite organizatii de parinti, fara sa aiba neaparat orientare religioasa, sa reactioneze. E clar ca este nevoie de un demers unitar si foarte hotarat.

 12. Se pare ca un proiect asemanator a aparut si in sua la inceputul lunii mai ac, HR 2232, nu stiu daca a aparut si legea ulterior, cert e ca sunt conditii asemanatoare:
  http://vaccineimpact.com/2015/new-federal-vaccine-mandate-proposed-all-shots-required-no-parental-exemptions/

  http://www.dallasweekly.com/health/article_23ebe614-450b-11e5-87b6-134a4a27fb33.html

 13. Din pacate, parintii nu sint informati si nici nu se ostenesc sa se informeze despre pericolele vacinarii. Casca gura la TV si repeta papagaliceste ce aud acolo.
  In fata blocului, doua mamici comentau vehement pe marginea proiectului sus-pomenit. Copilul uneia dintre ele are semne vizibile de retard, probabil de autism, dar in loc sa caute de sanatatea copilasului, mama vocifereaza ascutit la adresa parintilor care refuza sa-si vaccineze pruncii.
  Am spus ceva despre cit rau le pot face micutilor, dar efectul a fost invers, de gaz peste foc. Se pare ca nu m-am lecuit. Cu vreo 4 aniin urma, cind apareau din ce in ce mai multe informatii despre vaccinuri, am trimis mesaje cu copy-paste din articole citate aici catre colegele proaspete mamici. Rezultatul? Una din trei a ascultat. Dintre celelalte doua, una isi duce copilul la logoped si gradinita speciala…
  Vela Gheorghe, tineti-va tare!

 14. Același răspuns vroiam să i-l dau și eu lui Marian, așa cum i l-ai dat fratia ta, admin!

 15. Pacatele noastre sunt de vina pentru situatia in care am ajuns, o mana de neica nimeni vor educatie sexuala, niste spagari obedienti incearca vaccinarea in masa pentru reducerea populatiei, dupa legea antilegionara urmeaza cea a lui Dragnea. Sa ne ierte Bunul Dumnezeu, ne indreptam cu pasi repezi spre scapa cine poate mentionat pe parinele Adrian Fageteanu. Parintele Nicolae Tanase intr-o conferinta spunea de unitatea a patru familii romanesti din Grecia, care se intalneau mereu cu copiii lor, gateau cu randul duminica si-n sarbatori, traiau in arimonie si pace. Cine va avea credinta va striga din tot sufletul vino Doamne Iisuse, cu mila lui Dumnezeu se va mantui, ceilalti multi si caldicei ca mine vor tot astepta o amanare. Unitatea, de care spunea parintele Iustin inainte de a adormi ne lipseste, nu ne trezim nici acum, poate nu ne mai trezim deloc.

 16. Chiar daca nu prea pare, unitatea de gandire, de credinta si idealuri, exsita si la romani. Si nu o veti vedea prezentata in vreo emisiune tv sau radio…
  Faptul ca in Bucuresti sunt dupa datele oficiale cel putin, cam 30 la suta parinti care au refuzat vaccinarea copiilor in ultima vreme, si cam 20 la suta in restul tarii, spune ca romanii totusi se trezesc si iau atitudine. Iar statistic si psihologic, s-a depasit demult masa critica si suntem destui si copti pt o schimbare majora in paradigma vaccinurilor..
  Ma indoiesc ca exista atatea locuri in inchisorile patriei pt toti acesti parinti (apropo; si mamele si tatii?) si si mai mult ma indoiesc ca acestia ar avea de gand sa stea cu mainile in san cand le e amenintata libertatea si sanatatea copiilor lor
  Fiica mea cea mare a ales sa nasca acasa, tocmai pt a evita vaccinarea fetitei in maternitate, cum au patit destui parinti care au dat declaratie ca refuza vaccinarea nou-nascutului… Si nici prin cap nu-i trece sa minta si sa mituiasca asistenta sa-i dea adeverinta ca fetita ar avea vaccinurile la zi, cum recunosc cu rusine, ca am facut eu, si stiu multi alti parinti care au facut la fel, pt a nu se mai incurca in stufarisul sistemului…
  Asa un exemplu de parinte vertical, care nu numai afirma ca este credincios practicant, ci chiar se comporta asa pana in panzele albe, ma face sa ma simt mandra ca mama si imi da speranta ca poate nu e singurul caz din Romania si ca, la asa un nivel de credinta si constiinta, nici Dumnezeu nu poate ramane indiferent. Astfel de oameni si de parinti vor putea sa implineasca idealul crestin despre “un nou Cer si un nou pamant”, o lume mai buna si cat mai apropape de ‘Imparatia Cerurilor”…
  Insa nu e potrivit sa asteptam mura-n gura, ci e cazul sa ne mobilizam, pt ca Dumnezeu si dreptatea sunt de partea noastra. Si la cat de dezamagiti si scarbiti sunt romanii de actualii guvernanti si parlamentari, acest proiect de lege este ca picatura care umple paharul rabdarii. Ma rog si ma astept la o rabufnire a demnitatii si setei de libertate a romanilor!
  Doamne Dumnezeule, lumineaza-ne, inspira-ne si da-ne putere sa razbim!

 17. Robert iti multumesc pentru linkul pe care l-ai postat, am plans de mila acelor fetite din Danemarca care au fost distruse pe viata de acest vaccin si de cei care le-au vaccinat si care nu au fost sanctionati deloc, nici penal si nici altfel!
  Am distribuit deja acest material pe facebook pe pagina mea si am vazut ca deja incepe sa fie accesat de catre multi dintre cei care vor sa se informeze despre aceste vaccinuri distrugatoare de vieti si de familii fericite!
  Daca mai ai si alte materiale importante despre vaccinuri, te rugam sa le postezi ca sa afle cat mai multi romani ce PRIMEJDIE le paste sanatatea, si chiar si viata copiillor lor!
  Dumnezeu sa aiba mila de noi toti si de copiii nostri! Amin!

 18. In nici o tara europeana nu se intampla asa ceva. Romania a ajuns sa fie din pacate nu doar colonia UE ci si a nemernicilor de masoni americani – ce ne baga ASA CEVA PE GAT PENTRU CA LE-AU SCAZUT INCASARILE DIN ROMANIA !!!!!!!!!!!
  CE DOCTORI NEMERNICI AVEM SA FIE IN STARE SA MINTA CU NERUSINARE DESPRE EFECTELE SECUNDARE ALE UNOR BOLI BANALE CUM SUNT OREIONUL; RUBEOLA; RUJEOLA???? Sa minta ca VAI POLIOMIELITA BATE LA USA SI CA TOTI MOR DIN ASA CEVA SAU RAMAN PARALIZATI – cand de fapt toti purtam acest virus, cei care facem boala in proportie de 99% nici nu prezentam simptome – in cel mai rau caz cefalee, febra, intepenirea cefei – si sub 1% din bolnavi pot ajunge la paralizie – dar si aici discutabilo caci sunt azi studii care spun ca poliomielita a aparut dupa inceputul vaccinarii in masa cu DTP – ca si efect secundar – al acestui trivaccin deosebit de periculos.
  In privinta tuberculozei – in tari UE gen Germania acest tip de vaccin nu se mai practica de peste 20 de ani si datorita conditiilor de igiena / alimentatie bune din aceste tari, ele nici macar nu se confrunta cu cazuri de TBc ( Romania e singura tara UE unde se practiva obligatoriu acest vaccin si cu toate acestea are cele mai multe cazuri de tuberculoza si asta chiar datorita acestui vaccin otravitor administrat copiilor la nastere si a lipsei canalizarilor in multe din satele romanesti, respectiv a unei igiene alimentare)
  Fratilor, mai ales noi parintii trebuie sa luam atitudine, caci nimeni altcineva nu o va face pentru noi ci doar impotriva noastra – si asta incepand cu informarea , apoi cu oprirea vaccinarii copiilor nostrii, apoi cu lupta pe care o avem de dus cu societatea in care traim si in cele din urma cu IESIREA IN STRADA, si rugaciuni facute in fata Bunului Dumnezeu.

  As vrea si eu sa ii aud pe acesti medici ordinari platiti sa minta in fata natiunii vorbind si despre
  BOLI AUTO-IMUNE – GEN
  DIABET JUVENIL;
  REUMATISM JUVENIL;
  NEURODERMATITE;
  ASTM;
  CANCER;
  LEUCEMIE;
  AUTISM;
  AHDH;
  PSORIAZIS;
  VITILIGO
  PARALIZII JUVENILE;
  AHDH;
  SINDROMUL MORTII SUBITE LA SUGAR
  ENCEFALITA POSTVACCINALA
  si din pacate lista poate continua O SA NI SE ZICA IN CEL MAI BUN CAZ CA NU AU NICI O LEGATURA CU VACCINURILE – cu toate ca au majoritatea fiind boli autoimune si boli de intoxicatii cu mercur si aluminiu, O SA NI SE ZICA CA SUNT BOLI CU CAUZA NECUNOSCUTA; O SA NI SE ZICA CA SUNT BOLI CU FOND GENETIC; O SA NI SE ZICA CA SUNT BOLI PE VIATA – si exact aici am vrut sa ajung
  BOLI CRONICE – PE VIATA – ceea ce inseamna bani multi scosi din buzunarele parintilor pentru plata tratamentelor copiilor otraviti de vaccinuri
  intelegi la ce minciuni ordinare recurg acesti mostrii!?????????????? care cica se preocupa de sanatatea natiunii romane—-vax ——-se ocupa – va spun eu de a ne aduce in stare de BOLNAVI CRONICI caci asta fac : TRANSFORMA NISTE BOLI BANALE ALE COPILARIEI IN BOLI CRONICE, ATACA IN PRIMELE 9 LUNI DE VIATA SISTEMELE IMUNITARE SI NERVOASE IMATURE ALE COPILASILOR NOSTRII!!!!!
  da sisteme imunitare si nervoase, dragii mei – uitati-va la bolöile care le-am insirat mai sus si veti vedea ca toate au de a face cu sistemul imunitar si nervos – distrus inca din scutec!!!
  Intrati si pe site-urile :http://www.vaccineriskawareness.com/Pro-Vaccine-Arguments
  http://nuvaccinurilor.blogspot.de , http://www.thinktwice.com/author.htm
  NUMAI BINE TUTUROR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Sa ne trezim la timp

 19. Aici este un material succint despre obligativitatea vaccinarilor:

  http://www.cuvantul-ortodox.ro/recomandari/2012/12/03/vaccinari-legislatie-obligativitate-scoala-europa-sua/

  Vaccinarea obligatorie exista deja in Europa, cel mai cunoscut exemplu fiind cel francez:

  http://www.cuvantul-ortodox.ro/recomandari/2015/03/20/franta-vaccinuri-refuz/

 20. Nu pot sa ma gandesc la Parintele Arsenie si rugaciunea acestuia care a oprit invazia URSS si in tara noastra, in contextul neparticiparii noastre la invazia Chehoslovaciei. Nu am indoieli ca rugaciunea Parintelui a oprit “pedepsirea” noastra de catre stapanul de atunci.
  Apoi, ma mai gandesc la ce a zis Parintele maicilor de la Prislop – ingrijorate de apropiera “sfarsitului” – caci daca ele isi vor asuma o viata crestina adevarata, vor schimba/amana sfarsitul lumii.
  Ma mai gandesc la Parintele Ciprian din Namur, si la “candela rugaciuni” facuta de ucenicii lui.
  Vad ca sunt si multe persoane unite in ingrijorare datorate recentelor atacuri asupra noastra.
  ….
  Concluzionati singuri va rog 🙂

 21. Franţa este din ce în ce mai sceptică în privinţa vaccinurilor, numărul cetăţenilor francezi dar şi a cadrelor medicale franceze ce se declară impotriva vaccinării înregistrând o creştere considerabilă în doar cinci ani,arată o prezentare recentă a lui Michèle Rivasi, membru al Parlamentului European

  http://www.activenews.ro/stiri-sanatate/Franta-Numarul-cetatenilor-ce-se-declara-impotriva-vaccinarii-aproape-s-a-DUBLAT-in-doar-cinci-ani-125261

 22. Nu ma indoiesc nicio clipa de pericolul pe care il prezinta aceste vaccinuri mizerabile. Eu era sa-mi nenorocesc fetita doar band mult suc din cutiile alea de carton pana m-am prins ca sunt captusite cu aluminiu. Peste tot e aluminiu. Pungile de chipsuri, unele de covrigei, pufuleti etc. sunt captusite cu aluminiu, pe urma si bomboanele alea bune Dalma, turcesti, au o nenorocita de foita de aluminiu care inveleste bomboana, asa ca preferam Sugus.
  Imi doresc ca Dumnezeu sa-i dizloce si sa le dea la toti cei implicati in scoaterea acestei legi de lucru in alta parte, pe la alte departamente, pe la alte cladiri, alte companii, prin alte functii etc. ca oricum au ajuns multi acolo pe pile si ar fi cazul sa mai ia o pauza sa se gandeasca si la Dumnezeu si la pacatele lor si sa ne mai scuteasca cu idile lor de import si criminale. Asa imi imaginez eu un drum mai lin spre mantuirea pe care le-o doresc acestor oameni, dar razbunarea e a Domnului si nu-i dau eu lectii cum sa faca sa-i aduca cu picioarele pe pamant si pe calea mantuirii. Eu nu cred ca se va da legea asta pentru ca Dumnezeu pana acum ne-a tinut in brate la capitolul asta si sper sa ne mai imbunam si noi, ca sa-L imbunam pe El. Era buna o ectenie in sensul asta. Pentru luminarea mintii la conducatorii vanduti. Si cei de la Hotnews isi cauta mantuirea, dar in directia gresita. Le doresc si lor sa se mantuiasca chiar si in legea lor.
  Sora-mea din Japonia a facut homeschooling de vreo trei ani cu fetele ei, care frecventasera inainte o scoala internationala cu limba de predare engleza. Dupa trei ani cea mare de 14 ani a dat examenele echivalente cu cele de bac de la noi, iar cea mica de 11 le-a dat pe cele de intrare in clasa a 8-a. Acum nu mai stiu cum sa arda gazul ca nu sunt destul de mature pentru realizarile lor si nu vor sa forteze lucrurile si sa se duca intre colegi mult mai in varsta.

 23. Pingback: SCRISOARE DESCHISĂ CĂTRE MINISTRUL SĂNĂTĂŢII, NICOLAE BĂNICIOIU, PRIVIND OBLIGATIVITATEA VACCINURILOR | Cuvântul Ortodox
 24. Pingback: LEGEA OBLIGATIVITATII VACCINARII imparte in doua medicii si parintii si da pe fata INSENSIBILITATEA CINICA LA SUFERINTA a celor care privesc victimele drept “cazuri izolate”. UN SFERT DINTRE ROMÂNI NU AU INCREDERE IN VACCINURI. Noi marturii a
 25. Pingback: LEGEA VACCINARILOR FORTATE VA FI INAINTATA IN PARLAMENT. Prevederile sale – impuse netransparent de “SPECIALISTI”/ Manipulari si alarmisme pentru justificarea COERCITIEI VACCINISTE | Cuvântul Ortodox
 26. Suntem in curs de traducere a cartii scrise de Yehuda Shoenfeld si Lucija Tomjlenovici “Vaccines and Autoimmunity”! Am analizat cartea impreuna cu cativa specialisti si am ajuns la concluzia ca este foarte important sa o avem tradusa, fiind scrisa de oameni de stiinta, cu argumente irefutabile care demonstreaza legatura clara dintre vaccinuri si bolile autoimune.

  Dl doctor Pavel Chirila a acceptat cu generozitate sa o publice la editura Asociatia Christiana, urmand sa finanteze dansul majoritatea costurilor aferente. Aceste costuri sunt destul de mari, fiind vorba de cca 800 pagini standard (la traducere se iau in calcul 2000 de caractere pe pagina) si de asemenea despre costul copyright-ului, care nu stim inca cat este, oricum ne ducem cu siguranta catre 10000 lei.

  Intrucat dl doctor este implicat in atat de numeroase proiecte minunate, va propun sa participam si noi, cu cat putem fiecare, in finantarea acestui proiect important. Alaturi de “Biblia” nonvaccinistilor, cartea dr Todea-Gross, credem ca si aceasta carte este una de referinta, pe care ne vom putea baza convingerile si argumentatia.

  Donatiile se pot face in contul Asociatiei Christiana, datele fiind :

  A.F.M.C. Christiana
  CUI 4681665
  Cont RO60BRDE410SV20880774100
  Banca BRD

  Va multumim!

 27. Pingback: Bataia de joc a VACCINARILOR OBLIGATORII continua. In noul proiect al Ministerului Sanatatii, criteriile SANCTIUNILOR PENTRU PARINTI sunt ambigue, dar masurile DURE: CONDITIONAREA INSCRIERII LA SCOALA SI ACUZAREA “RELELOR TRATAMENTE” | Cuvânt
 28. Pingback: ARGUMENTE RATIONALE in sprijinul dreptului parintilor de a REFUZA VACCINAREA COPIILOR: “A încredința statului dreptul de a decide asupra beneficiilor de care trebuie să se bucure trupul nostru înseamnă a acorda un cec în alb oricarui dictator
 29. Pingback: ROBERT DE NIRO denunta TOTALITARISMUL VACCINISTILOR: “Oamenii sa vada VAXXED si sa decida ei insisi” (Video)/ FRANTA DISCUTA EXTINDEREA VACCINARILOR OBLIGATORII. Dezbatere intre surzi – oricum mai bine fata de MONOLOGUL PROPAGANDISTIC si
 30. Pingback: Lansarea unei carti-eveniment si a campaniei împotriva vaccinării obligatorii: VACCINURILE SI AUTOIMUNITATEA – un semnal de alarma asupra reactiilor ADVERSE si chiar FATALE ale VACCINURILOR. Conf. Univ. Dr. Costel Stanciu (APC România): “VA
 31. Pingback: LEGEA VACCINARII – PROMOVATA IN ACEASTA LUNA? România, data ca exemplu negativ pentru scaderea RATEI VACCINARII/ Dezbatere pro si contra vaccinare (Video). INTERESANT: OFICIALI DIN SISTEMUL SANITAR CARE RECUNOSC CA NU ISI VACCINEAZA COPIII, DAR CAR
 32. Pingback: LEGEA VACCINĂRII OLIGATORII - aviz pozitiv la Comisia de Sănătate a Camerei Deputaților. Relatări contradictorii în presă: refuzul vaccinării s-ar sancționa doar în lipsa informării sau se poate doar cu adeverință medicală?
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare