Predica parintelui Mihail Stanciu de “Anul Nou”, la intrarea in anul 2012 (audio)

1-01-2012 11 secunde Sublinieri

Parintele Mihail Stanciu, Predica la trecerea in anul 2012

Despre noul an si modul crestinesc in care trebuie sa il intampinam

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

 

Vezi si:


Categorii

Parintele Mihail Stanciu, Raspunsurile Bisericii la problemele vremurilor

Etichete (taguri)

, , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

12 Commentarii la “Predica parintelui Mihail Stanciu de “Anul Nou”, la intrarea in anul 2012 (audio)

 1. F inspirat cuvantul de mai sus. Multumim.
  Multi ani si voua intru Domnul si catre mantuire.

 2. Tare folositor cuvantul Parintelui!

  Are nevoie omul de speranta, dar multi asteapta lucruri bune si frumoase de la anul cel nou, ca si cum lumea si noi ne schimbam doar pentru ca timpul trece si intram, formal, intr-o alta perioada calendaristica…

  Pe mine ma si agaseaza, uneori, toate urarile care se fac la sfarsit de an. Poate exagerez, dar mi se par numai vorbe care arata, intr-adevar, speranta in mai bine, dar nesustinute de nimic altceva. Adica, doar asa, ca vrem noi… si poate, poate se indura “anul nou” sa fie mai bun.

  Asa ca… sa ne dea Domnul mult Har! Doamne, ajuta!

 3. Cum sa ai cruzimea sa le iei oamenilor “gandirea pozitiva”, “speranta”, “fericirea”, “optimismul”… adica toate MASTILE. Si sa le dai in loc… adevarul?

  http://www.cuvantul-ortodox.ro/2012/01/01/duminica-dinaintea-botezului-domnului-ceea-ce-ne-strica-petrecerea-cu-masti-in-care-ne-complacem-zi-de-zi-ce-e-pocainta/

 4. Stiti cumva de ce nu mai merge http://blog.patermihail.ro/ ???

 5. Ordin de sus!!!! L-a criticat din nou pe nenea KK!!!!

 6. Multumim Parinte pentru Cuvintul de folos!
  Ajuta-ne Doamne sa facem din anul acesta care incepe un an in care sa fim de folos celorlalti spre mantuire si noua insine, sa facem voia Ta, sa reusim sa ne bucuram cu adevarat pt ce primim de la Tine si sa fim o bucurie continua pt ceilalti si sa nu-i tragem inapoi cu nimic pe semenii nostri si nici pe noi insine,sa reusim sa transmitem catre celalti Dragostea noastra, parte din Dragostea Ta inmultita in inimile noastre si sa nu transmitem nimic din Raul care ne incearca pe toti, sa ne sprijinim unii pe altii anul acesta in a face voia Ta si da-ne te rog intelepciunea de a trasforma voia noastra sa fie una cu voia Ta!
  La multi ani de folos spre agonisirea Harului Duhului Sfant si spre mantuire!
  Sa va tina Dumnezeu sanatos, sa va pastrati rabdarea, puterea si discernamintul de a trece cu bine incercarile acestui veac si va rugam sa ne sustineti si pe noi sa raminem treji si intregi la minte si la inima!
  Oriunde ati fi, aici sau in alta parte, dati-ne voie sa va fim alaturi cu inima, cu prezenta sau macar cu gindul bun.
  Doamne ajuta!

 7. Multumesc ,Parinte! Stiam ca ne veti vorbi iar si noua celor care departe de Bucuresti, dorim cuvantul cu putere al sfintiei voastre.Oriunde veti fi,cu inima,gandul bun si rugaciunea vom fi si noi, cei care ne facusem din blogul sfintii voastre o comunitate de suflet.Undeva adanc in inima mea e speranta ca intr-o zi ne vom reintalni acolo.Maica Domnului nu ne lasa sa ne pierdem.Pana atunci ii imbratisez pe toti, pe Ella, pe Alina, pe Antuza, Mihaela etc si ii astept aici, asa cum astept mereu si cuvantul de folos duhovnicesc al sfintiei voastre. Binecuvantati-ma, Parinte!

 8. Multumim parinte! Rugati-va si ptr noi ptr mai mult Har de la Dumnezeu.

 9. Este absolut minunat ca ma pot alimenta cu toate cuvintele de folos pe care le aud in predicile dumneavostra si nu numai.
  Chiar daca Parinte, este foarte greu, foarte greu cind nimeni in jurul tau nu impartaseste aceleasi trairi cu tine, cu inima aproape de Dumnezeu ( mai ales cind sint chiar cei din familie ), nu deznadajduiesc si va multumesc ca am invatat si invat sa ma modelez cit pot in fiecare zi si asa cum ne-ati spus, poate chiar lipsa rugaciunilor noastre face ca cei apropiati sa fie atit de departe de Dumnezeu.
  Imi lipsesc inimaginabil de mult, predicile si catehezele dumneavoastra cit si aerul de la Manastire.
  Totusi, sint recunoscatoare ca exista si aceasta comunicare virtuala care decocamdata pt. mine, este o hrana deosebit de puternica.
  Doamne ajuta.

 10. Pingback: Parintele Mihail Stanciu despre “miracolul” fotografierii luminii din Sfantul Potir: CUM NE INCHINAM ZEULUI INTERNET SI E-DUHOVNICIEI - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare