“REFUZAM SA FIM COBAI!” – Incepe vaccinarea? Romanii deja incep sa spuna NU! Pandemia – dovedita de jurnalistii danezi ca fiind cea mai mare afacere de coruptie din lume! (Stiri 26 nov. 2009)

26-11-2009 3 minute Sublinieri

nu+vaccinului-ah1n1

Campania de vaccinare împotriva gripei noi, programată să înceapă mâine, după cum a anunţat Ministerul Sănătăţii (MS), mai întârzie câteva zile. Ieri, vaccinul nu trecuse de a doua etapă a autorizării de punere pe piaţă, însă cel mai probabil astăzi va primi toate certificările. Primele 250.000 de doze de vaccin de la Institutul „Cantacuzino” vor fi livrate, astăzi, în Capitală şi în Moldova, a declarat subsecretarul de stat în MS, Raed Arafat.

  • ProTv:

Majoritatea romanilor ar refuza vaccinul impotriva noului virus gripal!

Zeci de doctori si asistente anunta ca refuza vaccinarea impotriva AH1N1

Cu o zi inainte de inceperea campaniei de imunizare impotriva virusului AH1N1, zeci de medici si asistente si-au anuntat refuzul de a fi vaccinati cuserul produs de Institutul Cantacuzino. Refuzam sa fim cobai si sa ne vaccinam fara sa stim care sunt efectele adverse ale vaccinului impotriva virusului AH1N1. Cadrele medicale sustin ca nu stiu nimic despre efectele adverse ale vaccinului si ca, in aceste conditii, nu vor accepta sa fie imunizati, potrivit Stirilor ProTV.

Observati cinismul reprezentantului OMS, care afirma ca serviciile consultantilor dovediti a se afla in conflict de interese ar fi indispensabili, chit ca ei sunt platiti de industria farmaceutica!

Jurnaliştii danezi care au investigat relaţiile de afaceri dintre experţi ai Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii (OMS) şi unele dintre cele mai importante companii farmaceutice din lume au ajuns la concluzia că pandemia de gripă porcină s-ar putea dovedi a fi una din cele mai grandioase afaceri de corupţie din timpurile noastre.

Potrivit ziarului danez Information, în cadrul anchetei a ieşit la iveală faptul că mulţi oameni de ştiinţă dintr-o serie de comisii ale OMS încearcă să ascundă că se află, în secret, în serviciul marilor companiilor farmaceutice, de la care primesc bani în mod curent. Pe fondul crizei economice globale, panica şi isteria au cuprins lumea întreagă în legătură cu pandemia de gripă porcină. În realitate, pandemia de gripă nouă este rezultatul unei campanii de PR grandioase, la scară planetară, aceasta este concluzia ce se desprinde din investigaţia ziariştilor de la Information.

Potrivit acestora, OMS a decretat pandemia de gripă porcină la presiunea consilierilor săi, între care se numără şi expertul virusolog olandez Albert Osterhaus, poreclit de presă ‘Doctor Flu”.

Guvernul olandez a iniţiat deja o anchetă oficială privind activitatea medicului virusolog, după ce în mass-media olandeză au apărut informaţii potrivit cărora Osterhaus este în solda mai multor companii care produc vaccinuri împotriva gripei porcine.

Printre alţi consilieri ai OMC care au cerut decretarea situaţiei de pandemie figurează consultanţi plătiţi ai giganţilor Roche, RW Johnson, Glaxo Wellcome – SmithKline Beecham, firmele care au obţinut partea leului din comenzile de vaccinuri.

Comentând articolul din Information, purtătorul de cuvânt al OMS Gregory Hartl a afirmat că organizaţia nu poate să renunţe la serviciile unor consultanţi prestigioşi în domeniu numai pentru că ei sunt interesaţi financiar în promovarea uneia sau alteia dintre strategiile de combatere a unor maladii.

În opinia experţilor consultaţi de ziariştii de la publicaţia daneză Information, sectorul farmaceutic va câştiga prin vânzarea vaccinurilor 7 miliarde de dolari şi se va situa pe locul trei la profit după vânzările de arme şi industria sexului.

  • ProTV:

Pandemia de gripa noua, una din cele mai mari afaceri de coruptie din lume?

Noua scoli din Capitala inchise din cauza virusului AH1N1!

Gripa noua anuleaza balurile din licee!

Pelerinajul de la Mecca, amenintat de gripa noua

Preşedintele american, Barack Obama, a transmis salutări musulmanilor aflaţi în pelerinaj la Mecca şi a subliniat că Statele Unite fac eforturi pentru a stopa răspândirea gripei noi în rândul pelerinilor, relatează AFP. Liderul de la Casa Albă s-a declarat bucuros că anul acesta, ministerul american al Sănătăţii a cooperat cu ministerul saudit pentru a împiedica sau limita răspândirea virusului A H1N1 în timpul pelerinajului.

Cu 250.000 de doze de vaccin produse de Institutul Cantacuzino din Bucureşti, şi livrate, azi, în Capitală şi în oraşe din Moldova, Ministerul Sănătăţii începe campania de imunizare împotriva virusului AH1N1v, responsabil de actuala pandemie. Aceasta la o zi după ce, pe fondul creşterii accentuate a numărului de îmbolnăviri (197 de cazuri confirmate în cursul zilei de marţi, 77 în Bucureşti, totalul general ajungând la 2.455), la Institutul Matei Balş din Capitală s-a decis ca numai pacienţii care nu se pot ţine pe picioare, dintre cei cu simptome de gripă, să mai fie testaţi şi, eventual, internaţi. În felul acesta, raportările Ministerului Sănătăţii (MS), referitoare la evoluţia pandemiei, nu vor mai avea decât o valoare orientativă. Pe de altă parte, invocând creşterea presiunii asupra cadrelor medicale, ca şi necesitatea de a proteja drepturile pacienţilor şi familiilor acestora, MS a decis să pună embargo asupra informaţiilor legate de persoanele decedate în urma pandemiei. Nu se va mai raporta decât numărul acestora, nu şi vârsta, sexul, localitatea

Cercetare biometrica

LABoratory & Co, companie din Europa care integreaza metode de cercetare biometrica cu metode traditionale, s-a lansat oficial in Romania. Aceasta masoara, cu ajutorul unor tehnologii si metodologii utilizate pana nu demult doar pentru scopuri medicale, variatia de unde cerebrale, reactiile muschilor fetei si transpiratia subtila de la nivelul pielii, pentru a putea obtine reactia autentica a consumatorilor la diferiti stimuli. Acestora li se adauga masurarea timpilor de reactie, un indicator care arata perceptia fata de diverse atribute si testul de raft, care ofera predictibilitate in privinta intentiei de cumparare. Rezultatul final conduce la optimizarea bugetelor de comunicare ale companiilor.

Sub presiunea marilor lanturi comerciale, Legea Bunelor Practici va fi modificata

Chavez ameninţă Israelul şi salută alianţa “antiimperialistă” Caracas-Teheran

MILOSTENIE Între 2003 şi 2005, la o bancă din Germania. „Bancheriţa Robin Hood“ lua bani de la bogaţi pentru a da clienţilor săraci

“Profesorul Emil Moise, prima persoana din Romania care a incercat sa obtina o decizie pentru retragerea icoanelor din scolile autohtone, ne-a spus ca demersul sau a ajuns si la CEDO. Astfel, recentul verdict de retragere a crucifixelor din scolile italiene dat de Curtea Europeana a Drepturilor Omului ar putea fi aplicat si pentru simbolurile religioase din scolile autohtone. Romania ar putea fi nevoita sa scoata definitiv icoanele din scoli, dupa ce Curtea Europeana a Drepturilor Omului (CEDO) a decis ca prezenta crucifixelor in scolile din Italia incalca dreptul copiilor la libertate religioasa, considera specialistii in apararea drepturilor omului. Smaranda Enache, presedintele Ligii Pro Europa, ne-a spus ca, “in cazul in care vor fi cazuri de parinti romani care, ca si in Italia, vor cere acest lucru la CEDO dupa ce au epuizat toate caile legale in Romania, e posibil ca decizia in cazul Italiei sa constituie un precedent”.

  • Koinonia:

Interviul dat cu ocazia deschiderii Centrului Misionar (Orthodoxy and the World, 25 noiembrie 2009)

Autobiografia Părintelui Daniil


Categorii

Pagini laice, Pagini Ortodoxe, Presa, Razboiul impotriva sanatatii

Etichete (taguri)


Articolul urmator/anterior

Comentarii

2 Commentarii la ““REFUZAM SA FIM COBAI!” – Incepe vaccinarea? Romanii deja incep sa spuna NU! Pandemia – dovedita de jurnalistii danezi ca fiind cea mai mare afacere de coruptie din lume! (Stiri 26 nov. 2009)

  1. Imi cer iertare pentru postarea mea, care nu este la subiect, insa e interesant daca acest dispozitiv detecteaza si pasapoarte sau carduri cu cip RFID:

    http://www.go4it.ro/accesorii/loc8tor-gaseste-obiectele-pierdute-cu-led-uri-si-bipuri-5134338/

Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare