Stiri 17-19 octombrie 2009

20-10-2009 6 minute Sublinieri

image-2009-10-19-6309348-41-bucuresti-inceput-unul-din-cele-mai-mari-evenimente

“Ştim din proprie experienţă ca excesul de putere în mâna statului înseamnă tiranie, corupţie, ineficienţă. Ştim că aflate la dispoziţia unui guvern totalitar, progresele ştiinţei şi cele ale industriei IT pot deveni instrumente de opresiune”, a declarat Băsescu. Preşedintele a susţinut că trebuie evitată crearea unei lumi în care informatizarea să permită birocraţilor guvernamentali să privească discreţionar în viaţa fiecăruia, în fişa medicală, în situaţia financiară, în alimentaţia noastră sau în familia individului. Băsescu s-a erijat în apărătorul libertăţii de exprimare a individului versus măsuri sporite ce ţin de controlul informaţiei de către stat. “În cadrul unei societăţi libere, tehnologia informaţiei trebuie să fie un mijloc deosebit de important pentru libertatea de exprimare (…) Toate trebuie să se facă prin asigurarea protecţiei informaţiilor personale şi a intimităţii cetăţeanului, un cetăţean care să poată el controla activităţile guvernelor, aşa cum este normal să se întâmple în orice ţară democratică, a adăugat şeful statului.

 • Saccsiv:

VIDEO (si transcriptul): Obama anunta „LUNA DE CONSTIENTIZARE A SECURITATII NATIONALE CIBERNETICE” … Nu-i de bine …

DARPA, Microsoft si colosul fabricant de arme Lockheed Martin ne pregatesc NOUL INTERNET?

Health-flu-WHO-vaccine-120669

SUA a aprobat folosirea vaccinului Gardasil anti-HPV si la baieti

VIDEO SOCANT: O tanara distrusa de un vaccin

WASHINGTON, D.C. – A few weeks ago, Desiree Jennings was training for a half marathon. Now, she’s struggling to walk, talk and even eat.

Femeie rămasă cu handicap în urma unei reacţii la vaccinul antigripal

* de CLAUDIA COFFEY/myfoxdc

WASHINGTON, D.C. – O femeie din Ashburn, Virginia, duce o luptă cumplită în urma unei reacţii adverse foarte rare la vaccinul împotriva gripei sezoniere

Cei mai mulţi medici susţin că vaccinurile antigripale sunt sigure. În cazul de faţă, potrivit FDA (Administraţia pentru alimente şi medicamente) nu s-a descoperit nimic în neregulă cu lotul respectiv, cu toate acestea uneori apar şi complicaţii.

Se pare că acestea i-au schimbat definitiv viaţa lui Desiree Jennings.

La 26 de ani, Desiree Jennings era întruchiparea sănătăţii. Era majoretă la Washington Redskins şi alergătoare pasionată. Viaţa ei s-a schimbat pentru totdeauna din ziua de 23 august când, după cum spune ea, s-a vaccinat împotriva gripei sezoniere la un magazin alimentar din localitate.

„Atunci mă antrenam pentru un semi-maraton”, ne-a spus Jennings plângând. „Totul s-a întâmplat atât de repede!”

La zece zile de la vaccinare, s-a îmbolnăvit de gripă. După aceea, sănătatea ei s-a deteriorat brusc. A început să leşine şi a trebuit să fie internată de două ori în spital.

„Ne-am dus la un centru medical de urgenţă şi acolo nici măcar n-au vrut s-o scoată afară din camionetă, deoarece avea crize foarte violente, astfel încât au chemat imediat o ambulanţă”, spune soţul ei, Brendan Jennings.

Medicii de la Inova Fairfax şi Johns Hopkins au diagnosticat-o cu o tulburare neurologică rară, numită distonie. Ei cred că a fost cauzată de o reacţie severă la vaccinul antigripal.

Desiree are acum dificultăţi în vorbire, mers, şi chiar în a mânca. În timpul unui interviu la FOX 5, ea a avut mai multe crize convulsive. Efectele sunt ireversibile.

„Simptomele se agravează dacă îmi folosesc vocea sau dacă merg atunci când semnalele creierului au rateuri”, spune Jennings.

Desiree a informat Administraţia pentru alimente şi medicamente (FDA) cu privire la problemele sale de sănătate, gândindu-se că e posibil să fi fost ceva în neregulă cu vaccinul. Am contactat şi noi FDA şi ni s-a spus că nu s-a descoperit nicio problemă cu lotul de vaccinuri din care a fost injectată Desiree, şi că agenţia nu a primit alte rapoarte de reacţii adverse din acest lot.

Specialiştii medicali subliniază că, în general, reacţiile adverse sunt extrem de rare.

„Vaccinul antigripal este sigur pentru majoritatea populaţiei, şi după cum am mai spus, îi compătimim pe cei care trec prin astfel de situaţii – gândindu-ne că fac ceva grozav pentru sănătatea şi starea lor de bine, dar acest lucru se întâmplă în cazuri extrem de rare”, spune Rachel Lynch, purtătoarea de cuvânt pentru Fairfax Inove Health System.

Desiree s-a întâmplat să fie unul dintre aceste cazuri rare.

„Nu vreau să mai păţească şi alţii la fel”, spune Jennings.

Desiree şi soţul ei intenţionează să meargă în noiembrie la Clinica Mayo din Arizona. Ei speră să primească mai multe răspunsuri despre această boală şi despre cum să se descurce cu ea.

Desiree a mai fost vaccinată împotriva gripei în 2007 şi 2008.

President Obama’s school age daughters have not been vaccinated against the H1N1 flu virus. White House Press Secretary Robert Gibbs says the vaccine is not available to them based on their risk. The Centers for Disease Control recommend that children ages 6 months through 18 years of age receive a vaccination against the H1N1 flu virus. At this time only children with chronic medical conditions are receiving the vaccination because their immune system is not strong enough to fight off the strain. The CDC also says a regular seasonal flu shot does not protect against the virus.

 • Ziua:

SUA inregistrează primele cazuri suspecte de gripă A(H1N1) la porci

Primele trei cazuri de gripă sezonieră, confirmate pe teritoriul Romaniei

1253640742

Peste un milion de spanioli au protestat impotriva legalizarii avortului (VIDEO)

CORESPONDENŢĂ DE LA BRUXELLES ● Oficiul Român pentru Adopţii pregăteşte de aproape 3 luni schimbarea legii 273 din 2004, legea care a oprit traficul de copii din România către alte ţări, sub masca adopţiilor internaţionale. Oficialii ORA nu au acţionat de capul lor, ci cu susţinerea unor grupuri de interese din SUA, Italia, Franţa şi alte ţări.

 • Ziua:

Nu e gluma: Pentru ca nu este suficient de inteligenta, asistentii sociali nu au lasat-o sa se marite! – este deja al doilea caz mediatizat in care serviciile sociale au dreptul suveran de a decide daca parintele isi poate creste propriul copil sau daca cineva are dreptul de a se casatori in functie de presupusul coeficient de inteligenta!!!…

Sarkozy vrea ca delincvenţii sexuali periculoşi să fie castraţi chimic

6d8b92c6914149ea3067eae841d38e1f

 • Ziua:

Presedintele Irlandei a semnat Tratatul de la Lisabona

Statele Unite vor instala in curand rachete Patriot in Polonia

Consiliul ONU pentru Drepturile Omului a aprobat raportul Goldstone, care acuza “crime de razboi” in Gaza

Înaintea încep28d4fb54220f2101a320731f4672bd7aerii negocierilor în dosarul nuclear, Teheranul acuză SUA de organizarea unui atentat în Iran şi obţine imediat susţinerea Rusiei. Alături de refuzul Moscovei de a aplica sancţiuni economice Iranului, gestul marchează un nou eşec al administraţiei Obama.

 • Saccsiv:

STUDIU: Originile celui de AL TREILEA RAZBOI MONDIAL, conflagratie necesara pentru instaurarea NOII ORDINI MONDIALE

De ce si unii vrajitori avertizeaza despre AL TREILEA RAZBOI MONDIAL?

 • Hotnews:

SUA cheltuie peste 100 de milioane de dolari pentru a construi noi baze militare in Romania si Bulgaria

VIDEO Un copil de 9 ani catre Barack Obama: “De ce va uraste lumea?” – sa “admiram” inca un episod din filmul de mare succes ‘Obama is the best’… Cat talent de regizor si cat talent de actor! Doar baietelul, bietul, are emotii si este in pericol sa isi uite si “replicile” la un moment dat…obama-4thgrader-cropped-proto-custom_2

Obama, care se afla in prezent prins in mijlocul unor dezbateri politice aprinse pe tema reformei din sanatate, a facut saptamana aceasta prima sa vizita, in calitate de sef al statului, la New Orleans, orasul devastat de uraganul Katrina in 2005. Obama le-a propus localnicilor un dialog deschis si sincer, iar un baiat de noua ani si-a facut curaj si i-a pus presedintelui o intrebare de-a dreptul brutala. “Trebuie sa va intreb, de ce va uraste lumea? Ar trebui sa va iubeasca. Dumnezeu inseamna iubire”, a spus elevul Tyren Scott din Paulina, Lousiana.

Propaganda mincinoasa a incalzirii globale se intensifica si devine tot mai agresiva, inclusiv in directia afirmarii ca nasterea copiilor este ceva negativ!

***

EconomicCollapse

 • Trenduri economice:

Viata in iluzie

Revolta inutila

Schimbare de directie

Epopeea ursului

 • EvZ:

Mii de medici vor cu disperare să plece din România

Ruperea acordului cu FMI ar fi un dezastru

***

thumb_untitled_49

 • Adevarul:

De ce cred tinerii că multinaţionalele aduc fericirea

VIDEO Comploturile din ceafa lui Ceauşescu

Înţeleg interesul preşedintelui Băsescu pentru asocierea cu elita: în felul acesta, dincolo de aura de respectabilitate care decurge de aici, domnia sa îşi asigură justificarea morală a eventualelor acţiuni imorale. Astfel, „noii precupeţi”, cum au mai fost numiţi „intelectualii lui Băsescu”, nu sînt nici măcar precupeţi: de vreme ce nu au produs nimic, nu au nimic de vînzare. Ei nu sînt decît muncitori „cu intelectul”, manipulatori ideologici în sensul profesional de „încărcători-descărcători”: preiau produsul ideologic de cea mai largă circulaţie de pe marile pieţe de idei din străinătate şi-l descarcă în România. Aceasta înseamnă că principala lor competenţă este înşelarea, deghizarea. Sarcina lor e să ne convingă, de pildă, că e preferabilă o minciună făcută în numele principiilor minciunii lipsită de principii. Să ne facă să credem că în România se confruntă răul (ceilalţi) cu binele (Băsescu), cînd, de fapt, s-ar putea să se confrunte un rău deghizat în bine cu un mai rău deghizat în mai binele. Să transforme poporul român într-o populaţie. Dincolo de recursul permanent al elitei la valori, deciziile îi sînt determinate de un simplu principiu de piaţă: „Fake it until you alter it!” Mai pe larg spus, „pretinde o vreme că ceea ce oferi este chiar produsul original. Apoi vei putea oferi produsul modificat fără să mai ai nevoie să te justifici.” Iar mai întîi este falsificată tocmai semnificaţia acelor valori pe care elita pretinde că le apără: sensul libertăţii, al adevărului, binelui, frumosului, al principiilor democratice şi chiar al credinţei creştine. Mai ales al credinţei creştine, de vreme ce creştinismul este temeiul tuturor acestor valori.

43ad21677d43965977fc5dd0fb640bb4Expuşi unei jefuiri şi umiliri sistematice de mai bine de 70 de ani, românii au ajuns să se întrebe înaintea fiecărei „alegeri” politice la care sînt supuşi: „Ce ne vor lua de data asta?” Istoria ne învaţă că pretenţiile jefuitorilor cresc pe măsura împuţinării resurselor: tributul în grîne, argint şi capete de vite ajunge astfel să fie înlocuit cu tributul în vieţile oamenilor. După ce ne-a amputat trecutul şi ne-a batjocorit prezentul, preşedintele Băsescu urmează, cu ajutorul indispensabil al elitei, să ne anuleze viitorul.

c2485ccd71da148a2f981363d38c6562


Categorii

Pagini laice, Presa, Razboiul impotriva sanatatii

Etichete (taguri)


Articolul urmator/anterior

Comentarii

13 Commentarii la “Stiri 17-19 octombrie 2009

 1. “In cadrul unei societati libere , tehnologia informatiei trebuie sa
  fie un mijloc…” , bla, bla… jalnic vulpoiu’ basescu care , avand pe masa lui de lucru milionul de semnaturi pentru declansarea
  Referendumului impotriva cipurilor , s-a facut ca ploua cu…tuica…

  “Luna de Constientizare a Securitatii Nationale Cibernetice” – da , aparent
  ii da lui Obama controlul asupra internetului , dar in spatele
  lui sunt Elitele – grabite la instalarea gunernului mondial…”Nu-i de bine” , cu tot ceea ce decurge din actiunile de acest fel ale
  Sistemului…

  Nenorocirile “socante” , ca urmari ale vaccinurilor obligatorii , incep
  sa devina stiri obisnuite…si se tot inmultesc , dar numai pentru
  catei , NU si pentru dulai…

  Incurcata , intunecata , sinistra zicerea acestei doctorite [ si mama ?! ] Lisa Harris… iar chestiunea “fertilizarii in vitro” atrage si mai mult mania lui Dumnezeu asupra noastra…

  Vizita Patriarhului Ecumenic in SUA… “conferinte , dezbateri , mese
  rotunde… Intalniri cu diferite oficialitati…ba chiar si “o receptie
  generala prilejuita de…” , asta da – stire calmanta si grozava,
  pe fondul tragic al Ortodoxiei actuale …

 2. Mda… Basescu se erijeaza in democrat (acum in campanie electorala) insa toate legile Big brother el le-a semnat. Iar acest forum e organizat sub patronajul sau. Cine-l mai crede …

 3. Da, evident ca este doar un joc de glezne electoral, care se foloseste tocmai de semnaturile care i-au parvenit.

 4. admin ,
  http://www.ziare.com/actual/international/10-19-2009/14-state-americane-permit-consumul-de-marijuana-in-scop-medicinal-923963
  de aici o fi venit si dorinta exprimata intr-o campanie electorala de o actuala europarlamentara de neam … prezidential ? Super trend-ul : legalizam orice a fost pana acum considerat imoral , decadent , nociv si dupa aceea ii scoatem din legalitate pe opozantii lor .
  Doamne ajuta !

 5. va rog sa-mi spuneti si mie daca aveti o parere buna despre cartea “Viitor cu cap de mort-Radu Cinamar”?

 6. Doamne, ajuta!

  Nu am citit cartea, dar am auzit referinte negative, in sensul ca apartine curentului New Age, autorul crede in ocultism, chestii ezoterice, etc. Deci nu recomandam.

 7. Am vorbit cu un francez (parinte) si mi-a spus ca a inceput vaccinarea cadrelor medicale, va continua cu femeile insarcinate si apoi cu restul populatiei dar NU este obligatoriu sa se faca vaccinul!Pentru copii urmeaza o peroada de vacanta deci vaccinarea pentru ei se va face dupa vacanta.

  Doamne, ajuta!

 8. Apropo de “foloseste tocmai de semnaturile care i-au parvenit”. Oare ar putea sa ne foloseasca semnaturile anticip la inscrierea propriei candidaturi?

 9. Acum am vazut ca n-am fost clara… Oare ar putea Basescu sa se foloseasca de semnaturile pe care le-am dat pentru referendumul anticip si sa le depuna la inscrierea propriei candidaturi?
  Doar au ajuns la Cotroceni… si stau degeaba.
  Se poate verifica cumva?

 10. Nu credem. Nu ar duce totusi lipsa de semnaturi de sustinere.

 11. Doamne, apara si pazeste poporul Tau,ca s-au intarit vrasmasii lui!
  Dragilor,frati si surori intru Hristos, sa ne rugam cu mai multa ravna pentru iertarea pacatelor noastre si pentru luminarea,indreptarea mintilor ratacite,devenite diabolic de periculoase omenirii.Multi intunecati,vrajmasii LUMINII, sunt LA PUTERE…Ii gasim aplicandu-ne
  pedepse cu mangaietoare vorbe mincinoase prin
  Legi ucigatoare, adresandu-ni-se ca unor copii “multiubiti…cetateni…etc.)fara judecata multa.Doamne, Iisuse Hristoase,Fiul lui Dumnezeu,miluieste-ne pe noi pacatosii!Amin!

Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare