Update: BISERICA DIN MOLDOVA ISI TRADEAZA POPORUL (Noutati 15 aprilie 2009)

15-04-2009 2 minute Sublinieri

UPDATE, ora 16.00

20071201105741voronin_vladimir203.jpg

REGIM TERORIST COMUNIST. Al doilea martir al Cruciadei Copiilor: Inca un tanar ucis in bataie la Chisinau

PRIORITATEA ZERO Romania-R. Moldova: acordarea de urgenta a cetateniei romane basarabenilor. Detinutii politici: ne donam cetateniile tinerilor romani

Lumea lui Mircea Badea: Ar putea să mai fie ucişi încă o mie de tineri la Chişinău, că nu s-ar întâmpla nimic (VIDEO)

Unul dintre subiectele dezbătute, duminică, de către Mircea Badea a fost cazul tânărului ucis în timpul protestelor de la Chişinău. Potrivit realizatorului emisiunii “În Gura Presei”, marile puteri ale lumii, cu excepţia Rusiei, ar fi reacţionat altfel în acest caz dacă ar fi avut interese în această zonă. Cum acest lucru nu se întâmplă, Mircea Badea susţine că dacă numărul tinerilor ucişi ar creşte, nimeni nu ar lua nicio măsură. Cât priveşte încercare de muşamalizare a cazului, Mircea Badea este convins că tânărul a fost ucis şi nu a murit intoxicat, aşa cum au anunţat autorităţile din Moldova.

“N-am nicio îndoială că saracul copil a fost omorât, însă la fel de teribil ca moartea unui tânăr este faptul că ar putea să mai moară încă o mie de tineri – să moară ucişi de autorităţile lui peşte prăjit – şi tot nu s-ar întâmpla nimic. Este din ce în ce mai limpede acest lucru. În acest moment, planeta, mă refer aici la Uniunea Europeană şi la Satele Unite ale Americii, în frunte cu porumbelul păcii Obama, nu au niciun fel de interes aici. Şi nu numai că nu au interes, dar nu-şi permit nici măcar să se uite în această direcţie, întrucât Rusia stăpâneşte această parte a planetei. Şi o stăpâneşte cât se poate de autoritar şi de necontestat. Interesele UE în acest moment sunt să menajeze Rusia, americanii au atât de multe probleme la ei acasă, mai ales din punct de vedere economic, încât nu-şi permit acum nici măcar relaţii ceva mai tensionate cu Rusia, darămite un conflict comunicaţional deschis. Pentru ce? Că mor nişte tineri în Republica Moldova”, se întreabă retoric Mircea Badea, adăugând că “probabil că într-un context potrivit, dintr-o dată ONU ar fi reacţionat”.

Lumea lui Mircea Badea: “Ţine caterinca asta cu democraţia, ca discurs Obamic!” (VIDEO)

Mircea Badea a comentat din nou situaţia creată în Republica Moldova, arătând că deşi oamenii sunt animaţi de anumite idealuri, acest lucru nu este de ajuns. Tocmai faptul că o mare putere ca SUA, care se vrea garantul democraţiei în lume, nu a reacţionat în niciun fel, este o dovadă.

“Ţine caterinca asta cu democraţia, ca discurs Obamic! Păi, hai acu! Cum, tu, SUA, stat democratic, stat cu democraţie asumată, de luptă pentru drepturile omului, nu spui nimic?”

“Să mă apuc acuma să cred într-o ideologie înseamnă să fiu naiv. Singura ideologie este banul! Câţi bani valorează ideea pentru care murim? Prea puţiun bani valorează ideea asta, lasă-i să moară atunci!”

“Masele acestea de oameni care au pus botul tocmai realizează că ăia la care tânjesc ei acum nu sunt de fapt cu nimic mai buni, decât ăia care le dau cu parul pe spate. Asta lasă nişte cicatrici…interioare.”

  • Capital:

Populaţia României continuă să scadă

Când se va termina criza, va începe altă criză

  • Victor Roncea:

EFECTUL SAPTAMANII MARI asupra comisarilor europeni: Comisarul European pentru Societatea Informationala si Media avertizeaza asupra Cipurilor RFID

Un Episcop din Basarabia despre Pasapoartele cu Cipuri

PROBLEMA: Ucraina introduce – si pentru romani – viza biometrica de la 1 ianuarie 2010

  • Nostrabrucanus:

Avertisment: Ouă ieftine, dar cu hormoni

FABRICA DE SCLAVI – Episodul 4.4 – Vaccinarea HPV de la A la B(ani) !

Deputaţii şi-au făcut pomană de preoţi în Săptămâna Mare

Paleologu, ministrul Cultelor, dă atacul la cutia milei

Urechea, noul sistem de securitate

Despre “Evanghelia dupa Matei” cu Cristian Badilita, la Clubul Taranului (VIDEO)  – noile “ispravi” ale pseudo-teologului apostat, girate si asumate de Arhiepiscopul Tomisului si de ministrul Culturii!

  • Gandul:

Statele occidentale se pregătesc să instituie o poliţie a lumii virtuale

Fericita întristare


Categorii

America, Basarabia, Carduri electronice/ cipuri, Era Big Brother, Mitropolitul Vladimir Cantarean, Pagini laice, Pagini Ortodoxe, Presa

Etichete (taguri)


Articolul urmator/anterior

Comentarii

1 Commentariu la “Update: BISERICA DIN MOLDOVA ISI TRADEAZA POPORUL (Noutati 15 aprilie 2009)

  1. Pingback: Stiri de criza « Zona de criza
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare