Cardinalul Vigano: Statul Profund se aliază cu BISERICA SUBTERANĂ pentru a transforma Vaticanul în ARMA SPIRITUALĂ a NOII ORDINI MONDIALE. Clericul catolic acuză iezuiții americani pentru finanțările primite de la SOROS/ „Filantropul” susține o coaliție largă de organizații activiste pregătite să declanșeze „REZISTENȚA” după alegerile prezidențiale din SUA

30-09-2020 7 minute Sublinieri

Sursă foto: https://onepeterfive.com/pope-francis-praises-soros-funded-organization-encourages-resistance/

Viganò: Statul Profund face echipă cu Biserica Subterană pentru răsturnarea lui Trump, inaugurând Noua Ordine Mondială

                                                                        Septembrie 25, 2020 (LifeSiteNews)

Statul Profund  se asociază cu Biserica Subterană în vederea transformării Bisericii Catolice în „arma spirituală” a Noii Ordini Mondiale, a spus Arhiepiscopul Carlo Maria Viganò

            Corruptio optimi pessima, Sf. Grigorie cel Mare

            A găsi o legătură între recentele acțiuni ale Societății lui Iisus și intențiile inițiale ale lui Ignațiu de Loyola este o sarcină atât de grea, încât pare imposibilă. Astfel, privind retrospectiv, am putea considera reorganizarea Ordinului în 1814, după suprimarea acestuia de către Clement al XIV-lea în 1773, ca fiind un lucru nefericit. Nu e de mirare faptul că, în procesul de dizolvare și auto-distrugere la care întreg coprul eclesial este supus, contribuția Iezuiților a fost – și încă este – decisivă. Nu este nici o coincidență că din anul 2013 chiar și cel mai înalt tron este ocupat de un iezuit, Jorge Mario Bergoglio, chiar dacă acest lucru încalcă regulile lui Ignațiu care interzic iezuiților să ocupe poziții ierarhice.

În contextul geopolitic internațional, rolul Italiei pare marginal într-un fel, în realitate Italia fiind un câmp de testare al diferitelor experimente de inginerie socială pe care agenda globalistă intenționează să le impună tuturor guvernelor în următoarea decadă, atât în plan economic și politic, cât și religios. Prin urmare este de înțeles de ce La Civiltà Cattolica și omniprezentul său director Fr. Antonio Spadaro, S.J., au girat atât Stânga italiană, cât și pe cea globalistă, incluzând aici Partidul Democrat în America și Partidul Comunist în China. Pe de altă parte, apropierea ideologică a Societății lui Iisus de mișcările revoluționare de stânga datează încă din 1968, mișcări ale căror fundații ideologice au fost puse la Conciliul Vatican II și care și-au găsit cea mai mare expresie în Teologia Eliberării, după eliminarea condamnării comunismului din documentele pregătitoare ale Conciliului. Semnificativ este faptul că mulți dintre protagoniștii acelei întruniri nefericite din America Latină, după indulgența și sancțiunile moderate impuse de Sfântul Scaun în deceniile recente, au fost reabilitați și promovați de un iezuit argentinian.

Văzându-i pe Prodi și Gentiloni (doi foști premieri italieni) împreună cu Fr. Spadaro prezentând studiul „Nell`anima della Cina” (În inima Chinei) nu ar trebui să surprindă pe nimeni: aceștia sunt expresia deplorabilului „Catolicismului adult”, care nu ia în seamă necesitatea unei prezențe consistente a catolicilor în politică, dorită de Ioan Paul al II-lea și Benedict al XVI-lea, dar care ține laolaltă bestiarul eterogen al progresismului în numele ecologismului malthusian, al primirii nerestricționate a imigranților, teoriei de gen și indiferenței (reconcilierii) religioase adoptată prin declarația de la Abu Dhabi. Conferința de la Assisi – Economia lui Francesco – și Enciclica Fratelli Tutti confirmă amprenta antropocentrică și turnura verde a bisericii lui Bergoglio, care, în loc să propovăduiască curajos și „incorect politic” Evanghelia către toate neamurile, a dat întâietate pretențiiilor și revendicărilor agendei globaliste cu privire la mediu și imigrație, ceea ce este un risc pentru civilizația occidentală. Iar președintele Trump a înțeles aceasta foarte bine.

Prodi și Gentiloni în Italia – aici l-aș adăuga și pe Premierul Conte, ținând seama de originea și educația sa – își găsesc concordanțele în America, în așa numitele personalități catolice cum ar fi Joe Biden, Nancy Pelosi și Andrew Cuomo: toți aceștia susțin cu mândrie avortul și teoria de gen, și toți aceștia se poziționează de partea mișcărilor Antifa și Black Lives Matter, care dau foc orașelor de pe tot cuprinsul Americii. O analiză justă și onestă a finanțatorilor internaționali ai acestor partide, ai acestor mișcări „spontane” și ai progresismului catolic scoate la iveală un tulburător fir comun care îi leagă pe toți acești așa-ziși filantropi ce manevrează politica și bogățiile planetei prin finanțări enorme. Recent, jurnalele de știri titrau că iezuiții din America au primit granturi în valoare de aproape două milioane de dolari de la George Soros, și se pare că o astfel de înțelegere a fost făcută și de către Sfântul Scaun, regimul comunist din China făcând donații anuale imense de la Beijing direct în vistieria Vaticanului aflată în ruină. Faptul că Biserica (Catolică) s-a prosternat în fața lockdown-ului, suspendând slujbele religioase și închizând bisericile peste tot în lume, a dus la un dezastru colateral considerabil, pentru care donațiile din China și afacerile profitabile de primire a imigranților reprezintă o compensație evidentă.

Statele Unite ale Americii se văd martorele celor mai înalte niveluri și centre de influență culturală ale Bisericii Catolice din America, care se poziționează fără rușine de partea candidatului democrat și în general de partea întregului aparat care s-a consolidat în ultimele decenii în administrația publică. Statului profund, inamicul declarat al lui Trump, i se alătură Biserica subterană care nu ratează nici o critică și acuzație împotriva președintelui în exercițiu în timp ce face cu ochiul nestânjenită lui Biden și BLM, urmând servilă narativa impusă. Nu contează că Trump este pro-life și apără principiile ne-negociabile la care au renunțat democrații – cel mai important este transformarea Bisericii Catolice în arma spirituală a Noii Ordini Mondiale, astfel încât să existe girul celei mai înalte autorități morale din lume, lucru imposibil în timpul lui Benedict al XVI-lea.

Secretarul de Stat Pompeo a făcut bine condamnând reînnoirea acordului secret dintre Bergoglio și Xi Jinping! Denunțarea sa lucidă aduce la lumină atitudinea aberantă a Vaticanului, trădarea misiunii Bisericii și abandonarea comunității catolice chineze. Acestea sunt urmarea unui calcul politic sinistru și a modului în care Vaticanul este în acord cu gândirea aliniată. Dacă Bergoglio poate afirma fără consecințe că „Trump nu este creștin”, evocând fantomele nazismului și ale populismului, de ce nu ar avea și Secretarul de Stat al S.U.A. dreptul să-și exprime opinia – având în spate obiectivul legitim al securității internaționale – despre complicitatea dintre Sfântul Scaun și dictatura comunistă care este mai feroce și mai influentă ca oricând? De ce Vaticanul, care tace în fața sprijinului acordat de Partidul Democrat avorturilor și violării celor mai elementare drepturi ale omului în China, consideră că Administrația Trump nu are nici un drept să intervină într-un acord care evident are repercusiuni în echilibrul politic internațional? E cu atât mai uimitor să vezi că parrhesia (libertatea discursului) în confruntările politice este contrazisă de fapt de aceia care își văd planurile murdare descoperite. Și este neclar de ce un acord prezentat ca fiind absolut transparent și lipsit de orice puncte ascunse a fost ținut secret și nu poate fi citit nici de merituosul Cardinal al Chinei, Joseph Zen. Pe de altă parte, dacă luăm în considerare că printre cei care au avut de a face cu draftul acordului dintre Sfântul Scaun și Partidul Comunist Chinez a fost și Cardinalul McCarrick, care fusese trimis de Bergoglio în numele lui, vom înțelege de altfel motivele pentru care actele procesului canonic care au dus la excluderea sa din cler au rămas secrete. Oricum, o operațiune transparentă și în lumina adevărului este necesară și ar trebui urgentată, deoarece onoarea și autoritatea morală a Bisericii Catolice în fața întregii lumi este o miză capitală.

EVZ:

Soros este gata să arunce America într-un Război Civil dacă Trump este reales

Miliardarul George Soros se află în spatele unei ample coaliții de grupuri militante de stânga pregătite să declanșeze o mișcare de „rezistență” masivă dacă Joe Biden pierde alegerile din SUA.

Coaliția de grupuri răspândite în toate cele 50 de state americane, de conivență cu aliații lor politici, ar putea provoca un haos de asemenea proporții încât să eclipseze „manifestațiile” violente din această vară, arată o investigație Breitbart.

De asemenea, se pare că liderii coaliției sunt gata să găsească un pretext – cum ar fi o eventuală contestare de către Trump a alegerilor, refuzul de a accepta înfrângerea sau proclamarea de către acesta a victoriei înainte ca toate voturile să fie numărate – pentru declanșa manifestații de protest în toată țara, acțiuni de nesupunere civică și de blocare a economiei dacă Biden nu câștigă.

„Vor avea loc contestații, o mobilizare masivă, luări de poziție ale guvernatorilor, procurorilor generali și membrilor Congresului”, a avertizat Vanita Gupta, președinta Leadership Conference on Civil and Human Rights, unul dintre grupurile care beneficiază de finanțările lui Soros.

„Oamenii vor fi inspirați și motivați să-și apere țara”, a declarat și Rahna Epting, directoare executivă a MoveOn.org, de asemenea finanțată de Soros, pentru The Nation. „Vom reuși? Ne vom bate cu disperare să reușim.”

„Cu cât Trump face să crească tensiunea, cu atât mai mult înfurie opinia publică. Aceasta este obosită de haos, e obosită de guvernarea sa”, a mai spus Epting. „Trebuie să facem tot ce ne stă în puteri pentru a ne asigura că va suferi o înfrângere zdrobitoare, pentru a-i reduce șansele de a o contesta.”

Joshua Klein de la Breitbart a pus cap la cap toate informațiile într-un articol intitulat „Coaliția susținută de Soros se pregătește pentru haosul post-electoral – Ne vom bate cu disperare”.

„Sub pretextul de a «împiedica o criză constituțională» o amplă rețea de activiști de stânga și de grupuri progresiste bine finanțate formează, organizează și pregătesc mobilizarea a milioane de americani dacă președintele Trump «contestă rezultatele alegerilor», refuză să se recunoască învins sau proclamă o victorie timpurie”, scrie ziaristul de la Breitbart.

„Autointitulată «Protect the Results» și proclamând că «nu putem ignora amenințarea pe care Trump o reprezintă la adresa democrației noastre și a unui transfer pașnic de putere»”, coaliția este un „proiect comun al Indivisible și Stand Up America, două grupuri de stânga fondate ca răspuns la victoria electorală a lui Trump din 2016 și ale cărui obiective sunt «să se origanizeze și să reziste agendei periculoase a lui Trump» și «să-l învingă pe Trump și pe acoliții săi»”, explică Klein.

Ambele grupuri fac parte dintr-o rețea-umbrelă mai vastă, Democracy Alliance (DA), finanțată de Soros, care se laudă că cheltuiește 80 de milioane de dolari pe an pentru a promova idei progresiste și care afirmă că este constituită „persoane de culoare, persoane LGBTQ, femei și tineri”, care vor realiza „o schimbare socială progresistă”.

„Jucăm un rol de frunte în promovarea infrastructurii necesare pentru a promova un program progresist pentru America”, arată site-ul DA. „Investim în toate aspectele pentru construirea unei puteri progresiste – de la elaborarea de politici la organizarea de comunități locale și la campanii electorale la nivel statal și federal.”

Stand Up America singură susține că are 2 milioane de membri deciși să „reziste agendei lui Trump”, care s-au angajat în protejarea investigației lui Mueller și s-au luptat din greu pentru a bloca confirmările la Curtea Supremă ale lui Neil Gorsuch și Brett Kavanaugh.

Titlul paginii de deschidere a site-lui Indivisible sună astfel: „Veniți alături de noi pentru a salva Curtea Supremă. Nu îl putem lăsa pe Donald Trump să distrugă moștenirea lui Ruth Bader Ginsberg (sic!) înlocuind-o cu un judecător din lista sa restrânsă de extremiști conservatori”.

Coaliția celor două formațiuni, care totalizează în prezent peste 90 de organizații, este una dintre cele mai agresive pro-avort, pro-LGBT, radical-stângiste. Printre ele se numără colosul industriei avortului Planned Parenthood, Vote Pro Choice, Women’s March, Move On, National LGBTQ Task Force, Common Cause și Faithful America.

Grupările cheie sprijinite de DA sunt # Resist, ACLU, Media Matters și Organizing for Action. Ultimul grup a fost creat la începutul lui 2013 pentru a-i menține pe susținătorii lui Barack Obama activi, după încheierea mandatelor acestuia.

Retorica liderilor acestor grupuri mizează pe un scenariu nefondat pe nimic concret, potrivit căruia Trump, pierzând alegerile, este dispus să creeze o criză constituțională prin refuzul de a pleca și „împingând republica americană până la punctul de ruptură”.

„Indivisible mizează pe capacitatea sa, demonstrată deja, de a mobiliza un mare număr de oameni pentru a protesta față de separările de familii de la începutul președinției lui Trump (criza imigranților de la frontiera cu Mexicul – n.r.) și de a activa rețelele care au mărșăluit în stradă cerând punerea sa sub acuzare în 2019”, subliniază Sasha Abramsky de la The Nation. „Aceste acțiuni, împreună cu Marșurile Femeilor, mobilizările pentru criza climatică și, bineînțeles, recentele efuziuni de sprijin pentru echitate rasială au demonstrat că puterea populară poate modela evenimentele, chiar în era Trump.”

„Rezistența noastră este esențială pentru a apăra rezultatul acestor alegeri”, a declarat Arisha Michelle Hatch, directoare executivă a Colour of Change, un Comitet de Acțiune Politică (PAC). „Ne vom mobiliza pentru a-i proteja pe negri de haos și de durerea care vor rezulta inevitabil dacă Trump decide să nu țină cont de realitate în noiembrie.”

„Singura barieră care îl împiedică pe Trump să arunce democrația noastră de pe stânci într-un ocean de fascism suntem noi, oamenii, în Ziua Alegerilor”, spune Nelini Stamp, directoare de stategie și parteneriate la Working Families Party.

„Dacă Trump continuă să facă uz de tactici menite să intimideze alegătorii și să tulbure alegerile, vom avea nevoie de o rezistență locală masivă pentru a ne apăra democrația”, declară K. Sabeel Rahman, președintele Demos Action. „În fața unor alegeri cruciale va trebui ca noi toți să ne asigurăm că democrația noastră nu este deturnată.”

„Când Joe Biden și Kamala Harris vor fi aleși, acest lucru se va datora faptului că patru ani oamenii au văzut ultimii patru ani de dezbinare, inclusiv tentativele inacceptabile de a ne diviza pe bază de rasă, și au respins cu fermitate acceastă retorică”, spune și președinta Service Employees International Union, Mary Kay Henry.

„Megadonatorii de stânga, precum George Soros, au fost ocupați să instaleze procurori de district radicali în toată America. Priviți”, spune Tucker Carlson, realizator la Fox News.

„Procurorii – oamenii a căror slujbă este să vă protejeze – le facilitează infractorilor posibilitatea de a vă teroriza familiile”,adaugă Carlson.

„Nu este o întâmplare”, afirmă acesta. „Megadonatorii de stânga ca George Soros au realizat că este mai ușor să instalezi membri radicali ai DA decât să convingi oamenii să-și dea foc la propriile orașe. Soros s-a zbătut din greu pentru a face să fie desemnați procurori districtuali care vor zădărnici legile împotriva tulburărilor de stradă și a violenței prin neaplicarea lor.”

„Grupuri sprijinite de Soros au cheltui peste 13 milioane de dolari în alegerile de procurori districtuali din 17 state”, mai spune Carlson. „În ultimii ani, acest lucru s-a produs în Florida, California, Pennsylvania, Texas și Virginia.”

„În 2017, Soros a cheltuit circa 1,7 milioane de dolari pentru alegerea unui singur om, Larry Krasner, la Philadelphia. El este procuror districtual și, cum era de prevăzut, Krasner a determinat o creștere dramatică a infracționalității”, a mai adăugat ziaristul de la Fox.

Este absolut improbabil ca procurorii districtuali de stânga să aplice legea împotriva protestelor pregătite de Soros în noiembrie, care se anunță mai violente și mai devastatoare decât cele văzute în această vară la Portland, Seattle, Minneapolis, Kenosha și Washington DC.

ARHIEPISCOPUL CATOLIC VIGANO transmite un avertisment puternic către președintele Trump: în spatele violențelor sunt cei care vor să profite de DEZORDINEA SOCIALĂ. Trimiteri directe la FORȚELE MASONICE și critici dure la adresa clericilor „BISERICII SUBTERANE”, vasali mercenari ai statului profund, gândirii aliniate și NOII ORDINI MONDIALE

JIM CAVIEZEL, actorul principal din filmul „Patimile lui Hristos”: PERSECUȚIA ÎNCEPE DIN INTERIORUL BISERICII. Actorul se referă la cardinalii și episcopii ce „colaborează” cu promotorii CULTURII ANULĂRII și ai închiderilor bisericii sub pretextul pandemiei. „Sunt mulţi dintre noi care sunt de-a dreptul iude!” (Video)

DONALD TRUMP citează pe Twitter un autor catolic: „SE DUCE UN RĂZBOI ÎMPOTRIVA CREȘTINISMULUI” (Video)/ Discurs bun, dar tardiv al președintelui Americii de Ziua Independenței: „IDEOLOGIA RADICALĂ care ne atacă va transforma societatea noastră într-un LOC AL REPRESIUNII”

LA CE SĂ NE AȘTEPTĂM? Reflecții despre o CATASTROFĂ IMINENTĂ. SUA ca stat semieșuat, SFÂRȘITUL VECHII ORDINI și milenarismul totalitar al mișcării WOKE/ Presedintele Academiei, AUREL POP despre FERVOAREA DEMOLARII, MANIPULARE si DICTATURA

URMĂTOARELE ȚINTE ALE REVOLTELOR: BISERICILE si CREȘTINII TRADIȚIONALI? Activist proeminent al “BLACK LIVES MATTER” incită la DEMOLAREA statuilor lui Iisus și Maicii Domnului pe motiv de „SUPREMATISM ALB”. Cu toate acestea, înalți clerici CATOLICI ȘI ORTODOCȘI (!) se alătură mișcării BLM

REACȚIE PUTERNICĂ ÎN SPAȚIUL CATOLIC ÎMPOTRIVA „ODIOASEI TIRANII TEHNOLOGICE”. Cardinali, episcopi, medici, jurnaliști și avocați semnează un APEL în care avertizează asupra pregătirii unui GUVERN MONDIAL DISCREȚIONAR prin măsurile de combatere a pandemiei și reclamă AUTONOMIE în ceea ce privește CULTUL LITURGIC


Categorii

1. DIVERSE, America, Noua ordine mondiala, guvern mondial (Pasi catre Antihrist?), Papa (Papism)

Etichete (taguri)

, , , , , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

3 Commentarii la “Cardinalul Vigano: Statul Profund se aliază cu BISERICA SUBTERANĂ pentru a transforma Vaticanul în ARMA SPIRITUALĂ a NOII ORDINI MONDIALE. Clericul catolic acuză iezuiții americani pentru finanțările primite de la SOROS/ „Filantropul” susține o coaliție largă de organizații activiste pregătite să declanșeze „REZISTENȚA” după alegerile prezidențiale din SUA

  1. Nu m-ar mira ca Trump sa castige al doilea mandat tocmai ca razboilul civil american pregatit de mult sa poata avea loc.

    Cu o America in degringolada, ce sau cine ar mai putea opri multimea de razboaie care abia asteapta sa explodeze, asa cum este acum cel dintre Armenia si Azerbaidjan? Are si jandarmul mondial rolul lui pana la urma…

    Si dupa ani de razboaie si crime cine se va arata drept pacificator?
    Eu zic ca va fi papa. El este antihristul.

  2. @Titus L Părintele Elpidie spune că actualul papă este proorocul mincinos iar Sf. Părinți ne învață că antihrist va fi cineva pe care lumea nu-l cunoaște și care își va face apariția brusc pe scena politică. Cineva care deși poate este deja în politică dar nu iese prea tare în evidență încă spre deosebire de papa-vedetă pe care îl cunoaștem de mult timp și care cel mai probabil îl va promova pe antihrist și ideile lui. Și eu cred că antihrist este deja printre noi dar încă nu se arată și printr-o simplă pocnitură din degete a reușit să închidă de Paști bisericile pe toată planeta(urmează Crăciunul). Nu mai zic că unii rabini susțin că se văd cu el deja față către față(probabil pun țara la cale).

  3. Pingback: PAPA FRANCISC afirmă într-un documentar recent lansat că susține PARTENERIATELE CIVILE GAY. Reacții din lumea catolică tradițională și legătura cu alegerile prezidențiale din SUA/ În aceeași perioadă, pontiful iezut a condus o ceremonie SINC
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare