MAREA RESETARE, ALEGERILE DIN SUA ȘI VACCINAREA ANTI-COVID GLOBALĂ. Cum suntem mânați de elitele „omnisciente” spre noua – și ultima – UTOPIE TOTALITARĂ/ Românii ar fi cei mai favorabili „dezvoltării capacității creierului” prin IMPLANTAREA UNUI CIP

13-11-2020 14 minute Sublinieri

Sursa foto: https://twitter.com/time/status/1319563867345879040

Cotidianul/ OS:

Falansterul de la Davos

Alegerile din America n-au fost între Trump și Biden. Ele au reprezentat doar ocazia potrivită pentru o confruntare la câmp deschis între două opțiuni cardinale pentru viitorul omenirii.

Pe de o parte, este vorba despre ideile „marii resetări” care se ticluiesc de câțiva ani la Davos, sub bagheta fondatorului și președintelui executiv al „Forumului Economic Mondial”, Klaus Schwab. La cei 82 de ani împliniți în martie, personajul este unul fabulos, are un palmares științific și organizațional impresionant, dar, mai presus de toate, este playmaker – ul celor care se petrec, se rostesc, se văd și nu se văd în conclavurile elitiste organizate la Davos.

„Marea Resetare” nu este o metaforă publicistică. Este denumirea unei inițiative planetare lansate la Forumul de la Davos din ianuarie a.c. și ale cărei direcții concrete urmează a fi stabilite la ediția de la începutul anului viitor.

Unele detalii pot fi găsite pe site Forumului, la

https://www.weforum.org/focus/the-great-reset,

https://www.weforum.org/agenda/2020/06/now-is-the-time-for-a-great-reset/

sau https://www.weforum.org/agenda/2020/08/building-blocks-of-the-great-reset/.

La noi nu se vorbește despre așa ceva pentru că leadership-ul dâmbovițean n-are nici nivelul intelectual, nici disponibilitatea de a se racorda la dezbaterile de idei ale lumii contemporane ori de stimula societatea românească măcar să cunoască marile teme care-i preocupă pe liderii lumii.

„Marea Resetare” definește un set de mutații preconizate la nivel mondial care vor avea, în esență, ca rezultat, subjugarea definitivă a suveranității naționale, astfel ca statul național să treacă în subordonarea nivelului global guvernare.Directorul general al FMI declara tot atunci, într-un fel de concluzie la dezbateri, că lumea are de ales între Marea Resetare sau Marea Inversare (Marea Inversare fiind „mai multă sărăcie, mai multă fragmentare și mai puțin comerț”).

La câteva săptămâni după ce Forumul Economic Mondial a lansat inițiativa „Marea Resetare”, în iulie 2020 a avut loc lansarea unei cărți intitulată „COVID-19: The Great Reset”, scrisă de amintitul președintele executiv al FEM, Klaus Schwab, în colaborare cu directorul principal al rețelei globale de risc al organizației, Thierry Malleret.

„Covid-19: Marea Resetare”este un ghid pentru oricine dorește să înțeleagă cum COVID-19 a perturbat sistemele noastre sociale și economice și ce schimbări vor fi necesare (s.m.) pentru a crea o lume mai incluzivă, mai rezistentă și mai durabilă în viitor”, se arată în prezentarea cărții. Premisa, dar și concluzia cărții lui Klaus Schwab, fiind acelea că „pandemia reprezintă o fereastră rară, dar îngustă, de oportunitate de a reflecta, reimagina și reseta lumea noastră”.

Acest imens „bloc” de gândire pe cale de a se rostogoli peste omenire risca să se năruie la contactul cu forța și determinarea unui personaj precum Donald Trump, atâta vreme cât acesta rămânea președintele celui mai puternic stat din lume.

În septembrie 2019, Trump aruncase deja, de la tribuna Adunării Generale a ONU un prim buzdugan în poarta globaliștilor: „Viitorul nu aparţine globaliştilor. Viitorul aparţine patrioţilor. Viitorul aparţine naţiunilor suverane şi independente, care-şi protejează cetăţenii şi îşi respectă vecinii și onorează diferențele care fac fiecare țară specială și unică”, îi avertiza Trump pe gânditorii marii resetări. „Fiecare dintre cei de aici este reprezentantul unei culturi diferite, al unei istorii bogate. Statele Unite nu vă vor spune cum să trăiţi, cum să munciţi sau pe cine să veneraţi. Vă cerem doar să ne respectaţi în schimb suveranitatea”, le-a mai spus el celor peste o sută de șefi de state sau de guverne aflați în aula ONU.

După acel discurs care a făcut înconjorul lumii, Soros i-a mai dat lui Trump o șansă de a se integra în „Sistem” și l-a invitat la Forumul de la Davos ce avea loc peste numai patru luni, în ianuarie 2020. Inițial, Trump a refuzat să meargă la Forum, dar și-a schimbat decizia în ultimul moment.

Acolo, în fața a cincizeci și trei de șefi de stat și de guvern și a peste o sută zece miliardari din întreaga lume, el și-a reafirmat ideile enunțate la ONU: „Cea mai înaltă îndatorire a unei națiuni este către cetățenii săi. Respectarea acestui adevăr este singura cale de a edifica încrederea în economia de piață. Numai atunci când guvernele își pun pe primul loc propriii cetățeni vor fi oamenii pe deplin investiți în viitorul lor național”, a spus răspicat președintele Americii. Deci, pe primul plan cetățenii, nu instituțiile internaționale, cum susținea Soros.

Trump a făcut apoi aluzii transparente la bocitoarele care prevestesc „marea resetare”: „Nu este vremea pesimismului. Frica și îndoiala nu constituie un bun proces de gândire”, a afirmat el, îndemnând să fie ignorați „veșnicii profeți ai catastrofelor și prezicerile lor apocaliptice”, care sunt „urmașii prezicătorilor neghiobi de altădată”. „Acești alarmiști vor să ne vadă cât o ducem de prost, însă nu vom permite acest lucru. Ei reclamă mereu același lucru: putere absolută ca să domine, să transforme și să controleze fiecare aspect al vieților noastre”, a spus președintele Trump. „Nu-i vom lăsa niciodată pe socialiștii radicali să ne distrugă economia, să ne ruineze țara sau să ne confiște libertatea!”, a concluzionat Donald Trump.

Soros a resimțit în plex afrontul lui Trump. Și n-a rămas dator. La o cină în marja dezbaterilor, Soros le-a spus celor prezenți că Trump „este un escroc și un narcisist, care dorește ca lumea să se învârtă în jurul lui”. Este tot ce-a înțeles Soros din spusele președintelui SUA.

Fractura dintre cei doi devenise ireconciliabilă. Astfel că, încă de atunci, din ianuarie, pentru George Soros devenise obligatoriu ca  inamicul său Donald Trump să piardă Casa Albă: „Trump (…) a reușit să supraîncălzească o economie deja plină de viață. O economie supraîncălzită nu poate fi menținută prea mult timp la punctul de fierbere. (…) Dacă toate acestea s-ar fi întâmplat aproape de alegeri, și-ar fi asigurat un nou mandat. Problema lui este că alegerile sunt încă la 10 luni distanță și, într-o situație revoluționară (s.m.), acest interval este cât o viață întreagă”, a gândit Soros cu voce tare.

Și peste câteva zile, „situația revoluționară” a și apărut: problema coronavirusului a izbucnit la scară planetară, lovind sub centură și la proporții suspecte, însăși puternica America. După Davos-ul din ianuarie, situația revoluționară a împânzit toată America de proteste aprinse unul din altul, între Atlantic și Pacific, într-un lanț ce a uimit lumea. Iar ce s-a întâmplat ulterior, în alegeri, cu voturile pro-Biden, aduse în saci, noaptea, ca hoții, după ce urnele se închiseseră, nu este decât un mic detaliu.

Iar a doua zi după ce Biden a fost proclamat președinte de presa „sistemului”, un celebru producător american de medicamente a anunțat că deja are în fabricație vaccinul anti-coronavirus. Frumoasă coincidență.

***

EVZ/ Adrian Patrusca:

Marea Resetare: Conspirația „BBB – COVID” iese la lumină

Planul datează din 2015 și prevede folosirea unui dezastru pentru înlocuirea capitalismului cu un comunism global.

Ce straniu: nimeni nu suflă o vorbuliță! Aruncându-ne ca orbeții cu capul înainte sub al doilea val de COVID, tocmai am prăpădit 80 de miliarde de euro.

Este suma care trebuia să revină țării noastre din pachetul de 750 de miliarde de euro, convenit de UE, în iulie, pentru a ajuta țările membre să depășească criza economică provocată de epidemie.

Intrând într-un nou „lockdown”, România și întreaga Europă deschid larg porțile pentru o nouă criză economică. În condițiile în care prima nu a trecut.

Consecințele se anunță devastatoare. Reuniți într-o videoconferință, marți, 3 noiembrie, miniștrii de Finanțe din Zona Euro au exclus categoric vreun nou ajutor pentru statele membre.

Comisarul european pentru Economie, Paolo Gentiloni, a declarat că, din cauza valului doi de COVID, statele membre ar putea fi obligate să ia măsuri suplimentare. Acestea ar urma să fie finanțate din împrumuturi, profitând de suspendarea regulilor privind deficitul. În ceea ce privește un eventual nou pachet de ajutoare, Gentiloni a retezat scurt orice speranță:

„La ora actuală, obiectivul principal este aplicarea (măsurilor deja luate)”.

Klaus Regling, șeful Mecanismului European de Stabilitate (MES) – fondul de salvare al UE – a subliniat și el necesitatea unor eforturi suplimentare la nivel național. Însă, la scară europeană, „nu cred că este necesar să facem altceva pentru moment”.

Așadar, pentru traversarea celei de-a doua crize economice, UE binecuvântează „metoda Câțu”: împrumutul până la capăt.

România s-a împrumutat până acum cu 130 de miliarde de lei, vreo 27 de miliarde de euro. Adică o treime din banii pe care îi așteptăm de la UE. Care vin și ei cu ajumite condiții. Și din care jumătate reprezintă tot împrumuturi, care trebuie și ele restituite.

România avea în 2019 una dintre cele mai mici datorii din UE, ca pondere din PIB: 35,4%, în condițiile unei medii la nivel european de aproape 80%.

Împrumuturile lui Câțu au aruncat-o în iulie la 42,2% din PIB, iar UE prognozează că va ajunge la 63,6% 2022.

Așadar, o dublare a datoriei naționale în doar doi ani!În condițiile în care, atenție!, pentru o economie precum a României, nivelul recomandabil de îndatorare nu trebuie să depășească 45% din PIB.

Nu doar România, ci întreaga Europă se înglodează în datorii din cauza priponirii economiilor pe motiv de COVID.

Datoria medie a UE va depăși 86% din PIB anul acesta, pentru a ajunge la anul să depășească 100%. Cele mai îndatorate țări sunt Grecia (a cărei datorie națională va fi de 207% din PIB la sfârșitul lui 2020), Italia (160%) Portugalia (135%), Spania (120%), Franța (120%).

Împrumutul nu are nimic rău în sine. Este doar un instrument economic: depinde cum este folosit. Însă a combate criza economică prin împrumuturi, la dobânzi din ce în ce mai mari, în condițiile în care economiile sunt ținute închise este o sinucidere. Un colaps anunțat, către care Europa și cea mai mare parte a lumii civilizate se îndreaptă cu ochii închiși.

Pare că asistăm la o sinucidere în masă.

Nimeni nu garantează că valul doi de COVID va fi și ultimul. Bill Gates, acest „guru” al virușilor, prognoza în septembrie că epidemia se va termina „în cel mai bun caz, probabil, în 2022”.

După 7-8 luni de economiile (inclusiv cele mai performante) gâfâie. Peste tot în lume, traiul oamenilor s-a degradat dramatic, devenind sub-viețuire. Viață de pușcăriaș. Singurul lucru permis omului este munca. Orice distracție sau balsam pentru suflet sunt interzise.

Cum va arăta lumea peste doi ani, când distrugerile economice, sociale și culturale vor fi incalculabile?

Peisajul mondial seamănă astăzi frapant cu Bucureștiul anilor 1980, când Ceaușescu a dat ordin ca tot orașul vechi, cu farmecul său patriarhal, cu istoria lui mirosind a tei și a regina-nopții, să fie ras de pe fața pământului, iar pe ruinele sale să înalțe un coșmar de beton.

„Build Back Better.” BBB. „A construi la loc mai bine.” Este un concept adoptat de ONU în 2015, care își propune „să folosească un dezastru ca pe un impuls pentru a construi țări și societăți mai viguroase decât înainte”.

Build Back Better este unul din sloganele electorale lui Joe Biden.

Dar îl auzi adesea în gurile globaliștilor, de la Prințul Charles la Justin Trudeau și de la Emmanuel Macron la Angela Merkel. În octombrie, de pildă, Melinda Gates spunea:

„Viața se va schimba definitiv… o vom construi la loc mai bine”.

Planul pentru aplicarea principiului BBB a fost botezat The Great Reset (Marea Resetare) și va fi bătut în cuie la Forumul Economic Mondial (FEM) de la Davos, din ianuarie 2021.

Cu ocazia unei reuniuni virtuale, organizată de FEM anul acesta, în iunie, la care au participat unii dintre cei mai puternici oameni de afaceri de pe planetă, oficiali guvernamentali și activiști, au fost schițate câteva principii generale.

În esență, Marea Resetare își propune să înlocuiască capitalismul cu un comunism planetar. Un fel de Komintern II.

„Fiecare țară, de la Statele Unite la China, trebuie să participe, și fiecare industrie, de la petrol și gaze la tehnologiile digitale, trebuie să fie transformată”, afirmă Klaus Schwab, fondatorul și președintele FEM, într-un articol publicat pe site-ul Forumului.

„Pe scurt, avem nevoie de o Mare Resetare a capitalismului”, conchide Schwab.

Dar schimbările nu se vor rezuma doar la industrie. „Toate aspectele societăților și economiilor noastre” trebuie „restructurate”, „de la educație la contractele sociale și condițiile de muncă”.

Alături de Schwab, la reuniunea virtuală a FEM din iunie au participat Prințul Charles, unul dintre primii partizani ai Marii Resetări, Gina Gopinath, economist șef al FMI, Antonio Guterres, secretarul general al ONU și președinții unor corporații importante, precum Microsoft sau BP.

De asemenea, au participat activiști de la grupuri precum Greenpeace International și profesori universitari, toți partizani ai Marii Resetări.

Deși detaliile nu se cunosc, totul pare un amestec sulfuros de Bernie Sanders cu Greta Thunberg.

Așa cum arăta încă din 2015 planul BBB al ONU, era nevoie de un „declanșator”. Iar acesta a fost pandemia COVID.

„Avem o strălucită oportunitate să extragem ceva bun din această criză – undele sale de șoc fără precedent i-ar putea face pe oameni mai receptivi față de marile viziuni ale schimbării”, a spus Prințul Charles în alocuțiunea sa.

„Este o oportunitate pe care nu am mai avut-o niciodată și probabil că nu vom mai avea vreodată”, a subliniat moștenitorul tronului britanic.

Declarația sa seamănă uimitor cu cea pe care George Soros o făcea cu o lună înainte, tot despre formidabila oportunitate pe care COVID o reprezintă pentru globalism:

„Suntem într-un moment revoluționar, în care putem realiza ceea ce părea de neconceput.”

Ultima carte a lui Klaus Schwab, care se numește chiar așa, „COVID-19: Marea Resetare”, nu lasă nici o îndoială că pandemia de coronavirus este „oportunitatea de aur” pentru a accelera ritmul schimbărilor către un „nou normal”:

„La data la care scriu (iunie 2020), pandemia continuă să se agraveze în toată lumea. Mulți dintre noi se întreabă când lucrurile vor reveni la normal. Răspunsul e scurt: niciodată. Nimic nu va mai întoarce la sentimentul „pervertit” al normalității care domnea înainte de criză, deoarece pandemia de coronavirus marchează un punct de cotitură fundamental în traiectoria noastră globală.”

Se dezleagă astfel și misterul grabei cu care liderii politici – mondiali și dâmbovițeni – ne vesteau că „lumea nu va mai fi niciodată la fel”, când nici nu ajunsese epidemia bine în Europa.

Ei, liderii, erau la curent cu Marele Plan.

***

Gabriel Iulian Dumbrava:

Se tot aduce vorba de așa numitul plan de rescriere, resetare a valorilor pe baza cărora funcționează lumea liberă, acel „Great Reset” pe care oportunitatea oferită de Covid-19 l-a pus pe repede înainte.

Ce este interesant este că deși până acum vorbeau în șoaptă, de câteva luni acesta este prezentat aproape public, fără menajamente. Despre această resetare a discutat Tedros Adhanom Ghebreyesus [1], directorul, deloc medic, al OMS, secretarul general al ONU António Guterres [2], iar revista Time a avut o serie de articole pe această temă [3].

Dar, dintre toate articolele, cel mai frontal este cel de aici [4], a cărui arhivă, în cazul în care Time îl va șterge se află aici [5].
Intitulat „Este anul 2023. Iată cum am rezolvat economia globală” și publicat pe 22 octombrie 2020. Articolul arată cum totul a început cu virusul deja cunoscut:

„Să începem în vara anului 2020, când răspândirea neîntreruptă a bolii anunța o perspectivă tot mai gravă pentru economii și societăți. Pandemia a expus vulnerabilități critice în întreaga lume – lucrători esențiali subplătiți, un sector financiar nereglementat și marile corporații care neglijează investițiile în favoarea prețurilor mai mari ale acțiunilor. Cu economiile în scădere, guvernele au recunoscut că atât gospodăriile, cât și întreprinderile au nevoie de ajutor – și rapid. Dar, cu amintirile crizei financiare din 2008 încă proaspete, întrebarea a fost cum guvernele ar putea structura salvarea astfel încât să beneficieze societatea, mai degrabă decât să susțină profiturile companiilor și un sistem care nu funcționează.” (Traducerea efectuată surprinzător de bine de către Google Translate)

În Statele Unite, planul de rescriere al economiei începe cu câștigarea alegerilor de către Biden:

„SUA au început să-și schimbe abordarea după 3 noiembrie 2020, când Joe Biden l-a învins pe Donald Trump la alegerile prezidențiale, iar democrații au deținut majoritatea în ambele camere ale Congresului. După inaugurarea sa în ianuarie 2021, președintele Biden s-a mișcat rapid pentru a reconstrui legăturile sfâșiate între America și Europa, înființând un forum pentru a împărtăși informațiile colective care ar putea informa o formă mai inteligentă de guvernare. Guvernele europene erau dornice să învețe din strategiile de investiții utilizate de guvernul SUA – cum ar fi cele conduse de agenția de cercetare în domeniul apărării DARPA – pentru a stimula cercetarea și dezvoltarea tehnologiilor cu risc ridicat. Și SUA erau dornici să învețe din Europa cum să creeze orașe durabile și să revigoreze participarea civică.”

Bineînțeles, la un moment dat apare și vaccinul, distribuit așa cum spunea și iubitul nostru președinte deloc jucător și atent observator [6].

„Când vaccinul a fost gata pentru distribuire, autoritățile naționale din domeniul sănătății au lucrat în mod constructiv cu o coaliție de actori mondiali din domeniul sănătății – condusă de OMS, Fundația Bill și Melinda Gates și alții – pentru a concepe în mod colectiv un plan de distribuție global echitabil care să susțină obiectivele de sănătate publică. Țărilor cu venituri mici și medii, împreună cu lucrătorii din domeniul sănătății și lucrătorii esențiali, li s-a acordat accesul prioritar la vaccin, în timp ce țările cu venituri mai mari au lansat programe de imunizare în paralel.”

Sugerez celor interesați de mersul lumii să citească articolul până la capăt

https://time.com/collection/great-reset/5900739/fix-economy-by-2023/

[1] – https://www.youtube.com/watch?v=b8lICvspO_E

[2] – https://www.facebook.com/unitednations/posts/10159001618545820

[3] – https://time.com/collection/great-reset/ 

[4] – https://time.com/collection/great-reset/5900739/fix-economy-by-2023/ 

[5] – https://archive.is/i1WXX

[6] – https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/politica/klaus-iohannis-sustine-o-conferinta-de-presa-dupa-intalnirea-cu-tataru-arafat-si-rafila-1395708

***

Marea Resetare | De ce există atâta ură pentru Trump? | Michael Matt

“Toată lumea participă la marea resetare. Aproape toată lumea. Este unul care are puterea de a face ceva pentru a-i opri, și știți exact la cine mă refer. Au făcut o greșeală.

Nu vedeți? De patru ani încearcă să-l oprească, fiindcă, dacă întărește America, dacă îi readuce măreția, dacă reface economia, resetarea nu va avea loc. Noua Ordine Mondială va fi întârziată foarte mult. Cine știe când vor avea o altă ocazie precum Covidul? Iar ei știu asta.

Întrebați-vă de ce-l urăsc pe omul acesta. Oamenii aceștia Îl urăsc pe Dumnezeu, îi urăsc pe cei nenăscuți, urăsc familia tradițională și vă urăsc pe voi. Îl urăsc pe Donald Trump, ai cărui oponenți politici dau acum de pământ cu statuile sfinților. Agresează polițiști și ard steaguri.

Nu vă place Donald Trump? Îmi pare rău, prieteni, dar cui îi pasă?! Nu mai contează ce părere aveți despre personalitatea lui Trump sau despre mesajele lui pe Twitter. Uitați-vă la imaginea de ansamblu. Alegerea este simplă. Fiți de partea Americii acum sau vă veți prăbuși alături de Noua Ordine Mondială, într-un viitor nu atât de îndepărtat. Nu există altă alegere.”

Nota noastră:

Din Marea Resetare fac parte și procese de digitalizare a vieții sociale și chiar a omului ca atare. Câteva exemple recente sunt aici:

Profesorul Juergen Handke face parte dintr-o echipă de consultanți care creează la Nurenberg cea mai „futuristă” universitate din Germania. E atât de înaintată, că nu și-a găsit deocamdată întrupare în lumea de azi. Nu e nici măcar înființată. Până în 2024, când își vor deschide porțile, profesorii și cercetătorii vor avea pus la punct un concept de educație cu totul diferit de cel cu care suntem azi obișnuiți.

Nu mai poți să ții prelegeri și să conferențiezi în secolul XXI, crede Handke, și nu mai poți numi sala de curs sală de prelegeri sau de conferință. „Numește-o simplu sală sau sală de învățare. Și uită de termenul «profesor», pentru că nu mai avem nevoie de profesori. Avem nevoie de parteneri de învățare, ghizi de învățare și coach-i”, spune el. Le-a spus asta și guvernanților Bavariei când discutau despre noua universitate. Profesorul este cel care vine în fața clasei și emite o informație, iar informațiile astăzi sunt la un click distanță. Un coach te ghidează să-ți dezvolți abilitățile, nu spre memorarea de noțiuni.

Sursă captură: Scena 9

Îmbunătăţirea nivelului de inteligenţă cu ajutorul tehnologiei a înregistrat cea mai mare popularitate în România, unde mai mult de o treime (35%) dintre respondenţi ar fi interesaţi să-şi dezvolte capacitatea creierului, inclusiv prin introducerea unui cip, relevă un nou studiu publicat, miercuri, de Kaspersky și citat de Agerpres.

La nivel internaţional, una din cinci persoane (22%) ar opta pentru ameliorarea inteligenţei sau a capacităţii intelectuale cu ajutorul tehnologiei, dacă ar putea. În plus, mai mult de jumătate (52%) dintre oameni consideră că este “total” sau “în mare parte” acceptabil să folosească augmentarea umană pentru a îmbunătăţi capacitatea copiilor de a învăţa la şcoală.

Conform cercetării, cel mai mare interes pentru creşterea capacităţii intelectuale se regăseşte în rândul celor cu vârste cuprinse între 18 şi 34 de ani (27%) şi scade odată cu vârsta, până la 22% în rândul celor între 35 şi 54 de ani şi la doar 17% pentru cei cu vârsta peste 55 de ani.

La polul opus, aproape o treime dintre femei (23%) sunt mai interesate de îmbunătăţirea inteligenţei decât bărbaţii (22%).

În România, 35% dintre cei chestionaţi au admis faptul că ar fi interesaţi să-şi dezvolte capacităţile creierului cu ajutorul tehnologiei, în timp ce aproape jumătate (49%) consideră că este “total” sau “în mare parte” acceptabil să folosească tehnologia de augmentare umană pentru a face oamenii mai inteligenţi în general.

Pe locurile următoare s-au clasat Ungaria şi Maroc, ambele cu o pondere a interesului de 30%.

Pe de altă parte, locuitorii din Grecia (16%) şi din Danemarca (12%) au înregistrat cele mai mici cote de interese faţă de augmentarea umană.

Sursă captură: kasperky.com. Link: https://www.kaspersky.com/about/press-releases/2020_our-cyborg-future

Viitorul nostru cyborg, minunat, nu? Cu bani cashless, fără profesori, cu cipuri în creier și cu o vastă restructurare a vieții economice și sociale în paradigma „noului normal” propovăduit de elitele de la Davos.

Dar cu ce se va asemăna acest nou sistem? Cel mai probabil ca sistemul social de credit în China, acolo unde inteligența artificială este folosită pentru control social, pentru a condiționa accesul la servicii, tranzacții, resurse pe baza conformării ideologice și biopolitice față de autoritate. După cum arată Rod Dreher:

Credeți că aici nu se poate întâmpla așa ceva? După cum arăt eu în carte, Google, Twitter și alte corporații importante culeg deja tone de date de la fiecare dintre noi, pe baza felului în care ne folosim smartfoanele și navigăm pe Internet. Dacă ai o boxă Alexa sau alt dispozitiv „inteligent” în casă, atunci, fie că-ți dai seama sau nu, ai consimțit ca tot felul de date personale despre tine să fie aspirate de dispozitivul cu pricina și să fie comunicate unei corporații. Capacitatea tehnologică există deja și la noi. Deja se face culegerea datelor.

Iar Covidul a împins Statele Unite mult mai departe pe drumul către o societate fără bani numerar. Există o rațiune perfect evidentă pentru acest lucru, legată de siguranță, dar băncile au un interes financiar propriu, foarte precis, ca să-i lecuiască pe americani de folosirea numerarului:

„Marea Finanță este principalul factor motrice care ne dirijează către o societate fără bani numerar”, a spus el. „Ați observat, probabil, că băncile continuă de ceva timp să închidă sucursale și să desființeze bancomate, puțin câte puțin, și o fac tocmai ca să ne împingă pe mutește spre platformele lor digitale. Pentru că economisesc forță de muncă, economisesc o grămadă de costuri imobiliare și își măresc profitul”.

Ce faci când nu mai poți cumpăra nimic la magazin cu bani numerar? Deja se întâmplă chestia asta. Eu am fost în magazine din orașul unde locuiesc, Baton Rouge, unde nu acceptă plata decât cu card de credit sau de debit, invocând Covidul sau spunând că nu pot să dea rest, fiindcă e criză de monedă metalică. Perfect de înțeles, dar trebuie să ne fie foarte clar că mișcarea în direcția unei societăți fără bani numerar ne face pe toți vulnerabili în fața riscului de a ne trezi scoși din sistemul economic, prin decret venit de sus.

Iată aici un reportaj recent, care explică modul în care companiile de tehnologie din China colaborează cu statul pentru a îmbunătăți monitorizarea destinată sistemului de credit social. Și un altul de pe NBC News, care arată ce înseamnă pentru chinezii de rând să trăiască în condițiile sistemului de credit social – inclusiv cât de grea este viața pentru cei puși pe lista neagră a neconformității (vezi aici). Uitați-vă măcar la unul dintre ele. Este important, pentru că, acum, avem dovezi că industria americană se pregătește pentru implementarea unui sistem de credit social aici, în SUA.

Bineînțeles, într-un asemenea sistem, se va face joncțiunea dintre noul capitalism woke multilateral dezvoltat în a controla societatea cu latura ideologică, de impunere a noilor „valori”:

Dacă nu crezi că stânga – capitaliștii, universitățile și alte instituții care se închină la justițiarismul social woke – va sări imediat să profite de ocazia de a implementa un asemenea sistem, ca parte din planul ei de a curăța lumea de rasism, homofobie, transfobie, creștinism ”bigot”, dizidență politică și așa mai departe, atunci ești într-o fază de negare a realității. Nu face greșeala de a crede că un astfel de sistem ar fi, în mod evident, foarte nepopular. Iată ce scria astă-vară în Politico (vezi aici):

Deși umilirea cuiva în mediul online ar putea o importantă preocupare pentru public dacă petreci mult timp pe Twitter, doar 40% din alegători declară că au participat la campanii de „cultura anulării” (cancel culture), și doar unul din 10 declară că participă „des”. Ar părea să fie mai mult o ocupație liberală: jumătate din alegătorii Partidului Democrat și-au exprimat pe rețelele sociale antipatia față de un personaj public după ce acesta a făcut ceva reprobabil, în timp de numai o treime din alegătorii Partidului Republican spun că au făcut acest lucru.

Vârsta este unul dintre cei mai siguri factori de predicție în privința părerilor cuiva. Membrii Generației Z privesc cel mai favorabil ideea de a pedepsi oamenii sau instituțiile pentru opinii deranjante, urmați îndeaproape de Mileniali, în timp ce membrii Generației X și cei ai Generației Baby Boomer au cel mai înalt grad de antipatie față de această idee. Cultura anulării are ca motor generațiile de alegători tineri. O majoritate (55%) a votanților cu vârste între 18 și 34 de ani declară că a luat parte la acțiuni de anulare publică a cuiva, în timp ce doar o treime (32%) din votanții peste 65 de ani declară că s-au alăturat unui iureș de umilire pe rețelele sociale. Vârsta diferită ar putea explica, înparte, de ce Ernest Owens, un jurnalist milenial, criticat de Obama, i-a răspuns acestuia cu un editorial de opinie în „The New York Times” pe care l-am putea caracteriza drept dezvoltarea într-un articol de ziar a ripostei „Bine, moșule!”.

Pe parcursul următoarelor câtorva decenii, pe măsură ce „moșii” din Generația Baby Boomer vor deveni istorie și Generația X va intra în minoritate, transformarea într-o culturii anulării într-o armă, sub forma unui sistem național de credit social, se prea poate să devină o idee populară. Un semn prevestitor: în redacțiile publicațiilor New York TimesWashington PostAtlantic și alte altor mijloace de presă importante, Milenialii și cei din Generația Z i-au obligat să plece pe jurnaliștii și redactorii care încălcau ortodoxiile progresiste. Ce fac elitele, va face până la urmă și țara.

MAREA RESETARE POST-PANDEMICĂ. Forumul globalist de la DAVOS are ca temă de dezbatere în 2021 „RESETAREA” ordinii mondiale. Lumea nu va mai reveni la vechea normalitate și „ce este mai grav din pandemie urmează să vină”

Părintele Bogdan Florin Vlaicu și Cătălin Sturza: CONVORBIRE CRITICĂ PE MARGINEA …VIRUSĂRII PANDEMICE (Video)/ Emisiunea Credință și Cultură despre NOUA, ANORMALA „NORMALITATE”

NOUL TOTALITARISM PATOLOGIZAT sau Bine ați venit în Minunata Nouă Normalitate

CE URMEAZA SI CUM SE SCHIMBA VIATA DUPA CORONAVIRUS? Declaratii sincronizate de tip PROGRAMATIC ale unor “profeti” apartinand ELITELOR NOII ORDINI (Noul Star ANDREW CUOMO si „batranii” Gordon Brown, Kissinger, Roubini): “Nu o sa mai fim niciodata la fel! Nu ne vom mai intoarce la normalitate!”. GUVERN MONDIAL, CONTROL ELECTRONIC TOTAL, continuarea masurilor de DISTANTARE SOCIALA si de SUPRIMARE A LIBERTATILOR, mare depresiune economica (si VIDEO)

OPINII #In-numele-Libertatii. CENZURA COVID, semnele intoarcerii in forta a POLITIEI GANDIRII, a TURNATORIEI GENERALIZATE si a jinduirii dupa “tatuci” salvatori. ASASINAREA DEZBATERII PUBLICE si linsajul vocilor alternative. GENERATIA “MARELUI INCHIZITOR”, pentru care LIBERTATEA celuilalt este un AFRONT/ “Cine hotaraste ca sunt STIRI FALSE? Cei care detin PUTEREA. Fix la fel cum, pe vremuri, Europa Libera era interzisa de comunisti”

Dacă vrei să vezi cum va arăta „BISERICA” LUI ANTIHRIST aruncă o privire la ÎNTÂLNIREA INTER-RELIGIOASĂ PENTRU PACE de la Roma. De ce „momentul istoric” în care lideri religioși, printre care și MITROPOLITUL IOSIF al BOR, au semnat un APEL PENTRU PACE, este corespondentul religios al MARII RESETĂRI, aka NOUA ORDINE MONDIALĂ?


Categorii

America, Internet, New Media, Noile Tehnologii, Noile totalitarisme, dictatura si reeducare, Noua ordine mondiala, guvern mondial (Pasi catre Antihrist?), Pandemia de coronavirus/ COVID-19, Razboiul impotriva populatiei, Rod Dreher, Transumanism, Uniunea Europeana, globalizare, guvernarea europeana (UE), Vaccinuri / legea vaccinarii obligatorii, Video

Etichete (taguri)

, , , , , , , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

26 Commentarii la “MAREA RESETARE, ALEGERILE DIN SUA ȘI VACCINAREA ANTI-COVID GLOBALĂ. Cum suntem mânați de elitele „omnisciente” spre noua – și ultima – UTOPIE TOTALITARĂ/ Românii ar fi cei mai favorabili „dezvoltării capacității creierului” prin IMPLANTAREA UNUI CIP

 1. “Today, we recognize that our most valuable citizens are those who work in health and social care, education, public transport, supermarkets and delivery services. By ending precarious work and properly funding our public institutions, we are valuing those who hold our society together, and strengthening our civic infrastructure for the crises yet to come.”

  Prin “terminarea muncii precare”, presupun ca se refera la toate acele domenii, multe, pentru care se pregatesc roboti. Remarcati ca in insirarea “cetatenilor valorosi” nu se numara fermierii, exemplu dar si altii….

  Diferenta dintre generatii o observ si eu foarte clar. In grupul unde lucrez toti cei de pina in 30-35 de ani impartasesc 100% ideile “noii lumi” si o fac cu o siguranta si mai ales aroganta care nu reuseste sa acopere precaritatea logicii. Si ei sint o elita a noii generatii – f. bine educati si f inteligenti. Numai ca inteligenta asta NU este o inteligenta sociala. Se vede la orice pas. Au fost incapabili sa inteleaga ca ceva nu este in regula cu statisticile COVID. Cu toate ca unii sint experti in optimizare care are la baza teoria probabilitatilor au ramas cu gura cascata cind li s-a atras atentia ca rata mortalitatii COVID nu are cum sa fie de 10-15% pentru ca numarul real de infectati este cu mult mai mare decit cel de testati pozitivi…. si deci rata este undeva sub 1%. Am observat aceasta incapacitate organica i-as spune, la cei mai inteligenti dintre ei sa se rupa de discursul oficial si sa reflecteze critic folosindu-si propriile creiere si multele cunostinte.

  IN schimb generatia peste 40 de ani este cea care produce cei mai multi critici la adresa a ceea ce se intimpla acum. Se observa si in grupul nostru de lucru. Capacitatea de a judeca lucrurile in context, de pune intrebari, de a compara si mai ales de verifica ceea ce se revarsa prin si din canalele oficiale si mainstream indiferent ca are eticheta “specialistilor” este mult, mult mai prezenta in palierul acesta de virsta indiferent de educatie si cunostinte.

  Am observat asta si in Romania. Cei mai supusi si disciplinati purtatori de masca erau cei tineri -care erau si in cel ami mic pericol. Obedienta generatiei tinere fata de discursul oficial mi se pare extraordinara si stau si ma intreb de ce sint atit de lipsiti de inteligenta sociaala si spirit critic? Pentru ca,, in general tocmai generatia tinara este cea cu impulsuri de “gica contra”, este cea care vrea mai multa independenta, este cea care este gata sa lupte si sa riste…. ginditi-va la generatia interbelica din romania care apoi a umplut inchisorile comuniste, ginditi-va la studentii care au murit INAINTE de marea adunare si instigare la revolta din pIata Palatului 22 decembrie 1989.
  In schimb ceea ce observ din ce in ce mai mult la aceasta generatie tinara inclusiv la cei mai inteligenti si educati dintre ei este o ciudata aplatizare, gindesc si vorbesc cam la fel si mai ales in spiritul “noii treziri”. Am mai observat ce masa de manevra in miinile securistilor de la noi din tara au devenit cind au fot impinsi sa faca pe luptatorii anti-coruptie si sa protesteze impotriva unor lucruri de care habar nu aveau de fapt. Am mai observat cum la protestele Black Likves Matter foarte multi dintre cei care urlau lozinci cretine si loveau cu picioarele si pumnii in stinga si dreapta erau cam din acelasi palier de varsta.

  Este de fapt din ce in ce mai cunoscuta radicalizarea spre stinga a campusurilor din universitatile occidentale si sua. Deja a fi student in Occident inseamna sa achiesezi la valorile noii culturi. Altfel…. esti un ciudat si in minoritate.

  Asa, ca nu ma mira nici faza cu cyborgii. Si nu intimplator cei tineri sint interesati de scarbosenia asta care in mod natural ar trebui sa inspire repulsie….. si chiar inspira …. dar NU si lor.

  Ar fi interesant de vazut de ce noua generatie este cu adevarat generatia ZOmbie…. probabil statul infata TV si a calculatorului explica multe

 2. prin urmare trebuie si noi sa ne resetam…. adica noi astia care nu vrem sa ne integram in iadul care ni se pregateste.

  Resetarea noastra ar trebui sa fie in primul rind:
  1.Unitate – de acum incolo si incetul cu incetul (si de fapt mai repede) toti cei care gindim si simtim la fel, care avem aceleasi valori care mergem la si iubim biserica(chiar asa cu scaderile noastre) trebuie sa ne apropiem si sa formam mici comunitati.
  2. Chestia cu cumparatul unui teren si lucratul lui de unul singur sau o familie nu mi s-a parut niciodata o idee fezabila. Mult mai fezabil este ca astfel de mici comunitati sa se unasca si sa-si imparta atributiile.
  3. Lucrurile nu trebuie sa se intimple nici peste noapte, nici in goana calului. Cu rugaciune si mai ales tinind legatura cu biserica se pot construi in timp 1-2-3 ani aceste comunitati fara sa fie nevoie ca oamenii sa-si paraseasca abrupt mediul de lucru si de trai intial – la oras adica. Faptul ca se poate lucra la distanta poate sa functioneze si in interesul nostru din acest punct de vedere.

  Nu cred ca asta este o solutie pe termen foarte lung dar cred ca ne mai poate da ceva timp de respiratie pe termen mediu – poate 10 ani….. poate mai mult sau poate mai putin. Ca pina la urma despre asta vorbim : de timp. Si timp prea mult pina la sfarsitul final nu mai este mult…. din pacate. Eu nu dau nici macar 50 de ani pina la Apocalipsa finala…..

  De altfel observati cit de interesati sint ei de orase si de dezvoltarea lor …. in acord cu planurile lor. Orasele sint structura societatii distopice. In aceste orase vor sa ne inghesuie pentru ca, evident, controlul poate fi complet.

  Imi cer scuze pentru limbajul apocaliptic si mai ales pentru faptul ca am venit chiar cu o perioada concreta ….nu-mi sta deloc in fire sa ma hazardez cu chestii d-asta…nu stiu ce mi-a venit. Dar am sentimentul certitudinii ca ne-am apropiat cu adevarat de final….Sigur, nimeni nu stie cind si cum dar deja lucrurile se desfasoara intr-un ritm si de o maniera care pare saindice ca da…ne-am cam mincat malaiul.
  Un indicativ sonor este tocmai universalitatea a ceea ce se intimpla . faptul ca mai toata lumea achieseaza la asa ceva. Faptul ca ultimile redute de opozitie coerenta si eficienta sint distruse sistematic – vezi Trump – si sint distruse cu succes.

  Doar o minune mai poate intoarce macazul…. si nu vad de unde ar putea sa vina … ma refer aici pe pamint.

 3. @ 2. petra.
  10 ani? ce bine ar fi! cel tarziu in 24 va fi razboi, in 25 e anul dragonului al calului galben al rasei galbene, apoi repede vine ‘sefu la bani”

  cancelarul klaus iohanis a primit ordin sa creeze un guvern militar….pt ca in Ro toate experimentele s-au derulat fara opozitie, acum vor face un guvern miltar dar din civili, condus de ministrul apararii….vaccinurilor

  iata cu ce ne mai ameninta Strainul cu Cercel(a avut stramosi pirati) – ne vaccineaza ca sa putem muncii ca n-avem alta solutie…”
  Niciun guvernn nu îşi permite să facă vaccinare dacă problema de sănătate publică nu este o problemă majoră de sănătate publică. În cazul de faţă vorbim de o problemă de sănătate publică majoră, care a cuprins această planetă de la nord la sud şi de la est la vest. Cred că va fi o dezbatere publică cu privire la alocarea vaccinului, în primul rand. A 2-a problemă se referă la cine va fi în primul rând la vaccinare. Nu trebuie să uităm că, dacă lucrurile o vor lua pe o pantă aiurea, va trebui să ne gândim la apă potabilă, la cine strânge gunoiul şi unde-l duce şi la electricitate (…) Dacă nu rezolvăm aceste lucruri, degeaba avem vaccin şi ne vaccinăm noi, cei care dorim dacă, cei care trebuie să ne asigure viaţa de zi cu zi nu mai sunt (…) Pe vremea mea, se făceau planuri de intervenţie în pandemie şi luptă în focar Şi lupta în focar se planifica cu creionul pe hârtie şi se stabileau obiectivele, unde te duci, cum te duci etc…”

 4. “La o cină în marja dezbaterilor, Soros le-a spus celor prezenți că Trump „este un escroc și un narcisist, care dorește ca lumea să se învârtă în jurul lui”. Este tot ce-a înțeles Soros din spusele președintelui SUA.”

  asa a spus si guvernul mondial de atunci, sinodul (prin Caiafa), de Hristos, “a hulit, vrajitorul, ce ne mai trebuie…se crede Dumnezeu, vrea sa fie in centrul lumii! sa-L omoram! si pe cei care-l urmeaza!”

  acum adjutantii lui Caiafa sunt soros, bloomberg, fink, gates, schwab, charles de transilvania…reteaua corporatista, fiara care se inchina balaurului cel mare

 5. @ Petra:

  Cu diagnosticele suntem pe aceeasi frecventa, in ceea ce priveste predictiile si posibilitatea sau timpul de a mai aplica acele solutii… nu-ti putem, din pacate, impartasi… optimismul 🙂 NU esti deloc, dar deloc apocaliptica cu cei 10 pana la 50 de ani 🙂 Eu zic sa ne resetam launtric mai drastic asteptarile si sa ne gandim ca am intrat DEJA in ultimul tunel. Deocamdata inca mai vedem ceva luminite si inca ne mai putem misca (foarte putin), dar asta e o chestiune de foarte scurta durata… Ni se promite deja valul al treilea de prin ianuare-februarie anului viitor si de atunci chiar ca se cam inchide totul… si orice discutie. Sa ne pregatim asa cum putem si unde putem e tot ce ne-a mai ramas. Iarta-ma! Post cu folos sa ai!

 6. Ma gindesc, ca, totusi, oricit ar fi astia de bine pregatiti si de invazivi si de….satanisti (ca s- spunem pe sleau) sint atit de multe lucruri si detalii care se pot intimpla si care mai pot intirzia procesul….cum nici nu ne putem noi gindi. mai ales daca ne rugam.

  Pe de alta parte, da, lucrurile sint pe repede inainte … pina una alta

 7. @ Petra
  1. Eu personal nu cred că lumea asta mai ține 10 ani(așa văd acum situația). După cartea Apocalipsei și învățăturile Sf. Părinți, din momentul apariției lui Antihrist în public și până la a 2-a venire a Mântuitorului vor fi 7 ani, iar ținând cont de cele ce se întâmplă acum în lume se pare că apariția lui e iminenta. Iar în cazul izbucnirii unui mare război lucrurile se vor derula la modul “instant”(nu că acum ar merge greu).
  Iar chestia cu globalizarea, controlul și reducerea populației, cipuri și celelalte din acest “pachet” – o lume în care toată planeta să fie o junglă super eco ca cea amazoniană și în care să trăiască doar conducătorii acestei lumi cu câțiva sclavi și roboți ai lor, eu o văd și ca pe o capcană în care i-a atras și i-a prins diavolul pe cei care conduc lumea pentru a-și realiza planul. Aceștia – bogații lumii – probabil chiar cred că diavolul le va realiza acea lume, neștiind că li s-a oferit doar un miraj.
  2. De ce am mai vrea 10 ani de relaxare? Încă zece ani de pauză în mizerie? Lumea asta după mine și-a pierdut farmecul! Nu că nu ar mai fi lucruri frumoase, dar oare lumea cea nouă ce stă să vină nu e mai de dorit decât încă 10 ani de politică satanistă după care să se reia ororile ce au început acum? Oare după 10 ani am fi mai pregătiți? Nu cumva această dorință de amânare ascunde defapt o patimă pentru cele lumești sau o fugă de mărturisire?
  Suntem pregătiți pentru ultimul și marele vai al lumii? Nu cred! Avem destulă pocăință, rugăciune sau credință? Nu cred! Dar totuși în această stare în care suntem îl rog pe Dumnezeu să treacă odată și vaiul acesta cu condiția să ne dea putere și tot ce e necesar ca să-l trecem cu bine și să vină mai repede acea lume în care răul nu o să mai fie și iarăși cu “condiția”(rugăciunea) ca să facem și noi parte din ea cu cei dragi ai noștri!

 8. ” De ce am mai vrea 10 ani de relaxare? Încă zece ani de pauză în mizerie? Lumea asta după mine și-a pierdut farmecul! Nu că nu ar mai fi lucruri frumoase, dar oare lumea cea nouă ce stă să vină nu e mai de dorit decât încă 10 ani de politică satanistă”

  Mare grija la declaratii de acest fel. toti ne dorim sa ne mantuim. DAR … am impresia ca nu intelegem ca vom trece printr-un foc …. asa cum nu a mai fost, dupa cum se spune si in Biblie. Iar Biblia nu se joaca cu cuvintele. Ca lumea de azi e o mizerie…. foarte de acord dar mizeria poate sa creasca… si mai mult, cu mult mai mult. Si acest mult mai mult noi inca nu-l stim si poate nici nu ni-l inchipuim cum se cuvine. Si, nu, nu imi doresc deloc dar deloc sa trec prin astfel de vremuri fara sa fiu pregatita… cit de cit sau fara sa stiu ca voi face fata. Parintele Proclu in ultimii ani de viata se baricadase in camaruta lui si nu mai iesea spunind ca nu mai are timp si ca mai vrea timp ca sa se mantuiasca.

  Atentie la ce ne dorim. Daca unii se considera pregatiti pentru ce va veni…. ei bine eu nu! nu ma simt pregatita pentru ceva ce nici macar nu stiu EXACT ce inseamna acest viitor.

 9. @ Petra nici eu nu mă simt pregătit dar ceva îmi spune că nici peste 10 ani nu mă voi simți pregătit. Dumnezeu e cel care ne întărește în asemenea momente iar nu pregătirea noastră, important este să ne dorim să fim ai Lui și restul cred că va face El. Și nu cred că va putea vreodată vriun om să se simtă pregătit pentru ceea ce vine. Este ca amânarea mersului la dentist când trebuie rezolvată o problemă la un dinte… Iar dacă mai sunt unii de trezit, cred că după cum uneori Dumnezeu – când este vreme bună – ne poate lăsa ani buni ca să ne venim în fire, la fel poate să facă asta și într-un timp foarte scurt, în “regim de urgență” potrivit pentru vremurile noastre.
  Și eu vedeam ca și tine până nu demult – vedeam doar focul prin care trebuie să trecem dar înțelegând că întâlnirea cu “dentistul” este inevitabilă, neplăcută și chiar folositoare(vezi predica Mitropolitului de Morfu de la rubrica “acasă”) – acum văd dincolo de “operație” și pur și simplu nu-i mai pot cere Mântuitorului să amâne venirea Sa și să pună capăt răului. Să avem grijă să nu ne transformăm ca soția lui Lot în stâlpi de sare uitându-ne înapoi spre această lume dacă tot știm că vine ceea ce vine.

 10. @ Denis :
  “Eu personal nu cred că lumea asta mai ține 10 ani(așa văd acum situația). După cartea Apocalipsei și învățăturile Sf. Părinți, din momentul apariției lui Antihrist în public și până la a 2-a venire a Mântuitorului vor fi 7 ani, iar ținând cont de cele ce se întâmplă acum în lume se pare că apariția lui e iminenta. Iar în cazul izbucnirii unui mare război lucrurile se vor derula la modul “instant”(nu că acum ar merge greu).” Subscriu.

 11. Si eu totusi sustin cei 10 ani din mai multe motive.Pe cit de scurt si rapid pot.
  In primul rind acestor criminali (criminali in adevaratul sens al cuvantului) o sa le trebuiasca ceva timp sa faca urmatoarele lucruri:
  1. sa transfere si ultimile proprietati ale statului national in zona de structura globalista unificata – corporatista
  2. Mai grav. Proprietatile particulare ale noastre vor fi si ele transferate sau controlate de ei. Probabil ca asta se va face prin manipularea taxelor – taxelor pe proprietate- de aici si discursul Bolshevik apropos de: n-am nimic si sint fericit (vezi world economic forum). In sensul asta cred ca 2021 va fi cu adevarat anul de inceput al despropietaririi noastre.
  3. Agricultura – este un punct foarte important – stiu la prima maina cum se pregatesc roboti si drone care sa verfice culturile inclusiv cele de maslini, apropos de greci – in mod sigur exista un plan de despropietarire a agricultorilor independenti. Presupun ca se va merge pe idei de genul: nu respectati agricultura ecologica – lasati-ne pe noi s-o facem…. ceva p-acolo.
  4. Banii. Deja stiu, tot la prima mana ca diverse companii in orasul unde sint eu au contracte cu primaria sa inceapa sa scoata bancomatele pina in 2023 (NU este vorba de Romania).
  5. Salariul public universal – asta este unul dintre cele mai ingrijoratoare. UE deja pune la punct o legislatie in acest sens.vezi de exempu aici: https://www.euractiv.com/section/social-europe-jobs/news/eu-has-the-power-to-put-in-place-a-universal-basic-income/
  Ce inseamna ea mai exact? Inseamna ca majoritatea populatiei va ramine fara slujbe in proportie zdrobitoare asa cum nu a mai fost vreodata. Dar asta nu-I va afecta pe astia – pentru ca vor folosi roboti. Ca sa micsoreze impactul social si eventualele revolte, se apeleaza la acest “salariu minim”. Acest salariu minim va fi o chestie care abia daca ii va permite unui om sa traiasca de pe o zi pe alta. Si, evident, va depinde total de stat.
  6. Se vorbeste de masuratori sociale… sau ceva p-acolo “social metrics”. Foarte probabil ca asta inseamna – sistemul de puncte sociale de la Chinezi. Ceea ce inseamna ca
  7. Ni se va impune ideologia “woke” – adica acceptarea haosului cu privire la sexe – asta acompaniaza foarte probabil olegislatie care va incepe sa ucida familia normala; re-setarea istoriei; re-setarea valorilor sociale si familiale in general – deja ofensele aduse LGBT OTP SI PPT si UTC si UDMR si altele (glumesc apropos de acronime) IN PRIVAT sint pedepesite cu 1 an de inchisoare in Norvegia – si NOrvegia nu este nici macar membra a UE.
  8. Distantarea sociala va continua – nu cred ca ne vom mai reintoarce vreodata la conferinte fata-n fata, de exemplu. Totul va continua sa ramina on-line. Pentru scoala si bietii copii vor gasi ei o solutie pentru a elimina invatamintul classic complet. Asta va insemna o atomizare si o alienare sociala asa cum nu am mai intilnit pina acum.Sa nu uitam ca peste 10 ani cei care au acum 20 de ani vor avea 30 si cei de 30 vor avea 40 de ani. Adica generatia Zombie de care vorbeam, va fi la putere. O generatie care in copilarie a fost spalata pe creier de calculator si televizor si care la tinerete a trait in ideologia woke si cea a distantarii sociale – va dati seama cita “empatie” si cita inteligenta sociala pot sa aiba acesti adulti tineri…..va dati seama ce masa de manevra extraordinara sint. Si vor fi folositi asa cum si sint deja pentru eradicarea prin forta a ultimelor bastioane de gindire libera, ultimile bastioane ale “lumii vechi”. Si unul din aceste bastioane este biserica deci :

  9. Biserica. In aceste conditii biserica ca institutie in sine probabil ca nu va disparea. Dar se va transforma in ceva ce nu va mai avea nici un sens. Sigur, vor fi destui care sa se opuna si probabil ca singurul bastion pe care-l vad rezistind pina la sfarsit va fi aici. In acest punct – asta nu inseamna ca nu vor fi pierderi majore. E probabil ca se vor crea biserici paralele – cele acceptate de guvernul Mondial pe de o parte si cele ascunse, din subterane (vorba aia)…. Vom vedea a timpul respective deloc departe. Oricum nu va trebui sa fii un mare teolog ca sa intelegi ce se intimpla. Lucrurile vor fi evidente pentru toti- numai ca unii vor allege sa nu le vada sau sa nu inteleaga de frica…. si asa va aparea falia intre cele doua biserici.

  In momentul in care toate astea vor fi in loc cam pe atunci va aparea si mult asteptatul (de unii) satan incarnat – adica Antihristul.

  Ca va mai fi si vre-un razboi intre timp.… sigur. Ca poate planurile astora vor mai fi putin incetinite…. cine stie, e posibil. Ca ne vor mai micsora ca numar prin vaccinuri si un razboi mic dar Mondial – asta e sigur.
  Asa ca, cam d-aia zic eu 10 ani. (cacofonia e intentionata de data asta)

 12. @ Petra, ținând cont de cele enumerate și descrise de tine mai sus îmi întărește și mai mult credința că cei 10 ani nu sunt în avantajul nostru și nu văd de ce ni i-am dori și de ce i-am cere de la Dumnezeu?

 13. In primul rind, cel mai rau lucru care ni se poate intimpla ESTE venirea lui satan incarnat. Asta este cea mai rea chestie. Se spune foarte clar si in Biblie (unul din putinele lucruri clare) si o spun si Sfintii Parinti – la sfarsitul vremurilor dracilor li se va da libertate pe pamint. Ceea ce nu s-a intimplat pina acum! Cred ca nici nu putem sa incepem sa ne inchipuim cum o fi chestia asta!!!!! Si sincer, nici nu as vrea s-o stiu! De-asta zic ca nici nu stiti ce va doriti sa prindeti, fratilor!

  Evident ca noi de fapt nu vom fi niciodata pregatiti pentru vremurile astea si ca depinde numai de Dumnezeu sa ne intareasca si sa ne lumineze la momentul respectiv. Si cine ar putea fi “pregatit” pentru asa ceva?! Eu ma refeream la faptul ca nu e intelept sa-ti doresti ceva atit de cumplit, ceva ce tu nici macar nu stii mai exact cum o sa fie: pentru ca s-ar putea sa nu-i rezisti. Ginditi-va la ororile din inchisorile comuniste si la citi i-au cazut victime ….si s-au transformat in calai si tortionari din victime.

  Sa ne mai gindim putin: ultimii 2000 de ani cam asta au fost – castigarea unui timp pretios inainte de marea resetare. Si acum, spre deosebire de stramosii nostrii, nu mai avem sute de ani si nici multe decade – a ajuns funia la par. Ori este foarte normal ca ma ales in aceste vremuri sa ne rugam pentru o pasuire, pentru o intoarcere.

  Planul pe puncte expus de mine mai sus este planul LOR. PLanul lui DUmnezeu -s-ar putea sa fie ceva mai diferit.
  Dar, repet, cine isi doreste sa prinda sfarsitul cu Antihrist cu tot cred ca nu stie ce-si doreste. Noi trebuie sa ne rugam pentru iertare de pacate si pentru pasuire. In rest, cum o vrea Dumnezeu. Ca nu tine de noi sa hotarim daca o sa prindem sau nu momentul acela cumplit. Dar tine de noi sa gindim bine ce anume vrem….si pentru ce anume ne rugam.

 14. @ Petra nu spune nimeni că-și dorește venirea lui Antihrist sau că abia așteaptă teroarea lui. Ideea era că dacă tot am prins treaba asta(unii o vor trăi până la capăt iar alții nu), să treacă repede. Și cum spuneam și în celelalte comentarii, nu trebuie să vedem doar venirea Antihristului, ci și venirea Mântuitorului și sfârșitul răului și viața minunată de după(să dea Dumnezeu să ne învrednicim și noi de ea!).

 15. sunt in acord cu ceea ce spune Denis. Cred ca rugaciunea noastra ar trebui sa fie in aceste zile ca Domnul sa ne ierte, sa ne curateasca de pacat, sa ne intareasca sa putem sta in fata a ceea ce vine peste noi, sa intoarca pe cei ratataciti la El. Fie ca Domnul sa ne fie milostiv in judecatile Sale si sa le stea impotriva vrajmasilor nostri!
  Vie Imparatia Sa! Faca-se Voia Sa!
  Amin! Vino, Doamne Iisuse!

 16. Pingback: Klaus Schwab, fondatorul Forumului Economic Mondial de la DAVOS, arată că MAREA RESETARE va duce la fuziunea dintre identitățile noastre BIOLOGICE și DIGITALE/ Premierul canadian Trudeau confirmă că PANDEMIA este o OPORTUNITATE pentru MAREA RESETAR
 17. Pingback: Mitropolitul Onufrie, primatul Bisericii Ortodoxe din Ucraina (Patriarhia Moscovei): „se intră într-o nouă eră istorică, numită în limbajul ecleziastic ERA APOCALIPTICĂ”/ IPS Ilarion, șeful Departamentului de Relații Externe al Patriarhiei M
 18. Pingback: VACCINURILE ANTI-COVID-19 ARNm de la Pfizer și Moderna se bazează pe o tehnologie cu totul nouă și comportă „RISCURI UNICE ȘI NECUNOSCUTE”. Compendiu de texte din Jerusalem Post, The Lancet, Nature, Independent
 19. Pingback: VIITOAREA CONFIGURAȚIE A LUMII. Analiză cuprinzătoare a unui fost consilier parlamentar al Bundestagului german. Despre profitorii globali ai crizelor-oportunitate, instituirea TOTALITARISMului CORPORATIST DIGITAL și consecințele unui eventual nou
 20. Pingback: Interviu cu JEAN TARDY despre Marea Resetare: „O FORMĂ DE CONTROL SOCIAL COMPLET” (Video). Sub pretextul pandemiei Covid și a urgenței climatice, elitele de la DAVOS ne pregătesc NOUL TOTALITARISM
 21. Pingback: PREDICA Parintelui Dan Bădulescu despre NOUA ORDINE MONDIALĂ ascunsă la adăpostul pandemiei, VĂDIREA PAPEI FRANCISC și UNIREA RELIGIILOR, curcubeu și sodomie, PRIGONIREA TURMEI MICI A CREDINCIOȘILOR: “Putem să ne opunem lăuntric, să nu-i
 22. Pingback: KLAUS SCHAWB, fondatorul Forumului Economic de la DAVOS: „Atât timp cât nu este vaccinată toată lumea, nimeni nu va fi în siguranță”/ Marea Resetare, fericirea de a nu avea nimic și sfârșitul democrației
 23. Pingback: „REPRESIUNEA ÎNCEPE, E AICI, VA FI FĂRĂ PRECEDENT”. Carlson Tucker, Gleen Greenwald și Rod Dreher despre evenimentele din SUA/ Momentul ocupării CAPITOLIULUI de către suporterii lui Trump: pretextul pentru declanșarea unui noul „RĂZBOI ÎMPO
 24. Pingback: RĂZBOIUL MONDIAL AL "ELITEI" BOGAȚILOR CU POPULAȚIA LUMII - o privire fugitivă a unui "insider" american printre SCENARIILE URMĂTOARELOR CRIZE, IMINENTE, provocate de "artizanii" MARII RESETĂRI. "Lucrurile sunt sim
 25. Pingback: Covid 1984 – p(l)andemie – vaccipare – Internet of Bodies – Great Reset – Brave New World | MĂRTURIE CREȘTIN-ORTODOXĂ
 26. Românii da, vor cip, în cap, să gândească în locul lor, deja sunt obișnuiți ca alții să gândească în locul lor.
  Ar fi ușurați chiar. Ar trage sforile să-l primească peste rând …

Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare