TRUMP se externează după doar trei zile de Covid-19: NU LĂSAȚI CORONAVIRUSUL SĂ VĂ DOMINE, NU VĂ FIE FRICĂ DE EL/ TUCKER CARLSON despre implicațiile evenimentului: “Ai putea regreta că ai renunțat la drepturile tale constituționale din cauza panicii” (VIDEO)

6-10-2020 2 minute Sublinieri

Hotnews:

VIDEO: Donald Trump a fost externat, după trei zile petrecute în spital / El și-a scos masca pentru a fi fotografiat

Președintele american Donald Trump, diagnosticat cu COVID-19, a fost externat după trei zile petrecute în spital și s-a întors la Casa Albă. Imediat ce a ajuns, Trump și-a scos masca, într-un moment regizat, pentru a fi fotografiat de jurnaliști. El și-a pus masca în buzunar și așa a intrat în clădire, deși, oficial, încă este bolnav de COVID-19, potrivit NBC.

La puţin timp după ora locală 18.30, el a părăsit Walter Reed Medical Center, purtând un costum şi cravată, precum şi o mască. A salutat cu pumnul ridicat, în semn de reuşită, şi a refuzat să răspundă întrebărilor jurnaliștilor. A urcat scările exterioare, la Casa Albă, şi a pozat în faţa steagurilor de la balcon, unde imediat şi-a scos masca. El a rămas fără mască în timp ce a fost salutat de angajaţi de la Casa Albă, care purtau măşti.

Momentul de luni seară de la Casa Albă, din Balconul Truman, a fost unul pregătit atent, la câteva ore după ce Trump a sugerat pe Twitter că va fi externat şi că boala nu este o ameninţare serioasă.

“Am învăţat atât de multe despre coronavirus (…) Acum sunt mai bine. Poate sunt imun, nu ştiu”, a afirmat Trump într-un clip filmat la Casa Albă.

Potrivit unor surse citate de NBC, Donald Trump va rămâne la reședința sa cât timp este tratat pentru COVID-19, și nu în aripa de vest, unde se află birourile prezidențiale.

Nu se știe cât de mare este focarul de COVID de la Casa Albă și nu este clar nici cât de gravă este forma pe care a făcut-o liderul american.

“Am învăţat atât de multe despre coronavirus. Şi un lucru e sigur: nu-l lăsaţi să vă domine, nu vă temeţi de el, îl veţi învinge. Avem cele mai bune echipamente medicale, avem cele mai bune medicamente, toate dezvoltate recent, şi îl veţi învinge. Am mers la spital şi nu mă simţeam prea bine. Apoi, acum două zile puteam să şi plec. Acum două zile mă simţeam grozav, mai bine decât m-am simţit după multă vreme. Am mai spus-o, mai bine ca acum 20 de ani”, le-a transmis americanilor Donald Trump, aflat în plină campanie electorală, cu puțin timp înainte de a ieși din spital.

Deși Trump a spus că se simte foarte bine, doctorul de la Casa Albă, Sean Conley, a părut să tempereze observațiile acestuia, spunând că președintele SUA, care a fost internat timp de trei zile de vineri seară, “poate că nu este complet în afara pericolului”. El a spus că echipa medicală, “prudent optimistă”, nu va fi total ușurată timp de o săptămână.

Echipa medicală a președintelui Trump a spus că acesta va primi a cincea doză de Remdesivir marți la Casa Albă și că acesta nu a mai făcut febră de peste 72 de ore, iar nivelurile sale de oxigen sunt normale, scrie Reuters. Trump a primit oxigen suplimentar de două ori, a mai spus echipa lui medicală.

Donald Trump, în vârstă de 74 de ani, a fost internat în spital de vineri seară după ce a fost testat pozitiv pentru Covid-19 joi seara.


Mediamatters:

Tucker Carlson: Trump leaving Walter Reed proves “coronavirus isn’t quite as scary as they’re telling you it is”

TUCKER CARLSON: Nu trebuie să fii un partizan pro-Trump pentru a te simți bine că președintele s-a făcut bine, trebuie să fii doar o persoană decentă. (…) Sunt prea furioși. Donald Trump este viu. Sperau că nu se va întâmpla asta. Mai rău decât atât, Trump a ieșit din spital după doar trei zile. 74 de ani și virusul nu l-a încetinit. De fapt, chiar arată bine. 

Acestea sunt fapte periculoase. Dacă te gândești prea mult la ele, ai putea trage concluziile „greșite”. Ai putea trage concluzia că acest coronavirus nu e chiar așa înspăimântător precum îți spun ei că este. Ai putea regreta că ai renunțat la drepturile tale constituționale din cauza panicii, primăvara trecută, sau că i-ai lăsat să distrugă economia Americii. Te-ai putea înfuria că îți țin copiii departe de școală. Și, peste toate, ai putea să nu mai crezi în știrile mass-media. De ce ne uităm la porcăria asta? Nu sunt știri, e propagandă. Ne mint. 

Mediamatters:

Tucker Carlson on dangers of COVID: “At some point we are all going to die”

TUCKER CARLSON: Vârsta medie a decesului de coronavirus în această țară este de 78 de ani, și 78 de ani se întâmplă să fie, de asemenea, speranța de viață în SUA. Cu alte cuvinte, este periculos să fii în vârstă și să ai coronavirusul, dar, e, de asemenea, periculos să fii în vârstă, punct. 

La un moment dat toți vom muri. A muri este faptul principal al vieții. Din păcate, o societate secularizată nu are un răspuns pentru asta, nicio explicație și nicio consolare. Așa că nu e de mirare că suntem îngroziți. Dar dacă am fi mai puțin temători? Dacă știrile massmedia nu ar spumega cu o frenezie partizană cu o lună înainte de alegeri? Dacă am putea gândi clar? Ce fel de conversație am avea? Am putea avea niște întrebări foarte dure pentru autoritățile noastre de sănătate publică.


Categorii

1. DIVERSE, America, Pandemia de coronavirus/ COVID-19, Tucker Carlson, Video

Etichete (taguri)

, , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare