Liderii mondiali ne pregatesc pentru “Marea Schimbare care va urma!” (Noutati 10 – 11 mai 2009)

11-05-2009 2 minute Sublinieri

UPDATE

bilderberg.jpg

Cuvântul ierarhului: Popor român, te vindecă Iisus Hristos! Ridică-te şi umblă!

Sunt voci care proclamă necesitatea caselor de toleranţă, care subliniază necesitatea recunoaşterii homosexualităţii ca alternativă la viaţa de familie, care pretind celor mai nocive secte onorabilitatea de care se bucură Biserica Ortodoxă şi câte, vai, alte aberaţii. Într-o asemenea situaţie intervine starea de slăbănog a unui popor. „Urâciunea pustiirii” şi „adâncurile satanei” sunt întronizate la loc de cinste. Dintr-o astfel de păgânătate ne vine tot răul, nu doar din lipsa banilor, din cauza moştenirii pre-decembriste. Acestea îşi aduc contribuţia negativă la starea naţiunii. Răul total vine însă din altă parte. Va putea românul începutului de mileniu III creştin să discearnă între bine şi rău? Va fi el în stare să-şi recunoască starea de boală şi, prin aceasta, să reintre în normalitate, să se bucure de sănătate?

Cincisprezece somităţi internaţionale ale zilei anunţă o serie de schimbări dramatice, aflate deocamdată în umbra crizei economice globale. „Nu putem prezice viitorul. Dar ştim că va fi mult diferit de ziua de astăzi. Pregăteşte-te pentru o lume a schimbării. Pregăteşte-te pentru Marea Schimbare care va urma!” – îndeamnă invitaţii Foreign Policy. … Societatea noastră înzestrată tehnologic târăşte în permanenţă după sine unii „indezirabili”. Imaginează-ţi acum o lume în care fiecărui nou-născut i se implantează imediat o capsulă la subraţ. În ea se află monitoare, mici cantităţi de hormoni, un transmiţător wireless şi un receptor. … Statul nu este astăzi un fenomen universal reprezentativ, în cazul în care a fost vreodată. Deja, miliarde de oameni trăiesc în conglomerate imperiale cum este Uniunea Europeană, Marea Sferă de Co-Prosperitate Chinezească şi emergenta Uniune Nord-Americană, unde capitalismul de stat a devenit ceva normal. Cel puţin jumătate dintre membrele ONU, circa 100 de ţări, abia dacă pot fi considerate suverane responsabile.

  • Saccsiv:

VIDEO: Ion Cristoiu discuta cu un fost ofiter SIE despre Grupul Bilderberg

Marea Britanie, exemplu sinistru a ceea ce va fi societatea planetara de maine

2009-2011. Pana la Cartea de Identitate biometrica mai apare o noua forma, care ne elimina identitatea: fara prenumele parintilor. Urmeaza Euro-Cardul

PASAPOARTELE Biometrice raman si in dezbaterea si avizarea Comisiei pentru Drepturile Omului. Manevra Canacheu a cazut azi in Parlament

Ungaria a aprobat familiile homosexuale!

“Ave Benedicte, princeps fidelium qui hodie terram sanctam visitas” (“Salut, credinciosului printre credincioşi care începe astăzi o vizită în Ţara Sfântă”), a spus Peres. În numele statului Israel, vă întâmpin la sosirea dumneavoastră cu o binecuvântare: pace”, a afirmat apoi, în limba engleză, Peres. “Consider vizita dumneavoastră aici, în Ţara Sfântă, ca o misiune spirituală de cea mai mare importanţă: o misiune de pace. O misiune care constă în semănarea seminţelor toleranţei şi eradicarea celor ale fanatismului”, a continuat şeful statului evreu. “Respect poziţiile exprimate de dumneavoastră şi acţiunea pentru a pune capăt violenţei şi duşmăniei în lume şi sunt convins că dialogul dintre iudaism şi creştinism va continua în spiritul Profeţilor, a mai spus el.

Islanda vrea în Uniunea Europeană

Turcia nu acceptă condiţiile FMI 

  • Ziua:

Misiunea lui Netanyahu in Egipt: Realizarea unui front comun impotriva Iranului

Prenumele părinţilor nu vor mai apărea in cărţile de identitate

  • Realitatea TV:

Ion Bazac: Virusul H1N1 este încă extrem de puternic, iar prevenţia este vitală

Bazac: România este pe primul loc în Europa la cazurile de cancer  (parerea noastra este ca mesajele alarmiste de acest gen pregatesc terenul pentru campanii de vaccinare cu produse farmaceutice controversate, cum este Gardasil)

  • EVZ:

Pericolul gripei porcine: 2.000 de cazuri în două zile

Putin: NATO strică relaţiile ruso-americane

Măsură controversată: bugetul NASA, suplimentat cu 5% 

  • Ziua: 

Papa amenintat in Israel 

Acesti crestini care sunt asasinati

Recensământul sfinţilor locali: scorul ortodocşi-catolici este 100-1 – un articol de o prostie rara, in care se confunda totul cu toate. Singurul efect al articolului este ca aduce hula sfintilor.
Hillary Clinton: „România – unul dintre cei mai de încredere aliaţi” – sau, cu alte cuvinte, unul din cei mai slugarnici lachei

  • Gandul:

Cum va arăta superjandarmul fiscal pe timp de criză

Obama bombardează presa cu sute de fotografii de familie

Monumentul Holocaustului omoară un parc din centrul Bucureştiului

„Anticoncepţionalul” pentru bărbaţi – de la vasectomie la injecţie 

***

Sfântul Teofan Zăvorâtul – Tâlcuiri

Cuviosul Paisie Aghioritul despre boală

Două chipuri de unire cu Dumnezeu

Sfântul Teofan Zăvorâtul – Tâlcuiri

Sfântul Teofan Zăvorâtul – Tâlcuiri

  • Cidade de Deus:

10 Mai 2009 – Zi istorica pentru diaspora romaneasca din Paris

Îndemnul dracilor privitor la cler


Categorii

Pagini laice, Pagini Ortodoxe, Presa, Razboiul impotriva sanatatii

Etichete (taguri)


Articolul urmator/anterior

Comentarii

4 Commentarii la “Liderii mondiali ne pregatesc pentru “Marea Schimbare care va urma!” (Noutati 10 – 11 mai 2009)

  1. Pingback: Război întru Cuvânt » Enciclica-soc a Papei Benedict, moment crucial pentru viitorul Noii Ordini: “ESTE URGENTA INFIINTAREA UNEI REALE AUTORITATI POLITICE MONDIALE”!
  2. Pingback: Război întru Cuvânt » APUSUL LIBERTATII… de acum tot mai pe viu. De ce nu credem, de ce nu vrem sa stim?
  3. Pingback: Război întru Cuvânt » Instaurarea noii lumi demonice prin haos deliberat – profetismul dostoievskian “la lucru” (I)
  4. Pingback: Razboi întru Cuvânt » Analistul Gerald Celente ”profeteste” ca revoltele din tarile arabe si din Spania deschid calea razboiului mondial, pentru care a si fost provocata criza. SE AUDE ZANGANITUL ARMELOR? DE CE ROMANIA AR PUTEA FI UNUL DIN PRI
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare