Razboiul impotriva familiei crestine escaladeaza noi trepte

4-03-2010 7 minute Sublinieri

Camera Lorzilor a ridicat, marţi, interdicţia de oficiere a căsătoriilor între homosexuali în lăcaşurile sfinte din Marea Britanie, printr-un vot care elimină distincţia care exista între căsătorii şi parteneriatele civile. Decizia trebuie să treacă şi de votul din Camera Comunelor. Ridicarea interdicţiei asupra căsătoriilor homosexuale în biserici a fost susţinută de mai mulţi episcopi anglicani, însă aripa tradiţionalistă a Bisericii Anglicane o priveşte ca pe un gest care subminează instituţia căsătoriei, relatează Associated Press. Votul din Camera Lorzilor va fi probabil contestat de Papa Benedict al XVI-lea, în cursul vizitei pe care o va efectua în Marea Britanie, în acest an. Vaticanul a anunţat deja că va crea o structură canonică ce va permite reintegrarea în Biserica Catolică a anglicanilor nemulţumiţi de deschiderea bisericii lor către preoţii homosexuali şi către hirotonisirea femeilor.

Cuplurile de homosexuali care vor pot cere autorizaţie de căsătorie la un tribunal din Washington D.C. Apoi vor trebui să aştepte trei zile, înainte de a fi căsătoriţi de o persoană acreditată. Curtea Supremă a Statelor Unite a autorizat marţi căsătoriile între persoane de aceleaşi sex în capitala federală, relatează AFP. Într-o decizie de trei pagini, preşedintele Curţii Supreme, John Roberts, respinge cererea celor care se opun căsătoriile homosexuale şi care voiau ca măsura să fie suspendată până când posibilităţile lor de apel vor fi epuizate. Începând de miercuri, cuplurile de homosexuali care vor pot cere autorizaţie de căsătorie la un tribunal din Washington D.C. Apoi vor trebui să aştepte trei zile, înainte de a fi căsătoriţi de o persoană acreditată. În decizia sa, Roberts remarcă faptul că legislativul a decis să nu împiedice aplicarea măsurii, deşi avea dreptul să facă acest lucru în termen de 30 de zile de la adoptarea ei de către consiliul local. Instanţa a respins cererea înaintată de cei care se opun căsătoriilor între persoane de acelaşi sex pentru ca un referendum să fie organizat în acest dosar. Judecătorul a explicat că, în condiţiile în care aceştia încearcă în paralel să obţină în justiţie dreptul de a organiza un scrutin sub o altă formă decât referendumul, Curtea de Apel “va trebui să răspundă la numeroase întrebări juridice ridicate”, înainte ca cea mai înaltă instanţă de ţară să ia în calcul posibilitatea de a se pronunţa pe fondul problemei. Districtul Columbia se adaugă astfel altor cinci state federale americane ce permit căsătoriile între persoane de acelaşi sex: Iowa, Connecticut, Massachusetts, Vermont şi New Hampshire.

Homosexualii pot primi ostia (impartasania catolica) la următoarele Liturghii, în Catedrala din Den Bosch (est), după ce le fusese refuzat acest lucru, a declarat miercuri, 3 martie 2010, consiliul bisericesc al Catedralei.

“Fiecare credincios care a fost botezat şi trăieşte conform bisericii, şi lui Hristos, este binevenit la împărtăsire”, a declarat pentru AFP Piet de Jong, membru al consiliului bisericesc al Catedralei Sf. Ioan din Den Bosch.

La messa de duminică, ce a avut loc în catedrală, aproximativ 200 de homosexuali au venit pentru a-şi demonstra dezacordul faţă de refuzul unui preot al localităţii de a-l împărtăşi pe un homosexual în timpul festivităţilor carnavalului.

În ziua de 13 februarie 2010, preotul paroh al Reusel (sud) a refuzat să-l împărtăşească, conform tradiţiei, pe cel care a fost ales “Prinţul carnavalului”, în această localitate, pe motiv că era homosexual.

El a fost susţinut în decizia sa de către episcopul din Den Bosch, care a amintit că Biserica Catolică nu îi împărtăşeşte pe homosexualii “practicieni”, dar că fiecare pastor este liber totuşi să decidă în propria sa parohie.

Duminică, pastorul catedralei din Den Bosch a refuzat confruntarea cu homosexualii prezenţi, susţinând că nimeni nu se împărtăşeşte la începutul messei.

Arborând un triunghi roşu pe care scria: “Iisus nu închide uşa nimănui”, îmbrăcaţi în roz, în majoritate homosexuali, acestia au înconjurat catedrala zgomotos.

Grupurile de apărători ai homosexualilor, care planificaseră o mobilizare la messa catedralei din Den Bosch, în următoarele şase duminici, au anuntat anularea acestei acţiuni ca urmare a deciziei Consiliului bisericesc.

Legat de aceeasi tema, pe Voxpublica, un promotor fatis al “valorilor” masoneriei si inamic consecvent al Bisericii si al traditiei sustine:  Iaca şi un triumf al societăţii civile asupra Bisericii – despre gay şi împărtăşanie


Comentariul nostru: Desi ne cam intrebam daca are vreun sens sa demontam “argumentatiile” aduse in articolul de mai sus, vom face cateva precizari, de dragul ratiunii.

In primul rand, miscarea de militare pentru drepturile homosexualilor este o miscare de lobby politic agresiv si puternic, care are o agenda ideologica inradacinata in filosofia multiculturalismului si o metoda de accedere la putere tipic leninista (vezi teoria lui Lenin cu privire la partidul revolutionar si la existenta revolutionarilor de profesie. Lideri ai miscarii pro-homosexualitate s-au inspirat de aici, conform marturiilor istorice). Exista cercetari pe aceasta tema (vezi si Presa Ortodoxa nr. 1). Pe agenda se afla si unele lucruri mentionate mai putin de sustinatorii miscarilor de acest gen, cum ar fi pedofilia (vezi idem, nr. 5).

In al doilea rand, observam ca miscarea politica de militare pentru drepturile homosexualilor a trecut la a doua etapa de cuceriri strategice – daca prima etapa era legata de puterea politica si de obtinerea unor legi favorabile, care sa desfiinteze institutia casatoriei in forma sa traditionala, a doua etapa este atacul si cucerirea Bisericii, sau, ma rog, a confesiunilor crestine.

Avand in vedere aceste lucruri, este un abuz – intelectual si nu numai – incalificabil identificarea miscarii pro-homosexualitate cu societatea civila. Nu poti subsuma societatea civila, autonoma, neinregimentata ideologic, cu gruparile para-politice ale homosexualilor. Dar, fie si admitand acest lucru, Biserica este si ea parte a societatii civile. Si, cum traim intr-o societate postmoderna in care niciun grup nu poate pretinde ca detine o superioritate ideologica asupra celuilalt in spatiul public, rezulta ca nimeni nu are dreptul sa incalce ograda comunitatii vecine pentru a isi impune propriile sale reguli. Asistam, asadar, la un razboi civil in cadrul societatii civile, in care o grupare, sustinuta masiv de institutiile statului si cele europene, forteaza o alta grupare, lipsita de un suport echivalent, sa isi schimbe regulile dupa bunul plac al primeia. Caci nimeni nu ii impiedica pe homosexuali sa isi faca propriile congregatii – care si exista deja in multe tari. Dar pe ei nu ii intereseaza asta. Ei nu vor ca societatea sa fie compusa din nise comunitare in care fiecare sa traiasca dupa regulile etice specifice. Ei vor aplatizare, uniformizare, vor cucerirea spatiului privat si a celui comunitar.

In ceea ce priveste propaganda de tip “religios” a miscarilor pro-homosexualitate, nu este o noutate faptul ca exista. Deja e un domeniu larg de “queer theology”, o cumplita si jalnica stalcire a sensului biblic, facuta in asa fel incat sa rezulte ca, de fapt, Biblia nu condamna pacatul homosexualitatii. Acum ne aflam insa, cum spuneam, in alta etapa, a actiunii propriu-zise de implementare a acestor reguli “queer” in biserica. Si ajutorul politic de care se bucura miscarile este apreciabil – spre exemplu, in Marea Britanie, agenda pro-gay beneficiaza chiar de sprijinul liderului Partidului… Conservator (David Cameron), care a inceput sa aiba revelatii “mistice” despre Iisus, cerand, pe un ton categoric, ca Biserica Anglicana sa imbratiseze deplin comandamentele noii teologii adaptate pentru homosexuali. Argumentul sau este: “Daca Domnul nostru Iisus Hristos ar fi fost in preajma, astazi, ar fi sprijnit o agenda agresiva asupra egalitatii si drepturilor egale (referitor la drepturile min. sexuale -n.n.), si nu ar fi judecat oamenii dupa sexualitatea lor(citat in revista pro-gay Attitude). Comentatorul conservator britanic Gerald Warner, ironizand pretentia de a “talcui” Evanghelia de catre un lider politic, rastalmacind pana si cele mai elementare sensuri ale sale, a pus in evidenta faptul ca

“daca asa a fost, atunci de ce Domnul nostru Iisus Hristos, cand chiar a fost prin preajma, nu a sprijinit aceasta agenda? De ce, de exemplu, nu a spus femeii prinsa in adulter sa nu mai pacatuiasca, in loc sa asume o viziune relaxata asupra relatiilor trupesti dintre oameni? Daca discutia ar fi fost despre armele nucleare, ar putea fi spus, in mod plauzibil, ca Hristos nu a invatat contemporanii Sai despre ceva ce nu puteau sa conceapa; dar cu certitudine existau in sec. 1, in Iudeea, anumiti indivizi de o anumita orientare, vamesi si pacatosi care nu erau ca alti vamesi si pacatosi, – daca intelegeti ce vreau sa spun – si nu a sprijinit si nici nu a luptat pentru aceasta conduita, care era puternic condamnata de legea Iudaica.”

Iata, asadar, ca nu e nevoie de mari cunostinte teologice pentru a vedea ceea ce e evident. Dar, mai ales, pentru a intelege ca problema miscarilor pro-homosexuale nu tine de societatea civila, nici de comunitate, nu tine de toleranta sau drepturi, ci tine de o agenda agresiva politica. Fata de aceasta agenda, nu poti sa ai niciun fel de intelegere si nu poate fi facut niciun fel de compromis.

***

Prezervativul HotShot a fost realizat de compania elveţiană Lamprecht AG. Potrivit unui reprezentant al acesteia, prezervativele sunt momentan disponibile numai elveţienilor, urmând să fie promovate şi în alte state europene.

***


Buletinul informativ al Aliantei Familiilor din Romania

Santaj. Parlamentul unional a reafirmat saptamana trecuta protejarea homosexualilor ca o conditie pentru intrarea in UE. Un raport parlamentar mentioneaza aceasta cerinta adresata Croatiei, Macedoniei si Turciei, tari candidate la UE si care au fost deseori certate pentru ca nu fac destul pentru a-i proteja (citeste “discrimina pozitiv”) pe homosexuali (articol).

Portuglia. Peste 5.000 de persoane au manifestat pe 20 februarie la Lisabona impotriva legiferarii casatoriilor homosexuale. Manifestantii au cerut organizarea unui referendum asupra acestui subiect, asa cum cu ani in urma au avut unul privind legalizarea avortului. Cetatenii au strans 90.000 de semnaturi pentru demararea unui amendament constutional. Pentru moment insa soarta acestei initiative ramane incerta (articol).

Ontario – Indoctrinare cu homosexualitate. Parintii ai caror copii sunt elevi in scolile publice din Hamilton, Ontario, nu vor mai putea sa isi scoata copiii de la cursurile obligatorii impotriva “homofobiei”. (articol) Din nefericire, de obicei cursurile “anti-homofobie” sunt folosite pentru promovarea homosexualitatii si a aberatiilor sexuale.

ONU – Avort. Africa ramane unul dintre ultimele bastioane care rezista impotriva promovarii avortului si a homosexualitatii. De aceea ONU isi mobilizeaza eforturile propagandistice acolo. Saptamana trecuta a avut loc o conferinta in Etiopia pe tema “drepturi si sanatatea sexuala”.(articol) Conferinta s-a focalizat pe tanara generatie, ONU cautand sa indoctrineze tanara audienta cu notiuna de “drepturi sexuale” si “drepturi reproductive”. Tematicile prezentate sunt foarte ingrijoratoare, scandaloase si lipsite de bun simt si respect, de exemplu “Good Catholics Use Condoms” (“Catolicii buni folosesc prezervative”) sau “Adolescent Boys Talk About Gay Boys and Men” (“Baieti adolescenti discuta despre baieti si barbati homosexuali.”) Ultima tema promoveaza pedofilia.

(…)Ucraina. Periodic ONU revizuieste situatia privind avortul in diverse tari. Luna trecuta a evaluat situatia din Ucraina. In raportul emis se discuta rata ridicata a avortului din Ucraina, prevalenta alcoolismului la femeile ucrainene si discriminarea impotriva tigancilor. ONU recomanda educatie sexuala in randurile tinerilor si folosirea contraceptivelor de catre femei (articol).

Abuzul sexual al minorilor si homosexualitatea. Tot mai multi cercetatori si studii afirma ca homosexualitatea, nici pe departe innascuta, este dimpotriva generata de factori externi, printre ei fiind si abuzul sexual al minorilor. Homosexualii resping aceasta cauzalitate, asa cum o fac in editorialul alaturat (articol).

Feminizarea baietilor chinezi. O carte recenta, intitulata sugestiv “Save the Boys: How China is emasculating its young men,(“Salvati baietii: cum isi feminizeaza China baietii”), descrie un fenomen straniu care de cativa ani se petrece in China: baietii chinezi se feminizeaza. Cine e de vina? Autorul da vina pe influentele occidentale in domeniul sexualitatii si pe sistemul chinez educational, care inhiba dezvoltarea masculinitatii. Care e remediul: baietii si fetele sunt diferiti, nu identici, si in consecinta trebuie sa primeasca o educatie care sa le stimuleze, nu sa le puna in confuzie, identitatea sexuala (articol).

Albania. Un proiect legislativ a fost initiat in Albania pe tema nediscriminarii homosexualilor si a persoanelor care sufera de “tulburari de identitate sexuala”. Albania da semne ca se da pe brazda si este de pe acum un copil ascultator al Uniunii (articol).

Englezii le dau lectii americanilor. Intr-un discurs tinut la Institutul Cato din Washington, un lider laburist britanic le cere conservatorilor americani sa fie mai toleranti cu homosexualii si sa le acorde si mai multe “drepturi.” (articol) Spre deosebire de Anglia, opozitia fata de agenda homosexualilor genereaza multe voturi pentru conservatorii americani.

Mexic. 5 din cele 32 de state mexicane si-au anuntat intentia de a ataca la Curtea Suprema legiferarea in ianuarie a casatoriilor homosexuale in Districtul Mexican Federal, cunoscut ca Mexico City. In plus, Congresul Mondial al Familiilor a derulat o petitie internationala de solidaritate cu organizatiile profamilie din Mexic, in eforturile lor de a pastra instutitutia casatoriei. AFR a aderat si ea la aceasta petitie, impreuna cu Coalitia Profamilia din Moldova (articol).

Declaratia Vernon. Recomandam un comentariu pe marginea Declaratiei Vernon lansata de miscarea conservatoare americana.

Principiile unei biserici principiale. Biserica romano-catolica a fost mereu constanta in ceea ce priveste casatoria si homosexualii. Ultimul exemplu vine din capitala Americii, Washington. Catolicii au avertizat de mult timp ca, in cazul in care casatoriile homosexuale vor fi legiferate in capitala americana, Biserica romano-catolica isi va inceta activitatile caritabile aici. Legiuitorii au legiferat casatoriile homosexuale in ianuarie, iar la sfarsitul lui februarie Biserica Catolica si-a inchis serviciile de adoptii prestate pana acum in capitala americana, avand in vedere ca ar fi fost fortata sa incredinteze copii si homosexualilor (articol).

Polonia – drepturile parintilor. O initiativa legislativa este dezbatuta in parlamentul polon, privind combaterea violentei in familiei. Neobisnuit insa este paragraful care interzice parintilor sa isi disciplineze fizic copiii sau sa le cauzeze “durere psihologica sau sa ii umileasca in vreun fel.” Putine tari la ora actuala interzic prin lege pedepsirea copiilor, si si mai putine interzic actiuni care ar putea cauza copiilor “daune psihologice sau umilinta.” Notiunile acestea sunt subiective si pot usor duce la uzurparea autoritatii parentale (articol).

Homosexualii pierd in Canada. Libertatea cuvantului e mai importanta decat capriciile homosexualilor. Aceasta a fost decizia data pe 25 februarie de un tribunal de recurs din provincia canadiana Saskatchewan. Tribunalul a afirmat ca cetatenii canadieni au dreptul sa difuzeze materiale (afise in cazul acesta) critice privind homosexualitatea, chiar daca homosexualii le considera jignitoare sau “discriminatorii” la adresa lor (articol).

West Virginia. Cetatenii statului american Virginia de Vest au inaintat saptamana trecuta o petitie Senatului, cerand un referendum pentru protejarea casatoriei. Reactia parlamentarilor a fost pozitiva, initiativa avand sprijinul ambelor partide politice (articol).

New York. Pe de alta parte, homosexualii new-yorkezi, suparati ca nu au reusit sa obtina legalizarea casatoriilor homosexuale aici, au demarat o actiune de revansa impotriva senatorilor care au votat impotriva lor in decembrie. Ei le promit sute de mii de dolari candidatilor senatoriali care promit sa voteze favorabil in caz ca vor fi alesi (articol).



Categorii

Opinii, analize, Pagini laice, Presa, Razboiul impotriva familiei / vietii/ copiilor

Etichete (taguri)


Articolul urmator/anterior

Comentarii

32 Commentarii la “Razboiul impotriva familiei crestine escaladeaza noi trepte

  1. Treime Sfanta ,
    Fereste-ne sa vedem in bisericile noastre asemenea fapte , fereste-ne de auzul unor asemenea vesti . Cum sa fii membru al unui consiliu bisericesc si sa spui :
    “Fiecare credincios care a fost botezat şi trăieşte conform bisericii, şi lui Hristos, este binevenit la împărtăsire” , referindu-te la homosexuali ? Hulesti impotriva Mantuitorului spunand ca homosexualul traieste precum Hristos ?
    Problema homosexualilor nici n-ar trebui sa se puna in discutie pentru ca Bunul Dumnezeu , odata cu Sodoma si Gomora , a dat verdictul , nu incape indoiala , nu poate fi vorba de interpretare . Sa se lepede de pacatul respectiv , sa se pocaiasca de el si atunci este alta mancare de peste dar asa … Se pare insa ca este o diferenta ENORMA intre felul de a judeca lucrurile aici , in est si acolo , in mijlocul iadului vestic .
    Iarta-ne , Doamne , ca ne permitem sa ne aruncam ochii peste pacatele altuia si da-ne noua sa ne vedem greselile noastre si sa nu osandim pe fratele nostru . Lumineaza-ne , Mult Milostivule , sa nu cadem vreodata in mrejele spurcatului diavol si apara-ne de ispite prin Duhul tau cel Sfant . Ne rugam , Tie , Preaputernice , pentru salvarea sufletelor ratacite , pentru intoarcerea lor intre mioarele turmei Tale , ca impreuna sa-ti cantam Tie : Aliluia , Aliluia , Aliluia , Marire tie , Dumnezeule !

  2. Din pacate (da, chiar asa), tot mai multi sunt cei care ori tac ori se lasa sedusi de noile “teorii” ale democratismului. Am din ce in ce mai puternica senzatia ca intr-adevar nu mai sunt multe generatii pana la finalul acestei lumi. Fie si macar pentru simplul fapt ca nu mai are cine sa o duca mai departe.

  3. “Ce REPEDE a “capitulat” Biserica Catolica din America..!
    Ce “slab” este VATICANUL cu toata “armata” de teologi si clerici si oameni de stiinta catolici care deservesc si slujesc Catolicismul si sunt consacrati si devotati catolicismului!

    Adica (sa ma ierte cititorii, iar fratii admini sa nu ma cenzureze…), “gurile” homosexualilor care fac sex oral si inghit sperma umana, si care se spurca si intineaza de necuratia scarboasa a murdariilor corpurilor lor, doresc sa ia pe limba lor mizera si blestamata si infecta si scarboasa si puturoasa, tocmai “TRUPUL si SANGELE CURAT si SFANT si DUMNEZEEIESC” al Domnului Iisus Hristos??

    Parca Biserica CRESTINA este “COMUNITATEA” (DOAR A…) celor care CRED LA FEL si IDENTIC si UNANIM in Dumnezeu si care au aceeasi VIZIUNE DESPRE LUME si VIATA, si care IMPARTASESC si traiesc un MOD si STIL DE VIATA similar si identic si in COMUNIUNE unii cu altii si nu CONTRAR si DEOSEBIT si POTRIVNIC al unora in raport cu ceilalti!

    Homosexualii NU CRED si NU AU si NU impartasesc si NU marturisesc si NU propovaduiesc in lume “aceleasi” valori si “aceeasi” viziune si “aceleasi principii” despre lume si viata ca si ADEVARATII CRESTINI care NU SUNT homosexuali, si de asemenea, homosexualii nici NU TRAIESC in lume si pe pamant un MOD DE VIATA si UN STIL DE VIATA “identic” si “similar” si “in comuniune” si “in accord” cu al crestinilor…!

    Ei nu cred in “TAINA” CUNUNIEI, pe care o neaga, si pe care HRISTOS (cu Trupul si Sangele Caruia ei, nemernicii blasfemiatori si profanatori doresc (chipurile) sa se cuminece si imapartaseasca (SA NU FIE !)…in mod PROFANATOR) a PORUNCIT-O, INSTITUIT-O, LEGIFERAT-O si BINECUVANTAT-O pe pamant!

    Homosexualii nu cred in MORALITATE si BUNA CUVIINTA si NORMALITATE si CURATIA TRUPULUI (ma refer nu numai la CASTITATEA pe care si-o asuma si se straduiesc s-o traiasca unii crestini, si cu deosebire monahi, ci ma refer si la pastrarea unei “igiene morale” minimale chiar in relatiile intime pe care le au sotii crestini (cununati legitim in Biserica, in fata ALTARULUI) intre ei, relatii intime din care perversiunile si anormalitatile sexuale sunt excluse si de neconceput…).

    Homosexualii nu cred in DOCTRINA LUI HRISTOS despre lume si viata, in EVANGHELIA LUI, in rai, in iad, in “rasplatirea” de Dumnezeu cu vesnica mantuire si fericire a oamenilor care au trait pe pamant o viata frumoasa si demna si virtuoasa si cinstita si dreapta, si in “PEDEPSIREA” de catre Dumnezeu a acelor oameni CARE AU TRAIT CONTRAR si POTRIVNIC si REBEL si IN NEASCULTARE fata de ceea ce DUMNEZEU A LEGIFERAT SI PORUNCIT PE PAMANT…!

    Si atunci CE AU EI, homosexualii, de-a face si ce au in comun cu CRESTINII care cred cu adevarat si IL ASCULTA PE HRISTOS cu adevarat?
    Ce au in comun homosexualii cu Biserica, cu viata ei liturgica? cu Doctrina ei? cu Morala ei? cu Scriptura ei, cu Evanghelia Ei??

    In orice “ORGANIZATIE” LAICA, cand membrii componenti NU RESPECTA REGULAMENTELE INTERIOARE, sunt exclusi si inlaturati si excomunicati, de catre conducerea acelor organizatii! Fie ca este vorba de partide politice, de asociatii si fundatii, de cluburi, de corporatii economico-finaciare…etc!

    In orice INSTITUTIE A STATULUI, funtionarii si membrii personalului component al acelei institutii care nu respecta benevol si integral si cu constinciozitate “REGULAMENTELE” INTERIOARE si ACTELE NORMATIVE IN VIGOARE, sunt DESTITUITI, DATI AFARA, EXCLUSI, INLATURATI de factorii de conducere ai acelor institutii…!

    Mai mult decat atat, cetatenii (ma refer la cetatenii statului roman, dar este valabila aceeasi abordare si in cazul cetatenilor altor state de pe mapamond) care TRADEAZA interesele statului si aduc atingere grava imaginii si averii publice si insemnelor nationale si INTERESELOR STATALE ale statului, si mai ales care LUPTA PE FATA IMPOTRIVA STATULUI a carui cetatenie o poseda, LI SE RETRAGE CETATENIA…, pentru ca asemenea oamenii au dovedit prin actiunile lor ANTISTATALE ca AU LUPTAT CU BUNA STIINTA si libera vointa impotriva intereselor majore ale statului a carui cetatenie au avut-o…!

    Si atunci,… oare de ce nu ar functiona si nu ar fi valabile ACELEASI PRINCIPII si in cazul Bisericii Crestine, cu privire la EXCLUDEREA DE JURE si DIN OFICIU a homosexualilor din randurile MEMBRILOR BISERICII, din moment ce ei singuri aratasi dovedesc prin viata lor si prin pacatele lor ca LUPTA IMPOTRIVA A CEEA CE BISERICA Crestina PROMOVEAZA IN LUME, si din moment ce s-a dovedit ca prin faptele lor, care sunt POTRIVNICE si contrare MORALEI CRESTINE si EVANGHELIEI LUI HRISTOS, ei “lupta” impotriva VALORILOR si a BUNEI CUVIINTE si a MORALITATII pe care Biserica crestina o propaga in lume si o apara in lume… ??!!

    Biserica Crestina (ma refer in primul rand la cea Ortodoxa, dar prin extensie, sunt valabile aceleasi considerente si argumente in tratarea si discutarea acestei “chestiuni spinoase” a asa-ziselor “drepturi” pe care le-ar avea (chipurile) homosexualii in Biserica…) este si ea O COMUNITATE, care are o ORGANIZARE anume, care are LEGILE EI, REGULAMENTELE EI interne si REGLEMENTARILE EI, clare si exhaustive cu privire la ceea ce este PERMIS si INTERZIS celor care aleg …”de buna voie”, ca sa fie MEMBRI EI!
    Biserica este o INSTITUTIE DIVINO-UMANA, care are o organizare si o ierarhie si o reglementare a vietii si activitatii membrilor ei CA ORICE ALTA INSTITUTIE terestra si sociala…!!

    Prin pacatele, faradelegile, nelegiuirile pline de SACRILEGII si BLASFEMII si PROFANATOARE pe care le fac homosexualii, ei, homosexualii, arata si dovedesc ca NU SUNT DE DELOC DE ACORD si ca NU adera si NU sustin si NU MILITEAZA si NU PROPAGA in lume “aceasi” viziune si “aceleasi” VALORI si “aceleasi” PRINCIPII si REGULI DE VIATA ca ceilalti CRESTINI, chiar daca si ei afirma…emfatic si declarativ ca ar fi si ei “crestini”…!

    NU! Homosexualii NU (mai) SUNT CRESTINI!, ci sunt FOSTI “crestini” care au APOSTAZIAT si care prin modul si stilul de viata DENATURAT imoral si ANTICRESTIN pe care au ales sa-l traiasca, s-au LEPADAT de EVANGHELIA LUI HRISTOS, si practic AU ABJURAT DE FACTO de la Doctrina si Morala Bisericii Crestine (ma refer doar la homosexualii care candva au fost si ei “botezati cu botezul crestin”, si nu-i am deloc in vedere pe homosexualii care provin din alte medii religioase sau nereligioase necrestine…)!

    Homosexualii nu sunt CRESTINI!
    CRESTINI sunt doar acei oameni de pe pamant care IMPARTASESC si TRAIESC si EXPERIAZA si PROMOVEAZA Doctrina si Morala lui IISUS HRISTOS, si nicidecum NU SUNT CRESTINI acei oameni care CONTESTA si RESPING si HULESC si BATJOCORESC si PROFANEAZA si CONDAMNA si BLAMEAZA si BATJOCORESC si RESPING “Invatatura” si “PORUNCILE” si “Legile” si EVANGHELIA care au fost aduse in lume si lasate in lume de IISUS HRISTOS!

    Homosexualii S-AU AUTOEXCLUS din oficiu si DE FACTO din Randurile membrilor Bisericii.

    “BISERICA CRESTINA” este, dupa cum spunea SF. Episcop Rus TIHON DE ZADONSK, “poporul CELOR CHEMATI DIN…”:

    – din “taramul” intunericului nestiintei in “tara” si “taramul” LUMINII ADEVARULUI,
    – din “robia” spirituala si morala a pacatului si stricaciunii si viciilor, LA LIBERTATEA TRAIRII in CURATIE si VIRTUTE,
    – din starea de DUSMANI si POTRIVNICI si ADEVERSARI REBELI ai lui Dumnezeu, in starea de CASNICI si COPII si PRIETENI si SLUJITORI devotati si plini de iubire ai lui Dumnezeu si ai lui IISUS HRISTOS…,
    – din “Egiptul” spiritual al PACATULUI si RAULUI si NEDREPTATII si TIRANIEI asupritoare asupra semenilor, in care “Egipt” zac si “robesc” ca odinioara evreii in Egiptul Faraonic, cei mai multi oameni si chiar capi de popoare de pe pamant…!

    Pamantenii cei care AU INTRAT IN BISERICA lui IISUS HRISTOS, trebuie sa arate si dovedeasca prin viata lor ca AU IESIT real si clar si efectiv (ca si evreii, odinioara din EGIPT..) din “intuneric”, “robie” si “dusmanie” fata de Dumnezeu!

    Arata oare prin ceva anume, prin ceva clar si concret …homosexualii ca ar fi “iesit” din aceste “neputinte” si “lanturi” si “robii” mentale si morale si launtrice in care ZAC si traiesc cea mai mare parte dintre pamantenii TERREI ??

    Si ATUNCI daca ei au ales in cunostiinta de cauza sa traiasca un “mod de viata” si un “stil de viata” IMORAL, INDECENT, ANORMAL, NEFIRESC, si mai ales CONTRAR si POTRIVNIC fata de modul de viata si stilul de viata pe care il Recomanda si Prescrie si Propovaduieste si sustine si APARA in lume Biserica Crestina a lui IISUS HRISTOS si pe care mod de viata au ALES sa-l traiasca tot BENEVOL si LIBER CONSMTIT si ASUMAT, “adevaratii” si “autenticii” CRESTINI, atunci asadar, DE CE TREBUIE ca ei, homosexualii, sa fie socotiti “MEMBRII” (???) ai Bisericii, si sa se bucure de acelasi “tratament” liturgic de care se bucura ADEVARATII membrii de DREPT si DE FAPT ai Bisericii CRESTINE!

    NU! Homosexualii nu numai ca sunt IN AFARA BISERICII, ci mai mult decat atat, sunt DUSMANI si POTRIVNICI si CONTESTATORI ai Bisericii!!

    Vai ce vremuri am ajuns sa prindem si unde s-a putut ajunge !?, ca niste STRAINI de BISERICA Crestina si BATJOCORITORI ai SACRAMENTELOR BISERICII, sa ceara pe cale legala ca sa beneficieze de acelasi tratament cu ADEVARATII si autenticii membrii ai Trupului Bisericii!

    Oare in tarile musulmane, ar obitine homosexualii astfel de “drepturi” de a participa la serviciile ritualice islamice din moschei??
    Sau oare ar fi tratati la fel si in SINAGOGILE EVREIESTI cu membrii de drept ai sinagogilor??

    Si ma mai intreb, cum de nu a REACTIONAT Biserica Catolica cu o INTAMPINARE JUSTIFICATOARE in fata pretentiilor homosexualilor, in care sa arate MOTIVAT, macar unele din argumentele pe care le-am invederat mai sus, stiut fiind ca Biserica Romei a avut in istoria oamenirii mari juristi si canonisti, si mai de curand, buni sociologi si filosofi sociali??

    Dumnezeu sa aiba mila de noi toti si sa FEREASCA PAMANTUL ROMANIEI de astfel de grozavii antichristice care vin peste Crestinatate…!

    AMIN!

    Doamne ajuta!

  4. Off-Topic:

    Fundaţia „Sfinţii Martiri Brâncoveni”-Suceava si
    BUCOVINA PROFUNDĂ
    organizează conferinţa

    DICTATURA PSEUDO-ŞTIINŢEI
    susţinută de
    Ioan VLĂDUCĂ
    biolog, matematician, teolog
    profesor de apologetică ortodoxă

    Conferinţa va avea loc la
    Casa de Cultură – Sala Mică
    marţi, 9 martie 2010, ora 18
    Suceava

    Din cuprins :
    Mituri promovate in ştiinţe: cosmogonia Big-Bang, generaţia spontană, evoluţia speciilor, erele geologice, creierul fără suflet,
    Genocidul prin vaccinare, Codex Alimentarius, iodarea sării, florurarea apei, drogurile legale, anticoncepţionalele, medicamentele ucigaşe, ADHD
    Experimentele pe oameni
    Reducerea programată a populaţiei
    Malthusianismul, darwinismul social si eugenia

    http://bucovinaprofunda.wordpress.com/2010/03/04/13/

  5. Pingback: Catolicii vor impartasi SODOMITII declarati? Detalii despre greii ce sustin homosexualitatea « Saccsiv’s Weblog
  6. @admin: Te rog şterge ce a postat Vele Gheorghe ( sau măcar cenzurează ). Oricât de frustrat ar fi omul pe homosexuali eu unul nu vreau să citesc porcării de genul: “gurile” homosexualilor care fac sex oral si inghit sperma umana”. Mi se face scârbă. Am fost odată banat de saccsiv deoarece mă luam de nişte porcării de articole de genul “ştirilor protv de la ora 5” care nu aveau nimic duhovnicesc. Nu vreau să citesc aşa ceva şi aici. Suntem în Postul Mare şi măcar acum să ne păstrăm cât de cât curăţia sufletească ( ceea ce nu se poate cu astfel de cuvinte murdare ).

  7. Vai, ce mai “suferim” unii dintre noi de falsa pudoare.
    @Sorin Dan, no offence, dar ar fi trebuit sa te declari oripilat de decizia catolicilor de a-i impartasi pe homosexuali si nu de descrierea plastica facuta de Vela Gheorghe. Dupa tine ce e mai grav si scarbos totodata: sa infierezi pacatul sau sa-l faci? Huh? (nu trebuie sa-mi raspunzi)

  8. @ Sorin Dan:

    Haideti, va rugam, sa avem nobletea sa trecem peste ceea ce este discutabil si controversat chiar intre noi si sa mergem la fondul problemei, la esenta. Nu vom putea impaca niciodata pe toata lumea in ceea ce priveste limitele unei exprimari. In general nu lasam genul asta de formule, si noua ne displac tabloidizarile, dar aici ni s-a parut justificata oarecum, in context, tocmai pentru a ne constientiza mai clar, a ne “baga in ochi” DE CE este oribil si blasfemiator ceea ce cer acesti oameni bolnavi. Curatia sufleteasca cred ca nu se pierde tocmai astfel. Si Steinhardt avea astfel de exprimari fruste si nu-i placea pudibonderia (diferita de pudoare) cand era vorba de a ocoli duritatea unor realitati cumplite care trebuiau descrise crud TOCMAI pentru a te scarbi… nu de cuvinte, ci de realitatile denotate de ele! Dar cred ca a glosa mai departe pe subiect si a pune accentul pe asta, eventual a o si transforma in subiect de dezbinare, abia asta ar insemna o adevarata ispita.

    Iarta-ne!

  9. Mă iertaţi preacuvioşiilor voastre că eu sunt prea preocupat cu păcatele pe care le facem acum în Postul Mare ( când am putea să încercăm să păstrăm un limbaj mai feciorelnic ) şi nu mă gândesc la lucruri importante cum e împărtăşirea homosexualilor de către catolici. Îmi aduce aminte faza asta despre pilda lui Steinhardt cu păcătoasa care a spălat picioarele lui Hristos. Pe de o parte este Iuda care face scandal că banii pe acel mir puteau fi stricaţi pentru săraci iar Hristos ce pare foarte egoist spune că e mai important ce a făcută acea femeie pentru EL. Şi explică monahul Steinhardt care era faza: cei cu Iuda sunt cei care se gândesc să rezolve problemele globale ( oprirea sărăciei, crearea azilelor de bătrâni, etc. ) pe când Hristos ne spune să ajutăm pe săracul de lângă noi în loc să pierdem timpul gândindu-ne la problemele globale.

  10. Frate,

    Iarta-ma, dar daca ai fi sincer preocupat de ceea ce spui, ai fi inteles apelul nostru si nu ai fi cautat harta in continuare. La fel, daca nu te intereseaza problemele “globale”, cum zici (nu se punea problema sa le rezolvam noi, ci doar sa marturisim ca negrul e negru si sa nu lasam RAUL sa treaca drept o banalitate acceptata facil de noi toti in chipurile ei cele mai hidoase, pentru ca ceea ce se intampla acolo este o tendinta care vine cu pasi repezi si catre noi, nu e ceva care sa ne fie indiferent), atunci nu intelegem de ce ai citi stirile si comentariile de aici, de la aceasta pagina?! Ca sa ai motiv sa ne intepi doar si sa ne arati ca nu suntem destul de duhovnicesti si de preocupati de propriile pacate?! Asta face un om sincer ingrijit de pacatele sale in Postul Mare?! Din pacate cred ca si pe Steinhardt il citesti tare, tare pe dos… Iarta-ne si Dumnezeu sa-ti ajute!

  11. admin, văd că şi tu eşti ca şi saccsiv şi anume dacă nu îţi place ceva îi dai replica şi apoi dai ban fără să îi mai dai şansa să răspundă. Iar în ultimul comentariul îmi ceream iertare pentru ce am spus dar acum văd că toţi sunteţi la fel ( dacă cineva nu vă laudă tot timpul, îi daţi ban ). O faptă foarte creştinească în Postul Mare. Iar acel exemplu din Jurnalul fericirii nu se referea la tine dar prin ceea ce ai făcut realizez că ţi se aplică şi ţie ). Dumnezeu să te lumineze!

  12. @ xxx:

    Frate, cred ca nu stii ce spui. Iarta-ne daca te-am suparat, dar DE BANAT NU TE-AM BANAT! Am cautat la spam si nu e nici acolo vreun mesaj al tau. Rescrie orice ai de spus si iti va fi publicat!

  13. @ Sorin Dan:

    Da, sigur ca merge 🙂

  14. Ok, pare-se că au fost erori de la serverul vostru sau de la internetul meu şi de asta nu s-a înregistrat ultimul mesaj. Deci să îl rescriu.
    Ultimul mesaj ( cel cu preacuvioşiilor ) recunosc că a fost cam răutăcios şi îmi cer iertare pentru el ( ispite de Post ).
    Acel cuvânt din Jurnalul fericirii nu se referea la respectiva ştire ci la un comentariu care îmi arunca în faţă faptul că mă iau de acele cuvinte urâte rostite într-un comentariu în loc să mă iau de problema catolicilor ( fără să fi spus vreun cuvânt prin care să dau de înţeles că e ok ce s-a întâmplat la catolic ). Adică ce am vrut să spun e că deseori noi fiind prea preocupaţi de problemele globale uităm să vedem căderile ce se întâmplă în jurul nostru şi poate neglijăm anumite comportamente urâte din partea unor persoane pentru simplul motiv că are aceleaşi opinii cu noi în respectiva problemă. În loc de acele cuvinte urâte se putea înlocui de admin cu ceva de genul “că acei oameni fac păcate împotriva firii”. Părerea mea personală e că acest blog nu e dedicat celor ce trebuie convinşi de faptele greşite ale homosexualilor ( şi chiar dacă ar fi, acest gen de comentariu are efect contrar ) aşa că nu pricep de ce să şocheze? Pe cine să şocheze ( văd că nu aţi folosit cuvântul şocat dar cred că e bun şi acest cuvânt folosit de mine )? Pe cei ce vă împărtăşesc ideile? Sau pe cei care vor vedea că acel om este homofob ( şi din păcate există oameni homofobi. Şi ştiţi cum îi văd eu pe homofobi? Nişte oameni care îi dispreţuiesc pe homosexuali, care îi fac poponari şi îi insultă în ultimul hal. Hristos sunt sigur că iubeşte pe toţi homosexualii urând în acelaşi timp păcatul. Acel comentariu mie nu îmi părea a unui om ce iubea pe homosexuali dar ura păcatul ci din partea unui om ce ura homosexualii. Acum poate omul a făcut un exces de zel fiind frustrat de faptul că răului i se spune bine dar rolul unui administrator ar fi ca să refacă mesajele de acest gen aşa încât să nu apară o astfel de problemă. Dacă vreţi vă spun şi necazul ce l-am avut cu saccsiv )?
    Deci pe scurt eu nu am criticat deloc articolele postate ci singura problemă a fost respectivele comentarii. Să vă întreb ceva: dacă un homosexual ce ar lupta cu patima asta ( având uneori căderi în păcatul malahiei ) şi ar citi un astfel de comentariu ce l-ar ispiti din nou să cadă în acest păcat nu credeţi că Hristos vă va cere sângele pentru ce s-a întâmplat? Pentru că una e să spui că cineva a căzut în păcate împotriva firii şi alta e să explici păcatul ( şi la spovedanie din ce ştiu se cere să nu explici foarte detaliat păcatele trupeşti ca să nu sminteşti pe duhovnic ). Şi asta e cu atât mai periculoasă cu cât suntem în Postul Mare iar vrăjmaşul atacă mai puternic ( o spune din câte vedeţi Stan Păţitul ). Sper că m-aţi înţeles ce am vrut să spun şi mă iertaţi pentru nervii vărsaţi. Doamne ajută!

    P.S.: Iar eu citesc aceste articole deoarece vreau să fiu cât de cât la zi cu ce se întâmplă în lume şi cu toţii ştim că asta nu se poate face cu ştirile de la tv.

  15. @ Sorin-Dan:

    Da, sigur a fost si asta o ispita, se intample destule din cauza “tehnicii”.

    Te-am inteles acum, desi nu prea pot gasi ca exista acel pericol de care spui sau, oricum, nu atat de mare. Pe langa asta, e foarte greu sa impaci pe toata lumea, cum am mai zis. Gh. Vela ne-a rugat special sa-i lasam asa comentariul si am acceptat, intelegand si justificarea lui si stiind ca i-am oprit de la postare cred ca zeci de mesaje pana acum, de vreo 2 ani si ceva incoace, de cand scrie la noi. Poate va reveni si va explica chiar el ce a gandit. Insa nu e sigur “homofob” si nici nu cred ca ar trebui sa primim acest termen, inventat special de ideologia corectitudinii politice pentru a ne gasi o vina si chiar o culpa penala noua, crestinilor.

    Trebuie sa cadem de acord de multe ori ca… nu putem mereu cadea de acord 🙂

    Iarta-ne si tu pe noi, te rugam, inca o data! Doamne, ajuta!

  16. Ingrozitor,nu credeam ca voi ajunge vreodata sa vad asa ceva.Homosexualii sunt si vor ramane niste ratati,din toate punctele de vedere,ei nu au voie sa calce in niciun lacas de cult indiferent de religie.Vai catolicilor pentru ce smiteala dau intregii lumi!
    @admin
    La prima vedere si eu tind sa fiu de acord cu Sorin-Dan,mai ales ca eu am fost cenzurat folosind expresii mult mai soft cum ar fi “preasecurist” sau “preasmintitul jidovean”,cuvinte ce mi se par mult mai nevinovate fata de ce e scris mai sus.
    In legatura cu Vela Gh., ce sa spun,ma asteptam ca el sa fie o persoana mult mai delicata.
    @Sorin-Dan : din punct de vedere politic,toti de aici suntem homofobi,inclusiv fratia ta si trebuie sa fim mandri de aceasta.
    Doamne ajuta!

  17. @ “bandit mistic”:

    Il lasam pe Sorin-Dan sa califice ceea ce ai scris. Ma tem ca la fratia ta cred ca se potriveste ceea ce el a spus despre Gh. Vela. Cum adica nu au voie sa calce in biserica? Au voie sa calce daca vin pentru pocainta!! Cum adica sunt ratati? Fie sunt niste oameni chinuiti si bolnavi de care sa ne fie mila, fie sunt niste propaganditi agresivi care sunt acum chiar in mainstream-ul social, nicidecum ratati. “Ratati” suntem in aceasta noua era noi, crestinii invechiti in “prejudecati” despre pacat.

    Nu, nu suntem niciunul homofobi, iar termenul in sine e o mare diversiune. Noi iubim pe oameni si uram pacatul si mai ales propaganda pacatului si pervertirea celorlalti.

  18. Termenul de “ratati” l-am auzit la o predica intr-o biserica,spusa de un duhovnic foarte cunoscut voua.Iar la ora aceasta ,din punct de vedere politic am citit undeva ca Sf. Apostol Pavel este considerat initiatorul homofobiei, de aceea consider ca majoritatea oamnenilor ce promoveaza normalitatea sunt considerati homofobi.
    Intr-adevar homosexualii au dreptul sa caute pocainta in biserica,doar atat.Dar ca sa promoveze pacatul pana si acolo ..mi se pare deplasata indrazneala lor,de aceea am zis ca nu au ce sa calce in biserica.
    Ma iertati.

  19. @ Admin!

    Trebuie frate admin sa “revin” cu cateva “explicatii” a ceea ce am vrut sa spun despre “pacatele” homosexualilor, ca vazui ca se incinsa atmosfera virtuala a discutiilor de pe site cu privire la acest subiect controversat al asa-zisei gresite si vinovate “homofobii” pe care ar avea-o unii dintre oameni si mai ales crestini fata de homosexuali, si trebuie sa vin de asemenea cu cateva explicatii, ca am observat ca acele cuvinte ale mele despre “gurile” cu care pacatuiesc homosexualii, trezira, nu numai o “greata” si “scarba” cum spuse Sorin Dan, ci si o sminteala, si o indignare in randurile unor cititori, care aveau pretentia de la mine sa fiu mai “delicat” in exprimare…!

    Cu toata prietenia si dragostea frateasca pe care vi-o port de cand intru pe acest binecuvantat site, NU POT FI DECAT PARTIAL DE ACCORD cu o idee a fratiei tale, frate admin, cu privire la “calcatul si intratul si statul in Biserica a homosexualilor”.

    Dupa cum stim cu toti, in timpul Liturghiei crestine ortodoxe se spune la un moment dat o ECTENIE, care in trecut era deosebit de importanta, pentru DEMARCAREA celor doua importante “parti” ale Liturghiei, si anume se spune ectenia “CEI CHEMATI IESITI, TOTI CEI CARE SUNTETI CHEMATI IESTI, CA NIMENEA DIN CEI CHEMATI SA NU RAMANA…”, dupa care urmeaza cuvintele, “TOTI CEI CARE SUNTEM CREDINCIOSI DOMNULUI SA NE RUGAM…” (sa mi se ierte de catre fratia voastra si de catre cititori, daca nu am indicat si redat mot a mot cuvintele acestei ectenii…).

    Ectenia aceasta impartea in antichitate Liturghia Crestina in doua parti importante si distincte si clar deosebite una de alta, si anume pana la aceasta ectenie dura “LITURGHIA CUVANTULUI”, dupa care de la aceasta ectenie incepea LITURGHIA EUHARISTICA propriu-zisa!
    La Liturghia Euharistica aveau dreptul sa participe doar CRESTINII BOTEZATI sau REIMPACATI cu Dumnezeu si cu Biserica prin Taina Pocaintei.

    La Liturghia CUVANTULUI, pana la ectenia de care am pomenit, aveau dreptul sa participe in Biserica, urmatorii oameni:
    – catehumenii incepatori (in studiul Crestinismului…), adica cei care urmau sa devina crestini si sa se boteze cu botezul crestin,
    – energoumenii, cei care erau avansati in cunoasterea Invataturii (teoretice) a Crestinismului, dar nu erau inca botezati,
    – si PENITENTII, cei care erau “crestini botezati”, care primisera in trecut botezul crestin, dar care PACATUISERA impotriva Poruncilor lui Hristos, si impotriva Legislatiei Bisericii. Ei, PENITENTII, faceau acum POCAINTA, si nu li se mai ingaduia si permitea de catre pastorii Bisericii Crestine din acle timpuri, ca sa mai participe la CINA EUHARISTICA si sa se Impartaseaca cu Sfantul Sange si Trup al lui Hristos, ci erau inlaturati si indepartati si OPRITI de la cuminecarea si Impartasirea cu Sfintele Taine, PANA CAND FACEAU POCAINTA DE RIGOARE, si pana erau IERTATI si ABSOLVITI, nu numai de catre preoti, ci si DE CATRE INTREAGA COMUNITATE si OBSTE BISERICEASCA (de ADUNAREA EKKLESSIEI din locul unde traiau penitentii), din care facusera odinioara parte ca MEMBRII DE DREPT, si de care se despartisera si separasera si departasera prin trairea in pacate si patimi si nelegiuiri!

    La randul lor, “penitentii” erau de trei categorii, in functie de cat de grava era caderea lor in pacat, si cat de lunga a fost trairea lor in pacat:

    – cei care erau OPRITI SA INTRE chiar PANA si IN BISERICA, adica in Locasul de Cult Liturgic, unde se oficiau Sfintele Slujbe Crestine. Ei erau TINUTI de catre pastori AFARA, LA USA BISERICII (uneori chiar la usa de intrare in CURTEA Bisericii, si nici macar la usa Bisericii, asa cum a fost tinut Imparatul Teodosie Cel Mare (chiar de era IMPARAT al celei mai mari imparatii a acelor timpuri…), de catre Sf. Ambrozie al Milanului…8 saptamani (la poarta CURTII Bisericii) ca sa faca pocainta si penitenta pentru PACATUL unui “genocid” pe care Imparatul Teodosie l-a comis in Corint cand a poruncit “inabusirea” unei rascoale a cetatenilor Corintului, care se ridicasera si rasculasera impotriva Imperiului Roman, si ca urmare a poruncii date de Imaparatul Teodosie de a fi inabusita aceasta rascola, au murit peste 10.000 de corinteni, ucisi fiind de sabiile soldatilor imparatului Teodosie…),
    – cei care stateau in Biserica pana la ectenia de care am amintit DOAR IN GENUNCHI (fara sa li se permita a se ridica deloc…). Stateau in genunchi si ISI LOVEAU PIEPTUL CU PUMNUL cerand iertare de la Dumnezeu pentru pacatele lor, ca si Vamesul care striga in Templu “Dumnezeule MILOSTIV FII MIE PACATOSULUI”…,
    – cei care aveau ingaduinta de a sta IN PICIOARE la Slujba Liturghiei, pana la rostirea de catre preotii sau episcopii liturghisitori a ecteniei: “CEI CHEMATI IESITI…”

    Dupa ce TRECEA perioda de “penitenta”, pacatosii care facusera POCAINTA, erau REPRIMITI si REINTEGRATI in Comunitatea Obsteasca Parohiala sau Eparhiala, si li se ingaduia sa se CUMINECE din nou si la fel ca toti ceilalti crestini practicanti, cu Sfintele Taine ale lui Hristos!

    Ce am vrut sa spun cu acest “recurs la istoria Bisericii Crestine a Primului Mileniu” pe care l-am facut??

    Chiar daca “homosexualii” sunt asa cum ai spus fratia ta, frate admin, “oameni (crestini) BOLNAVI” (eu cred ca sunt bolnavi nu numai moral, ci si MENTAL…, caci au o falsa reprezentare si intelegere a rolului si scopului fiintei umane in lume si societate..), lor, NU LI SE POATE PERMITE, cu nici un pret “ramanerea” si “sederea” in Biserica, decat CEL MULT pana la momentul rostirii de catre preotii liturghisitori a ecteniei “Cei chemati iesiti…”, si cu nici un pret NU AR TREBUI SA STEA acesti oameni la Liturghia Eharistica, ce sa mai vorbim de de vreo “permisiune” care li s-ar putea da, de a se cumineca cu “Sfantul Trup si Sange” al Domnului Hristos!

    Chiar si in timpul “Liturghiei Cuvantului”, daca li s-ar prmite sa stea la Slujba, ar trebui sa li se permita doar ca PENITENTI, care fac POCAINTA de acest pacat al lor, si despre care “POCAINTA” sunt STIU si AU CUNOSTINTA si sunt pe deplin convinsi ca O FAC si O DORESC, atat Pastorii Bisericii, cat si ceilalti crestini ai OBSTII bisericesti unde acesti homosexuali PENITENTI intra, si DORESC sa savarseasca si implineasca o astfel “POCAINTA” SINCERA si CONSTIENT ASUMATA, intelegandu-se de la sine ca dupa ce ies din Biserica, acest pacat strigator la cer (sodomia, fie masculina, fie in varianta feminina – lesbianismul), ei nu numai ca nu il mai comit prin “repetare”, ci il si URASC, si DETESTA!

    “HOTARUL” si “SEMNUL” cel mai important care arata si indica nemincinos ca un pacatos s-a intors din pacat si patimi pe calea binelui este URARAREA si DETESTAREA si RESPINGEREA si CONDAMNAREA PUBLICA a pacatului (pacatelor, daca sunt mai multe…) pe care le-a facut pana atunci, si MARTURISIREA (nu numai “tainic” la Taina la spovedanie), ci si PUBLIC si fara jena si rusine a RATACIRII si GRAVEI VINOVATII si TICALOSII in care a trait in fata lui Dumnezeu atata timp, cat a facut si indragit pacatul de care s-a lepadat…

    Or, la homosexualii (care au fost botezati cu botezul crestin…) care NU SE LEAPADA pe fata de “sodomie” si care nu urasc si nu detesta si nu condamna apoi public acest pacat si aceasta faradelege si nelegiuire, NU EXISTA nici un “semn” clar si concret de vreo “pocainta” si penitenta si dorinta de indreptare.
    Si daca ei nu doresc sa faca penitenta ei sunt EXCOMUNICATI de Biserica si INDEPARTATI de la “comuniunea euharistica” cu ceilalti crestini.

    Ceea ce am spus despre cum erau tratati si abordati de catre Biserica Crestina Antica PENITENTII, a fost valabil si AR TREBUI SA FIE INCA VALABIL si pentru Biserica Catolica, din zilele noastre.

    Daca Biserica Catolica va permite “impartasirea” homosexualilor cu Trupul si Sangele lui Hristos, FARA ca homosexualii SA FACA PENITENTA de rigoare si fara ca sa se lepede public de sodomia lor, atunci, insemna ca CAD SUB ANATEMA toti acei preoti si episcopi romano-catolici care NESOCOTESC RANDUIALA lasata de Sfintii Parinti, si care vor accepta sa-i cuminece pe acesti oameni care hulesc si batjocoresc SFINTELE LUI HRISTOS!

    Daca unii frati ortodocsi cititori, ar obiecta si mi-ar reprosa: “ce te priveste pe tine?…noi suntem ortodocsi!, e treaba catolicilor ce fac ei cu impartasania lor si cu felul cum se raporteaza la homosexuali…”, tin sa spun ca DACA SE VA IVI UN PRECEDENT in lumea crestina de genul acesta, atunci homosexualii vor cere si Bisericii ORTODOXE sa procedeza la fel, caci catolicii si anglicanii le permit asta…!

    Ma gandesc oare nu ar fi mai bine sa isi infiinteze ei, homosexualii o BISERICA APARTE A LOR, in care sa se casatoreasca ei cum vor si in care sa fie cununati de preoti de-ai lor tot homosexuali, SI SA NE LASE IN PACE PE NOI CRESTINII normali, sa ne vedem de viata noastr crestina autentica??

    Se pare insa ca nu vor o “biserica” aparte a lor (precum satanistii si-au una…unii dintre satanisti fiind si ei fosti crestini…), ci vor ca in LOCUL SFANT al BISERICII CRESTINE, pacatul lor strigator la cer pe care Evanghelia si Scriptura Crestinilor IL CONDAMNA, sa fie “binecuvantat” de adevaratii slujitori ai lui Hristos!

    NICIODATA! NICIODATA!…

    In urmatoarele postari o sa scot in evidenta altceva, cu privire la ceea ce in comentariul de ieri doar am atins tangential…!

    Doamne ajuta!

  20. @Vela Gheorghe: nu am avut răbdare să citesc tot ce ai posta dar vreau să mă leg de o singură frază şi anume de faptul că homosexualii nu ar trebui să participe la Liturghia Euharistică. Dacă luăm aşa atunci n-au ce căuta acolo nici curvarii, nici vopsiţii şi machiaţii, nici malahieni şi nici un om care face păcate de bunăvoie. În cazul ăsta am ajunge să avem mai goale bisericile decât au catolicii :))))

  21. Postez mai jos cateva texte biblice “nou testamentare” si “vechi testamentare”, despre ceea ce spun Apostolii lui IIsus Hristos, despre pacatul homosexualitatii si al desfranarii, si despre cat de grav este el inaintea lui Dumnezeu, si ce PEDEAPSA atrage el asupra omului si chiar unor CETATI INTREGI DE OAMENI:

    In Epistola catre Romani, in chiar primul capitol al acesteia, Sf. Ap. Pavel spune asa:

    “18. Căci mânia lui Dumnezeu se descoperă din cer peste toată fărădelegea şi peste toată nedreptatea oamenilor care ţin nedreptatea drept adevăr.
    19. Pentru că ceea ce se poate cunoaşte despre Dumnezeu este cunoscut de către ei; fiindcă Dumnezeu le-a arătat lor.
    20. Cele nevăzute ale Lui se văd de la facerea lumii, înţelegându-se din făpturi, adică veşnica Lui putere şi dumnezeire, aşa ca ei să fie fără cuvânt de apărare,
    21. Pentru că, cunoscând pe Dumnezeu, nu L-au slăvit ca pe Dumnezeu, nici nu I-au mulţumit, ci s-au rătăcit în gândurile lor şi inima lor cea nesocotită s-a întunecat.
    22. Zicând că sunt înţelepţi, au ajuns nebuni.
    23. Şi au schimbat slava lui Dumnezeu Celui nestricăcios cu asemănarea chipului omului celui stricăcios şi al păsărilor şi al celor cu patru picioare şi al târâtoarelor.
    24. De aceea Dumnezeu i-a dat necurăţiei, după poftele inimilor lor, ca să-şi pângărească trupurile lor între ei,
    25. Ca unii care au schimbat adevărul lui Dumnezeu în minciună şi s-au închinat şi au slujit făpturii, în locul Făcătorului, Care este binecuvântat în veci, amin!
    26. Pentru aceea, Dumnezeu i-a dat unor patimi de ocară, căci şi femeile lor au schimbat fireasca rânduială cu cea împotriva firii;
    27. Asemenea şi bărbaţii lăsând rânduiala cea după fire a părţii femeieşti, s-au aprins în pofta lor unii pentru alţii, bărbaţi cu bărbaţi, săvârşind ruşinea şi luând cu ei răsplata cuvenită rătăcirii lor.
    28. Şi precum n-au încercat să aibă pe Dumnezeu în cunoştinţă, aşa şi Dumnezeu i-a lăsat la mintea lor fără judecată, să facă cele ce nu se cuvine.
    29. Plini fiind de toată nedreptatea, de desfrânare, de viclenie, de lăcomie, de răutate; plini de pizmă, de ucidere, de ceartă, de înşelăciune, de purtări rele, bârfitori,
    30. Grăitori de rău, urâtori de Dumnezeu, ocărâtori, semeţi, trufaşi, lăudăroşi, născocitori de rele, nesupuşi părinţilor,
    31. Neînţelepţi, călcători de cuvânt, fără dragoste, fără milă;
    32. Aceştia, deşi au cunoscut dreapta orânduire a lui Dumnezeu, că cei ce fac unele ca acestea sunt vrednici de moarte, nu numai că fac ei acestea, ci le şi încuviinţează celor care le fac.”

    In Epistola catre Galateni, Sf. Ap. Pavel spune:

    “16. Zic dar: În Duhul să umblaţi şi să nu împliniţi pofta trupului.
    17. Căci trupul pofteşte împotriva duhului, iar duhul împotriva trupului; căci acestea se împotrivesc unul altuia, ca să nu faceţi cele ce aţi voi.
    18. Iar de vă purtaţi în Duhul nu sunteţi sub Lege.
    19. Iar faptele trupului sunt cunoscute, şi ele sunt: adulter, desfrânare, necurăţie, destrăbălare,
    20. Închinare la idoli, fermecătorie, vrajbe, certuri, zavistii, mânii, gâlcevi, dezbinări, eresuri,
    21. Pizmuiri, ucideri, beţii, chefuri şi cele asemenea acestora, pe care vi le spun dinainte, precum dinainte v-am şi spus, că cei ce fac unele ca acestea nu vor moşteni împărăţia lui Dumnezeu.” (cf. Ep. catre Galateni. cap.5, vers.16-21),

    In Cartea Faptele Apostolilor, TOTI APOSTOLII Domnului IISUS Hristos, care s-au adunat in primul SINOD APOSTOLIC la Ierusalim, in anul 50, dupa Hristos, au cazut de acord ca “crestinilor” care proveneau din alte popoare decat cel al lui Israel, sa li se scrie o SCRISOARE, in care sa li se spuna si arate cum trebuie sa traisca “cel putin minimal” NOUA VIATA CRESTINA in Iisus Hristos. Iata mai jos textul din “Cartea Faptele Apostolilor” care aminteste despre aceasta “scrisoare” adresata de catre Sfintii Apostoli crestinilor proveniti dintre NEAMURI:

    “22. Atunci apostolii şi preoţii, cu toată Biserica, au hotărât să aleagă bărbaţi dintre ei şi să-i trimită la Antiohia, cu Pavel şi cu Barnaba: pe Iuda cel numit Barsaba, şi pe Sila, bărbaţi cu vază între fraţi.
    23. Scriind prin mâinile lor acestea: Apostolii şi preoţii şi fraţii, fraţilor dintre neamuri, care sunt în Antiohia şi în Siria şi în Cilicia, salutare!
    24. Deoarece am auzit că unii dintre noi, fără să fi avut porunca noastră, venind, v-au tulburat cu vorbele lor şi au răvăşit sufletele voastre, zicând că trebuie să vă tăiaţi împrejur şi să păziţi legea,
    25. Noi am hotărât, adunaţi într-un gând, ca să trimitem la voi bărbaţi aleşi, împreună cu iubiţii noştri Barnaba şi Pavel,
    26. Oameni care şi-au pus sufletele lor pentru numele Domnului nostru Iisus Hristos.
    27. Drept aceea, am trimis pe Iuda şi pe Sila, care vă vor vesti şi ei, cu cuvântul, aceleaşi lucruri.
    28. Pentru că, părutu-s-a Duhului Sfânt şi nouă, să nu vi se pună nici o greutate în plus în afară de cele ce sunt necesare:
    29. Să vă feriţi de cele jertfite idolilor şi de sânge şi de (animale) sugrumate şi de desfrâu, de care păzindu-vă, bine veţi face. Fiţi sănătoşi!
    30. Deci cei trimişi au coborât la Antiohia şi, adunând mulţimea, au predat scrisoarea.
    31. Şi citind-o s-au bucurat pentru mângâiere.”

    Facem precizarea ca prin cuvantul “desfranare” in vremea antica nu se intelegea numai “curvie” si “preacurvie” pe care o savarseau barbatii si femeile necasatoriti sau adulterini, ci se intelegea si pacatul “desfranarii” care se facea intre persoane de acelasi sex, pacat pentru care unii locuitori ai spatiului mediteranean, ajunsesera “celebri” si “cunoscuti” in toata lumea antica greco-romana, precum erau locuitorii insulei LESBOS, iar mai inainte de ei, tot “celebri”, ajunsesera in antichitatea timpurie, si tot pentru practicarea PE SCARA LARGA a acestui pacat al “homosexualitatii” (masculine si feminine) si locuitorii cetatilor SODOMA si GOMORA, care au fost distruse si arse cu FOC CAZUT DIN CER, trimis de Insusi Dumnezeu!

    In Vechiul Testament, in Cartea Facerii, Sfanta Scriptura ne spune asa:

    In capitolul al 18-lea:

    “20. Zis-a deci Domnul: “Strigarea Sodomei şi a Gomorei e mare şi păcatul lor cumplit de greu.
    21. Pogorî-Mă-voi deci să văd dacă faptele lor sunt cu adevărat aşa cum s-a suit până la Mine strigarea împotriva lor, iar de nu, să ştiu.
    22. De acolo doi din Oamenii aceia, plecând, S-au îndreptat spre Sodoma, în vreme ce Avraam stătea încă înaintea Domnului”. (cf. FACEREA. cap.18, vers.20-22),

    Iar in capitolul al 19-lea, ni se relateaza:

    “1. Cei doi Îngeri au ajuns la Sodoma seara, iar Lot şedea la poarta Sodomei. Şi văzându-I, Lot s-a sculat înaintea Lor şi s-a plecat cu faţa până la pământ
    2. Şi a zis: “Stăpânii mei, abateţi-vă pe la casa slugii Voastre, ca să rămâneţi acolo; spălaţi-Vă picioarele, iar dimineaţă, sculându-Vă, Vă veţi duce în drumul Vostru”. Ei însă au zis: “Nu, ci vom rămâne în uliţă”.
    3. Iar el I-a rugat stăruitor şi S-au abătut la el şi au intrat în casa lui. Atunci el Le-a gătit mâncare, Le-a copt azime şi au mâncat.
    4. Dar mai înainte de a Se culca Ei, sodomenii, locuitorii cetăţii Sodoma, tot poporul din toate marginile; de la tânăr până la bătrân, au înconjurat casa,
    5. Şi au chemat afară pe Lot şi au zis către el: “Unde sunt Oamenii, Care au intrat să mâie la tine? Scoate-I ca să-I cunoaştem!”
    6. Şi a ieşit Lot la ei dinaintea uşii şi, închizând uşa după dânsul,
    7. A zis către ei: “Nu, fraţii mei, să nu faceţi nici un rău.
    8. Am eu două fete, care n-au cunoscut încă bărbat; mai degrabă vi le scot pe acelea, să faceţi cu ele ce veţi vrea, numai Oamenilor acelora să nu le faceţi nimic, de vreme ce au intrat Ei sub acoperişul casei mele!”
    9. Iar ei au zis către el: “Pleacă de aici! Eşti un venetic şi acum faci pe judecătorul? Mai rău decât Acelora iţi vom face!” Şi repezindu-se spre Lot, se apropiară să spargă uşa.
    10. Atunci Oamenii aceia, care găzduiau în casa lui Lot, întinzându-Şi mâinile, au tras pe Lot în casă la Ei şi au încuiat uşa;
    11. Iar pe oamenii, care erau la uşa casei, i-au lovit cu orbire de la mic până la mare, încât în zadar se chinuiau să găsească uşa.
    12. Apoi au zis cei doi Oameni către Lot: “Ai tu pe cineva din ai tăi aici? De ai fii, sau fiice, sau gineri, sau pe oricine altul în cetate, scoate-i din locul acesta,
    13. Că Noi avem să pierdem locul acesta, pentru că strigarea împotriva lor s-a suit înaintea Domnului şi Domnul Ne-a trimis să-l pierdem”.
    14. Atunci a ieşit Lot şi a grăit cu ginerii săi, care luaseră pe fetele lui, şi le-a zis: “Sculaţi-vă şi ieşiţi din locul acesta, că va să piardă Domnul cetatea”. Ginerilor însă li s-a părut că el glumeşte.
    15. Iar în revărsatul zorilor grăbeau îngerii pe Lot, zicând: “Scoală, ia-ţi femeia şi pe cele două fete ale tale, pe care le ai, şi ieşi, ca să nu pieri şi tu pentru nedreptăţile cetăţii!”
    16. Dar fiindcă el zăbovea, îngerii, din mila Domnului către el, l-au apucat de mână pe el şi pe femeia lui şi pe cele două fete ale lui
    17. Şi, scoţându-l afară, unul din Ei a zis: “Mântuieşte-ţi sufletul tău! Să nu te uiţi înapoi, nici să te opreşti în câmp, ci fugi în munte, ca să nu pieri cu ei!
    18. Iar Lot a zis către Dânşii: “Nu, Stăpâne!
    19. Iată sluga Ta a aflat bunăvoinţă înaintea Ta şi Tu ai făcut milă mare cu mine, mântuindu-mi viaţa; dar nu voi putea să fug până în munte, ca să nu mă ajungă primejdia şi să nu mor.
    20. Iată cetatea aceasta este mai aproape; să fug acolo şi să mă izbăvesc. Ea e mică şi-mi voi scăpa acolo viaţa prin Tine!”
    21. Şi i-a zis îngerul: “Iată, îţi cinstesc faţa şi-ţi împlinesc acest cuvânt, să nu pierd cetatea despre care grăieşti.
    22. Grăbeşte dar şi fugi acolo; că nu pot să fac nimic până nu vei ajunge tu acolo!” De aceea s-a şi numit cetatea aceea Ţoar.
    23. Când s-a ridicat soarele deasupra pământului, a intrat Lot în Ţoar.
    24. Atunci Domnul a slobozit peste Sodoma şi Gomora ploaie de pucioasă şi foc din cer de la Domnul
    25. Şi a stricat cetăţile acestea, toate împrejurimile lor, pe toţi locuitorii cetăţilor şi toate plantele ţinutului aceluia.
    26. Femeia lui Lot însă s-a uitat înapoi şi s-a prefăcut în stâlp de sare.
    27. Iar Avraam s-a sculat dis-de-dimineaţă şi s-a dus la locul unde stătuse înaintea Domnului
    28. Şi, căutând spre Sodoma şi Gomora şi spre toate împrejurimile lor, a văzut ridicându-se de la pământ fumegare, ca fumul dintr-un cuptor.” (cf. FACEREA, cap.19, vers.1-28)

    Prin textele biblice pe care le-am postat pana acum, am vrut sa scot in evidenta CAT DE GRAV ESTE ACEST PACAT inaintea lui Dumnezeu, si CAT DE MULT IL URASTE Dumnezeu…!

    In postarile urmatoare, tot pe baza a ceea ce spune Sf. Scriptura, atat a Noului Testament, cat si a Vechiului Testament, o sa aratam CUM NI SE RECOMANDA si prescrie noua Crestinilor, de catre Apostolii si Proorocii lui Dumnezeu, ca sa ne purtam fata de oamenii care savarsesc acest pacat, pe care Dumnezeu il uraste cu atata Manie Sfanta!

    Dumnezeu sa aiba mila de noi toti!

  22. Cred ca am omis niste texte LA FEL DE IMPORTANTE ca si cele postate mai sus, care infiereaza si ele la fel de clar si de puternic acest pacat al homosexualitatii si al desfranarii in general, si pe care texte este bine sa le citeasca si cunoasca si sa mediteze asupra lor, cati mai multi cititori.
    Dupa ce o sa aratam si aceste texte pe care le-am omis sa le postam in comentariul precedent, o sa revenim si insistam in mod deosebit asupra ATITUDINII CORECTE si a RAPORTARII CORECTE pe care trebuie sa o avem noi crestinii ortodocsi fata de acest pacat al “homosexualitatii” si fata de cei care il practica in societate, atat in ascuns si in privat, cat mai ales in locuri publice…

    Asdara, iata alte texte BIBLICE importante, care condamna si infiereaza pacatul desfranarii si prin extensie de interpretarea si pacatul (si mai ales pe acesta) al homosexualitatii:

    In Epistola adresata de Sf. Ap. Pavel crestinilor din Efes, Sf. Ap. Pavel le scrie efesenilor, in cap.5 al acestei epistole, asa:

    “1 Fiţi dar următori ai lui Dumnezeu, ca nişte fii iubiţi,
    2. Şi umblaţi întru iubire, precum şi Hristos ne-a iubit pe noi şi S-a dat pe Sine pentru noi, prinos şi jertfă lui Dumnezeu, întru miros cu bună mireasmă.
    3. Iar desfrâu şi orice necurăţie şi lăcomie de avere nici să se pomenească între voi, cum se cuvine sfinţilor;
    4. Nici vorbe de ruşine, nici vorbe nebuneşti, nici glume care nu se cuvin, ci mai degrabă mulţumire.
    5. Căci aceasta s-o ştiţi bine, că nici un desfrânat, sau necurat, sau lacom de avere, care este un închinător la idoli, nu are moştenire în împărăţia lui Hristos şi a lui Dumnezeu.
    6. Nimeni să nu vă amăgească cu cuvinte deşarte, căci pentru acestea vine mânia lui Dumnezeu peste fiii neascultării.
    7. Deci să nu vă faceţi părtaşi cu ei.
    8. Altădată eraţi întuneric, iar acum sunteţi lumină întru Domnul; umblaţi ca fii ai luminii!
    9. Pentru că roada luminii e în orice bunătate, dreptate şi adevăr.
    10. Încercând ce este bineplăcut Domnului.”

    Intr-o alta Epistola adresata de data asta crestinilor din Corint, acelasi Sf. Ap.Pavel le scrie si acestora:

    “12. Toate îmi sunt îngăduite, dar nu toate îmi sunt de folos. Toate îmi sunt îngăduite, dar nu mă voi lăsa biruit de ceva.
    13. Bucatele sunt pentru pântece şi pântecele pentru bucate şi Dumnezeu va nimici şi pe unul şi pe celelalte. Trupul însă nu e pentru desfrânare, ci pentru Domnul, şi Domnul este pentru trup.
    14. Iar Dumnezeu, Care a înviat pe Domnul, ne va învia şi pe noi prin puterea Sa.
    15. Au nu ştiţi că trupurile voastre sunt mădularele lui Hristos? Luând deci mădularele lui Hristos le voi face mădularele unei desfrânate? Nicidecum!
    16. Sau nu ştiţi că cel ce se alipeşte de desfrânate este un singur trup cu ea? “Căci vor fi – zice Scriptura – cei doi un singur trup”.
    17. Iar cel ce se alipeşte de Domnul este un duh cu El.
    18. Fugiţi de desfrânare! Orice păcat pe care-l va săvârşi omul este în afară de trup. Cine se dedă însă desfrânării păcătuieşte în însuşi trupul său.
    19. Sau nu ştiţi că trupul vostru este templu al Duhului Sfânt care este în voi, pe care-L aveţi de la Dumnezeu şi că voi nu sunteţi ai voştri?
    20. Căci aţi fost cumpăraţi cu preţ! Slăviţi, dar, pe Dumnezeu în trupul vostru şi în duhul vostru, care sunt ale lui Dumnezeu.” (cf. 1 Corinteni, cap.6, vers.12-20).

    Un alt Apostol, SF. IOAN AP. si Evanghelistul le scrie si el crestinilor carora le propovaduise si pe care ii incorporase in Trupul Mistic al Bisericii lui Hristos, asa:

    “3. Şi oricine şi-a pus în El nădejdea, acesta se curăţeşte pe sine, aşa cum Acela curat este.
    4. Oricine făptuieşte păcatul săvârşeşte şi nelegiuirea, şi păcatul este nelegiuirea.
    5. Şi voi ştiţi că El S-a arătat ca să ridice păcatele şi păcat întru El nu este.
    6. Oricine rămâne întru El nu păcătuieşte; oricine păcătuieşte nu L-a văzut nici nu L-a cunoscut.
    7. Copii, nimeni să nu vă amăgească. Cel ce săvârşeşte dreptatea este drept, precum Acela drept este.
    8. Cine săvârşeşte păcatul este de la diavolul, pentru că de la început diavolul păcătuieşte. Pentru aceasta S-a arătat Fiul lui Dumnezeu, ca să strice lucrurile diavolului.
    9. Oricine este născut din Dumnezeu nu săvârşeşte păcat, pentru că sămânţa lui Dumnezeu rămâne în acesta; şi nu poate să păcătuiască, fiindcă este născut din Dumnezeu.
    10. Prin aceasta cunoaştem pe fiii lui Dumnezeu şi pe fiii diavolului; oricine nu face dreptate nu este din Dumnezeu…” (cf. 1 Ioan, cap.3, vers. 3-10).

    In CARTEA APOCALIPSEI, Hristos – Domnul, ne instiinteaza si avertizeaza prin gura si penita tot a Sf.Ioan Apostolul si Evanghlistul Sau, ca oamenii care fac pacate si desfranare si varajitorii si daca nu se pocaiesc si curata de aceastea VOR RAMANE AFARA DE IMPARATIA LUI DUMNEZEU, care in curand va sa vina si sa se intaureze pe pamant (asa cum marturism in Crez), iar PEDEAPSA unor asftle de pacatosi nepocaiti si neconvertiti si necuratiti prin Pocainta si Penitenta este ARDEREA ETENA in IEZERUL DE FOC AL IADULUI.

    Iata textele din Cartea Apocalipsei, care vorbesc despre acestea:

    “15. Afară câinii şi vrăjitorii şi desfrânaţii şi ucigaşii şi închinătorii de idoli şi toţi cei ce lucrează şi iubesc minciuna.” (cf. Apocalipsa, cap.22, vers.15)!

    “Iar partea celor fricoşi şi necredincioşi şi spurcaţi şi ucigaşi şi desfrânaţi şi fermecători şi închinători de idoli şi a tuturor celor mincinoşi este în iezerul care arde, cu foc şi cu pucioasă, care este moartea a doua.” (cf. Apocalipsa, cap.21, vers.8)

    Insa unul dintre CELE MAI CLARE si mai limpezi texte biblice care vorbeste despre PEDEAPSA SODOMITILOR, pentru pacatul lor, este acesta:

    “9. Nu ştiţi, oare, că nedrepţii nu vor moşteni împărăţia lui Dumnezeu? Nu vă amăgiţi: Nici desfrânaţii, nici închinătorii la idoli, nici adulterii, nici malahienii, nici sodomiţii,
    10. Nici furii, nici lacomii, nici beţivii, nici batjocoritorii, nici răpitorii nu vor moşteni împărăţia lui Dumnezeu.” (cf. 1 Corinteni, cap.6, vers.9 si 10).

    Asadar iata cum va rasplati STAPANUL si LEGUITORUL UNIVERSULUI faptele celor care ii incalca si nesocotesc Vointa si Legile Sale…

    Dumnezeu sa aiba mila de noi toti…!

  23. @ Sorin Dan, m-ai cam provocat de ieri ca sa-ti dau o “replica” la finele tale “persiflari” si aprecieri negative pe care le-ai facut la comentariile mele anterioare, dar am amanat o asemenea replica…, insa dupa ce o sa postez si ceea ce am anuntat mai devreme despre atitudinea si aboradrea pe care NE-O RECOMANDA Apostolii lui Hristos ca sa o avem si afisam fata de homosexuali, o sa ma “ocup” si de matale…, caci am vazut ai o gandire NEDUHOVNICEASCA frate, si mai mult “rational-intelectualista”, necladita pe Invataturile Biblice si Patristice ale Sfintilor Parinti, si am observat ca incerci (impofida unor argumente de bun simt si deosebit de pertinente pe care ti le-a pus inainte si fratele admin…) sa “aperi” si “justifici” indirect, si camuflat de siret, un PACAT STRIGATOR LA CER, cu “argumente” mincinoase si viclene…, numai sa ai rabdare sa termin ceea ce am spus ca fac mai devreme…caci imi ia ceva timp sa caut prin Scriptura textele biblice care trebuiesc postate spre a putea fi citite de cititori (si de va fi nevoie…va trebui sa caut si prin niste carti patristice si cu deosebire in Scrierile Parintilor Apostolici, in Cartea DIDAHIA CELOR 12 APOSTOLI)…!

    Doamne ajuta!

  24. Cum spuneam si mai adineauri, nu putem fi tot timpul, toti, de acord pe toate subiectele. 🙂 Asadar, daca polemizam, sa o facem insa cu deferenta si respect pentru celalalt. Multumim!

  25. Cred ca este deosebit de NIMERIT si POTRIVIT si IMPORTANT ca cititorii si vizitatorii acestui site sa cunoasca si afle cum era considerata si privita CHIAR DE CATRE JURISTII romani si de catre LEGIUITORUL ROMAN, aceasta ANORMALITATE sexuala a pacatului homosexualitatii, IN NTRECUTUL FOARTE APROPIAT, pana cand a fost abrogat din Codul Penal Roman, articolul 200, care se referea la INCRIMINAREA INFRACTIUNII DE RELATII SEXUALE INTRE PERSOANELE DE ACELASI SEX.

    In trecutul nu prea indepartat homosexualitatea era INCRIMINATA si CONDAMNATA de catre Leguitorul Roman, in Codul Penal roman in art. 200, in felul urmator:

    Art. 200 (reproducem textul articolului care a fost ulterior abrogat):

    “Relatiile sexuale intre persoanele de acelasi sex, savarsite in public sau daca au produs scandal public, se pedepsesc cu inchisoare de la unu la 5 ani.
    Fapta majorului de a avea relatii sexuale cu un minor de acelasi sex se pedepseste cu inchisoare de la 2 la 7 ani si interzicerea unor drepturi.
    Relatiile sexuale cu o persoana de acelasi sex in imposibilitate de a se apara ori de a-si exprima vointa sau prin constrangere se pedepsesc cu inchisoare de la 3 la 10 ani si interzicerea unor drepturi.
    Daca fapta prevazuta in alin. 2 si 3 are ca urmare vatamarea grava a integritatii corporale sau a sanatatii, pedeapsa este inchisoare de la 5 la 15 ani si interzicerea unor drepturi, iar daca are ca urmare moartea ori sinuciderea victimei, pedeapsa este inchisoarea de la 15 la 25 de ani si interzicerea unor drepturi.
    Indemnarea sau ademenirea unei persoane in vederea practicarii de relatii sexuale intre persoanele de acelasi sex, precum si propaganda ori asocierea sau orice alte acte de prozelitism savarsite in acelasi scop, se pedepsesc cu inchisoare de la unu la 5 ani”.

    Mai jos postez cateva pagini bune dintr-un Curs Universitar de Drept Penal – Parte Speciala, din care am invatat si eu si alti studenti de la Facultatile de Drept din Romania, si care acum sunt practicieni ai Dreptului, in care curs de drept penal, este analizata si tratata si abordata si clarificata si explicata de un colectiv de Profesori Univeristari de Drept, tocmai “infractiunea” si “pacatul” homosexualitatii…

    Intr-un curs de drept penal care avea titlul “DREPT PENAL – PARTEA SPECIALA”, Editie Revazuta si Adaugita, cu dispozitiile legii Nr. 140/1996 pentru modificarea si completarea codului penal, aparut la Editura Europa Nova, Bucuresti – 1999, scris de Autorii: Gheorghe Nistoreanu, Alexandru Boroi, Ioan Molnar, Vsile Dobrinoiu, Ilie Pascu si Valerica Lazar, se gasea scris la pagnile 174-178, din acest curs universitar, urmatoarele:

    “Sectiunea a IV-a: RELATIILE SEXUALE INTRE PERSOANELE D ACELASI SEX” :

    1. Continutul legal

    Sub aceasta denumire sunt incriminate, in art. 200 C. pen., relatiile sexuale intre persoanele de acelasi sex, neavand relevanta daca acestea au loc intre barbati (acte de PEDERASTIE), sau intre femei (acte de LESBIANISM); homosexualitatea poate deci fi masculina ori feminina. Daca actele de pederastie se petrec intre un barbat si o femeie, ele sunt incriminate daca au fost savarsite in conditii care tulbura ordinea publica sau in public, ca acte de PERVERSIUNE SEXUALA (art.201. C. pen.) si nu in cadrul art.200 C. pen.
    Relatiile sexuale intre persoanele adulte de acelasi sex sunt incrimate numai daca au fost savarssite in public sau daca au produs un scandal public. Daca faptele se petrec intre un major si un minor ele capata UN CARACTER MAI GRAV, (in acest caz nu mai opereaza cerinta ca sa fie savarsite in public sau sa produca scandal public).
    De asemenea, sunt incriminate ca prezentand un caracter deosebit de grav relatiile sexuale cu o persoana de acelasi sex, aflata in imposibilitatea de a se apara ori de a-si exprima vointa, sau prin constrangere. Daca aceasta fapta a avut ca urmare vatamarea grava a integritatii corporale sau a sanatatii, sanctiunea este mai aspra, iar daca a avut ca urmare moartea ori sinuciderea victimei, gravitatea pedepsei este si mai mare.
    Ca modalitate distincta este incriminata in art. 200, alin. final, activitatea de prozelitism, adica INDEMNAREA sau ADEMENIREA unei persoane in vederea practicarii relatiilor homosexuale, precum si propaganda, asocierea sau orice alte acte de prozelitism savarsite in acelasi scop.

    2. Conditii preexistente

    A. Obiectul infractiunii.

    a) Obiectul juridic special il constituie relatiile sociale cu privire la viata sexuala care trebuie sa se desfasoare in mod liber, DAR FARA A SE VATAMA SENTIMENTUL DE PUDOARE SI ONOARE SEXUALA.
    In masura in care o persoana urmareste sa infaptuiasca actul sexual PE CAI ANORMALE, adica prin practicare de relatii sexuale NEFIRESTI in public sau in conditii care tulbura ordinea publica ori cu un minor sau prin contrangere, ori profitand de imposibilitatea de a se apara sau de a-si exprima vointa, precum si indemnrea sau ademenirea unei persoane in vederea practicarii de realtii sexuale intre persoane de acelasi sex, LEGEA PENALA TREBUIE SA INTERVINA, pentru a obliga pe cei care au asemenea NARAVURI, sa se abtina de la asemenea fapte, PROTEJANDU-SE ASTFEL BUNELE MORAVURI si CARACTERUL DECENT si INTIM AL VIETII SEXUALE.
    Pe langa obiectul juridic special, poate exista si un obiect juridic special adiacent constand in relatiile sociale referitoare la libertatea si inviolabilitatea persoanei, relatii LEZATE PRIN ACTELE DE HOMOSEXUALITATE, impuse unei alte persoane ori in cazul cand fapta se comite in modalitatea prevazuta in art.200 alin. ultim.

    b) OBIECTUL MATERIAL al infractiunii il constituie “corpul persoanei minore ori a celei constranse” la efectuarea relatiilor homosexuale.

    B. SUBIECTII INFRACTIUNII.

    Infractiunea presupune, obligatoriu cooperarea a doua persoane de acelasi sex. Deoarece fapta apare ca o infractiune bilaterala, ca pluralitate naturala de faptuitori, in ipoteza formei simple a infractiunii, ambii parteneri ai actului homosexual sunt subiecti activi in calitate de autori al acestuia.
    In parctica judiciara s-a admis, totusi si existenta coautoratului (cf. Trib. Jud. Timis, dec. pen. nr. 416/1983, in “Reportoriu de practica judiciara in materie penala, pe anii 1981-1985, op.cit., pag.253”).
    In modalitatea simpla nu exista, deci, un subiect pasiv al infractiunii, ci doar un “PARTICIPANT pasiv” al actului homosexual, deoarece ambii parteneri sunt subiecti activi ai infractiunii.
    Nu intereseaza rolul pe care il are fiecare subiect IN RAPORTUL SEXUAL CONTRA FIRII (activi sau pasivi), legea pedepsind “relatiile sexuale”, de acest fel, adica ambele persoane, care au luat parte la aceste relatii.
    SUBIECTUL PASIV exista doar in modalitatile AGRAVATE prevazute in art. 200, alin.2,3,4,5 C. pen. Acesta poate fi UN MINOR, ori o persoana de acelasi sex cu autorul, DAR CARE S-A AFLAT IN IMPOSIBILITATE DE A SE APARA, ori de a-si exprima vointa sau a fost CONSTRANSA sa aiba relatii sexuale de aceeasi natura ori INDEMNATA sau ADEMENITA in vederea practicarii relatiilor sexuale intre persoanele de acelasi sex.
    Nu exista cerinte speciale cu privire la locul si timpul savarsirii infractiunii.

    3. Continutul constitutiv

    A. Latura obiectiva.

    a) Elementul material al acestei infractiiuni consta in ACTE de homosexualitate intre barbati (PEDERASTIE) sau intre femei (LESBIANISM), daca s-au savarsit in public ori au produs scandal public.
    Legea INCRIMINEAZA asemenea relatii sexuale care presupun o satisfacere, PE CALE NEFIREASCA, a apetitului sexual, ca SUBSTITUTIVE ale raportului sexual. In formele agravata prevazute in art. 200, alin. 2 si 3 C. pen, actele de homosexualitate trebuie sa aiba loc ASUPRA UNUI MINOR, sau PRIN CONSTRANGERE ori PROFITAND DE IMPOSIBILITATEA VICTIMEI DE A SE APARA ori de a-si exprima vointa, fara a mai fi necesar ca acestea sa se comita in public sau in conditii care tulbura ordinea publica.
    In ipoteza incriminata in art. 200, alin.5, elementul material al infractiunii consta intr-o actiune de INDEMNARE sau DE ADEMENIRE la practica actelor sexuale ANORMALE, care nu reprezinta propriu-zis o instigare la infractiune, ci o activitate mai putin eficienta decat aceasta, deoarece nu implica determinarea autorului, neavand importanta pentru existenta infractiunii daca subiectul a receptionat sau nu indemnul sau ademenirea, sau in propaganda, asocierea, ori alte acte de prozelitism savarsite in scopul prarcticarii rlatiilor seaxuale intre persoanele de acelasi sex.
    b) In urma actiunii faptuitorului trebuie sa se produca “REZULTATUL descris in norma de incriminare”, adica relatia homosexuala sa fie savarsita in public sau sa produca scandal public, iar in cazul modalitatii prevazute in art. 200, alin.5 sa existe o actiune de prozelitism din partea autorului.
    c) Intre actiunea faptuitorului si rezultatul faptei trebuie sa existe O LEGATURA DE CAUZALITATE. Aceasta se verifica in raport cu producerea URMARILOR cerute de norma de incriminare.

    B. LATURA SUBIECTIVA

    Aceasta infractiune SE COMITE numai CU INTENTIA DIRECTA (cf. O.A Stoica, op.cit. p.130; A. Filipas, op.cit., p.79; Vintila Dongoroz s.a., op.cit. pag. 384). Rezultatul infractiunii fiind CERT si INEVITABIL, previziunea lui ca atare – ca sigur si de neinlaturat – nu lasa celor doi subiecti posibilitatea de a-l accepta ca o eventualitate, pentru a se pune problema intentiei indirecte. In modalitatea prevazuta in art. 200, alin. 4, C. pen, forma de vinovatie este intentia depasita.

    4. Forme. Modalitati. Sanctiuni.

    A. FORME. Infractiunea este susceptibila de forme imperfecte, insa actiunea DE PREGATIRE, desi este posibila, nu se pedepseste; se pedepseste numai tentativa.
    Consumarea infractiunii are loc cand se realizeaza actul sexual care implica un contact efectuat pentru a satisface dorinta sexuala in conditiile cerute de norma de incriminare.

    B. MODALITATI. In afara variantei simple incriminata in art 200, alin.1, legea reglementeaza TREI VARINATE AGRAVATE, si anume: cand fapta se savarseste ASUPRA UNUI MINOR, asupra UNEI PESOANE AFLATE IN IMPOSIBILITATEA DE A SE APARA ori de a-si exprima vointa, sau PRIN CONSTRANGERE. Celelalte modalitati agravate EXISTA daca fapta savarsita in conditiile circumstantiale agravante de mai sus, ARE CA URMARE vatamarea integritatii corporale sau a sanatatii ori moartea sau sinuciderea victimei.
    Este reglementata si o modalitate normativa agravata constand in INDEMNAREA sau ADEMENIREA unei persoane, propaganda, asocierea sau orice alte acte de prozelitism savarsite in scopul practicarii relatiilor sexuale intre persoane de acelasi sex.
    Prcatica judiciara a decis ca nu exista aceasta varianta daca inculpatul indeamna o persoana sa practice relatii sexuale cu altcineva de acelasi sex, si nu cu el insusi, deorece textul are in vedere numai aceasta din urma ipoteza (cf. Trib. jud. Timis, dec. pen. nr. 416/1983, in “Repertoriu de practica judicara in materie penala pe anii 1981-1985, op.cit., p. 253”). In literatura juridica s-a manifestat, insa, indoiala cu privire la temeinicia punctului de vedere sus-mentionat, exprimandu-se opinia ca astfel de actiuni ar putea viza si alti parteneri (cf. “Practica judiciara penala”, vol.III, p.94). Inclinam catre acest ultim punct de vedere, pentru ca, pe de-o parte, textul art.200 alin.5 C. pen., nu face discriminari, iar pe de-alta parte PERICOLUL SOCIAL AL FAPTEI, nu difera in raport cu partenerul cu care cel indemnat ar urma sa practice relatii sexuale.

    C. SANCTIUNI.
    Relatiile sexuale intre persoane de acelasi sex, savarsite in public, sau care au produs scandal public, se pedepsesc cu inchisoare de la unu la 5 ani.
    In modalitatea agravata prevazuta in art. 200, alin. 2 C. pen., pedeapsa este inchisoarea de la 2 la 7 ani, iar in cea descrisa in ar. 200, alin.3, C.pen., pedeapsa este inchisoarea de la 3 la 10 ani.
    Daca fapta incriminata in art. 200 alin. 2 si 3 ARE CA URMARE VATAMAREA GRAVA A INTEGRITATII sau SANATATII, pedeapsa este inchisoarea de la 5 la 15 ani, iar DACA ARE CA URMARE MOARTEA sau SINUCIDEREA VICTIMEI, pedeapsa este inchisoarea de la 15 la 25 de ani.
    Modalitatea “atenuata”, prevazuta de Art. 200, alin.5 C. pen. se pedepseste cu inchisoare de la 1 la 5 ani.
    In cazul tuturor modalitatilor agravate este prevazuta si pedeapsa complimentara a interzicerii unor drepturi.

    (nota noastra…asa cum am mai spus ARTICOLUL 200 din Codul Penal ESTE DEJA ABROGAT…noi aratand in aceasta postare doar cum ERA VAZUTA si PERCEPUTA si CATALOGATA infractiunea de “relatii sexuale intre persoeanele de acelasi sex, intr-un trecut NU PREA INDEPARTAT, aceast “articol 200″ din Codul Penal, fiind abrogat daca nu ma insel in anul 2001, in timpul guvernarii lui Adrian Nastase”).

    Dumnezeu sa aiba mila de noi toti!

  26. Îmi cer iertare că mă amestec şi eu în discuţie, însă voi puncta doar câteva lucruri, pe care cred că este important să le avem în vedere, în calitate de mădulare ale Trupului lui Hristos, care este Biserica (Ortodoxă).

    În primul rând, Biserica Catolică (ca instituţie) nu este o biserică, ci o erezie, aflată în afara Harului lui Dumnezeu şi a Sf. Duh. (Şi pe acest site se găsesc multe scrieri ale Sfinţilor Părinţi contemporani, ce afirmă acest lucru. Ca să nu amintesc şi de “sfinţirea” apei cu conservant sau de nepogorârea Sfintei Lumini peste missa catolică!)

    Sunt convins că există şi catolici de bună credinţă, dintre care unii, având o mare râvnă pentru Adevăr, se întorc la Biserica cea adevărată, Ortodoxia.
    Însă, la nivel înalt, catolicismul = umanism.
    La ei, din câte ştiu, un credincios se poate împărtăşi de mai multe ori într-o zi (?), iar spovedania este foarte subţire (destule lucruri considerate de noi păcate, la ei sunt în regulă).
    În acest context, poate fi considerată “împărtăşanie”, mâncarea azimii?…

    Homosexualitatea este un păcat foarte grav, şi ştim asta şi datorită cunoscutei distrugeri a cetăţii Sodoma. Însă, Dumnezeu, la fel cum ne iubeşte şi pe noi, păcătoşii, îi iubeşte şi pe restul păcătoşilor, inclusiv pe aceşti oameni. Noi nu îi cunoaştem, nu ştim ce traume au avut ei în copilăria sau ce om, mânat de diavol, i-a batjocorit în copilărie. Nu ştim ce este în sufletul lor. De aceea, judecata noastră asupra lor va fi una strâmbă din start, Dumnezeu fiind singurul care îi poate judeca drept.
    Sodomia este un păcat mare, împotriva firii, însă ştim că păcatele împotriva Sf. Duh sunt chiar mai mari. Un bun exemplu este cel în care “sfântul” papă Ioan Paul II s-a rugat într-o biserică împreună cu păgâni, reprezentanţi ai mai multor religii.

    Aşa că, având în vedere acestea, e drept, este un sacrilegiu ceea ce se face acolo, în acea biserică (permiterea împărătăşirii sodomiţilor). Dar este totodată şi ceva firesc: odată ce deschizi uşa diavolului (prin erezie) şi Îl alungi pe Hristos, vor intra hoarde şi hoarde de draci până când vor face acea biserică (eretică) slujnică devotată lor. Şi Dumnezeu, pentru necredinţa şi secularismul oamenilor, permite acest lucru.

    În încheiere, mai punctez câteva lucruri: sodomiţii sunt nişte bieţi oameni, aflaţi în înşelare, care prin ceea ce fac au devenit inferiori şi maimuţelor. ÎNSĂ în umbră, departe de portavocile propagandistice din TV şi presă, sunt oameni care pompează bani mulţi pentru a-şi atinge scopurile malefice. De aceea aceşti jalnici maimuţoi participă la “marşuri pt diversitate” şi sunt prezentaţi mereu într-o lumină pozitivă: pentru că au o enormă susţinere. Fără aceasta, nici nu ar fi îndrăznit să declare vreodată şi să să fălească cu boala lor. Însă, fiind susţinuţi, sunt transformaţi în “eroi” ai diversităţii şi îşi permit să-i numească “homofobi” pe cei care spun lucrurilor pe nume.

    Domnul să ne ajute şi să ne lumineze pe toţi!

  27. @ Vasile C.:

    Suntem de acord in intregime, ai nuantat foarte bine problema.

  28. Eu cred ca nu ar trebui sa spunem”lacasuri sfinte” constructiilor catolice care se vor numite “biserici”.Apoi nu vad de ce ar intra in ele niste oameni spurcati,caci nu reprezinta sfintenie.Apoi daca acel ea (catolicismul,anglicanii…etc)sunt erezii,cum putem numi sfinte taine vinul lor?Nu fac nici un pacat,care sa se adreseze direct Trupului Lui Hristos.Aceea este doar o parodie,nu este impartasanie,pot deci,sa bea cu litri,nu impieteaza cu nimic sfintenia.Privitor la faptul ca tot felul de oameni mai curati sau mai putin curati intra in Biserica Adevarata a Lui Hristos,un sfant parinte spunea:”daca intra un caine in biserica,nici cainele nu se sfinteste si nici biserica nu se spurca.”Sa nu uitam ca “portile iadului nu o vor birui pre Dansa”Amin.

  29. ”.Apoi nu vad de ce nu ar intra in ele niste oameni spurcati,caci nu reprezinta ……… Apoi daca acelea (catolicismul,anglicanii…etc)sunt erezii,cum putem numi sfinte taine vinul lor?
    iertati-ma!de fapt asa am vrut sa scriu.. graba strica treaba.Iertati-ma!

  30. Pingback: Razboi întru Cuvânt » HOMOSEXUALITATEA, IMPUSA STATELOR MEMBRE UE SUB PRETEXTUL ANTI-DISCRIMINARII/ Guvernul pro-european al Republicii Moldova vrea sa adopte legislatie anti-familie/ PROLIFERAREA CONCUBINAJULUI, EURO-MAMA SI CAZURI GRAVE DE SCLAV
  31. Pingback: Premierul ..."conservator" (!) al Marii Britanii, David Cameron, ameninta cu BOICOTUL tarile care NU ACCEPTA HOMOSEXUALITATEA!
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare