Premierul …”conservator” (!) al Marii Britanii, David Cameron, ameninta cu BOICOTUL tarile care NU ACCEPTA HOMOSEXUALITATEA!

31-10-2011 1 minut Sublinieri


La o întâlnire din Australia, cu alţi lideri politici, s-a discutat problema ţărilor în care drepturile omului nu sunt respectate, mai ales în ceea ce priveşte minorităţile sexuale. David Cameron, premierul Marii Britanii, a declarat că ţările care nu acceptă homosexualii ar putea să piardă ajutorul ţării lui, scrie Guardian. La o întâlnire din Australia, cu liderii Commonwealth, s-a discutat problema ţărilor în care drepturile omului nu sunt respectate, mai ales în ceea ce priveşte minorităţile sexuale.

Potrivit lui Cameron, Stephen Harper, premierul Canadei, are o părere asemănătoare. Statele care nu acceptă homosexualitatea ar putea fi ameninţate cu boicotul.

“Mă tem, însă, că ţările nu se pot schimba peste noapte”, a mai spus premierul britanic. Marea Britanie este una din ţările care oferă cel mai mult ajutor lumii. Vrem să vedem ca ţările care îl primesc să adere la respectarea drepturilor omului. Este una din condiţiile care determină ajutorul nostru”, a explicat acesta. Cameron a vorbit cu o serie de lideri politici din ţările africane, în această privinţă.

NOTA:

Orientarea actualului guvern din Marea Britanie zis, din motive necunoscute, “conservator”, fata de homosexualitate, a mai fost punctata pe site, de pilda aici: Razboiul impotriva familiei crestine escaladeaza noi trepte

David Cameron sustine intr-atat de inversunat drepturile homosexualilor incat preseaza inclusiv “biserica” anglicana in a face compromisuri si mai mari decat a facut (daca se poate inchipui asa ceva) in aceasta privinta:

(…) Si ajutorul politic de care se bucura miscarile este apreciabil – spre exemplu, in Marea Britanie, agenda pro-gay beneficiaza chiar de sprijinul liderului Partidului… Conservator (David Cameron), care a inceput sa aiba revelatii “mistice” despre Iisus, cerand, pe un ton categoric, ca Biserica Anglicana sa imbratiseze deplin comandamentele noii teologii adaptate pentru homosexuali. Argumentul sau este: “Daca Domnul nostru Iisus Hristos ar fi fost in preajma, astazi, ar fi sprijnit o agenda agresiva asupra egalitatii si drepturilor egale (referitor la drepturile min. sexuale -n.n.), si nu ar fi judecat oamenii dupa sexualitatea lor(citat in revista pro-gay Attitude). Comentatorul conservator britanic Gerald Warner, ironizand pretentia de a “talcui” Evanghelia de catre un lider politic, rastalmacind pana si cele mai elementare sensuri ale sale, a pus in evidenta faptul ca

“daca asa a fost, atunci de ce Domnul nostru Iisus Hristos, cand chiar a fost prin preajma, nu a sprijinit aceasta agenda? De ce, de exemplu, nu a spus femeii prinsa in adulter sa nu mai pacatuiasca, in loc sa asume o viziune relaxata asupra relatiilor trupesti dintre oameni? Daca discutia ar fi fost despre armele nucleare, ar putea fi spus, in mod plauzibil, ca Hristos nu a invatat contemporanii Sai despre ceva ce nu puteau sa conceapa; dar cu certitudine existau in sec. 1, in Iudeea, anumiti indivizi de o anumita orientare, vamesi si pacatosi care nu erau ca alti vamesi si pacatosi, – daca intelegeti ce vreau sa spun – si nu a sprijinit si nici nu a luptat pentru aceasta conduita, care era puternic condamnata de legea Iudaica.”

Iata, asadar, ca nu e nevoie de mari cunostinte teologice pentru a vedea ceea ce e evident. Dar, mai ales, pentru a intelege ca problema miscarilor pro-homosexuale nu tine de societatea civila, nici de comunitate, nu tine de toleranta sau drepturi, ci tine de o agenda agresiva politica. Fata de aceasta agenda, nu poti sa ai niciun fel de intelegere si nu poate fi facut niciun fel de compromis.


 


Categorii

1. DIVERSE, Cultura desfraului, Opinii, analize, Razboiul impotriva familiei / vietii/ copiilor

Etichete (taguri)

, , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

10 Commentarii la “Premierul …”conservator” (!) al Marii Britanii, David Cameron, ameninta cu BOICOTUL tarile care NU ACCEPTA HOMOSEXUALITATEA!

  1. Poza e trucata?

  2. Daca te uiti cu atentie deasupra parului lui Cameron, se vede ca poza e trucata. Pe langa aceasta, corpul aceluiasi Cameron pare a fi oarecum disproportionat

  3. Da, ne cerem iertare, ne asumam greseala. Am inlocuit fotografia.

  4. FOTOGRAFIA ESTE TRUCATA?VEDETI CUM GANDIM…NIMIC DESPRE SUBIECTUL TRATAT DE FRATII DE LA RIC….NE MIRAM CA ACCEPTAM TOATE PORCARIILE?
    Este o mare primejdie, ceea ce sodomistii astia ne fac,in general …au din ce in ce mai mult tupeu, cu POLITICA CORECTA….si sigur , si cei cu musca pe caciula imbracati in haine, care ar trebui sa STRIGE IMPOTRIVA AVORTURILOR SI SODOMIEI SI A TUTUROR SCARBELOR PE CARE LE VEDEM , LE SIMTIM, LE AVEM IN JURUL COPIILOR NOSTRI.SA AIBA DUMNEZEU MILA DE NOI, SI SA NE RUGAM SA NE TRIMITA SLUJITORI VREDNICI(SA NE RUGAM , SA NE DORIM SA NASTEM COPII PLACUTI LUI DUMNEZEU)

  5. Pingback: SUA va promova DREPTURILE HOMOSEXUALILOR in politica sa externa, declansand o STRATEGIE GLOBALA DE PROMOVARE AGRESIVA a acestora
  6. Pingback: Patriarhul Kirill NU MAI VREA REVOLUTII IN RUSIA/ Religia, pusa la zid in China/ MODA ANTI-CRESTINA IN Uniunea Europeana (stiri religioase)
  7. Pingback: Guvernul ”conservator” al Marii Britanii combate DREPTUL angajatilor de a purta CRUCIULITA LA GAT - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
  8. Pingback: DESPRE HOMOSEXUALITATE CA PACAT SI BOALA cu Parintele Pantelimon Șușnea si Staretul Iustin Miron de la Oașa -
  9. Pingback: Impunerea casatoriilor homosexuale: “un pas catre STATUL FASCIST AL INTOLERANTEI” | Cuvântul Ortodox
  10. Pingback: Un text de acuta actualitate: Toleranta şi “corectitudinea politica”: NOUA MILITIE A GANDIRII (“SPIRITUALA”) SI NOUA REEDUCARE TOTALITARA ANTICRESTINA. Directivele staliniste se aplica la litera astazi. Se intorc anii `50? | Cuvâ
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare