Obama continua in forta politica pro-gay: numeste un homosexual ca sef de protocol la Casa Alba

26-02-2011 34 secunde Sublinieri

Preşedintele american, Barack Obama, l-a numit vineri, pentru prima dată, pe un bărbat în funcţia de şef de protocol al Casei Albe, Jeremy Bernard, care va fi, de asemenea, primul homosexual declarat care ocupă acest post. 

“Jeremy împărtăşeşte viziunea Casei Albe ca o casă a poporului, a declarat Obama într-un comunicat. Jeremy Bernard, originar din Texas (sud), este un susţinător vechi al lui Barack Obama. El a fost consilier special pe lângă ambasada americană la Paris şi este cunoscut pentru că a apărat drepturile homosexualilor.

Funcţia de şef de protocol al Casei Albe era dedicată până în prezent, în mod tradiţional, femeilor. Jeremy Bernard îi succede lui Julianna Smoot, care se va consacra de acum campaniei în vederea realegerii lui Barack Obama la conducerea ţării, din 2012.

Smoot a fost succesoarea lui Desiree Rogers, care a demisionat la sfârşitul lui februarie 2010, la trei luni după ce un cuplu a reuşit să participe fără invitaţie la o cină oficială la Casa Albă.

Legaturi:


Categorii

1. DIVERSE

Etichete (taguri)

, , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

1 Commentariu la “Obama continua in forta politica pro-gay: numeste un homosexual ca sef de protocol la Casa Alba

  1. Pingback: Razboi întru Cuvânt » HOMOSEXUALITATEA, IMPUSA STATELOR MEMBRE UE SUB PRETEXTUL ANTI-DISCRIMINARII/ Guvernul pro-european al Republicii Moldova vrea sa adopte o legislatie anti-familie/ PROLIFERAREA CONCUBINAJULUI SI FLAGELUL TRAGIC AL SCLAVIEI SE
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare