Sindicatele ameninta cu proteste violente pe tema noului Cod al Muncii

26-02-2011 52 secunde Sublinieri

Preşedintele CNS “Cartel Alfa”, Bogdan Hossu, a declarat, vineri, că l-a anunţat pe premier că, pentru acţiunile de protest anunţate, o firmă din domeniul construcţiilor s-a oferit să sponsorizeze confederaţia cu trei tone de pietre de mărimea unor ouă XXL. Liderul sindical a anunţat că l-a informat pe premier că nemulţumirile sunt foarte mari, nu doar în rândul salariaţilor, ci şi al angajatorilor, potrivit Mediafax. El a precizat că o firmă de construcţii s-a oferit să sponsorizeze “Cartel Alfa” cu trei tone de pietre “de mărimea unui ou XXL”.

La finalul discuţiilor, ministrul Muncii, Ioan Botiş, a declarat că a avut o discuţie cu liderul “Cartel Alfa” pe acest subiect şi că este vorba de piatră cubică pentru zona Lipscani. Bogdan Hossu declara, în urmă cu o săptămână, că dacă premierul îşi asumă răspunderea pe proiectul de modificare a Codului Muncii, singura şansă pentru salariaţi este “să iasă în stradă cu pietre şi să arunce după ei”.

“Se pare că numai violenţa face legea în România. Orice cale de a încerca construcţia unui dialog social normal constatăm că nu are eficienţă. Se pare că numai protestele sau ieşirea lumii cu pietre şi bâte în stradă sunt singura formă care poate rezolva în România de astăzi, pentru că guvernanţii au rămas la mentalitatea feudală, neînţelegând că pacea socială înseamnă construcţia unui dialog social”, a spus atunci Hossu.

Legaturi:


Categorii

1. DIVERSE

Etichete (taguri)

, , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

1 Commentariu la “Sindicatele ameninta cu proteste violente pe tema noului Cod al Muncii

  1. Pingback: Razboi întru Cuvânt » ROMANIA – LOCUL 1 IN UE CA RISC DE REVOLTE SOCIALE, MULT PESTE GRECIA? SAU ASTA ESTE CEEA CE SE DORESTE PROVOCAT? Guvernul isi va asuma raspunderea pe Codul Muncii in varianta ‘sclavagista’ impusa de investi
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare