GARDURILE DIGITALE (video)

2-04-2011 10 secunde Sublinieri

O echipa de cercetatori din Norvegia a cautat sa obtina o imagine video a retelelor wireless dintr-un oras. Rezultatul a fost suita de … garduri digitale asa cum se pot observa in video-ul de sus. Garduri tot mai fine si mai invizibile care umplu vazduhul de unde si care se ridica, in acelasi timp, tot mai trainic si persistent, intre noi…

Via Singularity Hub.


Categorii

1. DIVERSE, Era Big Brother, Video

Etichete (taguri)

, , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

2 Commentarii la “GARDURILE DIGITALE (video)

  1. “De aceea femeia, socotind că rodul pomului este bun de mâncat şi plăcut ochilor la vedere şi vrednic de dorit, pentru că dă STIINTA, a luat din el şi a mâncat şi a dat bărbatului său şi a mâncat şi el.” (Geneza 3:6)

    Din ce in ce mai mult imi rasuna acest vers in minte, mai ales cand vad cum lumea tinde din ce in ce mai mult catre zeul stiintei, chiar in mod religios uneori. Intr-adevar am obtinut stiinta, dar multa si proasta.

  2. Pingback: RETELELE WIRELESS pot fi folosite pentru SPIONAJ TOTAL
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare