CONFERINTA MONDIALA A MASONILOR: programata in Romania, pentru anul 2014

19-05-2011 50 secunde Sublinieri

În perioada 12-15 mai, la Cartagena de Indes, Columbia, a avut loc a XI-a Conferinţă Mondială a Marilor Loji Masonice Regulare. Marea Lojă Naţională din România a fost reprezentată la cel mai înalt nivel, de Marele Maestru Radu Bălănescu şi de Marele Maestru din Trecut Eugen Ovidiu Chirovici, se arată într-un comunicat al Marii Loji Naţionale din România.

Marea Lojă Naţională din România şi Marea Lojă a Rusiei şi-au depus candidatura pentru organizarea  celei de-a XIII-a Reuniuni a Conferinţei Mondiale, care, potrivit regulilor în vigoare, urmează să aibă loc în Europa, în 2014. Sâmbătă, 14 mai 2011, participanţii la lucrări au desemnat prin vot Marea Lojă Naţională din România drept gazdă a evenimentului, care va avea loc la Bucureşti.

Desemnarea Marii Loji Naţionale din România este cel mai important succes al Masoneriei Universale Regulare din România, din 1993 şi până acum.  Menţionăm că lucrările Conferinţei Mondiale reprezintă, la un interval de 18 luni, cel mai important eveniment al Masoneriei Universale Regulare,  desfăşurându-se de fiecare dată pe alt continent.

Mai mult, în perioada noiembrie 2012-mai 2014, Marele Maestru al Marii Loji Naţionale din România, Radu Bălănescu, devine Preşedinte Executiv al Conferinţei Mondiale a Marilor Loji Masonice Regulare. Evenimentul atrage, pe lângă reprezentanţi ai Ordinului din peste 200 de ţări ale lumii, personalităţi ale societăţii civile, devenind un prilej de reafirmare a valorilor ţării gazdă.

„Menţionăm că, în Europa, reuniuni anterioare ale Conferinţei Mondiale a Marilor Loji Masonice Regulare au mai fost organizate în ultimele două decenii doar de Franţa şi Spania”, se mai arată în comunicat.


Categorii

1. DIVERSE, Masonerie, Noua ordine mondiala, guvern mondial (Pasi catre Antihrist?)

Etichete (taguri)

, ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

7 Commentarii la “CONFERINTA MONDIALA A MASONILOR: programata in Romania, pentru anul 2014

  1. Pingback: Razboi întru Cuvânt » VIDEO: MATERIAL PUBLICITAR PE SITEUL GANDUL DESPRE CLUBUL MASONIC ROTARY
  2. Deci se pare ca masonii nu are vrea sa “distruga” planeta pana in 2014, iar pe de alta spera ca vor trai si ei pana atunci, ca tot omul. In fine, comentez mai mult in gluma, ca in realitate e cam greu de luat in serios(100%) ce se aude la stiri. Dar, unde este confuzie, chiar daca prea putina, satana poate domina.

  3. Pingback: Razboi întru Cuvânt » MASONERIA ROMANA DA PREMII, intr-o ceremonie fastuoasa pazita de… forte de ordine publice
  4. Pingback: Razboi întru Cuvânt » 26 iunie – ZIUA DRAPELULUI NATIONAL. Tricolorul este (si) simbol masonic?
  5. Pingback: INTRUNIRE MASONICA LA BUCURESTI: instalarea Consiliului Suprem al Ritului Scotian Antic si Acceptat/ Panegirice ale "fratiorilor" Fl. Bichir si R. Theodorescu pentru fostul "venerabil" Marcel Schapiro
  6. Pana atunci va fi gata si Catedrala Mantuirii Neamului?
    Daca nu vreti ,nu publicati asta.Trebuie sa se implineasca pana la ultimul cuvant din Scriptura.Sa ne rugam si sa nu ne pierdem credinta .Asta conteaza cu adevarat.

  7. @ Nicoleta:

    Nu stim, pana atunci s-ar putea sa fie gata (inceput) si un razboi…

Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare