VIDEO: Mitropolitul Nectarie de Petra si Heronisos (Patriarhia Ecumenica!): NE GUVERNEAZA MASONERIA! VOR SA LE DISTRUGA PE TOATE!

22-06-2011 2 minute Sublinieri

„În loc să ne sprijinim pe credinţă, pe Biserică, care a păstrat compact stindardul social, pe care s-a sprijinit Neamul în clipele grele, noi ne luptăm cu Biserica…”

 

Admirabila atitudine a episcopului grec care tine (mare surpriza!) de Patriarhia Ecumenica de Constantinopol, foarte trista atitudinea ”auditoriului”! Socanta chiar, avand in vedere situatia din propria lor tara si cuvantul tare al Inaltului… Daca observati, majoritatea trece nepasatoare pe langa episcopul ce tine cuvantarea, intrand in biserica, in timp ce il asculta doar cativa asezati in fata acestuia…

Foarte supărat pe toţi cei care au adus ţara în situaţia de faţă s-a arătat ÎPS Mitropolit de Petra şi Heronisos, k. Nektarios, din biserica Tuturor Sfinţilor de pe insula cu acelaşi nume, vizavi de oraşul Sfântului Nicolae. Înaltpreasfinţitul, cu o critică caustică la adresa politicienilor care au guvernat şi guvernează ţara, a spus că nimeni nu-şi face autocritica şi nu-şi recunoaşte greşelile.
Mitropolitul de Petra, a spus printre altele:

„Poporul este păcălit, în loc să i se spună cine sunt responsabilii pentru această criză şi să-şi mărturisească greşelile, ca să reiasă ceva nou în această lume, pentru că aluatul vechi este deja inutil, iar poporul elen nu mai are încredere în el”. „Mărturisim acest păcat al nostru, cât ne revine această responsabilitate? Nici asta n-o facem! Aici nu mărturisim răspunderea noastră, dar într-o criză economică vom mărturisi că suntem creştini…”, a adăugat cu o voce puternică Mitropolitul Nektarios.

În continuare, k. Nektarios a subliniat: „Nu sunt profet, dar vedeţi că încet-încet dispar simbolurile creştine, dispar… Mâine va dispărea religia; este inutilă religia în şcoală”.„Vedeţi cât de subestimat este preotul? Acum îi vor tăia salariul, pentru că şi el este inutil. Vedeţi, cei 7000 de preoţi ai Greciei sunt responsabili de această criză economică şi trebuie şi aceştia să fie pedepsiţi”, a subliniat Mitropolitul. Totodată a adăugat: „Nu contează că ne taie salariul, vom trăi şi fără bani, nu avem nevoie de ei. Din păcate, aceasta este atitudinea unora, împotriva Bisericii, şi de aceea ling caramela avuţiei, vorbesc întruna despre scandaluri, ca să-şi facă treaba”.

Mitropolitul de Petra şi Heronisos cu o voce puternică a subliniat: „Nu e criza economică, ci vor să creeze un stat fără religie. Vor să le distrugă pe toate; din păcate, asta este situaţia, toate celelalte sunt pretexte… „În loc să ne sprijinim pe credinţă, pe Biserică, care a păstrat compact stindardul social, pe care s-a sprijinit Neamul în clipele grele, noi ne luptăm cu Biserica…”, a adăugat k. Nektarios.

Încheind, ierarhul luptător a spus: „Din nefericire, o voi spune şi nu mi-e ruşine, guvernează masoneria, guvernează masoneria…”. „De aceea, vedeţi că acum ne fac comisii, ca să rezolvăm problemele, ca să râdă de noi şi apoi să ne cheme la depunerea jurământului. Nu trebuia să meargă să se jure, cât timp nu-şi ţin jurămintele…”, a mai adăugat.

(traducere: http://acvila30.wordpress.com/; sursa: http://www.romfea.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=8459:-l-r-video&catid=13)

Legaturi:

*


Categorii

Criza datoriilor suverane, Criza mondiala, Ierarhi greci, Masonerie, Video

Etichete (taguri)

, , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

16 Commentarii la “VIDEO: Mitropolitul Nectarie de Petra si Heronisos (Patriarhia Ecumenica!): NE GUVERNEAZA MASONERIA! VOR SA LE DISTRUGA PE TOATE!

  1. mai trist si grav e ca ne luptam si in biserica …

  2. Ce frumos act de curaj al acestui ierarh!!! Sa vorbesti despre lucruri atit de importante in fata unui auditoriu care nu se ridica la inaltimea mesajului este ceva rar. IPS Nectarie a facut ce ar trebui sa faca si ierahii nostrii.

  3. Minunat!Dumnezeu sa-l binecuvanteze pe Mitropolitul Nectarie,ce frumos ar fi sa avem si noi cateva exemple de acest gen in Romania!

  4. Contiinta lui nu l-a lasat sa taca! Caci vom da socoteala si pentru ce am facut dar si pentru ce nu am facut. Reactia oamenilor, insa, dovedeste ca sunt intr-o amortire teribila.

  5. @ Daniela:

    Nu amortire, ci nesimtire, moarte si putreziciune 🙁 De-aia vor si veni toate plagile meritate peste noi toti! E scris ca incepe judecata de la “casa lui Dumnezeu”, deci de la ortodocsi? Ei, bine, iata: Grecia, Bulgaria, Romania… Acum un veac a fost Rusia… si a fost… aproape mai cumplit o apocalipsa.

  6. Pingback: Razboi întru Cuvânt » Prinsi in haosul Marelui Diversionist, intre fumul petardelor si menghina “reformatoare” a cioclilor de la capataiul Romaniei… ‘SOLUTIA FINALA’?
  7. Pingback: Razboi întru Cuvânt » Adevaratul MARE PERICOL si cursa in care cad inclusiv patriotii sinceri: “SA VINA UN GUVERN EUROPEAN SAU MONDIAL SA NE SCAPE DE BASESCU!…”
  8. Pingback: Război întru Cuvânt » Ce gandea Parintele Paisie Aghioritul referitor la STAT, PLATA IMPOZITELOR, LEGALITATE si CONDUCATORII MASONI » Război întru Cuvânt
  9. Pingback: "SFARSITUL DEMOCRATIEI, AL EUROPEI SI AL SUA?" Suntem pregatiti tot mai intens cu mesaje despre sfarsitul ordinii actuale a lumii prin criza economica, haosul revoltelor si razboiul mondial
  10. Pingback: Sinodul Bisericii Greciei, alaturi de popor, intr-o marturisire impresionanta: AJUNG ARMATELE DE SOMERI, AJUNG ATATEA TAXE SI IMPOZITE ASUPRA CELOR SARACI!
  11. Pingback: LEGILE NOAHIDE (TALMUDICE), MASONERIA SI UNIUNEA EUROPEANA. Ce legatura este intre iudaism, SUA, revolutia franceza si "dreptul international"?
  12. Pingback: Bine ati venit in inchisoarea economica UE! ARBEICHT MACHT FREI
  13. Pingback: IPS SERAFIM DE PIREU: interviu despre premierul Papademos, Rockefeller si Rotschild, lobby-ul sionist si DICTATURA GROAZEI (VIDEO) - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
  14. Pingback: Biserica Ortodoxa a Greciei se implica in criza datoriei publice a tarii. CE SOLUTIE A GASIT? - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
  15. Pingback: MASONERIA FEMININA PROMOVATA LA REALITATEA TV: Marea loja din Romania, una din cele mai vechi din lume [VIDEO]. In plus: STUDIUL CARE A FUNDAMENTAT CONDAMNAREA MASONERIEI DE BOR IN 1937 - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
  16. Pingback: MASONERIA MONDIALA IN BUCURESTI. Gala a premiilor masonice transmisa la TVR 2, cu premierul Ponta si alti invitati de seama! - Recomandari
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare