ISTERIA LUI 2012 SE INTOARCE! De aceasta data, cu dezvaluiri “socante”, “informatii cruciale” despre lumea noastra, garantate ca “secret de stat” de guvernul mexican…

25-08-2011 1 minut Sublinieri

Exact genul de “civilizatie umana” de la care ati vrea sa auziti cum sa va oranduiti viata, nu?

Guvernul mexican şi-a dat acordul pentru filmarea unui documentar ce are ca subiect calendarul mayaş, care prezice sfârşitul lumii în decembrie 2012. La realizarea filmului “Revelations of the Mayans 2012 and Beyond” vor fi folosite informaţii clasificate până acum, scrie Reuters.

Documentarul va fi produs de Raul Julia-Levy, fiul actorului Raul Julia, care a primit acordul de a utiliza informaţiile păstrate secrete timp de 80 de ani de la actualului preşedinte mexican, Felipe Calderon. Producătorul a insistat patru ani pentru a avea acces la predicţii şi învăţături ale calendarului mayaş, pe care le-a descris drept “şocante”.

Levy a primit acordul autorităţilor de a filma la situri arheologice unde turiştii nu au acces. “Mayaşii obişnuiau să construiască piramide noi peste cele vechi. Spre exemplu, la situl de la Calakmul, arheologii au descoperit încăperi în interiorul piramidei care nu au mai fost explorate până acum. Am fost de acord ca acest documentar să se filmeze acolo pentru a arăta lumii întregi ce s-a descoperit“, spune ministrul Turismului din statul mexican Campeche, Luis Augusto Garcia Rosado.

Julia-Levy spune că a aflat despre informaţiile clasificate de la fostul preşedinte mexican, Vincente Fox, care îi este prieten de familie. Este foarte important pentru omenire, nu numai pentru Mexic. Aceste informaţii au fost protejate timp de 80 de ani şi este important pentru oameni să le afle. Nu pot să dau detalii acum, totul va fi dezvăluit la timpul lui, nu pot să comentez pe seama scenariilor cu extratereştri şi sfârşitul lumii. Tot ce vă pot spune este că guvernul mexican se pregăteşte să dezvăluie omenirii şi lumii informaţii cruciale pentru felul în care trăim, pentru felul în care avem grijă de planeta noastră”, spune producătorul Julia-Levy.

Documentarul va fi realizat în limba engleză şi va fi regizat de Juan Carlos Rulfo, iar filmările vor începe la sfârşitul acestui an. Momentan, producătorii aşteaptă ca guvernul să le dea voie să viziteze siturile arheologice unde vor filma. Documentarul va apărea în cinematografe în toamna lui 2012.

Legaturi:


Categorii

1. DIVERSE, Erezii, secte, rataciri, sminteli, inselari, scandaluri..., Inscenari, facaturi

Etichete (taguri)

, , , , , , , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

26 Commentarii la “ISTERIA LUI 2012 SE INTOARCE! De aceasta data, cu dezvaluiri “socante”, “informatii cruciale” despre lumea noastra, garantate ca “secret de stat” de guvernul mexican…

  1. Păi da, le-am dat dracilor (extratereştrilor/intratereştrilor) drepturi multe şi acum au socotit, că vine momentul, ca să iasă pe faţa pământului, ca să ne amăgească total. Ultimul act, în stil hollywoodian, cum altfel? Şi de la vechile lor locaşuri (cred că nici un creştin nu se îndoieşte, că acele piramide au folosit pt diavoli de cuib şi loc de contact cu oamenii. Tare mă mir, că nu mai ies unii şi din Shambala Asiei, şi din alte locuri “istorice şi tainice”, dar mai este ceva timp până în 2012, nu-i aşa?
    Dumnezeu să ne apere după mare mila Sa!

  2. Interesant va fi atunci cand v-om intra in 2013 si se va constata cu stupoare ca nu s-a intamplat nimic si ca singurul adevar despre sfarsitul lumii sta in evanghelia domnului nostru Iisus Hristos.

  3. @ Anonim:

    Asta nu inseamna insa, sub nicio forma, ca nu se va intampla nimic… Taina faradelegii oricum inainteaza acum chiar accelerat, iar Dumnezeu a dat ingaduinta raului sa stapaneasca, pentru pacatele noastre.

  4. foarte buna remarca referitoare la “genul de civilizatie” care ne transmite peste timp “informaţii cruciale pentru felul în care trăim, pentru felul în care avem grijă de planeta noastră” … daca nu ar fi de plans ar fi de ras.
    Dar nu e deloc de ras, ci e de jale.

  5. Nimic, in sensul ca nu va fi sfarsitul lumii, dar cred totusi intr-o avansare la nivel tehnologic (demersuri antihristice) la care lumea o sa stea cu gura cascata si o sa zica: OAAUU, asta-i calea.

  6. Nu doar la nivel tehnologic, ci pe absolut toate planurile existentei, incepand cu cele de baza, care tin de supravietuirea omului de rand.

  7. pe mine ma amuza (ca trebuie sa mai si zimbim)faza cu “felul in care avem grija de planeta noastra”, care ne da o idee despre ce discurs avansat ecologic vom avea parte atunci in TOAMNA lui 2012. Adica foarte probabil in noimbrie 2012 ca sa fie doar o luna inainte de 25 Decembrie 2012 cind fiecare astrolog, clar-vazatori, profet in izmene, si alti asemenea “prevad” marea schimbare, catastrofa, invazie extraterestra sau ce rahat se mai maninca pe la “holiud” si prin presa de specialitate.

  8. “guvernul mexican se pregăteşte să dezvăluie omenirii şi lumii informaţii cruciale pentru felul în care trăim, pentru felul în care avem grijă de planeta noastră”. Probabil va fi un documentar captivant, care va creste imens adrenalina celor ce il vizioneaza. Daca luam in considerare ca apare in 2012 – toamna, probabil se va termina cu directive de genul :” solutia e asta:…(poate fi orice fel de solutie, de la o uniune continentala, mondiala, ecologizare,etc, pana la sugestia de a alege ca lideri indivizi cu anumite caracteristici); iar daca nu faceti cum vi se spune aici, 2013 nu va mai exista”, iar cand pasim in noul an, portita de scapare ar fi: “2013 e anul 1 al unei noi perioade de x mii de ani”. Un fel de: cum o dai tot bine iese.

  9. Probabil ca au si planul B asigurat , asa cum a fost si isteria cu pastorul american care anunta apocalipsa dupa ceas la radio, si care in mod surprinzator nu a fost dus legat la un spital de boli nervoase impreuna cu toti adeptii sai…S-a dat liber la ratacire si nebunie, deja apostazia e in floare…

  10. Mexicanii incearca sa monetizeze cat mai mult pe seama spaimelor retardatilor. Totul nu este decat putin marketing gratuit.

  11. Exact genul de “civilizatie umana” de la care ati vrea sa auziti cum sa va oranduiti viata, nu?
    Intr-adevar, numai ca aia mi se par cam grasuti si destul de bine legati…

  12. @adi:

    Pai doar nu avem drept criteriu grasimea si burta pentru judecarea unei culturi, nu?

    Iata niste imagini mai elocvente, insa, din filmul Apocalypto regizat de Mel Gibson in care subiectul este chiar motivul pentru care “civilizatia” maya a cazut:

  13. Cat de mult ne asemanam cu acel public dement la concerte, pe stadioane, la sarbatorile noii noastre lumi….

  14. @Anonyma:

    Da, si mai semanam si la cruzime, la betia de putere, la manipulare…

    Nu e deloc intamplator ca astfel de culturi sunt luate drept model de intelepciune. Este iarasi foarte sugestiv cum, la aparitia filmului, au existat reactiile critice fata de posibilitatea de a rani “sentimentele” populatiilor mayase pentru realitatea dura reprezentata in filmul Apocalypto. Pe de alta parte, altii spuneau ca s-a pus accentul prea mult pe dimensiunea cealalta a “civilizatiei”, anume “progresul” in medicina, inginerie si astronomie. Cu alte cuvinte, ce mare tragedie ca erau niste psihopati sangerosi care intrau in delir “mistic” smulgand inima din bietul om viu adus drept sacrificu zeilor, conteaza mai mult progresul lor. Cam cum este judecata si actuala civilizatie, de altfel: ce conteaza gramezile de sute de milioane de masacrati, fie in razboaiele de “eliberare” si de “democratizare”, fie prin avorturi, fie prin orice alt sacrificiu uman adus idolilor contemporani, suntem “progresati” fata de intunecatii din Evul Mediu care, nu se stie cum (prostiti probabil de religie) reuseau sa traiaca impreuna fara politie si sisteme de supraveghere omniprezente.

    Luarea unor astfel de culturi de reper este semnificativa si pentru noua ordine mondiala trambitata atat de mult de profetii mincinosi: este necesara criza, razboiul, cataclismul, deci este necesar sacrificiul uman adus idolilor (sau idolului…) pentru a fi, cum spune preotul mayas, puternici, nemuritori, aproape de zei, stapani ai timpului.

  15. @admin:
    da, multumesc pentru grila de interpretare a filmului ati reusit sa surprindeti foarte bine alegoria vremurilor de azi, vremuri in care se da liber la haos prin toate caile (legalizarea drogurilor, homosexualitatii, prostitutiei, avorturilor, legitimarea razboaielor in numele “libertatii” intelese tot ca “dreptul fundamental al oamenilor la haos) pentru o mai buna instapanire, catre zeificare, a celor din spatele cortinei.

    La toate se adauga impietrirea noastra sistematic manevrata si dirijata prin “stirile de la ora 5”, vesti cataclismice si sangeroase, perspective apocaliptice pentru aproape orice, filmele, spectacolele si festivalurile de groaza si pornografia aproape la orice colt de strada – un bombardament mediatic care ne anesteziaza incet, ne atrofiaza sentimentul uman de mila, ne face indiferenti fata de o lume sordida.

    Un articol plasat bine, o secventa inspirat aleasa si un comentariu foarte pertinent ne-ati oferit – pentru cine are urechi de auzit si poate sa auda. E vreme sa sporim atentia, sa cultivam compasiunea si sa nu mai incetam sa ne rugam.

  16. @Anonyma:

    Acum, daca tot am inceput, sa continuam interpretarea…

    Punctul cheie al peroratiei misticoide insotite de actele sacrificiale umane este atins cand se declanseaza eclipsa de soare. Or se stie ca mayasii detineau intr-adevar o stiinta astronomica avansata si, prin urmare, marii preoti si elitele politice stiau cand vor avea loc eclipsele. Poporul, masele, evident ca nu stiau. Asa se face ca marii preoti si imparatii foloseau eclipsa ca o apocalipsa regizata de ei – ii dadeau senzatia poporului ca soarele a fost acoperit de mania zeilor/zeului, lucru care facea necesare actele sacrificiale si intermedierea preotilor catre zei. Asadar, o stiinta fina a manipularii spaimelor si fricilor oamenilor, care se dezlantuie usurate dupa ce eclipsa a trecut exact in momentul invocatiilor preotilor ucigasi. Manipuland o apocalipsa regizata, marii preoti si imparati mayasi nu stiu insa ca vor duce realmente cultura lor intr-o apocalipsa cat se poate de autentica, in care praful si pulberea sa va alege de toata imparatia lor.

    Mutatis mutandis, acelasi lucru il avem si astazi: toata apocalipsa jucata, planificata, regizata astazi si emisa de ceea ce am numit noi profetii minciunii este menita obtinerii aceluiasi efect ca in Imperiul Maya: inspaimantarea deliranta a oamenilor, justificarea sacrificiilor umane si actul final – autozeificarea liderului. Ceea ce nu stiu acesti mari preoti si imparati ai noii ordini mondiale si ar trebui sa stim noi este ca va veni, tocmai cand ei vor zice ca au izbandit, si apocalipsa adevarata, reala, aceea care ii va matura ca praful din fata vantului, ca pe cedrii Libanului care astazi a fost si maine ii vei cauta si nu ii vei afla.

    Cat priveste comentariile noastre, multumim pentru aprecieri, dar multe din aceste lucruri s-au spus si in timpul in care a aparut filmul lui Gibson. Noi doar am facut cateva conexiuni in plus, legate de momentul 2012 si de consideratiile de mai sus.

  17. @admin,
    pai, si despre Biserica spun unele voci azi ca ar fi cea mai fina manipulare din toate cele posibile. Numai ca noi credem in Hristos cel intrupat si cu atat mai linistiti stam noi cei care am crezut fara a fi VAZUT. Iata cum a prefigurat Mantuitorul nostru ca inselarea va veni pe cale vizuala sau, in orice caz, a simturilor.

    Cat despre comentariile dv, am exprimat o opinie personala. In ceea ce ma priveste, nu urmaresc noile aparitii cinematografice, tam-tam-ul facut cu Apocalypto m-a determinat sa ignor acest film pe care l-am vazut chiar recent si dintr-o intamplare, o singura data si mi s-a parut prea dur ca sa ma gandesc la el in continuare. Nu urmaresc nici dezbaterile din jurul productiei cinematografice iar dupa ce am citit Noul Testament si am aflat ca nimeni nu poate cunoaste momentul Sfarsitului, am considerat de plano toate datele fixe drept aiureli ale unora in cautare de rating. Mai era un film, 2012, stiu ca s-a facut scandal mare din cauza ca regizorul a mai anticipat ceva evenimente prin productiile lui – dar nu prea m-a interesat genul asta de fictiuni.

    Iata totusi ca mesaje sunt multe, importante si abia acum am inteles si eu filmul – pe calea aceasta. Drept pentru care, inca o data, va multumesc 🙂

  18. Mi-am adus aminte de ceva important si foarte relevant de care nu stiu daca Apocalypto pomeneste pentru ca n-am vazut filmul.

    Si ceea ce spun este un fapt atestat documentar. Am citit (si e ceva vreme de atunci, nu-mi mai aduc aminte autorii- arheologi) ca, un an inainte de venirea spaniolilor, incasii(de fapt elitele lor) au primit un mesaj de la cei carora le aduceau sacrificii, prin care li se spunea ca vor veni niste zei si ca asta va duce la pierirea lor. Dupa cea au mai sacrificat inca citeva sute de ocale de incasi, din clasa de jos desigur, au mai aflat, la intrebarea urgenta a preotului sef, ca duhurile la care se inchinau nu vor putea sa-i ajute cu nimic si ca sfirsitul e inevitabil.

    Asta este si explicatia pasivitatii aparent inexplicabile cu care elitele acestora i-au primit pe spanioli. Nu era vorba numai de forta militara inapoiata comparativ cu cea a spaniolilor. S-a observat ca incasii pur si simplu s-au dat batuti, ca “fermecati”, caderea lor a fost una de natura psihica si nu atit materiala. Cu toata inapoierea lor, totusi, ar fi putut sa le creeze mari probleme conchistadorilor, care erau putini si, esential, nu cunosteau locurile, si nici macar nu erau cei mai buni dintre crestini, daca tinem cont de scopurile destul de hraparete in care se aflau acolo. Si totusi asta nu s-a intimplat. Va dati seama cit de fantastic de efemera si de fiabila este puterea demonica?! Si vorbim de o intreaga civilizatie. Asta este ceea ce nu inteleg prostii, care se cred in virful piramidei,si calare pe puterea absoluta cica. Prin aceasta graba de a pune in loc noua ordine globala, de fapt, ei isi grabesc propriul sfirsit….si pe al diavolului caruia ii slujesc.

  19. Nu era vorba despre judecarea unei culturi,nici nu am pregatirea necesara, ci am vrut sa fiu putin mai “funny” adica aia aveau ce manca pe cand cu crizele astea si cu noua ordine ,mancarica o sa fie un lux.

  20. Pingback: 2012: DECLARAT ANUL CREDINTEI LA CATOLICI. Ce "praznuieste" PAPA, ce a insemnat CONCILIUL II VATICAN?
  21. Pingback: MESIA IUDEILOR (ANTIHRIST), razboiul lui Gog si Magog ("Armaghedon") si Imparatia Universala a Israelului, dupa PROFETIILE RABINICE (IUDAICE)
  22. Pingback: APOCALIPSA MAYASA: pe 21 decembrie 2012 AR VENI UN ZEU DIN CER, conform ultimelor "descoperiri" arheologice
  23. Pingback: Cum va fi 2012? (I) ANUL DECISIV IN VEDEREA ATINGERII PLANURILOR ANTIHRISTICE? - Razboi întru Cuvânt
  24. Pingback: Psihoza sfarsitului lumii in 2012 face deja victime - Razboi întru Cuvânt
  25. Pingback: Reinventarea psihozei APOCALIPSA MAYA 2012: nu va fi sfarsitul lumii, dar va pieri trei sferturi din populatie - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
  26. Pingback: Filmul rusesc SECTA + Emisiunea “Noile miscari religioase” (VIDEO). Despre fenomenul sectelor apocaliptice de tip new age - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare