Reinventarea psihozei APOCALIPSA MAYA 2012: nu va fi sfarsitul lumii, dar va pieri trei sferturi din populatie

4-04-2012 1 minut Sublinieri


Scrierile sacre mayase si inscriptiile din Piramida de la Calakmul sunt dezvaluite in premiera in filmul “Revelatiile mayase despre 2012 si de dupa”.Omenirea trebuie sa fie pregatita pentru o catastrofa iminenta in urmatorii 15-20 de ani, potrivit previziunilor civilizatiei Maya. Cartile mayase nu prezic sfarsitul lumii, atunci cand ciclul calendaristic se va incheia in decembrie 2012, dar ele fac o predictie necrutatoare: trei sferturi din populatia Pamantului va disparea in urmatorii 15-20 ani, sustine producatorul filmului documentar “Revelatiile civilizatiei Maya despre 2012 si de dupa“, potrivit Chicago Tribune.

Cei care vor trai, trebuie sa colonizeze spatiul cosmic, asa cum au facut-o mayasii. Acesta este momentul cel mai critic din istoria omenirii, iar lumea va trebui sa faca fata unei situatii dificile”, a spus Raul Julia-Levy, fiul regretatului actor Raul Julia si producatorul noului film documentar “Revelatiile mayase despre 2012 si de dupa”.

Julia-Levy, care va incepe productia filmului in aceasta saptamana, a sustinut intr-un interviu acordat site-ului TheWrap, ca documentarul va face dezvaluiri surpriza despre viitor si va face legaturi intre mayasi si civilizatiile extraterestre. Aceste revelatii vor insemna “un cosmar pentru orice arheolog”. Filmul produs in colaborare cu Guvernul mexican va prezenta pentru prima data o camera din interiorul piramidei mayase de la Calakmul. Acest templu a fost denumit, de catre Mexic, “Templul inscriptiilor mayase extraterestre”.

Consiliul national mayas de la Elders din Guatemala, care va reuni toti cei 650 de membri ai sai, va expune pentru prima data cartile sale sacre, vechi de 3.750 ani. In scrierile acestor carti, exista o informatie despre “inceputul prabusirii rasei umane”, care va avea loc in urmatoarele doua decenii. “Eu inteleg ca oamenii sunt sceptici (fata de profetiile mayase – n.red), dar filmul nu va fi realizat pentru pasionatii de OZN-uri. El va aduce dovezi, fapte reale si adevarul”, a spus producatorul.

Potrivit Consiliului mayas, arheologii au mintit lumea asupra unor lucruri. “Ei nu stiu sa descifreze codicele mayas si nu cunosc ceea ce stie Consiliul. Am vorbit cu presedintele Consiliului, Apolinario Chile Pixtun, care a spus ca aceste lucruri din cartile sacre, nu trebuie sa fie dezvaluite, deoarece sunt extrem de negative”, mai spune acesta. Oamenii trebuie sa inteleaga ca ceea ce se va intampla, va aduce mari schimbari, incepand cu mediul nostru. Aceasta planeta nu este conceputa pentru sapte miliarde de oameni. Aceste carti sacre incurajeaza omenirea sa exploreze si sa colonizeze alte planete, asa cum au facut-o mayasii”, a spus Pixtun.

Producatorul sustine ca a apelat si la astronomii Vaticanului pentru a participa la documentar. Filmarile vor incepe pe 5 aprilie si vor dura o luna. Filmul despre revelatiile mayase va fi lansat inainte de sfarsitul calendarului vechii civilizatii, de pe 21 decembrie 2012. “Nu va fi sfarsitul lumii pe 21 decembrie, dar o catastrofa se va intampla in urmatorii 15-20 de ani”, a declarat producatorul.


Categorii

1. DIVERSE, Inscenari, facaturi, Razboiul impotriva populatiei

Etichete (taguri)

, , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

19 Commentarii la “Reinventarea psihozei APOCALIPSA MAYA 2012: nu va fi sfarsitul lumii, dar va pieri trei sferturi din populatie

  1. Îndrăciţi şi draci (extratereştri)! Ce să spui despre ei? Când auzi că “această planetă nu este concepută pt 7 mrd de oameni” mai că-ţi vine să iei barda să începi cu ei- Doamne fereşte!
    Pe de altă parte sunt milostivi- auziţi, că “numai” 3/4 dintre noi vom pieri în catastrofă. Dacă nu cumva se va mai ajusta în sus cifra!!! Căci deh- oameni suntem, supuşi greşelii.
    Tare miroase a profeţie autoîmplinită! Şi nu-i sigur deloc, că vechilor mayaşi le stătea capul la astfel de tâmpenii…. Pare mai degrabă propagandă de la Hollywood. Ceea ce este îngrijorător totuşi, este că globaliştii se grăbesc cu faza de decimare (parcă totuşi impropriu spus) a populaţie Terrei, dacă dau şi date mai concrete! Aici cred că este pericolul, adică disponibilitatea de a apăsa pe buton.
    Mult mă mângâie faptul, că Dumnezeu le ţine pe toate în mÂinile Sale, şi astfel nu mor caii când vor câinii!

  2. Bine mai spunea Parintele Iustin Parvu, ca omul mileniului trei a evoluat atat de mult ca a ajuns sa manance direct din borcan si bea direct cu sticla…Eu as mai adauga ca nici creier nu prea i-a mai ramas, de vreme ce orice imbecil se crede Dumnnezeu coborat pe pamant, oricine poate emite orice teorie referitoare sfarsitul apocaliptic al acestei lumi, oricine poate manipula pe oricine. Omului contemporan i-a fost stimulat atat de mult spiritul gregar si credulitatea imbeciloida, ca nu mai stie saracul nici cine este, nici de unde a venit, nici incotro se indreapta. Si, uite-asa, o mana de netrebnici se joaca cu putina noastra liniste, scotand de la naftalina periodic cate-o pisica. Ne-o mai vantura prin fata ochilor, o mai ascunde putin, ca apoi s-o ia de la capat. Vazut-ati voi drac linistit?
    Intr-o lume normala, ei , autorii tezelor (stim noi cine!)ar putea fi acuzati de terorism. Dar nu sunt.Pentru ca nici lumea in care traim, nu mai e de mult o lume normala…asta e.

  3. Ei, oamenii vor sa ne obisnuiasca cu ideea ca e normal si moral ca unii sa mai moara. Nu le e rusine sa se inmulteasca asa, fara pic de respect fata de intelepciunea mayasa!? Ca or fi trei sferturi, jumate sau doar un sfert, asta se va ajusta din mers. La fel, ca ii termina prin taieri bugetare sau prin alte mijloace mai spectaculoase, vom vedea. Important e sa ne obisnuim cu ideea.

    Hollywood curat, bine spus. E la fel ca in filmul ala sinistru Apocalipsa 2012. Nu stiu daca l-ati vazut. Vine un megatsunami si scapa numai elita pe niste arce, plus cativa muritori de rand care stiu “sa se descurce” (nu se dau batuti, ca genul de stahanovisti al caror cult il promoveaza cei de la Noua Republica). La populatie nu spun nimic, ca sa nu se creeze panica. La urma se retrag apele si ramane doar Africa, iar in rest numai ocean. Adica suficienta mancare sanatoasa (peste, fructe de mare, ca la japonezi) pentru suficient de putina populatie.

    Mi se pare ca asta este targetul tuturor filmelor si scenariilor apocaliptice din cultura populara, care pun accent in special pe supravietuirea restului de umanitate care stie sa colonizeze alte planete, s.a.m.d. Adica elita globala, care traieste mai mult in avion, dezradacinata si asexuata, si care traieste intr-o perpetua competitie.

  4. Cine stie ce scrie cu adevarat acolo ?…Decebalus perScorilo, iata un exemplu de prin preajma cu traducere (pana astazi) foarte relativa.

    Despre Nostradamus nu se mai aude nimic ?

  5. @Alexandru Racu:

    Da, am vizionat filmul respectiv la un moment dat special sa vedem care-i mesajul pe care vor sa-l transmita, popularizeze, care-i vulgata sa apocaliptica. In economia afectelor primare manipulate de acest film, este absolut sugestiv faptul ca la scenele in care incep catastrofele ingrozitoare in care se prabusesc orase intregi si milioane de oameni, ca niste furnici, sunt aruncate in hauri de prapastie, se transmite adrenalina si relaxare. Da, relaxare, nu incordare ca in alte scene unde spectatorul e tinut cu sufletul la gura pentru a urmari cum scapa eroii principali din tot felul de situatii-limita. Relaxare pentru ca eroii scapa si asta e cel mai important: eu sa scap, restul, piara in chinuri, fie milioane, fie zeci de milioane, ne vom uita la ei ca la niste furnici zdrobite de copita unui dobitoc. Eu si elitele, ca sunt destept, cum era personajul principal din film, si ma prind de conspiratie, prin ajutorul informatiilor care circula pe net. Sa vina asadar si cataclismele, sa vina si razboaiele, dar sa nu vina chiar atat de aproape incat sa ne afecteze pe noi, in viata noastra, ci sa vina doar atat cat sa ne uitam la televizor/cinema/net, cat sa ne creasca adrenalina si sa scapam de noi insine uitandu-ne (da, ne uitam pe noi insine privind) la reprezentatia oferita de regizorii ingaduiti ai acestei lumi. Un nazist, parca, zicea ca uciderea unui om e o crima, pe cand de la 10 incolo, deja uciderea devine statistica. In cazul scenariilor apocaliptice si ale unor evenimente de acest gen, cand mor oamenii cu miile de mii, atunci stirea nu mai e doar un fapt divers oribil, ci devine, deja, spectacol. Si cam asta este si duhul in care e traita si transmisa, live, apocalipsa de unii ortodocsi cu numele, pentru care faptura umana, oricare ar fi ea, e spurcata deci, piara! Si cand te gandesti ca Cineva, Hristos parca IL chema, s-a rastignit pentru niste spurcati ca noi…

  6. “Julia-Levy, care va incepe productia filmului in aceasta saptamana, a sustinut intr-un interviu acordat site-ului TheWrap, ca documentarul va face dezvaluiri surpriza despre viitor si va face legaturi intre mayasi si civilizatiile extraterestre. Aceste revelatii vor insemna “un cosmar pentru orice arheolog”. Filmul produs in colaborare cu Guvernul mexican va prezenta pentru prima data o camera din interiorul piramidei mayase de la Calakmul. Acest templu a fost denumit, de catre Mexic, “Templul inscriptiilor mayase extraterestre”.”

    Am ras cu lacrimi cand am citit prostiile de mai sus.

    Miluieste-ne Dumnezeule sa nu cadem in aceste capcane ale vrajmasului diavol si miluieste-i si pe cei care au cazut deja in aceste inselari.

  7. Nimic din toate aceste mincinoase “noi descoperiri” sau “revelatii” nu trebuie sa ne mire.
    Toate trebuie sa se intample din cauza pacatelor noastre, ale tuturor.

    Papa a reinceput lupta pentru instaurarea imparatiei lumesti la nivel planetar:

    http://www.jurnalul.ro/externe/vaticanul-vrea-o-noua-ordine-mondiala-bazata-pe-etica-si-binele-comun-594504.htm#

  8. Pingback: Filmul rusesc SECTA (VIDEO). Despre fenomenul sectelor apocaliptice de tip new age - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
  9. Hristos a zis: Pocaiti-va, caci venirea Imparatiei (si Judecatii) este aproape (citat din memorie), nu a zis ocupati-va sa aflati cand vine sfarsitul. Nici El nu stie cand va fi sfarsitul, ci numai Tatal, si atunci ?

    Din pacate chiar printre crestini gustul pentru superstitie si legenda a ramas/este mai puternic decat Cuvantul Lui Dumnezeu !

    De aceea meritam toate acestea !

  10. @ Admin

    Corect. Absolut dezgustator. Chit ca mureau cu miliardele, tot mai era loc de o gluma “dasteapta” sau de o telenovela romantica. Insa pe mine m-a scarbit/ingrozit cel mai mult urmatoarea faza: dupa ce vreo sapte miliarde de oameni au murit inghititi de pamant sau de valuri, si nu le-a zis nimeni nimic ca sa nu se creeze panica – ca daca se juca democratic se crea panica globala si nu mai putea sa scape elita, si pierea si “civilizatia” o data cu ea – ajunsa in Tibet, pe platforma de lansare catre minunata lume noua, elita se rupe. Mai exact, aia trebuie sa lanseze nava in cateva minute si raman unii pe din afara. Daca stau sa ii recupereze si pe ceilalti, risca sa nu mai plece la timp si sa se inece toata elita. Ei, atunci incep discursurile umaniste, despre solidaritate, s.a.m.d., ca de, acum e vorba de elita, care, stim bine, pentru a putea conduce trebuie sa fie unita. Si pana la urma, in urma prelegerilor morale, se ia decizia de a deschide portile navei, cu toate riscurile pe care le implica o astfel de decizie, pentru a recupera si restul elitei. Dar cum se ia aceasta decizie? Aici intervine partea cea mai comica: cancelarul Germaniei, care reprezinta pe “the people of Germany”, decedat in intregime la ora asta zice: “the people of Germany wants that you open the gates”. Urmeaza si presedintele rus: “the people of Russia….” vrea la fel; Apoi ala francez, “la nation francaise”, moarta si ea in intregime de cateva ore, vrea si ea ca elita sa se impace prieteneste, s.a.m.d. Si cam asa arata democratia viitorului. Tehnocratii, numiti de la centru, aplica austeritatea cu efecte apocaliptice, impusa de legitatea ineluctabila a economiei globale. Altfel nu se poate. Si in timp ce poporul se ineaca, ei, chipurile, il reprezinta.

  11. @Alexandru Racu:

    Da. Bine, chestiile alea “umaniste” de la finalul filmului erau destinate sa satisfaca si nevoia ipocrita a omului/spectatorului de a nu problematiza moartea tuturor celorlalti semeni. Adica, nu suntem domnule niste ticalosi nesimtiti si cinici care isi scapa pielea in defavoarea tuturor, ci ne facem probleme de constiinta. Tot un truc emotional care sa faca accepptabila pierirea in masa a omenirii.

  12. Pingback: SECTA 666 condusa de ”antihrist” prevesteste SFARSITUL LUMII PE 30 IUNIE - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
  13. Pingback: Reportaj In Premiera despre PSIHOZA APOCALIPTICA 2012. Negustorii spaimelor, aventurierii sfarsitului lumii si… profetiile parintelui Arsenie Boca - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
  14. Pingback: GATA PENTRU… INCEPUTUL LUMII (emisiunea In premiera). Mesaje NEW AGE si neomilenarismul pr. Constantin Necula - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
  15. Pingback: “Sfaristul Lumii TV”: canal de televiziune dedicat ”apocalipsei maya”. INDUSTRIA DIVERTISMENTULUI SI-A GASIT NOUA SURSA DE PROFIT - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
  16. Pingback: Manifestari ale psihozei in masa provocate de apropierea “apocalipsei 21.12.2012″ in RUSIA/ O facatura: asa-zisa fresca a “APOCALIPSEI MAGNETICE” din Biserica Sf. Nicolae din Șcheii Brașovului - Razboi întru Cuvânt - Recomandar
  17. Pingback: Institutii guvernamentale dau ”SFATURI” DE SUPRAVIETUIRE in caz de APOCALIPSA/ Der Spiegel trateaza tema OMENIRII PE CALE DE DISTRUGERE din cauza ”INCALZIRII GLOBALE” - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare