CRIMELE NEONAZISTE din Germania si REACTIA previzibila a SERVICIILOR SECRETE: nevoia unei baze de date cu extremisti

17-11-2011 1 minut Sublinieri

După imensul scandal provocat de descoperirea unei grupări criminale care, în ultimii 13 ani, a ucis 10 persoane fără ca autorităţile să aibă habar de acest lucru, Germania va crea o bază naţională de date cu informaţii referitoare la extremiştii de dreapta. Decizia vine după ce serviciile secrete germane au fost aspru criticate pentru că nu au reuşit să identifice şi să oprească o grupare teroristă neo-nazistă care a omorât nestingherită imigranţi şi a jefuit bănci vreme de 13 ani, relatează Associated Press.Ministrul de Interne, Hans-Peter Friedrich, a anunţat miercuri că noua bază de date va funcţiona după modelul registrului extremiştilor musulmani, creat după atacurile din 11 septembrie 2001. El a declarat că guvernul va discuta despre felul în care ar putea îmbunătăţi în viitor cooperarea între ministerele de Interne şi Justiţie ale celor 16 landuri germane.

Landurile germane au propriile poliţii şi agenţii de informaţii, ceea ce duce uneori la o lipsă de coordonare, despre care criticii susţin că a ajutat reţeaua teroristă neo-nazistă să rămână nedescoperită vreme de 13 ani. Grupul este suspectat de uciderea a nouă imigranţi şi a unei poliţiste.

Merkel: “O ruşine a Germaniei”

Cancelarul german, Angela Merkel, a descris, la începutul acestei săptămâni, emergenţa grupărilor teroriste de dreapta ca “o ruşine a Germaniei” şi a cerut o investigaţie detaliată asupra celor întâmplate. Gruparea National Socialist Underground (Naţional-Socialismul Subteran, n.r.), formată din cel puţin trei membri, doi bărbaţi şi o femeie, a revendicat asasinarea a opt imigranţi turci şi a unui imigrant grec între 2000 şi 2006, uciderea unei poliţiste germane în 2007 şi două atacuri cu bombă în care mai mult de 20 de oameni, dintre care cei mai mulţi erau imigranţi, au fost răniţi.

Nota noastra:

Care va sa zica, serviciile secrete au nevoie de baza de date ca sa nu mai lase membri ai unor grupari neonaziste sa omoare oameni! Nu ar fi mai simplu sa ii aresteze, totusi? E foarte sugestiv ce se intampla in Germania: dupa ce primele reactii in media lor au fost de revolta fata de faptul ca se presupunea o colaborare intre servicii si neonazistii cu pricina, ce ar fi fost lasati in pace pentru ca erau informatori, mass-media mainstream a fost invadata de socul ipocrit jucat de liderii politici, jucat atat de bine si de zgomotos tocmai ca sa acopere murdaria – complicitatea servicii – grupari extremiste.

Iar acum, dupa ce s-a socat indeajuns de mult opinia publica, serviciile vin rapid cu solutia, intr-o tara inca reticenta fata de ascultarea telefoanelor si alte masuri de tip Big Brother: infiintarea unei baze de date unice cu extremisti. Pe care o vor umple, evident, cu persoanele considerate de establishment extremiste, nu cu agentii lor provocatori sau cu neonazistii descreierati ca alde acesti criminali sau Breivik…

Dar, deh, asa-i cand joci la doua maini: pe de o parte lasi extremistii sa isi faca de cap, pe de alta vii apoi cu solutii de intarire a statului politienesc.


Categorii

1. DIVERSE, Era Big Brother, Opinii, analize, Teroarea "terorismului"

Etichete (taguri)

, , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

8 Commentarii la “CRIMELE NEONAZISTE din Germania si REACTIA previzibila a SERVICIILOR SECRETE: nevoia unei baze de date cu extremisti

  1. “Dar, deh, asa-i cand joci la doua maini: pe de o parte lasi extremistii sa isi faca de cap, pe de alta vii apoi cu solutii de intarire a statului politienesc.”
    Apreciez mult ca nu lasati Adevarul sa fie ascuns de minciuna si inselare. Ma rog ca Domnul sa va ajute in continuare. Nu pot insa sa scap de intrebarea: “Cit timp vi se va permite sa le aratati minciuna si ipocrizia?”. Imi vine si raspunsul: pina in momentul in care va fi instaurata “dictatura organizatiilor suprastatale/supranationale”(dictatura proletariatului a fost faza pilot, premergatoare fazei de productie).

  2. Si eu apreciez Adevarul si eu in tacerea mea ma rog ca Domnul sa va ajute in continuare sa luptati cu armele pe care oricine ar putea sa le aibe la indemina.sinteti precum un far in negura vremurilor de pe urma.sa va ajute Domnul sa luminati cit mai multi.aveti o misiune Dumnezeiasca,de luminare si trezvie.Sa ne traiti si Domnul sa va dea toate cele de folos .Un post binecuvintat!

  3. @ daniel

    Nu mai spune, te rugam, de far si alte lucruri din astea, fiindca sunt foarte exagerate si nu ne ajuta nici pe noi. Iarta-ne! Iti multumim pentru dragoste, dar sa pastram masura.

    Multumim mult! Post bun si tie! Doamne, ajuta!

  4. iertati-ma nu a fost din rea credinta.

  5. @ Daniel:

    Doamne fereste, asta nu intra in discutie! Iti multumim, in mod sincer iti pretuim gandul bun, dar sunt cuvinte prea mari si ne bate Dumnezeu daca ne invoim cu ele. Sunt valabile pentru sfinti sau lucrarile sfintilor. Iarta-ne!

  6. excelenta “Nota” dvs.!

  7. Pingback: Cauza reala a fenomenului EXTREMISMULUI NEONAZIST din Germania: FAMILIILE DESPARTITE, NU LIPSA CONTROLULUI TOTALITAR
  8. Pingback: Cum se explica ATENTATELE TERORISTE ALE SOCIOPATILOR (“lupii singuratici”) intr-o era a SUPRAVEGHERII si a SERVICIILOR SECRETE? - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare