SOROS prezice COLAPS ECONOMIC, razboi intre clasele sociale si LIMITAREA LIBERTATILOR CIVILE

24-01-2012 30 secunde Sublinieri

soros

Omul de afaceri George Soros avertizează, într-un interviu acordat revistei NewsWeek, asupra colapsului financiar, a izbucnirii unui război al claselor sociale şi a ascensiunii “răului”.

Miliardarul George Soros avertizează că situaţia economică din întreaga lume ar putea degenera şi ar putea declanşa un adevărat război între clasele sociale. “În astfel de vremuri, supravieţuirea este cel mai important lucru”, spune Soros, într-un interviu acordat NewsWeek.

“Nu sunt aici să vă înveselesc”, spune el. “Cel mai rău scenariu este cel al colapsului financiar“, avertizează omul de afaceri. Lumea, spune Soros, trece prin cel mai periculos moment al istoriei moderne, o perioadă a “răului”.

Pentru america, omul de afaceri prevede revolte pe străzi, care ar putea duce la reprimări violente, care ar putea duce la limitarea libertăţilor civile.


Categorii

1. DIVERSE, Criza mondiala, Noua ordine mondiala, guvern mondial (Pasi catre Antihrist?), Revolte populare, revolutii

Etichete (taguri)

, , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

4 Commentarii la “SOROS prezice COLAPS ECONOMIC, razboi intre clasele sociale si LIMITAREA LIBERTATILOR CIVILE

  1. Cind de aud de “profetii” astia….gen Huntington cu a lui “ciocnire a civilizatiilor”, alde Zbigniew Brzezinsky strategu’ politolog, alde Rooubini, alde Soros si tot asa si iar asa…Asta-i pe principiul: intram noi in barlogul nostru hotarim una -alta, dupa care iesim din barlog si incepem sa “profetim” ceea ce am decis. Si uite-asa se face ca in ultimul timp ploua cu “profeti” moderni si nu stiu cum se face ca majoritatea (mai putin Brzezinsky, desi face si el parte din gasca) au aceeasi provenienta etnica.

  2. Cred ca Soros are flashback-uri din perioada petrecuta la Auschwitz. Ai zice ca chiar isi doreste ca intreaga omenire sa treaca acum printr-un Auschwitz.

    Are totusi si ceva dreptate cand spune “Cel mai rău scenariu este cel al colapsului financiar”. Cel mai rau scenariu…pentru el si tovarasii lui.

    Intr-adevar, un scenariu groaznic ar fi un asa zis colaps financiar, care de fapt este un colaps bancar, care nici ala nu e chiar atat de catastrofic doar ca va taia mult din avantul iluminatilor.

    Ramane de vazut ce va urma…

  3. @m.g.:

    In mod cert, colapsul nu va fi si pentru ei. De altfel, Soros a facut bani din criza de acum si din altele anterioare.

  4. Pingback: Soros “profeteste”: Uniunea Europeana nu va supravietui crizei euro - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare