Brazilia: UNIFORME dotate cu microcipuri GPS pentru URMARIREA ELEVILOR

9-04-2012 44 secunde Sublinieri


În oraşul brazilian Vitoria da Conquista, 20.000 de elevi au primit uniforme dotate cu microcipuri GPS, similare celor care sunt montate animalelor de companie.

Scopul este unul foarte clar: să-i anunţe pe părinţi dacă odraslele lor ajung la timp la ore sau chiulesc de la şcoală. Microcipurile GPS inserate în uniforme trimit automat mesaje părinţilor în momentul în care copiii lor intră pe poarta şcolii, întârzie mai mult de 20 de minute sau chiulesc de la ore.

Dispozitivele sunt inserate fie sub blazonul şcolii, fie în mânecile uniformelor. Guvernul local din Vitoria da Conquista a luat această hotărâre drastică pentru a combate absenteismul şcolar, mai ales că “părinţii erau întotdeauna surprinşi să afle numărul mare de ore de la care chiuleau copiii lor”, cel puţin asta a afirmat Coriolano Moraes, secretarul pe probleme de educaţie al oraşului.

Guvernul local a cheltuit aproape 700.000 de dolari pentru a crea şi produce cămăşi dotate cu GPS-uri pentru un număr de 20.000 de elevi. Oficialii planifică să extindă programul la alţi 43.000 de elevi, cu vârste între 4 şi 14 ani până în anul 2013.


Categorii

1. DIVERSE, Carduri electronice/ cipuri, Era Big Brother, Guvernarea electronica (E-GUVERNARE)

Etichete (taguri)

, ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

3 Commentarii la “Brazilia: UNIFORME dotate cu microcipuri GPS pentru URMARIREA ELEVILOR

  1. Si copii nu pot sa-si lase camasa de la uniforma in banca, sa-si puna un tricou si sa fuga in parc, toti fiind convinsi ca ei sunt inca la scoala?

    Pentru asta bineinteles exista si solutie, ceva mai drastica intr-adevar …

  2. @svm, tocmai asta se si vrea, sa faca cati mai multi asa si …. pam, pam, solutia minune, intrducerea cipului sub piele, acolo in mana dreapta unde spune scriptura.
    pam, pam ….

  3. Pingback: Stat politienesc in scolile din TEXAS (SUA): ELEVII CARE REFUZA CARDURILE CU MICROCIP SUNT PEDEPSITI - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare