IPS Ioan Selejan a impartit din nou DRAPELUL NATIONAL la hramul unei manastiri din COVASNA

6-08-2013 43 secunde Sublinieri

IPS-Ioan-la-Marcus

În zi de sărbătoare, episcopul Covasnei si Harghitei le-a împărţit credincioşilor 1.500 de steaguri ale României. S-a întâmplat la Mănăstirea Schimbarea la Faţă din Sita Buzăului, din judeţul Covasna, unde preotul a sfinţit drapelurile şi i-a îndemnat pe oameni să le arboreze la casele lor.

Credincioşii care au participat la slujba de hram a mănăstirii Schimbarea la Faţă au intonat Imnul Naţional cu steagurile în mâini. La finalul slujbei, episcopul ortodox al Covasnei si Harghitei a sfinţit şi împărţit oamenilor cele 1500 de drapeluri confecţionate de măicuţe.

Gestul preotului i-a impresionat pe credincioşi.

Episcopul Ioan Selejan a mai împărţit 400 de steaguri ale României şi luna trecută, la hramul Mănăstirii „Sf. Ilie” din Topliţa. Alte câteva sute vor fi date credincioşilor la Izvorul Mureşului, pe 15 august, la hramul bisericii “Adormirea Maicii Domnului”.


Categorii

1. DIVERSE, IPS Ioan Selejan

Etichete (taguri)

, , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

9 Commentarii la “IPS Ioan Selejan a impartit din nou DRAPELUL NATIONAL la hramul unei manastiri din COVASNA

  1. Vrednic este!

  2. Cinste lui ! Statul tradeaza pe romani in Harghita si Covasna, si numai Biserica mai este alaturi den popor !

  3. Cinste lui!in sfarsit cineva care ne aminteste ca santem toti locuitori ai Romaniei si trebuie sa respectam tot pentru ceea ce stramosii nostri au indurat,frig,foame,umilinta,batai grele pe campurile de lupta ca tarisoara noastra sa nu fie desfiintata,stearsa de pe hartile geografice,lacrimi de singe au varsat mamele pentru copii morti in lupte,sa nu uitam sfintii nascuti pe pamantul acesta,sa nu uitam nimic din ceea ce ne face sa fim romani sa iubim unde ne-am nascut si crescut,o sa ne judece stramosii nostri ca am pierdut ceea ce ei au cistigat cu viata lor.

  4. Vrednic într-adevăr!

  5. daca am avea multi ca preainaltul Ioan am avea de unde invata ce inseamna sa fi roman cu adevarat si altfel ne-am alege pe cei care ar trebuii sa ne faca viata mai buna dar asta este ducem lipsa de oameni adevarati.

  6. DUMNEZEU SA-I DE-A SANATATE SI VIATA LUNGA ….! ASA sa faca cati mai multi misionari adevarati ,in intreaga tara . Numai asa se va trezii din noi GENA NEPUTINCIOASA SI A NEPASARII . Doamne ajuta !

  7. Felicitari parintelui pentru curajul de a imparti simbolul national in acea parte a tarii , ravnita de vecini.Are curaj , dar nu ma mira.Ca invatatoare am insuflat elevilor dragostea de tara , de popor si insemnele nationale romanesti, adica ce inseamna sa fii patriot si la nevoie chiar sa aperi tara cu pretul vietii, cum au facut stramosii nostri.Este un patriot care isi iubeste tara si a riscat facand acest gest.

  8. Pingback: IPS IOAN SELEJAN: ”AVEM DE-A FACE CU O AGRESIUNE CULTURALA EXTERNA. Va domina lumea cine va câștiga marea bătălie culturală. Ea nu ia prizonieri, ci domină conștiințe” - Recomandari
  9. Pingback: Alegeri pentru EPISCOPIA COVASNEI si HARGHITEI. Candidatii alesi de Sinodul Mitropoliei Ardealului: PS Calinic Botosaneanu si PS Andrei Fagaraseanul | Cuvântul Ortodox
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare