MAREA BRITANIE. Cameron ameninta cu RETRAGEREA TARII DIN CEDO

3-10-2013 39 secunde Sublinieri

cameron_and_merkel

   Marea Britanie ar putea părăsi Curtea Europeană a Drepturilor Omului (CEDO) pentru a putea pedepsi cum se cuvine oamenii care pun în pericol siguranţa ţării şi a celorlalţi cetăţeni, a declarat premierul David Cameron.

Liderii europeni au criticat dur declaraţiile premierului, spunând că o astfel de mişcare ar însemna ieşirea din Uniunea Europeană, potrivit RT.com

 În prima sa declaraţie de acest fel, Cameron a spus pentru postul tv BBC1 că este pregătit să taie legăturile cu Strasbourgul pentru a preveni ca “alţii să intervină în modul în care se desfăşoară justiţia în Marea Britanie”.

   “Nu mă interesează în ce convenţii suntem amestecaţi. Ca premier vreau să ştiu că îmi pot ţine ţara în siguranţă”, a declarat Cameron.

Întrebat dacă ar merge până acolo încât să părăsească CEDO, Cameron a răspuns: “S-ar putea ca acolo să ajungem”. 


Categorii

1. DIVERSE, Uniunea Europeana, globalizare, guvernarea europeana (UE)

Etichete (taguri)

, , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

3 Commentarii la “MAREA BRITANIE. Cameron ameninta cu RETRAGEREA TARII DIN CEDO

  1. Cel putin aparent, “englejii” au coaja tare. Bravo lor !

  2. http://basilica.ro/stiri/diortosirea-unor-texte-liturgice-de-actualitate_10458.html

    Oare cum va fi aceasta diortosire? va fi pastrat textul asa cum apare in molitfelnicul mare sau se vor “adapta” la ecumenismul de acum?!

  3. ‘Marea Britanie ar putea părăsi Curtea Europeană a Drepturilor Omului (CEDO) pentru a putea pedepsi cum se cuvine oamenii care pun în pericol siguranţa ţării şi a celorlalţi cetăţeni’…asta pe langa toate camerele de supraveghere instalate in fiecare mijloc de transport si la orice colt de strada ‘pentru siguranta cetatenilor’, pe langa toate mesajele afisate pe orice panou din statiile pentru mijloacele de transport in comun cu ‘reporting something suspicious won’t hurt you’, amenzile date aiurea pentru ca li s-a parut agentilor de politie ca s-a comis o infractiune, discriminarea fatisa impotriva romanilor si bulgarilor si asa mai departe…Ma intreb ce-o insemna ‘a pedepsi cum se cuvine’ pentru ei…

Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare