SEFUL BILDERBERG SE INTALNESTE SI CU PATRIARHUL DANIEL. Se vor face presiuni asupra BOR pentru RMGC si CHEVRON? Se va cumpara tacerea pe tema casatoriilor gay?

17-10-2013 1 minut Sublinieri

bilderberg-daniel

Șeful grupului Bilderberg, unul dintre cele mai influente cluburi politice ale lumii, se află astăzi la București. Vicontele Etienne Davignon în cursul diminetii s-a întîlnit cu președintele Băsescu, are discuții cu guvernatorul Băncii Naționale, si, lucru mai puțin obișnuit, se va întîlni și cu Patriarhul Daniel.

Grupul Bilderberg a luat naștere după cel de-al doilea razboi mondial, printre membrii se numără șefi de stat, bancheri și magnati ai industriei din intreaga lume. Prima reuniune a avut loc in 1954, la hotelul Bilderberg din Oosterbeek, Olanda, de aici numele grupului. Un grup care susține printre altele că suveranitatea naționala este un concept istoric depășit. Adepții teoriei conspirației, nu puțini, consideră că acest grup, Clubul Bilderberg, conduce de fapt lumea, că ar forma un fel de guvern secret la nivel planetar care ar lua toate deciziile importante. Vorbe. Alte vorbe sunt legate de așazise scenarii masonice. Un argument valabil ar fi pentru aceștia că Etienne Davignon a fost invitat la București de Mugur Isărescu, mason real sau presupus – mai curînd în adormire.

Etienne Davignon a mai fost in România în toamna anului 2011. Atunci a ținut o conferință la BNR. și s-a întîlnit cu înalți demnitari guvernamentali. Noutatea este că de aceasta dată Etienne Davignon se întîlnește, cum am zis, și cu patriarhul Daniel.

Nimeni nu se indoiește că patriarhul este una dintre cele mai influente personaje din România, dacă nu cumva, avînd in vedere structura societății românești, cel mai influent personaj. Așa ca o întîlnire intre cei doi pare firească. Momentul in care aceasta întîlnire are loc este insă deosebit de sensibil.

Cea mai puternica instituție care se opune atît proiectului Gold Corporation de la Roșia Montana, cît si proiectelor Chevron de exploatare a gazelor de sist este Biserica Ortodoxa Romînă. In peisajul marcat de obediență față de mai-marii zilei cu care ne-am obișnuit, opozitia BOR față de proiecte atît de puternic susținute ( și de Traian Băsescu, și de doi prim-miniștri succesivi ) apare ca un gest singular.

Argumentele BOR împotriva cianurilor sau a fracturării hidraulice nu sunt foarte vizibile mediatic, dar comportamentul său s-a dovedit eficient… pe teren. Manifestatiile de la Bârlad de anul trecut, ca și cele de acum de la Pungești au în frunte preoți. Și este extraordinar de important că episcopia nu a interzis preoților să se implice. Comunitatea s-a simțit astfel incurajată să își apere drepturile.

În conditiile in care doua dintre cele mai importante proiecte dragi ambasadei americane de la București, fostul ambasador Mark Gittenstein declarîndu-se în repetate rînduri favorabil Gold Corportation, respectiv Chevron, sunt in pericol să fie oprite de proteste, e de presupus că ele au nevoie de întăriri în materie de lobby, inclusiv in direcția BOR. Iar Etienne Davignon pare un vehicul potrivit.

Va negocia patriarhul Daniel poziția Bisericii Ortodoxe Române în privința capitalismului de lumea a treia care și-a subordonat deja capii statului?

Sau mai exact, e negociabilă poziția Bisericii Ortodoxe Romane în dosarele Gold Corporation și Chevron? Sper să nu fie.


Categorii

1. DIVERSE, Gazele de sist, Masonerie, Patriarhul Daniel, ROSIA MONTANA, Stelian Tanase

Etichete (taguri)

, , , , , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

11 Commentarii la “SEFUL BILDERBERG SE INTALNESTE SI CU PATRIARHUL DANIEL. Se vor face presiuni asupra BOR pentru RMGC si CHEVRON? Se va cumpara tacerea pe tema casatoriilor gay?

  1. Probabil ca Protopopul Laiu este vizat. Dar nu numai. Cam tot ce poate opune rezistenta si tine de Biserica: esentialul.
    Doar in incidentele de la Pungesti s-au vazut resursele tarii: razesii si arendasii, poporul inca viu si credincios si conducatorii-vanzatori de tara si de sufletul lor si al confratilor.

  2. http://www.dangersoffracking.com/

    foarte limpede, desenat si pentru politicienii si jurnalistii nostri vanduti…sa le traduca cineva…!!

  3. Sa vedem acum daca patriarhul va spune precum fostul, atunci cand au venit ambasadorii americani sa-i ceara acceptarea homosexualitatii: “Eu nu pot face asa ceva. Eu sunt apostolul neamului. Plecati de aici.” Vom vedea in scurt timp dupa reactiile pe care le va avea fata de ceea ce se intampla.

  4. @Sanziana,
    incercarea(raspunsul)este a intregii natiuni.Prin Parintele nostru Patriarh Daniel vom vorbi noi toti.Nu stiu daca ma vei intelege,dar am sa-ti dau un exemplu:Eva, stramoasa noastra, a mancat marul,Adam s-a conformat ,si tot neamul omenesc a suferit.Balanta care a inclinat inspre neascultarea lui Adam ,au facut-o cei di viitor si care erau in coapsele lui Adam.In parabola semanatorului(pricopa evanghelica)75% sunt in neascultare(pamant neroditor).Asa ca, ceea ce va raspunde, va fi in functie de cat suntem ,noi ca neam,responsabili.DOAMNE AJUTA,NEPUTINTEI NOASTRE.

  5. Frati si surori intru Iisus Christos rugati-va pentru ierarhii nostri. Acum in mod vadit sunt pusi in situatia sfintilor mucenici: prieteni si rude ale mucenicilor le-au cerut sa arunce macar odata si oricit de putina tamaie ca sa arda pentru zeii oficiali(satanisti) si mucenicii au ales moartea si au respins tamaierea chiar si o singura data si oricit de mica. Vine Șeful grupului Bilderberg la Pariarhul nostru pocait sa se intoarca spre Mantuitorul nostru sau vine ca sa obtina o “tamaiere” macar odata si oricit de mica pentru el si grupul lui? El si grupul lui sunt reprezentantii oficiali de azi ai satanistilor (zeilor la care se inchina Ponta si Basescu). Si este foarte probabil ca ei vor sa obtina dela Patriarhul Daniel mai mult decit “tamaiere”. Daca nu le va implini cererile Patriarhul Daniel trebuie sa se pregateasca pentru mucenicie.

  6. “15. Şi ce învoire este între Hristos şi Veliar sau ce parte are un credincios cu un necredincios?”
    (Epistola a II-a către Corinteni a Sf Ap Pavel Cap. 6 )

  7. Intalnirea sau schimbul de mesaje se putea face si discret. Faptul ca e tratat de la egal cu Basescu si Isarescu e o “incarcare” a Patriarhului cu o (alta) autoritate.

    SI cred ca discutiile (in trio) nu se opresc la resurse energetice, ci si la viitoarea configuratie a Europei de Est.

    PS/ Parintele Iustin Parvu zice ca : “masoneria aproape si_a atins telurile si acum iese deja la lumina” citat aproximativ din memorie. (poate fi deci si asta o explicatie a publicitatii acestor vizite)

  8. In dimineata zilei cand a fost aceasta intalnire a Bilderberg cu Basescu, Isarescu si ceilalti, am avut ocazia unei scurte conversatii cu o jurnalista de la televiziunea romana, care era invitata.
    Mi-a spus ca tema acestei intalniri de la BNR era: Europa incotro?

  9. Pingback: TUNUL PE BISERICA: Preotii protestatari din Vaslui – LUATI LA TINTA DE PROPAGANDISTII CHEVRON DIN MEDIA/ Marturisire cu totul uimitoare a PS Corneliu, episcopul Husilor: COMISARII EUROPENI, PRECUM COMISARII SOVIETICI - Recomandari
  10. Pingback: ”BINECUVANTARE SAU POLUARE? PAMANT LUCRAT SAU PAMANT PUSTIIT?” Pastorala de Craciun a Patriarhului Daniel – receptata de mass-media neoliberala drept ”PASTORALA ANTI-SIST” - Recomandari
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare