Hollande continua “revolutia” in Franta cu LEGALIZAREA MASCATA A DROGURILOR

28-11-2013 1 minut Sublinieri

FRANCE-DROGUE-20120829

Preşedintele Franţei va sprijini organizarea unor “săli de asistenţă la injectare”. Este vorba de spaţii special organizate şi dotate cu instrumentarul necesar, unde toxicomanii îşi vor putea injecta drogul în condiţii sigure, sub asistenţă medicală.

La împlinirea a 25 de ani de la înfiinţarea Agenţiei de Cercetare asupra SIDA, François Hollande a insistat său asupra necesităţii reducerii riscului infectării la toxicomani.

Cu două decenii în urmă, în Franţa, numărul de drogaţi infectaţi cu HIV era de 1500 anual. În prezent, sunt numai 70“Tot este prea mult“, a spus Hollande. “Pentru a face faţă acestei realităţi, care nu este uşoară, au fost gândite proiectele de săli pentru asistenţă la injectare”.

Primăria Parisului a încercat să deschidă prima astfel de sală în octombrie, dar s-a lovit de opoziţia Consiliul Legislativ, care a invocat legea privind interdicţia consumului de stupefiante, care datează din 1970 şi care urmează a fi modificată.

Parizienii nu sunt prea încântaţi de perspectiva de a trăi în vecinătatea unor săli de drogare. Unii susţin că astfel se vor deschide noi focare de consum de stupefiante, pe lângă cele deja existente, în zonele rău famate. Alţii se întreabă de ce, dacă tot au girul Ministerului Sănătății, astfel de săli nu sunt organizate de-a dreptul în spitale.

Însă cea mai importantă critică se referă la faptul că înființarea acestor săli va echivala practic cu legalizarea consumului de droguri

Asistăm la o întoarcere a lumii cu fundul în sus. În vreme ce fumătorii sunt aruncați în stradă să-și consume viciul (deși există deja proiecte care interzic fumatul pe stradă, în propria mașină sau chiar acasă), consumatorii de droguri sunt încurajați. Mai întâi cei de droguri ușoare, acum, iată, cei de droguri grele.

În vreme ce consumul de alcool a devenit prohibit din cauza accizelor și supra-accizelor, mizeriile carbogazoase la pet sau cutie sunt comercializate la prețuri mai mici decât apa.

Și exemplele ar putea continua: interzicerea sau cenzurarea basmelor, sub pretextul că ar fi violente, cenzurarea sau mutilarea marilor opere ale literaturii mondiale (Mark Twain, Joseph Conrad printre mulți alții), din motive de rasism, acceptarea pedofiliei ca orientare sexuală în paralel cu scăderea vârstei majoratului (sub pretextul respectării drepturilor omului), legalizarea incestului (în Elveția, bunăoară) etc etc.

Aceasta este caracteristica noii Revoluții Socialiste Mondiale care se desfășoară sub ochii noștri: răul cel mic este înlocuit cu răul cel mare sub pretextul instaurării Binelui. Dar acceptarea „Binelui” nu este benevolă, nu e lăsată la latitudinea fiecărui individ. Ci este impusă cu forța. Individului nu îi este lăsată alegerea. Alții știu ce e mai bine pentru el. Individul trebuie să accepte, să se lase îndoit, să se supună. Altminteri va fi zdrobit de pumnul ca un ciocan al Comunității.


Categorii

1. DIVERSE, Razboiul impotriva familiei / vietii/ copiilor

Etichete (taguri)

, , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

2 Commentarii la “Hollande continua “revolutia” in Franta cu LEGALIZAREA MASCATA A DROGURILOR

  1. Daca nu s-ar fi departat de Biserica, de Adevar, ar fi avut la indemana remediul, dar, in mumea secularizata se merge din greseala in greseala.

    Psalmul profetic 48 :
    “12. Şi omul, în cinste fiind, n-a priceput; alăturatu-s-a dobitoacelor celor fără de minte şi s-a asemănat lor.
    13. Această cale le este sminteală lor şi celor ce vor găsi de bune spusele lor.” …

  2. Pingback: “Eveniment istoric” in SUA. Statul COLORADO a legalizat consumul “recreativ” de MARIJUANA - Recomandari
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare