REVOLUTIA SEXUALA CONTINUA CU PEDOFILIA/ Comisia Europeana NU ARE COMPETENTE in problema AVORTULUI/ Raportul Estrela se intoarce?/ 81.000 COPIII PARASITI pentru munca in strainatate/ Belgia a trecut la EUTANASIEREA DEPRESIVILOR

16-01-2014 11 minute Sublinieri

rw

  • Cultura Vietii: 

Revoluția sexuală continuă cu legalizarea pedofiliei

Același argument care a făcut ca legalizarea căsătoriei între persoanele de același sex să devină posibilă și acceptată, în unele state, este folosit acum pentru a legitima relațiile sexuale dintre adulți și copii.

În lumea academică se aud tot mai multe voci care susțin că a fi atras sexual de un copil reprezintă orientare sexuală înnăscută și nu un comportament sexual învățat. Dacă există o orientare sexuală a oamenilor și ea este înnăscută, ea trebuie acceptată ca normă și nu trebuie stigmatizată – spune lobby-ul LGBT, pentru a legitima un nou termen politic corect: minor atractted persons (persoane atrase de minori), folosit deja în locul cuvântului pedofil.

Unul dintre „sexologii” care încearcă să legitimeze pedofilia prin teoriile sale este James Cantor, doctor în psihologie, cadru universitar și clinician în cadrul programului de sănătate mintală (Law and Mental Health Programme) de la Centrul pentru Adicții și Sănătate Mintală din Toronto (Canada). Cantor afirmă că pedofilii au o anumită „setare a creierului” (brain wiring) și că 1 din 5 bărbați sunt predispuși să fie atrași în primul rând de copii.

Într-un articol pe marginea studiilor lui Cantor, publicat în dec. 2013 în New York Times, jurnalista Laura Kane observă că „pedofilia a fost mult timp considerată o tulburare psihologică declanșată de o traumă din copilărie”. Totuși, mulți experți consideră acum că pedofilia este o „condiție biologică înrădăcinată care nu se schimbă, că este o orientare sexuală, iar această descoperire se datorează studiilor derulate timp de zece ani de dr. James Cantor”.

Toamna trecută, Asociația Psihologilor Americani (APA) a produs indignare când a publicat o ediție DSM (clasificarea medicală a bolilor mintale) în care pedofilia era numită orientare sexuală. Ulterior, APA a dat o erată care revenea parțial asupra publicării inițiale.

Într-un interviu la canalul TVO Cantor a afirmat că pedofilia nu este o tulburare psihologică sau ceva care „să aibă legătură cu educația” și că este o tulburare biologică de parcă „ceva din creierul pedofilului ar fi altfel decât în creierul celor non-pedofili”. Nimeni nu alege să fie atras de copii și nimeni nu alege să fie atras de adulți, a continuat Cantor; „fie ești setat pentru așa ceva (wired), fie nu”. El a mai afirmat că nu toți adulții atrași de copii sunt agresori.

Cantor a mai spus că ”vom putea comunica mai ușor cu asemenea oameni [pedofili] când le vom spune că știm că nu ei au ales să fie așa, că știm că nu au avut cum să aleagă de cine să fie atrași și că cel mai bun lucru pe care îl putem face pentru a-i trata este să știm să le gestionăm interesul sexual”. „Nimeni nu a inventat o terapie care să schimbe interesul sexual al cuiva”. După Cantor majoritatea pedofililor sunt bărbați, din care aproape o treime preferă băieții, o treime fetițele, iar ceilalți – ambele sexe.

A trece în domeniul lucrurilor normale patologia sexuală a fost strategia lui Alfred Kinsey, alt universitar demonic, după cum demonstrează Dr. Judith Reismann în cartea sa, Sexual Sabotage. Ea afirmă că „legile americane nu mai pornesc de la morala iudeo-creștină, ci de la ′morala imorală′ a lui Kinsey: o lume în care domină adulterul, depravarea, avortul, dependența de pornografie, masturbarea, impotența, sado-masochismul, comportamentul bisexual, homosexual, exhibiționist și voyeuristic și abuzul sexual asupra copiilor”. „Studiile” lui Kinsey au influențat major ce li se predă copiilor la orele de educație sexuală în școlile publice americane.

James Cantor nu este singurul profesor universitar ce scornește „argumente” științifice pentru a legitima aberații. La conferința din 2011 a B4U-ACT, organizație ce se pronunță pentru legalizarea pedofiliei, s-a ajuns la concluzia că stigmatizarea persoanelor atrase de minori va înceta atunci când pedofilia va fi eliminată din clasificarea tulburărilor mintale (DSM), așa cum s-a procedat cu homosexualitatea în 1973. Invitații de onoare care au susținut acest punct de vedere au fost universitarii de la Johns Hopkins. (după wnd.com)

Comisia Europeană confirmă: Este dreptul exclusiv al Statelor de a legifera în probleme de avort și educație sexuală

Astăzi, 16 ianuarie, Vicepreședintele Comisiei Europene, Siim Kallas a concluzionat, la finalul unei dezbateri pe teme de „Sănătate sexuală și reproductivă” că Uniunea Europeană nu are nicio competență în problematica avortului și a educației sexuale.

Cu alte cuvinte, avortul și educația sexuală sunt și rămân de competența exclusivă a statelor membre. Se confirmă astfel rezoluția adoptată de Parlamentul European pe 12 decembrie (A7-0426/2) ca răspuns la raportul d-nei Edite Estrela asupra „Sănătății sexuale și reproductive și drepturilor aferente” (NOTĂ: Situația este identică în materie de definirea familiei și de politici familiale, inclusiv în legislația privind căsătoria, deși despre acest subiect nu s-a discutat la dezbatere.)

Conform principiului subsidiarității, Uniunea Europeană nu are niciun drept de interferență și nu poate exercita nicio presiune, de niciun fel, pentru adoptarea, neadoptarea sau modificarea legislațiilor naționale.

Dezbaterea a fost convocată de grupul Socialist din Parlamentul European, pe fondul îngrijorării membrilor acestuia și a eurodeputaților de Stânga în general privind noua legislație propusă în Spania pentru reglementarea avortului, legislație adoptată deja de Guvernul Rajoy și care restricționează drastic accesul la avort.

Raportul Estrela se întoarce!

Pentru ședința plenară a Parlamentului European din 16 ianuarie a fost anunțată o declarație a Comisiei Europene, numită Non-discriminare în domeniul sănătății sexuale, a reproducerii și al drepturile aferente. Inițiativa acestei declarații aparține Grupului Socialiștilor și Democraților (S&D), care speră să „internaționalizeze” dezbaterea din Spania, unde guvernul a anunțat restricționarea drastică a avortului, și să obțină măcar o parte dintre obiectivele lobby-ului avorționist și pro gay, enunțate în Raportul Estrela, căzut la votul din Parlamentul European pe 10 decembrie 2013.

Grupul face uz de Regulamentul 110, conform căruia „membrii Comisiei, ai Consiliului UE și ai Consiliului Europei pot oricând solicita Președintelui Parlamentului European să ia cuvântul pentru a face o declarație”. Conform aceluiași Regulament, această declarație poate fi urmată de o rezoluție. Astfel, după votul din 10 decembrie, lobby-ul homosexual se folosește de o procedură paralelă, într-un context european particular: de curând, guvernul spaniol a anunțat că intenționează să reinstituie protecția legală a vieții copilului nenăscut, iar dezastrul produs de legea Taubira – legea care permite căsătoria și adopția de copii pentru homosexuali – anunță noi manifestații de amploare în Franța, după cele de acum un an (La Manif pour Tous).

Altfel spus, Grupul Socialiștilor și Democraților ignoră voința cetățenilor europeni, ai căror reprezentanți au respins în Parlamentul European Raportul Estrela, ce promova avortul, educația sexuală încă de la creșă și eliminarea obiecției de conștiință pentru cadrele medicale. Votul negativ pentru lobby-ul avorționist a fost confirmat și de Inițiativa Cetățenească Unul dintre noi, ce îi solicită P.E. protecţia juridică a fiinţei umane din momentul concepţiei, pentru care au semnat aproape 2 milioane de cetățeni.

Ce putem face cu oamenii politici care ne ignoră voința? Să le popularizăm agenda secularistă și să votăm contra lor la alegerile europene din mai 2014. Absenteismul la vot le va conferi deputaților seculariști mai multă putere decât au acum asupra familiilor noastre. (Sursa: famillechretienne.fr) În traducere pentru România: NICIUN VOT PENTRU CANDIDAȚII P.S.D. LA PARLAMENTUL EUROPEAN!

Peste 81.000 de copii aveau, la sfarsitul lunii septembrie a anului trecut, cel putin un parinte plecat la munca in strainatate, rezulta din datele centralizate de Directia pentru Protectia Copilului din Ministerul Muncii si comunicate la solicitarea Mediafax.

La sfarsitul celui de-al treilea trimestru al anului trecut, 59.774 de familii aveau cel putin un membru care muncea in strainatate, iar in 16.197 dintre acestea ambii parinti erau plecati din tara. In total, 81.439 de copii erau afectati de fenomenul migratiei parintilor, 22.892 dintre ei provenind din cele 16.197 de familii in care ambii parinti au ales sa munceasca in strainatate.

Din cei 22.892 de minori ramasi in Romania fara niciunul dintre parinti, 21.753 sunt in grija rudelor pana la gradul IV, fara masura de protectie iar 1.014 sunt in sistemul de protectie speciala: 160 la asistent maternal, 220 in centre de plasament, 565 la rude de pana la gradul copil-plange-2IV, 69 la alte familii sau persoane, iar 125 sunt in alte situatii.

Alte 35.370 de familii, cu 48.042 de copii, au unul dintre parinti plecat in strainatate. Dintre acesti copii, 1.520 sunt in sistemul de protectie speciala, conform datelor centralizate.

Din aceleasi date mai rezulta ca sunt 8.207 familii cu parinte unic sustinator plecat la munca in strainatate, cu 10.505 copii. Dintre acestia, 9.226 sunt in ingrijirea rudelor pana la gradul IV, fara masura de protectie, iar 1.217 sunt in sistemul de protectie speciala: 229 la asistent maternal, 276 in centre de plasament, 625 la rude de pana la gradul IV, iar 87 la alte familii sau persoane.

Toti parintii care merg sa munceasca in strainatate, indiferent daca pleaca sa isi caute de lucru sau au deja contract de munca, trebuie sa anunte la serviciul de asistenta sociala cu cine raman copiii lor in tara. Obligatia de a notifica serviciul public de asistenta sociala nu mai revine doar persoanelor care pleaca in strainatate cu contract de munca, asa cum era prevazut pana la aprobarea Legii 257/2013, ci tuturor.

Legea 257/2013 pentru modificarea si completarea Legii 272/2004 privind protectia drepturilor copilului obliga toti parintii care isi lasa copiii singuri acasa, cand pleaca la munca in strainatate, sa notifice serviciul public de asistenta sociala (SPAS) de care apartin cu cel putin 40 de zile inainte si sa desemneze o persoana care se va ocupa de acestia. Pana la aprobarea Legii 257/2013, acest lucru era reglementat printr-un ordin si viza doar parintii care plecau in strainatate cu contract de munca, nu si pe cei care munceau la negru sau pe cei care plecau pentru a-si cauta o slujba.

“Notificarea va contine, in mod obligatoriu, desemnarea persoanei care se ocupa de intretinerea copilului pe perioada absentei parintilor sau tutorelui, dupa caz. Confirmarea persoanei in intretinerea careia va ramane copilul se efectueaza de catre instanta de tutela. Persoana desemnata trebuie sa faca parte din familia extinsa, sa aiba minimum 18 ani si sa indeplineasca conditiile materiale si garantiile morale necesare cresterii si ingrijirii unui copil”, se arata in noua forma a legii.

Persoana careia urmeaza sa ii fie delegata autoritatea parinteasca isi da acordul personal, in fata instantei, iar cererea de delegare a drepturilor si indatoririlor parintesti va fi solutionata in trei zile de la depunerea acesteia. Hotararea va cuprinde mentionarea expresa a drepturilor si indatoririlor care se deleaga si perioada pentru care are loc delegarea.

Actul normativ mai prevede ca serviciile publice de asistenta sociala organizate la nivelul municipiilor, oraselor si comunelor trebuie sa asigure persoanelor desemnate consiliere si informare cu privire la raspunderea pentru cresterea si asigurarea dezvoltarii copilului pe o perioada de sase luni. In lege se mai arata ca instanta va dispune delegarea temporara a autoritatii parintesti cu privire la copil, pe durata lipsei parintilor, dar nu mai mult de un an.

Numărul cazurilor de eutanasie umană a crescut, în Belgia, de 60 de ori, în 10 ani – de la 24, în 2002, când legea care permite eutanasia a intrat în vigoare, la 1432, în 2012. Ritmul anual actual de creștere este de aproximativ 25%, astfel că, în 2013, e posibil ca cifra eutanasierilor să fi ajuns la 1.800. Deși legea prevede doar posibilitatea eutanasierii bolnavilor incurabili, medicii belgieni au ajuns să eutanasieze inclusiv pacienți tineri, suferind de boli curabile sau care pot fi ținute sub control, precum anorexia (repulsia față de alimente) sau depresie cauzată de insuccesul unei operații de schimbare a sexului.

Din decembrie anul trecut este legală și eutanasia sau sinuciderea asistată în cazul minorilor. Sondajele arată că trei pătrimi din populație se pronunță în favoarea acestor proceduri, astfel că politicienii din ambele tabere au votat legea, cu o largă majoritate. „Nu mai este vorba despre ateism, agnosticism sau religie, ci despre necesitatea de a ne confrunta cu sfârșitul vieții și de a stabili un cadru legal, în acest sens, pentru pacienți și pentru doctori, deopotrivă”, a declarat Jean-Jacques De Gucht, un politician liberal flamand.

eutanasia-2Un reporter al publicației online vocativ a asistat, într-un spital din Anvers (Antwerpen, neoficial capitala Flandrei),  la eutanasierea unui bătrân de 83 de ani, bolnav de cancer al stomacului. Cu câteva luni în urmă, omul încercase să se sinucidă, dar a fost descoperit atârnând de funie de fiica sa, înainte de sufocare. O asistentă medicală aflată la căpătâiul bolnavului ce aștepta injecția letală pretinde că în dimineața zilei respective a fost prima dată când l-a văzut zâmbind – știa că va scăpa de suferință. Suferința fizică era potențată de faptul că bărbatul își pierduse soția, pe care o iubise foarte mult, cu câțiva ani în urmă. Nu își mai dorea nimic de la această viață, ci doar să se alăture, în neființă, femeii pe care o iubise. Medicul de 52 de ani Marc Van Hoey, având la activ circa 120 de eutanasieri (le-a pierdut șirul), și-a întrebat clientul dacă vrea ca familia să îi fie alături în ultimele momente. Replica a fost sarcastică: „Nu-mi pasă. Oricum voi pleca primul”.

Procesul durează câteva minute. Van Hoey începe prin administrarea Dormicon – benzodiazepină, un sedativ puternic. Urmează o doză-șoc de Tiopenal (sau Tiobarb), un anestezic care induce starea de comă. Corpul bărbatului inconștient are un spasm puternic în încercarea de a respira, apoi rămâne nemișcat – în stare „de legumă”. Ultima livrare este Norcuron, un relaxant al musculaturii, care opreste bătăile inimii.

Fetele sale îl plâng, dar se consolează: „Era așa de împăcat, fericit! Suntem norocoși că a putut să plece așa!”.

Van Hoey este convins că actul său este unul medical, din moment ce urmează voința pacientului. Experiența sa în domeniul eutanasiei este mai veche de un deceniu – de dinaintea legalizării procedurii, când a participat la mai multe sinucideri asistate (sinuciderea asistată se diferențiază de eutanasie prin aceea că muribundul își injectează sau înghite substanța letală, sub supraveghere medicală). Pe atunci, se declara moartea prin stop cardiac, iar autoritățile închideau ochii.

Autoritățile închid și acum ochii, când e vorba de depășirea cadrului legal – în 11 ani nu a fost semnalat niciun singur caz de abuz. Poate și pentru că la conducerea comisiei însărcinate cu cercetarea abuzurilor se află un practician al eutanasierii, Wim Distelmans. Acesta este chiar protagonistul unor cazuri care au făcut vâlvă în presa internațională și  care ridică mari semne de întrebare referitoare la linia de demarcație, în decizia de acceptare a cererii de eutanasiere, între suferința reală și cea autoindusă, între boala incurabilă și cea tratabilă. Distelmans i-a eutanasiat, în decembrie 2012, pe doi bărbați gemeni surzi în vârstă de 45 de ani, care urma să devină și orbi. Iar la sfârșitul lunii septembrie 2013, l-a eutanasiat pe Nathan (născut Nancy) Verhelst, de 44 de ani; acesta a fost întreaga viață complexat de faptul că s-a născut fetiță (pentru că mama lui își dorise băiat și îl trata cu dispreț fiindcă era fetiță), apoi și-a făcut operație de schimbare a sexului, dar a fost dezamăgit de rezultatul acesteia. Verhelst a avut diagnosticul de „suferință psihologică insuportabilă”, după ce a urmat șase luni de consiliere de specialitate.

Un alt caz extrem de controversat a fost al unei femei de 44 de ani – Ann G. Suferindă de anorexie și depresie severă (cu tentativă de sinucidere în 2007), a fost tratată de medicul psihiatru (sexolog și specialist în anorexie) Walter Vandereycken.  În anul 2012, Ann G. l-a acuzat public (la un post de televiziune) pe medicul său că ar fi abuzat-o sexual. Trauma suferită, accentuată de faptul că lui Vandereycken i s-a retras dreptul de a profesa, dar nu și licența, practicând în continuare, a determinat un alt psihiatru să îi aprobe solicitarea de eutanasiere.

Însuși Marc Van Hoey a eutanasiat, în august anul trecut, o femeie în vârstă de numai 34 de ani, numită Eva, care suferea de depresie. E adevărat, o formă severă (cu multiple tentative de sinucidere), pentru care a urmat tratament de specialitate timp de 10 ani, inclusiv cu electroșocuri. Eutanasia Evei a fost unul dintre cazurile portretizate în filmul documentar End Credits.

Prima țară din lume care a legalizat eutanasia umană a fost Olanda, în anul 2002, urmată, la scurt timp (în același an), de Belgia. În Olanda, numărul eutanasierilor s-a dublat, în ultimii zece ani, ajungând la 4.188 în 2012. Este permisă și eutanasierea minorilor, cu vârste de peste 12 ani. Este, de asemenea, legalizată și sinuciderea asistată. Luxemburg a legalizat eutanasia în 2008; solicitanții trebuie să fie majori. Elveția permite sinuciderea asistată fără condiția suferinței cauzată de o maladie incurabilă. Elveția este și singurul stat din lume care permite procedura în cazul străinilor. În Columbia, sinuciderea asistată a fost dezincriminată încă din 1997, dar în 2012 s-au introdus limitări: subiecții trebuie să fie adulți, iar procedura nu este permisă în cazul unor boli degenerative, precum Alzheimer. Patru state americane (Oregon a dat tonul, în 1994, urmat de Washington, Montana și Vermont) permit sinuciderea asistată, cu condiția ca subiectul să fie adult și suferind de o boală aflată în stadiul terminal (cu prognostic de supraviețuire sub șase luni).

sigla

Buletinul informativ al Aliantei Familiilor din Romania/ Nr. 267, 14 ian 2014

Depravare in Belgia. O moda noua in Belgia? Un fost sportiv a ales sa se sinucida asistat, nu inainte de a organiza un chef cu sampanie alaturi de prieteni (detalii).

Noi “minoritati sexuale” – Pedofilii. Dupa legalizarea homosexualitatii, etapa urmatoare a revolutiei sexuale este legalizarea pedofiliei (detalii).

Avortul in Irlanda. Irlanda, tara majoritar catolica, este in mod traditional impotriva avortului. Recent insa a adoptat o lege care permite avortul daca viata mamei este pusa in pericol (detalii).

Eutanasia in Belgia. Recomandam o dezbatere video pro si contra privind eutanasia, facuta de doua personalitati influente a miscarii pentru eutanasie si contra eutanasiei din Canada (detalii).

Doresc copii, dar nu ii fac. New York Times comenteaza o noua tendinta la tineretul american: iubesc si isi doresc copii, dar nu planuiesc sa-si si faca (detalii).

Argentina importa avort. Articolul alaturat descrie influentele externe pentru legalizarea avortului in Argentina (detalii).

Buletinul informativ al Aliantei Familiilor din Romania/ Nr. 266, 7 ian 2014

Acte biometrice. Romanii vor primi buletine biometrice incepand din aprilie 2014. Acum doi ani, AFR si-a formulat pozitia fata de aceste acte (detalii).

Parteneriatele civile in Romania. Anul trecut, un deputat a incercat marea cu degetul, formuland un proiect pentru legalizarea parteneriatelor civile (un fel de casatorii light) inclusiv pentru homosexuali. Pe 25 noiembrie, Senatul a adoptat un raport de respingere a propunerii legislative (detalii).

Partid nou in Suedia. Boboteaza este sarbatoare nationala in Suedia. Ieri, aceasta sarbatoare a adus lansarea unui nou partid: Partidul Valorilor Crestine, care isi propune plasarea avortului in afara legii, intarirea valorilor familiei, reducerea rolului statului in societate si imbunatatirea invatamantului, printre altele.

Pornografia in Candva Marea Britanie. De ce Candva? Pentru ca aceasta tara, candva mare, candva imperiu care a dus civilizatia pe multe continente, a decazut in ultimii zeci de ani pana la adancimi greu de crezut. Tara care era speriata ca va fi invadata de romani si bulgari de la 01.01.2014 are mari probleme cu consumul de pornografie in randul copiilor! Lucrurile au degenerat pana intr-acolo ca unii copii in varsta de 5 ani au fost exclusi de la scoala din cauza comportamentului indus de pornografie. Un alt copil, in varsta de 13 ani, a violat o fetita, imitand ce a vazut in unele filme. Nu e singura problema in randul tineretului in acea tara. Alcoolismul face si el ravagii in randul adolescentilor si tinerilor. Pentru civilizarea acelei tari, poate ar fi bine sa mearga unii romani si bulgari in vizita la ei (detalii).

Poligamie si bestialitate. La inceputul lunii decembrie, un judecator federal din statul american Utah a dezincriminat poligamia. In 2002 un judecator federal canadian a legalizat casatoriile homosexuale. Atunci deja se atentiona ca legalizarea casatoriilor homo va duce, inevitabil, la legalizarea poligamiei. Iata ca cei care au atras atentia au avut dreptate. Dupe 11 ani tot un judecator duce mai departe dezinstitutionalizarea casatoriei naturale, legalizand poligamia. Dar revolutia sexuala nu se opreste aici. Deja apar pretentii noi, insistente, bazate pe unele argumente folosite pentru dezincriminarea poligamiei: dezincriminarea zoofiliei (detalii).

Dictatura judecatorilor. Datorita faptului ca judecatorii promoveaza imoralitatea in societate si ignora vointa majoritatii, tot mai multi academicieni si observatori se intreaba daca nu cumva ne confruntam cu o dictatura a judecatorilor intr-un stat de drept. Daca da, democratia nu isi mai are rostul (detalii).

Eutanasie – Belgia in deriva. S-a scris mult in ultimele luni despre initiativa legislativa belgiana de a permite eutanasierea copiilor. Nu e de mirare ca legea a fost adoptata. Conform unui sondaj de opinie, trei sferturi dintre belgieni sunt de acord (detalii).

Recidivism – Copii lipsiti de tata. Dr. Bradford-Wilcox, unul din cei mai proeminenti sociologi ai familiei din Statele Unite a publicat recent un comentariu privind criminalitatea in liceele americane. Toti baietii care si-au impuscat colegii de clasa ori profesorii au fost, fara exceptie, lipsiti de tata. Proveneau din familii divortate. In opinia lui, se pare ca exista o corelatie, chiar daca nu o cauzalitate, intre recidivism si lipsa tatalui din familie (detalii).

Pornografie. Administratia Obama a finantat mai multe proiecte pornografice, unul de peste 900.000 dolari si unul de 250.000 dolari (detalii).

O feminista impotriva feminismului. Camille Paglia este una din fondatoarele feminismului american. Acum in varsta, dar si putin mai inteleapta, a devenit una din cele mai feroce voci antifeministe contemporane. Intr-un articol recent in Wall Street Journal, ea ataca virulent feminismul american pe care-l acuza ca a distrus familia, barbatii, baietii, a cauzat confuzie de gen la tinerii barbati si fete, criza demografica, si lista continua (detalii).

ONU si controlul populatiei. ONU cere promovarea agresiva a unei campanii de reducere a populatiei africane (detalii).

Copii cu parinti homosexuali. Va recomandam un material video privind tragedia copiilor crescuti de perechi homosexuale (detalii).

Va recomandam si un material video care explica propaganda frauduloasa dusa de homosexuali in Candva Marea Britanie in 2013 pentru legiferarea casatoriilor homosexuale (detalii).

Avort si cancer – Studiu. China e tara in care se avorteaza cel mai mare numar de copii nenascuti. In consecinta, China are si cea mai mare experienta privind efectele negative ale avortului asupra femeilor care avorteaza. Un studiu emis la sfarsitul lui noiembrie arata ca femeile care avorteaza au o predispozitie de a suferi de cancer de san de 44% mai mare ca femeile care nu avorteaza (detalii).

Cimpanzeii si drepturile animalelor. Pierd, dar tot incearca. Cei care doresc ca animalele sa primeasca drepturi si sa fie recunoscute ca “persoane” protejate de constitutie persista. Pana in prezent, au pierdut fiecare caz, dar tot incearca. Ultimul caz e cel lansat in New Yorrk in decembrie. Intr-o buna zi, e posibil sa ne trezim cu un judecator “indraznet” care sa acorde cimpanzeilor statutul de “persoana” protejata de constitutie (detalii).

Procreare artificiala. Cum se fac copiii, intreaba comentariul alaturat? Ne apropiem de un stagiu in evolutia societatii, spune autorul, cand sexul va fi doar pentru placere, nu pentru procreare, iar tehnologia va perpetua specia umana, adica procrearea (detalii).

Agresivitatea homosexualilor. Articolul alaturat descrie agresivitatea crescanda a homosexualilor in campusurile catolice americane (detalii).

Industria materialelor genetice. “The unregulated sperm industry” (“Industria spermei nereglementata”) e titlul unui articol recent publicat in New York Times, care atrage atentia aspura traficului legal, dar haotic cu sperma. Aspectele ne-etice ale acestei practici abunda, dar autoritatile par sa nu le ia in seama (detalii).

Copiii sunt o binecuvantare. Copiii sunt un blestem pentru statul asistential. Costa bani. Cu cat mai multe fiinte umane, cu atat mai multa cheltuiala. Asta e teoria de baza a statului asistential si al sistemului scandinav. Insa apar mai multe studii care argumenteaza tocmai opusul – copiii sunt o binecuvantare pentru societate si cea mai buna investitie pe care o poate face societatea este in copii. Un studiu emis de Population Research Institute din Washington afirma ca o fiinta umana de-a lungul vietii ei adauga 217.000 dolari la bogatia societatii. Cu alte cuvinte, contributiile unei fiinte umane la bunul colectiv intrece cheltuielile asociate cu aducerea aceleasi fiinte umane pe lume, educatia si cresterea ei (detalii).

Anglia intoleranta. Un judecator englez a fost fortat sa-si dea demisia pentru ca a criticat politica guvernului britanic de instituire a “casatoriilor homosexuale” (detalii).

Parlamentul european – Raportul Lunacek. Raportul Estrela pentru promovarea avortului a fost respins in decembrie in plenul Parlamentului European. Iata insa ca inca un Raport, la fel de periculos, e pe rol sa fie votat in februarie. E vorba de raportul Lunacek pentru promovarea drepturilor homosexualilor. AFR lucreaza la un memoriu de respingere a raportului. Textul Raportului Lunacek in romana se afla aici (detalii).

Declinul avortului in America. In 2013, nu mai putin de 87 de clinici de avort s-au inchis in Statele Unite. Motivul: multiplicarea legilor care reglementeaza minutios industria avortului, adica o elimina prin suprareglementare. La asta se adauga lobbyul intens al miscarii proviata americane (detalii).


Categorii

Avort, Eutanasie, Homosexualitate, Pedofilie, Pornografie, Razboiul impotriva familiei / vietii/ copiilor, Uniunea Europeana, globalizare, guvernarea europeana (UE)

Etichete (taguri)

, , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

14 Commentarii la “REVOLUTIA SEXUALA CONTINUA CU PEDOFILIA/ Comisia Europeana NU ARE COMPETENTE in problema AVORTULUI/ Raportul Estrela se intoarce?/ 81.000 COPIII PARASITI pentru munca in strainatate/ Belgia a trecut la EUTANASIEREA DEPRESIVILOR

  1. @ Pungescu:

    E chiar total offtopic si nu ne preocupa ce fac alte bloguri care si pe noi ne-au “executat” si linsat de zeci de ori in cele mai oribile moduri de-a lungul vremii, pentru ca asta le e meseria. E problema dvs. daca le frecventati si apoi va mai intrebati daca “asta este ortodoxia”. Fireste ca nu e, dar care e noutatea? Mai mult le faceti reclama asa. Daca aveti ceva de spus “la cestiune”, acceptam comentarii 🙂

  2. Aveti dreptate. 🙂

  3. Apropo de atletul de 95 de ani. Iată (stupefiant) ce spune în articol: “De ce să plâng când mă voi întâlni în Rai cu prieteni şi apropiaţi şi cu soţia?”

    Ferească Dumnezeu!… de a nu cumva ajunge exact în locul opus Raiului și de a se întâlni cu tatăl minciunii, susținătorul acestor blestemate centre ce ”livrează sinuciderea la domiciliu”…

  4. Draga admin, va multumim ca va ocupati cu aflarea, informarea si aratarea acestor semne ale faradelegii care vor sa cuprinda aceasta lume, nu din vointa oamenilor, ci din cea a catorva judecatori, sau membri ai unor partide socialiate.
    Vedem ce lipsa de cunostiinte minime au acesti “ajunsi in diferite functii” de unde dicteaza ce rau sa se mai impuna oamenilor. Ei nu stiu ca acea eutanasiere este de fapt o sinucidere, cel mai mare pacat facut de om
    pentru care acel nenorocit suflet, in loc sa-si gaseasca ispasire de pacatele din timpul vietii, datorita suferintei date de acea boala, va ajunge in cel mai intunecat loc al iadului si asta in doar cateva ore… de pregatire a injectiei… in anticamera mortii, presupun bine sterilizata si unde s-a facut curatenie… in care legiuni de diavoli rad sarcastic de prostia ideii de curmare a suferintei… urmeaza alta… imediat… in doua minute, mult mai mare, de care nu se scapa… Oare exista cuvinte care sa exprime suferinta si groaza celui care-si vede trupul mort pe patul din salon, iar langa el multime de demoni venind sa-l ia, fara ca ingerul pazitor, pe care il recunoaste si de care vrea sa se agate, sa mai poata face ceva. Acum un minut era viu, putea sa-i para rau de ce se va face cu el, dar acum cand injectia a facut ca sufletul sa paraseasca acest trup, nu mai poate face absolut nimic. Nu se poate exprima acea drama, a omului, care vede ca sufletul lui ramas, va fi luat de cohortele de diavoli care il vor duce pentru a fi chinuit.
    La centrul Sf Irina, din Voluntari bolnavii incurabili li se vorbeste frumos, sunt ingrijiti, spovediti, impartasiti, deci li se asigura intr-un fel spus, prelungirea vietii pana in vesnicie, cu un mic moment de trecere din aceasta lume in cea vesnica, unde vad lumina, unde se bucura cu ingerii si unde stau alaturi de altii care si-au marturisit pacatele chiar si in ultimele momente, gratie sistemului existent la acest centru. Mai mult, se poate lupta cu aceasta boala, se pot spune toate pacatele in acele momente cand gandesti altfel, dupa ce medicul ti-a zis ca mai traiesti 6 luni. Unii se inteleptesc cat altii intr-o viata si chiar se vindeca daca lasa sistemul imunitar sa distruga ceea ce a aparut rau in corp. Sunt foarte multi care sau vindecat curatindu-se (de data aceasta si fizic) prin post si mancand doar cateva lucruri simple si lasand astfel ca leucocitele sa-si indeplineasca rolul de distrugator al corpurilor straine din organism. Mai multe explicatii s-ar afla din ce se face la clinica Nera.
    Cat s-a inmultit influenta raului in aceasta lume si noi nu ne dam seama pentru ca, de asta nu se spune la stiri…
    Ceea ce reprezinta ceva rau pentru crestini, ajunge sa fie impus prin legi, fara a fi intrebat nimeni.
    Oare nu e ca in primele secole? Ba da, e ca atunci, doar ca acei crestini se opuneau imparatului pagan, veneau in fata lui cu curaj si-i spuneau ca ei nu fac ceea ce e un pacat, continuarea o gasin in Vietile Sfintilor pe care ii cinstim azi.
    Stiam de acest subiect mai dinainte din Familia Ortodoxa, unde se scria despre clinica mortii “dignitas” dar nu imi inchipuiam ca va lua amploare asa ceva. Mai era precizat si faptul ca medicii erau cumva obligati sa faca asta si mai ales FARA ACCEPTUL FAMILIEI, era modificata legislatia sa nu fie nevoie de vre-un accept al cuiva. S-a ajuns sa se considere ca daca medicul constata ca e ceva incurabil sa nu aiba nevoie de acceptul familiei. Groaznic.
    Vedem cata inconstienta au cei care impun omului sa faca la sfarsit, cea mai mare greseala…a vietii.

  5. E clar ca lumea a innebunit!

    “medicii” aia din America, nu sunt medici!

    N-a zis BINE Pr.Arsenie Boca? “un medic daca n-are constiinta atarnarii de Dumnezeu (daca nu este credincios) este cel mult – un veterinar!”

    De altfel, TOATA NEBUNIA exprimata ACUM in toata lumea, de la americani a pornit; nu ca nu s-ar fi facut astfel de porcarii ‘de cand lumea’, dar se faceau sub/cu perdea(ua) trasa, avand constiinta vinovatiei TOTUSI!, iar cand erau descoperiti – sufereaU rusinea stigmatizarii, din partea celorlalti, ca o PLATA bine-meritata pentru asemenea APUCATURI;

    Acum e COOL sa fi PE INVERS si, cat mai anormal!

    „legile americane nu mai pornesc de la morala iudeo-creștină, ci de la ′morala imorală′ a lui Kinsey: o lume în care domină adulterul, depravarea, avortul, dependența de pornografie, masturbarea, impotența, sado-masochismul, comportamentul bisexual, homosexual, exhibiționist și voyeuristic și abuzul sexual asupra copiilor”.

  6. In privinta sinuciderii asistate:

    -ce ‘milostiv’ este dracu’!

    -lucreaza ‘medical’, cu manusi DE UNICA FOLOSINTA (SIC!);

    -iti faciliteaza TRECEREA in Iad, de pe patul spitalului, DIRECT IN COARNELE LUI (sau furca in lui, dupa preferinte!);

    Ceilalti nebuni (elvetienii si belgienii- elita ‘civilizata’)- in loc sa-l puna/reaseze mintal pe cel cazut (depresivul), mai ales pe cei mici – ii incadreaza la INUTILI, INCOMPATIBILI CU VIATA – drept pentru care, se substituie Lui Dumnezeu, hotarandu-le soarta, impingandu-i spre gestul suprem de despartire de EL in vesnicie!
    Cata ticalosie!
    Cata nemernicie!
    Nu-s iertati nici copiii!

    Satana isi rade in barba; vrea sa-l invinga pe Dumnezeu, aducand in Iad, si copiii! Il ‘imita’ pe Hristos, dar INVERS -le spune adultilor (‘parinti’ si ‘medici’) – ‘lasati sa vina copiii, la mine’!

    Diabolic!

  7. Iar, pentru cei 81.000 de copii lasati la voia intamplarii din ‘pricini’ economice, ii condamn si pe parinti, dar si pe politicieni!

    Vor raspunde in fata lui Dumnezeu, pentru FUGA lor RUSINOASA, pentru lipsa de IMPLICARE, de RESPONSABILITATE!

  8. Nu este oare urmarea firească a multor generații ce au părăsit asceza creștină (pe lângă toate celelalte aspecte ale Adevărului revelat)? Cum să nu ne simțim neputincioși în fața patimilor iraționale și să nu le considerăm ca fiind ale firii?
    Pr. Serafim Rose: „Oamenii sunt epuizați; Împărăția lui Dumnezeu este mult prea departe, calea creștin-ortodoxă este prea strâmtă și cu necazuri. Revoluția a prins „spiritul vremii”, iar a merge împotriva acestui puternic curent este peste puterile omului modern, pentru că o astfel de împotrivire necesită tocmai acele două lucruri pe care Nihilismul le-a anihilat cu cea mai mare consecvență: Adevărul și credința”.
    Nu ne lipsi de ele, Doamne!

    „Cimpanzeii si drepturile animalelor. Pierd, dar tot incearca. Cei care doresc ca animalele sa primeasca drepturi si sa fie recunoscute ca “persoane” protejate de constitutie persista. Pana in prezent, au pierdut fiecare caz, dar tot incearca. Ultimul caz e cel lansat in New York in decembrie. Intr-o buna zi, e posibil sa ne trezim cu un judecator “indraznet” care sa acorde cimpanzeilor statutul de “persoana” protejata de constitutie”.
    Nu, ultimul caz e mai apropiat: http://ro.stiri.yahoo.com/cernea–propun-o-lege-prin-care-delfinii-s%C4%83-fie-declara%C8%9Bi-persoane-non-umane-103029864.html

  9. Este usor de mers pe o cale a dezinteresului fata de altii, noi nu ne cunoastem (ca cei din Bulgaria) sa putem vorbi cu cei care ar putea schimba ceva, dar observ un fenomen care era si inainte de 89, anume ca nu mai poti lua legatura cu politicienii, este imposibil sa poti sa le spui ceva, eventual fiind un grup. Ei nu raspund niciodata nimanui. Raspund unor ziaristi dar si acestia nu intreaba decat banalitati.
    Omul spune ca daca le zice in fata ceva poate s-or rusina auzind de la altii, ceea ce aveau de gand sa faca. Cred ca ei au aranjat sa fie asa… sa nu-i deranjeze nimeni, in raul care-l fac acesti continuatori ai doctrinei marxiste, nu trebuie sa tina cont de mase ci sa dovedeasca ca au facut ce li s-a zis, sa arate “familiei social democrate” ca si ei sunt membrii, ca trebuie sa fie ajutati la alegeri, si pentru asta, pe usa din dos, legifereaza aceste pacate strigatoare la cer, fara ca nimeni sa se poata opune. Cam asa se intampla si prin UE, intr-o sfidare totala a celorlalti.

  10. Pentru mine informatia cu adevarat importanta nu este ca eutanasierea a fost adoptata si practicata in tari ca Belgia si Olanda. Ci faptul ca ea a fost adoptata cu o majoritate comfortabila in Parlament si ca majoritatea populatiei de rind e de acord cu ea si o practica… fara probleme.

    Interesant mi se pare si faptul ca in societatile lumii a treia, gen Africa, scuturate de razboaie civile, inter-tribale in care mai exista lideri canibali si indivizi care antreneaza copii sa devina ucigasi, viata umana are foarte putina valoare, dar la modul brutal, pe fata, singeros.

    Pe cind aici, in lumea civilizata, ba chiar foarte civilizata (gen Elvetia) unde au mare grija de igiena strazii, de linistea publica, unde drepturile civile sint scrupulos urmarite, unde exista siguranta pe strazi ca si siguranta economica, viata umana este de fapt cam la fel de dispretuita, dar de pe pozitii “stiintifice” si “morale”, rational, argumentativ, lipsit de emotii, de sentimente fie ele negative.

    Discutam acum citiva ani despre eutanasie cu o fata, din Italia, foarte inteligenta, foarte bine educata, cu un comportament manierat . Mi-a spus, ridincind din umeri ca este mult mai bine sa alegi sa mori decit sa fii o povara pentru tine si pentru ai tai si ca ar incuraja eutanasierea parintilor ei daca acestia ar crede ca sint o povara. M-a lasat masca. Si de fapt, ceea te infioara cel mai tare este contrastul intre aparentele de civilizatie, maniere, educatie, comportament social adecvate si promovarea unor astfel de idei….inumane. Probabil ca daca ideile astea ar veni din gura unui bastinas inrosit in singe si invirtind o sabie de-asupra capului ar fi mult mai putin socant, grotesc, si chiar inspaimintator.

  11. Pingback: Parlamentul European a adoptat RAPORTUL LUNACEK: ”Nu mai trebuie să toleram homofobia in Europa!”/ Un cunoscut publicist ortodox candideaza la europarlamentare - Recomandari
  12. Pingback: Raportul Lunacek: FOAIE DE PARCURS PENTRU HOMOSEXUALIZAREA EUROPEI/ Cu pasi repezi catre HETEROFOBIE si CRESTINOFOBIE: “BIG BROTHER bate iarasi la usa istoriei”/ Cernea revine cu parteneriatele civile in Parlament - Recomandari
  13. Pingback: Ministrul sanatatii din Lituania: EUTANASIA AR FI O SOLUTIE PENTRU SARACI - Recomandari
  14. Cred ca doctorul care are peste 100 de eutanasieri la activ este un criminal in serie.Ce mare lucru sa faci un tratament bolnavului depresiv?Totul se recurge la bani.Cum sa eutanasiezi copii?Doamne fereste.

Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare