Raportul Lunacek: FOAIE DE PARCURS PENTRU HOMOSEXUALIZAREA EUROPEI/ Cu pasi repezi catre HETEROFOBIE si CRESTINOFOBIE: “BIG BROTHER bate iarasi la usa istoriei”/ Cernea revine cu parteneriatele civile in Parlament

6-02-2014 7 minute Sublinieri

lunacek

Parlamentul European a adoptat ieri o Rezoluţie referitoare la foaia de parcurs a UE împotriva homofobiei şi a discriminării pe motiv de orientare sexuală şi identitate de gen. Rezoluţia nu are caracter legislativ, deci nu este obligatorie pentru statele membre, dar invită Comisia Europeană, statele membre şi agenţiile competente în domeniu să elaboreze politici globale multianuale vizând protecţia drepturilor fundamentale ale persoanelor LGBTI

Istoria acestei iniţiative începe în ianuarie 2011. De atunci, Parlamentul a solicitat Comisiei Europene de zece ori elaborarea unei foi de parcurs împotriva homofobiei şi discriminării pe motive de orientare sexuală şi identitate de gen.

În mai, 2013, unsprezece state membre UE au solicitat oficial o astfel de foaie de parcurs. În plus, statele membre adoptă din ce în ce mai mult planuri similare la nivel naţional (Belgia, Franţa, Italia, Ţările de Jos, Regatul Unit, iar în Letonia sunt la faza de discuţii), ca parte a planurilor de egalitate naţionale mai extinse (Croaţia, Portugalia) sau la nivel regional (Belgia, Germania, Spania).

Necesitatea unei astfel de foi are şi susţinere statistică. Anul trecut, un Sondaj LGBT publicat de Agenţia pentru Drepturi Fundamentale indica faptul că 47% din persoanele LGBT s-au simţit discriminate sau hărţuite în ultimul an, lesbienele (55%), tinerii (57%) şi persoanele sărace LGBT (52% ), fiind cele mai susceptibile de a fi discriminate; 26% au fost atacate sau ameninţate cu violenţă din cauza orientării lor sexuale sau a identităţii de gen (35% din rândul persoanelor transgender); numai 10% se simt suficient de încrezătoare pentru a raporta cazuri de discriminare la poliţie şi doar 22% au raportat cazuri de violenţă sau hărţuire;32% sunt discriminate în ceea ce priveşte accesul la locuinţe, educaţie sau la asistenţă medicală, bunuri sau servicii; iar 20% sunt discriminate în ceea ce priveşte angajarea sau ocupaţia (29% din persoanele transgender).

De menţionat că în centrul acţiunilor parlamentare pentru această chestiune se află europarlamentara austriacă Ulrike LUNACEK, membră în Comisia pentru drepturile femeii şi egalitatea de gen şi vicepreşedintă a Grupului Verzilor – Alianţa Liberă Europeană, deci colegă de ideologie politică cu parlamentarul român Remus Cernea (aud că va candida la europarlamentare).

Drept urmare, ieri, europarlamentarii au votat şi au adoptat această Rezoluţie, cu 394 de voturi pentru, 176 împotrivă, 72 de abţineri şi 124 de voturi neexprimate.

Parlamentarii români au votat după cum urmează: 7 pentru, 11 împotrivă, o abţinere şi 14 voturi neexprimate (deşi prezenţi)

Voturi PENTRU: Eduard-Raul HELLVIG, Petru Constantin LUHAN, Norica NICOLAI, Adrian SEVERIN, Ovidiu Ioan SILAGHI, Adina-Ioana VĂLEAN, Renate WEBER.

Voturi CONTRA: Elena Oana ANTONESCU, Sebastian Valentin BODU, Marian-Jean MARINESCU,  Iosif MATULA,  Rareş-Lucian NICULESCU,  Cristian Dan PREDA,  Theodor Dumitru STOLOJAN,  Csaba SÓGOR,  László TŐKÉS,  Corneliu VADIM TUDOR,  Iuliu WINKLER.

ABŢINERI: Elena BĂSESCU.

NU au votat, deşi au fost prezenţi: Victor BOŞTINARU, Minodora CLIVETI, Corina CREŢU, George Sabin CUTAŞ, Vasilica Viorica DĂNCILĂ, Ioan ENCIU, Cătălin Sorin IVAN, Monica Luisa MACOVEI,  Ioan Mircea PAŞCU, Daciana Octavia SÂRBU, Claudiu Ciprian TĂNĂSESCU, Traian UNGUREANU, Dan Dumitru ZAMFIRESCU, Silvia-Adriana ŢICĂU.

Ce prevede documentul?

  • condamnă cu fermitate orice formă de discriminare din motive de orientare sexuală şi identitate de gen
  • regretă profund faptul că drepturile fundamentale ale persoanelor lesbiene, gay, bisexuale, transgen şi intersexuale (LGBTI) nu sunt încă întotdeauna pe deplin respectate în Uniunea Europeană;
  • sensibilizarea cetăţenilor cu privire la drepturile persoanelor LGBTI;
  • adoptarea unei viitoare directive privind principiul egalităţii de tratament între persoane, indiferent de religie sau convingeri, handicap, vârstă sau orientare sexuală;
  • elaborarea unei politici globale multianuale vizând protecţia drepturilor fundamentale ale persoanelor LGBTI, pentru realizarea nediscriminării în diverse domenii: la angajare, în educaţie, în sănătate, accesul la bunuri şi servicii precum şi măsuri specifice pentru persoanele transgen şi intersexuale.
  • măsuri specifice în domeniul cetăţeniei, familiei şi libertăţii de circulaţie, prin respectarea tuturor formelor de familii recunoscute juridic în temeiul legislaţiei naţionale a statelor membre precum şi prin recunoaşterea reciprocă a efectelor tuturor documentelor de stare civilă de pe teritoriul UE, pentru a reduce barierele juridice şi administrative discriminatorii pentru cetăţeni şi familiile acestora;
  • garantarea libertăţii de exprimare şi de întrunire, în special în ceea ce priveşte paradele şi evenimentele similare, având grijă ca aceste evenimente să aibă loc în mod legal şi garantând o protecţie efectivă a participanţilor;
  • abţinerea de la adoptarea de legi şi revizuirea legilor existente care limitează libertatea de exprimare în legătură cu orientarea sexuală şi cu identitatea de gen;
  • adoptarea unei legislaţii penale care să interzică incitarea la ură pe motive de orientare sexuală şi identitate de gen;
  • dreptul la azil pe aspecte specifice legate de orientarea sexuală şi de identitatea de gen

Pe final, documentul reaminteşte că libertatea de exprimare şi de manifestare a credinţelor şi a opiniilor personale trebuie respectată în conformitate cu principiul pluralismului de idei şi cu condiţia ca acestea să nu incite la ură, violenţă sau discriminare.

Opinia mea: E bine că Europa depune eforturi să-i protejeze pe minoritarii LGBTI de violenţe homofobe (?! – n.n.), la fel cum ar trebui să o facă şi pentru ocrotirea altor minorităţi (copiii nenăscuţi în faţa avortului, de ex.).Totodată, ar trebui să înţeleagă că Biserica (Ortodoxă cel puţin) nu este nicidecum homofobă, ci doreşte îndreptarea lor. Sper ca acest document să nu se transforme într-o platformă-program de impunere către majorităţi a orientărilor sexuale minoritare. Ar fi o nouă încercare de reeducare ideologică de pe Continent.

Nota noastra:

Parintele Tanasescu crede ca exprimarea diplomatica o fi o strategie buna. Insa exprimarea nu e diplomatica, ci inadecvata, acceptand premisele propagandei LGBT si, astfel, definirea “problemei” in termenii lor. Grija cea mare pare a fi descotorosirea de eticheta de “homofob” – insa, atat timp cat accepti ca discutia sa se poarte in cadrul prescris de Raportul Lunacek, este o tentativa ridicola si de genul “capul plecat sabia nu-l taie“.

Cat timp notiunile juridice din registrul “incitarii la ura” din motivatie “homofoba” sunt perfect manipulabile, arbitrare si vagi, nu mai e vorba, aici, de a ne caciuli pentru a nu fi incadrati la “suspecti”, ci de a ataca insusi principiul caci e un abuz din toate punctele de vedere. Oare a spune ca homosexualitatea e pacat si atrage osanda vesnica, de pilda, sau ca e pacat strigator la cer, sau ca Dumnezeu a ars Sodoma pentru homosexualitate, va putea fi receptat si definit altfel, din perspectiva Raportului Lunacek, decat “homofobie”? Nu cumva crestinii se vor vedea invitati sa taca, pur si simplu, din gura, pe acest subiect, pentru a nu se trezi “amendati” daca se vor adopta legislatii conforme Raportului? 

Singura strategie posibila in fata unor astfel de platforme create pentru sustinerea activismului extremist LGBT este deconstruirea lor si punerea problemei in proprii tai termeni. Altfel, dupa lecturarea articolului reprezentantului Bisericii, ramai cu ideea ca Raportul Lunacek ar fi ceva in principiu bun, cu obiective de tip negativ – combaterea “homofobiei” si a discriminarilor. Nimic mai fals: Raportul este un suport pentru revendicari agresive care, daca ar avea forta juridica, ar fi un instrument de reeducare totalitara a societatii in favoarea unui grup privilegiat definit arbitrar. 

Parlamentul European a aprobat ieri Raportul Lunacek, prin care se definește fără echivoc orientarea Uniunii Europene asupra problematicii mariajelor  și a adopției de copii de către cuplurile homosexuale. Prin manipularea drepturilor fundamentale ale omului, sub umbrela non-discriminării, paragrafele 1, 2 și 3 cer în mod expres ca homosexualitatea, lesbianismul, bisexualitatea, transexualitatea etc. să devină… valori europene.

Paragraful 4 fixează etapele unui proces totalitar în plină desfășurare de forțe. Iată care sunt acestea: mobilizarea în acest sens a tuturor agențiilor plătite de contribuabilii europeni ( la punctul A3); propagandă la nivelul tineretului prin sistemul de educație (la punctul D i); impunerea căsătoriei homosexuale tuturor statelor membre UE (la punctul H iv); libertatea promovării homosexualității (“gay pride”) și alte forme de manifestare (la punctul I); incriminarea oricărei critici, rebotezată “discurs al urii” (la punctul H); drept de azil politic acordat celor care se declară homosexuali și care trăiesc în afara Europei (la punctul K ).

Ce se va întâmpla cu libertatea de expresie? Nu cumva în numele combaterii homofobiei, se va ajunge la heterofobie, familie-fobie sau creștino-fobie?

Iulian Capsali, candidat independent pentru Parlamentul European a răspuns întrebărilor ActiveNews.

Care sunt consecințele acestui vot asupra românilor?

Asistăm la debutul unei noi dictaturi, foarte asemănătoare cu cea din care abia am ieşit. Stigmatizarea, condamnarea unui om pentru că mărturiseşte că 2 plus 2 fac patru ne aminteşte de calvarul orwellian al dictaturii minciunii, confuziei şi întunericului. Ce altceva presupune, pana la urma, raportul Lunacek, cel care va defini de acum înainte politica Consiliului Europei privind drepturile omului?

ActiveNews: Ce vă determină să afirmaţi acest lucru?

În fond, ce prescrie acest raport? Homosexualii sau toţi cei care atacă majoritatea vor avea oricare drept în a stigmatiza pe oricine li se opune, în schimb oamenii normali, cei care au familie, cei care îşi apără credinţa şi identitatea culturală, vor putea fi acuzaţi oricând de manifestare de ură sau îndemn la ură, echivalentul duşmanului poporului în regimul comunist. Aşadar, nimic altceva decât o redefinire a termenilor şi înlocuire a clasei muncitoare cu clasa lesbienelor, gay-lor, bisexualilor şi transsexualilor. Vor urma pedepsele. Probabil că la început va fi doar contravenţia sau amenda penală, asta ca să ne obişnuim cu ideea, ca pe urmă libertatea de conştiinţă să fie sancţionată chiar cu puşcăria, căci nu degeaba este definită infracţiunea cu numele de crimă – hate crime.

Afirmaţiile dumneavoastră sunt foarte grave, nu credeţi că ar putea fi privite, pur şi simplu, ca o exagerare?

Ne-am bucura să fie o exagerare, pentru că aşa am mai avea nădejdea să mai vorbim şi pe viitor fără frica că vom fi acuzaţi, judecaţi şi condamnaţi la puşcărie. Din păcate însă raportul votat în aceste zile spune explicit că se solicită statelor membre ale UE să înregistreze și investigheze așa-numitele „crime motivate de ură” la adresa homosexualilor și să adopte legislație penală contra incitării la ură pe baza orientării sexuale și identității de gen. („Member States should register and investigate hate crimes against LGBTI people, and adopt criminal legislation prohibiting incitement to hatred on grounds of sexual orientation and gender identity). Deci este vorba despre o punere sub urmărire a tuturor manifestărilor care pot supăra noua ideologie. Se redeschide astfel din nou epoca dosarelor care te urmăresc o viaţă întreagă.

Credeţi aşadar că se va ajunge la o încălcare a drepturilor omului?

Raportul constituie de fapt o proclamare a drepturilor homosexualilor, care exclude în mod paradoxal drepturile majorităţii. S-a ajuns la situaţia absurdă în care logica drepturilor este încălcată flagrant chiar din interiorul ei dintr-o exacerbare artificiala a drepturilor, combinată cu declasarea oamenilor normali din punct de vedere sexual. Heterosexualii, adică familiştii, creştinii si toate religiile monoteiste de altfel, toţi cei care nu sunt circumscrişi de termenul LGBT, sunt excluşi sau sunt indicaţi cu subînţeles ca principali suspecţi ai infracţiuni de crimă pentru instigarea la ură dacă afirmă însăși normalitatea. Aşadar, oricare dintre noi, prin noua lege care se profilează la orizontul ţărilor Europene, va putea fi inclus în lista suspecţilor până când nu-şi dovedeşte obedienţa faţă de noua ordine morală şi socială şi culturală a homosexualilor.

Adică, dacă mărturiseşti că eşti heterosexual şi se poate interpreta o anumită emfază în afirmaţia ta poţi fi acuzat. Dacă spui că nu eşti de acord ca în şcoală copiilor tăi să li se facă propagandă homosexuală vei fi de asemenea acuzat. Şi odată deschisă cutia pandorei, orice cuvânt, gest sau acţiune de mărturisire a normalităţii, a credinţei, a propriei identităţi va putea fi sancţionat. Aceasta înseamnă mai mult decât pedeapsa în sine, înseamnă reapariţia autocenzurii, a chinuitoarei autocenzuri, adică reafirmarea drepturilor lui Big Brother de a-ţi controla conştiinţa.

În acelaşi timp însă, potrivit acestui raport, homosexualii te pot acuza oricând de orice le trece prin minte, te pot stigmatiza ca homofob, toată presa aservită „noului regim” te poate judeca şi condamna fără ca aceasta să însemne o instigare la ură. Aceasta pentru că legea este formulată numai pentru homosexuali. Nici comuniștii nu au ajuns până acolo. Măcar la ei legile erau echidistante, numai că interpretarea era falsă. Acum legile sunt date ca în Ferma Animalelor adică: toți sunt egali, doar că unii sunt mai egali decât alţii, iar aceştia, în cazul nostru sunt homosexualii.

Ce credeţi că putem face?

Să continuăm să spunem adevărul, cu orice risc. Şi mai mult decât atât, să ne solidarizam toți care vrem să ne păstrăm cultura, identitatea și credința. Dacă vom ajunge din nou să fim nepăsători în faţa noilor ideologii totalitare atunci, cel mai probabil, nu ne aşteaptă decât alte câteva decenii de autism totalitar. Este momentul, cred, ca să ne trezim, căci altfel, calvarul va începe din nou: Big Brother bate iarăşi la uşa istoriei popoarelor lumii…

Lupta homosexualilor revine în Parlament! Remus Cernea vrea să aducă un cuplu de gay în Casa Poporului, ca să-i convingă pe aleşi că e nevoie de o lege prin care să fie recunoscute relaţiile între homosexuali.

El vrea să ducă un cuplu de gay şi unul de heterosexuali în Parlament ca să-i susţină proiectul parteneriatului civil.

Parteneriatul civil permite contractarea de credite comune şi folosirea reciprocă a asigurării de sănătate. Iniţiativa legislativă privind parteneriatul civil între persoanele de acelaşi sex urmează să primească votul final de la comisia juridică iar apoi de la deputaţi.

lunacek2


Categorii

Homosexualitate, Iulian Capsali, Opinii, analize, Razboiul impotriva familiei / vietii/ copiilor, Uniunea Europeana, globalizare, guvernarea europeana (UE)

Etichete (taguri)

, , , , , , , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

16 Commentarii la “Raportul Lunacek: FOAIE DE PARCURS PENTRU HOMOSEXUALIZAREA EUROPEI/ Cu pasi repezi catre HETEROFOBIE si CRESTINOFOBIE: “BIG BROTHER bate iarasi la usa istoriei”/ Cernea revine cu parteneriatele civile in Parlament

  1. Sigur,clasa muncitoare e înlocuită de minoritătiile sexuale,în asta constă marxismul cultural,bazat pe dictatura unei ideocratii,pe înlocuirea simbolurilor culturale consacrate,pe control in toate aspectele lui.Europa e marxistă,ca mai tot timpul.

  2. http://www.doxologia.ro/familie/provita/o-veste-proasta-raportul-lunacek-aprobat-de-parlamentul-european

    So, din 30 de parlamentari romani, numai 10 au votat impotriva… asta spune multe

  3. Pingback: MONICA MACOVEI, CORINA CRETU si RENATE WEBER fac parte din grupul LBGT din Parlamentul European, sprijinind voluntar si oficial homosexualii si drepturile perversiunilor sodomice - Recomandari
  4. Nu mă aștept ca acest comentariu să fie publicat, dar vreau doar să-i înștiințez pe domnii administratori ai acestui stie despre următoare situație faptică: Partidul Noua Republică este singurul partid din România care a luat o atitudine fermă împotriva Raportului Lunacek. http://www.nouarepublica.ro/ro//deteapt-te-romne-e-timpul-aperi-dreptul-spune-mam-tat.html
    http://www.aradon.ro/noua-republica-denunta-pericolul-dictaturii-gay-in-europa/1381216

    Partidul Noua Republică și-a asumat trei priorități strategice: 1) statul național ca stat de drept (și refuzul federalizării europene), 2) economia liberă, 3) apărarea familiei naturale http://www.nouarepublica.ro/ro//noua-romnie-instituii-moderne-valori-perene.html , iar reacția față de Raportul Lunacek (ca și față de Raportul Estrela) este o expresie luptei pentru obiectivele strategice și pentru valorile perene pe care se clădește acțiunea noastră politică.

    Alături de alți conservatori din Europa (cum ar fi Partidul Lege și Justiție din Polonia, ai cărui reprezentanți în Parlamentul European au votat in corpore împotriva Raportului Lunacek) vom milita la nivel european pentru respectarea suveranității statelor naționale inclusiv în domeniul politicilor privind familia și pentru apărarea familiei naturale întemeiată prin căsătoria dintre bărbat și femeie.

    Cu cele mai bune gânduri,

    Corneliu Berari

  5. @ Corneliu Berari:

    Nu avem de ce sa nu aprobam, ne bucuram de o astfel de atitudine oficiala, publica. Am mai publicat, de altfel, si un articol al domniei voastre: http://www.cuvantul-ortodox.ro/2013/06/05/amendamentul-chiuariu-noua-constitutie-homosexuala-cristian-parvulescu-crin-antonescu-discriminare-orientare-sexuala-bomba-atomica-cu-ceas-familie-biserica-prigoana-crestinilor/

    Ca ne pastram parerea despre Mihail Neamtu si despre cum a pornit partidul dvs. sau de alte optiuni (vezi economia libera, adica, la o adica, sa “privatizam si actul credintei”, nu?) si asocieri politice – asta este alta poveste. Nadajduim sa pastrati linia autentic conservatoare si pro-nationala, chiar daca noi, sincer, nu avem incredere in partide, in general.

    Cu aceleasi bune ganduri.

  6. Pingback: Pr. Constantin Sturzu: “HOMO LUNACEK” sau cand “TOTUL DEVINE POSIBIL, ORICE CRIMA, ORICE NEDREPTATE STRIGATOARE LA CER”/ Triodul: POCAINTA, NEINCETATUL INCEPUT/ Minunile Maicii Pelaghia - Recomandari
  7. “măsuri specifice în domeniul cetăţeniei, familiei şi libertăţii de circulaţie, prin respectarea tuturor formelor de familii recunoscute juridic în temeiul legislaţiei naţionale a statelor membre precum şi prin recunoaşterea reciprocă a efectelor tuturor documentelor de stare civilă de pe teritoriul UE, pentru a reduce barierele juridice şi administrative discriminatorii pentru cetăţeni şi familiile acestora”
    ——————
    … pentru a reduce barierele juridice şi administrative!!
    Asta inseamna”zi ca mine”; se duc iubitorii de fekle si-si scot acte in Franta si vin in Ro sa ceara copii la infiat si pervertit ori abuzat sexual (ca atata este in golul din teasta) isr ceilalti (supusii neo-feudali) sa le plateasca statul acasa pentru desfranare?
    Tare destepti sunt si paistasii, sectantii insotiti cu degeneratii trimisi de poporul mostru sa le apere drepturile in noul Babel, la Bruxelles!!!
    Pai daca Adina Valean este “cu Antonescu” – sustinatoarea perversilor, sustinerea exploatarilor de sist… ce credeti ca-mi “simte” liberalul meu? si cum “decide”. cum voteaza el…?
    Despre iresponsabili ca nevasta lui Ponta (care – oare nu are opinie? ca doar ia banii poporului ca sa VOTEZE, sa voteze intr-un anumit fel: pentru traditia straveche, pentru ascultarea Domnului cu pastrarea randuielii…
    “DESFIINTAREA” BARIERELOR SPIRITUALE (ca acestea formeaza cadrul moral, social, juridic, administrative, psihologic)INSEAMNA DISTRUGEREA IDENTITATII NATIONALE SI CRESTINE!

  8. Situatia actuala nu poate fi tolerata, de o minte normala, dar te lovesti de inertia oamenilor de a vota partide de tip neocomunist ca psd, care sustin in ascuns aceste idei. In alte tari sunt sustinute pe fata. Pe de o parte partidele mincinoase dau impresia gresita ca dau ceva oamenilor, pe de alta vor sustine in baza afilierii la asa zisa fam. social democrata, a acestor idei antiumane.
    Ce te faci cu aceasta multime care nu prea cunoaste aceste articole de pe acest site si care voteaza pentru pomana. Sunt multi, voteaza si la europarlamentare tot pe sustinatorii acestei agresiuni de neimaginat la normalitatea omului si a familiei.
    Acestea sunt timpurile inmultirii faradelegii. Ce se va intampla cu generatiile de copii care vor fi crescute cu aceste idei sataniste inca de la scoala.
    Suntem extrem de dezbinati nu putem forma un grup care sa mearga in audienta pe la parlament pt a protesta impotriva raului care se prefigureaza in viata noastra.
    Te gandesti cum de atatia politicieni accepta aceste idei bolnave in timp ce la nivelul populatiei nu exista asa ceva. Cum de tocmai ei au aceasta minte stramba… poate ca cineva le impune asta, poate ca au superiori in partidele europene care debiteaza astfel de idei si ii obliga sa le puna in aplicare la nivel de tari.
    Numai democratie nu e asta… e o indoctrinare, impusa prin lege, bietilor oameni, care vor da seama de ce au facut de doua ori, o data in momentul trecerii din aceasta lume si a doua oara la infricosatoarea judecata finala. Daca stim aceste lucruri, sa stam bine si sa nu uitam sa ne educam copii si apropiatii in lumina normalitatii care reiese inca din capitolul geneza al Bibliei. Poate gaseste cineva vreo referire la aceste groaznice pacate in hotararile sfintilor parinti, pentru a fi publicate, ar fi important . Un exemplu ar fi referirea Sf Nil Athonitul publicata pe acest site. Dar poate e si o legislatie a sfintilor parinti care sa infiereze acest rau.

  9. Pingback: PARTENERIATUL CIVIL INTRE PERSOANE DE ACELASI SEX – respins de Comisia Juridica a Camerei Deputatilor/ LUNACEK = HUXLEY + ORWELL/ Site pro-familie dedicat problematicii PARTENERIATELOR CIVILE - Recomandari
  10. Pingback: NEOCULTURNICII EURO-ATLANTICI FATA CU IULIAN PERICLE CAPSALI. Cum reactioneaza complexul de putere in fata primelor manifestari politice ale curentului ortodox - Recomandari
  11. Pingback: REVOLUTIA TOTALA ANTI-CRESTINA a ideologiei homosexualismului. CORECTITUDINEA POLITICA: sinteza bizara intre COMUNISM si NEOLIBERALISM - Recomandari
  12. Pingback: EUROVISION – “megafon pentru sodomie”? “FEMEIA CU BARBA” din Austria sau niciun an fara travestiti, transsexuali si apologia “diversitatii” deviante/ STRATEGIA ”NORMALIZARII” HOMOSEXUALITATII PRIN INDUSTRIA CI
  13. Pingback: SFANTUL SINOD despre alegerile europarlamentare si sustinerea AGENDEI FAMILIEI TRADITIONALE/ Renate Weber – cea mai agresiva promotoare a AGENDEI LGBT. Majoritatea candidatilor: PRO-AVORT, PRO-EDUCATIE SEXUALA si PRO-GAY/ Opinii si argumente despre
  14. Pingback: EUROVIZIUNEA “FEMEII CU BARBA” – LUMEA DE COSMAR care huiduie normalitatea si exalta grotescul pervers. COREGRAFIE LUCIFERICA, CU SIMBOLISTICA APOCALIPTICA. Legatura dintre Raportul Lunacek si Conchita Wurst - Recomandari
  15. Pingback: CATEVA NOTE DUPA ALEGERILE EUROPARLAMENTARE. Spasmele “reformistilor” autohtoni si efectele DIVERSIUNII LGBT din Franta si Marea Britanie. Observatii despre CANDIDATURA LUI IULIAN CAPSALI - Recomandari
  16. Pingback: Propunerea PSD pentru premier, europarlamentara VIORICA DANCILA, o membra fidela a SOCIAL-DEMOCRATILOR europeni, inclusiv pe temele anti-familie. A sustinut si infamul Raport Estrela
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare