Rusia critica Uniunea Europeana pentru “PROPAGANDA AGRESIVA A DREPTURILOR HOMOSEXUALILOR”

16-01-2014 55 secunde Sublinieri

lavrov

Rusia a acuzat Uniunea Europeană de “propagandă agresivă a drepturilor homosexualilor”, într-un raport al Ministerului de Externe de la Moscova, citat miercuri de mass-media rusă.

“Uniunea Europeană încearcă să aducă în alte țări idei străine acestora, legate de homosexualitate și ‘căsătoriile’ între persoane de același sex, și să le impună ca norme de viață”, se arată în raportul anual al diplomației ruse în care este evaluată situația respectării drepturilor omului în spațiul UE.

Potrivit raportului menționat, “astfel de acțiuni din partea UE întâmpină rezistență nu numai în țările care țin la valorile lor tradiționale, dar și în țările unde există o atitudine liberală față de oamenii cu orientare sexuala netradițională”. În context, ministerul rus aduce ca exemplu Franța, țară unde au avut loc ample acțiuni de protest împotriva legalizării ‘căsătoriilor’ între persoane de același sex și adopțiilor de copii de către cuplurile homosexuale.

”UE continuă să se poziționeze ca un avanpost în ceea ce privește lupta pentru drepturile omului în lume, dar prin propria sa practică în acest domeniu nu confirmă justificarea unor astfel de pretenții’, se arată în documentul MAE rus.

Textul critică, totodată, ”o creștere continuă a xenofobiei, rasismului, naționalismului violent, șovinismului și neonazismului” în Europa.

În iunie anul trecut, președintele rus Vladimir Putin a promulgat o lege care interzice propaganda homosexuală în rândul minorilor și care prevede pedepse cu amenzi și chiar cu închisoarea.

Legea a fost criticată în Occident, considerându-se că prin prevederile acesteia se încalcă ‘drepturile omului’.

Într-o scrisoare deschisă publicată marți de cotidianul britanic The Independent, 27 de laureați ai Premiului Nobel protestează față de legea care pedepsește propaganda homosexuală, exprimându-și ‘aversiunea față de acțiunile guvernului rus împotriva cetățenilor săi homosexuali’. AGERPRES/(AS — autor: Flori Tiulea)


Categorii

1. DIVERSE, Homosexualitate, Rusia, Uniunea Europeana, globalizare, guvernarea europeana (UE)

Etichete (taguri)

, , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

2 Commentarii la “Rusia critica Uniunea Europeana pentru “PROPAGANDA AGRESIVA A DREPTURILOR HOMOSEXUALILOR”

  1. Rusia,a trecut prin experienta nefasta si dureroasa a internationalismului,foarte asemanator cu procesul globalizarii de astazi;atunci,Rusia imbratisase determinismul marxist(filosofic,istoric,economic,social),spre exemplu,din perspectiva istorica,se avansa ideea ca fiecare societate o nega pe cea precedenta,iar comunismul ar fi forma de organizare cea mai inalta ultima,pe scara evolutiei societatii,si astfel istoria se inchidde.De mentionat ca aceasta interpretare internationalista,fusese data in laboratoarele sociale ale masoneriei americane,iar Marx,ca om al teoriilor,intelegand ca acestea sa se aplice in interiorul tarii sale,fusese surprins.Cred ca se cunoste faptul ca banii pentru instalarea comunismului,in Rusia si Ungaria,au venit tot din SUA.Marxismul cultural,ca ideologie centrala a globalizarii are ca elemente de forta coercitiva,in buna masura impotriva crestinilor,homosexualismul si casatoriile intre ei,feminismul,drepturile omului,instaurate de criminalii Revolutiei franceze.Cat priveste drepturile omului,amintim ca acesta este un concept atat de abstract,incat îi lipseste continutul.Neoliberalismul,ca ideologie nu are o doctrina,dar ideea libertatii totale a pietei,ascunde intentia unei anarhii globale si a uni control financiar si al resurselor de catre elite,in special din SUA,sub cupola fortei militare a acesteia.Trebuie sa remodelezi integral un popor,daca doresti sa fie liber,sa distrugi prejudecatile lui,sa-i alterezi obisnuintele,sa-i smulgi viciile,sa-i purifici dorintele,spunea J.J.Rousseau,iar ,,Demonii,,lui Dostoievski,vroiau ,,blestemarea trecutului,,.Aceasta e filosofia,politica,organizarea si structura unei societati pe care Occidentul marxist si anarhic,le propune Rusiei,traditionaliste si crestine.Aceiasi incercare marsava ca la inceputul secolului trecut.

  2. Pingback: De la ONU la GOOGLE si de la OBAMA la scriitorii de Nobel – PROPAGANDA HOMOSEXUALA AGRESIVA si PRESIUNE INFERNALA pe toate fronturile asupra RUSIEI, cu ocazia inceperii OLIMPIADEI de iarna de la SOCI - Recomandari
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare