“Arunca farfuria acum!” UN BATRAN DE 90 ANI SI DOI PREOTI ARESTATI PENTRU CA AU HRANIT OAMENII STRAZII IN FLORIDA, SUA

5-11-2014 46 secunde Sublinieri

arnold abbott 4

foto: independent.co.uk | Abbot arestat in timp ce dadea de mancare saracilor

Un barbat in varsta de 90 de ani din Florida risca 60 de zile de inchisoare pentru ca a hranit oamenii strazii din cauza unei noi legi care interzice cetatenilor sa imparta gratuit mancare, informeaza The Independent. 

Arnold Abbot risca sa fie amendat cu 500 de dolari si sa fie condamnat la inchisoare dupa ce ofiterii de politie l-au retinut in timp ce impartea mancare oamenilor strazii intr-un parc.

Barbatul a fost arestat si acuzat impreuna cu doi preoti de la o biserica ce pregateste sute de pachete cu mancare pentru a le imparti in fiecare saptamana celor nevoiasi. 

“Unul dintre politisti a venit si mi-a spus <Arunca farfuria acum>, ca si cum as fi purtat o arma. Acestia sunt cei mai saraci dintre saraci, nu au un acoperis deasupra capului. Cum sa le intorci spatele?”, a spus Abbott.

Arnold Abbott a declarat ca planuieste sa dea in judecata orasul si intentioneaza sa continue sa faca fapte bune.

“Dezvoltarea economica si turismul nu se potrivesc cu oamenii strazii si agentiile care ii deservesc”, a afirmat Michael Stoops, organizator la National Coalition for the Homeless.


Categorii

1. DIVERSE, America, Razboiul impotriva populatiei

Etichete (taguri)

, , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

4 Commentarii la ““Arunca farfuria acum!” UN BATRAN DE 90 ANI SI DOI PREOTI ARESTATI PENTRU CA AU HRANIT OAMENII STRAZII IN FLORIDA, SUA

  1. Urmeaza Budapesta, capitala cu cei mai multi oameni ai strazii, unde deja politia ii alunga sau aresteaza oamenii care traiesc in spatii publice sau dorm sub cerul liber.

    Over 50 percent of Hungary’s homeless population resides in the country’s capital Budapest.
    Over 9,000 of the countries estimated 15,000 homeless seek refuge in the city, ranking Budapest amongst Europe’s worst per capita.
    In Hungary, following the introduction of new legislation in 2013, enabling local authorities to make it a criminal offence to live in public spaces, homeless people sleeping rough can now be fined, and if convicted twice within a six-month period, may receive a custodial sentence.
    http://lostandfoundinbudapest.wordpress.com/2014/04/30/hungarys-homeless-figures-among-the-worst-in-europe/

    Orban este orb fata de mizeria in care a adus tara.

  2. O legislatie care dovedeste ca interesele economice si idealiste sunt mai importante decat problemele fundamentale si suferinta. Nu zice nimeni ca hranirea celor flamanzi in locuri publice nu e lipsita de efecte secundare. Dar asta inseamna ca cu atat mai mult trebuie sa te ocupi de problema saracilor si nu sa dai legi impotriva lor (ba mai arestezi si oameni batrani si preoti). Asa ceva este o crima legala.

  3. Ferice de acest batran, pentru sufletul lui milostiv.
    Eu zic ca aceasta lege nu este data din interese economice sau, chipurile, ca sa nu incurajeze cersetoria, ci are are alt scop. Poate sunt eu paranoica, dar cred ca in spatele acestei legi sta o gandire satanista. In opinia mea este o lupta impotriva legilor lui Dumnezeu (pe toate planurile). Ce ne-a spus Hristos cand ne-a vorbit despre Judecata?

    Atunci va zice Imparatul celor de-a dreapta Lui: Veniti, binecuvantatii Tatalui Meu, mosteniti imparatia cea pregatita voua de la intemeierea lumii.
    Caci flamand am fost si Mi-ati dat sa mananc; insetat am fost si Mi-ati dat sa beau; strain am fost si M-ati primit;
    Gol am fost si M-ati imbracat; bolnav am fost si M-ati cercetat; in temnita am fost si ati venit la Mine.
    […] Atunci va zice si celor de-a stanga: Duceti-va de la Mine, blestematilor, in focul cel vesnic, care este gatit diavolului si ingerilor lui.
    Caci flamand am fost si nu Mi-ati dat sa mananc; insetat am fost si nu Mi-ati dat sa beau;
    […]

    Deci milostenia catre cei saraci mai ales, este una din conditiile esentiale pentru mantuirea omului. Iar cei care au data aceasta lege se lupta cu Dumnezeu, pedepsesc ceea ce Dumnezeu ne-a poruncit sa facem (si legifereaza ceea ce Dumnezeu a condamnat foarte aspru – legalizarea desfraului, sodomiei), si astfel pun obstacole pentru ca omul sa nu care cumva sa se mantuiasca. Nici nu vreau sa ma gandesc ce vor pati la dreapta Judecata a lui Dumnezeu acesti legiuitori strambi. Cat priveste batranul acesta, “fericiti cei prigoniti pentru dreptate, caci a lor este Imparatia Cerurilor”.

  4. Pingback: RASISM SOCIAL CU CARDURI ELECTRONICE. Oamenii strazii din Marsilia, obligati sa poarte SEMN DE IDENTIFICARE – un triunghi galben cu informatii despre identitatea si BOLILE acestora - Recomandari
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare