Esecul pro-europenismului sorosist la Chisinau. Rezultate ale alegerilor prezidentiale din BULGARIA si MOLDOVA: CANDIDATII PRO-RUSI AU CASTIGAT

14-11-2016 5 minute Sublinieri

Bulgaria va fi condusă în următorii patru ani de un preşedinte socialist. Cel puţin asta arată exit-poll-urile realizate după cel de-al doilea tur al alegerilor, care-l creditează pe Rumen Radev cu peste 58% din voturi.

ACTUALIZARE 21.45. Premierul Bulgariei, Boiko Borisov, a anunţat duminică seară că va demisiona săptămâna viitoare de la conducerea executivului, după ce candidata formaţiunii de guvernământ, Ţeţka Ţaceva, a pierdut al doilea tur al scrutinului prezidenţial în faţa rivalului socialist Rumen Radev, transmite Novinite.

Socialistul o depăşeşte cu mult pe contracandidata sa conservatoare, Țețka Țatceva, care a obţinut doar 35 de procente din sufragii.

Radev, fost comandant al aviaţiei bulgare, a surprins pe toată lumea când a declarat că peninsula Crimeea aparţine de fapt Rusiei şi că Uniunea Europeană trebuie să renunţe la sancţiunile adoptate împotriva Moscovei. A subliniat, însă, că apartenenţa Bulgariei la UE şi NATO nu este pusă sub semnul întrebării.

Rămâne de văzut cum va reacţiona acum premierul conservator Boiko Borisov, care declarase înaintea scrutinului că va demisiona în cazul unei victorii a socialistului Radev.

Actualul președinte al țării, Rosen Plevneliev, care a fost sprijinit în 2011 de GERB, formațiunea premierului Boiko Borisov, nu a mai candidat pentru un al doilea mandat, dar nu a exclus posibilitatea de a o face mai târziu. A fost sprijinit de GERB, însă pe parcursul mandatului s-a îndepărtat de pozițiile partidului și ale premierului.

Bulgaria este republică parlamentară, rolul președintelui fiind mai degrabă unul de reprezentare. Președintele reprezintă țara în relațiile internaționale, se poate opune unor legi și poate numi un premier interimar.

Începând de anul acesta, votul este obligatoriu în Bulgaria, dar cei care nu nu au nicio preferință printre candidați, au și posibilitatea de a bifa opțiunea „Nu sprijin niciun candidat”.

  • Hotnews: 

Exit-polls: Alegerile prezidentiale din Bulgaria au fost castigate de candidatul pro-rus Rumen Radev. Premierul Borisov va demisiona

Fostul sef al fortelor aeriene bulgare, Rumen Radev, a castigat runda decisiva a alegerilor prezidentiale de la sud de Dunare, arat exit-poll-urile realizate de Alpha Research si Gallup International, potrivit Reuters. Premierul Borisov, care a sustinut un alt candidat, a reiterat astazi ca va demisiona daca pro-rusul Rumen Radev castiga alegerile.

Radev, 53 de ani, sprijinit de partidul socialist de opozitie a castigat 58,1-58,5% dintre voturi.

Tsetska Tsacheva, candidata de 58 de ani a partidului de centru dreapta de la guvernare, GERB, a obtinut 35,3-35,7%, arata sondajele citate.

Radev a folosit in campania electorala o retorica anti-migranti si a sustinut ca este in interesul tarii sa gaseasca un echilibru intre obligatiile de tara membra a Uniunii Europene si imbunatatirea legaturilor cu Rusia.

Pentru premierul bulgar Boiko Borisov, care se afla la al doilea mandat, miza alegerilor este mentinerea sa la putere: el s-a angajat sa demisioneze “de duminica seara” in cazul unui esec al dnei Tsacheva, ceea ce ar deschide o perioada de incertitudini pentru aceasta tara membra a UE. Borisov a reiterat astazi, cand a votat, ca va demisiona in cazul unui succes al lui Radev, potrivit agentiei de presa Novinite.

In regimul parlamentar bulgar, alegerea unui nou presedinte – cu rol mai mult protocolar – nu implica demisia guvernului si formarea unui nou executiv.

In primul tur al scrutinului prezidential din 6 noiembrie, generalul Radev – total novice in politica – a creat surpriza clasandu-se cu trei puncte inaintea candidatei majoritatii, criticata pentru lipsa ei de carisma.

Acest militar considerat inclinat sa pledeze pentru cauza rusa este dat castigator in al doilea tur de scrutin de mai multe sondaje pentru a-i succeda presedintelui in exercitiu Rosen Plevneliev, provenit din partidul aflat la putere.

O victorie a generalului Radev ar putea duce la adoptarea unei pozitii mai favorabile Rusiei, in timp ce actualul sef al statului s-a distins prin intransigenta sa fata de Moscova.

Candidatul socialistilor s-a declarat favorabil unei ridicari a sanctiunilor europene impotriva Rusiei si apreciaza ca regiunea “Crimeea (peninsula ucraineana anexata de Rusia in 2014) este de fapt ruseasca”.

Sectorul energetic bulgar este dependent in mare masura de puternica prezenta rusa si cele doua tari intretin traditional legaturi culturale si istorice.

Dramatizand miza, majoritatea a lansat un apel la mobilizare impotriva “totalitarismului comunist” si a “generalului rosu”, afirmand ca o revenire la putere a socialistilor va duce la o “inghetare a fondurilor europene”.

Radev isi apara neutralitatea, amintind ca este “general al NATO format in SUA” si subliniind ca “apartenenta la UE si NATO nu are alternativa”.

LIVE VIDEO Alegeri in R.Moldova: Pro-rusul Igor Dodon conduce detasat cursa cu Maia Sandu dupa numararea a 90% din procesele verbale / Votul, marcat de mari probleme in diaspora, cu cozi uriase si buletine epuizate rapid / Prezenta de peste 53%

Sectiile de vot pentru cel de-al doilea tur al alegerilor prezidentiale s-au inchis duminica seara in Republica Moldova. Igor Dodon, candidatul pro-rus al Partidului Socialistilor din Republica Moldova (PSRM), si Maia Sandu, candidata pro-europeana a Partidului Actiune si Solidaritate (PAS), s-au confruntat in turul al doilea, considerat crucial pentru viitorul tarii. Acest tur doi a consemnat o mobilizare masiva a diasporei, care a adus peste 8% din cele circa 53% dintre moldovenii care s-au prezentat la vot. In mai multe capitale europene importante s-au terminat buletinele de vot si se acuza aducerea cu microbuze a numerosi cetateni din Transnistria pentru vot. Prezenta la vot a fost mai buna decat in primul tur, au votat mai multi tineri si mai putine persoane in varsta.

0.03: Maia Sandu – 44,87%, Igor Dodon – 55,13%, dupa prelucrarea a 97,02% din procesele verbale. (Unimedia)

23:20: Igor Dodon – 55,4%, Maia Sandu – 44,6%, dupa prelucrarea a 95,05% din procesele verbale.

23.19: ALERTA Unimedia anunta ca Igor Dodon este noul presedinte al Republicii Moldova. Candidtul pro-rus a acumulat 803.794 din cele 1.603.809 de optiuni de vot realizate astazi si este noul presedinte al tarii.

23:18: Proteste in fata Comisiei Electorale Centrale de la Chisinau. Protestatarii au scandat si au anuntat apoi ca pleaca la monumentul lui Stefan cel Mare si Sfant. (Unimedia)

23.09: Rezultate dupa centralizarea a 94,09% din procesele verbale: Igor Dodon – 55,53%, Maia Sandu – 44,52% (Unimedia). […]

Un membru al Comisiei Electorale Centrale (CEC) din Republica Moldova și-a cerut scuze duminică de la cetățenii din diaspora care nu au putut vota în al doilea tur al alegerilor prezidențiale și nu și-au putut exercita astfel dreptul lor constituțional.

“În numele meu personal ca și parte a acestui stat îmi cer scuze de la cetățenii care au parcurs sute sau mii de kilometri ca să ajungă la secțiile de vot și nu au putut să-și exercite dreptul. Statul nu a putut asigura populației dreptul la vot’, a spus Sergiu Gurduza, potrivit Unimedia.info.

El a mai declarat că este revoltat că mulți cetățeni din afara țării nu au putut să voteze din cauza legislației electorale care a stabilit că la o secție de vot pot fi primiți doar câte 3000 de alegători.

Englezii au dat cu flit UE, in Romania, 3 milioane de oameni au semnat pentru definirea normala a familiei, in SUA a iesit presedinte Trump, in Bulgaria, a iesit presedinte generalul de aviatie Radev, impotriva lu` Monica Macovei a lor, Tatceva, in R. Moldova, asteptati pana mai spre dimineata, sa vedeti scor.

Cine este tampit sa creada ca toate astea le-a reusit Putin, nu saturatia fata de batjocura sorosista a globalizarii, sa se abtina sa mai traveseze strada, este mult prea prost ca sa poata supravietui unei asemenea incercari.

Mâine cetățenii Republicii Moldova merg iarăși la urne să aleagă între Igor Dodon, marxist de tip brejnevist, şi Maia Sandu, neomarxistă de tip hillarist. Dodon are avantajul tipologiei familiare moldovenilor dintre Prut şi Nistru. Pe Sandu se mizează acea gândire useristă că tot cel ce a studiat prin Vest, ca Varoufakis, este musai competent. Pe niciunul nu interesează unirea cu România, ci afilierea la imperii învecinate.

În orice caz, cei doi ajunşi în finală demonstrează eşecul politicii interne şi externe românești. Mutrițele de pisoi pro-bruxellezi ale preşedintelui şi premierului României nu au fost destul de convingătoare pentru basarabeni pentru a le dori în fruntea lor! Nici paşaportul moldovenesc al lui Băsescu!

Se pare că mişcarea unionistă există doar pe stradă, pe facebook şi pe ziduri! Lipsea cu desăvârșire de pe agendele partidelor, din programele guvernelor, din Parlamentul Europei şi din Consiliul Europei. Cel mult, referințele executivului nostru erau rostite cu superioritate despre “sprijinul pe care România îl oferă Republicii Moldova pentru integrarea nord-atlantică”. Totul se făcea pentru ca nu cumva să supere la Bruxelles şi Washington, ca nu cumva ca urechiușele lui Iohannis sau ale lui Cioloş să fie trase, militând pentru unire! În plan intern, unioniştii au fost primiți cu dube şi bastoane la Bucureşti. Atunci, ce vreți? Alegerile de la Chişinău au fost în favoarea României pe măsura efortului, jertfei, onoarei şi curajului politicienilor români!

La Chişinău, pe prostia noastră veche care a pus în antiteză Rusia vs. Occident, în loc să vorbim despre România şi românitate – adică am devenit portavocea intereselor altora, NU ale noastre -, a câştigat Dodon, care vrea să scoată Istoria României din programa şcolară şi să bage Unionismul la pârnaie.

Minunat! Felicitări! Aţi contrapus unui tractorist de CAP, o fătucă plină de ifose cu un background de tip Soros.

Luaţi de aici, cârpe cretine cu viziune zero de politică externă!

Toţi aia din SIE, Ministerul de Externe, consilierii preşedinţilor ţării, puteţi să va apucaţi de plantat panseluţe în faţa blocului. Oricum, după ce am văzut cât poate Diaconescu în alegerile abia încheiate din SUA, m-am îngrozit.

Cum au acţionat serviciile noastre în Moldova e de un comic absolut: băieţii maldaveni şi-au luat banii şi i-au lăsat pe ai noşti cu ochii în soare. Pentru că în loc să construiască ceva serios, băieţii noștri trebuiau să raporteze obiective rezolvate pe hârtie, tunuri, nu construcţii de la firul ierbii care să funcţioneze pe termen lung.

În loc să luptăm că să ne facem noi treaba într-o Moldovă fără căpătai, am tras la jugul UE, ca să aducem Moldova într-un eşec ideologic. Cine ar vrea să se unească cu România, sunteţi copii?!

Suntem bastionul neoliberal pe care îl va rejecta geopolitica zonei, ultimii papagali ai Europei…

Băieți și fetițe! Calm! Relaxați-vă! Nu se va întâmpla nimic cu Dodon președinte la Chișinău, nici cu Radev la Sofia, nici cu Trump la Washington. Nu se schimbă nimic. Omenirea nu e pe modul ”schimbare”. Se deschid din când în când supapele de siguranță, se mai reduc tensiunile din societate. Se schimbă nuanțe, mici accente. Esențialul rămâne: un sistem economic profund inechitabil, care domină lumea, și golește de substanță oameni și națiuni, ca o tenie uriașă. Atât.


Categorii

1. DIVERSE, Basarabia, Transnistria

Etichete (taguri)

, , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

9 Commentarii la “Esecul pro-europenismului sorosist la Chisinau. Rezultate ale alegerilor prezidentiale din BULGARIA si MOLDOVA: CANDIDATII PRO-RUSI AU CASTIGAT

  1. Rusia reprezintă pt mine marele pericol. Au murit oameni pt. A opri aceasta masa de oameni sălbatici. Cred ca datoria noastra fata de martiriul celor care si au pus pe altarul libertății propriile vieți e sa luptăm pana la ultima suflare la stoparea acestei anomalii sovietice.
    Desigur aici trebuie sa intervină si Sfânta noastra biserica. Dumnezeu sa ne păzească

  2. @Eduard ,
    frate , daca ar fi asa simplu , daca răul ar fi atât de usor de recunoscut , nu ar mai avea nici un sens îndemnul de ” a fi înțelepți …” . Din pacate răul este atât de disimulat încât e aberant si periculos sa aratam cu degetul intr-o singura directie. Mai reflecteaza …
    Doamne , ajuta !

  3. Ioan Ioanid, Radu Gir, Athanasiu Cristea, Anghel Constantin, Admira Caranfil…lista continua in vol 2 din Închisoarea noastra cea de toate zilele. Acesti martiri sunt dovada spuselor mele.Organizați maine un miting pt. familia traditionala si nimeni nu va suferi represiuni în închisori. Strigați si eu va pot auzi. Sa ne ferească Dumnezeu de privirea rosie.
    Iertați daca v am supărat dar am datoria sa nu intinez aceste nume.Din nenorocire acest popor măreț nu a mai stiut sa si mai aleagă conducători care sa iubească aceasta tara.
    Un omulet care va urmareste cu drag. DOAMNE AJUTA!

  4. @Eduard
    Istoria nu sta pe loc, nici Rusia nu mai e ce-a fost, dar mai ales, SUA nu mai sunt ce-au fost. A ramane cramponat in trecut e la fel de rau ca si cazul in care l-ai uita, ceea ce conteaza insa este PREZENTUL. Iar daca Neulander a devenit Nuland, trebuie sa iei masurile care se cuvin si sa vezi raul acolo unde ESTE!

  5. Tot vestul a fost democrat in timpul razboiului rece si sustineau valorile crestine, poate si ca o opozitie fata de ateismul din est, impus de comunisti.
    Ne trezim insa azi ca ateismul si chiar persecutia crestinilor este la ea acasa prin America, Anglia, tarile nordice, etc
    Rusii au fost niste hoarde salbatice inca din 1917 cand au inceput cel mai mare genocid din istorie, cu ramificatii in multe tari, unde au navalit pentru a impune ateismul socialist. Pe ungurii condusi de ( Bela Kuhn) i-a eliberat armata romana. Au fost alungati greu si din Spania unde trageau cu arma in catedralele crestine, sau le aruncau in aer, nenorocirea a cuprins si alte tari, iar la noi au fost trimisi agenti care sa institue securitarea care va aresta mare parte din intelectuali, tarani etc
    Astazi vedem ca tarile capitaliste au fost cuprinse de ideologia neomarxista iar metodele sunt asemanatoare.
    De unde vin deci sugestiile de a renunta la simbolirile crestine din scoli, de a introduce educatia sexuala distrugatoare de suflet, cine sponsorizeaza miscarile anticrestine, oare Rusia de azi? Nu ci chiar tarile capitaliste odata democrate care au acceptat conceptia neomarxista. Ce nenorocire are loc in occident cand vedem ca in catedralele lor nu mai vin oameni in urma politicii anticrestine duse chiar de guvernele care sunt acum. In UE nu se vorbeste de crestinism este ceva interzis, greu mai obtii o functie daca te dovedesti crestin. In Anglia crestinii sunt persecutati fiindu-le interzisa manifestarea in public si ca sa existe o motivatie sunt aratati arabii care s-ar supara…
    Cine a lasat tarile socialiste pe mana rusilor oare nu Anglia si America drept recunostinta ca urss i-a ajutat sa invinga fascismul. Cand s-a mai intamplat sa fie date tari intregi sa fie exploatate si distruse, unei alte tari. Cei care au facut asta au o vina alaturi de urss si uite ca nimeni nu i-a dat in judecata cerand despagubiri. De ce am fost dati pe mana rusilor? Gestul acesta a avut consecinte si stiu ca in occident se platesc greselile, o masina care se loveste de o groapa in asfalt este depagubita de cei care au asfaltat etc
    Azi trebuie sa vedem realitatea cruda ca prietenii din occident au acceptat ideologia neomarxista asa pe ascuns lasand faptele sa vorbeasca. In Suedia si celelalte tari nordice persecutia anticrestina a ajuns la cote alarmante, iar sursele de informare sunt oprite sa spuna ceva. E mai rau ca atunci judecand dupa numarul mare de dezinteresati de aspectele crestine, insotita de acceptarea depravarii morale.
    Tot ce e rau astazi vine exact din tarile candva democrate. Oamenii sunt altii, au conceptii atee, au inventat si sistemul de favorizare a minoritatilor in lupta impotriva majoritatii crestine, dar care e in plina scadere.
    Toata imoralitatea ce se vrea impusa sub forma de materie scolara vine de la prietenii occidentali, nu vine din Rusia.
    Azi asta e cel mai mare pericol pentru oameni, prezentarea ca normal a ceea ce noi stiim ca nu este normal ci pacat. Lumea este infestata de aceasta ideologie a depravarii si asta este cel mai mare pericol pentru mantuirea oamenilor.
    Aceste conceptii nu vin din Rusia ci mai din vest . E bine sa stim ca daca unii oameni sunt tampiti trebuie sa acceptam asta, chiar daca sunt din tari candva democrate. Astazi traim vremurile unei propagande a imoralitatii a ateismului, plecata tocmai de unde nu ne asteptam, chiar de acolo unde erau arse discurile cu Beatels in urma afirmatiilor anticrestine ale unuia ce era chiar pionierul neomarxismului. Oamenii au refuzat produsul unora care i-a lovit in credinta lor crestina.
    Astazi mai sunt oameni cu aceleasi conceptii pe acele meleaguri?

  6. @constantin
    “Lumea este infestata de aceasta ideologie a depravarii si asta este cel mai mare pericol pentru mantuirea oamenilor.
    Aceste conceptii nu vin din Rusia ci mai din vest .”

    Imi pare rau sa te dezamagesc, dar prostitutia este la ea acasa in Rusia si este mult mai ampla decat in vest.

    MOSCOW: PROSTITUTION IS BOOMING
    https://www.youtube.com/watch?v=IMkFyeROQp0

    Russia is a major source of women trafficked globally for the purpose of sexual exploitation Russia is also a significant destination and transit country for persons trafficked for sexual and labor exploitation from regional and neighboring countries into Russia, and on to Europe, Asia and North America. In Tel Aviv the number of brothels skyrocketed from 30 to 150 between 1996 and 2001—largely because of an influx of Russian prostitutes into Israel.
    3 prostitutes from China were arrested in Moscow in January 2009. In 2011, a brothel in Moscow with Chinese and Vietnamese prostitutes which served only Chinese citizens as clients was uncovered, it advertised to its Chinese clients via coded messages in a Chinese language newspaper but was uncovered by the police.

    Human smugglers coerced Vietnamese women to work in brothels in Moscow. Mostly other Vietnamese people patronize them.
    https://en.wikipedia.org/wiki/Prostitution_in_Russia#Child_prostitution.2C_forced_prostitution.2C_and_the_trafficking_of_women

  7. La filmul postat de “M” sunt doua comentarii pe youtube:

    “Alena Pribilnova9 months ago
    you’re an idiot.. this video is from 1980-1995… SUCKER..
    Reply•
    Tumdéaux6 months ago
    +Alena Pribilnova It’s from 1996
    http://www.aparchive.com/metadata/youtube/bc9d06f1169ea40f138ac1fac3451481

    Domnea marele bautor Eltin, atat de iubit de tovarasii din Vest…

  8. Soros are dreptate de data asta si trebuie citit cu multa atentie. Pe scurt, spune ca pe masura ce UE se dezintegreaza, Rusia isi mareste influenta in Europa si va inflori totalitarismul peste tot in lume.
    “I find the current moment in history very painful. Open societies are in crisis, and various forms of closed societies – from fascist dictatorships to mafia states – are on the rise. How could this happen? The only explanation I can find is that elected leaders failed to meet voters’ legitimate expectations and aspirations and that this failure led electorates to become disenchanted with the prevailing versions of democracy and capitalism. Quite simply, many people felt that the elites had stolen their democracy.”
    “Globalization has had far-reaching economic and political consequences. It has brought about some economic convergence between poor and rich countries; but it increased inequality within both poor and rich countries. In the developed world, the benefits accrued mainly to large owners of financial capital, who constitute less than 1% of the population. The lack of redistributive policies is the main source of the dissatisfaction that democracy’s opponents have exploited. But there were other contributing factors as well, particularly in Europe.”
    “When European finance ministers declared that no other systemically important financial institution would be allowed to fail, German Chancellor Angela Merkel, correctly reading the wishes of her electorate, declared that each member state should look after its own institutions. That was the start of a process of disintegration.
    After the Crash of 2008, the EU and the eurozone became increasingly dysfunctional.”
    “The rise of anti-EU movements further impeded the functioning of institutions. And these forces of disintegration received a powerful boost in 2016, first from Brexit, then from the election of Trump in the US, and on December 4 from Italian voters’ rejection, by a wide margin, of constitutional reforms.
    Democracy is now in crisis. Even the US, the world’s leading democracy, elected a con artist and would-be dictator as its president. Although Trump has toned down his rhetoric since he was elected, he has changed neither his behavior nor his advisers. His cabinet comprises incompetent extremists and retired generals.”
    “Trump will have greater affinity with dictators. That will allow some of them to reach an accommodation with the US, and others to carry on without interference. Trump will prefer making deals to defending principles. Unfortunately, that will be popular with his core constituency.
    I am particularly worried about the fate of the EU, which is in danger of coming under the influence of Russian President Vladimir Putin”
    “In France, the two leading contenders are close to Putin and eager to appease him. If either wins, Putin’s dominance of Europe will become a fait accompli.”
    “With economic growth lagging and the refugee crisis out of control, the EU is on the verge of breakdown and is set to undergo an experience similar to that of the Soviet Union in the early 1990s.”
    http://www.zerohedge.com/news/2016-12-28/george-soros-conjures-hitler-attack-ascendant-populists-warns-democracy-now-crisis

  9. Politicienii romani de toate culorile sunt unanimi: vor unirea cu Moldova, in ciuda avertismentului UE!
    Vicepreşedinte din Parlamentul European, semnal de ALARMĂ pe UNIREA României cu Moldova:’Ar putea avea CONSECINŢE serioase şi în cadrul NATO şi UE’
    https://www.stiripesurse.ro/vicepresedinte-din-parlamentul-european-semnal-de-alarma-pe-unirea-romaniei-cu-moldova-ar-putea-avea-consecinte-serioase-si-in-cadrul-nato-si-ue_1256676.html

    Monica Macovei susţine că acesta este momentul oportun pentru a face paşi spre unirea cu Republica Moldova.
    https://www.stiripesurse.ro/monica-macovei-nu-se-dezminte–mesaj-dur–in-zi-de-sarbatoare—sa-comparam-conducatorii-romaniei-cu-micimea-si-nevolnicia-celor-de-azi—-_1256889.html

    Liviu Dragnea: Eu vreau să ne unim cu Moldova
    https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/politica/liviu-dragnea-eu-vreau-sa-ne-unim-cu-moldova-902587

    Dăncilă: Subliniez susţinerea fermă a parcursului european al R. Moldova din convingerea că locul său este în familia statelor europene
    https://www.news.ro/politic-intern/dancila-subliniez-sustinerea-ferma-a-parcursului-european-al-r-moldova-din-convingerea-ca-locul-sau-este-in-familia-statelor-europene-1922405927012018031118001359

    Klaus Iohannis: „Cursul nostru de convergență se numește astăzi parcursul european al R. Moldova”
    https://www.europalibera.org/a/klaus-iohannis-declaratii-centenar-unire/29127334.html

Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare