TOLERANTA DOAR PENTRU HOMOSEXUALI. Experiment social: cofetariile pentru homosexuali REFUZA comenzile pentru CUPLURILE NORMALE

22-12-2014 3 minute Sublinieri

gay_01907900

Mai multe cofetării deținute de patroni homosexuali au refuzat să onoreze o comandă a unui tort pe care scriaCasatoriile homosexuale sunt o eroare”.

Totul a pornit după ce o cofetărie din Irlanda de Nord a fost amendată pentru discriminare, pentru că a refuzat să facă un tort cu mesajul Sustineti casatoriile homosexuale”.

Incidentul a avut ecou în America, acolo unde proprietarul unui site, shoebat.com, a dorit să vadă dacă patronii homosexuali acceptă comenzi ce contravin valorilor lor, așa cum se așteaptă de la cei creștini.

Rezultatul: toate cele 13 cofetării cu patroni homosexuali au refuzat. Toate mesajele au fost postate pe youtube de către autorul experimentului.

Chiar după ce am terminat experimentul, am primit foarte mesaje pline de ură, fiind înjurați doar pentru că le-am arătat că ce ție nu-ți place, altuia nu-i face. Dacă ei au dreptul să facă ceva împotriva credințelor lor, creștinii de ce nu au voie?, a afirmat Theodore Shoebat.

Panoul pe care se află reclama a fost închiriat de un grup american care pretinde că oricine poate alege sexul persoanei de care se simte atras. Grupul se autodenumește “Părinți și prieteni ai foștilor gay” și susține că există studii care ar demonstra că nimeni nu se naște homosexual.

Asociația Psihologilor Americani spune însă că nu există nicio dovadă în acest sens și că o mulțime de organizații religioase influente au investit foarte mulți bani și resurse umane în promovarea terapiei de conversie a orientării sexuale. (sursa)

Aceste acțiuni nu au însă niciodată efect. Cel mai bun exemplu în acest sens este John Smid, un fost lider al uei grupări ex-gay care s-a căsătorit într-un final cu partenerul său după ce a recunoscut că este imposibil să-ți schimbi orientarea sexuală.

El a declarat după nuntă, justificându-și gestul: „am crezut foarte mult că acest lucru (n.r. schimbarea orientării sexuale) este posibil. Totuși, asta nu s-a întâmplat niciodată. Cum nu mai am chiar foarte mulți ani la dispoziție pentru a trăi bine anii care-au mai rămas din viața mea, nu mai vreau să încerc ceva ce nu este posibil în acest timp.”

15 state din SUA interzic în continuare căsătoria între persoanele de același sex. Decidenții acestor state sunt sprijiniți politic de grupuri religioase foarte potente financiar.

Nota noastra: Ar fi de ras, daca nu ar fi prea de plans. Deci “nu exista nicio dovada” care sa ateste ca nimeni nu se naste homosexual? Sau, cumva, e chiar invers, de fapt? Pentru ca teza gruparilor homosexuale, intarite de pseudostiinta, este ca homosexualii sunt astfel de la “natura”, din nastere, si ca nu e vorba de o optiune la mijloc. Insa tocmai aceasta teza nu a fost niciodata confirmata de studii stiintifice, oricat de mult s-au straduit sa o faca pentru reusita propagandei gay. In aceste conditii, in care teza homosexualitatii innascute este infirmata constant de cercetarile stiintifice, ramane valabila cealalta afirmatie: nimeni nu se naste homosexual. A se observa si grija de a …demonstra ca e imposibil sa-ti schimbi orientarea homosexuala. Deci nu e voie sa spui ca nimeni nu se naste homosexual, insa ai voie sa spui ca nu se poate schimba orientarea – desi nu exista nicio dovada stiintifica in acest sens, ci doar o multime de homosexuali care au renuntat la comportamentul lor deviant.

Sir Elton John s-a căsătorit, duminică, cu partenerul său de mulţi ani David Furnish, într-o ceremonie organizată la reşedinţa sa din Windsor, în apropiere de Londra, la nouă ani după ce aceştia au încheiat o uniune civilă.

“Partea legală s-a făcut. Urmează ceremonia”, a scris starul pop pe contul său de pe platforma online Instagram, sub o fotografie a cuplului zâmbitor. Ambii purtau costume bleumarin, cu cămăşi desfăcute, roz cu guler alb în cazul lui David Furnish, şi bleumarin pentru Elton John.

În fotografie, Elton John, care a anunţat că va “împărtăşi momente speciale din timpul căsătoriei” pe reţeaua socială, este aşezat lâgă un birou, alături de partenerul său, cu un stilou în mână şi un document în faţă. Cântăreţul are o verighetă la mâna stângă.

Elton John şi David Furnish au doi copii, Zachary, în vârstă de patru ani, şi Elijah, în vârstă de doi ani, ambii născuţi de mame surogat.

Elton John, în vârstă de 67 de ani, un activist pentru drepturile homosexualilor, profita de noua prevedere legislativpă care a legalizat căsătoriile gay în Marea Britanie, intrată în vigoare în martie. În Anglia şi Ţara Galilor, cuplurile care au încheiat deja o uniune civilă au fost nevoite să aştepte până pe 10 decembrie pentru a transforma relaţia într-un mariaj.

David Furnish, în vârstă de 52 de ani, este producăor şi regizor de documentare.

Cuplul John – Furnish, care îşi împarte timpul între Marea Britanie, Statele Unite şi sudul Franţei, a fost unul dintre primele din Marea Britanie care a obţinut o uniune civilă, în faţa a 650 de invitaţi, pe 21 decembrie 2005, ziua în care legea intrase în vigoare.

Elton John s-a declarat bisexual în 1976, la începutul carierei sale, într-o perioadă în care astfel de recunoaşteri ale orientării sexuale erau rare. În 1984, cântăreţul s-a căsătorit cu o femeie, dar a divorţat patru ani mai târziu. Ulterior şi-a recunoscut homosexualitatea şi a devenit un apărător al drepturilor homosexualilor şi un luptător contra SIDA.

Într-o carieră de aproape cinci decenii, Elton John a reuşit să vândă peste 250 de milioane de albume în toată lumea şi a avut peste 50 de hituri TOP 40, devenind unul dintre cei mai de succes cântăreţi ai tuturor timpurilor. Elton John a fost unul dintre cele mai importante nume ale muzicii în anii ’70, cu şapte albume consecutive No. 1 în Statele Unite şi şase single-uri No. 1. Succesul său a avut un impact puternic în muzica pop şi a condus la creşterea popularităţii pianului în rock’n’roll.


Categorii

1. DIVERSE, Homosexualitate

Etichete (taguri)

, , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

2 Commentarii la “TOLERANTA DOAR PENTRU HOMOSEXUALI. Experiment social: cofetariile pentru homosexuali REFUZA comenzile pentru CUPLURILE NORMALE

  1. Prima reactie pe care am avut-o cand am vazut stirea la tv despre casatoria homosexualilor Elton John si David Furnish a fost sa-mi fac cruce.Si cica au si dou copii.Halucinant.

  2. Cu adevărat, toleranța și nediscriminarea se transformă într-o dictatură a minorității. Occidentul a trăit această experineță, acum trebuie să trecem și noi prin ea. Era mai bine dacă învățam din pățaniile altora.

Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare