Drum liber spre tiranie (Noutati de presa 21 ianuarie 2009)

21-01-2009 1 minut Sublinieri

20070309-barackobama.jpg

***

 • EVZ:

Barack Obama ia pe umerii săi povara lumii

Putin: “Marile decepţii nasc mari speranţe”

“Stau astazi in fata voastra umil si onorat de increderea pe care mi-ati acordat-o… Suntem in mijlocul unei crize, acest lucru sa fie bine inteles, tara se afla in plin razboi impotriva retelelor teroristeLumea s-a schimbat si trebuie sa ne schimbam odata cu ea… Ni se cere o noua era de raspundere”…

Recomandam acest articol din Presa Ortodoxa despre ce si, mai ales, pe cine prefigureaza Obama, pentru a intelege sensul acestui potop de laude si prea-mariri aduse noului presedinte american. Este de remarcat ostentativa “umilinta” a celui care, intr-o tara aflata in plina criza, a beneficiat de un hiper-show megaloman de cel putin 170 milioane dolari. Asa este insa “umilinta” antihristilor acestui veac, de suprafata si tradand megalomania. De asemenea, nu a lipsit, din discursul de investitura al lui B. Obama, referirea cheie la inaugurarea unei “noi ere de raspundere”. Expresia este deosebit de parsiva, daca ne gandim la faptul ca se incearca, de pilda, justificarea primatului papal si a tendintelor papaliste din ortodoxie prin recurgerea la conceptul de “raspundere” (sau responsabilitate). Cu alte cuvinte, cel care are raspunderea cea mai mare trebuie sa aiba si puterea cea mai mare, pe cand simplii cetateni sunt chemati la mai multe datorii “civice”, caci, pe cat au mai multe drepturi (dreptul la ghiftuiala, la desfranare, avort si sodomie) pe atat trebuie sa isi robeasca libertatea…

Martin Luther King in anii ’60: America va avea un presedinte de culoare in mai putin de 40 de ani 

 • Ziua:

Visul american

Clintonienii de la Casa Alba

 • Cotidianul:

Barack Obama: “America este prietena fiecărui bărbat, femeie şi copil care caută un viitor al păcii”

Video Editorial, Laura Cernahoschi: “Obama – puterea de a mobiliza masele”

Vladimir Tismăreanu: America, aptă de reînviere

Brandurile merg cu Obama la Washington

Noul Cabinet, o Americă în miniatură

Potenţială ameninţare la învestitura lui Obama (Video)

Superlativele web ale lui Obama (Video)

***


Categorii

America, Era Big Brother, Presa

Etichete (taguri)


Articolul urmator/anterior

Comentarii

3 Commentarii la “Drum liber spre tiranie (Noutati de presa 21 ianuarie 2009)

 1. Uite ce declara oficial la inauguralul sau, noul ‘salvator” si sef de stat al nonvalorilor Americii ref. la diferentele religioase…cuvinte din Sf Scriptura adaptate la noul mers al lumii:
  “The time has come to set aside childish things,” from 1 Corinthians. (A venit timpul sa punem de o parte lucrurile copilaresti” Corinteni 1.

  …Council for Secular Humanism, based in Amherst, N.Y., called recognition in the inaugural address “truly historic and remarkable.”
  Iar consiliul pt. unamisn secular cu sediul in Anherst, NY, a numit aceasta recunoastere din timpul inaugurari “adevarat istorica si remarcabila”. Adevarat istorica si ramarcabila cand ma gandesc ca si unii din crestinii ortodocsi sunt luati de valul Obama.

  Ar trebui sa plangem in tot timpul dar traim in nesimtire.
  Vino Doamne sa vezi ce-a mai ramas din oameni…

 2. Obama va face, Obama va drege … Oare? Chiar el va face si va drege? Acel mega stat cu al sau sector economie, banci, finante ( condus de un grupuscul de oameni ce detin peste 50 % din capital ) va putea fi condus de un negru, lasat asa , de capul lui? Sau de fapt le face jocul, el nefiind decat o marioneta? Mai mult, avea oare o minima sansa de a ajunge in fotoliul prezidential nesustinut si nefinantat?

  Am avertizat ca Obama va fi presedinte inca de pe vremea cand Hillary Clinton era pe cai mari si mega presa o prezenta favorita . Ma bazam atunci pe sustinerea ce o avea acesta din partea lui … George Soros . Iar cu timpul au venit necontenit semnale de confirmare , urmarind lista consilierilor si a sustinatorilor sai .
  Nu ca ar conta cine ocupa fotoliul presidential SUA , ei fiind simple marionete de rang inalt , STAPANII reali ai SUA nepermitandu-si ca oricine sa ocupe cea mai importanta functie ( teoretic ) in stat . Dar ei reprezinta niste simboluri , niste semnale care indica directia spre care se indreapta politica americana . Si era limpede viitoarea directie a acestui mega stat , iar Obama reprezenta perfect imaginea ei . Prin discursul sau si prin consilierii sai , curelele de transmisie intre marioneta si adevaratii PAPUSARI .
  Sa ne amintim din discursul noului presedinte :
  In 2004 vorbea despre necesitatea schimbarii prioritatilor economice si sociale ale viitoarei conduceri americane si lauda New Deal .
  In cursul campaniei s-a distantat de crestinism , a promovat uciderea de prunci nenascuti si homosexualitatea .
  Per total se dovedeste a fi un soi de portavoce a maleficului new age .
  Este prezentat ca cel ce va lupta cu bancile cele rele .
  Sa vedem cine i-au fost consilierii si sustinatorii ( in ordine alfabetica ) . De remarcat ca majoritatea lor l-au sustinut si pe Arnold Schwarzenegger in cursa lui californiana , chiar daca este republican ( dar este membru Bohemian Grove , fiu de nazist ) . Si aceasta deoarece si acela este o celebra imagine new age al viitoarei NOI ORDINI MONDIALE , dar un promotor al aripii dure , de tip nazist … O confirmare deci ca politica americana nu este decat o unitate in diversitate … Sa mai mentionam ca industria de film a pregatit de ceva timp opinia publica in acceptarea unui presedinte de tip Obama . Aceasta pentru ca la ELITE totul este programat .

  http://saccsiv.weblog.ro/2008-11-05/575192/Am-avut-dreptate-%3A-Barack-Obama-presedinte.html

  Odata cu nominalizarea lui Rahm Israel Emanuel ( 1959 – ) , evreu , in functia de sef-al-staffului, se confirmau toate cele de mai sus .
  Prieteni , pentru mine este limpede . Sub spectrul pericolului terorist , al necesitatii “ sigurantei “ si ca solutie politica a rezolvarii crizei in care a intrat planeta din cauza “ nesabuitelor “ banci , odata cu venirea omului negru se va profita din plin de formidabilele puteri ale legilor emise dupa 11.09.2001 prin care ELITELE doresc implementarea unui teribil Big Brother de STANGA , a statului puternic si “ protector “ , condus in fapt tot de ei … In plus , observati va rog cum se agita pericolul unui atentat la adresa noului presedinte , aceasta pentru a se putea inaspri si generaliza masurile de securitate si ca preambul in etichetarea celor ce au pareri contrare ca fiind periculosi .
  Sinistru este insa ca , aidoma tuturor manifestarilor STANGII , se va prezenta formula mincinoasa a “ puterii maselor “ care ea insasi va “ cere “ cele de mai sus iar politicul “ aflat in slujba sa “ se va conforma … Desigur , cel putin intr-o prima faza , masele manipulate chiar cred ca de la ei porneste o schimbare si ca aceasta va fi benefica . M-au oripilat manifestarile multimii ce zbiera indoctrinata “ Yes , we can “ dupa alegerea lui Obama , caci mi-am amintit de de cei ce in numele celor multi au inventat teribilele tribunale ale revolutiei ( franceze ) sau ale poporului ( bolsevic ) . Am citit comentarii naucitoare , ale unor autori entuziasmati ce vedeau realizat visul din discursurile lui Martin Luther King . Si toate acestea din cauza NEINFORMARII .
  Dar sa revenim la curelele de transmisie dintre adevaratii PAPUSARI si marionetele lor politice si sa incercam sa invatam din istorie .
  Stanley David Levison ( 1912 – 1979 ) , evreu , unul din liderii partidului comunist american, a fost prieten si consilier al lui Martin Luther King caruia i-a scris discursurile si i-a organizat evenimentele . Oamenii de culoare , afro americanii , n-au fost decat instrumente .
  Kivie Kaplan (1904–1975) , evreu , afacerist , presedinte NAACP ( National Association for the Advancement of Colored People ) 1966 – 1975. A fost ultimul dintr-un lung sir de evrei lideri ai grupurilor pentru drepturile negrilor .
  Dupa el , manifestarile negrilor n-au mai avut forta , nici amploare , caci ELITELOR nu le mai erau necesari . Pana acum , cand acest simbol Obama le serveste pe deplin interesele .

  http://saccsiv.weblog.ro/2008-11-07/577460/Se-creioneaza-inceputul-dezastrului-%3A-Rahm-Emanuel-viitorul-sef-al-staffului-lui-Barack-Obama.html

  O alta confirmare vine studiind detaliile personajelor prezentate a fi viitoarea echipa pe probleme de securitate

  http://saccsiv.wordpress.com/2008/12/03/echipa-lui-barack-obama-pe-probleme-de-securitate-confirmarea-instaurarii-big-brother/

  Inconjurat de asemenea oameni, daca legea

  National Security and Homeland Security Presidential Directive

  va intra in vigoare, alaturi de masuri pentru reconsiderarea notiunii de stat, va crea din SUA un colos asemanator Germaniei naziste, dar fara componenta anti-semita

  http://saccsiv.wordpress.com/2009/01/19/teribila-arma-in-mana-stapanilor-presedintelui-barack-hussein-obama-ii-incapand-cu-20-ianuarie-2009-the-national-security-and-homeland-security-presidential-directive/

Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare