Microbiologul roman VANIA ATUDOREI spune din interior adevarul despre MAFIA INDUSTRIEI FARMACEUTICE si despre MINCIUNA GRIPEI PORCINE

5-11-2009 5 minute Sublinieri

pharma(1)

Nu e un “conspirationist”, nu e un “profan”, nu e nici macar un specialist de rand sau cineva care ar avea vreun interes impotriva Big Pharma. Pentru ca este el insusi managerul general al unei astfel de companii din Canada, Sterigen. Asadar vorbeste din interior si stie cel mai bine despre ce este vorba in legatura cu interesele companiilor farmaceutice si cu isteria gripei porcine. Este microbiolog de top si este roman, originar din Botosani. Spune multe lucruri pe fata, chiar daca este evident ca nu poate spune chiar tot sau nu poate merge pana la capat… Ascultati-l pe Vania Atudorei si incercati sa faceti cunoscuta si altora inregistrarea. Este o marturie absolut limpede si inatacabila, care zguduie toata constructia de nisip a terorii “pandemice” care incearca sa ne bulverseze acum vietile si sa ne faca sclavii vanzatorilor de medicamente si de vaccinuri.

vania


VANIA ATUDOREI, microbiolog roman, specialist de top, Directorul Companiei Sterigen din Canada – ADEVARUL NEPLACUT DESPRE INDUSTRIA FARMACEUTICA ROSTIT DE UN INSIDER. DEMASCAREA MINCIUNII GRIPEI PORCINE!

(emisiune Radio Cluj, 14 august 2009)

Doar cateva extrase din interviu:

– Se face o afirmatie referitoare la cancer, cum ca, de fapt, industria farmaceutica din intreaga lume este cea care nu permite rezolvarea cancerului, pentru ca ar exista deja medicamente, dar industriei farmaceutice ii este mai profitabil sa produca citostatice.

– Partial este adevarat. Industria farmaceutica este si o industrie necinstita, este si o industrie ipocrita, este si o industrie care vrea sa faca profituri si le face din plin. Pot sa va dau un exemplu. Tratam sinuzita cu antibiotice – se folosea la inceput tetraciclina si s-a descoperit un alt antibiotic de 10 ori mai puternic, iar industria farmaceutica nu voia sa-l fabrice, desi era mult mai eficient si trebuia luat numai o data pe zi, iar nu de 3-4 ori pe zi ca tetraciclina, iar industria farmaceutica a zis: “Eu deja am instalatii care m-au costat milioane si miliarde de dolari, eu ce fac cu instalatiile astea si cu vechile antibiotice?”. Este si o industrie care vrea sa faca profituri si care este conservatoare. La un moment dat, sigur ca exista boli pentru care sunt tratamente care, daca sunt prea ieftine, nu le convine pentru ca nu fac profituri.

bigpharma-767150Medicamentele nu sunt totdeauna eficiente. Si sa va dau un exemplu. Vaccinul pentru gripa care s-a fabricat anul trecut a fost eficient numai in 40-45% din cazuri. Deci sa nu ne facem iluzii ca este o industrie sfanta, careia nu avem nimic sa-i reprosam, impecabila… Etica e departe de asta. In fond, industria asta, in general, este privata, este pe mana unor oameni de afaceri, si ce-i intereseaza pe ei sunt castigurile.

– Se vorbeste tot de mana unor oameni de afaceri si cand este vorba de acest virus AH1N1, gripa porcina. Care este punctul dvs. de vedere, ca microbiolog? Cat este adevar si cat este neadevar?

– Adevar este, sa zicem, 30%, neadevar este 70%. Sunt convins ca unii ziaristi au fost PLATITI ca sa faca mult zgomot pentru nimic.

– De cine au fost platiti?

– De companiile farmaceutice care fabrica vaccinurile gripei si care fabrica medicamente pentru gripa. Pentru ca exista numai doua companii farmaceutice in lume care fabrica niste medicamente pentru gripa, medicamente care sunt mai mult sau mai putin eficiente… nu sunt eficiente nici macar pentru 50% din populatie. Este vorba de compania Hoffmann-La Roche din Basel, Elvetia, care fabrica Tamiflu si este vorba de cea mai mare companie din Anglia, GlaxoSmithKline. Iar aceste companii au tot interesul sa-si vanda medicamentele si sa faca profituri foarte mari. Foarte multe tari, in paranoia [psihoza, n.n.] asta, au cumparat cantitati extraordinare, de milioane si milioane de dolari, care vor expira si vor fi aruncate. Si medicamentele astea sunt cumparate din banii publici, din impozitele si taxele noastre.

news_img_118207_82107(…) Va dau ca exemplu gripa aviara. Acum doi ani a fost paranoia [psihoza, n.n.] cu gripa aviara? Da. Au fost prognosticuri ca aceasta gripa se va transforma intr-o pandemie? Da. N-a fost nici macar o epidemie la nivelul unei tari, dar o pandemie [iar anul acesta este stiut ca  OMS a schimbat definitia pandemiei, reducand conditiile, ca sa o poata declara, n.n.]. Gripa la pasari si la porci exista de cand au aparut speciile acestea pe pamant. Nu este ceva nou. Gripa vine in fiecare an din Hong-Kong, pentru ca acolo sunt sate unde chinezii dorm in aceeasi camera cu ratele, cu gainile, cu porcii, iar virusurile acestea animale se transmit la om, uneori sufera mutatii. Si astazi cu traficul de avioane transportand peste un miliard de pasageri in fiecare an, ceea ce reprezinta mult raportat la populatia planetei… Deci in fiecare an avem gripa, nu este ceva nou. Stiti dvs. ca in fiecare an mor mult mai multi oameni de gripa decat de SIDA? Si cine mor? Mor persoanele in varsta care au o imunitate scazuta, bineinteles, mor cei care au imunitate deficienta…

Se face mult zgomot pentru nimic! Daca era, intr-adevar, sa fie o pandemie, cum a fost in anul 1918, cand se estimeaza ca au fost intre 10-20 milioane de morti de gripa… o pandemie se propaga repede, nu se propaga asa, ca azi au murit 10, si maine mai mor 5, poimaine mai mor 2, s.a.m.d. …

(…) Se iau si niste masuri. Problema este sa nu se cada in paranoia si intr-o extrema, sa nu se exagereze. Pentru ca in cazul gripei aviare s-au cheltuit miliarde de dolari. Au fost tari care au cumparat medicamente, care au cumparat vaccinuri, intre timp toate acestea au expirat si au fost aruncate. Or, banii astia erau din buzunarele noastre si nu erau justificati! Au fost niste exagerari. Uneori este o paranoia care este dorita. r384318_1792843De ce? Pentru ca in acest timp… toate companiile care fabrica masti isi vand mastile… Si mastile astea au o eficacitate ZERO! Mastile astea sunt praf in ochii nostri, n-au nicio eficienta! Si totusi sunt tari care cumpara miliarde de masti ca sa protejeze populatia. Hai sa fim seriosi! (vezi, la noi, stirea de acum 2 zile: Vor fi distribuite 7.000 de măşti şi 60.000 de litri de dezinfectanţi în şcolile din Bucureşti si comunicatul CSAT-ului in care s-a luat decizia suplimentarii fondurilor pentru achizitia de echipamente, medicamente, mijloace de protectie si vaccinuri”. ). (…)

Politica farmaceutica o fac oamenii de afaceri, milionarii si miliardarii, in cardasie cu guvernele…

Industria farmaceutica este pe primul loc (ca profit), pentru ca ei pot sa fabrice un medicament cu un dolar si sa-l vanda cu 20 de dolari…

(…) Pe glob, la ora actuala, exista 40.000 de medicamente diferite. Organizatia Mondiala a Sanatatii a facut o lista de medicamente esentiale. Stiti cate a retinut? 300. Va dati seama, din 300, care sunt esentiale, si tu ai ajuns la 40000? Daca mergem in farmacii si aruncam la gunoi jumatate din medicamentele care sunt acolo, populatia va fi mai sanatoasa, asta pot sa v-o garantez..

ASCULTATI INTEGRAL DECLARATIILE INCENDIARE ALE PROF. ATUDOREI

Alte subiecte importante tratate in interviu:

– Romania nu trebuia sa vanda fabricile de medicamente, este o industrie strategica. Investitiile se fac pentru a inchide fabricile competitoare si a deveni apoi dependenti de produsele vandute de companiile mari.

– De ce cumparam serul fiziologic, in loc sa-l producem in continuare, fiind foarte ieftin si indispensabil?

– De ce nu se investeste in cercetarea si producerea medicamentelor pentru vindecarea infectiei cu stafilococul auriu, desi posibilitatea exista, iar un savant stabilit in Georgia, pe timpul lui Stalin, a gasit acest remediu si acolo se si aplica?

– Despre bolile inventate si despre medicamentele cu efect pur placebo.

– Despre experimentele si testele clinice pe oameni din tarile mai sarace.

027

Cine este Vania Atudorei?

Vania Atudorei s-a nascut pe 9 decembrie 1953, la Botosani. In anul 1978 a absolvit Universitatea din Iasi, specialitatea Biologie Medicala. Face stagii la Universitatea din Chisinau si la Universitatea Friedrich Schiller din Jena.

Dupa o scurta cariera didactica, devine cercetator-biolog la Institutul de cercetari stiintifice din Iasi (1979), apoi lucreaza ca biolog la Fabrica de medicamente Terapia din Cluj-Napoca. Din 1981 devine sef al Laboratorului de Microbiologie Farmaceutica din Cluj-Napoca, fiind, totodata, membru al Uniunii Societatilor de Stiinte Medicale si al Asociatiei Oamenilor de Stiinta din Romania. Intre anii 1990 si 1992 lucreaza la Oficiul Protectiei Apelor si Naturii din Cantonul Jura, Elvetia (unde elaboreaza o noua metoda de analiza a poluarii apelor) si la Laboratorul de Microbiologie al Spitalului din Delemont.

In 1992 emigreaza in Canada. Dupa o scurta sedere la Quebec, se stabileste la Montreal. Intre 1993 si 1996 a fost directorul Departamentului de microbiologie al Companiei farmaceutice Biopharm. In aceasta calitate, a condus proiecte de cercetare privind utilizarea radiatiilor in decontaminare, farmacodinamica antibioticelor in patologia umana si veterinara precum si testarea de noi medicamente contraceptive si anti-SIDA. A lucrat si pentru compania Neopharm.

Efectueaza cercetari privind bacteriile implicate in ulcerul si cancerul gastro-duodenal. Pana nu demult, Vania Atudorei lucra pentru o companie montrealeza de analize biologice.

Aici a fost remarcat de-a lungul anilor de catre conducerea unuia dintre clientii companiei, si anume firma de produse farmaceutice Sterigen. Care i-a propus, la prima strigare, nici mai mult nici mai putin decat postul de… director general.

Acceptand oferta, Vania Atudorei devine nu numai primul roman ajuns in fruntea unei companii farmaceutice de mare prestigiu din Canada, dar si primul microbiolog care conduce o astfel de institutie. Pentru ca, pana acum, pentru astfel de posturi erau preferate persoane cu pregatire manageriala, economisti sau posesori de MBA.

Sterigen este practic un “pionier” al deciziei de instalare in functia de director general a unui specialist microbiolog. Atudorei considera ca printre atuurile de care a beneficiat in frumoasa sa ascensiune profesionala canadiana se afla scoala din Romania si perioada lucrata la Terapia Cluj.

Pe langa slujba de director general la Sterigen, el preda la doua colegii, unul in Montreal si unul in Ontario, si este consultant al ACDI (Agence Canadienne de Developpement International).

La o universitate din Montreal, el preda cursuri in domeniul fabricatiei medicamentelor sterile (o premiera in domeniu), cursuri terminate de peste 400 de absolventi pana acum, dintre care vreo 60 de romani.

(sursa biografiei)

20-6

Cititi si:


Categorii

Pagini laice, Presa, Razboiul impotriva sanatatii

Etichete (taguri)


Articolul urmator/anterior

Comentarii

75 Commentarii la “Microbiologul roman VANIA ATUDOREI spune din interior adevarul despre MAFIA INDUSTRIEI FARMACEUTICE si despre MINCIUNA GRIPEI PORCINE

<< Pagina 1 / 2 >> VEZI COMENTARII MAI NOI

 1. Fratilor admini, poate “locul” comentariului pe care l-am facut ieri pe seama celor afirmate de Cercetatorul si Expertul Microbiolog VANEA ATUDOREI, la emisiunea “Observator Stiintific”, realizata la Radio Cluj, de Jurnalista Melania Dragan, ar fi mai potrivit si nimnerit la acest articol, decat acolo unde l-am postat ieri.
  De accea mai indeaznesc sa-l mai postez odata, cu rugamintea de a nu va supara, pentru insistenta mea. Comenatriul de ieri l-am mai corectat si modificat nitel…

  “RAR mi-a fost dat in viata sa aud un SPECIALIST care sa vorbeasca cu atata “autoritate” si “stapanire” a domeniului si profesie in care activeaza si cu mult curaj despre cele ce le afirma.

  Acest Domn VANEA ATUDOREIE, este mai mult decat un “expert”, este un adevarat SAVANT, dublat de un om MORAL si CINSTIT si DEMN, care asculta de glasul constiintei sale de crestin si roman si specialist in ceea ce face!

  Dumnezeu sa-l binecuvinteze, caci M-A LAMURIT INTRUTOTUL cu privire la dubioasa gripa “A HIN1”, dar si cu privire la alte medicamente contestate!

  De acum incolo, am sa invoc in fata oricui, din domeniul reprezentantilor sanatatii si in fata oricarei autoritati din lumea medicala sau a altor autoritati ale statului, RESPECTAREA DREPTURILOR PE CARE MI LE CONFERA LEGEA PACIENTULUI, legea nr. 46/2003, si in special dispozitiile Art.11 din aceasta lege care spune ca fiecare pacient si beneficiar al serviciilor medicale prestate in Romania ARE DREPTUL si “LA O ALTA OPINIE” decat cea a medicilor care ii asigura asistenta medicala sau care ii presteaza serviciile medicale de care are nevoie.

  Aceasta “O ALTA OPINIE” la care are dreptul un pacient, cetatean roman, este bineninteles “o opinie separata” si distincta decat cea a celor care il trateaza si supravegheaza medical intr-o institutie, si este “emisa” si “acordata” evident de catre un alt “for medical” sau de catre alti specialisti din domeniul medicinii, dar care “for” si “specialisti” sunt recunoscuti si autorizati de catre stat SAU DE CATRE ORGANISME INTERNATIONALE din domeniul sanatatii, in a-si exprima o astfel de opinie si punct de vedere de specialitate, atunci cand li se cere.

  Or, in emisunea realizata la Radio Cluj, de realizatoarea MELANIA DRAGAN, s-a auzit tocmai O VOCE si…O OPINIE DIFERITA si DISTINCTA fata de a celor mai multi medici de la noi din tara, care vorbesc despre A H1N1, o…ALTA OPINIE, destul de mult DEOSEBITA si diferita de cea a D-lui Streinu, o opinie nu numai “separata” si distincta, ci si CINSTITA si DEMNA si mai ales AVIZATA, apartinand unui SPECIALIST avizat si emisa si EXPRIMATA de un EXPERT in domeniul microbiologiei si stiintei farmaceutice, a carui competenta si autoritate in doemeniul sanatatii este RECUNOSCUTA inclusiv de ONU si de OMS!!!

  VANEA ATUDOREI nu este un “terchea-berchea” nu este un “cercetator” si “specilist” de rand, si de care nimeni sa nu fi auzit pana acum, ci este O CELEBRITATE, este O AUTORITATE in domeniul microbiologiei si al stiintei farmaceutice, un EXPERT de care “stie” tot Occidentul si pe care il pretuiesc si il recunosc ca pe un specialist valoros TOATE marile Organisme si Institutii medicale si Universitati de medicina si farmacie din lumea occidentala.

  Si tocmai datorita RECUNOASTERII SALE de catre ONU si OMS si Universitatile Occidentale, “vocea” lui si “OPINIA” lui despre “gripa porcina”, CONTEAZA si ARE GREUTATE si pentru noi romanii…

  Dumnezeu a facut ca acest mare specialist sa fie si ROMAN, si iubitor de patrie si sa ajunga “celebru” pe tot globul in lumea medicamentelor si a produselor farmaceutice, si celebru in invatamantului universitar medical si farmaceutic din Occident, aducandu-ne CINSTE si PRESTIGIU noua romanilor si poporului sau in care a rasarit si s-a format si desavarsit ca specialist.
  Si tot Bunul Dumnezeu a facut ca acest FIU al neamului romanesc sa vina in tara “exact la tanc” si “tocmai acum” cand a inceput in Romania teribila “lucrare” de MANIPULARE si prostire si “induplecare” si detrminare a romanilor (dusa de factorii politici si de MEDIA romaneasca), ca sa primeasca acest vaccin atat de “controversat” si de “contestat” si de catre alti medicii si specialisti din domeniul medicinii din intreaga lume.

  Cat de sincer si adevarat si cinstit si demn a vorbit acest om, VANEA ATUDOREI despre CULISELE “mafiei” si afacerilor necurate si ticaloase din domeniul industriei farmaceutice de pe glob… si de asemenea cat de curajos si fara vreo jena, a invederat si ostracizat “MULTELE” si MARILE GRESELI de management economic si politic in domeniul industriei farmaceutice de la noi din tara, pe care le-au facut cu atata IRESPONSABILITATE conducerile politice care s-au perindat pe scena politica in cei 20 de ani care au trecut de la Revolutie, si care “conduceri” ne-au vandut fabricile noastre (celebre in lume) de medicamente si produse farmaceutice, dandu-le fara mila in mana strainilor pentru a-si lua ei comisioane grase, cauzand NARUIREA uneia din industriile STRATEGICE ale tarii (industria farmaceutica), incat am ajuns noi romanii sa importam si cumparam la preturi mult mai mari, medicamente care o data se fabricau in tara asta, si pe care altii le importau de la noi!

  Alaltaieri, am urmarit la un post de tv. o emisiune despre gripa porcina si despre vaccinarea impotriva ei. In tipul emisiunii, un ziarist, vorbind despre “rolul” presei in asemenea evenimente, prtecum este si acesta al gripei, a spus la un moment dat, (redau aproximativ din memorie spusele lui, dar se poate vedea emisiunea…) “noi DE AIA SUNTEM INTERMEDIARI, ca si MEDIA, intre SPECIALISTI si oamenii de rand”, ca sa intermediem informatia intre specialisti si oamenii care au nevoie de ea!

  Numai ca tocamai asa, adica “intermediari” cinstiti si corecti intre specialisti si oamenii de rand, NU SUNT multi dintre “jurnalistii” pe care ii vedem noi la posturile de televiziune sau ii auzim la posturile de radio, …”exceptie” facand unii dintre ei, precum este aceasta minunata realizatoare de la Radio Cluj, MELANIA DRAGAN, care a fost “UN ADEVARAT INTERMEDIAR” al informatiei, intre OPINIA avizata a unui ADEVARAT SPECIALIST, cum este acest Expert VANEA ATUDOREI, recunsocut pe tot mapamondul, si noi, oamenii de rand care cu adevarat AVEAM DEVOIE de o astfel de opinie avizata si de specialitate, si care sa nu poate fi contestata, in aceste vremuri de profunda confuzie si tulburare si agitatie si isterie si “nevroza”…a opinie publice.

  Da!… asa cum spunea si acest specialist, se face “mult zgomot” pentru mai nimic in tara asta si in presa de la noi, cu privire la pericolul acestei gripe poricne, …ca sa incaseze “oamenii de afaceri” bani seriosi de pe urma credulitatii si a naivitatii si ignorantei noastre, a romanilor simpli si insuficient de informati.
  M-au “socat” aceste cuvinte ale lui VANEA ATUDOREI, ca numai 30% este adevarat in ceea ce se spune despre aceasta gripa porcina, iar 70% este NEADEVARAT, dar presa ne “face” sa credem ca este adevarat, manipulandu-ne siret vigilenta si perceptia si mentalul colectiv …!

  Personal, inclin sa cred ca Traian Basescu VA PIERDE ALEGERILE din cauza acestei imprudente de a se ocupa si implica personal de/in “gestionarea” rezolvarii acestei gripe! Faptul ca a vorbit despre despre obligativitatea veccinarii a tuturor romanilor impotriva acestei gripe porcine, ii va determina pe multi romani sa nu mai doreasca sa-l voteze…, din moment ce il asociaza in mintea lor cu cel care ii obliga sa se vaccineze cu un vaccin contestat… si controversat, care a imbolnavit si provocat multe suferinte si handicapuri si chiar moartea la multi oameni din lume, dupa ce acestia l-au primit…!

  Nu are dreptul nimeni sa ne prosteasca si nici sa ne oblige la a “inghiti” o minciuna si o exagerare, o panica ARTIFICIAL si PREMEDITAT si DELIBERAT creata si amplificata si mentinuta in mentalitatea colectiva a romanilor, de catre presa!
  Cat de parsiva si lipsita de moralitate si de etica deontologica este aceasta “PRESA” de la noi…, cat de VANDUTA si aservita este ea unor straini si intereselor lor, si cat de mult NU TINE EA SEAMA de interesele acestui popor…,este o PROSTITUATA intelctuala, este un “catel” care latra pentru cei care ii dau sa roada un os gras…!

  Cinste realizatoarei acestei emisiuni (care este in antiteza crasa cu jurnalistii altor “media”, si care ne-a aratat ce inseamna un adevarat jurnalist…), ramane numai SA DESCHIDEM URECHILE si OCHII cu privire la ceea ce am auzit de la Expertul VANEA ATUDOREI si SA NU NE LASAM PROSTITI si manipulati!
  Si cinste si acestui SPECIALIST si EXPERT si demn fiu al neamului romanesc, VANEA ATUDOREI, ca a venit in tara (exact la tanc…) si NE-A DESCHIS OCHII ca sa intelegem cum vor unii nemernici de pe pamant sa ne insele si amageasca, ca sa se imbogateasca ei de pe urma noastra si a ignorantei si credulitatii noastre si carora putin le pasa de traim sau murim, de suntem bolnavi sau sanatosi, de vor avea de suferit copii nostri sau nu, sau de vor ramane nefericiti pe viata, si handicapati pentru tot restul zilelor lor, numai sa aiba ei, nenorocitii, profituri si castiguri grase de pe urma produselor lor (periculoase, controversate, misterioase, dubioase si contestate de SPECIALISTI…) si pe care vor sa ni le bage cu forta pe gat, ajutati fiid ei de “cozile lor de topor”, de la noi din tara, de “vandutii” lor care sunt nemernicii de politicieni de la noi…!

  Dumnezeu sa aiba mila de noi toti!

 2. Felicitari si multumim pentru aceasta inregistrare .
  Doamne Ajuta !

 3. “Partial este adevarat. Industria farmaceutica este si o industrie necinstita, este si o industrie ipocrita, este si o industrie care vrea sa faca profituri si le face din plin. Pot sa va dau un exemplu. Tratam sinuzita cu antibiotice – se folosea la inceput tetraciclina si s-a descoperit un alt antibiotic de 10 ori mai puternic, iar industria farmaceutica nu voia sa-l fabrice, desi era mult mai eficient si trebuia luat numai o data pe zi, iar nu de 3-4 ori pe zi ca tetraciclina, iar industria farmaceutica a zis: “Eu deja am instalatii care m-au costat milioane si miliarde de dolari, eu ce fac cu instalatiile astea si cu vechile antibiotice?”. Este si o industrie care vrea sa faca profituri si care este conservatoare.”

  Partial este adevarat.

  Ce e valabil pentru toate industriile e valabil si pentru industria farmaceutica: toate fabricile din lume se urmaresc una pe alta pentru a nu pierde startul in introducerea noilor tehnologii. Oricare fabrica de medicamente din lume care ar avea un medicament nou, revolutionar, nu s-ar da indarat sa-l fabrice inaintea celorlalte fabrici. Mai mult: care fabrici au stocuri de medicamente vechi? In orice industrie stocurile mari sunt deja un semn al pierderii si falimentului, cu atat mai mult in industriile care fac perisabilitati.

  In articol sunt mai multe astfel de afirmatii grabite, inexacte, care pot fi luate drept corecte.

 4. @Florin Giurca: cel care se grabeste sunteti chiar dvs. Uitati ca dl. respectiv are o experienta mare in domeniul industriei farmaceutice, deci nu vorbeste din pareri, ci din lucruri vazute si intamplate. Chiar exemplul citat de dvs. este unul CONCRET. Lucrul acela CHIAR S-A INTAMPLAT. Si exista si explicatia pentru care s-a intamplat asa. Inovatiile nu sunt intotdeauna profitabile, acesta este un truism deja. Exista si costuri marginale ale inovatiilor, sau externalitati, daca vreti, adica efecte ale unei actiuni care sunt laturalnice efectului principal dar nu mai putin importante pentru initiatorul actiunii. Si daca aceste costuri sunt prea mari, atunci e ne-profitabila respectiva actiune.
  Desigur, daca vrem cu tot dinadisnul sa gasim defecte de rationament sau sa NU AUZIM si sa NU VEDEM, atunci… ce mai poate fi facut? Chiar este greu de inteles cautarea cu tot dinadinsul a unor greseli inchipuite, cand oricum subiectul central era altul.

 5. Pingback: Refuzati vaccinarea!!! « VORBE INTELEPTE
 6. @admin: – “oricum subiectul central era altul” – Care e subiectul central, nu tocmai acela numit in titlu, anume “adevarul despre mafia industriei farmaceutice”? Si daca ceva din articol mi se pare contradictoriu, nu credeti ca pot sa imi spun parerea? Iata:

  “Tratam sinuzita cu antibiotice – se folosea la inceput tetraciclina si s-a descoperit un alt antibiotic de 10 ori mai puternic, iar industria farmaceutica nu voia sa-l fabrice”

  Rezulta ca asa a fost la inceput, dar pana la urma industria a vrut sa-l fabrice, eu asa inteleg. Ori daca pana la urma l-a fabricat, ce s-a intamplat cu mafia din industrie? S-a razgandit, sau n-a putut sa-si impuna vointa?

  Dar nu cumva au fost unele fabrici, sau unii manageri, despre care a avut stiinta domnul Atudorei, care au zis asa (ca nu vor sa fabrice noul medicament), in timp ce alte fabrici sau alti manageri l-au fabricat pentru ca le-a iesit profitabil?

 7. @Florin Giurca: deci important este sa ne spunem parerea, eventual sa ne luptam in parerisme, si nu sa intelegem ce se intampla in jurul nostru. Si ce arata argumentele pe care le aduceti? Anuleaza oare principiul “nu orice inovatie e profitabila pentru Big Pharma (si nu numai, puneti aici orice Big Industry)” sau mecanismele descrise de microbiologul Vania? Evident ca nu. Ci doar ca putem sa ne contrazicem cautand nod in papura pe orice tema. Iertati-ne, dar noi nu dorim acest lucru.

 8. Pingback: Parohia “Sf. Nectarie Taumaturgul” – Coslada (Madrid) » Blog Archive » Microbiologul roman VANIA ATUDOREI spune din interior adevarul despre MAFIA INDUSTRIEI FARMACEUTICE si despre MINCIUNA GRIPEI PORCINE
 9. Am gasit un interviu “Vania Atudorei, un român cu inimă mare” http://pagesroumaines.com/Frontpage-Content/Vania-Atudorei-un-roman-cu-inima-mare.html

  Mi-a placut mult acest fragment.

  ——-

  M.G.: Admiţând că cineva ar voi să se implice în acţiuni asemănătoare cu ale dumneavoastră, care ar fi cel dintâi sfat pe care i l-aţi da ? Cu ce ar trebui să înceapă?

  V.A. Mai întâi de toate, să fie autonom, realizat profesional, căci atunci când ai griji materiale, nu îţi arde de altruism. Apoi să fie pasionat, perseverent, generos, să iubească sincer Romania şi să fie dezinteresat personal şi material. Fără pasiune nu se poate realiza nimic. Îmi amintesc de un episod cu Maria Tănase. Venea într-o seara de la Teatrul C. Tănase unde lucra, într-o birjă cu colegul ei H. Nicolaide, şi îi povestea că e mulţumită că a luat salariul, că vine iarna şi nu are nici lemne şi nici palton. Birjarul, Ion, s-a apucat şi el să povestească că nu are fân pentru cal şi nici mâncare şi haine pentru copii. Atunci Maria Tănase a deshis poşeta a luat toţi banii şi i-a dat lui Ion spunindu-i: ,,Ia-i tu Ioane că ai mai multă nevoie de ei.” Nicolaide s-a uitat la ea şi i-a zis: “Esti nebună, Marie ? Păi tu ce o să faci la iarnă ?” Şi Maria i-a spus: ” Băi, tu nu ştii ce e aia să îl faci pe un om fericit ! Eu numai din asta trăiesc.”.

  Să ştiţi că aceste ultime două fraze ale Mariei Tănase sunt pentru mine un crez.

  ——–

 10. Pingback: Articolul zilei (05.11.2009): Microbiologul roman VANIA ATUDOREI spune din interior adevarul despre MAFIA INDUSTRIEI FARMACEUTICE si despre MINCIUNA GRIPEI PORCINE « Saccsiv’s Weblog
 11. Iata ce spune Maurice Hilleman, socotit cel mai mare virusolog al lumii. A creat mai mult de 30 de vaccinuri, dintre care: vaccinul impotriva hepatitei A, B, meningitei, penumoniei, pojarului, varicelei etc. A lucrat, incepand cu 1957, la Merck, ca sef al departamentului de cercetare in domeniul biologiei celulare si virusurilor.

  “This was in the days of very crude science… I think this virus (in Merck’s polio vaccines) will have long term effects… What kind (of effects)? CANCER!”

  http://web.mac.com/len15/healthyworld_media/Blog/Entries/2007/7/16_Chief_Vaccine_Maker_at_Merck_Tells_How_AIDS_Came_to_US_and_Cancers_Were_Spread_Worldwide.html

 12. @ Daniela-Elena:

  Da, exceptional.

  E de spus si ca dl. Atudorei este membru (de rand) in Consiliul parohial al unei Biserici romanesti din Montreal, Sf. Nicolae:
  http://www.sfnicolaemtl.com/ConsiliulParohial.html

 13. Fantastic om. O bijuterie, un om exceptional, o comoara vie de intelepciune si inteligenta.

 14. Cea mai mare parte din ce spune sună raţional, cu un mic amendament:

  Nu industria farmaceutică în special e vinovată că e lacomă şi urmăreşte în primul rând profitul ş.a.m.d., aşa sunt toate firmele obligate să lucreze pe piaţa capitalistă definită într-un anumit fel – ca o junglă – în cadrul unui anumit model de reglementare de către stat. Există şi alte modele economice posibile, dar încă nu le-a venit timpul, pentru că scena macroeconomică e dominată de fanatici capitalişti şi fanatici socialişti, care cred că nu se poate face economie decât într-unul dintre marile feluri simpliste pe care le-a cunoscut istoria până acum.

  Trecând peste asta, faptul că un medic spune că isteria “gripei porcine” nu se bazează pe nimic şi e doar o mişcare comercial-politică nu schimbă faptul că avem de-a face cu o gripă reală, un virus ca mulţi alţii, pentru care există un vaccin care e un medicament adevărat care funcţionează conform aşteptărilor medicilor – pregăteşte organismul pentru întâlnirea cu virusul pentru a-l putea combate mai uşor.

  În niciun caz nu se poate pune vreo afirmaţie a medicului Atudorei în slujba propagandei furibunde anti-vaccinuri (împotriva TUTUROR vaccinurilor, fără deosebire) pe care o fac mai nou unii inconştienţi pe toate mail-urile şi blog-urile unde apucă, “argumentând-o” cu zeci de afirmaţii mincinoase, demonstrabil medical false.

  Să nu confundăm lucrurile.

 15. @ateologu:

  Banuim, deci, un ateist, nu numai un ateolog. Am eliminat url-ul pentru ca aici nu se face propaganda politica si nu dorim sa fie afisat linkul unui candidat la alegeri care, in plus, are o agenda agresiv anti-crestina si anti-traditie. Ar fi jalnic sa incerce domnul respectiv sa isi ridice ratingul postand pe site-uri crestine. Dar nu ar fi de mirare. Pentru ca asa face si in prezenta campanie electorala: lipsit cu totul de idei si de originalitate, incearca sa castige cat de cat capital pe spezele Bisericii, afisand un secularism iacobino-iluminist de trista memorie.

  Referitor la mesaj: nu poate sa existe capitalism reglementat de stat. E un oximoron. Capitalismul ori este, ori nu este. Daca il definim prin piata libera si stat minimal, atunci e clar ca nu este. Deci, nu e vina capitalismului (nu ca ar fi sistemul ideal), ci a unui sistem care poate fi numit capitalism de stat, in care predomina o alianta intre Big Industry (includind Big Pharma), Big Banking si Big Politicians. Acest capitalism de stat are si nete infatisari socialiste, asa cum arata acum SUA. Alte modele economice posibile? Sigur, poate exista o utopie si mai radicala si mai ucigasa decat comunismul, nu ne indoim de acest lucru. Istoria a aratat-o din plin. De la sangerosii iacobini, violentii comunarzi si patologicii bolsevici, traim intr-o perpetua asteptare a acelui model economic care sa scape din alienare si sa ne emancipeze… Mereu au existat oameni care au cautat sa ii conduca pe ceilalti oameni deoarece considerau ca sunt iluminati si ca STIU EI mai bine cum trebuie sa traiasca restul lumii.

  Trecand si noi peste acest mic amanunt, faptul ca un insider ne spune ca medicamentele sunt eficiente doar pe jumatate si ca se repeta farsa de la precedentul episod al gripei aviare nu ne poate lasa indiferenti decat daca impartasim agenda OMS, Big Pharma si media anexata lor. Vaccinul functioneaza conform asteptarilor medicilor? Va referiti oare la cazurile de deces din Suedia? Sau la cazul germanului ajuns in stare grava dupa vaccin? Hmmm… Intr-adevar, depinde la ce asteptari ne referim. In orice caz, luand doar varianta oficiala facuta publica de autoritatatile sanitare din SUA, efectul vaccinului va fi real, conform lor, doar in 3 cazuri din 10, si va afecta grav -daca nu letal- cel putin 1 persoana din 100.000. Cum spuneam, aceste date sunt cele date de oficialitati. Nu mai punem la socoteala avertismentele date de medici si studiile care arata ca efectele sunt mult mai periculoase datorita adjuvantilor. Ori acest lucru face din operatia de vaccinare in masa un joc de ruleta ruseasca. Si grupurile tinta sunt si cele mai riscante. Nu, nu sunt grupuri de risc fata de gripa, ci…. fata de vaccin. Cum e posibil, cand se stie ca o femeie gravida este ultra-sensibila la medicamente din cele mai banale, sa fie recomandare mondiala de baza vaccinarea prioritara a gravidelor?! Ah, sigur, daca adoptam logica bolsevica ce spune “nu se poate obtine omleta decat daca spargem ouale”, atunci vom adopta si calculul de tip “mai bine sa moara cateva zeci de mii de oameni dar sa fie vaccinati toti”. Dar stim cu totii rezultatele comunismului. Oare chiar trebuie sa ajungem sa vedem si rezultatele acestei campanii dezlantuite de vaccinare in masa ca sa ne dam seama de greseala dupa?

 16. @ Admin, cinste fratiei tale pt. raspunsul bine argumentat pe care i l-ai dat lui “ateologu” in cometariul precedent…

  Un proverb chinez, spune ca daca un om pune o intrebare, poate fi socotit pentru 5 minute “prost” pentru ca pus-o (daca este ne la locul ei si nu trebuia totusi …pusa), dar acel om poate regreta o viata intraga pentru ca nu a pus o astfel de intrebare, daca ea trebuia totusi pusa…!

  Se potriveste oarecum “logica” si rationamentul din aceasta “picatura de intelepciune” pe care o contine acest proverb chinez si in priviinta “solutionarii” altor dileme si situatii in care se poate afla un om in viata lui, si cand nu stie daca este bine sa incerce sau nu sa ia o hotarare sau sa se abtina de la o lua…

  Intr-o DILEMA si situatie DESTUL DE DIFICILA, se afla in aceste zile si multi dintre romani si cu deosebire acei romani care sunt PARINTI si au copii minori si lipsiti de capacitate de exercitiu, carora li se spune de catre presa si autoritatile statului ca trebuie sa se vaccineze atat ei, cat si copiii lor, cu vaccinul contra gripei porcine.

  Ar fi bine insa ca toti romanii si cu deosebire cei care sunt parinti si au copii SA CHIBZUIASCA foarte atent decizia pe care o vor lua cu privire la accepatarea sau refuzarea vaccinarii cu acest vaccin!
  Si ar fi bne sa judece cu mintea lor, chiar si in felul in care spunea si proverbul chinez de care am amintit mai sus…

  Si anume, daca unii romani, care sunt si parinti si au copii, se hotarasc SA NU faca acest vaccin, sa se gandeasca ca pot sa fie socotiti “neintelepti”, sau imprudenti sau pot fi chiar si blamati si vorbiti de rau (evident de “promotorii si sustinatorii vaccinului”) …o anumita perioada de timp, dupa care s-ar putea ca toate “presiunile” si clevetirea lor sa inceteze, iar ei, acesti parinti, sa RASUFLE USURAT ca nu s-a intamplat nimic rau cu copii lor si cu ei…!

  Dar daca unii romani, care sunt si parinti si au copii, primesc acest vaccin pentru ei, in corpul lor, si mai mult decat atat, accepta ca acest vaccin sa fie administrat si copiilor lor, RISCAND prin aceasta acceptare, atat viata si sanatatea si viitorul si fericirea lor, cat mai ales a copiilor lor, atunci acesti romani S-AR PUTEA SA REGRETE si SA SE CAIASCA si SA PLANGA O VIATA INTREAGA pentru imprudenta si credulitatea si GRAVA si FATALA greseala a lor, ca au primit acest vaccin in corpul lor, si mai ales pentru ca au accepatat sa vie vaccinati si copii lor nevinovati!

  Sa judecam cu multa chibzuinta RISCUL MAJOR si MARJA DE REALA PRIMEJDIE si MARE PERICOL care sunt legate de primirea acestui vaccin in corpul nostru al adultilor si mai ales in corpul scumpelor noastre “odrasle” si “comori”, al copiilor nostri pe care ni le-a dat Bunul Dumnezeu din Ceruri, ca sa ne fie urmasi si ca sa ne BUCURE si mangaie in viata naostra!

  Precum isi apara o CLOSCA puii ei, sau o URSOAICA ursuletii ei, asa trebuie fiecare PARINTE roman, SA NE APARAM PRUNCII NOSTRI pe care ni i-a dat Dumnezeu, caci viata lor, si sanatatea lor si viitorul lor, ESTE IN MAINILE NOASTRE si depind de decizia noastra pe care o vom lua cu privire la acest vaccin atat de controversat si contestat in lumea medicala si de catre multi si mari specialisti din domeniul medicinei de pe glob…!

  Oare cu ce ar putea compensa si alina si “repara” acesti oficiali politici si din domeniul sanantatii, vatamarea si imbolnavirea si poate chiar moartea copiilor nostri, pe care s-ar putea sa le produca si cauzeze acest vaccin asa dupa cum s-a intamplat in atatea colturi de lume…unde multi oameni au ramas paralizati sau handicapati sau chiar au murit… ??
  Oare cu “scuze publice” ? Oare cu despagubiri in bani? Oare cu ce…?

  Viata copiilor nostri si sanatatea lor si viitorul lor, sunt deosebit de pretioase si NU POT FI PLATITE cu nimic!, decat eventual RAZBUNATE de catre Dumnezeu, cu PEDEPSE VESNICE pentru cei care vor face rau copiilor nostri…!

  Sa-l rugam pe Bunul Dumnezeu SA INTAREASCA si IMBARBATEZE si INCURAJEZE si INTELEPTEASCA pe fiecare PARINTE roman, fie el tata sau mama, care are copii in casa lui si in familia lui, sau care este tutore si reprezentant legal pentru anumiti copii, ca sa poata sa se impotriveasca, si opuna, cu demnitate si seriozitate, in mod civilizat si cu calm, dar si cu atitudine civica ferma si energica, in fata oricui vrea sa expuna si puna in primejdie viata si sanatatea si viitorul copiilor sai!

  Bunul Dumnezeu si Preacurata Nascatoare de Dumnezeu sa aiba mila de toti, parintii si copii acestui neam romanesc! AMIN!

 17. Pingback: Adevarul despre gripa porcina
 18. Dragii mei ,

  Sa stiti ca eu ,pe vremea când eram copil , am facut si eu destule vaccinuri în România si , slava Domnului , nu pot spune ca mi-au prins rau , dar se facea câte un vaccin important la 3 ani sau la 6 ani , chiar în cadrul scolii, dar ce s-a întâmplat acum oare ???
  Iata ca ,acum , mai ales în Occident , copiii mici fac foarte multe vaccinuri , conform programei medicale , si medicii germani sustin ,ca s-a ajuns chiar la cifra de 30 de vaccinuri în primii 6 ani de viata !!!??? VAI DE MINE!!!!!!!!!
  Multe vaccinuri sunt si combinate , de exemplu MMR=contra rubeolei+rujeolei+paratiroiditei , iar unele voci spun ca , multe din vaccinurile combinate ,ar provoca forme mai usoare sau mai grave de AUTISM, deci , ATENTIE ! Pai noi , parintii , cum sa decidem corect ???
  Vrei sa faci UN BINE si dai în ALT RAU !
  Eu zic ca , o viata total lipsita de vaccinuri nu este buna , trebuie totusi facute unele vaccinari importante ,caci asa au fost eradicate unele boli , dar nu trebuie facute toate vaccinurile existente si nici toate la gramada si mai ales , cine ne explica CE vaccinuri sunt importante si care NU ?!
  Sa stiti ca eu am mare încredere în medicii români , despre care stiu ca invatau cu totii “pe rupte” , si pentru note de 10 pe linie , doar uneori mai încasau si vreun 9 , deci , medicina româneasca este o medicina pentru care eu am o MARE STIMA si va recomand si din ceea ce stiu si am auzit , dar si din patriotism , sa mergeti la medicii români , caci ei fac mult bine în lume !
  Va recomand sa vedeti , NEAPARAT filmele de pe www. nuoviso.tv , “Tod frei Haus” si “Viren , Panik und Profite ” , ele sunt în germana si ar fi extraordinar de bine sa angajati pur si simplu translatori , sa va traduca de urgenta aceste doua filme si veti întelege mult mai multe si veti sti de ce asa multi oameni au intrat în PANICA , mai ales cei vorbitori de germana ! Ar trebui sa traduceti tot ceea ce gasiti la categoriile “Medizin&Umwelt”= medicina si mediu înconjurator si la “Forschung” =cercetare si nu numai aceste categorii . Si bine-nteles , va rog sa cumparati DVD-uri de la ei , sau sa faceti donatii , ca ei sa aiba bani mai departe sa ne faca astfel de filme ce ne arata adevarul . Iata , oameni inteligenti, cu morala si etica , NE SPUN ADEVARUL , deci , sa-i ascultam la nivel planetar !
  Le multumim din suflet , acestor medici germani pentru adevarul aratat , Dumnezeu sa-i binecuvânteze !
  Si Dumneavoastra , stimati parinti teologi , pentru ca stiu ca vorbiti mai multe limbi straine , ati face un MARE BINE sa traduceti si Dvs , astfel de lucruri importante pentru OMENIRE .
  SANATATE SI BUCURII TUTUROR SI DUMNEZEU SA NE PAZEASCA DE RELE !

 19. nu toata Europa face vaccinuri. Dar in toata europa se pune accentul pe alimentatie si miscare.
  sa cautam schema de vaccinuri din AUstria sau Germania… unde parintele poate cere vaccinuri vrea, nu au schema inclusa de la stat.

  conform legislatiei romanesti, eu ca parinte pot refuza vaccinarea copilului. Dar nu mi-l primeste la gradinita/scoala. Asta nu inteleg de ce, copilul meu nu va fi un focar de infectie,ci cel mai ‘delicat’ din scoala. De ce tem ceilalti de el, cand ceilalti sunt vaccinati cu un vaccin perfect?

  cat despre interesul pur mercantilist al firmelor farmaceutice, as atrage atentia prima x 10 salarii din unele firme de import farmaceutic …

 20. gripa porcină este o falsitate pentru a rări populația de pe glob pt că acest virus este făcut în laborator și nu se aseamănă cu nici un virus precedent.S-a folosit virusul gripei spaniole și tulpina gripei aviare!

 21. credeam și eu că este așa, iar după acest articol sunt 100 la 100. postarea este 10+!

 22. Am citit intamplator acest articol.N-am stiut pana acum cu ce se ocupa dl Vania,desi il cunosc de la sedintele Consiliului Parohial
  de la Biserica Sf. Nicolae din Montreal si din alte intalniri din comunitatea romaneasca.
  Din spusele sale stiam ca este profesor.
  Este o persoana foarte activa in comunitatea romaneasca,un adevarat domn si un mare patriot si iubitor al tarii noastre,Romania.
  Asa ca ceea ce spune are multa greutate ! Spune adevarul gol-golut !

 23. Sterigen Laboratories inc.
  42, St-Cyrille
  Upton, Québec
  J0H 2E0, Canada

  Upton, …in mijlocul numanui …Doar acum ca m-am uitat pe google maps am vazut unde e Upton … NU e companie “farmaceutica” … nici BIG PHARMA

  Daca are dreptare doctorul? Poate are …Da’ incep sa-mi pierd increderea cand cineva zice ca lucreaza pt o farmaceutica din Upton …:( NU vreau sa zic ca nu e competent sau ca nu are dreptate …dar cum e prezentat la inceputul articolului … nu e corect….

  Intrebarea este: Sa-mi vaccinez sau nu copilul?

 24. Nu vreau sa ma refer la ceea ce se discuta in situatia de fata privind gripa porcina, pentru ca am ajuns chiar sa nu pot avea nici o parere,deoarece nu mai stiu ce sa mai cred…nu pot sa-mi exprim vre-o parere in ceea ce priveste vaccinul privind gripa porcina, pentru ca nu ma pricep….toate astea sunt ca o nebuloasa pentru mine… groaznic pentru mine si crunt de real este insa faptul ca in urma cu 14 ani am pierdut un fiu in varsta de 17 ani dupa un chin de 1 an si jumatate…Diagnosticul? PESS (panencefalita sclerozanta subacuta)…Cauza? VACCINUL CONTRA RUJEOLEI…riscul sa se intample asa ceva in urma vaccinului? 1 la un milion de vaccinati….si DA..acel unu s-a intamplat sa fie copilul meu….
  Deci ce as putea eu sa-i spun unui parinte pus in fata deciziei de a-si vaccina copilul contra gripei porcine?..cand nici eu nu stiu ce as face intr-o astfel de situatie….Doar atata: sa se roage la bunul Dumnezeu ca fiul sau fiica sa sa nu fie acel 1 dintr-un milion…ca apoi sa se intrebe:de ce Doamne tocmai copilul meu?????

 25. @Dan: De parca ar conta adresa ca sa ne dam seama de cat de importanta este o companie. Locatiile companiilor, mai ales cele industriale, nu sunt niciodata in marile orase, ci la periferiile lor sau in zone limitrofe. Oricum, Sterigen nu este Big Pharma, normal, ca nu sunt multe care sa faca parte din cercul restrans de oligarhi ai industriei, dar este o companie farmaceutica, face parte din industria de profil si din biografia dl Vania avem toate datele pentru a ii acorda credit atat ca specialist cat si ca un cunoscator al mecanismelor din “bransa”. Putem gasi n motive pentru a nu avea incredere in cel care spune adevaruri incomode. De pilda, daca ar fi ramas la Biopharm, care este mult mai cunoscuta, ne-am fi intrebat cum se face ca tocmai un angajat al marii industrii spune astfel de lucruri. Nu cumva o face din motive de concurenta? Asadar, problema nu este doar CINE este dl Vania, ci daca CE spune este important si are relevanta sau nu. Avem toate datele pe masa ca sa judecam corect in acest caz si parerea noastra este ca marturia lui este sincera si se verifica in realitate. Nu uitati ca in Romania insusi seful Colegiului Medicilor, dr. Vasile Astarastoae, a acuzat, pe alt palier, o adevarata dictatura a OMS in afacerea gripei porcine. Asadar, se mai gasesc, e drept foarte putini, oameni si in aceste domenii care sa mai spuna adevarul…

  Referitor la intrebarea dvs., ati citit comentariul Elenei? Il reluam, chiar daca astfel repetam:

  Nu vreau sa ma refer la ceea ce se discuta in situatia de fata privind gripa porcina, pentru ca am ajuns chiar sa nu pot avea nici o parere, deoarece nu mai stiu ce sa mai cred…nu pot sa-mi exprim vre-o parere in ceea ce priveste vaccinul privind gripa porcina, pentru ca nu ma pricep….toate astea sunt ca o nebuloasa pentru mine… groaznic pentru mine si crunt de real este insa faptul ca in urma cu 14 ani am pierdut un fiu in varsta de 17 ani dupa un chin de 1 an si jumatate…Diagnosticul? PESS (panencefalita sclerozanta subacuta)…Cauza? VACCINUL CONTRA RUJEOLEI…riscul sa se intample asa ceva in urma vaccinului? 1 la un milion de vaccinati….si DA..acel unu s-a intamplat sa fie copilul meu….
  Deci ce as putea eu sa-i spun unui parinte pus in fata deciziei de a-si vaccina copilul contra gripei porcine?..cand nici eu nu stiu ce as face intr-o astfel de situatie….Doar atata: sa se roage la bunul Dumnezeu ca fiul sau fiica sa sa nu fie acel 1 dintr-un milion…ca apoi sa se intrebe:de ce Doamne tocmai copilul meu?????

  Conform datelor oficiale (repetam, cele oficiale, care sunt linistitoare si “amortizeaza” realitatea mult mai dura) ale autoritatilor sanitare americane, este de asteptat ca cel putin 1 persoana la 100 000 (si nu la 1 milion, ca la vaccinul contra rujeolei) sa sufere efecte agresive adverse (printre care sindromul G-B de paralizie). Dar numerosi doctori au atras atentia ca vaccinurile au adjuvanti care ii fac mult mai periculosi decat aceste date oficiale. Tocmai din acest motiv guvernul Poloniei a decis ca nu isi va vaccina poporul cu produsele Big Pharma (anume, vaccinurile Glaxo, cele pe care guvernul roman s-a repezit sa le si achizitioneze…). Ce mai putem adauga la aceste lucruri? Sa nu ne lasam coplesiti de presiunea care vine prin mass-media si prin intermediul celor convinsi de propaganda OMS. Sa ne pastram capul limpede si sa analizam, lucid, realitatea, pentru a nu participa la ruleta ruseasca a unor vaccinari riscante.

 26. Decat ca dupa 10 zile, 1 an sau 10 ani de la vaccinarea contra gripei sa fiu imobilizata sau distrusa de un diagnostic incurabil, mai bine mor acum fara vaccin de o gripa ordinara.

 27. Frumos interviul. Separat de cele spuse despre industria farmaceutică, aţi observat dragostea sa pt. România ? Câţi din conducătorii actuali ai României au aşa ceva ?

 28. Ascultati declaratiile lui maurice hilleman..
  Un criminal imbracat in halat alb.

  http://www.dailymotion.com/relevance/searc…162736561726368
  interviu “aproape” complet cu dr maurice hilleman;

  http://www.dailymotion.com/relevance/searc…de-virus-y_news

  Multa sanatate tuturor!
  Yash

 29. @ Yash:

  Page not found

  Incearca sa scrii inca o data linkurile.

 30. Pingback: Gina Magdici » Mafia industriei farmaceutice
 31. Pingback: Inregistrare audio – Microbiologul roman VANIA ATUDOREI spune din interior adevarul despre MAFIA INDUSTRIEI FARMACEUTICE si despre MINCIUNA GRIPEI PORCINEINE! « anonim1efect
 32. Pingback: Inregistrare audio – Microbiologul roman VANIA ATUDOREI spune din interior adevarul despre MAFIA INDUSTRIEI FARMACEUTICE si despre MINCIUNA GRIPEI PORCINEINE! | Todo sobre la Influenza AH1N1 | All About Influenza
 33. Buna ziua
  Incerc inca o data;

  http://www.dailymotion.com/video/x903gt_vaccinsvoir-video-suivante-soustitr_news

  http://www.dailymotion.com/video/x90jen_vaccins-injection-de-virus-y_news

  Cu tot sangele rece si caracterul pe care il am mi se face rau cand vad si ascult asa ceva..
  Nu stiu daca se mai poate avea incredere in firmele farmaceutice si in medicii care le deservesc.
  Cert e ca anul trecut GSK a chleuit 16 miliarde (suma este reala , info vine din interior) pentru reclame, comisioane, cadouri..)
  Daca se fac asemena cheltuieli astronomice , sa ne putem imagina care este rata profitului…

 34. DRAGII ROMANI,

  NU ESTE EPIDEMIE, NU ESTE NIMIC MAI MULT DECAT “PERIOADA DIN AN IN CARE SE RACESTE MAI USOR….SE ACTIVEAZA VIRUSII!!!”

  PENTRU CA DACA AR FI FOST EPIDEMIE DE GRIPA …. dupa toate adunarile religioase de la IASI, BUCURESTI, CRAIOVA, BUZAU …. DE SF. PARASCHEVA, DE SF. DUMITRU, …. ar fi trebuit ca sa existe pana acum MII DE BOLNAVI DE GRIPA !!!!!

  Dar nici Ministerul Sanatatii si nici PATRIARHIA ROMANA nu au interzis aceste adunari !!!!

  DECI NU EXISTA RISC …. NU AVEM EPIDEMIE DE GRIPA !!!!

  Imi este greu sa cred ca nu s-a gandit nimeni la acest RISC !
  Dumnezeu te ajuta …. dar un bun crestin trebuie sa stie ca si el este dator sa aiba grija de sanatatea trupului sau !

  Si ma intreb uneori …. OARE CAT ESTE CREDINTA SI CAT ESTE PARADA , FATARNICIE !!! iI VEZI PE MIRENI CALCANDU-SE IN PICIARE SA AJUNGA LA RACLA UNUI SFANT SI UNEORI SUNT GATA SA SE IA LA BATAIE …. OARE CHIAR SUNT EVLAVIOSI CUM INCERCA SA PARA ???

 35. Rog mult administratorul sa-mi spuna si mie cuma sa trag pe un DVD acest adevar al savantului Vania Atudorei, sau poate mi-l puteti trimite direct pe mail, pt. a-l asculta cu mai multa atentie. Aici nu am totdeauna timpul necesar pt. a asculta … Multumesc din suflet.
  Virginia

 36. Super articolul.Ii multumesc fostei mele colege Luiza Mirea care mi l-a trimis.

 37. Interesant articol. Am intrat si pe unele link-uri si am cazut pe ganduri. Nu ca m-as fi grabit sa ma vaccinez sau ca as fi avut cine stie ce incredere in medicina & farmacie, dar chiar nu-mi imaginam ca pot fi atatea probleme de la un vaccin. Sigur, se exagereaza putin, asa cum si cei care vorbesc despre pericolul gripei porcine sau despre catastrofa pe care o reprezinta E-urile exagereaza, dar nu f.mult.

  O alta maaare magarie facuta de (una din) firmele farmaceutice in cardasie cu ceva autoritati (n-am sapat sa vad care, ca tot nu pot face nimic) este cea legata de HCV, virusul hepatitei C. O firma a BREVETAT virusul daca va puteti inchipui asa ceva si acum ea da licenta pt.oricine face medicamente sau teste legate de hepatita C. Si singurul tratament acceptat de ei, cu interferon, costa aproape 20.000 de euro per pacient … Sigur, plateste statul (daca ai asigurare si apuci aprobarea – eu astept din vara lui 2008), dar pacientul sufera (e aproape la fel de greu ca si chimioterapia) si nici nu e sigur ca scapa, sansele fiind cam la 50%. Magaria consta in faptul ca firma care detine brevetul nu ar avea interes sa licentieze un posibil tratamanet de 100-1000 euro cat timp castiga asa bine cu cel curent, deci sunt sanse mici sa apara ceva nou. Teoretic e posibil, ca se fac cercetari, dar in cazul in care sa zicem doctorul X gaseste un tratament mai ieftin si merge sa ceara licenta, i se pot pune bete in roate, gen “mai fa mii de verificari ca altfel nu-ti dam licenta” sau “tine n milioane si taci din gura” sau “iti dam licenta da’ 90% din profit ne dai noua”. In fine, poate ca nu e chiar asa. Poate ca nu exista alt tratament doar din cauza ca e un virus relativ recent si nu f.activ, dar tare ma tem ca nu va apare ceva nou pe piata degraba. De aceea am si acceptat porcaria de tratament cu interferon (mi s-a cerut sa semnez) dar ma cam tem de el.

  Legat de raspunsul dat lui ateologu, credeti ca biserica trebuie sa se amestece direct in treburile statului? Vreti cumva o noua inchizitie? Daca ati fi crestin intr-o tara majoritar musulmana si copilul dvs.ar fi indoctrinat in scoala publica cu religia musulmana, cum vi s-ar parea? Eu cred ca religia nu are ce cauta in scoala publica, decat daca se refera la toate religile mari, la fel cum invatam limba romana dar si engleza, franceza, germana, etc.. Religia ca indoctrinare isi are locul doar la biserica, unde poti sa ALEGI daca vrei sa mergi. Religia nu trebuie impusa. Ne-a fost impus comunismul si aveam in clase insemnele PCR si tabloul lui Ceausescu. Nu cred ca acum trebuie sa impunem in clase biserica si icoanele, pt.ca facem la fel de mult rau. Si mai mult rau se face prin neglijarea sau nerecunoasterea de catre scoala, sub influenta bisericii, a teoriei darwiniste, care e atat de logica, de frumoasa si de necesara. Noroc ca exista canale TV gen Discovery si National Geografic, plus carti bune, precum cele scrise de Richard Dawkins.

  Probabil ca veti fi tentati sa nu lasati paragraful de mai sus pe site. E dreptul dvs. si eu vi-l respect, desi e o forma de cenzura, la fel ca cea comunista … Sper ca macar il veti citi cu atentie si veti reflecta putin inainte de a-l sterge. Si daca doriti, putem continua discutia pe e-mail.

 38. Pingback: Adevarul despre gripa porcina si multe altele « Lillee13's Blog
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Carti

Documentare