CD si DVD cu MATERIALE INFORMATIVE DE PRIMA IMPORTANTA despre pericolul vaccinarilor anti-HPV, respectiv anti-gripa noua

14-10-2009 Sublinieri

thumb_446_x_0_5257-102776-18_29_sante1

Am primit pe e-mail deunazi acest text din partea unui frate, cu rugamintea de a transmite mai departe.

“Trimit link-ul catre adresa de unde se poate descarca CD-ul informativ despre vaccinuri. [nota noastra: am incarcat pe siteul nostru materialele respective, pentru a nu exista un acces doar temporar la acestea: http://www.cuvantulortodox.ro/files/CD_Vaccinuri]

Rog si indemn pe fiecare sa contribuie (prin transmiterea mai departe pe mail si/sau inscriptionarea de Cd-uri) la raspandirea acestui material care arata realitatea cu privire la vaccinuri in timpul scurt pe care il mai avem la dispozitie…

Legat de vaccinul pentru HPV(Gardasil) este bine sa fie stiut faptul ca s-a renuntat doar de catre Ministerul Sanatatii la aceasta campanie insa ea a fost preluata de catre companiile farmaceutice care au interes direct in vinderea vaccinului.

Cu privire la gripa porcina, primii afectati de problema vaccinului (din datele de pana acum incepand cu luna decembrie) vor fi copii, apoi femeile gravide, cadrele sanitare, cadrele didactice…

De asemenea (legat de gripa porcina) nu de putina importanta este de a afla si urmatoarele informatii preluate de pe comentariul unui blog:

M-am perindat prin tari ca Grecia, Franta, Italia si ceea ce mi-au spus doctori aici m-a cam ingrozit; vaccinarea se pare ca se va face (pentru A-H1N1) exact in scoli dar medicii si personalul va fi militar. Foarte multi medici si asistente din civil au negat vaccinarea, iar guidelines-urile de la WHO ( World “Hoax” Organization – zis si OMS) au indicatii de vaccinare fortata in tarile mentionate. Doar ca se va face cu armata, nu cu civili.

http://nostrabrucanus.wordpress.com/2008/09/03/fabrica-de-sclavi-episodul-2-continuare/#comment-460

Iata cum nenorocirea se apropie dpdv geografic de noi…

Germany’s mass vaccination campaign to start on October 26th

http://www.theflucase.com/index.php?option=com_content&view=article&id=863%3Agermanys-mass-vaccination-campaign-to-start-on-october-26th&catid=1%3Alatest-news&Itemid=64〈=en

De asemenea, de foarte mare importanta, am inclus si cateva fisiere cu privire la razboiul impotriva populatiei care dau o intelegere a scopului care este urmarit prin vaccinare“.

laeffaacf

Iata capitolele filmului:

01 WHO Flu 37:48 318 MB

02 Toxic Shots 20:58 185 MB

03 Slow Kill 31:50 303 MB

04 Fast Money 28:54 263 MB

05 NWO Agenda 25:05 202 MB

06 Genocide 24:16 188 MB
vaccslowkill_dees2 Legaturi:


Categorii

Gripa porcina / Vaccinuri, Portile Iadului, Recomandari, Vremurile in care traim

Etichete (taguri)


Articolul urmator/anterior

Comentarii

21 Commentarii la “CD si DVD cu MATERIALE INFORMATIVE DE PRIMA IMPORTANTA despre pericolul vaccinarilor anti-HPV, respectiv anti-gripa noua

  1. va multumim pentru materialele legate de inselatoria numita gripa porcina.

  2. Multumesc! Sa stiti ca stradania voastra nu e in zadar, sa nu va faceti griji pt asta niciodata 🙂

  3. Atentie la vit.D. S-ar putea sa fie buna, dar s-ar putea sa nu fie. Faptul ca info despre ea ca medicament-minune a aparut deodata cu “gripa” si ca este impinsa in fata puternic atat de mass-media cat si de site-urile alternative mi se pare suspect. Cum de pana acum cateva luni nu era buna decat la formarea si intretinerea sanatatii oaselor ?
    Sursele principale de informatie sunt naturalnews.com, site foarte promovat de toti alternativii, dar care isi face accesibila info importanta doar prin subscriptie (dupa ce i-a facut intii reclama pe alte site-uri); si Institute for Science in Society (ISIS). De ce Isis ? New Age ? Zeita egipteana Isis? Lucrarea “Isis Unveiled” a satanistei Blavatsky ?
    Vit D nu e naturala, e sintetica si facuta de Big Pharma, ac. care ne aduc vaccinurile si Tamiflu. Studiile despre ea s-ar putea sa fie reale, s-ar putea sa nu. BBC (trambita guvernului britanic) a publicat acum vreo doi ani rezultatele unui survey din toata lumea, in legatura cu cat sunt de influentati cercetatorii medicali de corporatiile pt. care lucreaza, si o treime din ei au recunoscut ca modifica rezultatele cercetarii lor in functie de dorintele sefilor lor. Deci daca in presa oficiala a aparut acest numar, e foarte probabil ca in realitate e mult mai mare.
    De asemenea si concluziile “studiilor” pe care le fac se schimba dupa cum bate vantul. Asta-vara vantul batea dinspre companiaMonsanto si London School of Hygiene and Tropical Medicine a simtit nevoia sa “revizuiasca” alte studii despre superioritatea mancarii organice sanatoase asupra mancarii Frankenstein. Si surpriza! au “descoperit” ca mancarea plina de hormoni de crestere cancerigeni si pesticide cancerigene e la fel de buna cu cea naturala lasata de la Dumnezeu. Dupa ei, carnea de la vitele hranite cu cadavre de alte vite sau chiar de oameni (inceput de scandal musamalizat in India, de unde aduceau “hrana” vitelor canibale) e tot atat de buna ca si cea de la vitele crescute natural (adica nu ca abominatii impotriva naturii).

    Legea HR875 din StateleUnite a fost introdusa de oamenii Monsanto-ului, care se poarta ca niste mafioti cu fermierii. Aceasta lege va distruge complet agricultura americana traditionala. In Canada legea C-51 a fost opusa de populatie si a fost “prelucrata” si reintrodusa ca C-6. Va avea ac. efect ca si cea din State. Va fi interzis sa cresti o planta medicinala, usturoi, menta, etc. Amenzile sunt de milioane plus inchisoare. Statul are dreptul sa-ti confiste tot ce ai, doar pe baza unei suspiciuni. Codex Alimentarius-ul european este ac. gen de lege.
    Si intre timp mondialistii isi pastreaza pt. ei in insula arctica Svalbard seminte ale tuturor speciilor de plante din lume. Pentru dupa potop.

  4. Pt. cine vrea sa mearga pe calea naturala a intaririi sistemului imunitar:
    pe langa multe fructe si legume crude, cum stie toata lumea, sunt bune: usturoiul (un catel pe zi, mai mult subtiaza sangele), ginseng, ulei de peste, quercetin, bromelain, resveratrol, extract de sambure de struguri, kefir, iaurt, vin rosu (in moderatie), turmeric (curcumin), pommegranate, ceai verde (sau extract).
    Plante vitaminizante: macesele si fructele de catina depasesc citricele de cateva ori prin continutul lor de vit.C; afine salbatice, mure salbatice, fructe de paducel (bune si pt. inima si tensiune mare, dar atentie), frunze de urzica.
    Pt. GRIPA (mai bine zis contra ei): USTUROI, cayenne (anti-inflamator si analgezic), miere, propolis, fenicul, coaja de salcie (antibiotic natural), flori de tei (ceai si sirop), flori de nalba (emolient), muguri de pin (sirop), flori de soc , radacina de brusture, ciubotica-cucului, isop,tintaura, lumanarica (ceaiuri).
    Antiseptice: musetel, menta, otet de mere (1 lingurita la un pahar de apa). Extern: ulei de tea tree (NU e comestibil si trebuie f.diluat), ulei esential de eucalipt pulverizat in aer (putin, testati intii).
    Aloe curat (gel de planta): dezinfectant, tonic si vindecator (bun si pt. arsuri).
    Antivirale: scortisoara si cuisoare.

    Biblio: Farm. Corneliu Constantinescu – Plantele medicinale in apararea sanatatii
    Ov. Bojor si M. Alexan – Plantele medicinale-izvor de sanatate
    Dr.Richard Firshein – Reversing Asthma
    James A.Duke – The Green Pharmacy, Anti-Aging Prescriptions.

    Important ca si spalatul pe maini: spalatul pe dinti si clatitul cu apa de gura sau 2 pic de ulei esential de lavanda intr-un pahar de apa. Picaturi in nas de apa cu sare ( o lingurita de sare FARA IOD la un pahar mare de apa filtrata sau fiarta) ajuta la eliminarea secretiilor cu microbi si dezinfecteaza.

    O baie calda la inceputul bolii ridica artificial temperatura corpului, se pare ca virusilor nu le place caldura.
    Umidificator si purificator de aer (cu filtru HEPA).

  5. Atentie la plante si uleiuri esentiale (volatile): sunt iritante si trebuie testate.
    Isopul nu se ia sub nici o forma de catre femeile gravide.
    Aloe e preferabil pt. uz extern, afectiuni minore.
    Urzica trebuie fiarta bine: plantele batrane crude sunt daunatoare.

    (Jekka McVicar- Herb Book)

    Echinacea – pt. gripa.

  6. Nu avem acces la mass-media, asa ca avem o singura solutie pentru informarea oamenilor: mici afise lipite in preajma gradinitelor, scolilor, liceelor si prin parcuri. Daca fiecare dintre noi s-ar ocupa de zona in care traieste, vaccinarea lor s-ar duce de rapa. Si nu uitati: salvati suflete, nu doar combatati !

  7. @ Ionel Stanica:

    Da, ar fi bine, dar numai daca e facuta corect, sobru, cu date clare si pertinente, iar nu bazate pe zvonuri sau nu continand tot felul de bazaconii sau informatii neverificate (gen stirea cu “US Navy” si mesajul de acolo, cum ca ar trebui sa stam departe de cei vaccinati, ca si cum ei ar fi deja bolnavi, ori ideea ca prin vaccin ni se baga cipuri sau ni se va controla mintea, etc.) si nici cu slogane si strigate isterice, care pot sa compromita demersul. De asemenea, nu asociind la acest gen de demersuri persoane si organizatii dubioase, gen MISA, Noua Dreapta, Miscarea pentru Libertate si alte mixaje de asociatii si coalitii, cu tot felul de denumiri, care se tot schimba si care, de fapt, cauta numai scandalul si diversiunile, pentru a discredita dinaluntru orice actiune adevarata pentru apararea demnitatii noastre.
    Din pacate asa s-a intamplat cu campania anti-cip.

  8. Desi pentru unii sunt greu de crezut,exista dovezi stiintifice care atesta faptul ca dupa administrarea injectabila a vaccinului cu virus polio inactivat persoanele sanatoase vaccinate pot elimina virusul(vezi ultimul paragraf citat mai jos )din articolul prezentat de dr Anca Nitulescu.

    Noul vaccin destinat combaterii gripei porcine poate determina efecte total imprevizibile,avand in vedere faptul ca Virusul gripal A tulpina H1 N1 are un potential mare de mutatie genetica.

    http://nuvaccinurilor.blogspot.com/2009/06/impactul-vaccinarii-in-masa-asupra.html

    “In 1976, dr.Jonas Salk, creatorul vaccinului cu virus polio inactivat (care se administreaza injectabil), a depus marturie ca vaccinul polio oral (folosit in SUA din 1960 pana in 2000) a fost principala, daca nu singura cauza a tuturor cazurilor de poliomielita in SUA dupa 1961 .

    Strebel et al. confirma ca poliomielita cauzata de virusul polio original este inexistenta in SUA din 1980 si ca vaccinul polio oral este responsabil de toate cazurile sporadice aparute de atunci.

    Raportari de mici epidemii sau cazuri sporadice de poliomielita in randul populatiei vaccinate apar periodic in literatura medicala.

    Studiul acestor epidemii a aratat ca agentii cauzali sunt de fapt variante modificate genetic ale virusurilor vaccinale, asa-numitele “vaccine-derived polio viruses”(VDPD), in traducere “virusuri poliomielitice derivate din vaccin”.

    Acestea au rezultat prin mutatia genetica a virusurilor polio vaccinale, care, trecand prin generatii successive de recipienti, au suferit procese complexe de adaptare. A rezultat o noua familie de virusuri de tip polio, necunoscute pana in prezent. Acestea sunt capabile, ca si virusurile polio originale, sa induca boala paralitica; subiecti sanatosi vaccinati au fost identificati ca purtatori si eliminatori de virus in fecale, iar virusurile respective au fost izolate in apele din sisteme de canalizare.”

    Sursa citata de autoare este:
    3. Blomqvist S. et al. Characterization of a Highly Evolved Vaccine-Derived Poliovirus Type 3 Isolated from Sewage in Estonia. Journal of Virology, 2004 May; 78 (9):4876-4883.

  9. Ceea ce tocmai spuneam in comentariul anterior se intampla deja pe grupul de discutii al lui Rapcea et co. “Refuzimplant”, asa cum ne temeam! Numai intoxicari si diversiuni, ca sa nu se mai poata distinge pericolul real al vaccinurilor de isteria menita sa compromita orice actiune echilibrata. MARE ATENTIE!

    Refuz “vaccinul” cu cip (vaccinul diavolului)

    Eu aşi zice la partea cu internarea forţată “Doamne
    Fereşte-ne!” pentru că în Mexic acum NAU au fost arestaţi
    în mod ne-justificat cetăţeni care au luptat contra sistemului
    (contra comunităţii NAU şi serviciului militar obligatoriu) ca
    să li se administreze injecţii cu virusul gripei porcine.

    Acesta a fost motivul pentru care au apărut primii protestanţi
    împotriva vaccinului, împotriva tamiflue (la noi gardasil)
    deoarece în injecţii se introduce şi altceva care
    îmbolnăvea oameni care nu au avut deloc probleme de natura gripei.

    În acest caz se pot invoca probleme de conştiintă sau
    religioase pentru a refuza un tratament medicamentos ca în SUA unde
    în unele oraşe unde s-a făcut aşa au fost introduse
    otrăvuri în apa potabilă.

  10. Intrucat s-a scris f mult deja la comentarii despre vaccin si vaccinare,rog administratorul sa stearga comentariul meu anterior.
    Nu doresc sa creez in plus panica.
    Sunt suficiente referintele stiintifice deja existente,care pot convinge despre riscurile vaccinarii.

  11. @ Silvia:

    Nu avem de ce sa stergem mesajul tau, nu creeaza panica in mod gratuit. Noi ne refeream strict la genul de aberatii de pe “refuzimplant”.

  12. @admin:

    Mai este un mesaj de acest gen pe refuzimplant:

    În NAU (SUA) se fac mişcări de stradă care sunt
    înăbuşite cu arme ne-convenţionale (arme cu microsunete
    şi microunde) care nu erau folosite până în prezent
    împotriva cetăţenilor.

    Probabil v-ati intrebat ce este NAU. Este vorba despre North American Union, un proiect de coordonare a tarilor din zona Americii de Nord care include Canada, SUA si Mexicul. Proiectul e doar in faza de concept, nicidecum nu este “comunitate” si nicidecum nu se compara cu Uniunea Europeana la nivel de institutii si legi. Este mai mult o “fantoma”. Nu si pentru membrii ‘refuzimplant’ insa, care o iau de buna (oare?) si il prezinta deja ca pe o realitate stalala si coercitiva! In plus, ‘stirile’ de acolo sunt halucinante! Conform lor, in SUA exista masive miscari de strada reprimate crunt si in Mexic lumea e arestata. Pentru cei care suntem cat de cat la curent cu stirile, caracterul de SF al acestor stiri este izbitor. Pur si simplu ele sunt false. Dar asta pentru ca ele au un rol bine stabilit – acela de spalare a creierelor celor care le iau de bune si care au nefericita idee sa aiba incredere in ‘refuzimplant’
    Trebuie sa ne aducem aminte ca ‘refuzimplant’ este o ‘sucursala’ a MISA, prin onor avocat Mihai Rapcea. Or MISA a practicat la greu tehnica spalarii creierelor cu adeptii sai, tehnica ce contine mai multi pasi: atragerea increderii, ruperea subiectului de realitate, fanatizarea sa prin anihilarea spiritului critic si a facultatii de a judeca. Ei bine, acest lucru se intampla pe ‘refuzimplant’, unde operatia de spalare a creierelor este dusa nu de un lider maxim ci de ‘membrii’ cu rol bine precizat de acolo.

    Ce sens au insa toate acestea? Ei bine, exista unor centre de genul ‘refuzimplant’ are rolul de a compromite rezistenta reala si normala fata de vaccinul anti-gripal. Tactica de a compromite opozitia este veche de tot: se preia punctul de vedere al opozitiei si se duce la extrem, se ridica in mod absurd miza. Adica, in cazul nostru, se isterizeaza lumea, se produce panica, manipulare la greu si propagarea unor idei si ‘stiri’ cu totul absurde, astfel incat sa fie clar pentru toata lumea ca cine se opune vaccinarii este numai un nebun care necesita internare urgenta.

  13. Pentru admin:ATENTIE aici: 1.)http://scienzamarcia.blogspot.com/2009/09/neutralizzare-vaccino-obbligatorio.html si 2.)http://www.infowars.com/maximum-alert-u-s-troops-now-occupying-america/ Ramane sa traduceti si sa publicati aceste articole foarte interesante! Daca este necesar,pe cel in italiana il pot traduce eu daca doriti(in acest caz contactati-ma eventual via e-mail!). Doamne ajuta!

  14. @ Gabi M.:

    Nu stim ce sa zicem, ne este teama sa nu fie hoax-uri. Nu am avut timp decat sa ne aruncam un ochi grabit, trebuie citite atent si vazut daca se verifica. In perioada asta, cand se intampla ca lucrurile incredibile, abuzurile si ororile de neimaginat chiar sa devina adevarate la tot pasul e cel mai greu sa distingi stirile reale si cele false, menite sa compromita tocmai orice rezistenta reala. Se spune ca Alex Jones si infowars ar fi, de fapt, o alta fata a sistemului, care amesteca adevarul cu minciuna si care sunt lasati tocmai ca sa existe o falsa alternativa, diversionista, controlata tot de “ei” si canalizata in directia care convine, inclusiv spre anarhie, oricum tot spre realizarea planurilor Noii Ordini. De aceea e foarte dificil de discernut si cand sunt stiri de genul acesta trebuie sa ai si surse paralele sau probe prin care sa poti verifica afirmatii extrem de grave. In cazul altora iti dai seama de la o posta ca e cusut cu ata alba, unele sunt chiar aruncate in batjocura, ca sa muste momeala populatia mai fricoasa si apoi sa fie ridiculizata usor. Deci daca poti, sa rezumi ideile din stiri si apoi decidem noi, sfatuindu-ne si cu altii, daca e de publicat sau nu. Vezi si comentariile de aici:

    http://www.cuvantul-ortodox.ro/2009/09/18/provita-romania-vaccinul-pentru-gripa-porcina-periculos-si-ineficient/comment-page-1/#comment-28162 (si urmatoarele de dupa el)
    http://www.cuvantul-ortodox.ro/2009/10/14/cd-si-dvd-cu-materiale-informative-de-prima-importanta-despre-pericolul-vaccinarilor-anti-hpv-respectiv-anti-gripa-noua/ (si urmatorul, deci cele precedente de aici)

  15. In Canada s-a anuntat oficial in ziare ca se vor infiinta sute de centre de vaccinare in masa. Inca nu stiu daca exista, dar ma voi informa direct. Dupa tonul articolelor din ziare eu cred ca ameninta oamenii, dar si lor le e frica. Ma intreb CINE o sa mearga in acele centre, cand poti sa-ti iei vaccinul la doctorul personal sau in orice walk-in clinic, cum s-a facut intotdeauna. Cu cat mai multe masuri nejustificate de situatia reala se vor lua, cu atat mai multi oameni isi vor da seama de minciuna. In Europa deja au inceput sa se trezeasca.

    In legatura cu Statele Unite s-a vorbit mult despre roadblocks (blocarea drumului de catre politie si armata ca sa vaccineze fortat oamenii). O observatie ar fi: Statele sunt o tara in care toata lumea are arme, si acele arme au fost folosite la cea mai mica provocare. Fenomenul de roadrage (furie a drumului la condusul masinii) a implicat nenumarate batalii cu arme de foc in care politia nu a fost scutita. In aceste conditii, cred ei ca asemenea abuzuri masive si vizibile ale fortelor de ordine vor fi tolerate de populatia (inca) inarmata ?

    In Anglia, Canada si alte tari in care nu exista drept de port-arma, daca vor face blocaje rutiere si oamenii nu vor sa se dea jos din masina sau sa se opreasca, ce vor face ? Trag dupa ei ? Ma indoiesc. E destul un singur incident de acest gen ca sa inteleaga si restul lumii neinformate care sunt de fapt intentiile cu vaccinul. Nu vor putea pretexta ca au fost “ter oristi”. Care ce voiau sa faca? Sa arunce in aer vaccinurile ? Pe You Tube sunt zeci de filmulete de pe telefoanele mobile ale celor care au fost martori ai abuzurilor autoritatilor. In Canada recent un profesor a filmat cu mobilul politai batand un student la o universitate ( e plin de politai prin universitati, le e frica de studenti) si a ajuns in presa. Cazul Dziekansky, in care politaii-spioni au tras cu taserul intr-un om nevinovat pana cand l-au omorat, a devenit scandal international fiindca cineva a filmat cu mobilul si i-a dat de gol. Ne-au dat mobiluri ca sa ne supravegheze peste tot pe unde mergem (stiti ca GPS din ele nu poate fi inchis), dar noi putem profita de ele ca sa le filmam ticalosiile.

    Se spune si ca patrulele naziste vor intra din casa in casa, ca sa vaccineze oamenii cu forta. Ma intreb cate echipeSWAT au la dispozitie intr-o tara in care, cum am zis, gloantele incep sa zboare din nimica toata. Americanii sunt inarmati pana in dinti de cand a castigat actualul presedinte alegerile. Nici o armata din lume nu face fata la ce au ei, cu atat mai putin una imprastiata prin toate colturile lumii si ocupata cu exportul democratiei de tip american la alte popoare. Deci daca nu li se deschide usa ce vor face ? Vor aduce tunurile ? Cu cat mai multa forta vor folosi, cu atat mai multi oameni isi vor da seama de adevaratele lor intentii si SE VOR SUPARA.

    In momentul in care am citit acum cateva luni ca David Icke, fals luptator, le recomanda tuturor sa nu provoace violenta ca asta va introduce legea martiala, am avut confirmarea la ce credeam: LE E FRICA DE NOI. SUNTEM MAI MULTI. (In paranteza fie spus, rar citesc ceva scris de persoane cu nume ca David, Joel, Jonathan, Sarah, etc., iar analizele lor economice niciodata). Legea martiala pe toata planeta ? Eu le-as spune: GOODLUCK TO YOU, daca credeti ca veti reusi. Abia atunci vor incepe cu adevarat revolutiile. Pe toate forumurile si blogurile unde se discuta aceste subiecte sunt troli care incearca sa infricoseze oamenii si sa-i convinga sa nu faca nimic. Marsul celor 2 MILIOANE de protestanti in Washington din 12 sept. care nu a fost televizat, dar a fost fotografiat si filmat de alternativi a dovedit ca oamenii se pot organiza. Parerea mea este ca e nevoie doar de O SCANTEIE si tot edificiul minciunii se va darama in jurul lumii ca un lant de dominouri, si mondialistii stiu prea bine asta. Frica, superstitia si dezinformarea sunt in realitate singurele lor arme eficiente.

    As vrea acum sa va atrag atentia la ce recomanda trolii Fiarei peste tot (inclusiv pe blogul lui saccsiv): supunerea fata de autoritati, indiferent cat de criminale ar fi ele, justificata cu “Dati Cezarului ce-i al cezarului”. Eu cred ca Iisus a vrut sa spuna cu asta (pe langa sa ne platim taxele, cum a fost intrebarea directa) sa nu amestecam lucrurile pamantesti cu cele ceresti si sa nu luam unele drept altele. Este cu totul altceva decat supunere neconditionata FIAREI. Acest cezar mondial este FIARA, si toata Scriptura si Sfintii Parinti ne spun SA NU NE SUPUNEM FIAREI sub nici o forma. Antihristul pretinde ca nu e antihristul ca sa-i induca in eroare, daca-i posibil, chiar si pe cei alesi.
    Dar noi stim.

  16. @ Casandra:

    E corecta interpretarea ta legata de supunerea fata de Cezar (avem si noi pe site cateva postari care fac talcuirea si explica unde se aplica si unde nu). Posibil sa fie cum zici tu si tabolul realitatii pe care il descrii. Dar intrebarea noastra ar fi, apropo tocmai de “falsii luptatori”, precum recent desconspiratul Alex Jones, care catre asta instiga – revolutie generala si “demolarea” Sistemului: nu crezi ca TOCMAI acesta s-ar putea sa fie scopul adevarat (sau macar unul dintre ele), sa PROVOACE anarhie si hoas social, ca, prin aceasta, sa poata legitima ulterior, o tirenie absoluta MULT MAI MARE si instaurarea adevaratei noi ordini mondiale (trecand, simultan, si printr-un razboi, desigur)?! Cam asta avem impresia ca suspecteaza – pe buna dreptate – si saccsiv. Si la noi, desi mult mai micuti si slabuti fata de cei din afara, exista o serie de insi si de grupuscule care miros a agenti ai “sistemului” care insa joaca rolul de opozanti: Rapcea cu Misa, cu Noua Dreapta si cu Roncea, Urban et co. Si altii le canta in struna si le fac jocurile, probabil din prostie, sa ne ierte Dumnezeu. Nu e de inteles colaborarea Pro-Vita Bucuresti cu cei de mai sus, de pilda, cel putin pe Altermedia.

  17. @ Admin
    Dupa cum ati vazut recent inSUA, nu asteapta nici o rascoala ca sa dea legi dure. Le frica sa nu se trezeasca prea multi oameni.
    Aveti dreptate cu “opozantii” din Romania: au fost creati ca sa discrediteze reala opozitie, ca peste tot (si suspectez ca si pe cea a parintelui Iustin Parvu in mod subtil). Cei mari, ca A.Jones,sunt folositi ca sa canalizeze mania populara, care ei stiu ca se poate dezlantui oricand. Domnul sa ne pazeasca pe toti, fiindca va fi rau in orice fel.
    Am facut un test pe blogul lui saccsiv ca sa vad cat de dura e opozitia trolilor fata de adevar (totdeauna sunt multi pe blogurile mari) si care e “linia partidului” ca sa zic asa. Si ma tem ca situatia este foarte grava: li se cere romanilor ortodocsi sa se intinda pe sine in fata trenului. Se profita de faptul ca invataturile lui Iisus ne spun sa intoarcem si celalalt obraz, ca sa ni se recomande sa acceptam Fiara si propria noastra exterminare. Unii sunt mai subtili, altii sunt mai transparenti, dar mesajul e acelasi.
    Crestinii au cazut intr-o uriasa capcana din aceasta cauza. Dar mai avem o scapare: rezistenta non-violenta, (individuala si colectiva) cum a practicat Gandhi in India, si cu care a reusit sa-i dea afara pe englezi. Gandhi s-a inspirat de la Iisus; el a luat doar partea legata de purtarea fata de altii, dar noi avem si invataturile care ne dau speranta.
    Daca razboiul pe care il intentioneaza ei cu “tara de la miazanoapte” ajunge sa aiba loc, ma indoiesc ca va mai ramane ceva pe care sa-si instaureze noua lor ordine. Diavolul care ii sfatuieste le-a luat mintile de tot.

  18. @ Casandra:

    Si totusi trebuie asumat si faptul ca Scripturile se vor implini pana la urma, iar biruinta noastra nu este de asteptat aici. Vezi cuvintele parintelui Rafail Noica de pe site (in sidebar) si cele ale parintelui Justin din postarea de azi noapte de la Stiri. Asta nu inseamna insa supunere in fata Fiarei sub nicio forma, nici resemnare absolut deloc, dar nici sperante desarte, utopice. Nu stim cum arata rezistenta dupa modelul Gandhi. Cu “Daniel” ne-am lamurit deplin acolo, este New Ageist pursange. Unde percepem noi acolo “intinderea pe sine in fata trenului” este mai ales in tolerarea propagandei insistente si extrem de agresive de catre stilisti a solutiilor de parasire a BOR si de mutare in structuri fantomatice, dintre care unele (cum ar fi aripa dizidenta a ROCOR care i-a racolat si pe cei care ne ataca pe noi si pe pr. Aldea) miros rau, rau de tot a intentii total necurate.

    Aveti dreptate cu “opozantii” din Romania: au fost creati ca sa discrediteze reala opozitie, ca peste tot (si suspectez ca si pe cea a parintelui Iustin Parvu in mod subtil).

    Da, in mod evident asta in primul rand s-a urmarit a compromite din interior – si cu aportul naivitatii noastre, la inceput, dar si a patimilor sau intereselor bizare ale altora, in continuare.

  19. Hmmm….nu se va arunca nici-un credincios dinaintea sinei trenului (nici fizic, nici spiritual) fiindca se iubeste pe sine, instinctul de conservare primeaza, stie ca-i pacat capital de pe urma caruia nu mai iese basma curata in veci si este atat de puternic ancorat in asta incat va accepta alt pacat mortal – cip-uirea si orice alta silnicie gandindu-se la copii, parinti, nepoti, painea cea de toate zilele pe care i-o da/poate da NUMAI statul/patronul…deh! Hainele de piele dobandite(de la Adam si Eva incoace…) impreuna cu toata zidirea sufera si se chinuieste din pricina lor fiindca pe-o parte esti dependent de ele (intretinerea lor) pe de alta parte trebuie sa te ridici deasupra lor, sa RISTI, sa te expui, sa devii ridicol, stupid, ros de boli si singuratate, de foame (pana la o vreme…)de nu vei face proba de foc incredintandu-te cu totul lui Dumnezeu.

    Din nefericire, se arunca cat mai multi ‘in gol’ tocmai din cei care, deznadajduiti de viata si de lume n-au avut parte de cunoasterea lui Dumnezeu crezand ca totul e pierdut si zadarnic si unde, totul se termina pana la ducerea la groapa.

    Iar pentru ca nu suntem uniti (decat pe blog/net) dar in realitate avem prea putine legaturi sau nici-una cu cei de-o simtire/gandire crestin-ortodoxa cu noi, nu ne ramane decat se ne adancim in sine, sa ne rugam, sa nadajduim… iar in vreme de primejdie sa nu ne pierdem cu firea indiferent ce ni se va intampla.

    In privinta ecumenismului impus violent, nu ne indreptateste sa ne despartim de Biserica din pricina lui, atata timp cat n-a luat forme monstruase de lepadare fatisa si exista inca preoti, episcopi care nu au lepadat canoanele si slujesc cum trebuie; in privinta cip-urilor, vaccinurilor…fiecare e ‘pe barba lui’, cum ii dicteaza constiinta, asa sa faca…de va fi singur in batalia asta sa-i ajute Dumnezeu in incapatanarea asta binecuvantata.

  20. Pingback: Razboi întru Cuvânt » EPIDEMIOLOGUL TOM JEFFERSON: De ce gripa porcina NU reprezinta o amenintare majora? Pandemia – o operatiune comerciala, vaccinurile – netestate corespunzator
  21. Pingback: Microbiologul roman VANIA ATUDOREI spune din interior adevarul despre MAFIA INDUSTRIEI FARMACEUTICE si despre MINCIUNA GRIPEI PORCINE - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Carti

Articole recomandate

Rânduială de rugăciune

Articole Recomandate

Carti recomandate