NIGEL FARAGE catre Comisia Europeana: Sunteti niste criminali de drept comun! Aceasta UE este NOUL COMUNISM, este PUTERE FARA LIMITE!” (video)

18-04-2013 1 minut Sublinieri

Parlamentul European, Strabsourg, 17 aprilie 2013/

Parlamentarul European Nigel Farage, liderul UKIP (UK Independence Party), co-presedinte al grupului ‘Europa libertatii si democratiei’/

Dezbatere: Situatia din Cipru

“Cu ani in urma, M. Thatcher a vazut adevarul din spatele proiectului european. A inteles ca este vorba despre confiscarea democratiei de la statele independente si de inmanarea puterii unor oameni care nu raspund fata de popor. (…) Doamna Thatcher a vazut clar ca proiectul este unul foarte periculos. (…)

Noi, UKIP, am avut aceeasi viziune si am incercat, la randul nostru, sa prevedem urmatoarele evolutii pe masura ce dezastrul euro avansa. Dar nici macar eu, in cele mai pesimiste discursuri, nu-mi puteam imagina, dle Rehn, ca dvs. si ceilalti din Troica veti ajunge la nivelul unor criminali de drept comun si ca veti fura bani din conturile oamenilor din banci pentru a mai pune o proptea la acest esec total care este Euro. 

Ati incercat, chiar, sa luati bani de la micii investitori, incalcandu-va flagrant promisiunile facute in 2008.

Acum precedentul a fost stabilit si, daca ne uitam la tari ca Spania, unde falimentul afacerilor are o rata de 45% pe an, vedem care anume este planul vostru cu celelalte falimente pe masura ce acestea se produc.

Trebuie sa spun ca mesajul transmis investitorilor este unul foarte raspicat: scoateti-va banii din Eurozona inainte sa vina dupa voi! 

Ce ati facut in Cipru a fost sa trageti clopotul pentru inmormantarea euro. Nimeni din comunitatea internationala nu va mai avea incredere sa-si lase banii acolo. Si cat de ironic este sa-l vezi pe premierul Rusiei, D. Medvedev, comparand actiunile voastre si spunand: “nu le pot compara decat cu unele decizii luate de autoritatile sovietice”. 

Si avem si o noua propunere germana care ne spune ca ar trebui sa confiscam o parte din proprietatile celor din eurozona din sudul Mediteranean. 

Aceasta Uniune Europeana este noul comunism. Este putere fara limite. Va crea un val de saracie umana si, cu cat va fi spulberata mai repede cu atat va fi mai bine.

(…) Acest parlament are abilitatea de a tine Comisia raspunzatoare [de actele sale]. Am pus la bataie o motiune de cenzura. Ma intreb daca are vreunul din voi curajul sa o recunoasca si sa o sprijineasca. Ma indoiesc profund de acest lucru.

Si stiu ca este o noua Thatcher in Europa care se numeste Frits Bolkenstein. El a spus despre acest parlament – nu uitati ca este vorba despre un fost comisar: ‘Nu mai este reprezentativ pentru cetateanul olandez sau european. Parlamentul European intretine o fantezie federala care nu mai este sustenabila’.”

traducere razbointrucuvant

6191305459_42702feb10_z

Legaturi:


Categorii

Cipru, Criza datoriilor suverane, Criza mondiala, NIGEL FARAGE, Traduceri, Uniunea Europeana, globalizare, guvernarea europeana (UE), Video

Etichete (taguri)

, , , , , , , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

12 Commentarii la “NIGEL FARAGE catre Comisia Europeana: Sunteti niste criminali de drept comun! Aceasta UE este NOUL COMUNISM, este PUTERE FARA LIMITE!” (video)

 1. Nu il vad bine…nu inteleg cum nu a patit vre-un accident pana acum..

 2. @ Iulian:

  A avut mai demult, dar a scapat.

 3. comisari in urss, comisari in ue

 4. E tare Nigel Farage!

  N-a pierdut nicio ocazie – pe buna dreptate – sa nu-i traga de ciuf sau de urechi pe specimenele, made in U.E.!

  E clar!
  Se dau cartile ”pe fata” si se zgarmane coaja bubei, ca sa iasa tot puroiul; o sa asistam la tot felul de scene, care mai de care…bine! Pe Nigel Farage il intereseaza tara lui, nu-i convine nici impartirea banilor, il ingrijoreaza si valul de emigranti romani si bulgari care o sa le invadeze tara si SIMTE ca PUTE…RAU Uniunea asta! fiindca totu-i in van si suna FALS – si in note, si in pasii ei, de dans!

  Deciziile sunt luate ORICUM ”in culise” dupa ce s-a discutat in prealabil, luandu-se notitele in graba febrila”pe genunchi”! Asa a facut Churchill pe servetelul de hartie, cu noi…atunci a fost macar pe un servetel de masa, acum…pentru majoritatea, o sa fie pe unul de hartie igienica! D-aia nici n-o sa mai reziste mult! Pe noi, o sa ne prinda cu pantalonii in vine! Industrie – nema!
  Agricultura – nema!
  Mana de lucru – imbatranita, depasita…iar cea tanara – peste hotare!

  Nu ma mai vorbesc de celelalte domenii de activitate care merg – de cativa ani – pe regim de avarie, cu personal scazut numeric si slab calificat, fiindca seniorii fie s-au pensionat fie au plecat si, nu numai! Tinerii vaneaza doctorate si specializari in strainatate, or se reprofileaza pur si simplu, NU MAI SA SCAPE!!!

  Pentru genocidul asta in masa, pentru subminarea economiei chiar din interiorul tarii, arata SI despre politicienii nostri, ca si ei sunt ASASINI ECONOMICI!

 5. Ma uit mai bine la instantaneu suprins de voi cu imaginea plenului si-a lui Farage, in prim plan…vedeti cat de putini sunt in sala (ca si la noi), cat de TRECUTI prin ciur si prin darmon arata a fi?!
  Unul sta cu mana la falca (pe stanga!), altul (pe dreapta) si, asista la efervescenta lui Nigel Farage… impasibili, total NESIMTITI (ca si la noi)…parca-s omuleti din plastilina, nu din carne, sange si oase!

  Am mai spus-o! Intr-adevar…specia umana a degenerat si fizic si moral!
  E imbatranita, are metabolismul dat peste cap si merge in virtutea inertiei, a ultimelor decade, pe care le mai are de trait: se vede cu ochiul liber ca o dor oasele, s-a ridat, s-a constipat, organele interne si-au injumatatit/insfertitit activitatea, inima nu mai simte, nu mai rezoneaza iar mintea – nu mai rationeaza si relationeaza CORECT, cu mediul inconjurator!

 6. @iulian :
  unul din motivele pentru care n-a patit nimic e ca nu produce nici un rezultat ingrijorator cuvantul lui curajos. Dupa cum observa si Magda, alora de prin sala, intelesi pe din dos, nu le intra nici macar pe o ureche ce spune el, asteapta doar sa termine. Se pare ca doar ce indeamna unii din ei trebuie facut.

  nu stiu daca ati observat, e in America un frate (rasofor cred) din Biserica Rusa, evreu convertit, foarte neobisnuit, care o fundatie care ploua cu prezentari + comentarii acide la guvern si la planurile sioniste. Sunt in engleza, fireste, si fac referinta numai la doua din ele:

  https://www.youtube.com/watch?v=kdh6YgSwReg
  https://www.youtube.com/watch?v=Ov1OIYAgpno

 7. Tara a ajuns un stat feudal impartit in feude securistoide, conflicte de interese si tradari -Ponta este cel mai periculos individ care putea exista la varful statului – Va asigur ca nu se va putea trai in Romania!

 8. @ Stef:

  E “doar” la fel de periculos ca Basescu, asa cum se anunta de acum incolo, dar un Basescu mai tanar, updatat, mai “european” si mai “pacifist”. Deocamdata inca mai suportabil ca prezenta fata de Basescu sau Boc, dar propulsat deja puternic de “structurile” care conduc Romania drept vectorul lor de acum incolo, continuator al agendei urmate inversunat de Basescu, cu ambitii “reformatoare” (demolatoare) la fel de mari, dar cu o mult mai mare grija la imagine, la PR.

 9. Cu MRU era si mai rau….

 10. Pingback: Uniunea Europeana: O CONSPIRATIE MARCA CIA & COMISIA TRILATERALA - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
 11. Pingback: NOUA RELIGIE A EUROPENISMULUI. De ce poate deveni Uniunea Europeana NOUL TOTALITARISM? - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
 12. Pingback: “ADEVARATA FATA A UNIUNII EUROPENE”- [VIDEO - subtitrare in limba romana]. Un film documentar britanic despre agenda MEGA-GUVERNULUI de la Bruxelles - Recomandari
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare