PE FATA SI OFICIAL: Primul presedintele UE este membru al clubului BILDERBERG, are o agenda explicit ANTI-NATIUNI si declara ca este un pas inainte catre GUVERNUL UNIC MONDIAL!

20-11-2009 2 minute Sublinieri

vonRompuy

 • Cotidianul:

„Preşedintele Bilderberg” va conduce UE

[…] Apărută de ceva vreme doar cu titlu de zvon, identitatea acestui „candidat comun” a fost confirmată public joi: premierul belgian Herman Van Rompuy. În vârstă de 62 de ani, Van Rompuy, un politician creştin-democrat (de dreapta), este premier de numai 11 luni. El este un mare iubitor de poezie, dar altfel are unele vederi care i-au atras simpatia extremiştilor de dreapta, cea mai edificatoare în acest sens fiind opoziţia vehementă faţă de aderarea Turciei la UE.

De asemenea, Van Rompuy este favorabil creării unui imn „naţional” al Uniunii Europene, precum şi înlăturării unor simboluri naţionale, precum stemele de pe euro, cele de pe plăcuţele de înmatriculare, dar şi pe cele din cărţile de identitate sau paşapoarte.

Într-un manifest „federalist”, politicianul flamand mai cerea „creşterea masivă a prezenţei UE” pe teritoriile statelor membre, cum ar fi arborarea drapelelor Uniunii în toate şcolile, liceele, facultăţile şi stadioanele din spaţiul european.

De asemenea, Van Rompuy vrea să finanţeze UE printr-o pleiadă de taxe impuse la nivel naţional, între care una pe combustibil şi una pe călătoriile cu avionul.

globalistVan Rompuy a devenit recent membru al exclusivistului grup Bilderberg, alcătuit din oameni de afaceri, aristocraţi şi politicieni suspectaţi şi acuzaţi că „trag sforile” din umbră. Din acest motiv, Van Rompuy a fost ridiculizat pe Internet drept „preşedintele Bilderberg”, în sensul că el ar fi fost impus de grup la preşedinţia UE.

Este important de remarcat faptul că, în discusul ţinut după ce a fost desemnat, Herman Van Rompuy a declarat că odată cu apariţia funcţiei de preşedinte al UE, s-a mai făcut un pas în procesul de formare a unicei guvernări mondiale.

2009 este, de asemenea, primul an al guvernantei globale, prin crearea G20 (grupul ce coordoneaza economia mondiala-n.n.) in mijlocul crizei financiare. Conferinta dedicata climatului din Copenhaga este un alt pas spre managementul global al planetei noastre

(declaratie a presedintelui U.E. din cadrul materialului video al articolului – nota si traducerea noastra).

 • Brussels Journal:

Herman Van Rompuy the “Perfect” EU President – Say Hello to Turkey and Taxes/ Herman Van Rompuy, presedintele UE “perfect” – spune “salut” Turciei si taxelor

Material din care se vede si teatrul negocierilor jucat de liderii europeni in summit-ul care a decis presedintele si “ministrul de externe al UE. Ei bine da, aproape oficial, Van Rompuy este “ales” ca presedinte al UE in urma unei intalniri a Bilderberg:

However, the events at the secretive Bilderberg Group dinner NEW_WORLD_ORDERlast week clearly tell another story: he is definitely pursuing the job as the first EU President. During the dinner, he held a talk in which he elaborated on how the European Union could be financed directly, as opposed to the indirect financing mechanisms today. He rejected “green” taxes for the purpose, as they would fade away over time, and instead proposed EU-wide taxes on financial transactions, much like the infamous Tobin tax.[…] Clearly, he felt uncomfortable being quoted as proposing EU-wide taxes, right now, just before a decision about the appointment of the first EU president has to be made. He went as far as publishing a part of his secret speech in a press release in order to control the damage.

Meet the President of Europe

Foarte interesant material despre cariera politica a lui Herman Van Rompuy: se lanseaza in tinerete ca un aprig conservator catolic in politica belgiana. Ajunge la sefia crestin-democratilor si aproba, in 1990, una din legile cele mai permisive fata de avort din Europa. Jurnalistul care a scris articolul de fata a fost demis, in acel an, de la The Wall Street Journal, pentru faptul ca a descris critic evenimentul!

Devine prim-ministru intr-un timp de criza belgiana grava, si se face remarcat prin folosirea unor tertipuri dintre cele mai jenante pentru a evita un vot decisiv din parlament care sa duca la separarea flamanzilor si valonilor dintr-un district electoral intern. Cum Belgia este vazuta, insa, ca o micro-U.E., era mult prea mult pentru “unionisti” sa fie permisa o criza structurala a acestei tari, lucru ce ar fi demonstrat ca se pune la cale o constructie continentala – UE – in conditiile in care ea functioneaza nedemocratic inca de la nivel micro.

Jurnalistul concluzioneaza afirmand, ironic, ca UE are nevoie de acest gen de lideri politici, gata sa renunte la valorile in care odata au crezut si gata sa foloseasca mijloace nedemocratice pentru a impune decizii impotriva vointei populare.

euccp

***

Ce spunea despre UE si despre masonerie Fericitul Parinte Gheorghe Calciu, de la a carui adormire se implinesc acum 3 ani, gasiti in:

big_164729_1


Categorii

Pagini laice, Presa

Etichete (taguri)

, , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

47 Commentarii la “PE FATA SI OFICIAL: Primul presedintele UE este membru al clubului BILDERBERG, are o agenda explicit ANTI-NATIUNI si declara ca este un pas inainte catre GUVERNUL UNIC MONDIAL!

<< Pagina 1 / 2 >> VEZI COMENTARII MAI NOI

 1. …si sa nu simti durere in suflet cand vezi asa ceva?

 2. nu pot sa nu remarc ‘dintii de vampir’ ai acestui Herman Van Rompuy, incat sa nu fie un ‘semn bun’ 🙁

  pe de alta parte, infatisarea sa este tipica de contopist ‘low profile’, care tace si face, care urmeaza cu tenacitate ‘planurile’ si nu se abate de la ele, in fata niciunui obstacol.

  Doamne-fereste a se presupune ca ma refer la ‘omul’ Herman Van Rompuy pe care, ca 95% din europeni, nu-l cunosc. ma refer strict la infatisarea lui, tipica de birocrat lipsit de scrupule…

  oare credeti ca armata de functionari nazisti care a organizat masinaria lagarelor de concentrare, care se ocupau de trenuri, de logistica, de ‘eficientizarea’ sistemului etc aratau altfel, ieseau cumva in evidenta cu ceva?

  si in sistemul nazist, si in cel stalinist, executatii propriu-zisi ai crimelor erau f putini si, de regula, puteau fi omorati la randul lor si inlocuiti cu altii.

  dar sistemele acestea traiau prin armatele de functionari, gata sa isi faca mereu treaba cu maxima ‘corectitudine’… si convinsi pe deplin ca ‘ei nu-si fac decat datoria’ si ca ‘ideologia’ lor este unica ‘salvatoare’ pt lume, fie ca se numea nazism, comunism ori… incalzire globala.

  Doamne, miluieste-ne pe noi, pacatosii!

 3. In 1998 la France2 am vizionat un talk-show despre U.E. Acolo un “specialist” a spus ca România si Turcia nu vor face parte din U.E. (Non)Explicatia mi-a ramas bine intiparita in minte: “si nu pentru ca România este o tara ortodoxa sau pentru ca Turcia este musulmana”. Am sperat multa vreme dupa aceea ca România nu va intra in UE. In 2005, un calugar aflând ca sunt din vestul tarii a spus: “faceti tot ce puteti sa nu ne inghita fiara asta!”.
  Si acum !? Vai de noi!!

  Doamne, iarta-ne si ne pazeste de rau!

 4. @ MunteannuK:

  Si noi credem ca Dumnezeu ne da intelegem inclusiv prin infatisarea personajului cu cine avem de-a face si cui slujeste, daca nu era suficient sa-i vedem si traseul, si declaratiile explicite. Foarte corecta si precisa descrierea ta, perfecta si analogia cu birocratii nazisti, functionarii discreti si eficienti.

  Si la noi se pregateste aducerea ca presedinte a unui personaj de acelasi tip, “low profile”, o marioneta fara personalitate si convingeri, usor de dus in orice directie vor papusarii sai masoni si securisti: Mircea Geoana. Din pacate, se pare ca acesta ne este destinat a fi presedinte. Sluga perfecta si zeloasa a elitelor lumii. Spre deosebire de altii, noi nu am recomanda neaparat neprezentarea la vot, chiar si daca sansele sunt mici ca sa iasa altceva. Dar credem ca mai cu discernamant este sa alegem un rau mai mic (ca un “bine” nu are de unde sa fie). Desigur, fiecare face asa cum crede de cuviinta si nu agream ideea ca unii sau altii sa ne spuna autoritate poruncitoare ce este mai bine sa facem.

 5. Doamne ajuta.

  In feb. 2003 am publicat pe forumul easternorthodoxforum un Raport privind actiunile anti-crestine ale UE, NATO si ale institutii si organizatii internationale, in care se tragea un semnal de alarma asupra evenimentelor ce vor urma. Raportul a fost trimis si la o parte dintre ierarhii BOR.
  In raport se face referire inclusiv la planurile grupului Biderberg, Consiliul pentru Relatii Externe, Clubul de la Roma si masonerie.

  Printre altele se mentiona ca scopul acestor organizatii este de a crea o noua ordine mondiala, care sa inlocuiasca crestinismul cu satanismul si controlul total asupra populatiei, transformate intr-o masa de sclavi.
  Se mai aminteste de planurile de reducere a populatiei, prin raspandirea de virusi, infometare si genocid prin crearea de conflicte locale.
  In raport se mai specifica ca plan social se va institui controlul total asupra populatiei, inclusiv al crestinilor, prin codul numeric personal.

  De atunci se tragea semnalul de alarma asupra faptului ca si la noi in tara guvernul intentioneaza sa introduca cardurile de identitate electronice.

  Si Raportul se incheie cu propuneri adresate membrilor Sf. Sinod.

  Pr. Vasile

  P.S. Cred ca acest Raport merita cunoscut mai mult.

 6. pt. admin,

  Date fiind circumstantele atitudinea fata de asa de grava problema de care ne lovim ca urmare a propriilor noastre pacate, NU este deloc a ‘alege pe raul mai mic’… cu tot respectul de rigoare.

  Ar trebuii ca noi, poporul, sa pricepem ca acesti indivizi PUSI spre a fii ‘alesi’ de noi sunt TOTI dinainte selectati , TOTI dinainte ‘puricati’ si TOTI in prealabil si-au primit spalarea la creier si rostul lor a fost dinainte stabilit.

  Pe de alta parte, NIMENI , date fiind circumstantele du este pus spre a fii ‘ales’ daca in prealabil nu sa prezentat ‘la ai mai de sus’ cu propria-i ‘plecaciune’.

  Ca urmare, ceea ce trebuie facut este completa eradicare a acestor ‘circumstante’pe care le-am mentionat mai sus. Cu alte cuvinte, TOATA asa zisa clasa politica prezenta trebuie complet inlocuita/ re-construita etc etc …. NU avem nevoie de politicieni ci de OAMENI de ROMANI de CRESTINI – scurt!

  Ortodoxia este CALEA CE-A DREAPTA oameni buni, calea cea FARA DE COMPROMISURI !
  A ‘alege raul mai mic’ este un compromis !
  Ca urmare un act ne-ortodox !

  Desteapta-te romane!

 7. Si apoi sa adaug… ca uite trebuie s-o zic.

  Pai ce Crestini suntem noi sa nu promovam Viata, Dreptatea,Cinstea,Bunatatea ?!?!

  Pai cum asa?

  Este indmisibil a face compromisuri de ordin fundamental, absolut indmisibil. A face un asa compromis reprezinta o dezicere si o ‘lepadare a armelor’ !

  Oameni buni, haideti sa NU facem asa ceva. Haideti sa fim DREPTI, haideti sa nu fim caldicei in simtire.

  NU avem nevoie de “quality control” dar AVEM NEVOIE de “quality assurance”…

  Principiul este simplu si pe deplin aratat si exprimat in Ortodoxia noastra.
  Nu avem nevoie de politicieni ci de romani si oameni iubitori de Hristos, avem nevoie de CINSTE!
  NU avem nevoie de mai multe azile si de Oameni iubitori pe propri-i batrani.
  NU avem nevoie de mai multe puscarii ci de PARINTI cu frica de Dumnezeu care sa se indeletniceasca in asi educa copilasii, ai creste pe ei si ca la randul lor sa devina OAMENI.
  NU avem nevoie de mai multe orfelinate ci de Crestini care cu ajutorul lui Dumnezeu sa aiba copii si sa-i iubeasca.
  NU avem nevoie de legi si legi peste legi cat mai incurcate si cat mai aspre ci de EDUCATIE sanatoasa care impreuna cu parinti sa fie capabila sa ofere viitoarei generatii o ‘rampa’ prin intermediul careia tanarul sa aspire spre Dumnezeu…
  NU avem nevoie de talhari, hoti, tradatori si ANTI-CRESTINI ca ‘lideri’ !
  Oameni buni… trezirea, timpul este tarziu.

  Dumnezeu sa ne lumineze mintile !

 8. Pt admin,

  Credeti cu sinceritate ca ceea ce am spus in postarile anterioare a fost ne-constructiv?

 9. Draga frate Stefan,

  Intr-un fel, da, consideram ca e “neconstructiva” o astfel de atitudine, dar nu din acest motiv am intarziat cu moderarea, ci pentru ca nu putem fi tot timpul prezenti pe site, iar comentariile mai luni mai trebuie si citite atent inainte sa fie aprobate sau nu. Cu restul e mai usor. Ne cerem iertare!

  Dvs. aveti o atitudine foarte radicala si, intr-un fel, ideologica. Mai mult, acest gen de atitudine, aproape de tip revolutionar, este pandita de pericolul amagirii – chiar credeti in lozincile acestea gen “inlocuirea clasei politice” si “eradicarea circumstantelor” si tot discursul asta despre hoti si talhari? Acestea sunt, paradoxal, lozinci foarte vehiculate chiar de o parte din politicienii pe care ii atacati (sau de oameni fata de care trebuie sa avem compatimire cum este Marian Bataiosu).

  Noi nu putem impartasi sub niciun fel o astfel de atitudine. Cand stim, tocmai, care sunt circumstantele istorice, cum s-a nascut statul modern roman si MAI ALES ce va urma in perioada aproape imediat urmatoare, sa mai visam acum la eradicarea imprejurarilor si schimbarea clasei politice ar fi un utopism extrem de periculos. Preferam o atitudine rezonabila, nu de compromis in sens de pace cu lumea, ci de… normalitate, de a gandi atent imprejurarile si a face acele diferente care se pot face, daca se pot face, intre alternativele care exista. Si cand spunem, referitor strict la momentul actual, la “cel mai mic rau”, nu ne gandim la a vota cu raul in sine, ci cu un om care sa fie…cat se poate, om. Adica, macar sa nu fie mason, securist, sa nu fie un derbedeu imoral, “sa nu aiba belciuge in nas”, cum zicea cineva mai devreme, etc.

  Pentru ca, draga frate, in momentul in care o sa inceapa sa se darame toate in jurul nostru, crede-ne ca nu te vei gandi in acel moment la nicio “schimbare a clasei politice”, ci vei fi multumit daca se va afla acolo un om care, macar atat, sa nu fie executant prea zelos al ordinelor “guvernantelor globale” sau sa fie un derbedeu tiran si irational. Stiti, este diferenta pe care cei din inchisori o resimteau puternic intre gardienii care erau brutali, unii cu zel, si gardienii care, chiar daca isi jucau rolul si implineau ordinele, stiau sa fie si oameni cu cei inchisi. Cititi-l, va rugam, pe Steinhardt (“Jurnalul fericirii”) atat pentru aceasta, cat si pentru cerintele si asteptarile realiste pe care trebuie sa le avem dinspre politica. In zilele noastre mai ales! Din pacate, acolo nu vor ajunge niciodata luptatorii ortodocsi… Cel mult cei deghizati, cum va fi si antihristul.

 10. Ma scuzati ca m-am inflacarat un pic 🙂

  Dar uite ma gandesc si eu cum ne vom creste copii si ce-om face cand toate se vor darama.
  Cat despre lozinca “inlocuirea clasei politice” … nu cred in asa ceva ( din nou ma iertati pt iesire) poate pentru ca nu cred ca ar trebui sa existe aceasta ‘politica’.

  Oricum, multumesc pentru raspuns si pentru faptul ca ati explicat cum este acea “alegere” – cred ca pricep ce-ati intentionat sa ziceti.

 11. Si noi iti (va) multumim!

  Din pacate, politica si alegerile (cele cruciale, nu cele neesentiale) se fac in alta parte, si anume… unde se zice in postarea despre fata despre PRESUL UE (literalmente “pres”). Pentru noi nadejdea insa nu este spre boieri, spre fiii oamenilor…

 12. Multumesc iarasi.

  O sa-l citesc pe Steinhardt; ce alte recomandari la citit mai aveti?

 13. http://cinemaromanesc.blogspot.com/2009/08/mihai-viteazul-1970.html

  Ce om minunat,ce caracter,cata iatelepciune,si cata dragostefata de neam si tara.
  Unde sunt acesti oameni de altadata?

 14. @ Stefan:

  Ar fi multe, unele de specialitate, dar deja am indraznit poate prea mult. Steinhardt insa este cel mai bun pentru a ne invata realismul duhovnicesc si a ne da discernamantul necesar judecarii diferitelor planuri ale vietii si a nu aplica nediferentiat o logica simplista si binara, de tip purist, absolutist; mai ales cand este vorba de politica.

  Daca ne-am lasa inselati de aparente, am crede ca cel care a citat ieri, la “marea confruntare”, din Sf. Ioan Gura de Aur, a pomenit repetat “familia crestina” si Biserica si l-a dat drept reper pe Patriarhul Daniel ar fi si cel mai crestin dintre ei si cel mai de incredere pentru a fi votat. In realitate, omul a fost pregatit temeinic sa fie un demagog cat mai eficace, sa atinga exact temele cele mai populare si cu rezonanta cea mai mare si certa la mase. A urmat o strategie profesionista de tip Obama. Cea mai periculoasa, dupa parerea noastra, pentru ca reproduce, la o scara mult mai mica, tiparul dupa care va fi ales si Antihristul. Nemaivorbind de faptul ca omul este ofiter acoperit (e faimoasa gafa cu: “Nici noi nu stim exact cati suntem”) si membru in structurile de tip masonic (presedintele Institutului ASPEN), apartenente “gratie” carora a adus in tara si vaccinul Gardasil, promovat intens de Fundatia sotiei dumisale, Mihaela.

  Iata, pe de alta parte, si opinia lui Iulian Capsali, la care subscriem in mare parte:

  http://c-tarziu.blogspot.com/2009/11/marea-confruntare-geoana-antonescu.html#comment-3747650761361136265

  La acestea adaugam si marturia primita personal, de curand, de la unii dintre fostii membri ASCOR din perioada cea mai buna si mai vie a acestei organizatii (acum aproape inexistente), atunci cand se lupta deschis contra homosexualitatii, prostitutiei, martorilor lui Iehova, etc., si anume ca respectivul candidat (de care amintea Iulian Capsali), ministru al tineretului pe atunci, a avut in permanenta o disponibilitate extraordinara si la el ASCOR a gasit usa deschisa pentru toate aprobarile necesare in acea perioada. De aceea sunt premise ca acum, chiar daca este inconjurat, din pacate, de o multime de personaje dubioase si chiar anticrestine, sa fie receptiv la dialogul cu organizatiile ortodoxe. E o sansa, o speranta (nu nadejde!), nu o certitudine, dar cam singura pe care ne-o poate da vreunul din cei 3.

 15. Admin,
  Ce se întâmplă cu link-urile despre cuvântările părintelui Calciu privind masoneria şi în general cele pe această tema ? ?
  Mai mult sunt nefuncţionale decât accesibile.Puteţi verifica şi interveni??
  Mulţumesc

 16. Da, asa e, iertati-ne. Pana le reparam, le gasiti si pe pagina principala a siteului, pe sidebar (coloana din dreapta), pe la mijloc.

 17. Am reparat linkurile.

 18. Scuze
  @ADMIN
  am o intrebare, OFF TOPIC iara!
  Aveti idee unde pot sa gasesc cartea “Detinutul profet” in Bucuresti. era o librarie ortodoxa pe Magheru parca, dar cind am fost prin septembrie acolo, nu mai era. Ma intereseaza foarte mult sa fac rost de ea in vre-o citeva exemplare ca sa pot sa le dau si la biserica noastra de aici.

 19. Scuze dinnou sint cam incoerent.
  Vroiam sa spun ca:
  La ce librarie din Bucuresti pot sa gasesc cartea asta?

 20. Daca nu o gasiti la libraria Sophia (de langa Facultatea de Teologie), la Man. Radu-Voda sau Antim, atunci o puteti comanda online, de la una din urmatoarele surse:

  http://www.librarie.net/carti/126910/Detinutul-profet
  http://www.agnos.ro/magazin/product_info.php?products_id=249
  http://www.librariasophia.ro/carti-detinutul-profet-ianolide-ioan-SO-3802.html

  Un fragment din carte si aici: http://www.cuvantul-ortodox.ro/2009/06/20/ioan-ianolide-detinutul-profet/

 21. Admin, chiar daca Basescu nu e mason , e cu ei, deci “tot un drac”, dar putin mai alb. La ce ne ajuta ? Ca ne va cipui cu parere de rau ? Si printre calai au fost fost, poate, oameni cu oarece scrupule, dar tot a trebuit sa-si faca datoria . Crezi ca Basescu nu si-o va face pe a sa ? Adica se va face de ras in fata U.E si va da inapoi in fata cipuirii poporului sau ?

 22. @Aurora:

  Dar nu era vorba despre Basescu, sub nicio forma! El e in aceeasi oala, am spus. Dar intre timp zarurile au fost aruncate. Dupa noi, de acum nici nu mai exista un rau mai mic, ci doua la fel de mari.

 23. http://voxpublica.realitatea.net/politica-societate/basescu-%E2%80%93-geoana-un-monstru-cu-doua-capete-16261.html

  Cam asta e si parerea noastra, dar nu doar din motivele expuse de acest autor aici. De acum este clar ca nu suntem vrednici nici macar de un rau mai mic, pentru pacatosenia noastra. Sa ne pocaim deci cu adevarat si sa ne luam si cea mai mica nadejde de la oameni.

 24. Pt. admin

  Multumesc pentru comentarii, sunt complet de acord.

  Doamne ajuta !

 25. teoria se transforma in practica ,asa vor masoni si asa se face cu parere de rau zic .Vedeam cand eram mic acum 18 ani cum intrun film zicea clar cand va fi ultimul presedinte in SUA negru se fa infinta Federatia adica planul de globalizare inpotriva extraterestilor asa se zicea in film.
  Stau si ma intreb cred ca si Nostradamus a facut un plan mare care dureaza de secolle si e cheia de succes a masonilor .Au in detaliu toate piesele pe masa de sah si ne inunda cu toate capitolele pentru a ne inlocui picusorul ala mic din noi dat lui Dumnezeu cu acest plan diabolic as putea zice care ne ia mintea si ne lasa dezveliti fara sanse trupesti dar incearaca si vad ca se reuseste din nefericire si sufletesc.
  Nu mai reamintesc de inundatia politica sociala culturala si asa mai departe iau si dezbat capitolul confesiuni.
  Deacum in biserici nu se mai preda corect botezul care in ardeal cum zicea un frate din TM.e strigator la cer dar si nepotul meu la botezat prin stropire cica e prea ferbinte apa .Stam si ne intrebam de unde vine acest val de inundatie confesionala daca nu de la vatican.Vorbim de vaccinuri de cip e bine dar ar trebui sa se faca o lista schematizata si reamintita la toti slujitori lui dumnezeu sa se zica clar pentru a putea intra in inparatia lui dumnezeu trebuie urmatoaraele sa stie omul cei ai lipseste:

  Prima cel mai inportant e ca si cum teai treace in registru in inparatia lui dumnezeu botezul facut in numele sfintei treimi prin scufundare de 3 ori .E haina cu care ne asteapta domnul Iisus la nunta sa si care se curata cu
  a 2ua spovedania care se face la un duhovnic care nu se grabeste cand te duci cu caietul studentesc plin .O masina de spalat pacate dar sa fie cu lacrimi si suspini si cu parere de rau cerand de la dumnezeu sa ne ajute sa punem inceput bun.Si normal sa facem canonul care nil da

  a treia lupta noastra cu trupul nostru cu patimile si cu ganduriele care trebuiesc inblanzite si nimicite .E aceasta lupta cu trupul a pe parcursul intregi noatre vieti ..aici intra si mersul la biserica si postul si toate randuielile sufletesti dac vrei sa fi de partea sufletului.

  a patra e sa reflectam la primele 2 porunci Iubirea de dumnezeu si iubirea aproapelui .E ca la permisul de conducere daca ei sala si orasul poati sa primesti permisul.Stiu ca e greu dar nu inposibil ,daca ai cerem ajutorul lui dumnezeu el nu incateaza dar si noi tre sa avem rabdare si smerenie.
  ascet lucru nu inseamna ca tre sa scoatem celelalte porunci doar ca acestea sunt cele mai inportante “cum e pilda cu datornicul iarta ca si tie sa ti se ierte pacatele”

  iar a cincea sa nu ne vindem sufletul care e infinit si care nu poate fi cumparat cu nimic din lumea aceasta .Un suflet nu poate fi cumparat cu nimic din lume dar atate suflete crestine care ne urmaresc si tre sa ia cei bun si sa discearana cei rau.Deci cipul si toate cate or veni sunt pentru a ne vinde sufletul dar mai intai trebuie schitate cele mai de sus si dezvoltate eu am facut o sinteza un rezumat dar fiecare crestin le cantareste si le pretuieste cum vrea dar sa nu uitam la urma se ia plata asa ca Dumnezeu sa ne lumineze mintea si sa ne dea sanatate sufleteasca si iubirea de dumnezeu sa nu fie schimbate cu alte patimi ,si acele patimi pe care fiecare le stie ar trebui inputinate si nimicite una cate una sa ne curatim sufletul de tot raul Amin .Si daca mai e ceva de adaugat chiar rog crestini sa mai dezvolte acest rezumat multumesc si Dumnezeu sa ne pomeneasca pre noi pacatosi intru inparatia sa Amin

 26. Indraznesc sa pun si eu o intrebare, daca va dori cineva sa-mi raspunda. Eu fiind incepator in ale credintei si cu aviditate cititnd articolele de pe acest web site, precum si comentariile forumu-lui, si acum cititnd randurile de mai sus, ale prietenului “ortodox pe vechi” imi staruie in minte urmatoarea nelamurire:
  – cele 5 trepte pe care le enumera prietenul nostru, sunt cu adevarat cale de intrare in Imparatia lui Dumnezeu. Dar nicaieri nu mentioneaza primirea Sfintei Impartasanii.
  Deci stau si ma intreb, este importanta primirea Sfintei Cuminecaturi in sirul acesta de trepte, in efortul nostru de a intra in Imparatia lui Dumnezeu?

  Multumesc si Domnul sa ne ajute

 27. @ incepator in ortodoxie:

  Sigur ca e foarte importanta, in masura in care duhovnicul da dezlegare si exista pregatirea necesara.

 28. admin, Multumesc pentru raspuns.

  Dar ce anume te face sa fii pregatit? Puteti fi mai explicit?

 29. @MunteanUK …pot spune ca am zambit,pt ca si mie mi a atras atentia acele “colturi de vampiri ” 🙂
  Descrierea facuta e ff realista si pe buna dreptate,cei care par atat de “ascultatori”,ar fi in stare sa faca orice, sa execute orice ordin al celor care se ascund in umbra-pt ca in spatele acestor “sluji” se ascund cei plini de rautate, plini de o dorinta demonica de a face voia celui rau-spune Iisus :”Fiul omului negresit trebuie sa moara ” ,dar vai de cel prin care vine pacatul-Iuda,cel ce L a vandut…lucrurile astea oricum,trebuie sa se ntample,dar-vai de ei-cei ce aleg sa le infaptuiasca ! cei ce aleg sa fie de partea Antihristului,de cei ce aleg sa l ajute sa si implineasca planul sau diabolic ! pt ca ei aleg-ei isi doresc asta-ei,din dorinta lor diavoleasca de marire-de glorie,de putere-asa le a luat cel rau mintile,si,pt o functie mareata,pt aceasta “iluzie” a puterii-ca cine e el,ce fctie are si ce putere..e o chestie iluzionista,el de fapt nu are nimic-nici o putere…nici o fctie…el e un mapet, o marioneta in mainile fortelor intunericului…dar el-bietul om,crede in marirea lui,in puterea lui-care de fapt NU exista,si asa dus de nas,cu mintile furate de aceste iluzii,faca voia celui rau-si i implineste planurile-duce la implinire cele mai groaznice planuri,contra lumii,contra libertatii omului..contra omenirii..de ar stii el-amaratul de functionar,amaratul de “pion”,cat rau va face,si ce repercusiuni vor avea faptele sale…de ar sti “in ce s a bagat ” …of,cum alege omul singur sa se bage in gura lupului..sa intre de bunavoie in ghearele celui rau…sa se lege singur cu niste lanturi, ce NU vor mai putea fi dezlegate de nimeni…decat,poate printr o Minune,in al 12 lea ceas,dezlegat de Hristos fiind,ca talharul de pe Cruce…dar,in cazul unora-oare NU va fi prea tziu?…dupa ce,poate-a cauzat moartea a milioane de oameni-ca Hitler sau altii …deci,vai de cei prin care vin pacatele:ca vanzarea,tradarea..a milioane de suflete nevinovate-vom vedea,ca acest Van Rompuy-isi are roulul sau strategic..NU a fost pus in fctia asta degeaba…va aduce numai confuzie in mintile oamenilor,si va fi ca lupul deghizat in piei de oi..pt ca el- a ales sa intre in acest joc murdar,ca serv al celui rau-si,pt ce?..pt bani? pt faima? pt putere?pt renume ? pt ce ? un om de 62 de ani..nu vegheaza asupra batranetelor sale? …pt a fi implicat in aceasta mascarada-acest teatru,care pare minunat-la o prima vedere…dar,horror ul..in spatele scenei se intampla-masacrul de suflete-horror ul…caci acest teatru pe multi ii va prosti-ii va face sa creada altceva decat este…indiferent d misiunea sa,NU vad ce bine ar putea sa faca pt toti europenii-cu timpul,vom intelege..cine de partea cui este ! pt ca,in spatele acestor masti-se ascunde altceva,sau altcineva . Oricum, mi e NU mi e frica ! Stiu ca Binele va BIRUI,mai devreme sau mai tziu,iar cel rau,va fi nimicit,in vecii vecilor !alaturi de toate slugile lui ! “Ce poate sa mi faca omul,daca L am pe Domnul ? ” sa ne temem mai bine de Cel Vrednic de temut:caci EL ne poate salva sufletele sau ni le poate osandi ! “Doamne Iisuse Hristoase ai mila de noi pacatosii !” Doamne Ajuta .

 30. Pingback: Razboi întru Cuvânt » CUI FOLOSESTE SANTAJUL MEDICAL CU CARDUL DE SANATATE?/ Israelul nu mai are rabdare cu Iranul/ SUCCESUL ALARMISMULUI SI AL “PROFETIILOR” STIINTIFICE MINCINOASE (Stiri 9-11 noiembrie 2010)
 31. Pingback: Razboi întru Cuvânt » ANTICRESTINISM MANIFEST: Comisia Europeana sterge sarbatorile crestine din agenda
 32. Pingback: Razboi întru Cuvânt » Biserica Greciei ia atitudine fata de CALENDARUL FATIS ANTICRESTIN al Uniunii Europene
 33. Pingback: SE TRECE LA FAPTE: Nicolas Sarkozy (Franta) si Angela Merkel (Germania) vor un GUVERN EUROPEAN CONDUS DE VON ROMPUY
 34. Pingback: Presedintele Traian Basescu - tradare nationala pana la "cedarea masiva de suveranitate": ESTE NECESARA CREAREA STATELOR UNITE ALE EUROPEI!
 35. Pingback: SEFUL FEDERAL RESERVE, Ben Bernanke ”dezamageste” bursele, ROUBINI scade pretul aurului si ”analistii economici” sunt loviti de orbul gainilor cand scriu despre... NOUA ORDINE MONDIALA.
 36. Pingback: Nigel Farage: SINGURII CARE VORBESC DESPRE STATELE UNITE ALE EUROPEI SUNT CEI PLATITI PENTRU ASTA/Deficitul democratic al Uniunii Europene
 37. Pingback: NIGEL FARAGE: Aderarea la Uniunea Europeana, O GRESEALA ISTORICA URIASA. Ce arma letala a stat la baza Imperiului European?
 38. Pingback: Von Rompuy, presedintele UE, isi arata coltii: COMISIA EUROPEANA SA IMPUNA AUSTERITATEA IN LOCUL GUVERNELOR!
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare