PREMIERA FILMULUI “DIMINEATA CARE NU SE VA SFARSI”, REALIZAT DE PR. CIPRIAN MEGA. Cluj, 21 decembrie (Video – Trailer)

18-12-2016 27 secunde Sublinieri

facebook-boost-cluj-poster

Înainte de Sărbători, vă invităm să urmăriți un film despre suflet, un film cutremurător, dar plin de lumină, ca un colind.

Pelicula, care a fost premiată recent la Festivalul Internațional de la Terni (Italia), va avea avanpremiera extraordinară în România la Cluj, la Cinema Victoria.

Vor fi, alături de voi, în sală, actorul Ovidiu Crișan și criticul de film Elena Dulgheru.

Bilete și rezervări, aici: http://www.cinemavictoria.ro/rezervari

Vă așteptăm!

Trailer oficial:
https://vimeo.com/184214500

https://www.facebook.com/dimineatacarenusevasfarsi

Dimineața care nu se va sfârși [trailer oficial] from Ciprian Mega on Vimeo.


Categorii

1. DIVERSE, Raspunsurile Bisericii la problemele vremurilor, Razboiul impotriva Romaniei, Video

Etichete (taguri)

, , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

3 Commentarii la “PREMIERA FILMULUI “DIMINEATA CARE NU SE VA SFARSI”, REALIZAT DE PR. CIPRIAN MEGA. Cluj, 21 decembrie (Video – Trailer)

  1. Il cunosc personal pe parintele Ciprian! Chiar ca a lucrat numai cu ajutorul lui Dumnezeu si din mila Maiciii Domnului!, fara nici un alt sprijin omenesc. Este un exemplu viu ca daca iti pui nadejdea numai in Dumnezeu, orice se poate realiza. Fara studii de regie, film, literatura, este extraordinar ce a reusit. Cei care locuiti in zona , in cluj , in ardeal, este pacat sa ratati evenimentul! Doamne ajuta!

  2. Pingback: Reflectii si intrebari dureroase despre starea Bisericii ale PREOTULUI-REGIZOR CIPRIAN MEGA: "Lucrurile urâte care se-ntâmplă astăzi în Biserică se datorează faptului că unii HOMOSEXUALI AU AJUNS IN FUNCȚII CHEIE ȘI DAU TONUL
  3. Absolut exceptional. Multumesc

Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare