Profesorul STILIANOS PAPADOPOULOS s-a calugarit inainte de moarte cu numele GHERASIM. A fost inmormantat in Sfantul Munte, unde fiul sau este monah (VIDEO)

27-01-2012 19 secunde Sublinieri

Calugarul Gherasimos, pe numele sau de mirean Stilianos Papadopoulos, Profesor la Scoala Teologica din Atena, a fost inmormantat pe 3/16-1-2012 in Sfanta Manastire Dochiariou din Sfantul Munte

In Sfanta Manastitre Dochiariou din Sfantul Munte a fost inmormantat cuviosul Profesor Universitar al Scolii teologice din cadrul Universitatii Atena, Stilianos G. Papadopoulos, unde atat fiul sau cat si unul din nepotii sai sunt calugari.

La sfarsitul vietii sale, cuviosul Profesor a fost tuns in monahism cu numele Gherasimos si a fost ingropat ca si calugar in Sfanta Manastire Doxiariou din Sfantul Munte pe data de 3/16.01.2012. Mai multe despre raposatul professor puteti citi la linkul de mai jos:  Zoiforos.gr


Categorii

1. DIVERSE, Pagini Ortodoxe, Traduceri

Etichete (taguri)

, , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

2 Commentarii la “Profesorul STILIANOS PAPADOPOULOS s-a calugarit inainte de moarte cu numele GHERASIM. A fost inmormantat in Sfantul Munte, unde fiul sau este monah (VIDEO)

  1. ” in ce chip miluieste tatal pe fii , asa a miluit Domnul pe cei ce se tem de El ”

    Nu incetez a ma minuna zilnic de nemasurata intelepciune a Domnului si de frumusetea cailor Lui prin care ne poarta spre mantuire .

    Slavit sa fie Domnul , in veci ! Amin !

  2. Dumnezeu sa il aseze in ceata cuviosilor pe monahul Gherasimos! Cele doua volume de Patrologie traduse pana acum in romana sunt un bun indrumar pentru fiecare crestin.

Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare