RAZBOIUL IMPOTRIVA POPULATIEI (Noutati 3 aprilie 2009)

3-04-2009 2 minute Sublinieri

 new_world_order.jpg

  • Iulian Urban:

Alti dementi : un consilier al lui Clinton apreciaza ”trebuie sa reducem rata natalitatii si numarul de locuitori ai planetei”

NOUL COD PENAL PROMOVEAZĂ TURISMUL PEDOFIL IN ROMANIA

Probleme de sănătate provocate de câmpurile electromagnetice

  • Presa Ortodoxa:

Războiul împotriva populaţiei – in care se arata faptul ca reducerea populatiei este un obiectiv politic pus in aplicare prin politici publice consecvente (planificarea familiala, ingineria sociala, avortul, alimentele modificate genetic, ce au deja cu o “traditie” in spate…)

Invataturi pentru vremurile noastre de la Parintele Dionisie de la Colciu

Părintele Dionisie: S-a terminat. Oamenii Bisericii au alunecat. Fiindcă ăştia, europenii, vezi cât sunt de diplomaţi? Întâi pe capii Bisericii vor să-i înşele. Dacă au înşelat capii Bisericii, sigur… S-a terminat, e sfârşitul. Ei, măi, măi, măi. Vezi ce se lucrează? (2003)

Părintele Dionisie: Conducătorii omenirii vor să îngenunche adevărul, fiindcă se apropie împărăţia lui Antihrist, şi aceia, cu diplomaţia lor, se osârduiesc să facă lesnicios drumul pentru Antihrist. Şi ca să fie lesnicios drumul, na, fac şărlătăniile lor”.

“Nimeni nu se va putea atinge nepedepsit de aureola atotputernicului guvern al nostru. Pretextul pentru a desfiinţa un ziar va fi că aţâţă la revoltă şi destabilizează Statul fără motiv şi fără dreptate. Vă rog să nu vă surprindă că printre ziarele care ne vor ataca, vor fi şi cele întemeiate de noi, dar ele fiind ghidate de noi din umbră vor ataca numai acele puncte ale căror schimbări le vom dori”.

“A aparut un curent din ce in ce mai puternic in randul unei parti a miscarii ortodoxe anti-sistem, anume scoaterea chestiunii actelor cu cip din contextul general pe motiv ca daca populatiei i se prezinta intregul, nu va intelege. Adeptii sai sunt crestini ravnitori, cunoscatori in linii foarte mari a modalitatii de lucru a SISTEMULUI, insa din pacate insuficient pregatiti in acest ultim domeniu, lacuna care cat de curand ii va face sa comita erori tactice atat de grave, incat vor risca sa ajunga intr-o fundatura”.

Bilderberg-chairman: ‘Bilderberg helped create the Euro’

UN chief says crisis could result in failed states

– si-au infiintat organismul lor de supraveghere globala a economiei

 

…Fondul Monetar Internaţional este fără îndoială beneficiarul consensului internaţional. Resursele pentru FMI vor fi triplate, chiar dacă au existat divergenţe asupra sumei exacte ce urmează să fie vărsată în fondurile suplimentate ale instituţiei conduse de francezul Dominique Strauss-Kahn. Cel mai probabil însă, FMI va primi în plus 500 de miliarde de dolari, aşa cum cere secretarul Trezoreriei americane, Timothy Geithner, ceea ce înseamnă triplarea fondurilor la dispoziţia organismului internaţional. FMI va avea astfel 750 de miliarde de dolari din care va putea acorda mai multe împrumuturi ţărilor care se confruntă cu probleme financiare. Până în prezent, FMI a aprobat pachete de salvare pentru Islanda, Ungaria, Letonia, Ucraina, Serbia, Belarus şi România. Miercuri, Mexicul, ai cărui reprezentanţi se află la Summitul G20, a devenit prima economie emergentă care a apelat la un ajutor de la FMI, în cuantum de 47 de miliarde de dolari.

Presa europeana: Summitul G20 a fost un pas decisiv, dar mai raman multe de facut – elogii moderate din partea presei europene pentru intrunirea G20. Se aplauda progresele facute in instaurarea noii ordini mondiale si se pregateste terenul pentru urmatoarea intrunire (se grabesc…) ce va avea loc in septembrie 2009.

  • Hotnews: 

G20 – Obama vrea sa obtina consensul mondial, nu sa impuna cu forta dorintele Americii (III)

AFP: Recesiunea economica a generat un val de crime in masa si de violente domestice in SUA

  • Capital:

Absolvenţii crizei, respinşi în masă de piaţa muncii

Onorarii de peste 1,2 milioane dolari pentru juriştii care au moşit codurile


Categorii

Pagini laice, Pagini Ortodoxe, Presa

Etichete (taguri)


Articolul urmator/anterior

Comentarii

3 Commentarii la “RAZBOIUL IMPOTRIVA POPULATIEI (Noutati 3 aprilie 2009)

  1. Pingback: Razboi întru Cuvânt » Razvan Exarhu despre becurile “economice” si dictatura perversa a Europei
  2. Nimeni nu a luat masuri drastice impotriva celor ce au patruns in sinul familiei si au distrus-o,dezmebrindu-o prin psihologi separidu-l si mobilizindul pe om in corseta societati care este total lipsita si indiferenta de dragoste,actele de caritate merg pina acolo unde o familie este total distrusa.
    Daca s-ar intari familia,fiecare ar da dovada de mai mult descernamint in fata legi,acum tigani si evrei ne conduc,deoarece traditia si cultura lor nu permite toate legile idiotilor ale acestui pamint sa-i despata si sa-i invrajbeasca.Un stat cu o familie puternica,aduce dupa sine si o tara puternica.

Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Stirile zilei

Carti

Documentare