RECOMANDARE: Spectacolul de TEATRU CRESTIN “În urma pașilor Tăi…” la ARCUB GABROVENI

4-11-2016 34 secunde Sublinieri

urma-pasilor-tai_web

ARCUB – Centrul Cultural al Municipiului București prezintă spectacolul de teatru creștin În urma pașilor Tăi …, ce va avea loc pe data de 16 noiembrie, de la ora 19:00, la Sala Mare din sediul ARCUB Gabroveni ( Str. Lipscani, nr. 84-90).

Spectacolul În urma pașilor Tăi ..., după Olga Greceanu și în regia Elizei Bercu-Bodeanu spune povestea a opt personaje care vizitează câteva dintre cele mai cunoscute ţinuturi biblice, dobândind treptat convingerea că Dumnezeu există. Participând la această călătorie prin spaţii sacre, spectatorii au ei înşişi parte de o experienţă revelatoare, în urma căreia ajung la un adevăr de netăgăduit: Hristos, Mântuitorul Lumii, nu este un simplu personaj de legendă, El este întruparea lui Dumnezeu despre care copacii, grădinile, apele şi cele mai umile locuri depun o incontestabilă şi grăitoare mărturie. Protagoniştii calcă pe urmele Mântuitorului creştinilor şi descoperă măreţia lui Dumnezeu nu în grandoarea construcţiilor piramidale, ci în simplitatea peisajului deşertic.

Biletele se pot achiziționa de la casa de bilete din sediul ARCUB Gabroveni (Str. Lipscani, nr. 84-90), de pe site-ul http://arcub.ro/bilete-online/ sau prin rețeaua www.bilet.ro

urma-pasilor-tai9


Categorii

1. DIVERSE, anunturi, Cultura

Etichete (taguri)

, , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare