REGISTRUL UNIC DE VACCINARI – BAZA DE DATE ONLINE LA NIVEL NATIONAL: Ministerul Sanatatii inaugureaza de azi monitorizarea online a vaccinarilor. CA NIMENI SA NU MAI POATA SCAPA?

2-09-2011 51 secunde Sublinieri

In curand vaccinurile vor deveni si efectiv obligatorii?

Ministerul Sanatatii a anuntat ca incepand de joi, 1 septembrie, ordinul privind instituirea metodologiei de raportare on-line in Registrul unic de vaccinari este functional. Drept urmare, toti medicii din maternitati, cabinete medicale individuale si cabinete medicale scolare atat din sistemul public, cat si cel privat au obligatia, pe langa asigurarea unei vaccinari corecte, de a introduce in Registrul Unic de Vaccinari, datele privind vaccinarile efectuate in cadrul Programului National de Imunizari, precum si a vaccinarilor optionale efectuate in cadrul acestor cabinete, se arata intr-un comunicat remis Ziare.com.

“Registrul Unic de Vaccinari ne va asigura o imagine clara a modalitatii de vaccinare si un mai bun control pentru prevenirea bolilor transmisibile. Acesta va reprezenta baza tehnica de date, on-line, la nivel national, privind vaccinarile copiilor si adolescentilor din Romania, structurata pe inregistrari individuale, cu asigurarea confidentialitatii datelor cu caracter personal”, a declarat ministrul Sanatatii Ritli Ladislau.

Introducerea datelor in Registru se va face in etape. Pana la data de 31 decembrie 2011, medicii din cabinetele medicale individuale au obligatia de a introduce datele prevazute de Registrul Unic de Vaccinari pentru toti copiii nascuti incepand cu data de 1 septembrie 2007, inscrisi pe listele proprii, urmand ca dupa aceasta data raportarea sa se realizeze in timp real.


Categorii

Era Big Brother, Guvernarea electronica (E-GUVERNARE), Sistemul romanesc de sanatate, Vaccinuri / legea vaccinarii obligatorii

Etichete (taguri)

, , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

6 Commentarii la “REGISTRUL UNIC DE VACCINARI – BAZA DE DATE ONLINE LA NIVEL NATIONAL: Ministerul Sanatatii inaugureaza de azi monitorizarea online a vaccinarilor. CA NIMENI SA NU MAI POATA SCAPA?

 1. Dara daca vaccinarea nu este obligatorie ce sens are acest registru?

 2. Pai doar formal, literal nu sunt obligatorii, dar din punctul lor de vedere sunt obligatorii, de vreme ce le folosesc ca mijloace de CONDITIONARE a intrarii copilului in “colectivitate”.

 3. Asta-i inc-o chestie cu care România o ia inaintea Occidentului, unde nu se conditioneaza intrarea copiilor in colectivitate de vaccinarea lor !
  România e mai plina de zel spre prapastie!

  Aici unde sântem noi exista carnetul de vaccinari, pe care l-am facut pierdut de mult.
  In afara de doi pediatri care s-au stropsit la mine ca sa-mi vaccinez copilul, n-am avut alte incidente…Asa credeau ei ca ma conving pe mine s-o fac.
  Si asta pt ca am afirmat ca-s impotriva vaccinarilor.
  Daca taceam si-o faceam pe proasta, nu i-as fi vazut nici macar urland pe medicii aceia care, printre altele, masurau circumferinta craniana a sugarului cu ruleta de tâmplarie….Edificator pt grija si iubirea ce-o poarta copiilor!

 4. Amenințarea cu registrul unic de care nu se poate eschiva nici un român face parte din metoda torturii cu care călăii neamurilor ”plantați” în fruntea lor vor să obțină și îmbolnăvirea și manipularea creștinilor români, slăbiți de atâta haos, nesiguranță, deznădejde și scandal. Noi să nu ne speriem de lătrăturile antihriștilor, ci să ne punem viața cu totul în mâinile lui Dumnezeu, ascultând și împlinind cuvintele Lui și rugându-ne ca El să lupte pentru noi și urmașii noștri.

 5. Pingback: PARINTII REFUZA TOT MAI MULT VACCINARILE DE IMUNIZARE. PRESA REACTIONEAZA si sunt aratati cu degetul PREOTII...
 6. Pingback: OBLIGATIVITATEA VACCINARILOR. Ministerul Sanatatii CONDITIONEAZA intrarea la GRADINITA de CARNETUL DE VACCINARI. Marturia unui parinte despre experienta negativa a “IMUNIZARILOR” si opinia dr. Adrian Cacoveanu - Recomandari
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare