OMS ia în calcul folosirea CERTIFICATELOR DIGITALE DE VACCINARE. Există deja un proiect-pilot în ESTONIA/ Președintele CHINEI propune folosirea de CODURI QR atribuite persoanelor pentru călătorii

4-12-2020 2 minute Sublinieri

Sursă: https://www.who.int/groups/smart-yellow-card-working-group

R3Media:

Organizaţia Mondială a Sănătăţii ia în calcul posibile certificate electronice de vaccinare

Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS) analizează perspectivele folosirii unor certificate electronice de vaccinare, relatează, joi, Reuters, citată de Agerpres.

Un astfel de certificat digital de vaccinare – numit card galben inteligent- a fost deja dezvoltat în cadrul unui proiect pilot dezvoltat între OMS și Estonia, în cursul lunii octombrie.

„Analizăm cu multă atenţie posibilitatea utilizării tehnologiei în combaterea crizei covid, inclusiv modul în care putem colabora cu statele membre în vederea obţinerii unui certificat electronic de vaccinare”, a declara, joi, Siddhartha Datta, expert OMS, potrivit sursei citate.

Totodată, un alt oficial OMS, Catherine Smalwood, a declarat că Organizaţia Mondială a Sănătăţii nu recomandă utilizarea „paşapoartelor de imunitate”.

„Nu recomandăm paşapoartele de imunitate şi nici testarea ca mijloc de prevenire a transmiterii transfrontaliere a covid”, a mai spus Smallwood.

Ea a afirmat totodată că OMS nu recomandă testele rapide antigen folosite de unele companii aeriene pe aeroporturi, în condiţiile în care testele antigen sunt mai puţin precise decât testele PCR moleculare şi astfel unele cazuri de infectare ar putea rămâne nedetectate.

Digi24:

Președintele Chinei a propus ca oamenii să fie lăsați să călătorească dacă au cod QR verde

China propune utilizarea de coduri QR atribuite cetățenilor pentru a redeschide călătoriile internaționale. Acestea ar urma să conțină informații privind starea de sănătăte, însă unii experți avertizează însă că acest tip de „monitorizare extinsă” poate fi folosită în scopuri politice, scrie BBC.

Președintele chinez Xi Jinping a cerut, în cadrul Summitului G20, un „mecanism global” care să folosească codurile QR, care sunt ușor de citit, pentru a redeschide călătoriile internaționale.

Concret, acestea vor conține informații privind starea de sănătate a persoanei care vrea să plece într-o călătorie.

Codurile ar putea fi utilizate pentru a recunoaște „certificatele de sănătate bazate pe rezultatele testelor COVID”.

„Trebuie să armonizăm în continuare politicile și standardele și să stabilim piste rapide pentru a facilita fluxul de oameni”, a spus Xi Jinping, care urmărește redeschiderea economiei globale, inclusiv restabilirea lanțurilor de aprovizionare și liberalizarea comerțului cu consumabile medicale esențiale.

Codurile QR au fost utilizate pe scară largă în China pentru a ajuta la limitarea răspândirii Covid-19, conținând indicatori pentru starea de sănătate a fiecărei persoane.

„Sperăm că mai multe țări se vor alătura acestui mecanism”, a mai spus președintele Chinei.

„Calul Troian” pentru o monitorizare politică

Codurile QR sunt coduri de bare care pot fi citite de telefoanele mobile. Conform schemei folosite de China din februarie, utilizatorilor li se eliberează un cod de sănătate în stil semafor, cu un cod verde care permite cuiva să călătorească liber și un cod portocaliu sau roșu care să indice că trebuie să fie pus în carantină timp de până la două săptămâni.

Directorul executiv al Human Rights Watch, Kenneth Roth, și-a exprimat prudența față de propunerea președintelui Xi. „Un astfel de pas ar putea deveni cu ușurință un cal troian pentru o monitorizare politică mai largă”, a scris acesta, pe Twitter.

Orașul Hangzhou a anunțat că intenționează să realizeze o versiune permanentă a aplicației bazată pe cod QR, care să fie utilizată pentru a atribui cetățenilor un scor personal pe baza istoricului medical, a controalelor de sănătate și a obiceiurilor de viață.

Aceste coduri QR au fost utilizate și în Singapore și Australia pentru urmărirea contactelor. Rezidenții le folosesc pentru a intra și ieși din locurile pe care le vizitează, inclusiv mall-uri, restaurante și locuri de muncă.

Nota noastra

Proiectul-pilot din Estonia este parte a inițiativei COVAX a OMS menită impulsionării dezvoltării vaccinelor Covid-19. Inițiativa COVAX este susținută, la rândul său, de GAVI, o structură al cărei partener cheie este Fundația Bill și Melinda Gates. 

Ministrul Sănătății dă asigurări că vaccinul anti-covid NU va fi obligatoriu. ÎN CE MĂSURĂ VA CONDIȚIONA ÎNSĂ ACCESUL LA O VIAȚĂ „NORMALĂ”?/ Italia: proiect pentru PERMISUL DE VACCINARE, obligatoriu pentru a putea CĂLĂTORI/ Drepturile omului: o „prosteală” în raport cu vaccinul?/ Ce a produs un vaccin PFIZER în Nigeria/ Dr. Mircea Frentiu: Vaccinul anti-covid conține celule umane de la fetuși AVORTAȚI/ Reprimarea STALINISTĂ a opiniilor medicului Vasile Astătărăstoae

Boris Johnson, premierul Marii Britanii, discută cu Bill Gates un PLAN GLOBAL DE „SECURITATE A SĂNĂTĂȚII”/ Editorial fulminant în BRITISH MEDICAL JOURNAL – denunțarea COMPLEXULUI MEDICAL-POLITIC care suprimă adevărata știință spre profitul celor puternici și bogați

Strategia de vaccinare anti-Covid propusă de New England Journal of Medicine pentru SUA: IMPUNEREA OBLIGATORIE de facto, cu prețul pierderii serviciului sau reținerii la domiciliu, după o primă perioadă de vaccinare voluntară. Autorii – stipendiați de Fundația GATES

CHRISTIAN PERRONNE, profesor de boli infecțioase și fost șef al Comisiei pentru Boli Transmisibile din Franța, despre CORUPȚIA BIG PHARMA și goana după vaccinul anti-Covid: SUNTEM ÎNTR-UN DELIR TOTAL! Gilead și Bill Gates sunt în conflicte de interese majore

PAȘAPORTUL PENTRU DISTOPIA ORWELLIANĂ PERFECTĂ. Cum se intersectează proiectul „COVI-PASS”, pașaportul digital pentru sănătate, cu viziunile lui Bill Gates/ EDWARD SNOWDEN despre extinderea supravegherii sub pretextul combaterii pandemiei: SE CONSTRUIEȘTE ARHITECTURA OPRESIUNII

BILL GATES, care finanțează cercetări pentru un vaccin anti-Covid-19, susține VACCINAREA GLOBALĂ pentru stoparea pandemiei și consideră că RISCURILE și despăgubirile pentru EFECTELE SECUNDARE trebuie asumate de guvernele naționale. Din nou despre ce este adevărat și ce este fals despre filantropii cu agende globale


Categorii

1. DIVERSE, Era Big Brother, Pandemia de coronavirus/ COVID-19, Transumanism, Vaccinuri / legea vaccinarii obligatorii

Etichete (taguri)

, , , , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

6 Commentarii la “OMS ia în calcul folosirea CERTIFICATELOR DIGITALE DE VACCINARE. Există deja un proiect-pilot în ESTONIA/ Președintele CHINEI propune folosirea de CODURI QR atribuite persoanelor pentru călătorii

 1. “utilizarea de coduri QR atribuite cetățenilor pentru a redeschide călătoriile internaționale. Acestea ar urma să conțină informații privind starea de sănătăte,”
  Asta mi se pare fraza cheie.
  Intrebare: CUM vor obtine aceste informatii despre starea de sanatate folosing QR? De unde vor primi aceste informatii? De la cine sau de la ce?
  va rog sa observati ca desi vorbesc despre codurile QR folosite pina acum pentru detectarea contactelor, chestia asta pare sa fie diferita de intrebuintarea pe care vor ei s-o dea acestor coduri in viitor.

  Si iarasi China deschide drumul…evident. este din ce in ce mai clar rolul acestei tari – de poligon de incercare si de cal troian in acelasi timp.

 2. … info despre sanatate vor primii de la nanobotii/nanochip-urile injectate in trup prin vacc.
  Acestea vor comunica direct cu aplicatia d/tf care te “ajuta” sa te pazesti de contactii covid.
  Telefonul il poarta orice om permanent cu el, deci acesta va furniza putere de calcul/emisie etc pina la antena din strada.
  Probabil ca nanochip-urile nu au putere de emisie mare si transmit pina la telefon maxim ( buzunar pantalon/haine), care tf va fi 5G obligatoriu (China cica demoleaza deja tot ce este 4G, stalpi etc)
  Probabil asa incepe actiunea, urmand ca update-urile aplicatiei si rapelul vacinului sa continue pina la perfectionarea lor.
  Astfel TOATE vor ajunge sa fie numerate si clasificate, cum parca, spune o proorocie, ca la intronizarea vrajmasului toate vor fi numarate … !?
  Mai zice lumea ca acesti nanoboti se vor raspindi in tot corpul, cap organe etc si vor furniza date despre sanatate, forma fizica , probabil ganduri,
  catre Inteligenta Artificiala ( fiara?), care apoi I se va da chip/icoana si putere sa ucida oameni …
  “I s-a dat putere să dea suflare icoanei fiarei, ca icoana fiarei să vorbească şi să facă să fie omorâţi toţi cei ce nu se vor închina icoanei fiarei.”
  … ma rog … ganduri, mai filtrati/corectati si voi….
  …era sa uit, recent iohanis a dat/aprobat un decret/lege!?, despre introducerea inteligentei artificiale in guvernare parca …

 3. @qnami

  In acest moment chestiunea nanobotilor se pune la nivel de speculatie. Exista cercetari in acest sens, dar nu avem dovezi ca ar exista nanoboti in actualele vaccinuri. Ceea ce nu le recomanda, oricum.

  Daramarea stalpilor de 4G in China as crede mai degraba ca e hoax. Imposibil sa fi ajuns cu infrastructura 5G atat de bine pusa la punct incat sa demoleze precedenta.

 4. “””Nota voastra :
  Proiectul-pilot din Estonia este parte a inițiativei COVAX a OMS menită impulsionării dezvoltării vaccinelor Covid-19. “”” —-

  Corectati: ***vaccinurilor*** , se zice corect.

  Doamne ajutā!

 5. @Petra

  Da , aceea este întrebarea cheie . Si ar putea avea următorul răspuns: prezenta in organismul uman al unor “senzori” capabili sa furnizeze informațiile despre sănătate.

  Si se naște o alta întrebare:
  Ce anume din organismul uman joaca rolul acestei interfețe inteligente capabila sa culeagă informațiile de sănătate ( si nu numai) si sa le transmită unui obiect digital?
  Care obiect digital lucrează cu informații digitale.

 6. Pingback: OMS a schimbat definiția IMUNITĂȚII DE TURMĂ, de acum legată exclusiv de VACCINARE/ Cum va deveni vaccinarea OBLIGATORIE? Pașapoarte de imunitate, obligații de serviciu, condiționarea călătoriilor.../ Vor obliga HORECA și sectorul privat angaja
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare