MARII INCHIZITORI AI PANDEM(ON)IEI. “Filantropul” salvator BILL GATES și scenariile de ieșire provizorie din carantină – FĂRĂ ADUNĂRI PUBLICE ÎN LUME, PÂNĂ NE ÎNȚEAPĂ PE TOȚI CU VACCINUL LUI, PESTE 18 LUNI? Ce este adevărat și ce este fals din agenda multimiliardarului, privind MONITORIZAREA CELOR VACCINATI? Către un nou apartheid: IMUNIZAȚI cu certificat digital vs. CARANTINAȚI?

12-04-2020 16 minute Sublinieri

Captură din conferința despre pandemie a lui Bill Gates din 2015, TED

În nimic nu le place mai mult să se deghizeze marilor inchizitori ai vremurilor noastre decât în chipul filantropiei. Iată unul dintre cei mai mari astfel de „filantropi”, Bill Gates, revenit în atenția întregii lumi din cauza agendei fundației sale axată pe vaccinare, urmărirea vaccinărilor și combaterea pandemiilor. Desigur că agenda sa e mult mai complexă și, nota bene, conține și o dimensiune tehnologică mult mai apropiată de profilul său.

Cert este că Gates s-a gândit din timp la pandemie, comunicând planetei încă din 2015 că nu suntem gata pentru așa ceva, realizând inclusiv o simulare, anul trecut, promovează tot felul de soluții și trasează indicații prețioase guvernelor din întreaga lume cu privire la regimul restricțiilor actuale. Așadar, este implicat maximal în această criză pandem(on)ică. Prin urmare, trebuie să îi cunoaștem mai îndeaproape interesele și agenda, de vreme ce, după cum el însuși spune, experții săi colaborează cu cei guvernamentali (în SUA) și colaborează la scenarii legate de actuala criză epidemică.

Practic, noi trăim acum în scenarii la care își aduce o contribuție importantă, poate în curând decisivă, și Bill Gates cu Fundația sa. Vorba lui Mircea Badea, el este, oricum l-am lua, unul dintre „șefii la lume”, unul dintre cei puțini care iau deciziile mari pentru cam toată planeta.

În calupul de mai jos am selectat câteva dintre aceste interese ale marelui inchizi.., scuzați, filantrop, legate de vaccinuri, dar și de o aplicație mai puțin cunoscută, anume dezvoltarea de tehnologii care să permită urmărirea statusului vaccinaților. Cu alte cuvinte, un dispozitiv tehnologic care să permită evidența digitală a celor vaccinați, fie că e vorba despre un tatuaj electronic, fie că e vorba despre o brățară electronică.

Această preocupare mai veche a miliardarului capătă semnificații noi prin faptul că, în contextul pandemiei de coronavirus, se vorbește inclusiv de astfel de soluții digitale de urmărire și ținere a evidenței populației, fie că e vorba de cei care vor fi vaccinați, fie că e vorba de cei care vor fi dezvoltat imunitate (și care ar primi certificate, un fel de permise de liberă circulație, așa cum se practică deja în Germania și cum a propus Anthony Fauci, șeful institutului de boli infecțioase din SUA), fie că e vorba de cei infectați (în multe țări urmărirea celor infectați aflați în carantină sau izolare este deja o realitate).

Desigur că astfel de planuri, dacă vor fi transformate în politici sistematice, pot duce inclusiv la crearea unor discriminări dramatice în societate: cei vaccinați/imunizați, care vor avea un regim mai permisiv de viață, vs. cei neimunizați sau infectați, care vor fi controlați în regim de carantină. Pe aceeași logică, după ce va fi lansat un vaccin anti-coronavirus, nu ar fi o surpriză prea mare să vedem cum ieșirea din regimul claustrării la domiciliu va fi condiționată de vaccinare. 

Calupului de față am adăugat și un articol de fact-checking, adică de identificare a unor știri false. Este vorba despre atribuirea lui Gates a unor planuri de monitorizare a americanilor pe timpul crizei pandemice și a închiderii SUA. E fals că Bill Gates a promovat o soluție concretă de monitorizare a celor infectați sau a celor ce vor fi vaccinați când va exista așa ceva în contextul actualei pandemii; este adevărat, însă, că Gates finanțează de mai mulți ani soluții de monitorizare a celor vaccinați, că la nivel global se practică și de discută soluții de monitorizare a celor infectați de coronavirus sau a celor imunizați și că el însuși susține monitorizarea virusului. Gates sprijină, de asemenea, ideea ca cei imunizați/testați să primească certificate digitale, o propunere susținută și de Fauci, după cum am arătat mai sus, dar respinsă de William Barr, procurorul general al SUA, din cauza riscurilor legate de încălcarea vieții private. 

Cert este că, dacă ar fi să ne lăsăm cu totul în voia acestor filantropi și experți „atoatecunoscători” și „infailibili”, am trăi în plină distopie biomedicală cu puternic iz fascistoid. Toate aspectele vieții noastre ar fi subordonate strict unui control total. Un soi de… guvern anti-pandemie, cum sugera, la noi, în plină fierbințeală a minții, un alt „expert”, doar că… la scară planetară. 

Bill Gates face apel la izolare socială la scară națională pentru a încetini răspândirea coronavirusului

2 aprilie 2020 / cbsnews.com

Co-fondatorul Microsoft și miliardarul filantrop, Bill Gates, avertizează cu privire la amenințarea unei pandemii globale inca din 2015. Fundatia „Bill si Melinda Gates” a angajat 100 de milioane de dolari pentru combaterea coronavirusului. Gates a vorbit cu Anthony Mason, co-gazda a emisiunii „CBS This Morning”, intr-o discutie mai largă, facand un apel pentru luarea unor masuri de izolare socială la nivel național in vederea încetinirea răspândirii pandemiei și pentru ca guvernul federal să „stabilească prioritățile” în ceea ce privește testarea.

Citiți mai jos o parte din interviu:

Bill Gates: Va ajuta toată lumea să iasă din asta mai repede și să scada numarul deceselor și impactul economic, dacă implementăm măsuri puternice de izolare la nivel național.

Anthony Mason: In mod evident, avem unele state care iau politici diferite fata de altele. Crezi că avem nevoie de un leadership de la Casa Albă de care beneficiem?

Gates: Cred că presiunea guvernelor federale, a filialei executive, a experților ar trebui să fie foarte puternică, astfel încât toți cei 50 de guvernatori vor intelege că trebuie să facă acest lucru si că există o ordine federală privind izolarea socială. Cu cât începi mai devreme, cu atât vei avea mai puține cazuri și cu atât mai devreme vom putea reveni la un anumit nivel de normalitate.

Mason: Tu ai spus de multa vreme că nu prioritizăm testarea. Cine ar trebui să conducă aici?

Gates: Ei bine, guvernul federal trebuie să stabilească prioritățile, pentru că avem o mulțime de oameni care sunt doar îngrijorați, si care ar dori să facă un test. Și dacă am avea o capacitate infinită de testare, ar fi minunat. Jumătate din testele noastre se fac oamenilor pe care nu ar trebui sa ii testăm. Și asta duce la faptul de a fi nevoiți să așteptați, de multe ori trei sau patru zile, chiar dacă sunteți asistent medical, pentru a obține rezultatul respectiv.

Mason: În 2015, ați avertizat că nu suntem pregătiți pentru următoarea epidemie. De ce nu suntem mai bine pregătiți?

Gates: Ei bine, de fapt, s-au făcut foarte puține investiții în, spre exemplu, posibilitatea de a creste rapid capacitatea de diagnosticare… Fundația noastră și alte câteva guverne au lucrat la unele platforme de vaccinuri noi, care sunt cele mai promițătoare… Dar, din păcate, pentru că nu putem estima riscul și a fost ceva despre care am tot încercat să vorbesc și am crezut că am si avut ceva sustinere. Dar, in realitate, personalul din această zonă a fost redus…

Deci, cred că, de data asta, oamenii înțeleg că acesta este un eveniment care ne va costa miliarde de dolari. O să fie sute de mii de vieți (pierdute) la nivel global. Cred că acum oamenii înțeleg de ce am declanșat acele alarme și, pentru următoarea, vom fi mult mai pregătiți decât am fost pentru aceasta.

Mason: Pana la urmă, guvernul federal a esuat in a se pregăti pentru testare?

Gates: Ei bine, sunt sigur că vor fi multe discutii post-factum despre asta, știi, de ce, înainte de aceasta lovitura, nu am făcut mai multe? De ce, chiar când a lovit, nu am făcut mai mult?… cel mai important este să ne uitam inainte și să vedem daca: “Crește numărul de teste? Viteza la care se întorc este mai mică de 24 de ore? Testăm oamenii potriviți?” Încă nu suntem acolo. Hai să rezolvăm problema asta, și atunci, poate intr-un an de acum, să facem niste discutii post-factum adanci.

Mason: Ați vorbit și în 2015 despre potențialele consecințe economice ale acestui lucru … Cât de preocupat sunteți de cum va rezista economia americana?

Gates: Ei bine, economia este rănită… E minunat că Congresul a acționat. Probabil că va trebui să facem mai multe pentru asta… Dar știți, economia se poate recupera intr-un fel în care oamenii care se îmbolnăvesc și mor nu mai pot.

Mason: Ați luat legătura cu liderii de la Washington. Ați vorbit cu președintele despre asta?

Gates: Nu am vorbit direct cu președintele. Fundația noastră încearcă să fie cât mai utilă într-un mod foarte constructiv. Și de aceea am vorbit cu șeful companiilor farmaceutice. Am discutat cu o mulțime de agenții, inclusiv CDC și NIH despre modul în care lucrăm împreună la vaccin și medicatie.

Mason:… există ceva care te surprinde cu adevărat în legătură cu ce s-a întâmplat?

Gates: Am crezut că vom răspunde puțin mai repede. Ce facem, cum va trebui să schimbăm economia de aici inainte pentru a scădea numărul de cazuri, este într-adevăr inedit… Chiar și provocarile odată ce numarul cazurilor scade … dar cum va arata deschiderea economiei? Știți, anumite activități, cum ar fi spre exemplu școlile, se pot face în așa fel încât riscul de transmitere să fie foarte scăzut…

Mason: Da.

Gates: … și alte tipuri de activități, cum ar fi adunările in masă, pot fi – într-un anumit sens – mai degrabă opționale.Și deci, până când vom fi vaccinati pe scară largă, este posibil ca acestea să nu mai aibă loc deloc.

Mason: Crezi că ne vom gândi la pandemii intr-un mod diferit de acum înainte?

Gates: Ei bine, asta este un lucru sigur. Știi, erau câteva filme – nu atât de populare – despre asta. Și pentru a le face cat de cat populare, de obicei, aveau parte de o minune la sfârșit în care un erou, inventa ceva, și, boom, totul revenea la normal… Nu, conștientizarea acestui lucru este o amenințare in sine și, probabil, cea mai mare amenințare pentru că omoară zeci de milioane de oameni. Aceasta va fi permanent in mintea noastra. Deci, de data aceasta, cred că ne vom pregăti pentru următoarea pandemie.

Mason: Ați avut probleme să vă acomodati cu distanțarea socială acasă?

Gates: Da, mi se pare atât de deconcertant să mă trezesc în fiecare dimineață și să mă gândesc: „Ei bine, acesta a fost un vis ciudat pe care l-am avut” și apoi să spun: „Dumnezeule, da, uite, nu e trafic pe pod. Și da, prima mea întâlnire este in fața ecranului calculatorului … și cineva va lăsa niște mâncare, dar nu il voi vedea. “ Acest lucru este super dramatic. Știti, eu foloseam foarte mult ecranele de calculator. Și mă gândesc de multa vreme la pandemii. Dar chiar și așa, cu greu îmi vine să cred că suntem în această situație.

***

Madonna donează 1 milion de dolari „Fundației Bill și Melinda Gates” pentru a ajuta la crearea vaccinului pentru coronavirus

4 aprilie 2020/ independent.co.uk

Madonna a donat 1 milion de dolari catre Fundația Bill și Melinda Gates, pentru a ajuta la crearea unui vaccin pentru coronavirus.

La începutul acestei săptămâni, cofondatorul Microsoft și-a anunțat planurile de a finanța șapte laboratoare de cercetare diferite pentru a găsi un remediu pentru boală.

Într-un videoclip de pe Instagram, Madonna le-a spus fanilor sai: „În mod individual și la nivel global trăim într-o stare de urgență, trebuie să recunosc că mi-a luat timp să accept și să procesez și să modific propriul meu stil de viață …

„Mă alătur efortului Fundației Bill & Melinda Gates pentru găsirea unui medicament care să prevină sau să trateze Covid-19 …
Avem nevoie de acest lucru pentru a ne proteja lucrătorii noștri din sănătate, cei mai expusi dintre noi, și toți prietenii și familiile noastre.”

Recent, Gates a declarat gazdei emisiunii „The Daily Show”, Trever Noah: „Deoarece fundația noastră are o expertiză atât de bogată în boli infecțioase, ne-am gândit la epidemie, am finanțat anumite actiuni pentru a fi mai pregătiti, precum ar fi efortul de a se gasi un vaccin. Ajutorul nostru financiar poate accelera lucrurile. ”

De curând, Madonna a adus un omagiu actorului Mark Blum, care a murit din cauza complicațiilor coronavirusului. „Vreau să aduc recunoastere pentru o persoana remarcabila, colegul actor și prietenul Mark Blum, care a cedat din cauza Coronavirusului”, a postat ea pe Instagram. „Acest lucru este într-adevăr tragic și inima mea plange pentru el, familia sa și cei dragi ai sai. Îmi amintesc de el ca fiind amuzant, cald, iubitor și profesionist de pe vremea filmarii la „Desperatly seeking Susan” in 1985 !!

“Un alt avertisment că acest virus nu este o glumă, nimic care să fie întâmplător sau să ne prefacem că nu ne va afecta într-un fel … Trebuie să rămânem recunoscători – să fim increzatori – și să respectăm regulile carantinei!”

Luna trecută, Madonna a numit coronavirusul „marele egalizator”, într-un videoclip în care aparea in baie.

În clip, vedeta pop poate fi văzută așezată într-o cadă umplută cu petale de trandafir, în timp ce observa că pandemiei nu-i pasă dacă ești bogat sau sărac.

***

NANO-VACCINUL de tip QUANTUM-DOT

21 DECEMBRIE 2019/ sciencealert.com

Un „tatuaj” de tip „Quantum-dot” (un semiconductor de dimensiuni nanoscopice) invizibil ar putea fi folosit pentru identificarea copiilor vaccinați

VICTOR TANGERMANN, FUTURISM

Pentru oamenii responsabili cu inițiativele de vaccinare la nivel național în țările în curs de dezvoltare, urmărirea a cine, ce vaccin a facut și când, poate fi o sarcină grea.

Dar cercetătorii de la MIT ar putea avea o soluție la aceasta problema: au creat o cerneală care poate fi încorporată în siguranță în piele alături de vaccinul în sine și care este vizibilă doar folosind o aplicație specială pentru camerele de luat vederi impreuna cu un filtru.

Cu alte cuvinte, au găsit o modalitate transparentă de a încorpora înregistrarea unei vaccinări direct in pielea pacientului, mai degrabă decât documentarea ei electronica sau pe hârtie – iar acest sistem de urmărire cu risc scăzut ar putea simplifica foarte mult procesul de a mentine corect rapoartele referitoare la vaccinuri, mai ales la scară mai mare.

“În zonele în care cardurile pe hârtie care atesta vaccinarea, sunt adesea pierdute sau nu există deloc, iar de baze de date electronice nici nu s-a auzit, această tehnologie ar putea permite detectarea rapidă și anonimă a istoricului vaccinării pacientului pentru a se asigura că fiecare copil este vaccinat”, a spus cercetătorul Kevin McHugh într-o declarație.

Fundația Bill și Melinda Gates au finanțat cercetarea acestei echipe, cercetare ce a fost publicată în revista Science Translational Medicine, miercuri.

Conform articolului din Scientific American, proiectul a venit în urma unei solicitări directe a însuși fondatorului Microsoft Bill Gates, care a fost implicat personal în eforturile de eradicare a poliomielitei și rujeolei prin vaccinări.

„Tatuajul” invizibil care însoțește vaccinuleste un model format din puncte minuscule cuantice – cristale semiconductoare minuscule care reflectă lumina – si care strălucește sub lumină infraroșie. Modelul – și vaccinul – sunt impregnate pe piele folosind micro-ace dizolvabile hi-tech, făcute dintr-un amestec de polimeri și zahăr.

Până acum, sistemul este în mare parte in faza de testare (Proof of Concept). Cercetătorii au testat deja pe șobolani și au descoperit că modelele (tatuajul) erau încă detectabile la nouă luni de la injectare. În modelele impregnate pe pielea cadavrelor umane, acestea au depășit cinci ani de expunere simulată la Soare.

“Este posibil ca într-o zi această abordare “invizibilă” să creeze noi posibilități de stocare a datelor, bio-detectie și aplicații pentru vaccinuri care ar putea îmbunătăți modul în care se oferă asistență medicală, în special în țările în curs de dezvoltare”, a declarat profesorul MIT și autorul principal Robert Langer în declarație. .

Acest articol a fost publicat inițial de revista Futurism. Citiți articolul original.

***

Cerneala invizibilă ar putea arata dacă copiii au fost vaccinați

Tehnologia include înregistrările (certificatele) de imunizare pe pielea copilului

Karen Weintraub, 18 decembrie 2019/ scientificmaerican.com

Urmărirea vaccinărilor rămâne o provocare majoră în lumea în curs de dezvoltare și chiar în multe țări dezvoltate, documentele se pierd, iar părinții uită dacă copilul lor este vaccinat la zi. Acum, un grup de cercetători din Massachusetts Institute of Technology (MIT) a dezvoltat un mod inedit de a aborda această problemă: înglobarea înregistrării direct în piele.

Alături de vaccin, copilului i se va injecta putina cerneala invizibila pentru ochiul liber, dar ușor de văzut cu un filtru special pe telefonul mobil, combinat cu o aplicație care face cerneala sa străluceasca la o lumina apropiata de cea infraroșie, pe piele. Colorantul ar trebui să dureze până la cinci ani, conform testelor pe pielea de porc, șobolan și pielea umană.

Sistemul – care încă nu a fost testat pe copii – ar oferi acces rapid și ușor la istoricul vaccinărilor, ar evita riscul de erori medicale și ar avea un cost si un risc scazut, potrivit studiului, publicat miercuri în revista Science Translational Medicine.

Mai ales în țările în curs de dezvoltare, în care rapoartele medicale pot să nu fie la fel de complete sau la fel de usor accesibile, poate exista valoare în faptul că informațiile medicale sunt asociate direct cu o persoană”, spune Mark Prausnitz, profesor de bioinginerie la Institutul de Tehnologie din Georgia, care nu a fost implicat în noul studiu. Un astfel de sistem de înregistrare a informațiilor medicale trebuie să fie extrem de discret și acceptabil pentru persoana ale cărei informații de sănătate sunt înregistrate și pentru familia sa, spune el. „Cred că acesta este un mod destul de interesant de a realiza acest obiectiv.”

In cercetarea realizată de M.I.T., bioinginerii Robert Langer și Ana Jaklenec și colegii lor, utilizează o mulțime de ace minuscule numite „microneedle” pentru a oferi o vaccinare eficientă, fără prea mult stres. Micro-acele sunt încorporate într-un dispozitiv de tip banda adeziva, care este plasat pe piele; nu este necesară o asistentă sau un tehnician calificat. Este posibil ca vaccinurile livrate cu microneedle să nu fie necesar sa se pastreze la frigider, reducând atât costurile cât și dificultățile in livrare, spun Langer și Jaklenec.

Utilizarea cernelei a impus cercetătorilor să găsească ceva care să fie sigur și să dureze suficient de mult pentru a fi util. „Aceasta este într-adevăr cea mai mare provocare pe care am depășit-o în proiect”, spune Jaklenec, adăugând că echipa a testat o serie de coloranți speciali, care ar putea fi folosiți în interiorul corpului uman, dar nu au putut găsi niciunul care sa reziste atunci când este expus la lumina soarelui. Echipa a folosit in cele din urma o tehnologie numită puncte cuantice -Quatnum Dot, cristale semiconductoare minuscule care reflectă lumina și au fost inițial dezvoltate pentru a eticheta celulele în timpul cercetării. S-a dovedit că colorantul este sigur la om.

Abordarea ridică unele probleme de confidențialitate, spune Prausnitz, care a contribuit la inventarea tehnologiei de microneedle și conduce Centrul pentru Proiectare, Dezvoltare și Livrare a medicamentelor a Georgia Tech. „Pot exista și alte temeri pe care pacienții le au cu privire la faptul că sunt „ tatuati ”, si ca transportă informații medicale personale pe corpul lor sau alte aspecte ale acestei abordări necunoscute în ceea ce privește stocarea documentelor medicale”, spune el. „Sunt oameni diferiți și culturi diferite, probabil, se vor simți diferit despre faptul că au un tatuaj medical invizibil”.

Când oamenii erau încă vaccinați pentru variola, care de atunci a fost eradicată în întreaga lume, se forma o cicatrice vizibilă pe braț din intepatura, ceea ce a ușurat la identificarea a celor vaccinati si a celor nevaccinati, a spus Jaklenec. „Dar, evident, nu am vrut să le oferim oamenilor o cicatrice”, spune ea, menționând că echipa ei căuta un identificator care să fie invizibil cu ochiul liber. Cercetătorii au dorit, de asemenea, să evite tehnologiile care ar ridica și mai multe probleme de confidențialitate, cum ar fi scanările irisului și bazele de date cu nume și date identificabile, spune ea.

Lucrarea a fost finanțată de Fundația Bill & Melinda Gates și a inceput ca urmare a unei solicitări directe a fondatorului și filantropului Microsoft Bill Gates însuși, care a susținut eforturile pentru eradicarea unor boli precum poliomielita și rujeola din întreaga lume, spune Jaklenec. „Dacă nu avem date corecte, este cu adevărat dificil de eradicat boala”, spune ea.

Cercetătorii speră să adauge informații mai detaliate in punctele de vaccin (Nano-Dots), cum ar fi data vaccinării. Alături de ei, echipa vrea în cele din urmă să injecteze senzori care ar putea fi, de asemenea, potențial folosiți pentru a urmări aspecte ale sănătății, cum ar fi nivelul insulinei la diabetici, spune Jaklenec.

Această abordare este probabil una dintre multele care încearcă să rezolve problema stocării informațiilor medicale ale persoanelor, spune Ruchit Nagar, un student în anul patru la Harvard Medical School, care, de asemenea, nu a fost implicat în noul studiu. El conduce o companie, numită Khushi Baby, care încearcă, de asemenea, să creeze un sistem de urmărire a acestor informații, inclusiv istoricul vaccinărilor, în lumea în curs de dezvoltare.

Lucrând în statul Rajasthan din nordul Indiei, Nagar și echipa sa au conceput un colier, asemănător cu unul utilizat local, care comprima, criptează și protejează informațiile medicale. Colierul folosește aceeași tehnologie ca chipurile de identificare cu frecvență radio (RFID) – cum ar fi cele folosite în sistemul de retail îmbrăcăminte sau in competitiile sportive – și oferă acces lucrătorilor medicali la istoricul sarcinii unei mame, la diagrama de creștere a copilului și la istoricul vaccinărilor și sugerează ce vaccinări și alte tratamente pot fi necesare, spune el. Dar Nagar recunoaște posibilele preocupări pe care le prezintă toate aceste tehnologii. „Comunicarea și adecvarea culturală trebuie luate în considerare”, spune el.

***

Bill and Melinda Gates pose for a photo in Kirkland, Wash., on Feb. 1, 2019. (AP)

Articol despre activitatea lui Bill Gates privind monitorizarea vaccinurilor denaturează cercetarea

18 martie 2020/ politifact.com

Cronologia

O Postare pe Instagram de pe 18 martie 2020 declara:

Bill Gates și alți globaliști, în colaborare cu companii farmaceutice, lucrează pentru a împinge brățări de urmărire și „tatuaje invizibile” pentru a monitoriza americanii în timpul unui shut-down iminent.”

Dacă trăind printr-o pandemie nu te face deja să simți că te plimbi în minunata lume nouă, atunci postările conspiraționiste de pe social media despre focar te-ar putea convinge. Potrivit unei afirmații pe care am observat-o pe Instagram și nu numai, Bill Gates „face eforturi” în timpul focarului actual pentru monitorizarea americanilor prin folosirea unor brățări și tatuaje invizibile care ar fi livrate alături de un vaccin.

Teoria insinuează de asemenea că proiectul a aparut dupa cateva zile după ce Gates, cofondatorul Microsoft, a renunțat la rolul sau in consiliul de administrație al companiei.

Postarea scrie:

“Se pare că Bill Gates și alți globalisti, în colaborare cu companii farmaceutice, lucrează pentru a împinge brățări de urmărire și” tatuaje invizibile “pentru a monitoriza americanii în timpul unei blocări (shut-down) iminente. MIT și Gates au creat o cerneală care poate fi încorporată în siguranță în piele alături de vaccinul în sine și care este vizibila doar folosind o aplicație specială pentru camerele de luat vederi pentru smartphone și un filtru. „Acest lucru vine la câteva zile după ce Gates a renunțat la boardul Microsoft.”

Postarea a fost semnalată ca parte a eforturilor Facebook de a combate știrile false și dezinformarea în Feed Feed. (Citiți mai multe despre parteneriatul nostru cu Facebook.)

Fundația Bill & Melinda Gates a ajutat la finanțarea cercetărilor în ceea ce privește urmărirea vaccinurilor, în special în comunitățile cu resurse reduse, dar aceasta postare face afirmații neacceptate și denaturează cronologia acelei cercetări.

Hai să aruncăm o privire.

„Tatuaje invizibile”

Cercetătorii de la Institutul Tehnologic din Massachusetts încearcă să abordeze provocările de urmărire a vaccinurilor în țările în curs de dezvoltare, creând o cerneală invizibilă care ar putea fi injectată copiilor împreună cu vaccinurile.

Studiul a început în iulie 2016, ne-a spus MIT, cu mai mult de trei ani înainte de apariția primelor noi cazuri de coronavirus. Nu au fost inspirate de focarul actual.

Ideea din spatele cercetării este că cerneala ar fi vizibila sub lumina aproape infraroșu timp de până la cinci ani și ar oferi un mod rapid și accesibil de a ajuta furnizorii de sănătate să urmărească vaccinările unui copil, chiar și atunci când documentele se pierd sau părinții uită dacă copilul este vaccinat la zi.

Colorantul nu ar monitoriza obiceiurile sau mișcările oamenilor, așa cum sugerează postarea de pe Instagram. În esență, ar fi un marker pentru a vedea dacă cineva a primit un vaccin la inspecție de către un oficial medical.

Bill Gates a avertizat în 2015 că nu suntem pregătiți pentru un virus infecțios

Cercetătorii susțin că păstrarea exactă a înregistrării vaccinurilor rămâne o provocare majoră în zonele cu resurse reduse din întreaga lume, unde „nu există baze de date centralizate bine întreținute”, ceea ce „contribuie la 1,5 milioane de decese care pot fi prevenite prin vaccinuri anual”. Oamenii de știință speră că o fișă medicală invizibilă și încorporată care ar putea însoți vaccinurile ar putea ajuta la rezolvarea acestei probleme.

Fundația Gates a contribuit cu fonduri pentru această cercetare.

„Brățări de urmărire”

Unele guverne precum Hong Kong folosesc bratarile electronice pentru a urmări persoanele care au fost testate pozitiv pentru noul coronavirus, pentru a aplica carantina și pentru a reduce răspândirea virusului.

Însă nu găsim nicio dovadă în arhivele de știri sau în alte căutări pe internet care să spună in mod specific ca Gates „împinge” sau pledează pentru dezvoltarea brățărilor de urmărire.

Singura mențiune despre „brățări” pe care le-am putea găsi asociate cu Gates a apărut în 2012, când Fundația Gates a finanțat un studiu privind brățările care ar măsura implicarea elevilor în sălile de clasă.

Acestea fiind spuse, Gates a spus că susține ideea unui sistem național de urmărire pentru monitorizarea virusului care provoacă COVID-19.

Într-o sesiune din 18 martie Ask Me Anything pe Reddit, Gates a lăudat sistemul de urmărire din Coreea de Sud, care folosește o aplicație pentru smartphone pentru a aduna informații despre răspândirea COVID-19. El a spus că, deși sunt oferite mii de teste pe zi la Universitatea din Washington din Seattle, de exemplu, „nimeni nu este conectat la un sistem național de urmărire” și că „ori de câte ori există un test pozitiv, ar trebui să se înțeleaga unde se află boala și dacă trebuie să consolidăm distanțarea socială”.

Când a început interesul lui Gates pentru urmărirea vaccinărilor?

Gates a fost interesat de câțiva ani de vaccinări și urmărirea vaccinurilor, în special în zonele cu resurse reduse.

El a renunțat la consiliul de administrație al Microsoft la 13 martie 2020. Și, după cum am menționat, cercetarea MIT asupra unui program de cerneală invizibilă legată de vaccinare se desfășoară și de câțiva ani.

MIT a publicat un studiu privind cercetările sale din 18 decembrie 2019, în revista Science Translational Medicine. Cercetarea a fost transmisă jurnalului în iulie 2019, iar un purtător de cuvânt al MIT a declarat catre PolitiFact că a început în 2016 – cu ani înainte de primele cazuri de virus.

Fundatia Gates a declarat catre PolitiFact ca a acordat o subventie catre MIT pentru a imbunatati modul de urmarire a vaccinurilor la copii; nu a avut nicio legătură cu focarul de coronavirus din 2019. Finanțare suplimentară a fost donata și catre Institutul Național al Cancerului.

“Cercetatorii exploreaza stocarea datelor intr-un tatuaj de cerneala, invizibil pentru ochiul liber, care este livrat sub piele in acelasi timp cu vaccinul. Tehnologia se afla in prezent in faza de testare”, a spus fundatia catre PolitiFact într-un e-mail. Daca va avea succes, guvernele ar putea alege sa incorporeze acest tip de instrument in programele de imunizare, in locul sau in plus fata de metodele lor curente de urmarire a vaccinurilor.

Niciuna dintre cercetări nu este specifică Americii, după cum sugerează postarea Instagram. Nici nu este legat în mod specific de COVID-19.

Concluzia noastră

O postare online spune că Bill Gates promoveaza brățările de urmărire și tatuaje invizibile pentru a monitoriza americanii în timpul pandemiei noului coronavirus.

Nu găsim nicio dovadă că Gates a susținut conceptul de „brățări de urmărire”. Fundația sa a acordat o subvenție MIT pentru cercetarea cernelei invizibile care ar putea însoți vaccinurile pentru a ține evidența vaccinărilor în țările în curs de dezvoltare.

Însă această cercetare a început în 2016 și nu există dovezi că are vreo legătură cu actuala pandemie a coronavirusului sau pentru a „monitoriza” în special americanii.

Această postare ia un mic nucleu de adevăr și îl încadrează într-un mod care lasă o impresie înșelătoare. O evaluăm ca fiind în mare parte falsa.

***

ActiveNews:

Procurorul general al SUA se opune propunerii lui Bill Gates de introducere a unor „certificate digitale de vaccinare” pentru Covid-19. William Barr: „Este un atac la libertatea personală”

În urma propunerii lui Bill Gates privind eliberarea unor „certificate digitale” care să demonstreze că o persoană a fost vaccinată împotriva coronavirusului, procurorul general al SUA, William Barr, a declarat că este „foarte preocupat de panta alunecoasă în ceea ce privește continuarea atacurilor asupra libertății personale”, scrie LifesiteNews.

În cele din urmă, vom avea câteva certificate digitale care să arate cine a fost recuperat sau testat sau cine a fost vaccinat, a speculat fondatorul Microsoft.

„Sunt foarte îngrijorat de panta alunecoasă în ceea ce privește continuarea încălcării libertății personale. „Cred că în timpul situațiilor de urgență, pașii adecvați și rezonabili sunt suficienți”, a declarat Barr miercuri. Și a adăugat:

„Aș fi putin îngrijorat de asta, de urmărirea oamenilor, în general, mai ales de evoluția unei asemenea măsuri pe o perioadă lungă de timp. Există situații în care libertățile pot fi restricționate, cum ar fi în timpul războiului și pandemiei, dar Departamentul Justiției va analiza dacă „măsurile draconice adoptate sunt pe deplin justificate și nu există modalități alternative de protejare a oamenilor”, a subliniat Barr.

Reuters a informat recent că Bill Gates nu a sugerat lansarea unor „capsule implantabile umane, care să conțină „certificate digitale” și care pot arăta cine a fost testat pentru coronavirus și cine a fost vaccinat împotriva lui. „Gates a menționat posibilitatea de a avea, la un moment dat, un „certificat digital pentru fișele de sănătate”, dar nu a spus că aceste certificate vor fi „implantate cu un microcip”, a scris Reuters.

Cu toate acestea, așa cum arăta un articol științific din revista „Scientific American”, din decembrie 2019, Fundația Bill & Melinda Gates a finanțat cercetările Institutului Tehnologic din Massachusetts, care sugerează încorporarea înregistrării vaccinurilor „direct în pielea” copiilor: „Împreună cu vaccinul, unui copil i-ar fi injectată un fel de vopsea, care este invizibilă pentru ochiul liber, dar ușor de văzut cu un filtru special pentru telefonul mobil, combinat cu o aplicație specială care sesizează cu infraroșu pe piele. Vopseaua ar trebui să dureze până la cinci ani”, scria publicația citată.

Prin intermediul fundației sale, Gates a investit miliarde de dolari în vaccinuri.

După declanșarea pandemiei de coronavirus, Bill Gates declara pentru CBS că viața după COVID-19 nu va fi aceeași „o perioadă de timp” sau cel puțin până când populația nu va fi „vaccinată pe scară largă”. El a prezis că teama oamenilor față de adunările publice numeroase va fi stopată „odată ce vom avea vaccinarea”, în termen de 18 luni.

„Fundația noastră lucrează mult la diagnosticare și vaccinuri”, a spus Gates. Producătorii de vaccin sunt aceia care „pot  cu adevărat să repună lucrurile pe făgașul normal”, a afirmat el.

Fondatorul Microsoft a mai spus că există în prezent „șapte sau mai multe” vaccinuri, care par promițătoare pentru a combate pandemia COVID-19.

Pentru a avea gata miliarde de doze de vaccin cât mai curând posibil, Gates a propus să se construiască fabrici care să producă în masă fiecare dintre potențialele vaccinuri, în timp ce se face testarea.

De asemenea, presa din SUA anunta zilele trecute ca Inovio Pharmaceuticals, companie finanțată de Fundația Bill și Melinda Gates, a dezvoltat un vacin împotriva coronavirusului, care urmează să fie testat pe voluntari, scrie Business Insider. Denumit INO-4800, acesta ar fi al doilea vaccin care va fi testat pe oameni în SUA, după cel dezvoltat de compania Moderna.

„Acesta va fi deceniul vaccinurilor”, declara fondatorul Microsoft, în 2011. Afirmând că populația lumii se îndreaptă spre nouă miliarde, Gates, explica, la Forumul Economic de la Davos, care sunt planurile sale pentru viitor. „Dacă facem treabă bună cu noile vaccinuri, cu sistemul de sănătate, cu serviciile de sănătate a reproducerii (avortul), am putea reduce această cifră, probabil, cu 10 sau 15 procente”.

Vedeti si:

CORONAVIRUSUL ȘI AGENDA GLOBALISTĂ sau de ce „leacul” poate fi mai rău decât boala. Prin legea marțială medicală, spre reprimarea dizidenței și controlul populației?

Epidemia de coronavirus intre EXPERIMENTELE DARPA in domeniul armelor biologice si omniprezenta “vizionara” a magnatului BILL GATES – de la SIMULAREA RECENTA A UNEI PANDEMII DE… CORONAVIRUS, la PREVIZIUNILE CATASTROFICE a milioane de morti si pana la FINANTAREA DEZVOLTARII UNUI VACCIN. Nicio legatura cu preocuparile mai vechi privind… REDUCEREA POPULATIEI MONDIALE, inclusiv prin VACCINURI (si VIDEO)

Un expert al OMS vrea ÎNDEPĂRTAREA DIN FAMILII a celor infectați cu coronavirus și IZOLAREA lor SOCIALĂ. Jurnalistul TUCKER CARLSON critică măsurile NERAȚIONALE de ÎNCHIDERE a activităților profesionale din SUA (Video): “Este timpul să începeți să aveți grijă de întreaga populație. Și oamenii sănătoși suferă rău”

ULTIMA FRONTIERA IN MANIPULAREA GENOMULUI UMAN: modificarea liniei germinative/ “PROFETII” PANDEMIILOR APOCALIPTICE: DARPA si proiectul VACCINULUI ADN/ BILL GATES: VACCINARE IN MASA PRIN SUPRAVEGHERE ORWELLIANA

UTOPIA DIGITALA. Eric Schmidt, seful Google: INTERNETUL SE VA CONFUNDA CU LUMEA REALA/ Bill Gates vrea SCHIMBARI MAJORE prin VACCINURI, organisme modificate genetic si tehnologie/ BRATARA care transforma mâna in TOUCHSCREEN (video)

Bill Gates, “filantropia” VACCINARILOR si “dumnezeul” sau cu iz masonic

MARELE CONSPIRATOR si DISCIPLINAREA LA SCARA PLANETARA/ “Injecteaza FRICA si STAPANESTE!” sau drumul inapoi de la Huxley la ORWELL/ Apocalipsa LIVE, omul complet VIRTUALIZAT si auto-decapitarea lumii/ COVID-19: BOMBA care distruge civilizatia. VIRUSUL TOTALITARISMULUI si MIZA REALA A ”RAZBOIULUI LINGURITEI” “Zilele cand Cipul va deveni obligatoriu nu sunt departe. Mai aproape este insa vacccinarea obligatorie”

INVADAREA MASIVĂ A VIEȚII PRIVATE ÎN NUMELE COMBATERII EPIDEMIEI. Se întâmplă deja în țările asiatice, urmează Europa. Ministrul Sănătății, Victor Costache, a cerut țărilor europene să folosească GPS-ul pentru a-i urmări pe cei în carantină

CE URMEAZA SI CUM SE SCHIMBA VIATA DUPA CORONAVIRUS? Declaratii sincronizate de tip PROGRAMATIC ale unor “profeti” apartinand ELITELOR NOII ORDINI (Noul Star ANDREW CUOMO si „batranii” Gordon Brown, Kissinger, Roubini): “Nu o sa mai fim niciodata la fel! Nu ne vom mai intoarce la normalitate!”. GUVERN MONDIAL, CONTROL ELECTRONIC TOTAL, continuarea masurilor de DISTANTARE SOCIALA si de SUPRIMARE A LIBERTATILOR, mare depresiune economica (si VIDEO)

Lumea post-COVID-19 sau cand scenariile distopice devin proiecte iminente. PANDEMIA – FEREASTRA OVERTON pentru un LIBERALISM FARA LIBERTATI si pentru DICTATURA DIGITALA

PAN-ISTERIA COVID-2019 – o criza provocata si un razboi psihologic, ca PAS NECESAR SPRE DICTATURA A “STATULUI GLOBAL”? Care este rolul OMS in aceasta afacere cu SANATATEA si FRICILE oamenilor? Dr. VASILE ASTARASTOAE: “Speriati de epidemie, oamenii par sa se fi resemnat cu noile intruziuni si, uneori, chiar accepta cu bucurie introducerea unui SISTEM DIABOLIC de SUPRAVEGHERE SI CONTROL”

IADUL CONCENTRAȚIONAR DIN CHINA, pe cale de a fi generalizat la nivel global? CORONAVIRUSUL – oportunitate pentru instituirea STATULUI POLIȚIENESC CEL MAI DRACONIC CU PUTINȚĂ/ Directorul general al OMS apasă BUTONUL ROȘU DE PANICĂ: „Un virus poate avea consecințe mai puternice decât orice acțiune teroristă. ESTE INAMICUL PUBLIC NUMĂRUL 1 PENTRU ÎNTREAGA LUME”

CUM AR ARĂTA O LUME ÎNTREAGĂ PUSĂ SUB CARANTINĂ? Și dacă noua EPIDEMIE de CORONAVIRUS din CHINA este (și) un MARE EXPERIMENT SOCIO-POLITIC care preînchipuie și “testează” DICTATURA VIITORULUI? (si video)


Categorii

Carduri electronice/ cipuri, Era Big Brother, Noile totalitarisme, dictatura si reeducare, Noua ordine mondiala, guvern mondial (Pasi catre Antihrist?), Pandemia de coronavirus/ COVID-19, Razboiul impotriva populatiei, Vaccinuri / legea vaccinarii obligatorii, Video

Etichete (taguri)

, , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

29 Commentarii la “MARII INCHIZITORI AI PANDEM(ON)IEI. “Filantropul” salvator BILL GATES și scenariile de ieșire provizorie din carantină – FĂRĂ ADUNĂRI PUBLICE ÎN LUME, PÂNĂ NE ÎNȚEAPĂ PE TOȚI CU VACCINUL LUI, PESTE 18 LUNI? Ce este adevărat și ce este fals din agenda multimiliardarului, privind MONITORIZAREA CELOR VACCINATI? Către un nou apartheid: IMUNIZAȚI cu certificat digital vs. CARANTINAȚI?

 1. Ati acoperit destule in legatura cu Bill Gates si tot ce vrea sa implementeze, dar nu ati spus esentialul. Aceasta Alianta Globala ID2020 la care s-a alaturat Bill Gates si Microsoft inca din 2017 doreste sa creeze identitate digitala pentru toata lumea de pe planeta.
  Sa va citez dintr-un articol din 2018 aparut pe Windows Central. Chiar primele trei randuri din articol:
  “Our digital activity increasingly parallels our real-world activity. Participation in the modern economy, the ability to buy and sell, attain employment, healthcare, social services and more are virtually impossible without a digital identity.”
  “The ability to buy and sell.” Unde am mai citit noi oare despre asa ceva? Suna cunoscut pentru cunoscatorii Bibliei.
  “Ea a făcut ca la toţi – mici şi mari, bogaţi şi săraci, liberi şi sclavi – să li se dea un semn pe mâna dreaptă sau pe frunte şi nimeni să nu poată cumpăra sau vinde dacă nu are semnul, adică numele fiarei sau numărul numelui ei. Aici este înţelepciunea! Cel ce are pricepere, să calculeze numărul fiarei, pentru că este numărul unui om. Numărul său este şase sute şaizeci şi şase.”
  De aia Bill Gates si tot acest certificat digital venit odata cu vaccinul este foarte periculos deoarece seamana foarte mult cu “semnul fiarei”, daca nu chiar este “semnul fiarei” din Apocalipsa.
  Articolul aici: https://www.windowscentral.com/microsoft-universal-digital-identification-and-you?fbclid=IwAR2Sjqm0u9KAbQ8xXN00pR-oqclVLAoFnXADuq5Wi2MEQ0jXaPwiiCqMDD0

 2. De aici ar rezulta ca vaccinul anticovid ar fi fost testat pe niste copii din Senegal, care ar fi murit toti:

  https://m.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=yGSck9Ci7Lk

 3. @Doroteea

  De unde știm ca videoul e real? Ca e postat pe yt de …Animal Ambition.

 4. @admin:

  Nu stim. Tr. verificat.

 5. @Doroteea

  Trebuie verificat… înainte de a fi postat. 😉 Că suntem oameni mari și îl putem verifica înainte de a-l distribui. 🙂

 6. Acest demon intrupat(Portile Diavolului), dupa ce a sterilizat si a exterminat masiv populatia Africii, prin vaccinurile sale criminale, doreste acum sa faca acelasi lucru si cu restul populatiei Lumii!
  Va dati seama, ce ar insemna sa fim vaccinati cu vaccinul lui Bill Gates, pt ca mai mult ca sigur ca pe acesta il vor aduce Iudele noastre in Colonie?  Inseamna ca, dupa ce ai primit de la satanele din Oculta o portie de molima rezonabila(din care majoritatea ar scapa cu viata),  esti obligat apoi sa le iei la pachet si „antidotul”, adica o otrava letala plina de nanotehnologie demonica, care ori te omoara direct(varianta mai buna), ori te transforma pe tot restul vietii intr-un zombi fara viata reala, fara sentimente, depinzand de altii, o adevarata leguma!   Pt ca , fiti siguri, acesta va fi scopul „antidotului”!  Totul se face dupa principiul de baza al Ocultei Mondiale: ” creeaza fara sa fii vazut, un incendiu , iar apoi fii pompierul care il stinge”.

 7. @admin:

  …l am dat si eu la profesionisti :))

  (astia cica e fake news…Slava Domnului!)

 8. Postez aici un link la un interviu, o marturie cutremuratoare despre guvid si despre tratamente care ii baga in groapa pe pacienti. Femeia asta si sotul ei au scapat pentru ca s-au rugat, pentru ca au avut parte de un suport medical exceptional la Iasi (la Suceava ar fi pierit) si, nu in ultimul rind, pentru ca datorita bolii au postit (asta n-o spune ea, ci am dedus eu din marturia ei). In plus, foarte interesant, fara medicamente.

 9. Am trait sa citesc un astfel de articol pe hotnews. Doamne, mare e mila ta! (nu, nu glumesc)

  https://m.hotnews.ro/stire/23839524

 10. Eh, Doroteea, noi – oamenii – pretuim libertatea doar daca este impotriva altuia…

 11. Pingback: MITROPOLITUL NEOFIT (Cipru) - MARTURISIRE DESCHISA de Florii despre PRIGOANA CRESTINILOR prin INCHIDEREA BISERICILOR sub motivul pandemiei, cand tocmai in ele se afla MEDICAMENTUL SALVATOR. "Asa cum au drepturi ateii, au drepturi si credinciosii. Si
 12. Pingback: Corona-Vi(ru)sul totalitar al filantropilor plutocrației. Bill Gates și Noul Normal. Acum e momentul eugeniștilor și autocraților
 13. Pingback: În sfârșit, o poziție trează și curat ortodoxă din SFÂNTUL MUNTE – SCRISOAREA STAREȚULUI EFTIMIE din Kapsala, UCENIC AL SFÂNTULUI PAISIE AGHIORITUL, despre consecințele crizei coronavirusului: “Mai mult decît de virus, OAMENII SUFE
 14. Pingback: OMS NU vrea „relaxarea” restricțiilor prea devreme”, ci „NOUA NORMALITATE” până la vaccin sau tratament/ Profesor de la Oxford despre situația din Marea Britanie: RESTRICȚIILE SUNT NE-NECESARE ȘI DĂUNĂTOARE/ O critică a modelelor matema
 15. Pingback: PROFETII despre pandemiile prezente si viitoare ale unor PARINTI CU VIATA SFANTA DIN GRECIA? "Vom avea parte de un Pasti negru si o vara saraca" - Cuvântul Ortodox
 16. Pingback: MITROPOLITUL NEOFIT DE MORFOU: “Ceea ce traim acum este INCEPUTUL RAZBOIULUI MONDIAL, este un razboi biologic. Si mai ales este un RAZBOI AL FRICII. Daca reusesti sa infricosezi poporul, poti sa ii faci ce vrei. NU DOAR VACCINURI, CI TE SUI PE EL SI
 17. Pingback: BILL GATES, care finanțează cercetări pentru un vaccin anti-Covid-19, susține VACCINAREA GLOBALĂ pentru stoparea pandemiei și consideră că RISCURILE și despăgubirile pentru EFECTELE SECUNDARE trebuie asumate de guvernele naționale. Din nou desp
 18. Pingback: VIRGILIU GHEORGHE despre PANDEMIE, teroarea mediatică, VACCINAREA obligatorie și TRANSFORMĂRILE NOII ORDINI MONDIALE: "Asistăm la cel mai mare experiment social și mediatic din istoria lumii" - Cuvântul Ortodox
 19. Pingback: PS SEBASTIAN: “Ce am învățat în izolare?” – ADEVĂRURI INCOMODE DESPRE PANDEMIE și cu ce rămânem din ea. “Prea pare profitabil coronavirusul pentru păpușarii lumii, ca să-l mai declare vreodată mort! Cred că au prins gu
 20. Pingback: CULTUL FRICII SI AL MORTII duce la RENUNTAREA LA LIBERTATE si la LEPADAREA DE HRISTOS. Semnul “botnitei” vs. semnul crestinilor – SFANTA LITURGHIE SI IMPARTASIREA. Parintele Cezar Axinte si profesorul Mihail Chircor despre “BATALIA
 21. Pingback: Părintele SAVATIE BAȘTOVOI: "În lumea cifrelor și a bazelor de date nu sîntem decît statistică. RUGAȚI-VĂ CUM NU V-AȚI RUGAT NICIODATĂ!" - Despre INTOXICĂRILE MEDIA și MANIPULAREA CIFRELOR din Republica Moldova, aidoma celor de la n
 22. Pingback: FAUCI critică „relaxarea” și ne sperie cu un NOU VIRUS GRIPAL. Unele state din SUA reiau RESTRICȚIILE/ BILL GATES crede că VACCINUL ANTI-COVID ar putea fi gata la sfârșitul anului. Ținta: 70-80% din populație să fie vaccinată/ Medicul Monica
 23. Pingback: PAȘAPORTUL PENTRU DISTOPIA ORWELLIANĂ PERFECTĂ. Cum se intersectează proiectul „COVI-PASS”, pașaportul digital pentru sănătate, cu viziunile lui Bill Gates/ Edward Snowden despre extinderea supravegherii sub pretextul combaterii pandemiei: SE C
 24. Pingback: Proteste în Montreal față de purtarea măștilor. O TREIME dintre canadieni NU vor să facă vaccin anti-Covid când va fi disponibil, iar 60% se tem de EFECTELE ADVERSE/ Bill Gates donează din nou pentru a face vaccinul disponibil tuturor/ România a
 25. Pingback: În sfârșit, o poziție trează și curat ortodoxă din SFÂNTUL MUNTE – SCRISOAREA STAREȚULUI EFTIMIE din Kapsala, UCENIC AL SFÂNTULUI PAISIE AGHIORITUL, despre consecințele crizei coronavirusului: “Biserica este ÎNJOSITĂ ca nicicînd
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare