PAȘAPORTUL PENTRU DISTOPIA ORWELLIANĂ PERFECTĂ. Cum se intersectează proiectul „COVI-PASS”, pașaportul digital pentru sănătate, cu viziunile lui Bill Gates/ EDWARD SNOWDEN despre extinderea supravegherii sub pretextul combaterii pandemiei: SE CONSTRUIEȘTE ARHITECTURA OPRESIUNII

3-07-2020 12 minute Sublinieri

Sursă foto: https://tichronicles.com/2019/09/27/google-rolls-out-orwellian-nightmare-technology-to-spy-on-you-in-your-home/

Mintpress News | Raul Diego:

Pașapoarte de imunitate COVI-PASS pentru urmărirea în masă sunt programate pentru 15 țări

Pașaportul COVI-PASS va stabili dacă puteți merge la un restaurant, dacă aveți nevoie de un test medical sau este necesar să fiți „băgat în ședință” cu autoritățile într-o lume post-COVID. Consimțământul este voluntar, dar aplicarea va fi obligatorie.

Prin magia memelor de pe Internet, majoritatea celor din generația Millennials sunt probabil familiarizați cu faimoasa scenă de deschidere a filmului din 1942, „Casablanca”, unde doi polițiști opresc un civil în „vechea secțiune maură” din Marocul francez ocupat de naziști și îi cer „hârtiile” sale. Personajul este luat pe sus imediat atunci când nu reușește să arate documentele solicitate. Dialogul cinematografic a fost folosit de atunci ca o referință populară care trimite la mâna tot mai sufocantă a statului, care este acum pe punctul de a atinge un nivel de control asupra liberei circulații a oamenilor, care face de râs chiar și metodele crude ale naziștilor.

O companie britanică de securitate cibernetică, în parteneriat cu mai multe firme de tehnologie, lansează COVI-PASS în 15 țări din întreaga lume; un „pașaport digital de sănătate” care va conține istoricul testelor dvs. COVID-19 și alte „informații relevante pentru sănătate”. Potrivit site-ului companiei, obiectivul pașaportului este „revenirea în siguranță la locul de muncă” și reluarea „interacțiunilor sociale”, oferind autorităților „informații de sănătate actualizate și autentificate”.

Aceste obiective le reflectă pe cele pe care Bill Gates le promovează încă de la începutul lockdown-ului COVID-19. Într-un eseu scris de Gates în luna aprilie, tocilaro-filantropul industriei software își oferă sprijinul pentru măsurile draconice luate ca răspuns la răspândirea virusului și, ca un șef din epoca de aur a mafiei, sugerează soluțiile acestei probleme artificiale. În mod ironic, Gates își începe pledoaria pentru adoptarea tehnologiei de urmărire în masă și de supraveghere în SUA spunând că „Deocamdată, Statele Unite pot urma exemplul Germaniei”. Apoi prezintă toate avantajele „adoptării voluntare a instrumentelor digitale”, astfel încât să ne putem „aminti pe unde am fost” și să putem „alege să împărtășim itinerariul nostru cu oricine ar veni să ne întrebe despre oamenii cu care am intrat în contact.”

Apoi Gates continuă și face prezicerea că posibilitatea de a participa la evenimente publice în viitorul apropiat va depinde de descoperirea unui tratament eficient. Dar el rămâne pesimist că orice astfel de tratament va fi suficient de bun pe termen scurt pentru a-i face pe oameni „să se simtă în siguranță să iasă din nou”. Aceste avertismente ale miliardarului se potrivesc perfect cu scopurile exprese ale mai sus numitului COVI-PASS, a cărui dezvoltare se desfășoară în parteneriat cu Redstrike Group – o firmă de consultanță în marketing sportiv care lucrează cu Premier League din Anglia și este în spatele proiectului Project Restart de reluare a vânzărilor de bilete la meciurile de fotbal, care ar urma să fie puse la dispoziție doar persoanelor care s-au testat pentru virus și au obținut un rezultat negativ.

VST Enterprises devine virală

VST Enterprises Ltd (VSTE) este condusă de un antreprenor în vârstă de 31 de ani, Louis-James Davis, care, de curând, a renunțat la un post de „ambasador al științei și tehnologiei” în Zimbabwe pentru a se concentra asupra implicării companiei în Inițiativa de colaborare ODD (Obiective de dezvoltare durabilă) a ONU, cuprinzând o serie de „proiecte de tehnologie cibernetică desfășurate în toate cele 193 de state membre ale Națiunilor Unite.”

Aceste proiecte vor folosi aceleași tehnologii VCode și VPlatform care stau la baza COVI-PASS, al căror rol este, cel puțin oficial, acela de a fi folosite pentru a combate exploatarea ilegală și contrafacerea. Această tehnologie de coduri de bare de „a treia generație” depășește limitările versiunilor mai vechi de „a doua generație” precum codurile QR, conform spuselor lui Davis.Datele și informațiile sensibile scanate sau stocate fie într-un cod QR, fie într-un cod de bare pot fi hackuite și sunt în mod inerent nesigure”, afirmă Davis, „lăsând portițe ca infromațiile și datele personale să fie compromise”. Acestea, alături de alte defecte ale „aplicațiilor de proximitate” dominante pe piață, au fost exploatate de VST Enterprises pentru a se poziționa astfel încât să obțină contracte majore cu guvernul și sectorul privat.

Se pare că strategia s-a dovedit a fi una de succes și VST se bucură acum de mare trecere în cele mai înalte cercuri ale guvernului britanic, așa cum se dovedește prin recomandarea cu surle și trâmbițe de fostul premier Theresa May, afișată într-o poziție foarte vizibilă pe site-ul COVI-PASS. Mai concret, VST are acum un parteneriat direct cu guvernul Regatului Unit și are asigurate contracte pentru implementarea tehnologiei sale în 15 țări, inclusiv Italia, Portugalia, Franța, India, SUA, Canada, Suedia, Spania, Africa de Sud, Mexic, Emiratele Arabe Unite și Olanda.

În luna mai, VST a semnat un acord cu firma internațională de de sănătate digitală și proprietară a COVI-PASS, Circle Pass Enterprises (CPE), pentru a integra tehnologia Vcode a VST în „pașapoartele” biometrice RFID, care pot fi accesate prin intermediul telefonului mobil sau a unei telecomenzi digitale. În cel de-al doilea caz, se vor aprinde intermitent lumini colorate pentru a indica dacă o persoană a ieșit cu rezultate negative, pozitive sau dacă i se refuză accesul în locuri publice. Distinsă cu „Sigiliul de Excelență” de către Uniunea Europeană, tehnologia VCode® va asigura că cele mai sensibile informații personale și de sănătate pot fi accesate de autorități de la distanță, scăpând de grija unor întâlniri față în față neplăcute și potențial periculoase cu poliția sau alte persoane aflate în poziții de forță.

Infuzarea narativei

Până în prezent, îngrijorările exprimate cu privire la amenințarea pașaportului digital pentru sănătatea, libertatea și caracterul confidențial al datelor noastre sensibile au fost în cel mai bun caz timide și se pare că lumea a acceptat deja că metodele de control deplin a populației de acest tip vor deveni pur și simplu un fapt al vieții. În timp ce pandemia de coronavirus a avut cu siguranță o contribuție substanțială pentru a aduce publicul la acest mod de a privi lucrurile, campania de „normalizare” a acestui mod de a pune mâna pe putere în stil orwellian este în desfășurare de mai mulți ani și Bill Gates – pe care multe platforme media l-au exclus intențioant din povești legate de la aceste măsuri – a fost în fruntea promovării acestui pașaport.

Proiectul Innovation for Uptake, Scale and Equity in Immunization (INFUSE) a fost lansat la Davos, Elveția în 2016. Programul a fost dezvoltat de o organizație finanțată de Fundația Bill & Melinda Gates, denumită GAVI (The Vaccine Alliance), care milita pentru un ID digital de sănătate pentru copii, alături de parteneri din inițiativa mai largă ID2020, cum ar fi Fundația Rockefeller și Microsoft.

Într-un interviu recent, directorul adjunct al Fundației Bill & Melinda Gates, Hassan Damluji, a luat în râs ideea că pandemia COVID-19 s-ar retrage în orice fel și chiar a avertizat că, departe de a se retrage, pandemia se află deja „la mijlocul valului trei.“ Observațiile sale au vizate în mod special regiunile pe care le supraveghează pentru fundație, care includ Orientul Mijlociu și părți din Asia, despre care a insistat că vor reprezenta punctul central al următorului val. Damluji a fost „implicat de curând într-un ciclu de strângere de fonduri de cinci ani pentru GAVI”, un efort condus de Arabia Saudită, a cărei investiție a lăudat-o ca fiind un „semnal puternic [că] alții sunt practic obligați să urmeze acest exemplu”.

Gates își încheie editorialul cu o comparație cu cel de-al Doilea Război Mondial, precizând că respectivul conflict a fost un „moment definitoriu al generației părinților noștri”, în aceeași măsură în care pandemia COVID-19 este un moment definitoriu pentru generația noastră. Ceea ce presupune că schimbările care au loc acum sunt asemănătoare cu momentele în care forțele aliate înfrângeau Cel de-al Treilea Reich. Cu excepția, desigur, a faptului că pașapoartele de imunitate sau certificatele digitale de sănătate sună exact ca ceea ce Hitler își dorea cel mai mult să obțină. Până la urmă, nu a promovat el ideea unei rase superioare, bazată pe considerente de sănătate și vitalitate superioară față de toți cei bolnavi și „inadaptați”?

Greu de argumentat împotriva ideii că un pașaport universal pentru sănătate nu este altceva decât împlinirea finală a acelui coșmar distopic.

interviu din aprilie 2020

Jurnalul.info:

Snowden: Ceea ce se construieşte acum în jurul COVID este arhitectura opresiunii

Faimosul american Edward Snowden care a lucrat în CIA şi NSA, copiind şi dând în vileag o mulţime de secrete referitor la supravegherea în masă a oamenilor, şi nu numai, de către serviciile secrete, a acordat acum ceva timp un interviu pe subiectul coronavirusului. Sigur, aţi putea spune că nu are nicio treabă un fost spion CIA/NSA cu coronavirus şi domeniul medical, însă veţi vedea că are multă legătură. Legătura o face aşa-zisa luptă împotriva coronavirusului prin care se încalcă şi limitează drepturile cetăţenilor de pe planetă.

Fără prea multe comentarii din partea noastră, vom reda în cele ce urmează dialogul dintre Snowden şi interlocutorul său, Shane Smith, fondatorul revistei VICE. Dacă înţelegeţi limba engleză puteţi derula până la finalul articolului şi urmări direct interviul video. Dacă nu, sper să aveţi răbdarea şi curiozitatea să citiţi transcriptul.

„Uitaţi de politică, avem o criză naţională! Suntem în război. Nu mai există politică!”

– Guvernatorul statului New York, Andrew Cuomo.

Shane Smith: De ce pare că suntem atât de slab pregătiţi în faţa acestei pandemii? Ne comportăm ca şi cum nu am mai văzut niciodată un astfel de virus şi a apărut aşa din neant. Însă am avut în trecut SARS, MERS, ne-am mai confruntat în trecut cu astfel de probleme. Ba chiar ştiam că vom mai avea astfel de probleme în viitor şi cu toate astea nu ne-am pregătit deloc. Sau cel puţin pare că am fost luaţi complet prin surprindere că asta se întâmplă acum şi are un efect atât de profund. Dacă vorbeşti cu orice epidemiolog sau virusolog ţi-ar spune că ştiau demult că asta se va întâmpla!

Edward Snowden: Nu este nimic mai previzibil decât o criză de sănătate publică sau o pandemie, în condiţiile în care trăim în oraşe supraaglomerate cu poluare ridicată. E adevărat, orice academician sau cercetător care s-a uitat în această direcţie ştia ce va urma. De fapt, chiar şi serviciile de informaţii ştiau şi se pregăteau pentru pandemii. Eu însumi am citit rapoarte cu privire la acest lucru. Şi totuşi, când am avut cea mai mare nevoie de el, sistemul ne-a dezamăgit profund. Ceea ce consider grotesc la această situaţie este că oamenii cărora li se cere cele mai mari sacrificii sunt oamenii care au cel mai puţin de oferit!

Ni se spune mereu că suntem cea mai bogată ţară din lume. Dar când oamenii încep să rămână fără locuri de muncă, când nu se mai pot plăti chirii pentru că oamenii nu au de muncă, ne întrebăm… unde sunt resursele noastre? Când spitalele noastre spun că au nevoie de ventilatoare, unde este toată această măreaţă tehnologie care se foloseşte pentru a supraveghea întreaga populaţie până la cel mai mic detaliu? De ce nu ajută să creeze lucrurile care chiar salvează vieţi?

Telefonul mobil devine un lanţ legat de picior

Shane Smith: În Coreea de Sud, care s-a descurcat foarte bine măcar la aplatizarea curbei, Guvernul trimitea mesaje text pe telefon cetăţenilor care au intrat în contact cu persoane infectate de COVID-19, ceea ce înseamnă că ei ştiau cine are COVID-19 şi cu cine au intrat aceştia în contact. Ba chiar Guvernul le ştie şi numărul la care să le trimită mesajele. Guvernul ştie cum să îi contacteze.

Taiwan creează un aşa-zis „gard mobil electronic” prin care, dacă ştiu că eşti infectat, vor pune un gard electronic în jurul tău şi dacă părăseşti perimetrul vei intra în bucluc. Practic este ca şi cum telefonul tău mobil devine ca un lanţ legat de picior. Ne uităm la ce a făcut China. Au sudat uşile oamenilor cu ei în interior pentru a nu ieşi din blocuri. Noi am spus că din punct de vedere cultural nu putem să facem la fel şi totuşi cifrele de infectaţi au sărit în sus. Aşadar, sunt regimurile autocrate mai eficiente în aceste situaţii decât cele democratice?

Edward Snowden: Nu cred că este aşa. Există discuţii cum că în China se pot face lucruri pe care America nu le poate face. Asta nu înseamnă că ceea ce fac aceste ţări autocrate au cu adevărat o eficienţă mai mare. Sunt doar două lucruri pe care le ştim că sunt reale. Unul este că nimeni nu cunoaşte numărul exact de persoane infectate. Ceea ce putem şti în cel mai bun caz sunt persoanele depistate pozitiv în urma testelor efectuate. Când te uiţi mai atent la aceste structuri politice pe care eu le-aş numi autoritare ajungi să vezi că în loc să fie ghidată politica de ştiinţă şi de fapte, se întâmplă invers şi informaţiile care sunt făcute publice sunt influenţate politic.

Câtă încredere putem avea în cifrele oficiale

Asta nu este ceva nou. La fel s-a întâmplat şi cu gripa spaniolă din 1918, care nici măcar n-a pornit din Spania ci a fost cauzată de condiţiile în care au luptat soldaţii în timpul Primului Război Mondial. Atunci rapoartele au fost influenţate de forţele militare pentru a nu pune beţe în roate eforturilor militare, însă acum suntem ceva mai avansaţi decât atunci. Dar asta nu înseamnă că oamenii de la putere care observă că există un avantaj pentru ei din a ascunde, manipula sau nega cifrele nu vor alege să mintă. S-a întâmplat în trecut şi cu certitudine se poate întâmpla şi acum.

Shane Smith: Dacă priveşti la ţări precum China, care pare să-şi fi aplatizat curba, cât de mult putem crede că acele cifre sunt cele reale?

Edward Snowden: Nu cred că putem. Mai ales că am văzut cum guvernul chinez a expulzat jurnalişti occidentali fix în acest moment când avem nevoie de reportaje credibile şi independente din astfel de regiuni. Există multe zvonuri cum că decesele ar fi mult mai mari decât cifrele oficiale. Şi faptul că nu putem obţine o verificare independentă asupra datelor ne oferă motive de îndoială faţă de povestea oficială. Realitatea pe care trebuie să o acceptăm, una deloc plăcută, este că şi locurile care nu sunt guvernate de regimuri autocrate vor fi lovite de un al doilea şi al treilea val şi al patrulea val… bazat pe toate analizele medicale disponibile azi. Chiar citeam un raport zilele astea cum că noua strategie va fi aceea de „frânare” (n.r. adică lockdown).

Shane Smith: Ceea ce înseamnă că suntem la începutul a ce tu spuneai de valul doi, trei, patru care vor urma. Drept urmare, toate aceste măsuri restrictive vor deveni tot mai severe. Ce se va întâmpla din acel moment cu libertăţile oamenilor, cu drepturile lor de intimitate, ce se va întâmpla cu democraţia?

Edward Snowden: De fapt asta este cea mai importantă întrebare în acest moment al istoriei. Ceea ce vedem e că toată lumea este temătoare şi lipsită de speranţă. Lumea este atât de îngrijorată de ziua de azi încât nu se mai gândeşte cum va arăta ziua de mâine pe baza deciziilor luate azi. Am văzut ce se întâmplă în ţări precum Taiwan sau Coreea de Sud, iar acest lucru se răspândeşte în tot mai multe ţări Vest-Europene şi chiar în America a început. Urmărirea şi monitorizarea mişcării întregii populaţii prin intermediul telefoanelor mobile.

Acum se construieşte arhitectura opresiunii

Şi cred că asta ar trebui să provoace îngrijorare pentru că atunci când ne referim la aplicaţii, ei spun că le vor folosi pentru urmărirea contactelor. Persoana X se îmbolnăveşte. Pe unde a umblat ea? Cu cine s-a întâlnit cu exactitate pentru a trimite genul acela de mesaje personalizate? La prima vedere pare o idee bună. Există prezumţia naturală de beneficiu. Şi totuşi, acest nivel de urmărire a contactelor, această metodă de urmărire nu prea funcţionează la o scală pandemică.

Shane Smith: Se declară în diverse state starea de urgenţă, dar asta nu face decât să concentreze puterea în mâinile câtorva.

Edward Snowden: CEEA CE SE CONSTRUIEŞTE ACUM ESTE ARHITECTURA OPRESIUNII!

Shane Smith: Când privim la Coreea de Sud sau la China, Taiwan, Singapore, ţări de genul acesta, acum ne uităm la America, se colectează foarte multe date. Dacă în Coreea de Sud primesc un mesaj că m-am întâlnit cu cineva care s-a dovedit infectat şi că trebuie să mă izolez, de unde ştiu ei toate aceste date?

Edward Snowden: Asta este o întrebare foarte bună! Asta este întrebarea care ar trebui să-i facă pe toţi să se uite la telefoanele lor şi să aibă nişte dubii. Există mai multe moduri de a urmări locaţia cuiva prin intermediul telefonului. Există aceste turnuri de telefonie mobilă, dar sunt şi reţelele de wi-fi la care te conectezi. Apoi mai sunt şi celelalte reţele wi-fi din jurul tău la care NU te conectezi. Acestea sunt reţelele pe care telefonul tău le poate „auzi”.

Aşadar, aceste reţele wi-fi sunt colectate şi cartografiate pe GPS. Apoi, dacă tu poţi vedea wi-fi-ul mamei tale, al unchiului tău sau al vreunei librării, toate în acelaşi timp, înseamnă că eşti în zona lor de acoperire. Devine astfel o locaţie aproximativă. Ştim că toate telefoanele noastre pot şi sunt urmărite tot timpul, prin simplul fapt că sunt pornite. Reţelele de telefonie o fac la un nivel scăzut. Facebook probabil o face, Apple o face, Google o face. Probabil că multe alte companii de care nici nu ai auzit fac acelaşi lucru. Cine controlează toate aceste informaţii?

În Franţa sau în America ei spun că ştiu despre aceste probleme de intimitate şi pretind că vor depersonaliza aceste informaţii, le vor „anonimiza”. Nu se vor uita la persoane specifice, ci la mişcările telefoanelor. Modul în care se mişcă aceste telefoane. Problema este că dacă nu urmăreşti o infecţie sau 100 de infecţii, ci urmăreşti 100 de mii de infecţii urmărirea contactelor devine inutilă. Mai mult, precizia locaţiei este fie prea brută pentru a fi folosită, şi aici ne referim la acele turnuri de reţele mobile, fie este foarte, foarte exactă şi nu poate să fie anonimizată atunci când este aplicată la o scală largă.

Apoi intervine cea mai importantă întrebare. Unde merge toată această informaţie? Cum este controlată? Cine o controlează? Sunt, totuşi, informaţii despre mine.Ar trebui să am o influenţă asupra lor. Ar trebui să am control asupra lor. Din păcate, în America, nu ai control. Nu există o lege a intimităţii de bază în America. Trebuie să ne asigurăm că „frânele” care se pun sunt asupra pandemiei şi nu asupra societăţii noastre.

Shane Smith: Se pare că asta este cea mai importantă întrebare din epoca modernă, referitor la libertăţile civile, referitor la dreptul la intimitate. Şi totuşi nimeni nu îşi pune această întrebare. Nu prea auzim mare lucru despre asta. Acum asta este probabil cea mai mare schimbare în societate. „Da, avem informaţia pentru că trebuie să oprim chestia asta.” Declarăm stare de urgenţă ici-colo, dar asta face să cedeze puterea. Noi stăm aici în America în carantină şi spunem „bun, ce înseamnă asta pe viitor?”

Puterile care se nasc din situaţii de criză au o istorie perfectă de abuz

Edward Snowden: Când mă gândesc la viitor, când ne uităm cu toţii către ce se îndreaptă toată asta, trebuie să ne gândim la trecut. Din păcate, acest gen de puteri de urgenţă ce se nasc din astfel de crize, au o istorie perfectă de abuz. Oriunde te uiţi la lucrurile astea, cea mai amuzantă chestie, într-un mod întunecat, este că urgenţa nu se termină niciodată! Ajunge să devină normalizată.Când vorbim de supraveghere în masă, în era lui Bush s-a creat un program de interceptare fără mandat care s-a prelungit şi tot prelungit până în zilele noastre. Acesta trebuia folosit doar într-o perioadă de urgenţă care s-a tot prelungit, pornită de la evenimentele din 11 septembrie.

Chiar şi azi suntem angrenaţi în aceleaşi războaie pe care le-am pornit în urmă cu 20 de ani şi din care nu am reuşit să scăpăm. Ca rezultat la 9/11 am „reuşit” să creştem capabilitatea nucleară a Iranului care şi-a pierdut punctul de echilibru în Irak. Am văzut autoritarismul crescând în societăţile vestice, în locuri la care nu ne-am fi aşteptat, precum Ungaria sau Polonia. Pe măsură ce autoritarismul se răspândeşte, pe măsură ce legile de urgenţă proliferează, pe măsură ce ne sacrificăm drepturile, ne sacrificăm şi capacitatea de a stopa această alunecare către o lume mai puţin liberă.

Chiar crezi că atunci când primul val, al doilea val, al 16-lea val de coronavirus va deveni o amintire demult uitată, toate aceste capabilităţi nu vor fi păstrate, toate aceste date nu vor fi păstrate? Vor începe aceste capabilităţi să fie aplicate infracţiunilor mărunte? Vor începe să fie aplicate analizelor politice? Vor începe să fie aplicate pentru a cenzura sau pentru sondaje politice? Indiferent cum vor fi ele folosite, ceea ce se construieşte acum este arhitectura opresiunii. Şi poate că ai încredere în autorităţile actuale, poate nu-ţi pasă de Zuckerberg că are datele tale sau de actualul preşedinte… însă în cele din urmă altcineva va avea acces la aceste date.

Poate cineva dintr-o altă ţară. Sau în ţara ta va veni un alt preşedinte care va avea control asupra acestor date. Cineva cu siguranţă va abuza de ele. Ar putea China să le folosească în folosul ei? Da! Şi ce se întâmplă atunci când vor abuza de ele? Eu cred că deja fac asta. Au creat lagăre de internare în China. Iar aceste practici, dacă nu sunt întâmpinate cu opoziţie, dacă nu sunt condamnate, când nu sunt sancţionate, ele vor deveni ceva normal. Ele se vor răspândi.Le vom găsi în Rusia, în Iran, Polonia, Ungaria, le vom găsi peste tot în Europa. Şi vom ajunge să le găsim chiar şi în America pentru că ele vor fi peste tot!

Virusul va trece, dar deciziile pe care le luăm azi vor rămâne

(…)

Edward Snowden: Un lucru care mă uimeşte pe mine este senzaţia că ăsta este un „glonţ” venit din neant care nu putea fi prevenit. Nu putea fi combătut. Nu putea fi imaginat. Că această pandemie ar fi venit doar pentru a trece. Dacă te gândeşti la cetăţeanul obişnuit, merge la muncă în fiecare zi. Lucrează zece ore pe zi, departe de familie, departe de casă. La sfârşitul zilei nu mai are timp să se gândească. Acum, însă, toată lumea, în acelaşi timp, a fost forţată să se oprească. Acesta este un eveniment extraordinar de rar în istorie.

(…)

Ei vor lua decizii pentru noi pe baze automatizate pentru a stabili cine primeşte un loc de muncă. Cine merge la şcoală. Cine primeşte un împrumut. Cine primeşte o casă şi cine NU primeşte!Astăzi suntem întrebaţi într-un moment de frică extraordinară: „Cum vrem să arate aceste sisteme?” Şi dacă nu luăm noi această decizie, o vor lua alţii pentru noi./ integral la sursă

“Cioclul” FAUCI critică „relaxarea” și ne sperie cu un NOU VIRUS GRIPAL “PORCIN”. Unele state din SUA reiau RESTRICȚIILE/ BILL GATES amenință și el cu un NOU VAL ÎN OCTOMBRIE-NOIEMBRIE, dacă nu suntem cuminți și crede că VACCINUL ANTI-COVID ar putea fi gata la sfârșitul anului. Ținta: 70-80% din populație să fie vaccinată/ Medicul MONICA POP: „Vaccinul anti-COVID, dacă va exista, trebuie să fie CATEGORIC opţional”

Șeful OMS: Cel mai mare pericol NU este virusul, ci ABSENȚA UNEI CONDUCERI GLOBALE/ George Soros declarase anterior că pandemia este un MOMENT REVOLUȚIONAR, „în care ceea ce era imposibil sau chiar de neconceput în vremuri normale a devenit absolut necesar”/ BILL GATES și giganți ai internetului, printre cei mai mari CÂȘTIGĂTORI în urma pandemiei

BILL GATES, care finanțează cercetări pentru un vaccin anti-Covid-19, susține VACCINAREA GLOBALĂ pentru stoparea pandemiei și consideră că RISCURILE și despăgubirile pentru EFECTELE SECUNDARE trebuie asumate de guvernele naționale. Din nou despre ce este adevărat și ce este fals despre filantropii cu agende globale

CORONA-VI(ru)SUL TOTALITAR al “filantropilor” plutocrației. BILL GATES și “NOUL NORMAL”. De la EVENT 201 la ID2020

MARII INCHIZITORI AI PANDEM(ON)IEI. “Filantropul” salvator BILL GATES și scenariile de ieșire provizorie din carantină – FĂRĂ ADUNĂRI PUBLICE ÎN LUME, PÂNĂ NE ÎNȚEAPĂ PE TOȚI CU VACCINUL LUI, PESTE 18 LUNI? Ce este adevărat și ce este fals din agenda multimiliardarului, privind MONITORIZAREA CELOR VACCINATI? Către un nou apartheid: IMUNIZAȚI cu certificat digital vs. CARANTINAȚI?

POLIȚIA ROMÂNĂ va achiziționa sisteme de RECUNOAȘTERE FACIALĂ pentru supraveghere în masă/ BENJAMIN NETANYAHU șochează: vrea CIPURI IMPLANTATE pentru monitorizarea elevilor!/ Euronews ne arată că IMPLANTURILE CU CIP sunt următoarea provocare în Europa. „Acesta este momentul pentru o adoptare în masă a microcipurilor”. ERA TEORIA CONSPIRATIEI, TOVARASI, NU-I ASA?

“7 MILIARDE DE SUSPECȚI. SOCIETATEA SUPRAVEGHERII” – documentar ARTE despre emergența TOTALITARISMULUI DIGITAL (Video). Recunoaștere facială, sistemul CREDITULUI SOCIAL și REEDUCARE pe bază de algoritmi și cod de bare/ “SĂ NE RECUPERĂM DATELE” – documentar RAI despre sclavia digitală. TEHNOLOGIA SUPRAVEGHERII – COMPONENTĂ ESENȚIALĂ A ”NOII NORMALITĂȚI”?

Războiul contra COVID-19 induce un CLIMAT al FRICII și DELAȚIUNII/ Cum e sărbătorit Paștele în Grecia: DRONE, ELICOPTERE, ZECI DE MII DE POLIȚIȘTI/ Andrei Caramitru își continuă JIHADUL anti-ortodox/ Pentru ministrul sănătății, SUNTEM TOȚI SUSPECȚI/ Tirania interdicțiilor absurde/ Falcă propune IDENTITATE DIGITALĂ UNICĂ

Lumea post-COVID-19 sau cand scenariile distopice devin proiecte iminente. PANDEMIA – FEREASTRA OVERTON pentru un LIBERALISM FARA LIBERTATI si pentru DICTATURA DIGITALA

INVADAREA MASIVĂ A VIEȚII PRIVATE ÎN NUMELE COMBATERII EPIDEMIEI. Se întâmplă deja în țările asiatice, urmează Europa. Ministrul Sănătății, Victor Costache, a cerut țărilor europene să folosească GPS-ul pentru a-i urmări pe cei în carantină

CORONAVIRUSUL ȘI AGENDA GLOBALISTĂ sau de ce „leacul” poate fi mai rău decât boala. Prin legea marțială medicală, spre reprimarea dizidenței și controlul populației?

CUM AR ARĂTA O LUME ÎNTREAGĂ PUSĂ SUB CARANTINĂ? Și dacă noua EPIDEMIE de CORONAVIRUS din CHINA este (și) un MARE EXPERIMENT SOCIO-POLITIC care preînchipuie și “testează” DICTATURA VIITORULUI? (si video)


Categorii

Era Big Brother, Noile totalitarisme, dictatura si reeducare, Noua ordine mondiala, guvern mondial (Pasi catre Antihrist?), Pandemia de coronavirus/ COVID-19, Panopticon

Etichete (taguri)

, , , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

8 Commentarii la “PAȘAPORTUL PENTRU DISTOPIA ORWELLIANĂ PERFECTĂ. Cum se intersectează proiectul „COVI-PASS”, pașaportul digital pentru sănătate, cu viziunile lui Bill Gates/ EDWARD SNOWDEN despre extinderea supravegherii sub pretextul combaterii pandemiei: SE CONSTRUIEȘTE ARHITECTURA OPRESIUNII

  1. Pașaportul covid-pass, un lănțișor soft sau mai degrabă o lesă soft. Mulțumim mult pentru articol. Ne-a readus aminte că fiecare pas făcut de către slugile cu chip de om ale mamonei spre înrobirea noastră, și acceptat de către noi, este un pas înapoi făcut de noi, o cedare a noastră, pe care o credem noi temporară, dar la care slugile mamonei nu vor mai renunța niciodată. Mai întâi acest lucru ar trebui să-l înțelegem pentru a ne putea lua măsurile necesare de apărare a LIBERTĂȚII noastre. Iertare și Doamne ajută tuturor !!!

  2. Pingback: NOUL TOTALITARISM PATOLOGIZAT sau Bine ați venit în Minunata Nouă Normalitate
  3. Pingback: Programul NSA de supraveghere și colectare a metadatelor dat în vileag de SNOWDEN a fost ILEGAL. Un tribunal american a constatat că SPIONAREA OAMENILOR nu ar fi contribuit la prinderea teroriștilor
  4. Pingback: Filosoful belgian Michel Weber despre PROIECTUL TOTALITAR al crizei Covid-19. „Dacă populația rămâne izolată în teroare, nimic nu va sta în calea CELUI MAI BARBAR REGIM din toate timpurile”
  5. Pingback: MICROCIP de detectare a Covid: proiect finanțat de Institutul Național de Sănătate din SUA/ PENTAGONUL a creat propriul CIP SUBCUTANAT care monitorizează corpul uman și are în proiect crearea vaccinului „universal”
  6. Pingback: RĂZBOIUL MONDIAL AL "ELITEI" BOGAȚILOR CU POPULAȚIA LUMII - o privire fugitivă a unui "insider" american printre SCENARIILE URMĂTOARELOR CRIZE, IMINENTE, provocate de "artizanii" MARII RESETĂRI. "Lucrurile sunt sim
  7. Pingback: Covid 1984 – p(l)andemie – vaccipare – Internet of Bodies – Great Reset – Brave New World | MĂRTURIE CREȘTIN-ORTODOXĂ
  8. Pingback: (UPDATE) Despre nocivitatea vaccinurilor antiCovid | MĂRTURIE CREȘTIN-ORTODOXĂ
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare