PARINTII REFUZA TOT MAI MULT VACCINARILE DE IMUNIZARE. PRESA REACTIONEAZA si sunt aratati cu degetul PREOTII, BISERICA…

2-11-2011 1 minut Sublinieri

Get Adobe Flash player

Din ce în ce mai mulţi părinţi refuză să-şi vaccineze copiii la şcoală. Motivul e neîncrederea în sistemul medical şcolar. În Bucureşti, doi din zece părinţi au anunţat deja, în scris, instituţia de învăţământ că nu acceptă imunizarea. La o școală din sectorul 1 din București, în ziua de vaccinare, circa 15% dintre elevi nu au avut acceptul scris al părinților, pentru imunizarea împotriva rubeolei, rujeolei şi oreionului. Nu există o statistică oficială, dar estimările directorilor de şcoli din capitală arată că aproape 20 la sută dintre părinţi refuză vaccinarea.

În alte zone din ţară, unde chiar preoţii ar predica împotriva vaccinării, numărul e dublu. În Neamţ, jumătate dintre părinţii care au elevi în clasele primare refuză vaccinarea. Una dintre explicaţii pare desprinsă din alte timpuri, preotul a sfătuit împotriva vaccinării. Paradoxal, în alte judeţe este cerere, mai ales pentru vaccinarea antigripală, dar dozele oferite gratuit de stat sunt insuficiente. În luna octombrie, se vaccinează elevii de clasa întâi, în noiembrie urmează cei din clasa a treia, iar în decembrie cei de la clasa a opta.

NOTA NOASTRA:

Mass-media romaneasca nu rateaza nicio ocazie sa arate cat de inregimentata este, de fapt, mainstream-ului institutional si cat de putin si prost gandeste. Antena 3 a realizat acest reportaj punand problema in asa fel incat – cum altfel – parintii care refuza vaccinarea sa fie pusi intr-o lumina proasta, blamabila, culpabilizatoare. Vezi Doamne, statul ar muri de grija noastra si ne-ar cauta cele mai bune si mai garantate vaccinuri pentru copii, iar parintii acestia nerecunoscatori sau, pur simplu, “superstitiosi” pentru ca asculta de “preotii” care ar vorbi impotriva vaccinurilor, refuza aceasta imensa binefacere!

O minima decenta in gandire si morala ar fi trebuit sa indemne jurnalistii sa faca ochii roata si sa constate ca exista organizatii ale societatii civile (cum le place sa spuna) ce militeaza impotriva programelor de vaccinare pentru ca le considera, pe baza dovezilor/probelor, drept riscante pentru copii. E limpede ca in Bucuresti, de pilda, parintii refuza TOCMAI pentru ca sunt foarte bine informati, si nu casca gura doar la trompetele de serviciu ale Big Pharma si nu, asa cum se spune in stire, ca nu ar avea incredere in “sistemul medical scolar”.

Si da, preotii care au predicat impotriva vaccinarilor sunt si ei informati la fel de bine ca acesti parinti, nu ca editorii stiri, ce par a veni din pestera high-tech a ignorantei stupide si agresive.


Categorii

Opinii, analize, Razboiul impotriva sanatatii, Vaccinuri / legea vaccinarii obligatorii, Video

Etichete (taguri)

, , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

30 Commentarii la “PARINTII REFUZA TOT MAI MULT VACCINARILE DE IMUNIZARE. PRESA REACTIONEAZA si sunt aratati cu degetul PREOTII, BISERICA…

  1. Admini, am vazut un comentariu pe acest blog, nu mai stiu la ce articol, in care o cititoare dorea adresa manastirii Diveevo. Daca doriti, spuneti-i sa ma contacteze.

    Ce inseamna Big Farma?

  2. @Sorin,

    Big Pharma este o porecla data industriei farmaceutice, marilor companii in domeniu (acestea avand proasta reputatie de a face averi pe seama sanatatii sau mai degraba imbolnavirii populatiei cu tot felul de chimicale care se gasesc in componenta medicamentelor, multe nocive pt sanatate, cu scopul de a tine pe oameni dependenti de produsele lor -medicamente sau vaccinuri, spre a-si creste profiturile).

  3. Si eu sunt printre parintii care nu am acceptat vaccinul pentru copilul nostru din clasa I; si sunt din Neamt. Dezacordul cu aceasta “practica” nu s-a datorat lipsei de incredere fata de personalul medical al scolii, ci pentru ca nu vad oportunitatea vaccinarii, cand se stie ca sangele unui copil de sapte ani se reinnoieste, este mai curat, (reinnoirea avand loc la fiecare dintre noi o data la sapte ani), iar sistemul imunitar este mai maturat.
    Si nici nu cred intr-un atac iminent in urmatorii trei ani (atat este valabil un vaccin) a virusilor responsabili de rubeola, rujeola şi oreion. Oare “ei” au alte informatii?! S-au vor sa ne induca faptul ca noi oamenii trebuie sa ne punem increderea in noi insine, si nu in Creator, Cel Care are drept de viata si de moarte asupra noastra?!

  4. Incep prin a spune ca nu sint decit un om simplu fara vreo pozitie oarecare sau vreo renumeratie din partea vreunui concern farmaceutic si la rindul meu sint parinte, nu in ultimul, rind incerc sa fiu crestin ortodox.
    Desigur concernele farmaceutice sint interesate de cistig, asa cum fiecare care lucreaza este interesat de el. Desigur multi, din conducerea acestor concerne, sint interesati doar de cistig. Desigur exista vaccinuri care nu sint necesare si altele a caror valoare nu acopera riscurile. Dar de aici pina a refuza toate vaccinele ca daunatoare linie pe care tot mai des se merge in lumea virtuala ortodoxa si adesea in cea reala este o cale lunga! Tot mai mult cercurile bisericesti sint preocupate de sanatatea noastra trupeasca de ce mincam, bem, de multe ori ma intreb in urma multor mailuri de atentionare primite, daca manastirile nu s-au schimbat in asociatii de protectia consumatorului. Primesc extrem de rar mailuri cu sfaturui duhovnicesti, cu sfaturi cum sa-mi apar sufletul de moarte, care sint dusmanii sufletului meu…
    Desigur trupul este casa sufletului dar oricit ar fi o casa de frumoasa tot degeaba daca inauntru e un cadavru!
    Iertati-ma daca voi supara pe cineva prin comentariu meu, poate faptul ca m-am obisnuit cu ideea ca nu voi traii f. mult ma face sa gindesc asa cum gindesc; sa-mi para sufletul mult mai important… Pe de alta parte pregatirea mea medicala ma face sa ma revolt cind vad astfel de reactii. Romania de pilda este plina de hepatite virale. Si procentul este in crestere. Pentru hepatitele de tip A si B exista un vaccin CARE AJUTA, PROTEJAZA si care ar face ca numarul celor care mor cu ciroza in Romania sa scada. Ar scadea numarul celor noi infestati.Credeti ca-i mai usor sa mori inecat in propiul singe urmare a hemoragiilor esofagiene, umflat de apa ca un balon,nemaiputind sa maninci nimic, cu dureri de cap ingrozitoare, auto-intoxicat de propiul tau organism decit sa risti o eventuala reactie adversa a vaccinului? Daca da, continuati. De ce uitati ca multi dintre cercetatori, dintre medicii care va trateaza sint de buna credinta, crestini? De ce-i bagati si pe ei in aceeiasi oala a mediciinii impotriva omului? Se tot vorbeste cum “Guvernul Mondial” incearca sa reduca populatia…..pai probabil o sa reuseasca daca populatia o sa refuze sa se mai trateze, mai iute decit daca ar trebuii sa-i omoare direct!Unde mai pui ca nici nu v-a mai putea fi nimeni invinovatit! Poate inafara de biserica care a recomandat acest drum….
    Dumnezeu sa ne lumineze pe toti si Maica Sa sa lumineze hotaririle pe care le veti lua in privinta copiilor vostrii!

    Da, copiii mei sint vaccinati impotriva hepatitelor A si B si a multor alte boli,(nu impotriva papilomatozei pentru ca un medic eretic protestant ne-a sfatuit sa nu o facem in conditiile tarii in care traim) sint sanatosi zdraveni (multumim lui Dumnezeu) avem nepoti de la ei….

  5. @ dmb

    E trist sa mori asa cum ati povestit sau in orice alt fel, e trista moartea pentru oricine. Dar e si mai trist sa te tratezi toata viata cu medicamente si tot felul de chestii ca sa-ti pastrezi viata trupeasca, uitand de cea sufleteasca si traind intr-o teroare continua.

    Sunt multe cazuri in care doctorii, oameni fiind, mai gresesc si te pot diagnostica cu cancer, sa traiesti cu aceasta spaima cumplita, ca apoi sa afli ca nu era nimic. Cunosc mai multe cazuri chiar. O prietena a fost speriata de o doctorita ca are prolactina mare si s-ar putea sa aiba o tumoare cumva pe creier. Putea face o analiza, desi doctorita a avertizat-o ca testul produce mare frica. A mers la analiza: i s-a bagat un lichid albastru in sange, a stat putin apoi a intrat intr-o camera mare neagra cu un aparat in care trebuia sa intre ca intr-un sicriu, se inchidea ermetic. Totul dura doar vreo 5 minute, dar i s-a parut un infinit, a cuprins-o panica cumplita, desi incerca sa se roage, simtea ceva caldura in picioare, abdomen si cap exact cum a fost avertizata. Dupa, a condus masina pana la servici, desi era ametita complet si nu stia pe ce lume este, dar i-au zis ca are voie sa conduca. Apoi doctorita i-a ras in nas ca nu are nimic bineinteles, doar un procent mic chiar pot avea probleme. Si asta se intampla in occident, nu in Romania…

    Nu neaga nimeni rolul medicilor, mai ales al celor bineintentionati. Ce pacat ca au ramas asa de putini, insa! Nu neaga nimeni rolul medicamentelor si al vaccinurilor, doar ca trebuie sa se respecte libertatea omului de a alege sa se vaccineze sau nu si sa fie folosite cu masura.

    Iar nadejdea noastra e bine sa nu o avem intr-un vaccin sau doctor, ci in Domnul Iisus Hristos.

  6. @ dmb

    Si eu am doi copii, pe primul de 14 ani l-am vaccinat cu toate si mare prostie am facut pt ca l-am imbolnavit de alergii stranii, greu de vindecat si a fost o minune ca totusi s-a restabilit intr-un tarziu.
    Poate-mi spuneti si mie, ca tot aveti studii medicale, la ce i-a folosit vaccinarea contra hepatitei B cand avea abia vreo saptamana de viata, ca aceasta nu se ia prin maini murdare, ca hepatita A.
    Nu cred ca aveti raspuns, pt. ca pur si simplu vaccinarile sant o agresiune la adresa sistemului imunitar uman, sistem pe pe care Dumnezeu l-a facut desavarsit, dar pe care omul, in mândria lui savanta si in goana lui dupa bani, l-a uzurpat vaccinadu-l, ca si cand n-ar exista si alte remedii pt unele boli.Vaccinarea e o afacere profitabila, care profita in primul rand popularizand minciuna epidemiilor.Socotesc naiva impresia ca vi se vrea binele prin vaccinare.
    Pe al doilea copil nu l-am vaccinat cu nimic si Slava Domnului e sanatos tun!
    Are acusi 7 ani.De fapt, sanatatea lui trupeasca e in mâna Domnului. Cât despre cea sufleteasca, profund impletita cu cea trupeasca ( cititi ce spune si doctorul Pavel Chirila), e la libertatea dvs sa o lucrati, sa cautai ceea ce va intereseaza, sa cautai raspunsuri la fiecare intrebare. Dar dvs vreti sa vi se administreze pastilute duhovnicesti la ore fixe…Eu n-am auzit inca despre fenomenul despre care vorbiti, cum ca monahii ti-ar oferi mai mult sfaturi de sanatate trupeasca, ma intreb daca nu traim cumva in realitati diferite…
    Din cate stiu, incidenta mare a cirozei se datoreaza virusului hepatitei C , a carui raspandire stranie se face mai ales prin intermediul cabinetelor medicale si stomatologice. Despre asta ce spuneti?

  7. @svm
    ultimele doua paragrafe din raspunsul d-voastra sunt rezonabile,dar…
    “doar ca trebuie sa se respecte libertatea omului de a alege sa se vaccineze sau nu si sa fie folosite cu masura.”,ziceti d-voastra si “Dumnezeu sa ne lumineze pe toti si Maica Sa sa lumineze hotaririle pe care le veti lua in privinta copiilor vostrii!” zice dmb!
    de asemenea “Iar nadejdea noastra e bine sa nu o avem intr-un vaccin sau doctor, ci in Domnul Iisus Hristos.” ziceti d-voastra.Nu e chiar asa simplu…http://www.sfaturiortodoxe.ro/boala/nu-vreau-sa-merg-la-doctor-boala-bolnav-vindecare-sanatate.htm. Mandria pe de o parte si discernamantul si dreapta socotinta pe de alta parte sunt de luat in seama!
    Prima parte a postarii pe de alta parte nu are nici o legatura cu postarea lui dmb! Sunt sigur ca preferati o alarma falsa decat o sentinta ireparabila .Adica mai bine excludeti un diagnostic prezumtiv nefavorabil decat sa nu va cautati si sa nu mai aveti ce face cand e prea tarziu! Ceea ce a patit prietena d-voastra cel mai probabil este o manifestare a claustrofobiei in cursul investigatiei IRM (sau RMN). E obligatoriu de facut un IRM cerebral la valori mari ale prolactinei! Face parte din algoritmul de diagnostic. Ar fi putut, totusi, sa fie mai mult sau mai putin sedata daca s-ar fi stiut.

  8. @ alta Alina
    Nu sunt adeptul vaccinarii cu orice, oricand si pentru orice! Eu personal nu mi-am facut niciodata nici un vaccin antigripal (nici macar antiporcina sau antiaviara) si nici copiii mei.Pe de alta parte trebuie sa fii cel putin inconstient sa lucrezi, de exemplu, la un centru de transfuzii si sa nu faci vaccin antihepatita B! Si exemplele pot continua… Am un prieten care a facut varicela la 32 de ani si cand i-au cazut crustele, una din ele a cazut cu tot cu timpanul pe care “statea”.Deci nu mai aude cu o ureche! Formele la adulti sunt mai severe si cu repercusiuni mult mai grave! Exista un vaccin pentru aceasta boala(pe care eu mi l-am facut)tocmai pentru a nu pati acelasi lucru!

  9. N.B.Nu sunt un “fan” al lui Danion Vasile, as putea spune ca dimpotriva, dar e vorba de o multime de citate din Sfintii Parinti!

  10. http://www.vaccineinjury.info/vaccinations-in-general/health-unvaccinated-children/survey-results-illnesses.html

    Copiii nevaccinati sunt mai sanatosi decat copiii vaccinati arata studiul de la linkul de mai sus.

  11. Daca 20 % dintre parinti nu-si dau acceptul pentru vaccinarea copiilor lor,atunci,in timp,un numar destul de mare de oameni vor trai fara acestea,iar daca vor fi si sanatosi ( ceea ce eu cred ),chiar ca ar fi o lovitura pentru imaginea celor care incearca sa impuna aceste vaccinuri.Nu inseamna insa ca toate ar fi inutile,mai ales in anumite circumstante,epidemii,etc ( parerea mea ) Oricum,daca elitele vor sa omoare oamenii,o pot face si prin vaccinuri,dar si prin lipsa lor.Cum prin lipsa ? Daca constata ca un numar din ce in ce mai mare de oameni nu se vaccineaza,pot crea un virus puternic,de laborator,pe care sa-l raspindeasca in zone populate,si ajutati si de mass-media lor, sa-i vicleneasca pe oameni in a nu lua antidotul sau vaccinul care de asta data ar fi benefic.Si ar parea ca nici nu mai este vina lor ci a celor care au avertizat impotriva lor ( aici dmb cred ca are dreptate )

    Nu cred ca ne mai putem lupta trupeste cu cei care conduc lumea,si care pot sa ne omoare trupul oricind ( daca nu prin vaccinuri sau lipsa lor,prin razboi sau prin foamete,sau mizerie,etc ) iar mai nou si sufletul,prin distrugerea credintei,familiei si scolii ( sistemul imunitar sufletesc )
    Cea mai buna aparare astazi,daca nu cumva ultima,este aceea de a fi pregatiti in fiecare clipa in fata mortii ,poarta vesniciei si a nemuririi noastre.Spovediti cit mai des ( sa nu lasam mai mult de o luna distanta intre ele,adica de la una la alta ),rugaciune macar zilnica ( in ceea ce vom fi gasiti,aceea ne va si judeca ) si daca avem si o fapta buna,milostenie cit mai apropiata de clipa mortii ( pe care sa o consideram exact ziua care o traim ,ca la rugaciunile de seara )…atunci cred ca vom fi ca fecioarele cele intelepte,si nu mai conteaza cum distrug elitele aceasta lume,si cit de repede.

    PS.draga dmb,poti sa citesti din Sfintii Parinti ai Bisericii pe acest site,carti ale vietii vesnice gasesti la editura Sofia,iar personal pe Iisus Hristos Dumnezeu si Duhul Sau cel Sfint,in Biserica ortodoxa…Domnul sa te ajute sa te ajuti!

  12. @Stefan

    Lasa, ca si eu am facut varicela la 20 de ani si asta desi o mai avusesem in copilarie si cred ca fusesem si vaccinata impotriva ei.
    Eu stiu ca acestea toate stau in mana lui Dumnezeu si numai a lui.
    Si inca o chestie… Am gasit informatia aceasta,cum ca se recomanda planificarea unei sarcini la peste 3 luni de la vaccinare contra varicelei, (dar cred ca si impotriva altor astfel de boli).
    Mi se pare o idee foarte stramba asta, cu planificarea sarcinilor…Auzi, noi sa planificam totul!
    Mda, si faptul ca se fac aceste binevoitoare vaccinari in masa, fara sa se tina cont ca fiecare e unic, si ca fiecare are o nevoie sau alta, (unul poate are un sistem imunitar hiperactiv si-l bagi in altele de genul bolilor autoimune), mi se pare dovada clara a ”bunei intentii” cu care se manipuleaza viata noastra si capacitate noastra de a ne reproduce.Ca doar se stie catii deranjam pe altii care ne tot soptesc ca planeta e supra populata!

  13. CATEVA LAMURIRI DESPRE VACCINAREA IMPOTRIVA HEPATITEI B

    Vaccinul anti-hepatita B se face de 4 (patru) ori dupa sfatul „specialistilor” din minister conform programului national de vaccinare (la naştere, la două luni, la 6 luni, la 18 ani).

    Acest vaccin este NEJUSTIFICAT, INSUFICIENT TESTAT şi TOXIC:

    NEJUSTIFICAT:
    • Vaccinul a fost creat in SUA in anii 80 pentru prostituate, homosexuali, dependentii de droguri injectabile. Pentru ca nu a avut cautare in randul celor vizati el este administrat copiilor in primele zile dupa nastere.
    • Hepatita B – transmitere sanguină şi sexuală (transfuzii, contact sexual etc.). Prevenire: antisepsie chirurgicala, castitate conjugala, igienă, nu prin vaccinarea masiva, irationala, abuziva, periculoasa.

    INSUFICIENT TESTAT:
    • Chiar producatorii recunosc ca aceste vaccinuri cauzeaza boli grave precum: meningita, trombocitopenie, reactii anafilactice, eritem multiform, encefalita, encefalopatie, scleroza multipla, Sindrom Guillain-Barre, bronhospasm, convulsii, purpura trombocitopenica, Sindrom Stevens-Johnson. (http://us.gsk.com/products/assets/us_engerixb.pdf)
    • Nu au fost studiate privind potentialul cancerigen, efectele mutagene, afectarea fertilitatii, efectele teratogene si feto-toxice (vezi prospect)
    • Testele se concentreaza asupra efectelor imediate, pe termen scurt, cand cele grave sunt cele pe termen lung si cele cu efect cumulativ

    TOXIC:
    • Conţine: hidroxid de aluminiu, mercur, fosfaţi, proteine din ou de gaina, proteine din drojdie, resturi din culturi bacteriene (Saccharomyces cerevisiae), ADN strain . (cf. prospect)
    • Mercurul (Tiomersal ) este una din cauzele AUTISMULUI.

    P.S.: Aici ( iansvoice.org ) este prezentata moartea in chinuri cumplite a micutului Ian ce a survenit ca reactie la un vaccin impotriva hepatitei B efectuat in primele zile de viata. Atentie imagini socante.

  14. Pingback: Dr. Christa Todea-Gross despre PROPAGANDA PRO-VACCINARE: cand medicii nu mai au curaj sa spuna adevarul, o va face preotul
  15. Pingback: VACCINUL IMPOTRIVA CANCERULUI DE COL UTERIN A TRANSFORMAT O FATA SANATOASA DE 13 ANI INTR-O LEGUMA (Marea Britanie)
  16. pentru sorin
    te rog, am mare nevoie de adresa man. diveev

  17. Pingback: Marea Britanie, un precedent periculos: CENZURAREA INFORMATIILOR DE PE INTERNET CARE AVERTIZEAZA ASUPRA PERICULOZITATII UNOR VACCINURI - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
  18. Pingback: Atentie, parinti: Ministerul Sanatatii ar putea relua VACCINARILE anti-HPV - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
  19. Pingback: Autoritatile reiau si extind CAMPANIA DE VACCINARE ANTI-HPV - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
  20. Pingback: Vaccinul anti-HPV RESPINS de tot mai multi americani - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
  21. Pingback: Dr. Christa Todea-Gross demonteaza MITUL VACCINARILOR. Distrugerea SISTEMULUI IMUNITAR prin proliferarea SCHEMELOR DE VACCINARE - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
  22. Pingback: Romanii au RATA CEA MAI SCAZUTA de VACCINARE a copiilor din Europa [VIDEO]. Raspunsul autoritatilor: INTEGRAREA VACCINULUI ANTI-HPV IN SCHEMA DE IMUNIZARE! - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
  23. Pingback: JAPONIA OPRESTE CAMPANIA DE VACCINARE ANTI-HPV. De ce se oculteaza in Romania GRAVELE EFECTE NEGATIVE ale vaccinului Gardasil/Cervarix (inclusiv DECESUL si SECHELE IREVERSIBILE)? - Război întru Cuvânt
  24. Pingback: VACCINUL PNEUMOCOCIC – inca un vaccin obligatoriu cu care Ministerul Sanatatii si Media vor sa BULVERSEZE SI MAI TARE IMUNITATEA COPIILOR. Eugen Nicolaescu vrea sa introduca in LEGE “preventia” prin vaccinare (VIDEO) - Recomandari
  25. Doamne ajută-mă să transmit precis ceea ce vreau, fără să fiu pătimaș!
    Am o fetiță în vârstă de 11 luni. S-a născut pe cale normală, a fost sănătoasă încă de la început. Mărturisesc că majoritatea semnalelor conspiraționiste transmise prin diversele canale ale internetului mă dezgustau până acum un an, îmi produceau neliniște și mă îndepărtau prin panica asta de calea ce bună a liniștii. Așa că fetița mea a urmat consecvent schema de imunizare a copiilor. După al doilea vaccin, ulterior celui din spital, fetița mea a făcut febră puternică și o boală, nouă pentru mine, rozeolă, urmată de o iritație în partea de jos a corpului. Nu m-am impacientat, doar doctorii sunt mai pregătiți ca mine să îngrijească medical un om. După vaccinul de 4 luni i-au apărut alte iritații, de data aceasta pe tot corpul. Medicul de familie a zis să nu ne îngrijorăm că sunt normale, dar când aceste iritații s-au transformat în pustule, ne-am hotărât să mergem la un dermatolog care a diagnostica iritația ca fiind dermatită atopică. Am întrebat care sunt cauzele acestei boli și mi s-a răspuns: intoleranța față de laptele de vacă (copiilor le este interzisă administrarea de lapte de vacă până la un an și mama nu o mai alăpta, deci probabilitatea asta cade), o problemă genetică (nu există persoane, din cele pe care le cunoștem noi, din familia meau sau a soției care să fi avut o sensibilitate a pielii), sau nu se știe exact. Am fost curios să aflu dacă incidența dermatitei la bebeluși e mare sau este redusă, mi s-a răspuns că emipiric dar și personal (dna doctor practica de peste 20 de ani) că a scăzut vârsta la care apare dermatita cam de 10 ani.
    Ajuns acasă, am început să caut cu ajutorul doctorului google mai multe detalii referitoare la dermatită și am dat de niște fimulețe postate de familii din toată lumea a căror copii sufereau de autism. Invariabil toate clipurile parcurgeau o poveste identincă. În urma vaccinării copilașii făceau rozeolă, dermatită și după vaccinul de 1 an deveneau apatici și mai apoi erau diagnosticați cu autism. Ăsta a fost începutul cerceterilor mele…
    Pe scurt, am aflat apoi că vaccinurile încearcă să prevină o formă a unor boli, dar și că bolile evoluează așa că efectul lor e desuet, mai apoi că toate bolile pentru care există vaccin sunt tratabile la momentul actual cu ajutorul antibioticelor (pe vremea lui Pateur nu existau antibiotice și ca exemplu empiric trebuie să observăm că molimele erau mult mai devastatoare decât au fost după descoperirea lui Fleming), ba mai mult, în județul Iași nu s-au livrat anul acesta vaccinuri anti-rabie și cazurile erau tratate cu … penicilină; dar și ca vaccinurile se înmulțesc cu fiecare decadă, că există o presiune socială ca toți oamenii să se vaccineze deși există studii științice care au demonstrat ,în urma observațiilor asupra unor copii dintr-un grup etnic eterogen, că vaccinarea produce daune față de imunizarea naturală. Mai apoi o dnă doctor ne-a spus, off the record, că ea ca doctor e pentru vaccinuri dar ca mamă se opune din toată ființa ei. Așa că, după lungi analize și discuții, am hotărât să-i întrerupem schema de imunizare fetiței noastre. Tot ca o analiză empirică a stării medicale a fetiței noastre față de alți copilași cu vârste apropiate vă spun sincer că fata este mult mai puțin bolnăvicioasă, când se îmbolnăvește de o viroză nu ajunge să facă o formă gravă și nici nu a dezvoltat probleme respiratorii în urma acestora, cum pățesc din ce în ce mai mulți copii.
    Nu știu dacă toate vaccinurile sunt dăunătoare dar știu că e de datoria noastră să nu reacționăm ca o legumă atunci când sănătatea noastră sau a copiilor noștri este amenințată și mai știu că unui român, ca a unuia căruia i-a fost inoculată o ideologie unică și toatalitară tocmai prin canalele medie, nu îi este permis să nu se îndoiască de mesajele primite pe canalele media și să nu cerceteze mai adânc scopul acestora (strict material de cele mai multe ori – și nimeni nu se ferește să exprime asta, ratting / audiență).

  26. Pingback: OBLIGATIVITATEA VACCINARILOR. Ministerul Sanatatii CONDITIONEAZA intrarea la GRADINITA de CARNETUL DE VACCINARI. Marturia unui parinte despre experienta negativa a “IMUNIZARILOR” si opinia dr. Adrian Cacoveanu - Recomandari
  27. Pingback: Cercetatorul principal al vaccinurilor ANTI-HPV “rupe tacerea”: GARDASIL SI CERVARIX NU FUNCTIONEAZA, SUNT PERICULOASE SI NU AU FOST TESTATE/ “Descoperitorul” bolii ADHD marturiseste: ADHD ESTE O BOALA FICTIVA - Recomandari
  28. Pingback: Ministerul Sanatatii vrea sa reia VACCINAREA ANTI-HPV din OCTOMBRIE. Parintii, somati sa se prezinte la MEDIC cu FETITELE intre 11-14 ani - Recomandari
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare