ȚARA LUI 10%. Reportaj In Premiera despre drama unei Romanii saracite prin jaf si hotie (VIDEO)

10-03-2015 33 secunde Sublinieri

De câteva luni ne uităm la televizor şi descoperim cu groază, în fiecare zi, cât de coruptă a ajuns ţara în care trăim, dar şi cât de bogaţi am fost de fapt, din moment ce s-au furat miliarde. România, se pare, nu se poate mişca dacă unii nu îşi primesc tainul. Care, am aflat şi asta, e regulă: 10 la sută. Aşa că, astăzi, vrem să le dăm şi noi acestor corupţi acel 10 la sută pe care îl merită, rupt din statistici. 10 la sută e procentul de copii români care se duc la culcare flămânzi. 10 la sută din personalul medical la României pleacă anual din ţară. 10 la sută dintre români suferă de depresie. Şi tot 10 la sută sunt românii care încă mai cred că bogaţii noştri şi-au făcut averea cinstit. Urmăreşte un reportaj marca “În premieră”, cu Carmen Avram, care nu e nici 10 la sută din ce au lăsat în urmă aceşti corupţi.


Categorii

Documentare/ Reportaje, Razboiul impotriva populatiei, Razboiul impotriva Romaniei, Razboiul impotriva sanatatii, Sistemul romanesc de sanatate, Video

Etichete (taguri)

, , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

2 Commentarii la “ȚARA LUI 10%. Reportaj In Premiera despre drama unei Romanii saracite prin jaf si hotie (VIDEO)

  1. Oamenii astia de la conducere,pur si simplu, nu mai sunt sanatosi la cap…cum sa ploua in camera de comanda a Hidrocentralei Portile de Fier !?! Cum sa acopere cu folie de plastic panourile electronice de comanda!?! Kafka era mic copil!! Asta nu mai e tara decat cu numele,avea dreptate Ilie Serbanescu !Ce blestem a cazut pe noi…

  2. Autoarii acestui reportaj spun adevarul gol golut.Le multumim din suflet.Ne rugam pentru ei sa fie sanatosi sa faca si alte reportaje despre cum arata Romania in runine.Va multumim.

Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare