„ACESTA NU ESTE UN COMPLOT. Cum povestește massmedia Covidul” (Video) – documentar excepțional de Bernard Crutzen. Despre noul regim al „adevărului” unic sanitar, interesele maculate ale „experților” și mediei finanțate de oligarhi și docilizarea prin frică a oamenilor. „Presa ar trebui să fie gardianul libertății, dar acum este invers, susține puterea în acest delir”

13-02-2021 11 minute Sublinieri

„Acesta nu este un complot”: rezumat la documentarul lui Bernard Crutzen (regizor cu mai multe serii de documentare prezentate pe principalele canale tv belgiene, absolvent al IHECS – Institutul de înalte studii de comunicare socială)

Am trimis o scrisoare deschisă către media belgiană în care chestionam modul în care este prezentată criza, ce spun, cum spun și de ce uneori tac. Primul răspuns primit a fost ironic: „deci este un complot”. Cuvântul a fost spus. Nu, nu cred. „Acesta nu este un complot” (n.tr. trimitere la celebrul tablou al lui Magritte – „Aceasta nu este o pipă”).

După filmarea cu telefonul mobil din Bergamo, evitarea supraaglomerării spitalelor a devenit principalul scop al gestionării crizei, după ce ani în șir guvernele au redus numărul spitalelor și al cadrelor medicale din motive economice. Trebuie să evite să li se reproșeze aceasta, așa că se tem. M-a uimit, însă, aplicarea universală a acestui comandament: trebuie să stăm în case pentru a aplatiza curba. Toți comunicatorii o știu, repetarea aceluiași mesaj, din nou și din nou, este baza propagandei.

Anne Morelli, istoric și profesor la Université Libre de Bruxelles:

„Cartea pe care am publicat-o se cheamă „Principii elementare de propagandă de război – utilizabilă în caz de război deschis, rece sau conflict emergent”. Aici probabil suntem în situația unui conflict emergent, adică nu s-au folosit armele, dar există o mobilizare din partea opiniei publice și a guvernelor ce seamănă foarte mult cu o mobilizare ce se face în cazul unui război deschis. Atunci toată lumea trebuie să sprijine guvernul, nu poate exista disidență, nu mai poate exista libertatea presei sau libertatea de opinie, se petrece ceva atât de important încât trebuie să sacrificăm totul pentru victoria cauzei.”

Pus în fața media, ai impresia că participi la o hipnoză colectivă promovată prin imagini anxiogene.

Bernard Rentier, virolog și fost rector al ULG:

„Există un aspect mitic aici, așa tind să fie epidemiile. Toți se tem de virus pentru că nu-l vedem. Apoi, nu suntem responsabili, pentru că provine de la altcineva, dar, totuși, ne simțim vinovați că îl putem transmite. Deci apare un fel de fobie colectivă ce poate fi ușor alimentată de media. Am fi putut spera că media nu vor juca această carte la maximum, dar din păcate au făcut-o și o fac în continuare.”

Am studiat mesajele subliminale, cele care ajung direct la creier fără a ne da seama de aceasta. Sunt intrigat de imaginile ce apar în spatele graficelor – persoane tinere care suferă pe paturi de spital, deși nereprezentative pentru categoria de risc pentru acest virus. Ei bine, aceștia sunt figuranți, imaginile fiind cumpărate de la compania specializată shutterstock. Mesajul este clar: chiar și persoanele tinere, chiar și dvs puteți fi una din victime.

OMS arată pe propria pagină de internet că trebuie evitată urmărirea îndelungată a media pentru a nu da naștere anxietății, ce poate declanșa alte probleme de sănătate. Media continuă să prezinte cifrele. Belgia a ajuns la 19.500 de decese de covid pe 31 decembrie 2020, o cifră foarte mare, dar care raportată la ansamblul populației reprezintă 0,17%. Iar procentul de morți de covid la nivelul populației mondiale e de 0,02%. Impresionează diferența dintre realitate și percepția ei. Nu avem de-a face cu o apocalipsă. În plus, acest număr trebuie relativizat, pentru că de multe ori decesele au fost contabilizate cu generozitate. În SUA au fost numărate toate decesele „cauzate de”, „ce ar fi putut fi cauzate de” și „la care ar fi putut contribui” covid. În Marea Britanie s-au dedus ulterior 5.000 de decese de covid, iar în Belgia cu 121. Însă în Belgia numărul de decese covid ar putea fi mult mai mic, căci institutul Sciensano care ține contabilitatea a recunoscut că doar 4% din decesele declarate de covid din casele de bătrâni au fost cazuri confirmate, restul de 96% fiind doar cazuri susceptibile de covid, care nu au fost testate. Președintele regiunii valone, Elio diRupo, confirmă într-o înregistrare cu camera ascunsă că „toate persoanele decedate în case de bătrâni au fost prezumate a fi murit de covid, ceea ce probabil nu a fost cazul”. Cu toate acestea, în cifrele oficiale se declară în continuare 19.500 de decese de covid în Belgia, dintre care 8.400 în casele de bătrâni. Oricare ar fi numărul real, felul cum aceste persoane au murit, fără a-și putea lua adio, ne va bântui mult timp.

Mă uimește că măsura carantinării nu a reprezentat încă subiectul unei dezbateri publice, în ciuda nedreptăților și incoerențelor pe care le conține. În mai 2020 am realizat un clip care pune sub semnul întrebării beneficiile carantinării la inițiativa dr. Melanie Dechamps, șef adjunct al serviciului de tratamente intensive, spitalul universitar St Luc. Clipul a fost vizionat de 300.000 de ori, dr. Dechamps a contactat presa, dar aceasta nu a preluat informația,

Dr. Melanie Dechamps:

„Când încerc să pun în balanță numărul de vieți salvate (de carantină) cu numărul de vieți pe care probabil le-am distrus, încep să am temeri.”

Specialiști din mai multe discipline au ajuns la concluzia că o carantină prelungită ne costă prea mult.

Prof. Pierre-Francois Laterre, șef serviciu tratamente intensive, spitalul universitar St Luc:

„Nu înțeleg de ce nu am putut să lăsăm să iasă repede din carantină populația tânără despre care știm că nu sunt în categoria de risc. Nu putem estima numărul de oameni salvați, dar vom pierde multe vieți din cauza carantinei.”

Opiniile critice ajung în presă abia în august 2020, după publicarea scrisorii deschise „Belgium beyond covid”.

„Le Vif Express” publică apoi „Cartea albă” a doctorului în biotehnologie Caroline Vandermeeren, ce lucrase anterior treisprezece ani pentru gigantul farmaceutic GSK, în prezent fiind independentă.

Dr. Caroline Vandermeeren:

„La declararea carantinei am fost foarte mirată de comunicarea extrem de anxiogenă și de modul în care au fost manipulate informațiile. În preajma reunirii Consiliul Național de Securitate fie se actualiza foarte repede informația, fie, din contră, se mergea înapoi. La un moment dat, când curba mortalității a scăzut brusc pe o perioadă de cinci zile și nu corespundea cu mortalitatea estimată, acea perioadă a fost exclusă din grafic.”

A urmat declarația de la Great Barrington, semnată de 40.000 de specialiști din domeniul medical, mulți vârfuri în domeniile lor. Împinși însă către periferia media și forțați să apeleze la canale alternative. În Germania 2500 de medici se organizează alături de avocați pentru a denunța narațiunea oficială. Opoziția este cel mai bine mediatizată în Franța.

Jacinthe Mazzocchetti, antropolog la Universitatea Catolică Leuven :

„Felul în care folosim cuvintele e esențial. A considera pe cineva „conspiraționist” nu spune, de fapt, nimic, dar devine un cuvânt ce permite înăbușirea oricărui spirit critic și a oricărei puneri sub semnul întrebării a modalității în care funcționează societatea noastră astăzi. A devenit o insultă facilă ce închide gură cuiva și evită întrebări care deranjează.”

Alexandre Penasse, jurnalist la Kairos:

„Aproape a ajuns un compliment să fii făcut conspiraționist, în condițiile în care acești așa-ziși conspiraționiști ajung să pună în evidență corupția guvernelor, a experților și a ziariștilor. Însă jurnaliștii întrețin confuzia între cei care pun în evidență interesele ascunse ale responsabililor și poveștile despre falsitatea călătoriei pe Lună.”

Ar trebui jurnaliștii să-și suspende spiritul critic pe perioada unei pandemii? În unul din articolele din „Kairos”, Penasse a arătat conflictele de interese din interiorul GEES (Grupul de experți pentru strategia de ieșire din criză), unii dintre ei fiind legați de companii pentru care criza reprezintă o oportunitate financiară. Emanuel Andre, spre exemplu, consilier al guvernului pe tema tracing-ului (urmăririi cazurilor) a continuat pe perioada crizei să fie plătit și de „Savics”, companie specializată în domeniul tracing-ului. Apoi, numele a doi reprezentanți GEES ce lucrează și pentru McKinsey, companie ce consiliază și marile firme farmaceutice, a rămas necunoscut. Dacă ne uităm pe rapoartele GEES, ele spuneau că „actuala criză nu va putea fi sub control decât atunci când marea majoritate a populației va fi vaccinată” și vorbeau de „riscul unui al doilea și al treilea val”. Cum puteau ști aceasta la mijlocul lunii aprilie 2020, când medicii specialiști spuneau că un al doilea val este puțin probabil?

Omul cheie al GEEs este virologul Marc van Ranst, cunoscut din 2009 de pe timpul epidemiei de gripă H1N1, când a consiliat guvernul să cumpere milioane de doze de vaccinuri de la GSK, fiind în același timp plătit de această companie. Acel vaccin nu a cunoscut succesul și o treime de doze a fost returnată. Penasse: „Van Ranst este exemplul perfect pentru a ilustra memoria selectivă a presei. Media o iau întotdeauna înaintea intereselor comerciale și rămân întotdeauna în urma interesului public.”

Într-o conferință a sa din ianuarie 2019, van Ranst arată cum a instrumentalizat media pe perioada crizei H1N1, dezvăluind în același timp un conflict de interese ce include toate marile companii farmaceutice https://www.youtube.com/watch?v=6SAlasghO24 :

Marc van Ranst – „Trebuie să fii omniprezent în primele zile pe media, pentru a obține acoperire totală și a le convinge să nu caute și alte voci care să se exprime pe subiect.” „Trebuie comunicat numărul de morți zilnic, chiar dacă el e același cu al gripei sezoniere, de exemplu (răsete). Este foarte important să vorbești despre decese, pentru că astfel oamenii vor înțelege că pot muri.”

Se vorbește de conspiraționism, dar Gates, spre exemplu, este o persoană care face aproape totul public. Pagina fundației sale arată cine a primit finanțare din partea lui. Laboratorul Universității Catolice din Leuven, spre exemplu, condus de Marc van Ranst, a primit 700.000 de dolari. Un cadou frumos pentru cel care influențează decizia țării sale de a vaccina în masă, idee atât de dragă lui Bill Gates. Tot pe pagina fundației Gates găsim sponsorizări media cum ar fi CNN, The Guardian, Le Monde, AFP, care îl susțin constant. În loc să vâneze conspiraționiști, nu ar trebui ca presa să denunțe o astfel de preluare abuzivă a controlului asupra sănătății publice? Dificil, când chiar tu ești în ghearele lobby-ului.

Apoi, putem pune semnul echivalenței între o persoană bolnavă de covid și un „caz” așa cum e el declarat de autorități în urma testului PCR folosit peste tot în lume? După 40 de cicluri, multiplicarea este de 1.500.000 de ori.

Dr. Marie-Luce Delforge, director medical ULB: „Multiplicarea cu 40 de cicluri este folosită în multe laboratoare și reprezintă cel mai bun compromis.”

Mulți oameni de știință au emis, însă, rezerve față de această metodă.

Yves Van Laethem, epidemiolog spital St Pierre și purtător de cuvânt inter-federal:

„40 de cicluri e prea mult, va da în unele cazuri fals pozitivi și, mai ales, veți detecta urme virale, viruși morți săptămâni după ce persoana s-a vindecat de boală și nu mai e de mult contagioasă. 40 e enorm.”

Abia apoi OMS a venit cu precizarea că testele PCR au relevanță limitată și trebuie folosite doar în cazul pacienților cu simptome. Însă atunci testarea în masă, în funcție de rezultatele căreia se adoptă majoritatea măsurilor de la portul măștii la carantină, devine puțin fiabilă. Dacă piedestalul pe care se sprijină carantina nu este robust, tot eșafodajul se dărâmă ca un castel din cărți de joc. Media au redat această informație, dar fără a înceta prezentarea zilnică a numărului de „cazuri”. De acum această listă de cazuri reprezintă în cel mai bun caz o nefericită formulare și în cel mai rău o trădare națională.

Se declară false reizbucniri ale pandemiei, când de fapt, cum a fost cazul în Germania, a fost vorba doar de un eveniment local într-un canton datorat sosirii unor muncitori din Estul Europei, ce nu a afectat curba generală pe țară.

Jean-Pierre Jacqmin, director de știri la televiziunea belgiană francofonă (RTBF):

„Editorul e responsabil pentru ce a prezentat și încercă, să fim atenți la atmosfera generală. Însă adevărul nu se găsește nici în media mainstream, nici în media alternative, ci în ambele.”

Anne Morelli:

„Există fake-news în informația oficială. În proporție foarte mare. Și este taxat drept fake-news ceea ce nu corespunde acestui tip de informație oficială. Aceasta este o manieră de a te descotorosi de critici. Noi trebuie să ne întrebăm de fiecare dată unde este cu adevărat fake-news, căci realitatea se mută de pe o săptămână pe alta.”

Desigur, nu pandemia este fake-news, nici suferința oamenilor. Dar aceste suferințe nu trebuie să ne facă să uităm manipularea, oportunismul și interesele financiare.

Pe 24 iulie 2020, Sciensano organizează o conferință de presă în condițiile în care vârful epidemiei trecuse și interesul publicului începuse să scadă. Se anunță moartea de covid a unui copil de 3 ani și e formulată o chemare la conștiință – informația e preluată imediat de media fără nuanțe. Celal Kosova, tatăl copilului:

„nu pot accepta declarația din media că a murit de covid. A avut covid, dar ea suferea deja de o boală neuromusculară, avea deja probleme de respirație, covidul doar s-a adăugat acelei suferințe. Nu sunt de acord că e din cauza covid, media doar s-au folosit pentru a înspăimânta populația. Dacă nu aș fi fost eu în cauză și aș fi auzit de caz așa cum a fost prezentat în media, aș fi fost înspăimântat. Când știi, însă, starea copilului, avusese o tromboză deja, nu poți accepta felul cum a fost prezentată știrea.”

Impresia e că obiectivul comunicării publice este menținerea fricii și nu sunt singurul care crede asta.

Dr. Pascal Sacre, terapie intensivă și reanimare:

„Starea de stres în care menținem populația poate da naștere la mai multe probleme de sănătate sau să le agraveze decât covid. Sistemul imunitar este în mod special sensibil la frică. La aceasta se adaugă ceva ce m-a șocat cu adevărat și m-a făcut să conștientizez că se întâmplă ceva, și anume că acestei frici i s-a adăugat inhibarea acțiunii. Acest proces a fost pus în evidență de Pavlov și Henri Laborit prin experiențe pe șoareci, de exemplu, că un individ asupra căruia a fost exercitat un stres se poate elibera doar dacă reușește să acționeze bine sub stres (să fugă în altă cușcă sau să-i atace pe alții pentru a scăpa, de exemplu). A-i împiedica pe oameni să acționeze, carantinându-i și spunându-le în mod repetat să aștepte, reprezintă o absență a acțiunii. Astfel că fricii i se adaugă cel mai rău lucru posibil, inhibarea acțiunii, ceea ce vă poate spune orice psiholog sau psihopatolog. Când cuiva îi este frică, acela poate accepta orice de la oricine.”

Cât privește portul măștii, Emanuel Andre, purtător de cuvânt, spunea în plină pandemie că nu este necesar, iar în iunie, când cazurile scad, îl decretează „o necesitate absolută”.

Despre vaccinul ce folosește o tehnologie nouă ARNm și se află în faza de testare nu se poate spune deocamdată că sunt sigure, iar negocierile opace alături de speculațiile bursiere ridică semne de întrebare.  Apoi sunt, iarăși, conflictele de interese. Profesorul de imunologie Michel Goldman, care susține la televizor siguranța vaccinului, este în același timp președinte al consiliului de administrație al AstraZeneca. Prima comandă de vaccinuri făcută de Belgia merge spre acest producător, care a obținut și propria imunitate față de efectele adverse ale vaccinului.

Bernard Rentier:

„Eu susțin vaccinarea. Absurditatea vine de la faptul că producătorul nu garantează siguranța propriului vaccin.”

Media mainstream devin avocatul vaccinării, pe când opiniile critice sunt cenzurate pe rețelele sociale. Algoritmii sunt fără milă și fără apel la propriu. Cristophe de Brouwer, fost președinte al Școlii naționale de sănătate publică de la ULB, este cenzurat de facebook pentru dezinformare. Facebook, twitter și youtube vânează ca niciodată opiniile științifice considerate greșite, dar lasă paginile ce promovează ideea că pământul este plat. Voi fi cenzurat și dacă voi spune că există soluții alternative la vaccinare? Există soluția imunizării de turmă urmărită de Suedia sau cea a imunizării individuale prin vitamina D, în special, la fel ca și planele medicinale ca artemisia sau medicamente precum hidroxiclorochina. În ciuda dezbaterii din Franța, în Belgia nu s-a discutat despre hidroxiclorochina, însă ea a fost folosită de medici, deși Agenția națională a medicamentului a descurajat folosirea ei. Ciudat, ceea ce este descurajat la noi este încurajat în Congo, unde Belgia a trimis hidroxiclorochina cu mențiunea că „are virtuți terapeutice împotriva covid 19”. Toate alternativele la vaccin au fost ignorate de autorități și vânate de media.

În octombrie se anunță un nou val și noi măsuri. Să vedem cu prof. Laterre situația din spitale.

Prof. Pierre-Francois Laterre:

„Acum avem trei cazuri. În martie-aprilie secția era plină cu bolnavi de covid, 14 paturi. Am avut si 26-27 de pacienți în același timp. Nu a existat niciodată o saturație completă a spitalelor. În plus, multor oameni le-a fost teamă, din cauza situației, să vină la spital deși ar fi avut nevoie.”

Ni se vorbește despre solidaritate, dar discursul media divizează și culpabilizează. E condamnat comportamentul social, dar sunt cauționate greșelile de politică de sănătate publică. Mai mulți medici au fost marginalizați, acuzați fiind de negaționism.

De fapt, în fiecare toamnă spitalele sunt luate cu asalt pentru infecții respiratorii, există anunțuri din 2019 că unele spitale au ajuns la saturație.

Dr. Pascal Sacre:

„În fiecare an avem probleme de saturație a spitalelor în toamnă-iarnă. Dacă vorbim despre asta, trebuie să vorbim și de lipsa materialelor, de numărul redus de doctori în general, de subfinanțarea terapiei intensive.”

Pentru exprimarea opiniilor sale, dr. Sacre e dat afară de la spitalul central din Charleroi. Dr. Pascal Sacre:

„Am fost șocat să văd că pentru astfel de opinii au fost gata să dea afară un medic reanimator tocmai în criză covid când ar fi avut mai multă nevoie de mine.”

Noul guvern a luat noi măsuri de control, iar noul premier încarnează perfect pompierul piroman. Nu mai suport media, această fabrică de consimțământ cu motoarele turate la maximum.

Pragul pentru declararea epidemiei de gripă este la 150 de cazuri pe zi, iar experții vor să fixeze pragul pentru epidemia de covid la 50 de cazuri pe zi. Și chiar și atunci marile evenimente vor fi interzise. Aceasta reprezintă tirania riscului zero.

Nu înțeleg decizia presei de a ignora știri cum ar fi decizia tribunalului portughez potrivit căreia testul PCR nu e suficient de fiabil pentru a justifica declararea carantinei folosind date obținute astfel. Nimic despre manifestațiile din Serbia sau din Danemarca sau despre protestul parlamentarilor italieni.

Pe 2 noiembrie se decide o nouă carantină cu închiderea sectoarelor neesențiale fără cea mai vagă dezbatere democratică. Primesc mesaje potrivit cărora această criză ascunde o alta mai profundă, sistemică.

Georges Ugeux, douăzeci de ani numărul doi al bursei din New York și acum profesor la Columbia Law School:

„În 2018 am anunțat un tsunami în 2020 pe fondul slăbirii situației financiare. Coronavirus a reprezentat o hârtie de turnesol pentru multe aspecte, inclusiv pentru dezinvestirea în sănătate – spitale, laboratoare, infrastructură. Avem state care au acționat iresponsabil, s-au supraîndatorat, iar acum investim în șase luni cât am făcut-o în ultimii zece ani. Am început deja 2020 într-o situație de fragilitate cauzate de îndatorare și terminăm anul într-o situația aproape catastrofală. Așa că recesiunea va fi mai profundă decât s-a anunțat.”

Deja falimentul sistemului este pus de guverne pe seama covid, când de fapt a fost cauzat de măsuri. Media întreține această confuzie. Nu covidul ne costă, ci carantina ne-a costat miliarde, iar aceasta a fost o decizie politică.

Georges Ugeux (ironic):

„Bineînțeles că nu suntem responsabili pentru impunerea carantinei, nici pentru folosirea de mesaje ce au înspăimântat lumea … sigur că guvernele nu sunt vinovate pentru că practic au distrus economia. Ei doar au făcut ce au recomandat medicii. Aceasta este o demisie politică. Ca să le meargă, există un element necesar crucial: populația să aibă încredere în astfel de conducători.”

Parlamentele rămân mute, sunt executivele cele care conduc hora cu consultarea câtorva virologi.  Cum să ai încredere într-o conducere ce aruncă în aer secretul medical?

Dr. Marie-Luce Delforge:

„Trimitem toate rezultatele testelor către Sciensano, împreună cu toate datele personale ale celor testați. Nu eram deloc obișnuiți cu asta, iar ca doctor această îmi pune probleme.”

A fost nevoie de ani pentru ca Parlamentul european să reușească protecția datelor personale, iar aceasta este aruncată în aer în câteva săptămâni.

Bernard Rentier:

„Dacă se decide că vaccinul este obligatoriu, eu voi invoca obiecția de conștiință. A fost creată o angoasă, o anxietate generală, fiecare zi trebuind să devină mai preocupantă decât precedenta.”

De ce conducătorii au închis toate locurile unde oamenii pun lumea la cale? Au închis teatrele, probabil își amintesc că revoluția belgiană a pornit de la ieșirea de la operă. Mulți medici au spus, măsurile liberticide nu au rațiuni medicale, ci securitare. În democrație, presa ar trebui să fie gardianul libertății, dar acum este invers, acum ea susține puterea în acest delir.

Anne Morelli:

„A fost sacrificată libertatea de gândire, n-a existat reacție cu unele excepții pe rețelele sociale. Ce putem și trebuie să facem este să ne îndoim, să ne îndoim și iarăși să ne îndoim.”

Vrem cu adevărat o societate cu risc zero, securitară, controlată total? Cine a votat pentru asta?

„Acesta nu este un complot”, dar poate că este încercarea de a folosi o criză sanitară pentru a impune o lume virtuală, tehnologizată și igienizată, o formidabilă ocazie pentru cei ce-și doresc puterea discreționară și un popor docil. Dar cine împărtășește acest vis? Nu oamenii normali și nici chiar jurnaliștii, așa că sper să văd din nou dezbateri democratice reale. Putem să depășim această criză, dar trebuie să ne recucerim libertatea.

OLIGARHIE, NU ȘTIINȚĂ. Jurnalistul Tucker Carlson critică impunerea DISCURSULUI UNIC despre vaccinul Covid de companiile Big Tech și miliardari (Video)/ Facebook ANULEAZĂ pagina Declarației de la GREAT BARRINGTON. Inițiator de la Stanford Medical School: „o formă modernă de ardere a cărților”

MAREA MINCIUNĂ. O propagandă primitivă caută să mențină vie SPAIMA DE COVID-19/ Arafat citează trunchiat un studiu despre ASIMPTOMATICI, care ar fi responsabili pentru jumătate din INFECTĂRI/ Mircea Badea: „De fiecare dată când autoritățile au nevoie de niște argumente reale CREȘTE NUMĂRUL DE INFECTĂRI”

DE CE MOR ROMÂNII DE COVID? Cauzele uneia dintre cele mai mari mortalități din Europa între propaganda „POPORUL E DE VINĂ” și mult mai incomodele explicații ale DEFICIENȚELOR MAJORE ale sistemului sanitar, iatrogeniilor „eroilor din linia întâi”, precum și cazurilor de deces fabricate

„Zilele Europene ale Vaccinării în România” – sau… CÂNTAREA VACCINULUI, festivismul și propaganda deșănțate cu care au fost aduse în țară primele doze de VACCIN ANTI-COVID, tocmai în ziua de Crăciun

Filosoful belgian MICHEL WEBER despre PROIECTUL TOTALITAR al crizei Covid-19. „Dacă populația rămâne izolată în teroare, nimic nu va sta în calea CELUI MAI BARBAR REGIM din toate timpurile”

„UNELE PERSOANE CARE NE SPRIJINĂ CU ANALIZE”. Incredibilul răspuns pe care-l dă ARAFAT atunci când e chestionat asupra BAZEI ȘTIINȚIFICE a declarării stării de alertă și epidemiei. PSEUDO-EXPERTIZA și FALSA ȘTIINȚĂ folosită de autorități pentru a impune și prelungi stările de excepție medicală

Interviu cu Jean-Jacques Crèvecœur despre gestionarea crizei pandemice prin TORTURĂ PSIHOLOGICĂ și MANIPULARE A MASELOR

DOUĂ ETICHETE INFAMANTE: NEGAȚIONIȘTI ȘI CONSPIRAȚIONISM. Texte de Vasile Astărăstoae și Giorgio Agamben

PSIHOLOGIA PANDEMIEI. Profesorul MIRCEA MICLEA despre “NOUA RELIGIE A SIGURANȚEI” în contextul combaterii coronavirusului. “Să ne uităm și în alte părți, SĂ INTEGRĂM PERSPECTIVELE, informațiile. Prin GÂNDIRE CRITICĂ și integrare ne vom apropia mai mult de adevăr și, cum zice Cartea, ADEVĂRUL NE VA FACE LIBERI!”

„Gravida din Arad” care „răspândea teorii ale conspirației” sau cum a fost speculat un deces tragic al unei mame și al copilului său nenăscut de ARAFAT și de presa aservită/ CAZURI GRAVE DE MALPRAXIS semnalate în contextul internărilor cu Covid-19. „Ne mai întrebăm și noi câți morți de Covid sunt, practic, uciși sau lăsați să moară în numele Covidului?”

„Dr. Fauci spune clar”. Cum DEZINFORMEAZĂ CNN – dar și „purtătorii de mesaj” autohtoni – cu privire la transmiterea ASIMPTOMATICĂ a SARS-CoV-2. Manufacturarea consensului pentru lockdown, măști obligatorii și alte restricții prin informări false, parțiale sau distorsionate

PROGNOZE NEÎMPLINITE. Câteva exemple despre cât de greșite au fost estimările unor „experți” pandemici/ LEGEA SOCIALĂ A PANDEMIEI/ Reminder despre ISTERIA ÎN MASĂ din vremea gripei porcine/ MASCA OBLIGATORIE LA PARIS, dintr-o eroare de calcul

COMBATEREA CORONAVIRUSULUI, comparată cu AL DOILEA RĂZBOI MONDIAL. Cum a fost găsit pretextul ideal pentru instaurarea unei DICTATURI TOTALITARE ORWELLIENE/ Memento mori și amintiri despre gripa Hong Kong din 1968

NOII CAINI DE PAZA AI PUTERII. Tradarea oamenilor de cultura si a jurnalistilor, deveniti PIESE ANGRENATE in STRATEGII DE PUTERE si CONTROL, de LINSAJ AL “DUSMANILOR” si “OCUPARE” a SPATIULUI PUBLIC


Categorii

Dezinformari, hoaxuri, diversiuni, manipulari, Documentare/ Reportaje, Noile totalitarisme, dictatura si reeducare, Pandemia de coronavirus/ COVID-19, Studii, oameni de stiinta, Traduceri, Video

Etichete (taguri)

, , , , , , , , , , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

6 Commentarii la “„ACESTA NU ESTE UN COMPLOT. Cum povestește massmedia Covidul” (Video) – documentar excepțional de Bernard Crutzen. Despre noul regim al „adevărului” unic sanitar, interesele maculate ale „experților” și mediei finanțate de oligarhi și docilizarea prin frică a oamenilor. „Presa ar trebui să fie gardianul libertății, dar acum este invers, susține puterea în acest delir”

 1. Ce folos, ce folos, viata fara de Hristos ?
  Aceasta lume NU-L MAI IUBESTE DELOC PE HRISTOS si nici ca se sinchiseste de ce a facut Domnul pentru TOTI OAMENII, de aceea si actiunile vrajmasilor reusesc.
  Citind link-ul de mai jos mi-am adus aminte de parabola “Bogatului caruia i-a rodit tarina”.
  Cum poti sa fii FERICIT ca te vaccinezi, cum sa dam unui vaccin atata credinta? Lumea asta este tot mai rupta de realitate, adica NEBUNA.

  https://www.activenews.ro/stiri/S-a-vaccinat.-Era-fericita.-A-MURIT-DUPA-ZIUA-EI.-Inca-un-cadru-medical-si-a-pierdut-viata-dupa-vaccinare-Doina-Militaru-asistent-optician-55-de-ani-infectata-grav-dupa-vaccin.-IML-a-decis-ca-sunt-suspiciuni-si-a-hotarat-autopsia.-Avea-ASTM-si-ALERGII-165256

 2. https://www.activenews.ro/stiri/Dupa-vizita-lui-Iohannis-la-Patriarhul-Daniel-Guvernul-a-anuntat-TAIEREA-FONDURILOR-pentru-Catedrala-Mantuirii-Neamului.-Buget-redus-cu-89-pentru-constructia-si-restaurarea-Lacasurilor-de-Cult.-Presedintia-confirma-ca-s-a-discutat-si-despre-VACCINARE-165312

  Daca este asa, si Patriahul nostru Daniel nu i-a facut pe plac acestui presedinte al carui nume mie imi provoaca greata, desi numele nu are nici o vina, atunci doua lucruri am a spune:

  1. Cinste lui, Preafericitului patriarh Daniel, pentru aceasta fapta.
  2. Gauleiterul habar nu are cu cine vorbeste si ce trebuie sa spuna, nu doar ca este un necunoscator al tarii pe care o asa-zis conduce, dar dovedeste inca o data ca o dispretuieste pe ea si pe cei care au cladit-o si inca o mai tin in viata, nu stiu pentru cata vreme.

 3. Pingback: The Lancet: testele RT-PCR NU POT FI FOLOSITE CA STANDARD adecvat în luarea de decizii de SĂNĂTATE PUBLICĂ. Testele RT-PCR, criticate și anterior, stau la baza deciziilor de carantinare, izolare socială și decretarea stărilor de urgență și aler
 4. Pingback: ANA IORDĂNESCU: Adevărul, regele exilat. DEMISTIFICAREA METODELOR DE DECLANȘARE ȘI ÎNTREȚINERE A PANDEMIEI COVID19: "Singura pandemie sau boală din istoria medicinei și a logicii în care vaccinul și testul pentru depistarea bolii/pandemiei
 5. Pingback: TEHNOCRATIE ȘI OLIGARHIE. Cum poate fi explicată mărirea și decăderea lui Bill Gates?/ Industria vaccinurilor experimentale Covid au produs noi bogați ai lumii/ „Eterna reîntoarcere a „vaccinării” anti-COVID 19 – iată ce ni se propune în
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare