Profesorul FLORIN COLCEAG despre PSIHOZA PANDEMIEI, EFECTELE DEZASTRUOASE ALE SCOLII ONLINE asupra copiilor. “Oamenii sunt manipulati, au invatat sa ia pastile. Nu stau sa gandeasca, vor o pastila de cunoastere. Din cauza asta, sunt in stare sa-si infiga CIPURI IN CREIER, numai ca sa aiba o memorie mai buna” (VIDEO)

16-11-2020 7 minute Sublinieri

Prof. Florin Colceag in reportajul-interviu realizat de Lucia Toader pentru Universul credintei (TVR, 8 noiembrie 2020):

Noi ne aflam acuma intr-un prag in care se face judecata intregii evolutii a umanitatii. E pragul in care vedem ca societatea, de fapt, e o structura extrem de subreda, in care vedem ca toate institutiile au inceput sa nu mai faca fata si toate structurile existente la momentul actual se vad slabe. Totul se fragilizeaza, si relatiile dintre oameni, pentru ca [viata] nu e centrata pe cunoastere, pe simtire, pe traire, pe iubire si pe iertare.

[…] Cresc relatiile conflictuale din ce in ce mai tare. A inceput razboiul asimetric, in care nu se mai impusca cu armele, cu fake-news, cu virusuri, cu pandemii, cu razboi biologic. Nu mai exista etica. E o des-centrare totala, care se duce din aproape in aproape, pana in cele mai fine si mai adanci locuri. In situatia asta de dezagregare din ce in ce mai adanca, noi trebuie sa vedem care sunt centrele de granulatie in care ne putem agrega… Daca vom intelege lucrul acesta, avem sansa sa iesim la suprafata cu bine: IUBIREA si IERTAREA. Iubirea de copii, iubirea de oameni, iubirea de aproapele tau… Noi nu stim sa iertam. Oamenii se simt atat de fragili in momentul actual, incat cauta tot timpul vinovati, dar pe ei nu se vad.

Oamenii sunt manipulati…. Insasi anatomia noastra cerebrala ne joaca feste pentru ca nu o folosim cum trebuie, nu ne folosim potentialele. Oamenii au invatat sa ia pastile. Nu stau sa gandeasca, vor o pastila de cunoastere. Din cauza asta, sunt in stare sa-si infiga cipuri in creier mai tarziu, numai ca sa aiba o memorie mai  buna. Se pierde contactul cu natura pe care o ignora, iar natura sufera…. Un milion de specii din natura deja au disparut. Deci noi suntem intr-un proces de extinctie in masa, pentru ca oamenii si-au pierdut reperele. De ce nu le au, de ce si le-au pierdut? Pentru ca nu si le-au mai educat. Noi nu i-am invatat pe oameni sa fie oameni. Noi i-am invatat sa memoreze, sa repete, diverse lucruri, nu sa fie oameni, sa aiba sentimente, sa se ajute intre ei. Acuma, dupa un numar generatii de scoala, cand te uiti in spate, iti dai seama ca scoala a fost cam de pomana, in majoritatea cazurilor, pentru ca au retinut numai 5% din ce au invatat, 95% s-a pierdut, dar au fost modificati, transformati, dezumanizati…

[…] A venit urmatoarea generatie de mutanti – generatia Internetului, in care factorul mutagen a fost evident, în primul rând ruperea de natura si intrarea cu inima in calculator si in jocuri. Ei bine, ultimul factor mutagen se petrece acum… Pentru a putea iesi din acest marasm, produs de ultima mutatie, care si aceasta este creata, trebuie sa ne unim ca profesionisti, sa punem la dispozitie tot ce putem, intr-o retea de profesionisti, care sa fie hotarati sa schimbe lucrurile.

Vedeti, pe mine nu ma revolta [atat] coruptia, nu ma revolta [atat] gainariile facute de politicieni, dar ma revolta ca nu lasam un viitor si sanse copiilor. Eu stiu ca mediul politic e atat de imputit, incat daca intri in el te imputi si tu, te murdaresti, te faci praf. Dar totul are o limita, totul pana la copii!

Urmatoarea criza care va aparea e criza economico-financiara.

Intinde mana celui care e langa tine si are nevoie, nu i-o retrage! Da de la tine cand il vezi ca nu are, imparte in jumate ce ai si da-i. Binele se intoarce!

***

>

Stirile ProTV (11 oct. 2020):

EXCLUSIV. Ce spune Florin Colceag, „antrenorul de genii”, despre efectele cursurilor online: „Vor avea loc depresii, psihoze”

Este esențial ca, mai ales în această perioadă, părinții, copiii și profesorii să facă echipă, astfel încât cei de pe băncile școlii să nu rămână cu goluri de nerecuperat.

Invitatul Știrilor Pro TV, profesorul Florin Colceag, cel cunoscut ca fiind „antrenorul de genii”, a vorbit despre școala în pandemie și soluțiile cele mai bune pentru această perioadă.

„Este extrem de complicată situația, pentru că, în primul rând, ei nu mai au repere fundamentale, căldura sufletească pe care ar trebui să o transmită profesorul, care purtând și mască și fiind și online este o fantomă. Problema mare, uriașă este că noi ieșind din mediul online și intrăm automat în mediul virtual. Vedem și noi foarte bine ce se întâmplă. Când am intrat pe frecvențele 4G, care acum se extind la 5G, au început să apară devieri comportamentale, copiii stau cu ochii în telefon și își trimit SMS-uri, nu mai comunică unul cu altul, a spus Colceag.

Tot el a mai adăugat că lipsa de comunicare se va amplifica și că vor avea loc fenomene profunde și extrem de puternice în timp, precum psihoze masive, depresii, sinucideri și pierderea direcției în viață a copiilor.

„Educația online nu se poate face pe manual, ea se poate face, însă, pe informații și multe exemple care vin de pe internet. Acestea trebuie culese de către părinți. Ele au impact emoțional și cognitiv asupra copiilor, dacă sunt foarte bine alese, ceea ce nu va face niciodată niciun minister, niciun inspectorat sau școală. Dacă nu se implică părinții în filtrarea informațiilor, care trebuie să ajungă la mintea copiilor, atunci nu o face nimeni și ei vor ajunge chiar absolut fără niciun fel de direcție în viață. Este nevoie de apropierea sufletească cu copilul, nu de delegare a creșterii copilului și a evoluției copilului unei instituții care nu mai există”, a mai spus profesorul.

*

Ziaristul de Olt:

“Noi nu trăim o pandemie, noi trăim o psihoză! Cifrele sunt false, iar autoritățile statului care le furnizează mint!”

Sluga de casă a dreptei politice, a PNL – USR, televiziunea PRO TV, și-a luat UE-a promovată la greu în ultimii ani la adresa PSD….înapoi, când invitând recent pe *antrenorul de genii*, celebrul profesor FLORIAN COLCEAG, pe tema pandemiei…

Acesta din urmă, profesorul Colceag, nu le-a făcut jocurile. Ba chiar mai mult, a spus ADEVARUL despre pseudo-pandemie.

Musafir al Știrilor Pro TV, profesorul Florian Colceag, cunoscut ca „antrenorul de genii”, a fost invitat să discute despre școala în pandemie.

Doar că, spre mirarea celor doi cititori de prompter de la Pro TV, care se așteptau ca profesorul să cânte în strună și să blameze pe cei care nu poartă mască, Florian Colceag le-a dat cel mai neașteptat răspuns. Noi nu trăim o pandemie, noi trăim o psihoză, Cifrele sunt false, iar autoritățile statului care le furnizează mint”.

Îndemnați, probabil, prin cască, să-i taie rapid macaroana, cei doi prezentatori nu au putut, să-i închidă gura. Iar mesajul său a fost:

„Noi nu trăim o pandemie, noi trăim o psihoză, Cifrele sunt false, iar autoritățile statului care le furnizează mint. Nouă ni s-a creat o psihoză. Nu o pandemie. Psihoza este creată de aceleași încercări de a ne scoate din mediul real, și a ne arunca undeva în mediul virtual. Este o psihoză la nivel mondial. Nu toată lumea minte, însă există un sindrom, ”sindromul Stockholom”, în care oamenii s-au prins în joc, iar ei se joacă de-a ceva în continuare”.

Florin Adrian Deaconu

***

Digi24 (30 mai 2010):

Exclusiv Florin Colceag, „antrenorul geniilor”: Copiii au fost chinuiți inutil cu teme fără sens. Profesorii nepregătiți nu știu ce să le ceară

[…]

Copiii României au fost chinuiți până acum cu teme fără sens, din cauza unei programe școlare obligatorii de slabă calitate. În plus, de când a apărut învățământul online, mulți dintre ei se simt foarte frustrați și foarte obosiți, mai ales când temele pe care le dau profesorii sunt exagerat de mari. De ce primesc astfel de teme? Profesorul Florin Colceag spune că profesorii înșiși nu și-au pregătit bine lecțiile și nu știu exact ce să le dea și ce să le ceară elevilor.

Cunoștințele pe care le au elevii în final sunt doar 5 la sută din cunoștințele predate. „Sunt goluri sistemice, pentru că nu se pune problema de informații relevante, sunt băgate informații ca să fie acolo și ca să dezvolte eventual memoria copiilor, dar nu gândirea lor”, arată profesorul Colceag.

„Va trebui să mergem pe evaluarea progresului copiilor, nu neapărat prin performanță, nu toți sunt aproape de performanță, dar toți sunt capabili de progres”, subliniază profesorul Colceag.

Pe de altă parte, digitalizarea învățământului aduce și un avantaj: posibilitatea de a lucra și pentru copiii români din diaspora și de a le da o șansă părinților care ar dori să se întoarcă în țară. „Trebuie să aducem un sistem de educație în care să aibă încredere și cei din afară, nu numai noi. E momentul unei reforme foarte profunde și al unei schimbări legislative totale”, punctează profesorul Colceag.

Reforma învățământului nu înseamnă a importa pur și simplu modele externe, ci înseamnă a le filtra prin propriile experiențe și mai ales a le adapta în permanență, arată Florin Colceag. „Nu ne ajută foarte mult să învățăm istorie, dacă nu învățăm din istorie, dacă nu tragem concluzii din istorie, astfel încât să nu mai repetăm vechile greșeli”, spune „antrenorul geniilor”.

„În clipa de față, noi ne aflăm într-o situație foarte gravă: din 8.700.000 de specii, câte erau înainte, 1.000.000 de specii au dispărut deja din cauza poluării. Asta nu se spune în niciun manual școlar, nu se arată cum putem evita distrugerea speciilor, nu se tratează problemele, cum putem redresa echilibrul mediului. Noi suntem încă neatenți când se taie pădurile, suntem neatenți când se strâng gunoaiele nu știu unde, când avem poluare prin diverse forme”, menționează Florin Colceag.

[…]

Deci, e un eveniment istoric în educația noastră, la care Ministerul Educației face față greu sau nu face față deloc, pentru că nici ei nu sunt pregătiți.

Din cauza aceasta, o să acționăm noi. O să acționăm organizațiile, o să acționăm centrele de educație care au deja experiență în această direcție, pentru a produce saltul.

Sistemul de educație înseamnă mai mult decât un sistem de șablonare, înseamnă un sistem de emancipare.

Problema mare cu online-ul este că fiind în permanență separați unii de alții, copiii nu mai au aceeași posibilitate de interacțiune și mulți dintre ei se simt foarte frustrați și foarte obosiți mai ales când temele pe care le dau profesorii sunt exagerat de mari, și datorită faptului că nu și-au pregătit bine lecțiile profesorii și nu știu exact ce să le dea și ce să le ceară.

[…]

Avem acest reflex de a rezolva crize, dovadă este faptul că mulți inventatori și mulți profesioniști de foarte bună calitate au încercat să intervină, au găsit soluții, pe care însă sistemul nu le-a luat în considerație. Soluții reale, care s-au dat mai departe, s-au dus în alte țări, au micșorat numărul de cazuri în pandemie. În foarte multe părți, la feedbackul pe care l-am avut din țările unde au fost trimise remediile, rezultatele sunt totalmente surprinzător de bune, dar când a fost vorba să ne ducem pe soluțiile noastre românești, ne-am împiedicat de big pharma, ne-am împiedicat de dorința unora de a face avere pe nenorocirea altora. Aici sunt lucruri care trebuie să fie spuse și să fie scoase la suprafață.

Noi suntem un popor creativ, suntem un popor inventiv, avem un potențial colosal, iar în momentul în care începem să lucrăm – cei care au rămas, n-au plecat, dar și unii care au plecat și vor să se alieze mișcării de la noi – să știți că este un bulgăre de zăpadă care va crește în continuare.

Există modele ce ar putea fi preluate de România?

Florin Colceag: Există sisteme de educație cu modele considerate foarte bune, cum ar fi Finlanda sau Singapore, dar sunt diferențe culturale foarte mari între noi și aceste țări, diferențe de obiceiuri.

Poate ne dezvățăm de anumite obiceiuri și adoptăm obiceiuri noi și folositoare. Noi dacă plecăm cu niște modele pe care nu le simțim, mergem pe vechile făgașe.

Dacă simțim că putem găsi bune practici în altă parte, putem, de asemenea, să ne inspirăm creând modelul propriu, dar văzând cum au reușit alții.

În modelarea pe educație, care este extrem de importantă, noi trebuie să știm ce scopuri avem, ce urmărim, încotro ne ducem. Până acum, educarea a fost făcută doar pentru piața muncii. Acum intervine educarea pentru digitalizare, pentru spiritualizare, pentru salvarea mediului natural, pentru ajutorul reciproc. Devine din ce în ce mai de neevitat schimbarea de paradigmă de gândire ca să putem face față la ceea ce vine în continuare.

Nu ne ajută foarte mult să învățăm istorie, dacă nu învățăm din istorie, dacă nu tragem concluzii din istorie, astfel încât să nu mai repetăm vechile greșeli. Asta este o manieră de modelare.

Nu mai este util ca noi să subliniem greșelile copiilor, este util să le studiem părțile lor bune, unde au progresat, pentru că va trebui să mergem pe evaluarea progresului copiilor, nu neapărat prin performanță, nu toți sunt aproape de performanță, dar toți sunt capabili de progres.

Modelele de viitor nu rup deloc legătura cu trecutul, trecutul e foarte valoros, dar trebuie folosit înțelept. Educația nu înseamnă doar învățare, înseamnă învățături.

[…]

Legaturi:

PROFESORUL FLORIAN COLCEAG despre LEGEA VACCINARILOR: “AR FI BINE SA RENUNTATI INAINTE SA SE PETREACA LUCRURI GRAVE”. Proiectul este unul “ANTINATIONAL”. “Ce se incearca e ultima cucerire a biruitorului in lupta impotriva poporului” (Video, Transcriere)/ FAKE NEWS CU RUJEOLA. Cum manipuleaza mass-media “serioasa” cazurile tragice de bebelusi morti

INCENDIUL DE LA “COLECTIV”: Ipoteza cutremuratoare a unei CRIME CU PREMEDITARE, cu scopul destabilizarii si destructurarii Romaniei este imbratisata de tot mai multe voci. PROF. FLORIAN COLCEAG: “Daca vor sa ne infranga, e suficient sa creeze o miscare exploziva, ca in Ucraina sau ca in Grecia, dupa care ne infrang financiar”

 

***

MAREA RESETARE, ALEGERILE DIN SUA ȘI VACCINAREA ANTI-COVID GLOBALĂ. Cum suntem mânați de elitele „omnisciente” spre noua – și ultima – UTOPIE TOTALITARĂ/ Românii ar fi cei mai favorabili „dezvoltării capacității creierului” prin IMPLANTAREA UNUI CIP

“ȘCOALA DE CORECȚIE” COVID-19 sau REEDUCAREA întru ALIENARE, DE-SOCIALIZARE, NE-FIRESC/ “A-i chema pe copii la şcoală în condiţiile închipuite de Ministerul Educaţiei este o mare bătaie de joc și o alternativă mult mai proastă decât învăţământul online”/ CARMEN TĂNASE: “Copiii sunt ținta acestei lumi noi. Cei care sunt în formare acum vor fi învățați să stea într-un pătrățel, de mici” (VIDEO)

UN OM, PENTRU OMENIE, în mijlocul pandemiei dezumanizării: IOAN AUREL-POP la “Marius Tucă Show” (și VIDEO): “Contactul uman e FUNDAMENTAL. Acum partea cea mai lovită este SUFLETUL OMENESC. E bine să ne gândim și la reparații SPIRITUALE, morale. NU sunt de acord cu ideea ȘCOLII GENERALIZATE ONLINE”. Pe cine deranjează PREȘEDINTELE ACADEMIEI ROMÂNE?

Academia Română: “Generalizarea învățământului on-line poate compromite întregul sistem de educație”/ Spre „școala online” permanentă?

REDESCHIDEȚI ȘCOLILE! Opriți mascarada „școlii online”!

 

***

DAN PURIC TRAGE CLOPOTUL DE ALARMĂ, la retragerea din teatru: “Tot ce e românesc trebuie să dispară. Se trage cu tunul în ultimele redute! ANUL ACESTA S-A APĂSAT PE ACCELERATOR. Ne așteaptă un PROGRAM DE REEDUCARE a României. Vor apărea și orele de educație sexuală, deci pregătim un copil schizoid, traumatizat. ESTE O STÂRPIRE A NORMALITĂȚII, FĂRĂ PRECEDENT” (video, text)

Academicianul IOAN AUREL-POP, rectorul UBB – discurs exploziv (INTEGRAL si VIDEO) despre DISTRUGEREA EDUCATIEI clasice si DEPRECIEREA ISTORIEI, prin canalizarea GENERATIEI FACEBOOK “spre scopuri controlate de o elită malefică” pentru “crearea de mecanisme umane, de roboți, de MARIONETE UȘOR DE MANIPULAT”. Plus: alt discurs despre IDENTITATE romaneasca si Ortodoxie

“ARMATA DE PSIHOLOGI” care a impus metodele de (non)educatie “liberala” A CREAT O PROBLEMA DE GENERATIE pe care acum o diagnosticheaza clinic (GRESIT), pentru a o rezolva… la cabinetele lor?/ MITUL EDUCATIEI FARA PEDEPSE si LINGUSIREA COPIILOR ca forma de SABOTAJ EDUCATIONAL: “Profesorul nu este un animator de petrecere care îi pune pe copii în cerc și apoi le cere să bată din palme”

DEȘCOLARIZAREA. Planul-cadru pentru invatamantul gimnazial: EXPERIMENTUL FATAL aplicat SCOLII ROMÂNEȘTI?/ Umberto Eco si BOALA PIERDERII MEMORIEI

“Mă simt ofensat!”: GENERAȚIA “FULGILOR DE NEA”, GENERAȚIA ULTIMULUI TOTALITARISM? “Milenialii” care trăiesc prin continuă victimizare, “PARENTINGUL” modern obsedat de protectie, CORECTITUDINEA POLITICĂ și NAȘTEREA NOILOR FASCIȘTI

 

***

Presbitera CORINA NEGREANU despre PROBLEMELE IGNORATE ALE NOII GENERATII DE ADOLESCENTI si MAGIA INFERNALA A LUMII VIRTUALE: “Prin acest instrument, puterea demonică și rapiditatea lucrărilor ei devin uriașe. CUTIA PANDOREI A FOST DESCHISĂ, TĂVĂLUGUL S-A PORNIT. Scapă cine poate, cu mila și harul lui Dumnezeu”

AUTIZAȚI DE TELEVIZOR SI CALCULATOR. Dependenta copiilor si adolescentilor de noile tehnologii are efecte devastatoare (DOSAR ROMÂNIA – REPORTAJ TVR foarte important cu Virgiliu Gheorghe, psihiatrul Raluca Grozavescu s.a). MEDIC NEUROLOG: ”O categorie noua sunt copiii cu autism light, cei care privesc mult la televizor”

COPILUL ROMÂN petrece in fata TELEVIZORULUI si a CALCULATORULUI mult prea mult timp/ Femeie condamnata la inchisoare dupa ce copilul i s-a inecat in timp ce verifica FACEBOOK/ FRAGMENTARE, PULVERIZARE, DEPENDENTA: pericolele smartphone-urilor si DIETA DIGITALA

DEZVOLTAREA COPIILOR SI ECRANELE DIGITALE/ Dependenta de RETELELE SOCIALE sau cum se face HACKING de CREIERE/ Companiile internetului au facut o realitate din SOCIETATEA SUPRAVEGHEATA descrisa de Orwell in „1984”

Psihiatrul Manfred Spitzer, autorul volumului “DEMENTA DIGITALA”, despre cum utilizarea NOILOR TEHNOLOGII duce la DECLIN MINTAL (Video TVR). SMARTPHONE-ul, printre cei mai periculoși UCIGASI din istorie! In plus: Niciun studiu nu arată că folosirea computerelor în școli e ceva bun. Dimpotrivă!

CARE SUNT BOLILE COPIIILOR DIGITALI?/ Universitatea OXFORD introduce PRONUMELE CORECT POLITIC/ Agenda radicala homosexualista la ONU: “IDENTITATE DE GEN” IN BULETINE SI “INCURAJAREA” DISCURSULUI RELIGIOS “INCLUSIV”/ FRANTA cenzureaza si pedepseste penal ACTIVISTII PRO-VIATA de pe INTERNET

NE FACE INTERNETUL MAI PROSTI? (dezbatere-Video)/ DEPENDENTA DE NOILE TEHNOLOGII LA ROMÂNI. Tinerii isi verifica de peste 200 de ori dispozitivele mobile!/ CUM SE ASCULTA SI SE LOCALIZEAZA PRIN SMARTPHONE. “Strumfii” folositi de serviciile secrete/ CEJ invalideaza cadrul actual al TRANSFERULUI DE DATE PERSONALE intre UE-SUA

SCLAVII TEHNOLOGIEI PANA LA PIERDEREA UMANITATII. Izolarea prin supraconectare, pierderea discernamantului prin suprainformare

Omul de azi intre (ne)fericire si divertisment; INDIVIDUALISMUL, DEPRESIA SI PACOSTEA COMUNICARII VIRTUALE. Conferinta de la Iasi a lui Virgiliu Gheorghe (VIDEO)/ “Sapa inlauntrul tau!” – ACTIVISMUL FARA PROFUNZIME SI ALERGATURA CARE NU NE LASA SA NE CUNOASTEM/ “Voi fi intarit numai cand imi voi accepta neputinta”/ CE INSEAMNA A BIRUI LUMEA?

VIRGILIU GHEORGHE – conferinta video despre MECANISMELE DE MODELARE SI CONTROL AL IDENTITATII OMULUI CONTEMPORAN PRIN MASS-MEDIA

CRACIUNUL VIRTUALIZAT, VIATA TELECOMANDATA si CONFISCATA DE ”FAMILIA” FACEBOOK. ”Retelele sociale” sau conectarea adictiva la NEFERICIRE (studiu). REALITATEA NU SE MAI TRAIESTE DECAT MEDIA(T): “Locul lumii e luat de un CLOUD VIRTUAL, mai “real” decat defuncta realitate”. TOTUL se petrece în INTERIORUL lui”

CUM NE MODIFICA INTERNETUL MINTEA SI CUM AFECTEAZA PERFORMANTELE SCOLARE [si Video]

Dependenta de tehnologie afecteaza grav creierul: JOCURILE PE COMPUTER POT DUCE LA DEMENTA (studiu)

COPILARIA DIGITALA/ Retelele sociale: o forma de PORNOGRAFIE (stiri internet)

“JOCURILE” GENERATIEI DIGITALE sau cum devine copilaria o amintire PE CALE DE DISPARITIE

“NU POT TRAI FARA INTERNET”…/ Romania, a doua tara din lume la viteza de internet!/ RUSIA SUSTINE “REGLEMENTAREA” INTERNETULUI/ Cum distruge Google memorarea si cunoasterea (Stiri internet)

 

***

Audierea lui ZUCKERBERG, mașinăria de spionaj FACEBOOK și SCLAVII DIGITALI. “Întreg mediul electronic de comunicaţii este o puşcărie digitală” (Dan Diaconu)

AUTODENUNȚURI tulburătoare ale insiderilor “pocăiți” din sistemul tehnologic infernal: FACEBOOK – la fel ca si celelalte retele sociale – CREAT ÎN MOD DELIBERAT PENTRU A CREA DEPENDENȚĂ, exploatând “o vulnerabilitate în psihologia umană”. “Mințile noastre pot fi manipulate. Alegerile noastre nu sunt așa libere cum credem”; “EXISTĂ UN SCOP ASCUNS ÎN SPATELE ÎNTREGII TEHNOLOGII”


Categorii

1. DIVERSE, Bolile generatiei digitale, Documentare/ Reportaje, Educatie, Florian Colceag, Internet, New Media, Noile Tehnologii, Noile totalitarisme, dictatura si reeducare, Pandemia de coronavirus/ COVID-19, Razboiul impotriva populatiei, Scoala romaneasca, Video

Etichete (taguri)

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

1 Commentariu la “Profesorul FLORIN COLCEAG despre PSIHOZA PANDEMIEI, EFECTELE DEZASTRUOASE ALE SCOLII ONLINE asupra copiilor. “Oamenii sunt manipulati, au invatat sa ia pastile. Nu stau sa gandeasca, vor o pastila de cunoastere. Din cauza asta, sunt in stare sa-si infiga CIPURI IN CREIER, numai ca sa aiba o memorie mai buna” (VIDEO)

  1. Pingback: „JOS LABELE DE PE COPII, TICĂLOȘILOR!"- Profesorul TUDOREL BUTOI despre EFECTELE PSIHOLOGICE ALE RESTRICȚIILOR PANDEMIEI, pericolele majore pentru copii și adolescenți în mediul virtual, PEDOFILIE, TRAFIC DE MINORI și PROZELITISM LGBT prin i
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare