PĂRINTELE (DAN) DAMASCHIN, preotul din Iași care DĂRUIEȘTE NĂDEJDE și care știe să asculte GLASUL VIEȚII și al SUFERINȚEI FRAȚILOR CELOR MICI AI LUI HRISTOS. Grăuntele de Lumină 2021 a ajuns la aproape 9000 de copii (NOI REPORTAJE și INTERVIURI VIDEO)

14-05-2021 1 minut Sublinieri

Parintele Dan Damaschin (mai 2021):

Grăuntele de Lumină 2021

Minunea Grăuntelui de Lumină cu cei 8952 de copii, împlinită în ajun de Învierea Domnului Iisus Hristos va avea mult timp ecou în inimile copiilor fericiți, ale donatorilor jertfelnici și ale unei lumi întregi.

Ce lucrare minunată se poate săvârși atunci când oamenii darnici și harnici, plini de iubire și credință în Domnul Iisus Hristos, Dăruiesc Lumină!

Da, și în curând o altă invitație la: Ziua Copilului …, Marea Vieții … și, aoleu, iar Grăuntele de… Muștar.

Mergem mai departe, nu-i așa?

Domnul Iisus Hristos să vă veselească în lumina Sa cea nepieritoare!

Ziua în care iubirea lui Dumnezeu din Cer a coborât printre oameni sub chip de LUMINĂ

HRISTOS A ÎNVIAT!

Habar nu am de ce în Istorie, ziua în care s-au năpustit americanii în Normandia să-l bată pe Hitler a rămas cunoscută ca fiind ziua cea mai lungă.

Mai ceva decât debarcarea, mai presus decât Solstițiu de vară și mai tare ca orice „1 Mai”, Sâmbăta cea Mare din acest an din Biserica Maternități Cuza Vodă și a Asociației Glasul Vieții, se pare că va schimba istoria.

Dacă pentru cei 507 voluntari și pentru cele 382 de mașini de luptă, a devenit adevărata cea mai lungă zi, cu siguranță toți cei 9000 de copii dimpreună cu familiile și comunitățile lor și-o vor aminti ca fiind ziua în care iubirea lui Dumnezeu din Cer a coborât printre oameni sub chip de lumină spre a birui sărăcia, foamea și indiferența.

Că voluntarii și caii lor putere au fost mai iuți decât filmulețele și pozele de pe net, asta-i o altă realitate incontestabilă, care ne obligă să mulțumim încă o dată tuturor din toată inima pentru dragostea și jertfa cu care ne-ați copleșit.

Domnul Iisus Hristos, Cel din morți Înviat să vă dăruiască tuturor Lumină nepieritoare, aici și în Împărăția Sa!

***

FORMULAR 230

DISTRIBUIȚI

„Dacă nu dai (de la Stat), n-ai!

Curg faptele bune la Asociația Glasul Vieții și Biserica Maternității Cuza Vodă, mai ales când ai cu ce sta în față!

Totul datorită donatorilor jertfelnici, voluntarilor neobosiți și darurilor din belșug de pretutindeni.

Și, apropo de daruri, mai aveți doar două săptămâni în care fiecare poate dărui fără să dăruiască (asta în cazul în care nu numiți completarea unui CNP și a unei Adrese Fiscale în formularul 230, osteneală).

Așadar, „leneșii” și „nehotărâții” în a da de mâncare copiilor noștri dragi, sunt somați oficial să se pună pe treabă, altfel, știți vorba: „dacă nu dai (de la Stat), n-ai!”.

Domnul Iisus Hristos să vă îmbogățească, să aibă și Statul de unde lua și noi de la el, că tare mult ar mai trebui să dea înapoi!

Formularul îl puteți descărca de aici 👇👇👇

https://glasulvietii.ro/2019/02/12/formular-230/ și-l trimiteți pe mail la adresa pr.dandamaschin@yahoo.com

Puteti dona si prin transfer bancar: BANCA TRANSILVANIA,
RO64BTRLRONCRT00W8759401 (RON)
COD SWIFT: BTRLRO 22
RO49BTRLEURCRT00W8759401 (EURO)
RO89BTRLUSDCRT00W8759401 (USD)

Paypal: pr.dandamaschin@yahoo.com
MoneyGram, Western Union, RIA: Damaschin Ana

Coletele pot fi trimise pe adresa:
Biserica Maternitatii Cuza-Voda Iasi, Str. Cuza-Voda, Nr. 34

Legaturi:

PĂRINTELE DAN DAMASCHIN sau EVANGHELIA RODITOARE PRIN JERTFA de fiecare zi (I): “Să crezi că tot ceea ce ai este darul lui Dumnezeu și ești obligat să împarți darul lui Dumnezeu și celorlalți, trăind spre a te bucura în mod real de el”

PĂRINTELE DAMASCHIN DE LA IAȘI sau ÎNTRUPAREA EVANGHELIEI PRIN JERTFĂ (II): “Pentru oamenii mei săraci nu există pandemie, EXISTĂ FOAME, nu se tem de virus, SE TEM DE FOAME. Copiii de la sat au nevoie de hrană ca să supraviețuiască”. CARE SUNT CARENȚELE NOASTRE, ALE ORTODOCȘILOR, ÎN ASUMAREA DUHULUI EVANGHELIC?

PĂRINTELE DAN DAMASCHIN, “omul-minune” de la Iași și MISIUNEA SA INCREDIBILĂ ÎN SPRIJINUL COPIILOR ȘI MAMELOR SĂRACE (video, “În premieră” și altele). Date de contact pentru cei care doresc să ajute ASOCIAȚIA “GLASUL VIEȚII”

“GRAUNTELE DE LUMINA 2020”. PARINTELE DAN DAMASCHIN combate bolile cu rugaciunea si EPIDEMIA DE SARACIE CRUNTA din zona Iașilor cu o noua CAMPANIE DE MILOSTENIE CONTAGIOASA. Cum putem ajuta copiii si mamele nevoiase de pe lista parintelui de la Asociația ,,Glasul Vietii”?

SA IMBRACAM COPIII SARACI! “Grauntele de lumina 2019. Sa scoatem impreuna lumina din noroaie”. SA FIM ALATURI DE PARINTELE DAMASCHIN DIN IASI in campania sa de a reda zambetul pentru cel putin 4000 de suflete pana de Pasti: “Puțin înseamnă MULT pentru acești copii!”

PARINTELE DAMASCHIN de la IAȘI, eroul a mii de copii si mame care traiesc in SARACIE EXTREMA, are nevoie de ajutorul altor EROI AI OMENIEI pentru a ridica si a finaliza alte CASE PENTRU NAPASTUITI pana la iana (si VIDEO – Trinitas TV). Povestile tragice ale mamelor uitate de ipocritele ONG-uri “filantropice” si al caror singur sprijin si salvator este un “popa”

PARINTELE DAN DAMASCHIN, misionarul neobosit al Iasilor – interviuri despre viata sa si despre INVIEREA DOMNULUI: “Provocarea este de A RENASTE DE BUNA VOIE, nu de nevoie!” (si VIDEO)

Cuvantul PARINTELUI DAN DAMASCHIN la praznuirea INVIERII DOMNULUI in vremea pandemiei. Ce PUTERI i se dau crestinului prin credinta si prin HARUL SFINTELOR TAINE si care este conditia absolut necesara ca “totul sa fie bine”?

PĂRINTELE DAN DAMASCHIN (Iași) – predică trezitoare de ÎNVIERE despre RĂZBOIUL NEBUN AL OMENIRII CU HRISTOS, căutând zadarnic OMORÂREA LUI DUMNEZEU din lume. “Fără o înviere reală, sufletească, din răutatea și patimile care ne copleșesc, moartea rămâne prezentă în noi și riscăm să devenim noi înșine UCIGAȘI DE DUMNEZEU”

Ce trebuie sa facem INAINTE SI DUPA IMPARTASIRE?/ Invidie si DUPLICITATE/ Pr. Dan Damaschin despre URMARILE TRAGICE ALE AVORTULUI, CONTRACEPTIE si CRUCEA DE MAMA/ IPS Ierotheos Vlachos – interviu despre episcopi, sminteli, secularizare si clericii care FAC “DESFRAU IN TRUPUL BISERICII”!

Strigătul părintelui Dan Damaschin din marea de lacrimi a vieților distruse: EDUCAȚIA SEXUALĂ, PARAVAN PENTRU INDUSTRIA PROSTITUȚIEI ȘI A TRAFICULUI DE PERSOANE

 

***

“REPARATORII” DE SUFLETE de la Radauti sau CUM SE FACE SPALAREA PICIOARELOR IN ZILELE NOASTRE pentru copiii si tinerii fara parinti si plini de traume, la ASEZAMANTUL “SFANTUL LEONTIE” (VIDEO – emisiunea “Romania, te iubesc” si alte reportaje)

ASEZAMANTUL de COPII de la Manastirea BOGDANA din Radauti – locul unde peste o suta de orfani isi gasesc, prin BISERICA, o autentica “NOUA FAMILIE” (Reportaje TRINITAS si “Romania, te iubesc” – VIDEO)

Lucrarea lui Dumnezeu printre “ingeri”, prin alti “ingeri” jertfitori: MAICUTA SERAFIMA, MAMA ORFANELOR DE LA MĂNĂSTIREA MĂRCUŞ: “Nu există milostenie mai mare decât cea făcută orfanilor. Singuri pe lume, ei sunt adevăraţii copii ai lui Hristos” (VIDEO)

“MARE ESTE DUMNEZEU! Sa ne lasam in bratele lui Dumnezeu, acesta e secretul!”. SAVALIADA sau MILELE MARI SI NEOBOSITE ALE PARINTELUI MILEA. Incredibila misiune social-duhovniceasca si pilda minunata de CREDINTA VIE si IUBIRE EVANGHELICA a apostolului sarmanilor de la BUZAU (video, text)


Categorii

1. DIVERSE, Documentare/ Reportaje, Eroism, omenie, Preot Dan Damaschin, Video

Etichete (taguri)

, , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare